V Kejmbridži to skřípe

Autor
Štítky

Fake news se v poslední době skloňují ve všech pádech. Rusové pomocí nich ovlivňují volby i veřejné mínění. Veřejně známé osobnosti se k tomu pravidelně vyjadřují. I zde ve Vidlákově mi jeden známý řekl, že Rusové volí Putina jen proto, že tam mají fake news a nemají ty naše svobodné a nezávislé informace.

Ondřej Neff na toto téma napsal celou řadu článků.

Evropské hodnoty na toto téma pořádaly celou řadu workshopů.

Olomoucká univerzita bude posílat mladé úderníky, aby dědovi a bábě na vesnici vysvětlili, že se všemu nedá věřit.  

Naše předchozí vláda si dokonce zřídila ministerstvo pravdy s paní Romancovovou v čele, aby za peníze daňového poplatníka odhalovalo dezinformace a uvádělo je na pravou míru.

Neúspěšný prezidentský kandidát Drahoš probíral tuto situaci s premiérem a zveřejnil na svých stránkách seznam dezinformačních webů. 

Bývalý velvyslanec Kolář, bývalý uhlobaron Bakala, Česká televize a další si dali velkou práci vysvětlit národu, že ne každá věc na internetu je pravda, ne každé video je vzniklo tam, kde se tvrdí a hodně českých blogerů jsou vlastně Rusové. 

Bývalé objektivní Britské listy už pomalu nepíšou o ničem jiném. 

Všude jsou ruští trolové kteří ovlivňují volby na fejsbůku, za všechno může Putin

Dohromady to muselo stát neskutečné miliony peněz, spousty času, pracovala na tom celá řada analytiků, Romanem Mácou počínaje a Janem Čulíkem s Karlem Dolejším konče. Pracovaly na to univerzity, ministerští experti i Jakub Janda osobně. 

A pak nám otrávili agenta Skřípala... A národu je to poněkud podezřelé. Nějak podezřele rychle se vědělo,kdo za to může, probleskovaly podezřelé informace, veřejnoprávní novináři říkali podivné polopravdy a dohromady se doteď vlastně vůbec nic neví. Použil se nervový plyn, který otrávil výběrově dva lidi venku na ulici. Druhý den už se vědělo, že to byli Rusové a do té doby to jede na plné obrátky. 

Je to velmi vážná věc... Mluví se o chemickém útoku, vypovídají se diplomaté, možnost války se slušně přiblížila. Temná mračna na obzoru působí docela zlověstně. A najednou, ti stejní,kteří nám ještě včera radili obezřetnost, než něčemu uvěříme, nám dneska radí, abychom našemu spojenci zaručeně i bez důkazů věřili... Viď Ondřeji Neffe. Až mi budeš zase říkat, co jsou dezinformace, já si vzpomenu, neboj se. 

člověk by si myslel, že Jakub Janda i Čulík a ostatní budou první volat po pořádném mezinárodním vyšetřování stejně jako v případě Kuciaka. Že nejprve budou prověřeny všechny varianty a že naši bojovníci proti dezinformacím jako první budou vzývat ke klidu.  Nejprve policie, důkazy a pak teprve obvinění. Místo toho je to naopak. Viník je znám a teď se musí nějak dojít k tomu, jak to vlastně udělal. A co se nezjistí, to se dotvoří. 

Pořád jsme poslochali, jak volby ovlivňují Rusové, vedec Drahoš se z toho mohl podělat a pak zjistíme, že to dělala britská společnost Cambrige Analytica. Britská! Ne Ruská, Britská. Sám velký Zuckerberg se bude zpovídat před kongresem.

A Jakub Janda se diví, že mu nikdo nevěří.   

No jsme už poučení. Nemáme přece všemu věřit a máme si informace ověřovat. A tak to děláme. A zjišťují, že je to poněkud zašmodrchané a do čiré pravdy to má hodně daleko. Janda je fake news, Romancovová je fake News, Facebook je fake news, Thereza Mayová je fake news. Putin je možná také fake news, ale dokonale zapadá do party.... 

a já už třetí den odsouvám články, protože tohle je zajímavější. 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

"Olomoucká univerzita bude posílat mladé úderníky, aby dědovi a bábě na vesnici vysvětlili, že se všemu nedá věřit."

