.... z e-mimina

Autor
Štítky

E-mimino jsou webovky kam choděj zabíjet čas unuděný matky od malejch dětí.

Většina článků asi bude tématicky souviset s názvem stránek, ale já jsem se tam proklikl rovnou doprostřed prastaré debaty, kde jedna jedna z debatujících, tehdy ne matka, vyprávěla o svých zkušenostech s prostitucí.

Pak se tam někde v debatě objevila ještě nějaká jiná nebo jiné, ale moc se to nelišilo. Rozdělení do vláken nebylo moc dobré a tak se to docela blbě četlo. Možná těch holek budu motat víc dohromady, holky byly jak přes kopírák.

Každopádně, první, co jsem četl bylo, že "Čechy ne, Čěši jsou odporný, choděj za kurvama."

Pár diskutérů/rek se to dotyčné snažilo vysvětlit, že všichni češi za kurvama nechoděj. To jen ona jako kurva v Čechách díky svému kurvení potkává ten výběr a ty, co za kurvama (jí) nechoděj, ona prostě nepotká - ale slečna si mlela svoji. Tfuj Češi, tfuj.

Stejně tak jí někdo zkoušel dokazovat, že i cizinci choděj za kurvama a zrovna tak či víc, ale ani to nebyl argument, kterej by byla schopná vstřebat, byť sama samozřejmě měla i klienty z ciziny. Tfuj Češi, tfuj.

Pro mě novej byl její postřeh, že nejvíc za kurvama choděj ženáči a podle toho, jak to popisovala byl asi dost velký podil novootců. Celej zbytek webu v podstatě nechtěně vysvětloval proč.

Byla tam taková atmosféra, že pro ty ženský nic mimo mimina neexistuje. Jakoby jejich chlapi byli najednou až na okraji jejich vesmíru, po dítěti, kámoškách, se kterejma může žvanit o miminu, matce, se kterou může žvanit o miminu, webu, kde může žvanit o miminu. Dítě nebylo ani tak jejich společné, ale jen její, a on může vlastně jen nosit prachy, odkroutit si práce, co mu předepsala a nerušit.

 Někteří by za těma kurvama asi chodili stejně, ale pro dost z nich tam někde v pozadí byla nejspíš motivace to vedle dotyčný vůbec přežít a nezbláznit se a současně si nechtěli začínat aféru s nějakou jinou ženskou, aby tu rodinu přeci jen nerozbíjeli. U kurvy si to odbudete a nazdar, všechny vaše závazky skončily už platbou. Milenka vás bude páčit k rozvodu a do novýho vztahu, i když o to na začátku nestála.

Slečna se na kurvení dala, protože potřebovala peníze na studia, fotr byl alkoholik a ona prostě chtěla vypadnout z domu a vyhrabat se ze sraček. Myslím, že se zahrabala do dost podobnejch, ale tak to viděla ona. Nejsem si jistej, jestli to byla tahle nebo jiná, co jí tam pak přišla přizvukovat, ale byla tam kurva - studentka psychologie.  Takže člověka zamrazilo z představy, že si nějakej zoufalej chudák půjde na terapii hledajíc pomocnou ruku a padne na tohle, co neví na koho už by hodila svoje chyby.

Některý z těch ostatních dělaly, že ony by nikdy nemohly, jiný zase zněly, že se jim ta představa vlastně líbí a že to v nich pracuje, (ale představy jsou představy, a v reálný situaci by to mohlo dopadnout taky přesně obráceně). 

Praktické fungování bylo, že privát je nejlepší, protože ona si tam může jak do holubníku, kdy se to hodí jí a majitel privátu má těhle slečen víc a tak tam pořád nějaká je. Číslo je stálé a ona tak nemá starosti s vytvářením klientely. Za to si ovšem majitel privátu říkal o většinu peněz. Z 1500 si ona nechávala 700 a jemu šlo 800. Logika věci pak chtěla, že když už tam jde, tak je lepší těch klientů mít víc, protože ztracenej (půl)den za jednoho nestojí. Mívala jich tam tak 5 nejvíc asi 10.

