Immanuel Kant měl pravdu

Autor

Když jsme zde na Kydech asi před týdnem řešili naše čučkaře z BIS a jejich pohádečku o ricinovém agentovi, ze kterého se vyvinul příběh o anonymním dopise, který poslal zhrzený ruský agent, protože byl naštvaný na druhého ruského agenta... velmi zajímavý komentář měl Immanuel Kant. 

Pokud si mohu dovolit ho parafrázovat... Andrej Babiš si prostě vybral stranu. Jsme malá zemička a protektorů máme víc než dost a náš premiér se rozhodl vsadit na USA a poslat do háje EU. Zalezl do americké řiti a odkýval americkou trapnou pohádku, protože z nějakého důvodu si myslí, že to tak bude lepší.   

Když o tom tam uvažuju - to je asi jediná podstatnější změna od roku 89. Předtím jsme měli jednoho protektora. Všechno bylo směšně jednoduché, pokud nějaký náš představitel nevěděl, jaký je aktuální kurz, stačilo zavolat do Kremlu a obratem dostal ty správné instrukce. Dneska je to poněkud složitější. Západ už dávno nemluví unisono, ba naopak začíná jít proti sobě  stále zřetelněji a tak máme protektorů víc. Chudák premiér aby dneska volal  do Berlína, Brusele, Washingtonu .... a vlastně i do Moskvy a Pekingu.  

Mimochodem... takhle se vždycky poznalo, že se blíží prohra ve válce. Vojáci začali dostávat protichůdné rozkazy z různých stran, ale samozřejmě to s nimi špatně dopadlo, pokud se při jejich plnění rozhodli špatně. 

Takhle také začala česká státnost v takřka úplné samostatnosti. Přemysl Otakar I. prostě využil zmatků v Říši, začal pravidelně a výhodně měnit strany, od všech se domohl zisků a nakonec se stal dědičným králem. Tím nechci ani v nejmenším naznačovat, že by se něco podobného mohlo podařit našemu Andrejkovi, nebo že snad na něco podobného myslí. Ale doba by to asi umožňovala. 

Ale zpět k věci... Ojroparlament odhlasovat rezoluci proti Andrejkovi, který stále ovládá Agrofert a proto je ve střetu zájmů (díky za novinku, to jsme tady v republice fakt netušili). Ojroarlament je zbytečná institiuce, jeho rezoluce neznamená skoro nic. Jen u nás to bude naše vaše Česká televize vykládat jako strašlivou katatstrofu, přidají se i bakaloweby a ve svém svatém a nadšeném bijectví si vůbec nevšimnou, že vlastně na plnou hubu prezentují naši plnou podřízenost a závislost na EU a nadšeně sdělují, že býti vazalem je správné.  Zároveň celému národu představují české ojrožalobníčky (zdráhám se říci zrádce, protože takových kvalit nedosahují).  Národ si o tom bude myslet svoje.... a hlavně bude zase o něco lépe vědět, kdo za koho kope. 

Andrejovi tohle všechno muselo být jasné už dlouho. I když podlejzal i Macrona i Merkelové, i když podlejzal i v Bruseli, nějak to nepomohlo. Oni ho tam milují jako osinu v zadnici. Nechtějí ho, nevěří mu. Pro ně je Babiš český parvenu, který zalezl kam neměl a nemá mezi ojroslušnými lidmi co dělat. Kupodivu ho podpořil Orbán... Svým způsobem, aniž by to sám Andrejko chtěl či zamýšlel, z bruselské blbosti se České republika zařadila k zemím, které sice nemohou beztrestně EU opustit, ale moc by chtěly. 

Zároveň Andrej jede na tygrovi a pokud seskočí, bude to jeho ekonomický a možná i faktický konec. 

Tož si vybral americkou stranu, protože Trump je daleko a Pánbůh vysoko. Svým způsobem po nás Trump chce "jen" nákup armádních hračiček a dostavbu Temelína.  Navíc začíná mít svých starostí dost... demonstrují mu utlačovaní černoši podněcovaní bílými lepšolidmi, koroňák mu vůbec neslábne, naopak se zase rozjíždí. Jeho brazilský kámoš bude mít doma co nevidět pěknou jihoamerickou revoluci, neb koroňáka vůbec nezvládá. Volby v USA jsou za rohem, za půl roku může být důvod zase změnit stranu... 

