Hrobař demokracie

Autor

Bylo prvního května a v Ostravě se Kateřina Konečná, Jana Turoňová a Petra Rédová vyfotily s Felixem Slováčkem. STAČILO! tam zahájilo ostrou část kampaně do eurovoleb a ačkoliv se to někomu nemusí zdát, celá řada umělců a známých osobností s Kateřinou souzní a nejenže je budou volit, ale dokonce je veřejně podpoří v kampani, což si dneska může dovolit jen skutečně silná osobnost. Felix Slováček je jeden z nich.

Fotka s Felixem rychle obletěla internet, to víte, sociální sítě to umějí… a dostala se až do Řeporyj k tamnímu starostovi. Ten fotku okomentoval, že Felix je debil a že ho zatím šetřil, protože mu už brzy umře dcera (myšleno Anička Slováčková). Tím spustil smršť, jaká tu už dlouho nebyla. Jeho příspěvěk byl tak odporný, že ho nezkousli ani jeho líbodémo fandové a on ho musel po nějaké době smazat.

Samozřejmě k tomu dodal, že se neomluví a že všechny, kteří mu tento příspěvek vyčítali, považuje za pokrytce.

Informaci o tomto nádherném příkladu pravdy a lásky už včera přinesly Parlamentní listy a já nepochybuji o tom, že Pavlík Novotný přesvědčil hodně váhajících, aby to koalici STAČILO! hodili, protože něco takového se nevidí každý den. Já bych se ale na celou věc chtěl podívat z poněkud jiné stránky.

Hele, divili byste se někdo, kdyby se Félix Slováček naštval a prostě někomu zaplatil, aby Novotného zmydlil? Vždyť jestli u nás sídlí nějaké dno lidství, tak je to v Řeporyjích. Málokdo provokoval na všechny strany tak, jako právě Novotný. Za méně ostré výroky sedí lidi v base. On přál Čechům válku, přál ji i zemědělcům, dotáhl to dokonce na podmínku, ale také na zastání od ministra Rakušana, který Novotného výroky bagatelizoval tím, že Novotný přál zlo národu a to se smí. Nesmí se přát zlo jednotlivci…

Novotný si tu vzal do huby skoro každého a to velmi nevybíravým způsobem. Vždycky se postaral, aby to bylo arogantní, štiplavé, lidsky hnusné, ale rozhodně působivé. Co jiného je jeho pomník Vlasovcům, že?

Přesto se mu nestalo nic. V jeho autě nikdy nebyla žádná výbušnina, nikdo ho nepřepadl v nočních hodinách, když se vracel z tahu, nikdo mu nezapálil barák. Všichni ti, kterým naprosto odporně nadával a navážel se do nich, buď použili zákonné prostředky a nebo to prostě nechali být. Demokracie, vole!

Přemýšlím, jak dlouho by Novotný žil, kdyby bydlel v Británii a řekl tam, že Palestinci jsou opice, které patří vybombardovat… Nejspíš by už měl policejní ochranu a změněné jméno.

Samozřejmě, on by to tam nikdy neřekl. Dobře by věděl, že za něco takového by nejspíš následoval útok nožem nebo zápalnou lahví. Stejně tak dobře ví, že u nás je jednak pod ochranou vlády a jednak pod ochranou všeobecné slušnosti. Jako všichni líbodémo si dovoluje jen na spořádané občany. Na takové, od kterých nehrozí žádné nebezpečí.

Nevím, jestli si to Řeporyjec uvědomuje, ale jednoho dne to prostě přežene. Poslední kapka nemusí být nutně největší. Jednoho dne proti sobě spustí odplatu, která bude rapidně převyšovat všechno to, co on udělal druhým. Takhle to ale prostě chodí. Na Ukrajině jsme to také viděli. To se tak dlouho přibližujete s NATO k ruským hranicím, až tím spustíte něco, co jste si nedovedli vůbec představit. Můžete stokrát křičet o agresorovi, ale není to už nic platné, protože Rubikon byl prostě překročen.

Jestli u nás někdo přispívá v rozeštvávání společnosti a k přesvědčení, že tuhle demokracii by urychleně mělo něco nahradit, tak je to Řeporyjec. Otevírá kudly v kapsách, způsobuje zatínání pěstí (i na nohou), provokuje… Takhle nějak Ukrajinci stříleli na Doněck a pak se divili, co přišlo zpoza hranic a jak málo z nich zbude. K ničemu jim byla americká ochrana. I Novotnému jednou bude houby platné, že ho chrání strana, jejíž tváří je právě jeho prdel. Zatím má jediné štěstí… všude mimo Pětikoalici jsou slušní lidé. Kdyby opozice byla jako on, už by dávno ležel v nemocnici s přeraženou sanicí.