Komické bylo, když tam komentovala, že si klienti kupujou půlhodiny, i když by většině stačilo 5 minut. Když je tam víc holek a příjdou tam dohromady kamarádi, tak si pak někdy zaplatí všichni hodinu, aby vypadali jako chlapáci - ale je to zas těch 5 minut akce.

Depresivní byl popis těch praktických stránek, na které my ostatní příliš nemyslíme, nemytí, smadlaví (víte jak někomu smrdej nohy, že), tlustí, chlupatí, zanedbaní, staří. (Myslím, že ti novootcové byli z tohohle pohledu vlastně ještě ta dobrá část). Kdysi jsem četl v nějakým časopise článek o tom, co redaktor všechno viděl na amateri.cz, jak se to pak snažil dostat z hlavy a tvrdil, že některé věci je lepší nikdy nevidět. Autorova kombinace slov "cikán a stokilová obézní" mě nadobro zastrašila.
 Myslím, že ta slečna by mohla amatéry.ct komentovat slovy "To jsem taky měla, to jsem taky měla, tohle bych nedala, to jsem měla..." 

 V jeden moment tam do debaty vstoupila jiná slečna a napsala tam, že její kamarádka dělala v klubu/bordelu a tam měly teorii, že chlapi choděj za opaktem toho, co je jejich manželka. Kdo měl doma ošklivou si vybíral hezkou, kdo měl hezkou si vybíral ošklivou. Nevím, jestli jim klienti ukazujou fotky manželek, ale každopádně holky snadno uhadovaly, pro kterou si kdo pujde, jen chlapa uviděly ve dveřích.
 
 Někteří chlapi prý dokonce zkoušeli usmlouvat cenu nebo to dokonce mít zadarmiko, což se setkávalo se stejným pochopením, jako smlouvání ceny v supermarketu u kasy. Slečna byla ve vší evidenci uražená, že by si kdo mohl myslet, že ji to snad baví. - Na druhou stranu ovšem uznávala, že spousta kolegyň klientům lže a říká jim, jak je to baví, aby se tito vraceli a ony si dobře vydělaly. 

 Pak tam někdo zmiňoval nornik.cz, což jsou webovky, kam chlapi, co maj chození za kurvama jako koníček sám o sobě píšou hodnocení, asi jako jiní píšou hodnocení na restaurace a kavárny. Ti popisujou situaci zase z druhý strany a celkově to vyznívá taky dost ponuře. V podstatě jako ta první půlka Pohlreichovejch pořadů: neupravené místo, líný personál bez zájmu, odfláklej servis, kratší čas než zaplaceno atd. Někdy toho u slečny dost pochválili, ale v těch pár, co jsem přečetl nebyl ani jeden ve stylu: Super service, všem doporučuju.

 Ta slečna prostitutka, co nadávala na Čechy, tak ta psala, že už to nedělá a měla za přítele cizince, který nevěděl, že to dělala.
 Ona nebo ta další taky popisovaly, že tam pak popisovala, že měla nějakýho postaršího Tunisana, kterej jí mluvil do duše, říkal jí, že ona na to není, že není taková a nakonec jí teda platil tolik, aby byl jejím jediným klientem. To je sice taky prostituce, ale o něco snesitelnější.

 Slečna tam sice vyprávěla o svých zkušeností z prostituce, ale když tam někdo nazval kurvu kurvou (protože se jako chlap, co za kurvama nechodí, bránil házení do stejného pytle s těma, co chodili), tak byl schizofrenicky napomenut a hrozilo se mu banem, protože dělat se to sice může, kurva si zasloužila psychickou podporu, ale pojmenovat kurvení pravým jménem - to bylo pro slečny fakt šokující a porušovalo to pravidla komunity.

