Odejít ze scény takovým ubožáckým způsobem

Autor
Štítky

Američané v Sýrii končí. Nemají tam nikoho, kdo by je měl rád. Zradili svůj hýčkaný Islámský stát, zradili Kurdy, zradili Turky. Žádná drahá hračka na obloze i ve vesmíru nenahradí pěšáka, který to rozbombarované obsadí, zapíchne do zkrvavené země prapor a bude vyřvávat, že to patří USA.  Žádné bomby na tom nic nezmění. Vítězství demokracie made in USA z toho nebude.

O Sýrii se podělí Ǐrán, Rusko a Turecko. Možná dokonce ponechají nějaké to území i Asadovi. Tihle si budou dělat svoje konference a summity. Bez ohledu na OSN, bez ohledu na USA, bez ohledu na EU. A bez ohledu na další kolaterální škody. Tohle je prostě realita. Možná plná mrtvol a trosek, ale realita. Američané odcházejí ze scény. Nejsou schopni bojovat v Iráku, Afghanistánu, Koreji a leckde jinde. Sýrie je první no go zóna pro USáka. 

A když už se musejí ze Sýrie pakovat, tak ještě zkusí alespoň trochu ubožáckým způsobem dělat problémy. Když nemohou mít Sýrii oni, tak ji nebude mít nikdo. Klasický anglosaský způsob opouštění kolonií. Když ne my, tak nikdo. Proto ty rakety, co Trump slibuje Rusům a Syřanům. Proto ty bomby, co padaly na Srbsko na konci devadesátých let.  Dívejme se pozorně. Takhle budou USA odcházet ze scény všude. Tam na středním východě a možná jednou i tady v Evropě. 

Prostě bombardování bez příčiny a beze smyslu. Důvod se vždycky najde a když nenajde, tak se vyrobí. Na Ukrajině to zařídilo pár odstřelovačů, v Sýrii to bylo ještě jednodušší. Všichni novináři stoprocentně viděli lidi zasažené chlórem a nikdo neviděl žádný barel, bombu či plynový granát. A protože Amíci už nemají žádné pěšáky ve východní Ghůtě, pomstí se gangstersky na zbytku Sýrie a ještě něco na odchodu rozboří.  

Ne, velká válka z toho nebude, ale hodně mrtvých ano.  Zkrátka si tu migrační vlnu zasloužíme. Zasloužíme si i ty teroristické útoky. Mysleli jsme, že si naši politici mohou hrát na vojáčky a naši vojáci mohou střílet po horách někde v Hindukůši. Je to přece tak daleko. A ejhle... válka je už za humny. 

Kdysi u Vlka na Kose psal jakýsi autor o Američanech v Afghanistánu. Říkal, že jsou to janci. Vlastně to myslí dobře, ale dělají to blbě. Já na to tenkrát reagoval, že u mě doma se takovému jednání neříká jankovitost, ale zločin. Tak se dívejme. Ať víme, s kým jsme v holportu a koho nám vnucují jako morální vzor. 

 

PS. Teodor Marjanovič napsal článek že Amerika chystá facku Asadovi a my ji v tom máme podpořit i kdyby konec světa nastal:

https://archiv.ihned.cz/c1-66105880-amerika-chysta-facku-basaru-asadovi-podporme-ji-v-tom?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Tohoto pravého demokrata a dohližitele na lidská práva si budu už navždy pamatovat. Tentokrát vyhrávají moje ukrajinské geny... Nikdy neodpustit, nikdy nezapomenout. Doufám, že ho jednou svědomí dožene, že se dožije velmi vysokého věku ve velkém domě, s trezorem plným krvavých dolarů, měkkou postelí, kvalitními léky, které ho udrží naživu alespoň do stovky a každonočními běsy.  

PPS. Trumpovy výhružky vystřelily vzhůru ceny ropy. Té ropy, která je tak důležitá právě pro Rusko a jeho armádní rozpočet. Může si Putin přát něco víc? Bojuje se daleko od Moskvy, Američani prohrávají, Syřané cedí krev a do ruské kešeně přitékají miliardy peněz. Ještě chvíli takhle dál a zamražené ruské plány přezbrojení se mohou zase rozjet. 