Sice to teď znamená kecat národu strašivé kraviny o ruských špionech , ale řeči se vedou a voda teče a za rok si to bude pamatovat jen Rejpalka, která nám to připomene svým deníčkem, ale jinak už nikdo.  Koroňák přitvrzuje i u nás a hodně změnil náhled na úlohu státu. Jen se domýšlím, co se všechno změní, pokud by se breberka i u nás jaksi odmítla řídit epidemiologickým plánem. 

A EU? Co je EU? Ta zpovykaná instituce řízená tím nejhorším politickým odpadem vypuzeným ze členských států? Která se nedoohodne nikdy a na ničem, která se už dávno rozštípla na jižní křídlo, severní křídlo, a další rebely v podobě Polska a Maďarska? 

Za sebe musím říci, že svým čučkařským vyjádřením u mě Andrej hodně klesl. Já mám pochopení pro politiku, pro lavírování a kličkování, dokonce mám pochopení i pro rektální alpinismus. Malé zemi uprostřed mnoha zájmů a na hranicích velmocí nic jiného nezbývá. Nevadí mi, když Andrej dělá debily z CIA nebo z EU. Ale vadí mi, když dělá debila ze mě. Nota bene, když k tomu ani nemrkne okem, jako že všechno je jinak. Jistou logiku  za jeho čučkařinou začínám vidět. Lepší CIA než ojroparlament... 

Sstále platí naše Kydařské - nějak nevidíme nikoho, kdo by Andreje mohl nahradit. I přes tu čučkařinu, i přes všechny jeho hříchy. Ale pokud někdo takový je, sem s ním. Možná budou předčasné volby, tak ať ho prokydáme dřív než se bude ucházet o naše hlasy. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.4 (76 hlasů)

Komentáře

... bych své hříchy mohl odčinit na společné veřejné meditaci chvilek za miliony, třímaje v rukou nějaký rázný antibabišovský transparent :-O

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

levné. Tři kolečka poklusem okolo Wenzelplatzu, v kožíšku (ano, teď skoro v létě v kožichu) popsaném milionovými nápisy - třeba Drahoš do boje, Andy do hnoje, a tak všelijak podobně, a po každém okruhu stoj na hlavě po dobu deseti sekund přímo pod ocasem.
Já vám provětrám brka...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Abych tak pak nepřilákal nějaké ty evropsky hodnotné Jandy... Miliony berou, takoví Jandové...

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

vás přeřízne evropsky hodnotný Janda, anebo půjdete do báně někam na Sibiř, kde budete dobývat nespravedlivě rozdělené přírodní bohatství pro naše soudruhy protektory.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Raději tu Sibiř, já zas ty tepla tolik nemusím.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

levné. Tři kolečka poklusem okolo Wenzelplatzu, v kožíšku (ano, teď skoro v létě v kožichu) popsaném milionovými nápisy - třeba Drahoš do boje, Andy do hnoje, a tak všelijak podobně, a po každém okruhu stoj na hlavě po dobu deseti sekund přímo pod ocasem.
Já vám provětrám brka...

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

zahrnuje tři a půl bloku domů na jedné straně ulice.
Nicméně - mají autonomii, takže SI musí zajistit i odvoz do špitálu.

Vrah z Readingu je libyjský kriminálník-recidivista, který už má v UK něco odsezeno, ale nebyl deportován kvůli probíhající občanské válce.
Takže s posledním děním a BLM opravdu nijak nesouvisí.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

... že k útoku došlo po demonstraci BLM. A dotyčný sice seděl v britském vězení, ale údajně kvůli drobnějším deliktům, ne kvůli terorismu. Takže je otázkou, co ho k tomu vedlo. https://www.bbc.com/news/uk-53124359

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

A oběti jsou údajně všechno běloši. Nicméně tohle je nepotvrzená informace zatím.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Tdx - dvě nesouvisející přestřelečky, to přece nepadá vůbec na váhu, ti mrtví určitě měli koronavírus a byli staří a oškliví (jak píše Targus) a časem by stejně umřeli.

Hlavně že BLM!