 Na webovkách, co se jinak věnují mlíku, kašičkám, dudlíkům, prdíkům a plínám, celé to vlákno působilo trošku surrealisticky.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4 (49 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Pěkné :)

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Kua, co se tady člověk (během nepřítomnosti Vidláka) nedozví ... :-)

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

stránky existují. To je jak ze špatného sna...

Chceš-li kurvou býti,
musíš hovna mlíti.
O miminech, o ptácích,
o prochcaných matracích...

Tou matrací nemyslím matraci, alebrž maso slečny rozhoďnožky...

Ale líbí se mi, že všechny slečny mají otce, anebo muže alkoholiky a ony proto za trest musejí šlapat...
Zajímavá autodiagnostika...

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Proplouvají životem jako rybička Nemo mořem na pohovce
Co takhle kdyby se zeptaly holek u hranic jak se vydělávají a vydělávaly éčka.
Pár jsem jich poznal.
Většinou Bulharky, které se ke kšeftu dostaly tak, že doma je hodili do auta, pak jim píchli pár kousků perníku a šly pod načínače. A podle výkonu se prodávaly dál.
Život ty holky neměly jednoduchej. Třeba minus dvacet a ona stále sice zamotaná v kožichu, ale jak projíždělo auto, musela kožich rozevřít a ukázat zboží. Která se dostala do výlohy byla vděčná až za hrob.
Když jsem se ptal, proč sebou nechávají tak vorat, většinou mi vysvětlily, že domy mají sestřičku, sestřenici, která bude mít politý obličej kyselinou, když bude dělat potíže.
Holky se dost točily a jak jsem se dozvěděl, tak jich i pár našli poliši pod záhonky s růžema u vrchního pasáka.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

ohledávali policajti kousek před Vojtanovem...
Bylo to tak dvacet metrů od cesty v docela řídkém lesíku...
Hleděl jsem, jak tam běhali v bílých papírových kombinézách a pořád jsem dokola nahlas opakoval - kurva, to snad není možné...
... realita je někdy hodně drsná...

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

No, před lety našly tuším v Teplicích pár chuděr z Rumunska zalitých pod betonovou podlahu. Jedna se pokusila utéct tak to vzali šmahem.
Naše holky pak končívaly v Německu, Holandsku... Některé vědomě, ale většinou jely dělat au pair, modeling, nebo si prostě jen vyjely s přítelem a probudily se v bordelu beze všeho. Statisticky prý byli nejčastěji tím, kdo je prodal jejich partneři či rodinní příslušníci.

Průměrný počet slepic: 4.5 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Xaver vypráví ve svých pátečních streamech (v posledním nikoliv) příběh se svou nejmenovanou sousedkou, co se tímto také živí a má svého milovaného psíka Jindříška. Je to občas také až surrealní, že Xavera podezřívám minimálně z přikrášlování. Každopádně mě jako potenciálního pacienta až vyděsilo, že dáma původně studovala medicínu...

K dnešnímu článku - připomnělo mi to náhodou vyslechnutý rozhovor na cestě vlakem do Plzně, který mezi sebou vedla trojice Romek. Názor jedné byl překvapivě racionální, otevřenost fascinující, zvláště když začaly řešit Čechy, Němce, Albánce, Rumuny... Mě to v tom vlaku nedalo a dělal jsem si poznámky. Tak až si najdu chvilku, snad to také sepíši jako takovou reakci na dnešního Čmouda ;)

Průměrný počet slepic: 4.8 (9 hlasů)

se toho dožijem ještě při smyslech.
Po poznatcích takových slečen přímo prahnu, protože se opájím představou, že již v brzké době budu vyhoštěn ze společného přístřeší, které sdílím se Starou Jahodou, páč mi už docela nebezpečně nadává, že FURT SEDÍM NA KYDECH!!!!!!!
:-)))
No a závěr je u nás jasný. Kdo neplní v alespoň standardní kvalitě a potřebném množství Jahodiny příkazy, je nemilosrdně "převelen" z Jahodiny stravovací a ubytovací jednotky. Že toho schopna je, to už prokázala na svých potomcích a jejich partnerech. A o jejích morálně volních kvalitách vypovídá i heslo v jejím erbovním štítu:

"Chlap musí být užitečné zvíře!!!"