Až jednou vezmou lidé spravedlnost do vlastních rukou a začnou s tím právě v Řeporyjích, vůbec se tomu nebudu divit.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.9 (416 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Vidlák: ... Informaci o tomto nádherném příkladu pravdy a lásky už včera přinesly Parlamentní listy ....

včerejší článek od PL ( jsou to nakonec dva články) viz zde:

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

01.05.2024 22:30 | Monitoring

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe Slováčka stejně zemře. Uzdu svým emocím upustil poté, co se Slováček vyfotil s Kateřinou Konečnou, předsedkyní KSČM. Vlna kritiky byla ale tak obrovská, že svůj komentář nakonec ze sociální sítě X odstranil. Ostrá odezva Konečné na sebe nenechala dlouho čekat, ta se ještě stihla střetnout s Veronikou Vrecionovou či Danuší Nerudovou, která komunisty označila za „zločince a košťata“.

podrobně zde:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Smazal-jsem-to-omluva-nebude-bezte-do-p-dele-Novotny-kauzu-s-rakovinou-rozmazl-754636

a zde:

„Deb*l. Vím, že mu umře dcera na rakovinu.“ Pavel Novotný našel nové dno

01.05.2024 19:19 | Monitoring

I přes těžkosti, které Felix Slováček prožívá ve své rodině, se pro řeporyjského starostu Pavla Novotného (ODS) stalo nesmiřitelným, že se zvěčnil s šéfkou KSČM Kateřinou Konečnou. Nechyběly vulgarismy a nemístné narážky na Slováčkovu nemocnou dceru Aničku, které lidé důrazně odsoudili.

podrobně zde:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Deb-l-Vim-ze-mu-umre-dcera-na-rakovinu-Pavel-Novotny-nasel-nove-dno-754630

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (66 hlasů)
Trvalý odkaz

Hlas lidu jsou komentáře na PL, některé z nich viz níže :

Doufejme, že na tohoto morálního giganta také jednou dojde., safec , 01.05.2024 22:38:20 - Příroda je mocná a Bůh všemocný. Tento člověk si myslí, že je beztrestný, ale čím víc bude řádit a škodit lidem, tím více se toho bude sčítat, až se jednou ucho utrhne a pak mu málokdo bude závidět.

Boha jeho !, beran 96 , 01.05.2024 22:35:30 - Ten ubožák nemá nikdy dost . Měl by konečně odskákat za tím fízlem na Hradě a vysvětlit mu jak je to s těma komunistama !

Tak, Široko , 01.05.2024 23:15:56 - Od protekčního synáčka protekčního normalizačního konferenciera omluva nikdo neočekává a a ni nechce. Jestli je někdo pokrytec, tak je to tahle sádelnatá držka. Před lety machroval, že u sebe klidně ubytuje nějaké muslimské uprchlíky. Pochopitelně lhal a žádné u sebe neubytoval. Potom zase machroval, že proti Rusům půjde bojovat klidně na multikáře. Když tu možnost dostal, tak se začal idiotsky vymlouvat, že se nabízel, ale prý byl odmítnut. A jsou mezi námi idioti, kteří mu tuhle idiotskou výmluvu žerou. Díkybohu, že tenhle ksindl nemá žádnou skutečně významnou funkci. Jen obyvatelé Řeporyj mají ostudu po celé republice. To je ale jejich problém a jejich boj.

Opět a zase, oldcrock , 01.05.2024 22:54:52 - výkvět škůdců země z pětikoalice ukázal svoji dementní stránku. Opět "pobavili" Nerudová s Vrecionovou. Nerudová nepřímo obvinila i prezidenta Pavla a jeho ženu slovy "že komunisté jsou košťaťa a zločinci,“ a totéž i Vrecionová, že Vy (komunisté) reprezentujete bezpráví, útlak a odporné vrahy. Kouzlo nechtěného.

Zde je vidět tu ubohost dnešní ODS., Miloš Černík 1 , 01.05.2024 21:52:33 - Takovou kreaturu jako je tento spratek mít co by výkladní skříň, která se vulgárně naváží do každého o kom si myslí a to zdůrazňuji, že není s ním v jeho názorové platformě a toto hulvátství přehlížet, tak takovou stranu je třeba veřejně odsoudit a poslat na vždy na smetiště a toho spratka do kafilerky.