... za dědy se už děsně těším, jak k nám na ves přijedou studentky, hlavně aby byly vyvinutý. Můj soused říkal, že je mu v celku jedno, co mu budou vysvětlovat, ale hlavně, aby byly kozatý, na to von si prý potrpí.

P.S.
jen nám (bábám ne) dělá starost, jak se den příjezdu dozvíme, navrhoval jsem místním úředníkům, když tady nemáme místní rozhlas, aby tu oznamovací bumážku o jejich příjezdu vylepili na sloupy veřejného osvětlení (když jsou veřejné), jako to dělá ZČE-Distribuce, když oznamuje občanům, že nepůjde elektrika.

Zatím bez slepic

Navrhuji, aby byl okamžitě přijat zákon, že vysvětlovací kampaň na vesnicích mohou vést pouze studentky obdařené přírodními čtyřkami. Žádné silikony.
To aby vesnický dědek - to jako já - přesně věděl, na čem bude, když ty studentky přijedou.
A jelikož příroda je náramná svině, prohlasoval bych přílepkem, aby ty škaredé mohly mít na hlavě pytel.
A samozřejmě je také potřeba eliminovat ty moc tlusté, takže bych zakázal vstup na území vesnic holčinám, které mají BMI větší, než 27.
Macaté já rád, ale co je moc, to je moc.
A rada chytrých - rada starších je nemoderní - bude fyzicky kontrolovat, jestli si ty holčiny nevypomáhají nějakými vycpávkami, eventuálně jestli nezasíraj životní prostředí silikónem. Prostě členové rady budou pohmatem kontrolovat velikost a přírodnost.

Zatím bez slepic

In reply to by Targus (neověřeno)

Trvalý odkaz

Diskriminace, diskriminace, diskriminace!!! Opět, znovu a znovu jsme my "dolňáci" diskriminováni! V případě, že výše uvedená "čtyřkařka" nedisponuje kvalitním, esteticky tvarovaným zadečkem odpovídajících rozměrů, je bezpodmínečně nutné doplnit ji studentkou, jež tento parametr splňuje!

Zatím bez slepic

chlípník, prase a vyděrač. Nestoudně využívat své deviace a předstírat studium takřka posvátných textů pornosoudruha Jandy ve švédské trojce, to je naprostá drzost, hulvátství a..., a..., a vůbec.
Už si vás píšu do notýsku.

Zatím bez slepic

Já bych to, s prominutím, ještě doplnil o jednu dívčinu, aby to byl plnohodnotný "grupáč". U té další bych ještě požadoval hezký "ksichtík".

Zatím bez slepic

Uz jste videl nekdy dnesni studentky VS? Se podivejte na fotky bytosti z kliniky, manifestaci na podporu islamu atd a utecete.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

který shrnuje v podstatě to, co bylo i zde v posledních dnech sneseno na hromadu a hodnotí to řekl bych ve shodě Vidlákem, je tu další článek ve stejném vyznění

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/orwell-opet-zde-diktatura-uvnit…

Vlk našel shodu mezi útokem na Skřípala a Sarajevským atentátem před sto lety. Trefné. Sarajevský atentát spustil děje, které jakoby automaticky dovedly svět ke katastrofě. The Saker nás varuje, že nevidí na Západě žádné osobnosti, které by měli tolik rozhledu, aby věci zastavili. Před sto lety také všichni jeli podle připravených plánů, podporovali spojence (pravda - nepravda) a jak to dopadlo.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Přesně.
Jo kdyby byla Romancovová mladší a odhalovala se to by byla jiná.
Mne jen napadá,že se teprve připravuje Anglický atentát,na podobné úrovni Sarajevského.
Tenhle útok v Salisbury,bylo ostré cvičení Anglických chemiků,proto to bylo blízko té chemické továrny.
Skripal a jeho dcera,byly jen figuranti a teď se opalují v Karibiku.
Anonym 02:15
Ty studentky by měly jezdit v bordel maringotce,bylo by ještě zajímavější.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kdysi jsem slyšel jeden zajímavý výrok, který je však vcelku sprostý, tak prosím citlivější povahy, aby dál se čtením nepokračovaly. Ten výrok zní: „Můj pták nejsou vidle, abych ho vrážel do každého hnoje“. Ono to s tím relativně nesouvisí, protože pěkné ženské tělo je pěkné ženské tělo. Jenže já mám zkrátka problém s neomarxistickými multikulturistkami, protože mají hnůj nejen v třeba i pěkném těle, ale i v mysli a na duši a tak je to zkrátka no go. Také už mám leccos za sebou, takže jakékoli manipulace ať již psychologické, sociologické, sexuální i další mě spíše rozpalují doběla. Ovšem vzteky, nikoli jinak.