Tudíž mne čeká vyhnanství po předchozím "ODMAJETNĚNÍ" (toto slovo jsem vymyslel fčilek a moc se mi líbí, je takové ouřední, citově neutrální) a já si budu moci najít nějakou MÉNĚ VYCHCANOU babu, které budou stačit na režii tři čtvrtiny mé výplaty a žádné další nucené práce.

Průměrný počet slepic: 4.6 (16 hlasů)

Je takový aforismus, že úspěšný muž je ten, kdo vydělává více, než jeho žena utratí. Úspěšná žena je taková, která najde takového muže. Tím není nic řečeno o nárocích. Některá žena dokáže udělat z muže milionáře, pokud byl předtím miliardář. A jiná žena se zase spokojí s normální výplatou. My ale vidíme na obrazovkách jen ty celebrity, které by bylo možné označit za skryté prostitutky nebo gigoly. Ve všech těch vztazích je láska. Obvykle k penězům partnera. O normálních ženách a mužích se nikde nepíše. Asi se ztratili mezi tou spoustou nových pohlaví.

Průměrný počet slepic: 4.7 (28 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Přímo je nazvat sňatkové podvodnice,žít rada Vacátko,tak je tvrdě prohání.
Znám jednu celebritu,po šestém vztahu,je zas volná.

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nemá to slovo znít CELEVRITI ?

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Celebrita volná po šestém vztahu je vadné zboží. Nedá se ani reklamovat, jak je opotřebovaná. A nevěřím, že ze všech těch šesti partnerů byli na vině vždy oni. Ne, to je prostitutka se šesti po sobě jdoucími zákazníky.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

Targusi jako obvykle jsi mne rozesmál, pohádkáři.

Potkají se dvě ženy a ta jedna praví,s manželem se dokonale doplňujeme.
Já uvařím, on to sní. Já vyperu, on to zašpiní. Já uklidím, on to …..(si doplň)

Nebude to i tvůj případ?

Přeji krásný den tobě i všem kydačům.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

In reply to by Fido (neověřeno)

Trvalý odkaz

pohádka je krásná věc, ale prožívat ji na vlastní kůži někdy není ten úplně nejlepší nápad.

Nicméně abych uvedl stav na pravou míru.
Opravdu si nic nevymýšlím. Zejména s těmi erbovními hesly.
:-)

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

které má nyní potíže. Jestlipak si pasáci také mohou požádat stát o nějakou formu finanční pomoci?

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

a teď tím tuplem. Poučil jsem se.

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

byl jsem na světě i bez toho! :-)

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Trochu bych se zastala novopečených matek: důvodem "zanedbávání" manžela nemusí být jen potřeba "neustále žvanit o miminu", jak to autor roztomile formuluje, ale jednoduše naprosté fyzické vyčerpání - zvlášť, když dítě špatně spí.

Když už Čmoud zmínil čerstvé otce, zajímal by mne názor kolegů diskutujících na přítomnost otců u porodu. V době narození našich dětí o něčem takovém samozřejmě ještě vůbec nebyla řeč, a zpětně vzato jsem ráda. Rozhodně bych manžela na sále nechtěla.

Myslíte si, že to může posílit vztah otce k dítěti a jeho matce? Slyšela jsem i názor, že otec v důsledku tohoto zážitku sice měl k manželce větší respekt, ale ještě dlouho potom nebyl schopen sexu s ní.

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)

klidně poskákal i pana doktora, kdyby projevil žádost, o porodních asistentkách nemluvě. Sice to byly staré ojetiny, ale jak jsem už tady psal, řídím se heslem, že potmě je každá kráva černá.
A v zásobě mám ještě jedno heslo, ale to je fakt sprosté a místního dámského osazenstva by se mohlo dotknout. Neboli hodí se pouze k patnáctému pivu.