On vlastně toto řekl, kvůli politickým názorům , AjkaBajka , 01.05.2024 21:34:15 - Felixe Slováčka, aby mu tímto způsobem ublížil. Ubližuje ovšem nejen jemu, ale hlavně i Aničce a všem blízkým. To je ohavnost, kterou normální člověk nepochopí. Jen proto, že má jiný politický názor. Mám takové své tajné přání k Božím mlýnům. Urychlete otáčky. Děkuji

Starosta za ODS, kandidát na místopředsedu ODS, oblíbenec předsedy ODS, prostě ikona ODS., fr.havala , 01.05.2024 20:54:19

Fiala jistě opět přijde k Novotnému na kafe, protože jsou oba naprosté zrůdy , Alena F. , 01.05.2024 20:06:48 - Na to, že by ODS takového spratka vyloučila, má její členská základna příliš mnoho podobných gaunerů bez minimální výchovy a slušnosti.

co k tomu dodat, vipera , 01.05.2024 19:25:50 - jedině snad to, že je novotný prase. A že se slováček fotí s oficiální kandidátkou na europoslankyni je zakázáno? Jak to ti asociálové z ods dělají, že mají mezi sebou tolik dobytků, co se radují ze smrti dětí druhých? Oni nic nevědí o karmě? Jednou je dožene a hezké to nebude

Průměrný počet slepic: 4.8 (90 hlasů)
Trvalý odkaz

Jsou lidé, jimž je zlo jedinou rozkoší.

Průměrný počet slepic: 4.8 (84 hlasů)
Trvalý odkaz

o Novotném. Vryla se mi do paměti scéna, jak tam přetloustlý leží na gauči, na sobě má dost jeté slipy a provokuje. To byl celkem nářez.

Po čase jsem s ním četl rozhovor a tam on přiznal, že to bylo cílené a účelově vymyšlené. Novotný byl král bulváru, nepodceňujte ho, on není blbec a záměrně provokuje a cílí na terč.

Danieli, vás považuji za chytrého člověka, ale pokud jste se nechal vyprovokovat k tomu, že jste o Novotném napsal článek, tak kdo je vítěz? Vy, jelikož jste ho sepsul? On je na to zvyklý, v tom umí chodit. Nezapomínejte, že i negativní reklama je reklama. Zadáčo a dost účinná. Vy jste mu jí dal. Prakticky jste udělal přesně to, co on chtěl. Gratuluji.

Průměrný počet slepic: 2.5 (105 hlasů)

Když lidi si nepřečtou a nebudou reagovat na to co vyvádí tato zrůda Novotný člen ODS tak to je jako kdyby přijímali a souhlasili za šílenosti prasete Novotného.

A platí to o moc více když toto prase je veřejný činitel a Starosta za ODS, kandidát na místopředsedu ODS, oblíbenec předsedy ODS, prostě ikona ODS.

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (121 hlas)

To, že je Novotný hovado, víme víceméně všichni. Ale už není moc v kurzu, příliš se neobjevuje. Tak vytvořme článek, dejme ho na Kydy, Litterate, fejsbůky, tiktaky a podobné sítě, aby všichni věděli to, co už dávno vědí. Pak tam ještě můžeme rozvířit debatu o jeho zhovadilosti.

Čeho jsme docílili, Antoníne? Jelikož jsem skoro 20 let dělal ve kšeftě, měl tři krámy a velkoobchod, tak bych o tom měl něco vědět. Toto zboží jsme udělali viditelnějším, čímž jsme zvýšili jeho cenu. Člověka, který je zvyklý z bulváru na křivé jednání, podpásovky a kopance do koulí, nedojmete negativním článkem. Ale to už se asi opakuju. Dobrou.

Průměrný počet slepic: 2.3 (69 hlasů)

... jde o to jestli má článek dojímat samotného pana Novotného, nebo čtenářům Vidláka přinést jeho názor na tu ubohou lidskou trosku, která by nevynikla jinak než takovým hanebným způsobem. 

A pro lidi, pro které je negativní reklama stále reklamou, snad Vidlák nepíše. To srovnání se zbožím je dost vedle. Reklama na smradlavá vejce přispěje jejich prodeji? Zvýší to jejich cenu? Tak jste to myslel?  

Průměrný počet slepic: 4.9 (53 hlasů)

když si to lidé nepřečtou, nebudou reagovat  a prase Novotný zmizí z povrchu světa, protože na něj všichni zapomenou. A to je pro politika to nejhorší, co jej může potkat. Takže berrnard na rozdíl od vás má pravdu.

Průměrný počet slepic: 2.5 (49 hlasů)

Když považujete články Vidláka za marné a zbytečné tak je nečtěte. A ještě lepší bude když na V.Kydy nebudete vůbec přicházet s takovými negativními názory.