Zatím bez slepic

Dřív, než takovou kulturistku vojedete, zacpěte jí řádně hubu. Třeba polštářem.
Případné tlumené hýkání vtipně překryjte poslechem hlasité dechovky, velmi líbivými songy soudruha Hutky, nebo někoho jiného, na němž právě ujíždíte.
Ještě je pak řešení propíchnout si vlastní ušní bubínky, ovšem vyvstává otázka, jestli se chvilkový prožitek poněkud neznehodnotí následným bojem za alespoň částečné zachování sluchu.

Zatím bez slepic

Multikulturistka fakt bije do očí. Možná lepší by byla „neomarxistická multikulturní ideoložka“, protože multikulturalistka se mi také nijak nelíbí. Ideoložka by asi odpovídala nejlépe. Takhle to dopadá, když to po sobě nečtu a ještě k tomu rychleji píšu, než myslím. Mimochodem, spousta lidí je na ten termín „neomarxistický“ celkem alergická, ale neznám nějaký, který by tomu byl blíž, tak jej používám. Jo, vlastně ještě by se tu mohlo hodit vlastizrádkyně, či kolaborantka. To je takové asi nejvýstižnější. Za zločiny proti národu a vlasti býval navíc v minulých dobách provaz a je škoda, že tato tradice nám již vymizela.
Co se Vámi navrhované řešení týká, musím ještě jednou napsat, že nejlepší je, se na to zkrátka vykašlat.

Zatím bez slepic

mně se kulturistky líbí, mám rád štíhlá a vysportovaná těla. Tedy pokud nemusím sportovat já, že ano.
A jestli je multi, je mi šumák. Hlavně že podrží.
Tedy podrží při čtení, resp. studiu vzácných textů, že ano. Nejsem prase, jako jiní diskutéři.
A s ideovložkami mám zkušenosti z vojny.
Taky jedna přišla šířit kulturu, tak ji vzali zobáci do parády, pro nás mazáky byla moc škaredá.
No, pokud byla panna, tak si to sice uchovala, ale už se u nás nikdy neukázala.
Bylo to, jak nám potom doporučoval po plyšáku Pan Profesor - léčba šokem.

Jinak pokud byste chtěl vědět, jak odzbrojit mulťačku ideoložku, postačí hluboký pohled do výstřihu a zálibné konstatování - máš fajn kozy.
Neznám babu, která by na tohle nezabrala. V tu ránu se začne řešit něco úplně jiného. A pokud budete schopen pronést ještě dvě tři takové poznámky, garantuji vám, že debata se přesune k jinému tématu.
:-)))
Pozn.: Mám to vyzkoušené na svých vyženěných příbuzných!!!
:-)))

Zatím bez slepic

Targusi, Targusi :-):-):-). Plně souhlasím, mám to též vyzkoušené a funguje to. Jen jsem , po dlouhém pohledu na ženský protějšek, použil trochu jiné souvětí. Výsledek se dostavil okamžitě, debata se skutečně bleskově odchýlila k jinému tématu.Akorát, že jsem se potom uchýlil, pro jistotu, k taktickému ústupu :-).

Zatím bez slepic

Víte v čem je největší problém? V tom, že Vy si dokážete zachovat humor a nadsázku i v „kritických okamžicích“, kdežto já jsem v poslední době prakticky permanentně nasraný. Hodně. Velmi.
S ideology a věřícími se neumím bavit. Vámi zmíněná forma komunikace by mohla jednoduše obrušovat hrany, v případě nějakých bojovných feministek možná vytvářet nové, ale přiznám se, že netuším, jestli bych byl podobné komunikace schopen. Na to bych se musel dostat nějak „mimo sebe“ a pozorovat vše jako nezúčastněný pozorovatel a to je umění, kterému se mi je ještě nepodařilo naučit :-(.