PPPS. Terezka Májová je ochotna dát pokyn k útoku na Sýrii i bez souhlasu parlamentu. Takže je na domácí scéně politicky vyřízená,když to musí zakrývat něčím takovým. Však on se ten Skřípal provalí... Myslím, že tahle dáma ještě dožije v base. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

pamatujte si každého, kdo vyvolává zlo
I já se snažím pamatovat. Ani ne tak jména, ale hlavně tu atmosferu, to podlézavé zlo. Až budu starý muž, abych mohl vyprávět dětem svých dětí, kdy a na co si mají dávat bacha

Zatím bez slepic

...a vaše děti a vnoučata vám to neuvěří, protože oni budou ti "mladí", "budoucnost", kterým my, zdeformovaní životními zkušenostmi, budeme krást přece budoucnost a proto by nám mělo být zakázáno volit... Tak už to holt na tom našem světě, kde je vráska ostudou a mládí zásluhou, chodí... Ale že je ten život krutě spravedlivej!

Přemýšlel jsem nad tím, když Viky na náměstí tolik bojovala proti snaze "starých" vrátit komunismus, zda ji vůbec napadlo, že to byli před třiceti lety právě oni, kdo ji toho komunismu pro dnešní dobu sbavovali...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Vidláku,
hodně dobrý. Jen bych ve výčtu amerických "úspěchů" ještě zmínil, dnes už skoro zapomenuté, nálety na ČSR těsně před koncem války. Plzeň, tu napadli bombami a za 14 dnů ji slavně osvobodili, Ustí nad Labem, Zlín, Kralupy nad Vltavou, Praha a to není určitě všechno. Nejsem ale pamětník, narodil jsem se pár let po skončení války. Přesně jak píšete:" když ne naše, tak ničí". Tak se likviduje konkurence. Řeči, že jsme vlastně byly nepřátelskej stát jsou jenom kecy. Bylo to těsně před koncem války a to už bylo všechno jasný. Košickej vládní program, sféra ruskýho vlivu, tak jakýpak s Čechama štráfy, že jo....

Zatím bez slepic

takže za sebou prásknou dveřma, poničí infrastrukturu a co bude dál? Koho si asi tak Asad pozve na pomoc s obnovou země? Saudy, brity? to těžko. Spíš Rusko, Irán a Čínu. Takže zase na tom ve výsledku Rusko vydělá. Teď bude geroj nejen ruský voják, ale i ruský inženýr.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Chválím.
Svět čekal od Trumpa něco jiného,nakonec se s něho stal nerozvážný vychloubačný kovboj.
Už to předvedl s S.Koreji,teď se Sýrii je to podobné.
Jenže,dalo se rozumně a přijatelně odejít ze Sýrie a Trump na to měl šanci,po všech těch předešlých krvelačných prezidentech.
Nestalo se,teď dělá Trump,jednu chybu za druhou,posluchačů,pomocníků ubývá a jak to pozoruji,nikomu se moc nechce,válčit za Americkou hegemonii.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Velmi souhlasím s Vidlákovým pohledem na USA. Američané pozabíjeli od roku 1945 ve všech svých válkách cca 10 mil. lidí. Přesto mají tu drzost prohlašovat o sobě, že jsou ochránci demokracie a světového míru. Jistou nadějí je stále Trump. Zdá se, že se zatím drží zpátky. Je těžko říct, jakým tlakům neoconů čelí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ladislav Větvička: Jsme na prahu třetí světové války. To vám jeblo? Zde jsou přesné informace
11.04.2018 21:52

Zatímco americké a ruské zdroje v těchto dnech nepíší téměř o ničem jiném, než že svět se nachází v situaci, jež je od roku 1945 nejblíže světové válce, česká média podle blogera z Ostravy Ladislava Větvičky informují o zdánlivě důležitých věcech. „Jsme na pokraji třetí světové války a iDNES píše o obézních ženách v kremačce. Copak v Praze v redakcích všem jeblo?“ vypěnil na sociální síti bloger, který následně připomněl největší hrozby, se kterými zahraniční média bijí na poplach.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ladislav-Vetvicka-Jsme-na…
------
Souhlasím, že USA vždy postupují a postupovaly podle hesla Buď budete patřit nám, nebo nebudete patřit nikomu, protože vás zlikvidujeme, rozbijeme, spálíme do mrtě.
Hyperkolonialismus.

Problém je, že v současnosti se rozhodli stát se jediným vlastníkem CELÉ planety.

A zároveň zjistili, že na to už nemají.
Takže: Pokud tato planeta nebude patřit nám, Američanům, přestane existovat.
Čímž naplníme Armagedon a přesuneme se na nebesa pozorovat dýmající trosky a sedm miliard mrtvol.
Bůh tomu tak přece chtěl, takže nás jistojstě pověří panstvím nad nebesy a půjde do důchodu.

Zatím bez slepic

To si někdo vymyslel,jsme národ vyvolený Bohem,tak ho chceme zastupovat na zemi.
Jak jsem napsal už včera,válka nebude,komu by pak vládli,koho okrádali a ještě přijít o tolik nakradených mld.tak to ne.