Průměrný počet slepic: 4.5 (35 hlasů)

já nereaguji na Vidláka, ale na vás. Novotný je stejný jako všechny celebrity. Potřebují zájem a publicitu a tu jim dodáváte rozčilováním se nad jejich počínáním. Nebo si snad myslíte, že ho tím dojmete? O to více se bude snažit vás naštvat. A tyto stránky jsou o diskuzy a ne o mazání medu kolem vaší huby.

Průměrný počet slepic: 2.6 (35 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

"podkopání článku Vidláka".

Já mám k Vidlákovi kladný vztah, i když s ním mnohdy nesouhlasím. Antonín Vidláka přijal jako apoštola pravdy a pokud s ním někdo nesouhlasí, je to hříšník a šup s ním na hranici a zapálit.

Průměrný počet slepic: 2.7 (35 hlasů)

In reply to by berrnard

Trvalý odkaz

Jak se výstižně minule vyjádřil Inza tak to stejné ve tvém případu i já:

Pane Bože,
někteří lidi jsou děsně praštění !!! A ještě to na sebe sami napráskají..

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

In reply to by menhira

Trvalý odkaz

Lidi na prase, jako je Novotný, hned tak nezapomenou, a není to ani žádný politik, je to jen maskot ODS, Pavla, NErudové a jim podobných. Protože se s ním i fotí, souhlasí s jeho charakterem i jeho počínáním, což zase vypovídá o jejich charakteru.

Průměrný počet slepic: 5 (38 hlasů)

Novotný není blbec, on je totiž hnusnej hajzl!  A to je o dost horší fakt, než kdyby byl jenom tím blbcem!

Průměrný počet slepic: 4.9 (65 hlasů)

nemáte pravdu. Na zlo se musí ukazovat. A řeporyjec je ztělesněním zla. Chcete snad říci, že jakákoliv zmínka v bibli o ďáblu je jeho negativní a účinnou reklamou? Je nutné psát, mluvit o lidském praseti, které si obyvatelé městské části Řeporyje opakovaně volí za starostu. Jak je to možné? Jsou voliči v Řeporyjích natolik mentálně postižení? Je nutné psát, mluvit o jakékoliv politické straně pod jejíž ochrannými křídly se takový člověk chová jako hovado, lidský odpad. Jak je možné, že se podobného individua ta strana nesnaží zbavit? Klause ml. vyloučili, ke své škodě. Klaus se nikdy nechoval jako hovado, jen měl na některé věci odlišný názor. Ví snad řeporyjec na čelné představitele své strany něco, co jim nedovolí zbavit se ho? U bývalého novináře bulváru by mě to nepřekvapilo.
Jediné opodstatnění vašeho pohledu je, že vy sám jste volič ODS a nelibě nesete, že je tato strana i díky řeporyjci vláčena bahnem.

Průměrný počet slepic: 4.9 (41 hlas)

Bingo !!!!

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)
Trvalý odkaz

Desetitisíce lidí 1.5.2024 vyšly v Německu, Itálii a Argentině do ulic, aby se zúčastnily prvomájových demonstrací pod heslem zlepšení pracovních podmínek a zvýšení platů.

V Hamburku tak do ulic vyšlo asi 7000 lidí společně se Sdružením německých odborů. Demonstrace se konala pod heslem „Více mezd, více volného času, více bezpečnosti“. V Berlíně podle policie přišlo na shromáždění organizované odbory 7500 lidí.

Ve Stuttgartu byla demonstrace rozpuštěna kvůli porušení příslušných požadavků. Uvádí se, že v důsledku toho došlo k útokům na policii. Policisté použili obušky a pepřové spreje.

Desítky odborářů pochodují dnes také v Buenos Aires, kde se několikakilometrová kolona dělníků táhla podél třídy Nezávislosti.

„Vlast není na prodej“ - to je motto mobilizace proti radikálně liberálním opatřením vlády prezidenta Javiera Mileyho.

Jedním z hlavních sloganů demonstrantů v Itálii je „Žádná smrt na pracovišti“. V posledních měsících se v Itálii intenzivně diskutuje o rostoucím počtu úmrtí na pracovišti v důsledků nehod, nejčastěji způsobených porušením bezpečnosti nebo pracovních podmínek ve výrobě.

V Neapoli manifestanti rozvinuli transparent s tímto heslem před budovou Konfederace italského průmyslu Confindustria a samotnou budovu, dlažební kostky a policisty před ní polili červenou barvou.

videa, foto a zpráva viz zde: https://t.me/neCT24/55099

 

Ke střetům mezi policií a demonstracím došlo také na prvomájovém shromáždění v Lyonu. Policie zadržela 17 lidí.