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

... jsem fascinován ideologickou pevností vašich názorů. Nedáváte někde školení, jak správně nově politicky myslet? Takhle hlavně k večeru občas cejtím, jak se mě zmocňuje nějaký to politicky nekorektní myšlení. A sem tam to chce i ven.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

A tak stále prší pomaloučku,
kapky tiše k zemi padají,...
Stejnými tichošlápky však nejsou
různé invazivní druhy,
sršni jsou již blízko
ohrozí naše včelky
malinkaté, nevinné,
evropské
bezradné.
Snad nám pošlou včelky asijské
které vibrováním sršně upečou
a nebudeme pro úrodu
muset opylovat
bublifuky různými,
či létajícími dronečky.

Toť můj češtin,
měnící se v čínštinu snad?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

A dále tiše prší,
nebe se snoubí se zemí,
mraky na zem pouští
své břímě,
až od moře snad nesené
:-)

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

U nás taky rube.
Provazce vod hrubé
nemají kam vsáknout.
Půjdu sebou fláknout
jako Targus po řízku,
já však jenom z kuřízku.
Ať si rube z toho nimbu
u té bedny stejně klimbu
opuchám, až puchnu
hodím přes se duchnu.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já již řízek požila,
včíl přemýšlím
jak mi ve střevech
dlouho vydrží
nebo ze mě půjde
pouhá velmi rychlá voděnka
však nevzdám se tak snadno
bylinkovou pálenku
svým střevům dopřeju
pak též do duchen v klidu zalehnu
politika nepolitika

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

místo abychom pořádali demonstrace za velké Č ve slově černoch a psaní běloch zásadně s piditipem/petitem ve slověk běloch na začítku!
měl by to uzákonit uzákonitevropský parlament ve zkráceném zřízení- dřív než bude v důsledku oprávněného rozhořčení neprávem odsouzených ( a EUprávem propuštěných) recidivistů nadřazených ras pobito zbytečně velké množství lidí.

Někteří dědičně trestaní nebarevní by se mohli dříve nebo později dokonce dopustit rasisticky motivované sebeobrany :

" Vlna protestů a napravování rasismu a historie zaznamenala v Americe nový milník, sdělovací prostředky začaly psát slovo „černoch“ s velkým „Č“. Běloch se ale nadále bude psát s malým „b“. Je prý něco jiného.

Rozdíl je v tom, že černoši jsou „kultura, etnikum či společenství, a tak by měli být psáni s velkým písmenem“

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cernosi-belosi-rasismus-usa-medi…;

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

Není slovo označující osobu podle její objektivně viditelné barvy pleti neobjektivní a hlavně rasistické? V Unii by neměli zůstat napůl cesty. Navrhuji Osoba Afrického Původu. I když mi to pořád zní poněkud rasisticky... Takže lépe Osoba s MimoEvropskými Kořeny.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

... si sypu popel na hlavu za evropu s velkým E. evropa přeci není žádná kultura. Tedy vlastně je, pro ty podlidi z východu, ale jinak ve srovnání s Černoškou kulturou není nic.

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

No proto,
"řvu" já,
česká nicka
s nickem matka
Lépe nickou býti,
než popelem
svou barvu krýti
Popelkou býti

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

On ten nápad s Osobou Afrického Původu principielně není špatný, jen ta Afrika je tam rasistická víc, než je zdrávo. Proč tedy nevynechat zmínku o Africe? Bude to Osoba Původu - a je vymalováno.

Zkratka - OP.

Cha! Na tom nikdo nic rasistického nenajde.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

To myslíte vážně ? To Vám určitě právě poradil někdo z čínského velvyslanectví, že ???
Kolik jste za to dostal ???

Až u vás zítra ve tři ráno bucharem zaklepou čučkaři v neprůstřelných vestách, tak se nedivte !!!

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

To zavání Osobou mimozemského původu!!!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

... bych se do podobných úvah vůbec nepouštěl. Někdo by to pak mohl vzít nejen rasisticky, ale i jako projev předsudečné nenávisti vůči takovým velikánům, jako je David Černý. A vlastně i jako schvalování útoku na naši státnost v podobě pomníku hrdinným Vlasovcům, kteří nás společně s Američany vysvobodili z ruského gulagu v roce 1945.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

S tím černým davidem je to dobrý námět. - Pět slepitz!

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

pitz!

Průměrný počet slepic: 3.9 (8 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nevím co se čílíte
Když slepitze spatříte
Bude to tu pro wschetzky
Psáti budem němetzky
A mluviti jak by smet
Bude to tu dřív než hnet

Fstejte sé, fstejte sé, nyc se fam nestáne
Komu páteř ohne se, možná něco dáme
Ale kdo je pamětník
Nedostane ani fík
Tak drž hubu, senile!

