Proč Turci pustili vězněné Čechy zrovna nyní?  

Autor
Štítky

V srpnu 2017 turecký soud odsoudil Markétu Všelichovou a Miroslava Farkase za údajnou spolupráci s milicemi YPG. Teď je pustili po delší době věznění. Proč? Víme, že proběhla jednání na úrovni tajných služeb a jednal i ministr zahraničí Tomáš Petříček.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesi-vezneni-v-turecku-jsou-na-ceste-domu-babis-dekuje-bis-113584

Co si domluvili, není zveřejněno, prý Turci nic nežádali. https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/650660/cesi-propusteni-z-vezeni-v-turecku-zdravotni-potize-i-karantena-prozradil-petricek.html

Ale rozhodující je, že se Turci rozhodli ke vstřícnému gestu zrovna nyní, když se snaží okupovat a těžit plyn v řeckým a kyperských vodách. Takže se dá čekat, že se ČR nebude vůbec vyjadřovat k tomu, co Turci nyní provádí.  Pravdu poznáme ve chvíli, až Řekové požádají EK a EP o stanovisko v tureckém konfliktu. Jak se k tomu postaví ČR? Podpoří Řecko a Kypr nebo Turecko?

Němci už s Turky mluvili. Tedy přesněji s nimi mluvila Angela Merkelová. https://oenergetice.cz/komoditni-trhy/v-egejskem-mori-se-stupnuje-konflikt-mezi-tureckem-a-reckem-kvuli-pruzkumu-tezby-ropy-a-plynu

Což je s podivem, protože zrovna tohle je konflikt, který nemůže vysedět s ustaranou tváří. Spokojila se s Erdoganovým vysvětlením, podle něhož Turecko nepovažuje místo, na němž chce těžit, za teritoriální vody Řecka.

Heiko Maas, německý ministr zahraničí přiletěl do Athén a ve svém projevu neoznačil ložiska ropy a plynu, kde Turci chtějí těžit, za výhradní ekonomickou zónu Řecka, kterou je podle Úmluvy OSN o mořském právu, ale za „sporné území“. Maas tím veřejně vyjevil, že Německo, jako země předsedající Evropské radě, nestojí na straně Řecka, které je členem EU, ale že sdílí postoj Turecka, jež lokalitu za řeckou nepovažuje.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ivan-David-z-Bruselu-Poprve-v-historii-jeden-clensky-stat-NATO-pozadal-Rusko-o-pomoc-proti-jinemu-statu-NATO-631436

V Germanistánu si spočítali počet řeckých voličů a počet voličů tureckých a muslimských. Takže je jasné, že pokud se konflikt vystupňuje, Němci Řeky nechají Turkům napospas.

Řekům je to také jasné, tak údajně požádali o pomoc Putina. Podotknu, že teprve poté, kdy požádali o pomoc Jense Stoltenberga, hlavu NATO. Asi marně, když hned vzápětí volali Putina.

Turecký Erdogan evidentně utahuje šrouby. Prošla mu invaze do severní Sýrie i okupace části severního Iráku. Prochází mu i invaze do Libye a vyslání jeho islamistů stažených ze severní Sýrie. Už ani neskrývají fakt, že islamisty v Idlíbu měli a spolupracovali s nimi. Spolupracují s nimi dál a ani to neskrývají.

Zakladatel Bílých přileb Le Mesurier  spáchal sebevraždu v Istanbulu. Možná mu nějací svalnatí agenti pomohli skočit.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/v-turecku-nasli-mrtveho-spoluzakladatele-bilych-prileb-podle/r~8bff8710049211ea82ef0cc47ab5f122/

Spojení Bílých přileb a džihádistů je zřejmé od reportáže o chemickém útoku v Sýrii, po kterém dal Trump rozkaz k vystřelení mnoha Tomahawků a Rusové údajně nějaké nepoškozené získali, když několik raket  selhalo.

K tomu si Erdogan dovolil koupit ruský komplex PVO S-400 přes důrazné doporučení z USA, aby jej nekupoval.

Taky v posledních dnech přeměnil památku UNESCO Haghia Sofia na mešitu.