Zatím bez slepic

Tak teda předně, já nejsem vůbec žádný humorista, ani nadsázkař. Dokonce ani sázkař.
Jsem velmi protivný člověk, kdybych se měl otaxovat, chrakterizoval bych se jako ubrečený cholerik, anebo nesmírně vzteklý melancholik.

A teď ta rada nad zlato.
Zavřete oči..., uklidněte se..., chce se vám spát..., odcházím. Jak Oldřich Nový. Vlastně neodcházím, vy jste chtěl radit.
Takže když vás někdo pekelně sejří a vy se už třepete jako sulcík na talířku, uděláte následující:
1/ vzpomenete si na blbečka Targuse
2/ šáhnete do kapsy pro šrajtofli. Tedy do své kapsy a pro svou šrajtofli
3/ otevřete šrajtofli - tu vlastní, cizí si necháte jako překvápko na doma
4/ vytáhnete z ní hezky poskládaný papír formátu A4
5/ rozložíte hezky poskládaný papír formátu A4.
6/ pokud vás tato činnost dostatečně neuklidní, postupujete pozpátku k bodu 1/ a od něj zpět k bodu 5/
7/ pokud budete uklidněn, začnete číst z hezky poskládaného papíru formátu A4 tento text, který na něj sám a vlastnoručně namalujete ozdobným a hlavně velkým písmem, abyste to dával bez brejlí na blízko (to je důležité):
PŘEDSTAV SI, ŽE PROTĚJŠEK, KTERÝ TĚ PRÁVĚ SERE, MÁ ZÁCPU, TRÁPÍ SE NA MÍSE A TY JEJ ZDOLA POZORUJEŠ.
Tohle si třikrát přečtete, zavřete oči - své oči, ne toho debila odnaproti - a představíte si jeho nahatej vejfuk na hajzlové desce, všelijaké ty varixy a zlaté žíly, zbytky jídla prošlého trávicím traktem, zacuckované umatlané a nemyté chlupy, pokud se vám vybaví i smrad, ještě líp, a pokud zvládnete smíchový záchvat, řeknete si: A tohleto smrdlavé a umatlané stvoření mě tu chce poučovat.
No a pokud vám ani tohle nezvedne náladu, rázným gestem umlčte dikutéra, (ale tak, aby pak ještě vnímal okolí) a parafrázujte mu obsah výše uvedeného textíku. Třeba takhle.
Hele, kámo, představuju si, jak se snažíš dostat ze sebe ty hov..., pardon - spisovně TA hovna, co se mi tu snažíš nacpat do hlavy. Jak sedíš na míse a tlačíš, a tlačíš, a tlačíš..., a jak se potíš, a potíš, a potíš... a jak to neleze, a neleze, a neleze..., a jak u toho hekáš, a hekáš, a hekáš..., a jak při tom smrdí, a smrdíš, a smrdíš...
Garantuju vám všeobecné veselí, jestli ne při akci samotné, tak při letně večerním bárbekjů, na němž tu příhodu zuřící nalívačky Ojrorozumů budete prezentovat.

Zatím bez slepic

Zcela s vámi souzním vážený LC. Mě taky vždycky vytočí když našinec takovou marxistickou multikulturistku zlehka a stydlivě políbí na tvář, aby zjistil jestli mezi námi již přeskočila jiskra a ona se začne cukat, snaží se vyplivnout roubík a odvázat se od radiátoru. Zatracenej Marx!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Naštěstí naše všemocná média zvládnou každé zlo v dobré překroutit a každou fake news jinou fake news přelepit. Stopy nakonec přeci jen končí u Zemana, tentokrát skrze jeho poradce Martina Nejedlého... Všechno je tedy v pořádku, omlouvat se netřeba. Výsledek je stejný, jen cesty se nám na okamžik zmotaly.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Máme coby Protektorát přece jen blíže k Reichu a proto bychom měli pro začátek alespoň v cizozemských slovech psát F jako Wow, chci říct Vau, čo to tárám, Fau.