Co se týká porodu, myslím, že jsem si započal vážit své partnerky ještě víc. Zejména poté, co si vyvzdorovala třetího potomka. Popravdě řečeno - od ní bych to opravdu nečekal, že se k něčemu takovému dobrovolně odhodlá. I z ekonomického hlediska, což je u ní něco, jako pro ostatní lidi potřebnost inhalovat kyslík a popíjet vodu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

Všechny ženy jsou krásné, jen vodky je někdy málo. ruské přísloví

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

Mi vodka nepomáhá a někdy ani tma.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Záleží i na procentech

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Anonymní (neověřeno)

Trvalý odkaz

pod 51 bych nešla. Teda u pálenky

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

pijete obchodnické hampejzy a zapomněla jste si nasadit svářečské brejle. Takové ty odklapovací, když se dělá s autogenem.
Kdybyste chlemtala domácí výrobky a před každou akcí si změřila hladinku pomocí detekční trubičky, nemohlo by takové faux pas nastat.
Jestli vy nebudete stará, hloupá a škaredá...?

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Kupovaný šmejdy? Ještě bych oslepla. Játra , krásu, chytrost a rozum si ničím tím, co ...pšššt, bylinky nevyzradím :-)

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Černočerná tma pomůže vždy, když muži chybí alkohol nebo představivost.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Někdy je tma zbytečná

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Tak jsem myslel, že dneska se diskuse nebudu účastnit, bo nemám k tématu dostatek odbornosti. A vida, přeci se můžu vyjádřit - k otcům u porodu.
Toto dilemno jsem řešit nemusel, rodili jsme v době, kdy se ještě stálo pod oknem. Jestli bych chtěl být u porodu - no, nevím, ale spíš jde o to, že bych musel, protože taková je doba. Musíme používat slova, která bychom z pusy dobrovolně nevypustili a naopak neříkáme ta, co nám jsou přirozená, protože je taková doba a ta nás k tomu tlačí. Děláme věci, které se vyžadují, nebo aspoň sledujeme, jak je dělá společnost, i když jsou to totální šílenosti. Takže abych nebyl za vyvrhele, asi bych tam musel, musel bych rytmicky dýchat a tlačit a všechno dělat společně s manželkou jak v americký komédii a dělat, že jsem šťastný.
Mě by zajímala statistika, kolik chlapů tam jde proto, že si to jde užít, a kolik je víceméně dotlačeno okolnostmi, ale nedává to znát. To by byl zajímavý průzkum pro agentury.

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)

dobrovolně jsem tam nešel, avšak byl jsem prost všech iluzí.
Tedy na rovinu - mou přítomnost si vyžádala manželka. Chovala představu, že personál k ní bude vstřícnější. V čem by měl být vstřícnější, to netuším. Nejsem schopen nijak posoudit, protože u prvního porodu jsem jednoduše chyběl. Naštěstí oba porody, u kterých jsem překážel, probíhaly více méně standardně, takže mé překážení nebylo zásadní.

Asistentkám jsem pak poděkoval za profesionalitu, páni doktoři se neobtěžovali, pouze u třetího porodu pan penzionovaný primář v roli brigoše a zcela deformován lety předchozí praxe přišel juknout na manželčino břicho a dvakrát požádal asistentku, aby manželce udělala klystýr.
Paní asistentka se zeptala ženy, kdy naposledy jedla a po zjištění, že žena posledních 12 hodin jen pila, provést klystýr odmítla.

Načež pan penzionovaný primář - brigoš pronesl památnou větu:
"Jak chcete. Budete od hoven."
"Od hubené mi to nevadí," kontrovala paní asistentka a opona šla dolů.