Hlavní otázkou je, proč to vše Erdoganovi pořád prochází? A jak zapadá do plánu islamizace Evropy, kdy jiné neziskovky bezostyšně pašují lidi z Libye do Itálie a některé německé neziskovky financuje také mafie?

https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=617515

https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog/blog.aspx?c=754212&x=socialky_facebook_c

Obávám se, že EU předhodí Řecko a Kypr se severními oblastmi Iráku, Sýrie a část Libye, aby si sultán Bosporu mohl obnovit Osmanskou říši. Další na řadě Erdoganových teritoriálních ambicí budou balkánské státy. A pak Maďaři, Slováci, Rakušané a my. Postoj EP k řecko-tureckým rozepřím ukáže, kam se EU postaví. Obávám se, že EU využije Erdogana ke sloučení Balkánu a pak jej najednou celý přijme do EU i s Tureckem, protože si to prosadí Německo. Řekové s Kyprem dlouhodobě brání přijetí Turecka do EU. Mají dost pádné argumenty, ovšem v EU rozhoduje Německo.

IV. euroříše národa německého se sice rozpadne a skončí ekonomickým krachem, ale na jejích zbytcích Německo vybuduje říši pátou stmelovanou islámem. Pak se Dranch nach Osten stočí směrem na jihovýchod a po spojení Istanbulu s Berlínem prostor mezi nimi ovládnou tihle dva.

Takže se přijímání muslimů bráníme celkem zbytečně, za pár let je dostaneme nařízené z Berlína a Istanbulu.

Zoufalí Řekové požádali o pomoc EU i NATO. Telefonát do Moskvy, který následoval po telefonátu s Jensem Stoltenbergem, ukázal, že NATO se za Řeky nepostaví a nepomůže jim. Ten slavný článek 5. smlouvy NATO prostě pomoc nezajišťuje minimálně v případě Řecka.

EU ještě nerozhodla, ale Heiko Maas už naznačil, že se přikloní na stranu Turecka.

A teď si vezměme, jak se EU a NATO zachovají, až Sudetoněmecký Landsmanschaft požádá o návrat krajanů. Odstoupíme Sudety a odsunou Čechy jak v 1938? Volný prostor pak zabydlí imigranti dovážení německými neziskovkami?

Budoucnost ČR v EU určuje postoj Berlína. To ale neznamená, že bychom měli každou německou kravinu ochotně přijímat.

Ostatně jestli EU neochrání své členy Řecko a Kypr proti nečlenu Turecko, nemá její další existence žádný smysl a jednotlivé státy se začnou spoléhat více samy na sebe, jak se ukázalo i v migrační krizi 2015 a v koronavirové 2020. V obou případech EU selhala. Teď může selhat ještě proti Turecku – a pak už se stává jen žalářem národů, jak ukázala Kataláncům při jejich demonstracích za nezávislost na Španělsku.

 

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/protesty-demonstrace-katalansko-barcelona_1910261146_vtk

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (92 hlasů)

Komentáře

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na migranty nemůžou, na neziskovky nemůžou, na úřady nemůžou, na politiky nemůžou... jo, na řidiče můžou.

Francouzká justice je navíc promořena neomarxistama už desítky let.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

řidiče ze států východní Ojropy, a to ještě jenom některých. Umíte si představit, kdyby jim začali šprajcovat dálniční sjezdy třeba takoví Poláci? Neumíte, protože nemáte ani šajn, kolik jich je ve Francii.
O francouzských řidičích a jejich případné odvetě při zabásnutí francouzského řidiče si představu asi udělat dovedete. Stávkují relativně často...

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Já ale mysel hlavně na ty z východní Evropy. Byla řeč o Saganovi.

Myslím, že vím kolik je Poláků ve Francii. Nejen řidičů, ale i na stavbách, v zemědělství atd. Ženský jako posluhovačky.

Ale i nějakej ze západu někdy uvízne.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

odsouzeno natvrdo Němců, Frantíků, anebo Britů za pašování hnědáků.
Povídejte, přehánějte...
Jinak o polské kamionáži už nemám přehled, musel bych napsat pár mailů, ale tipnul bych si, že ji mají nejsilnější v Ojropě.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

https://www.leparisien.fr/faits-divers/camion-de-l-horreur-en-angleterr…

Myslíte, že ho pustěj?