Ke střetům s policií došlo také v Paříži (video č. 3 a 4). Podle dostupných informací bylo zraněno několik lidí.

videa a zpráva viz zde: https://t.me/neCT24/55091

 

V Paříži během prvomájové demonstrace spálili „olympijské kruhy“ na protest proti nadcházejícím letním olympijským hrám 2024.

video a zpráva viz zde: https://t.me/neCT24/55110
 

Průměrný počet slepic: 4.4 (25 hlasů)

Jaký význam má slovo svátek a jaký význam má slovo práce?

svátek - (od svatý, praslovanské sventu, staroperské spenta, mocný) je ve všech kulturách slavnostní den, kdy se nepracuje a společně slaví.

práce – bývá definována jako účelná produkce předmětů a služeb, které mají hodnotu pro ostatní členy společnosti, jako pravidelné zajišťování statků a situací, jako činnost sloužící uspokojování potřeb a obživě.

Svátkem práce, pokud název je míněn tak jak je uváděn, je slavnostním dnem, kdy pracující nepracují a společně slaví, že mají příležitost účelně produkovat předměty či služby, které představují hodnotu pro ostatní členy společnosti.

Pokud v tento den někteří protestují, jde o zneužití slavnostního dne  - svátku práce. Protestující si měli předem a včas rozmyslet koho volili a proč nevolili tak, aby  mohli být v práci i v životě spokojení. Volit blbě a potom se rozčilovat a protestovat je na nic. Tak svět nefunguje. Ti co vytvářejí pracovní příležitosti, přinášející hodnotu pro ostatní členy společnosti, ti na zneužívání svátku práce k protestům nemohou slyšet. A ti co včera při svátku práce nechtěli jásat, tak měli jít normálně do práce a pořádně a makat. Ti co nevytvářejí produkty, které mají hodnotu pro společnost, například libtardi, ti měli v tento slavnostní den raději zalézt někam do kanálů a nepřekážet. Zajímavým zjištěním je, že nejčastěji, namísto oslav svátku práce, demonstrují a protestují levčáci.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

ODS tvrdí, že jim protibabišovské obrázky posílají lidi. Ovšem je to lež, vyrábějící si je sami nebo za jejich výrobu dokonce platí. A pak kdo tu rozeštvává společnost…
foto+zdroj zde: https://t.me/neCT24/55109

DALSI LEZ OD ODS


 

Průměrný počet slepic: 4.6 (57 hlasů)

je pro Česko méně nebezpečné než ta banda volů, která si říká SPOLU!

Průměrný počet slepic: 4.9 (84 hlasů)

Je to až neuvěřitelné, jaká spodina tu vládne. Ono to nikdy nebylo nic moc.., ale tohle je totální lidské dno (o profesním nemluvě). Krédo "Srát na lidi, lhát, podvádět a krást".

Průměrný počet slepic: 5 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

.. jak velký to je dobytek. A z jaké je politické strany.

ODS - strana, jejíž nejviditelnější tváří je holý zadek Pavla Novotného.. to mne tedy rozsekalo, Vidlák trefil hřebík na hlavičku.

Průměrný počet slepic: 4.9 (82 hlasů)
Trvalý odkaz

nikdy neměla lidskou tvář, ale vždycky jenom tu prdel. A proto, vždy když je ODS u moci, tak nás do té prdele zákonitě vede.

Průměrný počet slepic: 4.8 (66 hlasů)

In reply to by Zauber

Trvalý odkaz

Do prdele nás vedli vždy socani a další levičáci. Důkaz jako vždy přikládám: Podívejte se na různá hlasování parlamentu, např. o podpoře fotovoltaiky ZDE.

Průměrný počet slepic: 2.4 (22 hlasů)

Jo tehdy ještě měl Klaus v ODS podstatný vliv.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

od Dušana Wegnera 
"Charakteristickým znakem moderní německé politiky je, že do úřadu je obecně z desítek milionů Němců vybírána nejméně vhodná osoba. Proč vlastně?"
 
Průměrný počet slepic: 4.4 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Řeporyje jsou české Lurdy. V Řeporyjích i prdel naučili mluvit.

Průměrný počet slepic: 4.9 (34 hlasů)
Trvalý odkaz

je výborný muzikant. Byl za totáče hodně známý a viditelný. Hrál a dirigoval v televizi, v rádiu byl slyšet téměř pořád. Jeho jméno lidé z veřejných sdělovacích prostředků slyšeli denně mockrát. Získal popularitu v době, kdy řada skvělých muzikantů,  dirigentů, zpěváků a jiných „populárních umělců“ nesměla vůbec vystupovat. Slováčka naopak doba vynesla. Uměl využít příležitost. Slávu mu komunisté umožnili.