Tedy protektorátním češtinem zásadně hnutí Vemen, nikoli Femen!

Hnutí Vemen, obohacující svými přírodními plakátovacími plochami nejednu evropskou demonstraci či volbu, má nesporně své sympatické rysy - ale i zápory.
Záporem je přílišmá stručnost a lapidárnost sdělení na poprsích.

V případě olomouckých Femen, pardon, Vemen bych doporučil sdělení malými písmenky.
Vzdělání a přemluveníchtivý zmatený venkovský dědoušek si rád vezme brejle na čtení a oddá se podrobnému studiu jandovských ideí.

Protože by mohly olomoucké F/Vemenky nachladnout ( dědouškům se na nerovném tiskovém podkladu občas pletou řádky a čtení jde pomaleji) vhodné je studium při baterce pod tradční českou duchnou.

Zatím bez slepic

Problémy s potroublými a přisleplými dědky se dají elegantně odstranit popsáním vemen olomouckých aktivistek Brajlovým písmem. To je taková chytrá azbuka, která se čte prstama, když už jsou zrakové orgány v prdeli - pardon - v řiti.
Takže pokud má dědek aspoň dva tři prsty na každé hnátě, může vesele pročítat vemenné eseje o pravdě a lásce. No ni? Tam je pak ovšem důležitá velikost, kterou jsem již zmiňoval. A v tomto případě bych volil poněkud větší exempláře. Asi tak šestky, aby se tam vešlo více mouder pochopitelně. A BMI bych zvedl někam ke třicítce. Šestek už při normálnějších proporcích nositelek zas tak moc není.

Zatím bez slepic

In reply to by Targus (neověřeno)

Trvalý odkaz

a přisleplý dědek může, když se mu bude agitátorka zdát eklhaft, ohmatat i hůlkou.

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zdá se, že ještě nejste pro naši věc zcela ztracen, jak se zdálo.
Jste inovativní, chytrý, vtipný a štíhlý muž s tahem na branku.
Znamenám si u vašeho jména do deníčku (malé, ubohé a vůbec nic neznamenající) PLUS.
Upravte si kravatu, vyleštěte si křusky a pleš a já vám zadám za domácí úkol stvořit návrh ojronormy na chmatací hůlku a černý brejle, přes které bude vidět ještě líp, než přes normální dioptrické.
Je to pro vás vyznamenání! To je skoro, jako by vás pochválil soudruh Janda z Pornohodnot, rozumíte?

Zatím bez slepic

chování k agitátorkám pro přitroublé, přisleplé dědky je Kopecký alias Hogo Fogo alias ladič pian z Limonádového Joea. Z toho by se ta ojronorma dala okopnout.
Agitátorku za kolaloku Olinku Šoberovou bych hůlkou nezkoumal, tam bych si vystačil s hmatem.

Zatím bez slepic

In reply to by Targus (neověřeno)

Trvalý odkaz

Targusi,
problém nedostatku tiskové plochy na femenech holomckých aktivistek lze vyřešit jednoduše - nechť populární holomócký děkan či rektor přikáže využít i dolní polovinu těl svazaček.

Popřípadě i záda. U těch obzvláště plochých výrazně označit stranu 1 a stranu 2, aby nedošlo k záměně protofemen s lopatkami. Což by narušovalo pseudologickou návaznost textu - pokud VŠ zlepší výsledky v oboru Propaganda a logické klamy a dostane se v tvorbě sofismat alespoň na úroveň starých latiníků.

Zatím by ovšem ani hlavou dolů obrácená svazačka nevadila - propaganda z Mekky syrečků nemá ani hlavu, ani patu.

Zatím bez slepic

Trvám na tom,aby byl pod pokutou závazně stanoven čas, kdy se výše uvedené aktivistky dostaví k nám na selo a to tak,abych byl schopen úspěšně pozřít viagru.Ne,aby to dopadlo jak posledně,kdy z titulu nějaké dopravní zácpy došlo k prodlení a já byl nucen v nouzi nejvyšší navštívit kozí chlívek.Dodnes,opakuji dodnes,ministr Dan Ťok nereagoval v předepsaném termínu na mou oprávněnou stížnost!!Zkrátka švajneraj!!