Neříkám, že jsou stejně ostrý, ale nakonec to jsou taky jen běloši.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Máš rád Turky?
youtube

1

Průměrný počet slepic: 2.8 (16 hlasů)

Já rád jíšku!
Jenom servilním blounům nějak nemůžu posledních padesát let přijít na chuť.
Ať už mávají tou či onou fanglí a noří hlavu do té či oné prdele!

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

...totiž frťana. :-)

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Co se týká teritoriálních vod Řecko/Turecko, tak je to otázka víc než složitá. Tyto vody jsou vzájemně propletené a řešení musí být po nějakém společném jednání. S výlučnou ekonomickou zónou je to ještě složitější. Stačí si vzpomenout na latentní konflikt Slovinsko/Chorvatsko, kde je situace neskonale jednoduší a nikdo nechce ustoupit.
Výsostné teritoriální vody jsou do vzdálenosti 12 námořních mil od břehu. To je asi 22,2 km. Mnoho řeckých ostrovů je k pevnině blíže. Jak tam probíhá hranice? Nejde o tu část mezi ostrovem a pevninou, ale o část "napravo a nalevo od ostrova". Komu patří? Co má větší váhu? Obrovská pevnina nebo malý ostrov? Turek se domnívá, že pevnina, Řek že ostrov. Pokud chceme být nestranní, nemůžeme se chovat tak, že přejeme jedné straně. Musíme hájit právo a také právo ve složitých situacích hledat.
Nemáme z různých důvodů rádi Turky, ale měli bychom si zachovat zdravý rozum a čistou hlavu. K tomu ovšem v našem tisku nic nenajdeme.
Zkusme se podívat na mapu a zkusit si jen tak pro sebe určit, jak by měla probíhat u tureckých břehů hranice 12 mil pro výsostné teritoriální vody a 200 mil pro výlučnou ekonomickou zónu. Zanechme emoce a hledejme rozumnou variantu. Kdo ji najde, měl my dostat Nobelovu cenu míru.

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)

proč zrovna Nobelova cenu Míru ???

Proč ještě nikdo (třeba Oblbama (Nechť Kallach obdaří jeho bedra ovocem!) nebo (Hail Havel !) Václav humanbomber Ruzyňský - nepožádali na přejmenování na Nobelovu cenu Války ??

Průměrný počet slepic: 4.4 (12 hlasů)

Tentokrát by to bylo skutečně o míru. Je to jako vyřešit kvadraturu kruhu.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

Takže na jakékoli historické hledisko a souvislosti kašle pes? Dovedete si představit ten precedent v mezinárodním právu, kdy začne mít rozhodující vliv formální výklad mezinárodního práva a pravítko s tužkou na mapě?

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

Precedens - precedentis

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)

Na stanovení hranice řeckých a tureckých vod máme štědře placené mezinárodní organizace. tak ať za ty prachy, co jim všechny státy dávají, vykazují nějakou užitečnou činnost místo pořádání uplakaných konferencí. Právo teritoriální vody je nadřazeno právu na výlučnou ekonomickou zónu. https://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/HTML/?uri=LEGISSUM:43371… Ovšem to ložisko zasahuje i do jiných vod, takže pokud nemáme dohodu všech států, kterých se týká, je jediné rozumné řešení zakázat těžbu všem, Řekům i Turkům, do doby, než se nějak dohodnou.

Průměrný počet slepic: 4.8 (11 hlasů)

Naopak, nejsou mezi Tureckem a Řeckem sporná území, respekt. určitě ne z Turecké strany. Po prohrané Řecko-Turecké válce, si vítěz tj. Turecko nadiktovalo podmínky, které Řecko muselo příjmout. Vše je obsaženo v Lausannské smlouvě. Řecko ztratilo celou Malou Asii, historické řecké území od nepaměti. Na všech námořních mapách je nakreslena přesná čára mezi Tureckem a Řeckem. Až v poslední době začali američané ve spolupráci s turky vydávat nové námořní mapy, kde hranice jsou uvedeny nikoliv jak linie, nýbrž jako široké pásmo, kde není zřejmé, komu oblast patří. Je to zjevné porušení Lausannské smlouvy.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