Před osmi roky, ve volbách do Senátu PČR v roce 2016 kandidoval jako nestraník za Stranu soukromníků České republiky (SsČR) v obvodu č. 22 – Praha 10.  Se ziskem 0,86 % hlasů skončil na předposledním 9. místě a do druhého kola nepostoupil.  Dávná popularita už nezabrala.

Nyní se nespoléhá na soukromý sektor a vrací zpět k podpoře komunistů. Možná poznal, že totáč se vrátil. Neplete se, oni už sedí všude, i na Hradčanech. Komunisté mu mnohokrát pomohli dříve.  On, na oplátku vrací podporu komunistům nyní. Vidí, že nabývají zpět neomezenou moc.

Průměrný počet slepic: 2.1 (42 hlasů)

Jediná naše naděje jsou Svobodní, i když mají různé muchy (podpora senátu, Diviš prý ve volbách dokonce podporoval Pávka, což je pro mě totéž, jako kdyby podporoval Bureše). Vše ostatní je tutovka že to bude z bláta do louže.

Průměrný počet slepic: 1.7 (24 hlasů)

nesměli před 89 vystupovat ? Snad Kubiška a kdo dál ?

Průměrný počet slepic: 4.5 (12 hlasů)

Kryl, Mišík, Hutka, Výběr...

 

Průměrný počet slepic: 2.3 (13 hlasů)

a Hutka umí hrát ? No a Kryla po 89 prakticky zlikvidovali havloidi demokratičtí

Průměrný počet slepic: 4.6 (23 hlasů)

celoživotní feťák Hutka ? Třeba Výběr měl chvíli zákaz kvůli černému prodeji plakátů a kazet. To teda byl odboj 😕

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

kdo byl zakázanej a hudebníci jsou to taky. Ten prodej plakátů a kazet, to je opravdu dobrý, já kazetu Straka v hrsti měl, ale nedal jsem za nahrání nic. Co to tady kličkujete? Nejste soudruh?

Průměrný počet slepic: 1.7 (10 hlasů)

to byl oficiální důvod přerušení hraní Výběru. Já je poslouchal taky, z Míši Kocába jsem se poblil až ministroval s tou svojí štětkou od tyče

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

ale taková byla doba. Ale taky byl Nohavica, Plíhal, Dobeš, Jasná Páka, Arakain, Laura a její tygři, Citron.....

Průměrný počet slepic: 4.1 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

      Kdysi mě tahle agentura pro výzkum veřejného mínění oslovila, eslivá bych jako byl vochotnej s nima spolupracovat a účastnit se jejich průzkumu. Zrovna jsem měl prd co na práci, tak jsem jim kejvnul. A už je to ňákej ten pátek. Tak mi začali posílat různý dotazníky, týkající se běžnýho života. Co dělám, jaký koníčky mam, kam na dovču, čim si čistim zuby a boty, jaký znám světový značky a výrobce atd. atd.... Prostě všechno. A samozřejmě, že koho volim. Několikrát za sebou jsem jim označil, že volim SPD. Pak následovala dlouhá odmlka a dlouho se neozvali. Po delší době mi zase přišel dotazník, kde se zase ptali na všelijaký možný ptákoviny, ale koho volim, to už ne. Na to uz se mě setsakramentsky dlouho nezeptali. 

     Proč to píšu? Jednoduchá věc. Oni už předem vyberou, koho oslovit a koho vynechat, aby jim vyšly ty správný výsledky podle přání zadavatele. No a Jestliže zadavatel nemá v lásce SPD, no tak logicky agentura neoslovuje notorické voliče SPD. Takhle jednoduché to je. Takže? Kdo prohlásil, že věří jen těm průzkumům, které si sám zfalšuje? Tenhle výrok se připisuje Churchillovi. Já bych si to dovolil kapku poupravit. Já už nevěřím ani tomu průzkumu, kerej si sám zfalšuju. 

     Závěr - jediným pořádným průzkumem jsou samotný volby. 

 A sorry, že nepíšu na téma toho kreténa z Řeporyjí. Co se jeho tejče - škoda slov. 

Průměrný počet slepic: 4.8 (28 hlasů)
Trvalý odkaz

V tom dokumentu říkal, že domrdal život jedné mladé herečce. Byla na nějakém večírku, tam se asi picla, krátce vdána, ale políbila jiného. K ničemu víc nedošlo, byl to prostě ústřel. Ale Novotného fotograf to zvěčnil. Novotný sám přiznal, že víceméně o nic nešlo a že když to zveřejní, zprasí jí život. Druhý den tato fotka byla zveřejněna na první straně Blesku a herečka se chvíli na to zase rozvedla. Kvůli tomuto, protože ten jediný ústřelový polibek se začal veřejně probírat. Toto je pan Novotný.