Totiž nahoru. Za deset minut jsem stříhal pupeční šňůru Pinocchia.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Já byl u obou, dobrovolně a považoval jsem to za samozřejmost. Ovšem stál jsem u hlavy a přestřihnout pupeční šňůru jsem zbaběle odmítl. Jinak to bylo v pohodě, jen po prvním jsem šel hned od rána do práce a z rozespalosti jsem způsobil dopravní nehodu :) (Nic vážného, jen rozpárané plechy.)

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

In reply to by Hejtman (neověřeno)

Trvalý odkaz

slabší hráč. Já porodil ve tři ráno a v osm večer jsem už přejížděl kamionem z Vyšného Nemeckého do Užhorodu. Byla tam fronta jen asi na čtyři hodiny.
Ale tenkrát jsem byl ještě mladý, chytrý a krásný...
... Kristova léta...
... dnes bych se po probdělé noci vzpamatovával tak čtyři dny...., možná...

Průměrný počet slepic: 4.1 (8 hlasů)

Veverko, podle mého názoru je porod intimní chvíle ženy. V našem kulturním okruhu to, pokud vím, vždy tak bylo. Rodilo se za zavřenými dveřmi, muži dali až posléze pochovat mimino, byl to takový akt uznání potomka a mohl přistoupit k manželce.

Přítomnost muže u porodu ničemu nepomůže. Považuji to za novotu ze stejného pytle jako spousta nápadů multikulti a gender.

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)

Jako Petr o kousek výše jsem se do dnešní debaty zapojovat nechtěl, neb Čmoudův svět a vidění světa (to není nic proti němu) jsou mi cizí. Tak jaké řeči....
S těmi otci u porodů si myslím, že je to individuální. Jeden synek u porodů svých dětí byl, druhý nikoliv. Oba si své rozhodnutí chválí.
Já u porodu své první ženy Ivanky nebyl/nemohl jsem být a dodnes nevím, zda to bylo dobře nebo špatně, protože ho ona ani synek nepřežili. Už je to pětatřicet let, ale zapomenout se na to nedá, natož kdybych byl přímý účastník. Na druhou stranu - možná bych se byl s ní mohl alespoň rozloučit.

Průměrný počet slepic: 4.7 (19 hlasů)

vidím to stejně.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

jen Godot byl rychlejší.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Pane Admirál.
Souhlasím a vidím to podobně.
Ohledně těch kurev,když se ji přihodí pracovní úraz a otěhotní,tak to je mazec,když ji zaplatí cestu domu,může být šťastna.
Pak taková zkušenost,každý novootec by se měl podílet na starostech,péči o dítě hned po narození,co většinou se dnes neděje.
Když si to všechno novootec neprožije,pak je jeho vztah k dítěti dost odtažitý,nerozumí mu,zatěžuje ho.

Průměrný počet slepic: 4.3 (9 hlasů)

Jestli to (ne)chtějí oba, tak ať (není) je otec u porodu.
Pokud to chce jen jeden, je to trochu problém.
Nemyslím, že by to něco posilovalo, pokud se neprokáže, že 30 % chlapů, kteří se neúčastnili porodu, mlátí matky a děti, zatímco z těch co u porodu byli mlátí matky a děti pouze 20 %.
Moje bývalá manželka byla, co se týče péče o malé děti, včetně jejich integrace do rodiny, dokonalá.
Když přijela z porodnice, tak mi po prvním večerním mimikoupání řekla, že tohle musím zažít a ať si sundám košili, lehnu si na záda a položila mi na hrudník to voňavé dítě. A ono se vrtělo a cítil jsem, jak hřeje a tluče mu srdce. Tak na mne fungovalo tohle.
A péče o čerstvé miminko probíhala následovně. Spali jsme. Já tvrdě jako pařez, než mě vzbudilo lomcování. "Vstávej, brečí ti dítě!" V polospánku jsem vstal, přebalil, položil k manželce a usnul. Manželka a mimi za chvíli taky.
Manželka nový přírůstek okamžitě začlenila do rodiny a všichni jsme o něj pečovali společně. U druhého a čtvrtého kromě mě i jeho sourozenci. A z toho důvodu nikdo z nás neměl pocit, že by byl kvůli nováčkovi z kolektivu odstrčen (ani já, jako manžel). Proto spolu stále moc dobře vycházíme. S bývalou manželkou sice opatrně, ale taky dobře. Na ty drobečky a život s nimi a se prostě nedá zapomenout.
Za sebe můžu říct, že já účast na porodu nepostrádám a s ohledem na to, že se to stalo i důvodem na podání žaloby na vládu, považuji takovou akci spíše za módní záležitost. Spíš za takové trochu hloupé soutěžení maminek na e-miminu