Zatím bez slepic

No fuj, teda myslím ten Ťok. Jenže ho musím omluvit , nemá prý ani dvacet chlapů na odstraňování bilbordů u silnic a tak kde by chudák vzal nějakou partu na opravu silnic? To víte ty prachy co jim stát dává z rozpočtu sotva stačí na výplaty pro ministerstvo.

Zatím bez slepic

Chlapi, tak jste mě sundali smíchem se židle, ale jste čuňata. Kdyby vás četli předvojářky Mééétúúú, tak už jste nahlášení.

Zase jako obvykle, když se to týká kravinek, tak své fenomenální slovní první housle předvádí Asfaltový holub... ale to se dalo čekat.

Navíc zcela diskriminujete babičky, neboť i ony by chtěli, aby jim to správné ořechové vysvětlovali krásní ztepilí studenti z Holomóca. Takže, delegace do vsí a měst by měly být genderově vyvážené, nejlépe by to bylo podchytit kvótami.

Zatím bez slepic

Maneco,
jdu do sebe, jsem si plně vědom své genderové nevyváženosti.
Ale uvědomte si, prosím, že vy heterosexuální ženy (ač je vás většina!!) jste dnes řazeny mezi genderové menšiny, což Vám potvrdí každá graduovaná džendrteta (i šéf politické strany - pokud je ovšem demokratická).

A sexuálních menšin je prý podle posledního sčítání z minulého týdneněco málo přes stovku, zatímco před několika měsíci jich bylo pouhých šestnáct! Strašně rychle se, vy menšiny, štěpíte na sexuální podmnožiny!
Já ve svém věku při nejlepší vůli všechny sexuální menšiny neuspokojím - a to ani verbálně.
Ale dělám co mohu, Jakub Janda je můj svědek!

Zatím bez slepic

"Záporem je přílišmá stručnost a lapidárnost sdělení na poprsích".........já jsem optimista a vidím tam kladně "strukčnost".

Zatím bez slepic

Přílišmá je správněji než přílišná!
Znamená to " má příliš!"

Vy vidíte všechno negativně, místo abyste to viděl gativně!

Zatím bez slepic

Strukčnost nemůže být přílišmá, strukčnosti není nikdy dost, strukčnost je z podstaty malmá!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Málokterý politik by projevil tolik trpělivosti, sebezapření, klidu, málokterý by vydržel tolik urážek, které mu západní svět adresoval. Být tam nějaký rapl, a těch je v současné politické scéně požehnaně, už bychom žádné diskuze nevedli. Nebylo by s kým !
Západ toho zneužívá, a pořád hledá bod, kdy únosnost provokací překročí mez. Škoda, že si lidé si neuvědomují, jak nebezpečnou hru západní politici hrají a jak blízko jsme k celosvětové katastrofě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://zpravy.idnes.cz/sergej-skripal-otrava-jed-salisbury-rusko-novic…

Tak prý je začli trávit už u nich doma. Skřípalivi se pak sebrali, bylo jim asi ňák nevolno a šli se projít do parku. Typická reakce organizmu na nervový plyn.

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

Admirále.
Dobře i píše na PL Köcher.
Předzvěst něčeho většího a docela míří ,že to může skončit válkou.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

je asi u nás nejkvalifikovanější člověk v "oboru" s nejvyšším IQ a jeho analýzy a odhady a předpovědi je třeba brát vážně.

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dík za odkaz. Bohužel to vidím stejně jako pan Campbell.

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

je na tom, ze zacinam byt presvedceny, ze zapadoeuropanie vseobecne nas povazuju za idiotov na urovni ich sprav. Dlho som sa vzpieral. Ale dnes som presvedceny, ze zapadoeuropania a obzvlast britski spickovi politici su mentalne, vzdelanim a aj urovnou inteligencie (aj napriek tomu ze sa vo velkom pocte hraju na Zidov) - na urovni ich sprav. Boh a Putin nam bud milostivy.