...nebyl termín celebrtita tak významově pokroucený, označil bych ji tak za ten názor.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

In reply to by robertík (neověřeno)

Trvalý odkaz

celebr-teta

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

...že se kašle na mezinárodní dohody a zcela beztrestně se porušuje mezinárodní právo. Bourají se symboly minulosti a to nejen kulturní a pro mě je současný svět koláč dělený bez minulých pravidel. Už tu padlo, jak jsou některé vztahy zcela absurdní a to je jen odraz absurdity posledních desetiletí. Prostě urvi, co můžeš, Bůh ochraňuj Ameriku a ryba smrdí od světového hegemona. Duchhovno na pochodu a svinská politika bez morálky. To navrchu je jen něco jako krycí nátěr pod praporem vyvážené demokracie(jako univerzální ideologie) a pod tím pěkné svinstvo. Takže nějaké výsostné nebo neutrální vody?! Mezinárodní právo je v posledních letech už jen směšná relikvie!
Jestli dalo USA Erdoganovi volnou ruku v rámci územní geopolitiky, tak nám nakonec stejně nezbude(a nejen nám) spojit se s Putinem, ať se to někomu líbí nebo ne! Viz Řecko. Vždyť to Slavná Amerika dělá už nějakou dobu a je daleko a podle současných trendů se pro střední Evropu angažovat nebude. Pokud tu nebude mít vlastní zájmy a bude mít vlastní problémy, např. udržet dolar a bílé životy.
Putin bude asi opatrný, aby udržel bezpečnost RF a nezapletl se do konfliktu, jak se mu poměrně v poslední době dařilo. A pokud by šlo opravdu do tuhého...na poslední "zakázané" oslavě konce WW2 pochodovaly čínské ale i indické jednotky. A našemu prezidentovi americký atašé "doporučil", aby tam nejel. Pak nám ty nepoužitelné us vrtulníky budou k hounu. Stejně to byla jen nutná 2% úlitba. A je jedno, kdo by byl zrovna premiér, protože to byla stejně jen forma diktátu a podpora us zbrojení. Jestli přijde další "královské" dělení bude ještě horší než to mnichovské. A UK se z toho hezky vyvlékly i když Johnson mluví jak dement. Každý si hřeje tu svou polívčičku a nakonec může dojít na to orwelovské raketové přestřelování, jako jediný možný způsob války, která je tak "lidsky" oblíbená.
Kdyby podělaná EU měla vlastní geopolitické bezpečnostní zájmy, měla by i vlastní armádu a nenechala by se Erdoganem vydírat. Její zájmy jsou jen finanční a za vším stojí finanční korporace. Pokud je ctěná Uršulka opravdu členkou Bildenbergu nemůže to být nic jen než plané kecy a na vlně se vezou další farizejové. Vždyť ta belgická prdel Evropy je sama plná rozporů stejně jako mě senát přijde ne jako pojistka, ale spíš jako škodič vládní politiky u nás. Samozřejmě z nejvyššího dementního senátního postu.
Omlouvám se. už tu pelyňkovku pít nebudu.....

Průměrný počet slepic: 4.8 (18 hlasů)

...že se kašle na mezinárodní dohody a zcela beztrestně se porušuje mezinárodní právo.
--------
Situace obdobná, která vedla ke II.světové. Jak průhledné, milý Watsone!

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vždyť také Erdoganovi ustupujeme jako Hitlerovi. Je zajímavé, že Erdogan má konflikty snad se všemi státy, se kterými sousedí. Není to tak dávno, kdy se zrovna Erdogan rozčiloval kvůli hodnocení arménské genocidy. Přitom všichni viníci jsou už dávno mrtví.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

A se stejnými aktéry...

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

... navázáno na Strejdu!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Škoda, absinth od dobrého libovarníka je výborný... (nemyslím ten od Hilla ...)

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

bude celebrita už má rozhovor na idnes.Možná nafotí i akty.

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

HOAX: Řecká vláda požádala Rusko o pomoc proti agresi Turecka
Jan Cemper

Zatím bez slepic

In reply to by anonymní 2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak určitě 😂😂 To je zhruba stejně tak erudované, jako se zeptat obecního blba: https://www.youtube.com/watch?v=6dbSVYOM_sw

Průměrný počet slepic: 4.3 (8 hlasů)

In reply to by tdx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane vachmajstr, vy ste hlava.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

... jak se oslovujete s nadřízeným na správě novodobé Pomocné stráže VB aka elfech.