Průměrný počet slepic: 4.8 (12 hlasů)

In reply to by Havran57 (neověřeno)

Trvalý odkaz

U druhého až čtvrté ...

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Už se počítám tak trochu mezi ty staré, škaredé a trochu hloupé, moji synové přišli na svět uprostřed devadesátek, ale tehdy už otcové k porodům chodili. Alespoň v Ostravě jo. Ano, záleží vždy na obou, pokud by to má manželka vyloženě nechtěla, asi bych u porodů nebyl, ale proč při tom trochu nepomoci, když už jsem byl u samotného početí (většina nás chlapů v to pevně doufá). Byl k dispozici samostatný pokoj, takže chození s rodičkou sem a tam, sprchování ve sprše a podobně.. ono to pár hodin trvalo a tak jsem si říkal (možná namlouval), že jsem své ženě alespoň trochu pomohl. U samotných vyvrcholení porodů jsem byl samozřejmě jen přihlížejícím z boku, abych nezacláněl. A závěr? Myslím, že má žena z toho žádné trauma neměla a já jsem dodnes hrdý na to, že jsem byl při tom a rád na ty momenty vzpomínám. Pro mě to mělo význam.

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)

K porodu jen na řetězu !
Ani pro ženu asi není porod žádná slast.

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)

Pro nekterou ženu to může být největší orgasmus v životě.

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)

V žádným případu bych manžela u porodu nechtěla.
Užitečnější byl kdesi na cvičení na Doupově, nebo kde to zrovna byl
a dozvěděl se o prvním děcku za cca 14 dnů.
U druhého již za 3 dny a u třetí za den.
Měla jsem klid.

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)

U porodu jsem byl 2x. První byl císařem, tak mne vyhnali. Nic jsem nenamítal, asi bych se složil.
Druhý jsem absolvoval do konce, stříhal jsem pupeční šňůru lékařskými nůžkami, vzpomínám, že byla docela tuhá a šlo to také ztuhla.
Těšil jsem se na to. Po letech pochybuji, že mne to něco dalo. K potomkovi mám, myslím, stejný vztah, jako kdybych u toho nebyl. U žádného primáta na Zemi nepomáhá s porodem otec. Ani se neúčastní. Myslím, že samci primátů u toho miliony let nebyli, natož, aby asistovali. Tak to evolučně nepotřebujeme.
Ani u přírodních národů ne. Tam vždy pomáhají báby.
Samozřejmě, pokud je k dispozici jen muž, je to jiná. Ale jestli MU to něco dá? Kromě pocitu, že pomohl...

U žen je to jiné, založené na hormonální rovnováze. Ta moje se cítila strašně ochuzená. A byla šťastná, že se to napodruhé povedlo jaksepatří.

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

ako cil :D :D :D

Pohlreichovejch pořadů: neupravené místo, líný personál bez zájmu, odfláklej servis, kratší čas než zaplaceno atd.

Bóše - to je chezký :D :D :D

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Účastnil jsem se kdysi náhodou výrobní porady v bordelu.

Účastníci: majitelka, vyhazovač, barmanka a já, jako host (strýc majitelky).