Zatím bez slepic

In reply to by alien (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nahrál jste mě na zteč.
Už to chci napsat delší dobu,co vlastně učí,produkují ze studentů,všude vychvalované VŠ v západních zemích včetně USA,idioti a to i oboru ekonomie.Je faktem,že i naše VŠ se přizpůsobují těmto západním školám.Byly jsme kdysi hrdý na UK,dnes je to spolek nemakačenků.

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

Admirále,
z toho je jasné, že Skřípalovi udělali zásadní chybu v tom, že usedli na lavičku.
Dokud chodili, byli v cajku.
Z toho plyne poučení, že při zasažení nejnebezpečnější chemickou zbraní této planety existuje JEDINÁ ZÁCHRANA:

Rozchodit to!

(Líto je mi těch kachen, co krmili - a zdá se ještě krmí)

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je to už hodně starý film s Omarem Sharifem nebo jak se to píše. Už ani nevím přesně o co ve filmu šlo, ale mě se vybavuje scénka, kdy hrdinná armáda kolonistů z GB pochoduje za zvuků dud krajinou někde v Indii a najednou je přepadena. Skoro všichni kolonisté padnou jen trubač v podání herce Omara vždy po každém zásahu padne , aby za malou chvíli se znovu zvedl a zatroubil k útoku. To se opakuje asi desetkrát. Je škoda, že si z tohoto filmu nevzal Skřípal ponaučení . Vše se dá rozchodit. Jasně byla to komedie , ale co je to dneska? Přece tragikomedie.

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Toho by si měli všimnout naši chemici a udělat z toho protiléčbu. Zasáhne li tě binární nervový plyn, jdi se projít. Ale nesedej si.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pacilo sa mi hodnotenie pocinania premiera Babisa s odkazom na slova pana Masaryka mladsieho
"Odjel jako premiér, vrátil se jako vazal. Pravda je dnes velezrada. Pamatujte si to konečně občané!"
https://www.quintus-sertorius.net/news/odjel-jako-premier-vratil-se-jak…
Zaver clanku:
Andrej Babiš zřejmě teprve teď poznal, co to znamená mezinárodně politické bahno, a konečně zalitoval, že se do toho vůbec pustil. Může přijít o všechno, když nebude hodný. O rodinu, o peníze, o svobodu, o život. Vše se dá zařídit. Zatím přišel jen o páteř a pro občany a voliče je to neradostný vzkaz. Bližší košile než kabát. A premiér nás klidně všechny prodá, jen se u toho nebude tak poloslastně a polodementně usmívat, jak jeho předchůdce Sobotka. Pán Bůh s námi…

Zatím bez slepic

Tak já jsem si o Babišovi nikdy nic moc nemyslel . Znám to z obchodu a hlavně jsem měl jednoho známého, který vybudoval takové menší impérium na stejném základě jako Babiš. Skupoval akciové zemědělské společnosti, pak chytře "vyvlastnil " akcionáře, převzal kontrolu nad statkem a pak jej prodal s ohromným ziskem a s podmínkou, že jim bude dodávat chemii, na které se dá pěkně vydělat. Nic moc dlouho nedržel, neb velice dobře věděl, že zemědělec nezbohatne, ale na zemědělci se zbohatnout dá. No když se nad tím zamyslím, tak nevím proč jsem se s ním vlastně kamarádil. No a to byl jen odvárek Babiše. Sám o sobě byl přesvědčený, že je slušný a ten neslušný byl Babiš, nejspíš ho někde pěkně podfouk.
Takže křivák Babiš, vydíratelný premiér seznámený s bahnem sice u nás , to mu samozřejmě velice vyhovovalo, se konečně seznámil s bahnem v mezinárodně politickým. Bahnem které mu samozřejmě bude také vyhovovat a navíc nezahodí přece nabyté zkušenosti. To by byl blbej a to není. Takže velice rychle pochopil , kdo mu dá víc, zda český vlastenec, těch je zatím málo , nebo EU. Vždyť jde o dotace a to zatrolený hnízdo. A to se počítá.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mám podobný názor na Babiše.
On ani jiný nemůže být.
Vyrostl na podvodu,lži,takže to mu je vlastní.
Celý PZO byl jeden vedle druhého dvojitým agentem.

Zatím bez slepic