(ilgileneceğiz seninle)

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

Protože parlament schválil zákon, podle kterého je výraz "Trefa do černého!" nahrazen výrazem "UHODIT HŘEBÍČEK NA POZINKOVANOU HLAVIČKU!"

PS:
- "pozinkovaná hlavička" je uvedena z důvodu, aby někoho nenapadlo, že se jednalo o hřebík z černého materiálu
- ve specifikacích spojovacího i hutního materiálu je také zákonem nařízeno používat termín "bez povrchové úpravy" místo rasistického "černý"
- speciálně se zakazuje používat termín "černý spojovací materiál", což je povážováno za urážlivé označení reprodukčních orgánů Afročechů.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Sušil jsem se na poušti
slunce do mě pralo
dlouho mě to sralo.
Dneska mám prst na spoušti.

Chodím s puškou nebo nožem
sem tam píchnu nebo střelím
jenom sám sobě si velím
Londýn, Brusel je mi ložem.

Průměrný počet slepic: 4.2 (10 hlasů)

Lože Sarka-Farkovo snad?
Aj, hřebíky Vám ho snad probili?
Či breberky do něj vložili?
Hřebíky by deštěm anglickým
zrezavěly brzy,
breberky se utopily,
však co ten Brusel?
Pro našince
je snad více bezpečným
leda pro dohodáře
podobné mnichovským

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Slovo černoch psá vždy a zásadně velkými kapitálkami - ČERNOCH a písmenko ve slově běloch zceal vynechat, páč uráží rasovou hrdost soudruhů černochů.
Prostě běloch se bude psát ... ěloch...

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

aby sme měli furt na paměti svý dědičný hříchy a věděli kam proto patříme - do lochu!!!!
Skupinově budem lochaři

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Doufám, že si všichni uvědomujete, že se smějete svý vlastní bezmoci.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

... až moc dobře.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

co?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/muz-se-snazil-zapalit-mariansky-sloup…

Aneb jak je důležité mít vždy PET lahev s matonkou ve své tornistře!

Pohotový strážník uhasil požárem poškozený mariánský totem s nasazením vlastního života, aniž byl nucen rozepnout poklopec.

Na vypucování a rekonstrukci ohořelého sloupu bude vypsáno výběrové řízení a sbírka..
Lze jen doufat, že zbytky kamenného sloupu půjde zachránit, nicméně doufejme, už sochař sochá na dvoře náhradní - Putin nikdy nespí.

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Doufám, že s tímto protispolečenským a protiunijním a protidemokratickým živlem naše soudcovská maf... totiž naše spravedlivé a nezávislé soudy řádně zatočí. Škoda jde jistě do milionů, ne-li rovnou miliard! S takovými pochybnými existencemi tady tu porobenou kolonii nevybudujeme. Takto, takto tedy ne!

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

že šutráky nehoří, , myslím, že tedy pachatel by zasluhoval odměnu, že překonal fyzikální zákony. Teda, leda by ten sloup byl z kusu černýho či hnědýho uhla...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

platí jenom temsex.

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Vy v tom sloupu spatřujete falický symbol, přiznejte se!

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

jestli ve skutečnosti nevyzývá k sexu skupinovému. Napsal sice "temsex", ale my víme: mělo tam být "teamsex"; nás, holenku, nenapálíš!

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

ten sloupek je zajisté tak ojedinělý a vzácný, že spíše říká seksemsexem

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

africký či anglický
to je asi šumák
jaký má kdo čumák.
Gumák jako gumák.
Ať je černoch nebo lord
preferuje vždycky mord
podle svého práva;
buď šaría zdráva...
Zdrávas šaría matko boží
vyřídíme to tu noži
Zdrávas šaría milosti plná
už se hýbe nexická vlna...

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

sexistické prase, furt by jen šoustal a je mu jedno, koho, nebo co.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

i staré báby.

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

hrubě s vámi nesouhlasím!
Psychologie holt není Vaše silná stránka.
Ládikova Poezie je jasným příkladem sublimace pudů.(Česky zjemnění.)

Ládik se ze sexuálního puzení dílem vybásní, dílem ho vyběhá.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

No jo, ale KTERÝM dílem? Ládik!!! tady má děl mnoho. Tolik děl na Kydech nemá ani Severní Korea.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Nikam nejdu, leje a v pecku je ještě žhavo.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)