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Nicméně mám pocit, že Občan tvrdil, že to byla technická závada. V článku říkají, že to bylo nakonec přece jen žhářství.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

"ale proč věříte tomu, že to vzniklo v rozvodnici
chápete, že můžou napsat cokoliv. Je jasný, že mainstream nenapíše, že tm chytly, na třech, nebo více místech, hadry namočené v oleji, nebo naftě. Pak tady diskutujeme o hřebících místo pojistek, ale příčina je jiná, mohamedáni a jejich pohled na svět. Mešity jsou, kupodivu, nehořlavé"
Jo v v naší civilizaci, zamořené islámským virem, je možné už všechno. Jen ti z toho západu věří všemu...

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Shořely JENOM velké varhany a rozvodná skříň a ohořely malé varhany.
NIC JINÉHO!!! Po celém kostele nikde ani sazička či čmouhaneček - POUZE rozvodnice a varhany.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

No a?

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Příčinou požáru byl docela jistě zkrat. Jenže nebyl v elektroinstalaci, ale u Rwanďana.

Průměrný počet slepic: 4.3 (11 hlasů)

Shrnoval dostupné informace. A postupně dospěl k přesvědčení, že důvodem požáru byla buď nedbalost, nebo závada na elektroinstalaci, případně obojí.
A původně vyslovil přesvědčení, že Rwanďan bude donucen buď k přiznání, nebo k sebevraždě (což by bylo také přiznáním viny). Po jeho propuštění se Francouzům omluvil, protože se domníval, že spravedlnost přece jen ještě nezhynula. A to byla chyba.

Ve Rwanďanovu vinu nevěřím ani omylem.
a) Poslední v kostele byl varhaník, nikoli kostelník. Ten odešel v 19 hodin, zatímco varhaník až ve 21 hodin.
b) Ve francouzském tisku není nikde ani zmínka o tom, že by varhaník byl alespoň vyslýchán.
c) Oheň vzplál až brzy ráno, nikoli v průběhu noci. Nemohl být tedy založen hořlavinou; pachatel by musel použít sofistikované zařízení, které by zajistilo pomalé doutnání a prohořívání v elektroinstalaci a následný požár vybraných zařízení. Což je 3,14čovina.
d) Shořely pouze některé okruhy elektroinstalace a varhany. NIC JINÉHO.
e) Stíhat varhaníka by bylo nevhodné - společensky, politicky i nábožensky. Zatímco Rwanďan je nic. Nula - černej, uprchlík, na společenském dně. Jeho vina je tedy jasná a předem daná.

Po shrnutí informací z francouzského internetu jsem přesvědčen o zavinění nedbalostí, poruchou spojenou s nedbalostí, poruchou. V tomto pořadí.
S největší pravděpodobností varhaník něco buď zapomněl vypnout, nebo naopak zapnout, to se zahřívalo tak dlouho, až to začalo doutnat a současně došlo k zahřátí elektrického vedení a následnému vyhoření rozvodné skříně a druhých varhan. NIC JINÉHO totiž neshořelo.
S menší pravděpodobností byla v elektroinstalaci závada, která v kombinaci s nevypnutým/nezapnutým hejbletem způsobila zahoření velkých varhan a následný přenos požáru do rozvodné skříně a malých varhan. A nejméně pravděpodobná je samostatná porucha (kraťas ve vedení? Jiskření někde v rozvodech uvnitř velkých varhan?) na elektroinstalaci.

Jenže požár z nedbalosti znamená krácení nebo úplné nevyplacení pojistného plnění, obrovskou ostudu pro varhaníka a správu kostela, soud, pravděpodobný podmíněný trest a uložení splacení škody nebo alespoň její části. Což je společensky nežádoucí.
Takže to MUSELO být žhářství. A "pachatel" byl předem jasný.