Připomíná mi to tu bajku o žábě a štírovi. To takhle šel štír a dorazil k řece. Potřeboval se dostat na druhou stranu, ale neuměl plavat. Šla kolem žába, tak jí požádal, jestli by ho na hřbetě nepřevezla. Žába na to, že ne, protože by jí mohl bodnout. Štír oponoval tím, že kdyby jí bodl, utopí se oba a to přeci není jeho zájem. Žába toto považovala za logické, tak ho vzala na záda a pluli. Když byli uprostřed řeky, žába ucítila, že jí štír bodl. Ještě předtím, než zemřela, se na štíra otočila a ptá se ho. "Proč jsi to štíre udělal? Vždyť teď zahyneme oba." Štír jí odpověděl: "Víš, žábo, já nemohl jinak. Já jsem prostě štír".

Toto je pan Novotný.

Průměrný počet slepic: 3.9 (35 hlasů)
Trvalý odkaz

❗️Dnes je to přesně deset let od oděské tragédie: 2. května 2014 ukrajinští nacionalisté a příznivci státního převratu zapálili Dům odborů, do kterého se uchýlili zástupci „antimajdanu“. Podle oficiálních údajů se obětí těchto událostí stalo 48 lidí a více…

☝️„Nebude existovat žádná promlčecí lhůta. Ti, kteří jsou odpovědní za oděskou tragédii, budou jmenováni a neuniknou odpovědnosti.“
🇷🇺🇺🇦Ruská předsedkyně Rady federace Valentina Matvijenková uvedla, že po výsledcích speciální vojenské operace bude nutný velký tribunál, kde budou shromažďovány všechny zločiny kyjevského režimu.
Jedním z ústředních případů by mělo být podání obžaloby za zločin 2. května 2014 v Oděse.

----------------------

🤔🇺🇸Ve Spojených státech náhle zemřel další informátor o problémech Boeingu, píše Seattle Times.
Jde o auditora Joshua Deana, kterého publikace nazývá „jedním z prvních zdrojů úniků informací o možném ignorování výrobních vad u modelu 737 Max“.
Bylo mu 45 let, vedl zdravý životní styl, na své zdraví si nestěžoval, ale byl přijat do nemocnice se stížnostmi na dýchací potíže, později mu byla diagnostikována bakteriální infekce, poté došlo k selhání orgánů a nakonec „zemřel po krátké a náhlé nemoci“.
V březnu byl ve svém voze nalezen mrtvý dvaašedesátiletý John Barnett, který v Boeingu pracoval polovinu svého života a opakovaně upozorňoval na výrobní prohřešky. Tehdy napsali, že sám sobě zasadil smrtelnou ránu.

---------------------

📣Vrabel: Kauza Vrbětice mi připomíná Hitlerovu záminku k napadení Polska

Policie ČR včera uzavřela vyšetřování dvou výbuchů v muničních skladech ve Vrběticích z roku 2014. Podle detektivů za explozí stojí speciální agenti ruské rozvědky. Žádné důkazy, které by rozptýlily veškeré pochybnosti kolem kauzy, představeny veřejnosti nebyly.
Co stojí za snahou oživit tuto kauzu? Kanál NeČT24 se ptal předsedy hnutí Plán Česká republika na 1. místě! Ladislava Vrabela.
„Již od zveřejnění „výsledků šetření“ kauzy Vrbětice můžeme vidět, že jde o uměle vytvořenou záminku k šíření protiruských nálad. Je to podobné, jako když Hitler přesvědčoval Němce, že v Sudetech Češi napadají Němce, nebo to samé následně s Poláky v Polsku. V Polsku, jak známo, Hitler zašel tak daleko, že nechal převlečené vojáky zaútočit na Němce, aby vytvořil záminku k napadení Polska. Kauza Vrbětice mi trochu připomíná ten druhý Hitlerův případ. Ten polský,“ uvedl Vrabel.
@neCT24 

Průměrný počet slepic: 4.7 (25 hlasů)
Trvalý odkaz

Proč nikdo nevěří prolhanému Dozimetru Rakušanovi jeho verzi Vrbětic?