1. Naďa si stěžuje, že jí to pán XY chce dělat do zadku a potvrzují to i ostatní holky.
- vyhazovač pana XY upozorní, že, pokud se to bude opakovat, bude mu znemožněn přístup do bordelu
2. Ruší se pětikilo za striptýz
- holky dělají reklamu samy sobě a je zbytečné jim za to ještě platit
3. V pondělí tu byli popeláři (bylo po výplatě) a bylo zjištěno, že po tom, co si zaplatili kompletku (2 litry/hod), chtěli
ještě, ale neměli už peníze, tak jim holky daly na záchodě zadarmo.
- když chtějí dělat dobré skutky, tak můžou zákazníkovi odpustit ten litr pro sebe, ale litr pro bordel je nutné
inkasovat. Protože toto má mít pod kontrolou barmanka, tak ti pro tentokrát seberu jen 2 litry.
4. Pan ZZZ a jeho parta dluží už 40 litrů a v ostatních bordelech je to ještě horší, navíc požadují úchylnosti a holky
jsou z toho naštvané
- dohodla jsem se s taxikáři, aby je, pokud to půjde, nevozili k nám (pozn. pana ZZZ jsem znal z TV ze zpráv o
jednání vlády)
5. Rozvoďáci zjistili černý odběr a říkali, že to bude milion pokuta a 250 litrů oprava
- vyřešeno, dostali 100 litrů na ruku a oprava bude jen za 150 (pozn. žádný černý odběr = žádná oprava, jen
výpalné)
6. Návštěva holek na gyndě dohodnuta na středu a čtvrtek odpoledne (pozn. bokovka doktorky - každý měsíc 12 holek
á 5tis. + holky z dalších bordelů)
7. Taxikáři chtějí za dovoz zákazníků pětikilo místo 3 stovek
- dostanou 4
Konec porady

PS:
- pronájem vilky 120 tis./měsíc
- vejvar pro majitele není, díky pijavicím, až tak horentní, jak se na první pohled zdá
- prostituce nebude nikdy zlikvidována ani zlegalizována - zábava pro chudé, bohaté a mocné a taky zdroj nelegálních příjmů a proto si taky myslím, že se určitě vymyslí nějaký nenápadný způsob koronavirové kompenzace

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

Pořád podnikáte v tom biznisu?

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Podle britských výzkumnic Tracey Sagar a Debbie Jones jedna z pěti studentek na univerzitě (v Británii) uvádí, že by za jistých okolností přivýdělek formou sexuální služby zvažovala. Jedna z dvaceti studentek pak své tělo skutečně pravidelně prodává. https://www.prozeny.cz/clanek/nova-brigada-vysokoskolaku-sexualni-prost…
Zpověď brněnské studentky http://www.munimedia.cz/prispevek/nejdu-s-kazdym-rika-studentka-ktera-s…
Jiná brněnská studentka z katolické rodiny https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Vysokoskolacka-katolicka-Za-hodi…

Bohužel je na celé věci smutné, že se za těch posledních 30 let, kdy se prostituce rozrostla, posunula tolerance společnosti k takovému chování. Řekněme, že se žena začala prostituovat někdy v 90. letech, a pak si pořídila dcery, které životem s ní převzaly jistou toleranci k prostituci - a nyní snáze sklouznou k prostituci. Existuje něco jako syndrom prostitutčiny kamarádky. Pokud se nějaká žena začne věnovat prostituci a její kamarádka s ní dále kamarádí, s velkou pravděpodobností se časem stane prostitutkou taky.
A jak dopadají bývalé prostituky? Prý obvykle tak, že jak s věkem odchází půvab a přibývá mladší konkurence, dostávají se k horší a horší klientele.
Máme je litovat? Vybraly si takové řemeslo se vším všudy, a jak říkají na Moravě, po hodech bývá sračka. Napřed měly velké příjmy, obvykle prý ale všechno utratí za luxusní dovolené a hadry. A některé, jako Tereza Hlůšková, skončí ve vězení v Pákistánu za pašování drog.

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

tetování na břiše se časem ztratí (pod prsama).

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co vím, tak v Práglu to žije ;)

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)