Průměrný počet slepic: 3.2 (17 hlasů)

Snad nechcete tvrdit, že v našem krásném novém demokratickém lidskoprávním světě by někdo někoho donutil k doznání? A pak ho nevinného ještě zavřel na dlouhá léta, přičemž po roce dvou, až se na to celé zapomene, by dotyčný třeba uklouzl na mýdle ve sprše tak nešťastně, že by doletěl až do cely, kde by se celý náhodou zamotal do prostěradla a nakonec s ním omotaným kolem krku uvízl zavěšený tři metry ve výšce za okenní mříž? A ještě by se při tom všem stihl sám pobodat o něco ostrého v cele, co by nedopatřením přehlédla ostraha? Takhle zpochybňovat naši svobodu a demokracii.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

Kdyby to byl agent, třeba Vojenské rozvědky, tak by mu třeba prošla i vražda. Ta by byla považována za jasnou sebevraždu, když se dívka prý pod vlivem drog 13x bodla, z toho 3x do srdce a ještě po sobě vytřela.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

No kdyby to byl třeba stevard na Lolita expressu, tak je přesně tohle vrcholně pravděpodobné.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

To je jasné. A zvláště ne muslimští. Oni nehanobí ve Francii několik kostelů denně, že?
Pachatel není předem jasný. To je jen vaše magorie. Politicky nevhodné je naopak stíhat migranty. Jejich zločiny jsou bagatelizovány, nemluví se o nich a pokud jsou odsouzeni, dostávají směšné tresty. Jako u nás ten znásilňovač, co dostal sazbu jako zloděj rohlíků.
V čí vinu věříte, je putna. Jednak nemáte informace z první ruky, jako nikdo z nás, takže to nemůžete posoudit a jednak stejně nemáte na nic vliv.

Průměrný počet slepic: 4.2 (15 hlasů)

by mohly být třeba i pravdivé. Kdyby byly.
Myslím že Duka, který oheň ihned označil za žhářství, je přeci jen lépe informován.
Vatikán má určitě větší přehled a také přístup k lidem, kteří zkreslovat situaci nemusí.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Článek pěkný, závěry nepěkné.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

In reply to by Alef Nula (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Gergovi" je překlep, omlouvám se.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

A já jsem se zase vyděsil z překlepu, že mě potajmu navštívil Alois Alzheimer a píšu pod jiným nickem!

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

To je ten, co vám našeptává všechna ta zákeřná slovíčka proti naší nové krásné svobodě a demokracii?

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Ne, to je ten druhý. Ta slovíčka mně našeptává duch Václava Havla Ruzyňského! Tak mně třeba poradil, že farkas je maďarsky vlk!

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

"Proč Turci pustili vězněné Čechy zrovna nyní? "

Protože to jsou inteligentní zmetci, kteří dokáží spolehlivě najít a tařka beznákladově zneužít nejslabší článek řetězu.
Což platí i pro tento případ.

Ono totiž o ty dva pitomce nejspíš vůbec nejde. I kdyby to byli Strnadovo cesťáci, nebo subalterní státní podšpióni, s pravděpodobností blížící se jistotě jsou postradatelným spotřebním materiálem.
Podstata osmanské sviňárny je v něčem jiném - v použití náboženství PROTI Řekům a Rusům.
a) Řekové jsou pravoslavní, starokřesťanští ortodoxové a případně řečtí katolíci - ve všech případech jde o následovníky Byzance a východního křesťanství, které Osmanovi fest leží v žaludku.
b) Rusové jsou také pravoslavní, ortodoxové a hrstka řeckých katolíků.
c) Řekové a Rusové mají vodfurt a už zase scukávací tendence, což Osmanovi fest leží v žaludku.
d) Východní křesťané kteréhokoli ritu a národnosti jsou evropskému západu všeobecně u zadele a má je za untrmenše.
d) Češi v posledních cca 10ti letech prosluli svou stále se stupňující nenávistí k Rusům a Rusku.
e) Propuštěním dvou českých čudel získal Osman ochotného poskoka, který odteď odmávne jakoukoli osmanskou protiřeckou a protiruskou všivárnu.

Takže budeme za největší svině a případná ruská, řecká nebo třeba i bulharská, srbská atd. nasranost bude směrována na Českou republiku, ačkoli pachatelem bude Osmánie.

Průměrný počet slepic: 4.4 (15 hlasů)