Je to především celé právní nesmysl. Viníkem trestného činu nemůže být především ‚režim‘, to si pan ministr zcela spletl obor. Pokud ale mají, jak tvrdí, dva konkrétní viníky, o jejich vydání měli v každém případě požádat. Jenže to neudělali a vzdali to předem s tím, že to není možné, což není pravda. Požádat mohou vždy. I kdyby nám ony dva viníky nevydali, jdou soudit v nepřítomnosti. Jsou-li důkazy, o kterých mluví. Odpověď na to celé se nabízí sama – není o koho konkrétního žádat a není koho konkrétního soudit. Protože jinak by to nepochybně s velkou publicitou probíhalo. Tedy buď si musí najít lepší právníky, nebo se naučit lépe lhát,“ myslí si senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

První místopředseda Trikolory Petr Štěpánek se s vysvětlením policie nespokojil. „Všechno jsme odhalili, udělali to Čuk a Gek, a proto nikoho neobviníme. Jo, to má logiku! Bezpečnostní informační služba, policie a ministr vnitra Rakušan si evidentně myslí, že co občan, to idiot,“ uvedl Štěpánek.

Bez přímé znalosti spisu a utajovaných skutečností není možné seriózně takovou věc komentovat. Nicméně by mě zajímalo, podle jakých informací ministr Rakušan takový závěr učinil. A pokud byl případ odložen, měli by seznámit veřejnost s těmito důkazy. Obecně ještě připomenu, že pan Rakušan lhal opakovaně o různých záležitostech, takže já osobně nemám důvod věřit jeho slovům, ať už se týkají čehokoliv,“ sdělil šéf hnutí Přísaha a bývalý elitní policista Robert Šlachta.

-----------------------

Pochybnosti o vině nemám a vzhledem k zapojení Ruska, které se nikdy nepřizná a nikdy neomluví, nemůže být závěr jiný,“ míní poslanec ODS Karel Krejza.              (pozn.: svatá ty prostoto!)

Pochybnosti nemám, vyšetřování je v pořádku. Za sedmdesát let se podíváme do archivů tajných služeb a uvidíme,“ sdělil ParlamentnímListům.cz senátor ODS Tomáš Jirsa.        (pozn.: za 70 let budou všichni prdět do hlíny, blbe)

https://cz24.news/proc-nikdo-neveri-prolhanemu-dozimetru-rakusanovi-jeho-verzi-vrbetic/

Průměrný počet slepic: 4.4 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Pan Vidlák to samozřejmě napsal naprosto přesně, ale já bych neřekl, že pan Novotný je hrobařem demokracie. 

Spíše bych řekl, že je důsledkem demokracie, že je synem demokracie. Vždyť jej lidé z Řeporyjí zvolili demokraticky a zcela dobrovolně, tak čím jiným by mohl být?

Pan Novotný je ovšem hrobařem obecného dobra. A obecné dobro, to je nejen něco docela jiného než idealizovaná demokracie, která nikde na západě není, ale i než parodie na demokracii, která všude na západě je. 

Demokracie totiž - jak ta idealizovaná (o její parodii ani nemluvě) - stojí na předpokladu, že dovoleno je vše, co není zakázáno. Takto se tedy má utvářet demokracie. Není takové pravidlo nesmysl?  To je jako bych chtěl zalepovat duši od kola slinami, protože to prostě zakázáno není, že?

To, co my lidé potřebujeme, je dobro pro všechny, což znamená, že dovoleno je jen to, co vede k cíli. Totiž to, co dobro pro všechny uskutečňuje. Tedy lepit duši lepidlem na gumu a  záplatou z gumy.

Jiří  

Průměrný počet slepic: 4.6 (18 hlasů)

super, tohle je horší demogracyje jak za Jakeše

Průměrný počet slepic: 4.7 (11 hlasů)

Víte, mně vrtá hlavou, jestli by byl N. zvolen někde jinde, než na periferii pražska. Zda by jeho receptura byla účinná třeba na Osoblažsku nebo u Vsetína. Je jisté, že nikoli. Tedy to není v systému, pouze v naturelu voličstva. Jde pouze o veksláctví, neboť jeho voliči znají ponejvíce motyku z filmů pro pamětníky. Ale více něco přeprodat, zašmelit, natáhnout bábinku na bitcojiny, je o jiných loktech a absenci sebezpytu, chcete li svědomí. Co zaráží nejvíce, tak benevolence a mírnost potrestání této bytosti. To mne směřuje k úvaze, že Česká republika není právní stát, nýbrž obyčejnou demokraturou, a volby jsou zástěrka na špatně utřenou prdel.

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Některá z opozičních stran, by neměla litovat prostředků a zafinancovat volební billboardy ODS, na kterých by byl pan Novotný v celé své kráse, s vyvaleným pupkem a k tomu některý z jeho šťavnatých výroků.

Nic vylhaného, čistá pravda.

Průměrný počet slepic: 4.6 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

na pražských ostrovech k 20. výročí vstupu do EU. Vstupné zdarma, asi vědí proč.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

ale nejspíš to pražskejm libtardům taky platím.

Průměrný počet slepic: 2 (2 hlasů)