Zatím bez slepic

" Na druhé straně právě došlo k nevídané situaci, kdy si v USA nějaký úder přejí jak globalisté, tak neokonzervativci, každý z úplně jiných důvodů, zatímco Trumpovi voliči by se chtěli držet od všech Sýrií a Iráků co nejdál."

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/trump-utok-syrie-pet-variant-analyza-dwe-/zahra…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Půjdou do toho ! Nemluví do větru, když říkají, že sestřelí všechny rakety, které poletí do oblasti, a že zároveň zničí zařízení, z kterého rakety vyletěly. Jasněji to říct nemohli. Rusové drží slovo, na to se můžeme spolehnout. Není jejich stylem vyhrožovat a pak následně kličkovat, že to tak nemysleli.
Proto si myslím, že článek i jeho závěry jsou předčasné.
Boj probíhá v USA, mezi Trampem a mezi celým válečným systémem v USA, od zbrojařů, bankéřů, vlivných politiků, k mainstreamu, který vytváří veřejné mínění. Má Trump vůbec šanci ? Být na jeho místě Clintonová, byl by další vývoj událostí jasný. Zatím měl svět kliku, ale nemylme se, ještě ani zdaleka není z nejhoršího venku !

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tady se vidí v plném světle ta skupina zaprodanců, dá se říct zrádců /teď mluvím skoro jako kdysi Kojzar v RP/ ale jak to jinak nazvat. A to pomíjím takové ty tlusté blbky jako Langšádlová. Jak se jim srovnává v hlavě "oběti útoku" zločinného Assada a potom oběti jejich útoku? Ty to snad bolet nebude? /Pomíjím tady spíše neexistenci obětí Assadova útoku/. Vím, že těžko můžeme nějak zabránit těmhle zplozencům pekla v jejich činnosti, ale aspoň vyjádřit názor,, aby se vědělo, že spousta lidí s nimi nesouhlasí. Ve skutečnosti jsou ale tyhle armády spíše zbabělci - rozbombardovat, rozeštvat, s minimem svých obětí - ale na cizí krvi a utrpení jim vůbec nezáleží - proti tomu ta velkohubost o demokracii, humanitě, lidských právech. Už jenom dívat se na ně, člověka obchází mráz. Věrní vazalové - Macron a May už v pohotovosti, čekám, kdy se přidá sbor těch našich štěkajících psíků, jak budou podporovat hrdinný boj "našich spojenců" za humanitu a demokracii. K pozvracení. Omlouvám se, ale musím vždycky dostat ze sebe ven moje rozhořčení.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak já poslední dny zase nejsem schopen nic kloudného udělat. Stále na netu a někdy na prolhané ČT. Bohužel jsem jí zase včera zapl a byla tam Vámi zmiňovaná kráva Langšádlová. Sice prý neví tentokrát zcela jistě, ale vzhledem k tomu, že Assad už to provedl mnohokrát tak je jasné, že to provedl i tentokrát a je potřeba jej ztrestat. Tragické bylo vystoupení nějakého debila za piráty. Ten na dotaz proč by to Assad dělal, nám sdělil, aby všechny odpůrce varoval ve smyslu jak taky mohou dopadnout budou-li pokračovat v odboji. Lidská prostoto, takový blbeček. Prosím Vás kdo ty ubožáky volí? Já kdyby to byla pravda a někdo mě otrávil bojovým plynem děti, tak bojuju do konce svého života a takovými zbraněmi, že nějaký plyn je proti tomu kouření mariánky. No a to nám dávaj na ČT. Jdu zvracet.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pamatujete na institut civilní ochrany, zajímalo by mě jak je CO ošetřena dnes.
V Rusku se už připravují i takovýmto způsobem
https://vimeo.com/264344304

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Oni jsou jak řvoucí rapl, kterého už parta od Doc. Chocholouška svázala do svěrací kazajky a odvádí ho ne k dožití na nakrásně úsměvných pilulkách, ale rovnou do márnice; ale on i z té kazajky a nevyhnutelnému osudu pořád řve, že je největší a nejsilnější bouchač na světě. Prostě už sází jen na to, že si tím velkohubým kraválem něco změní a vrátí jakýsi starý časy, kdy mu většina věřila, že jakýmsi bouchačem prý byl.

Netřeba se bát, velkohuby řvou, malohuby řvou, domácí puťky si dovolují vrčet a štěkat ... a průběh je jasný -> škůdci jsou odsouváni a nejsou schopní s tím nic udělat.

Ono komu si stěžují autsajdři když mají problém? Tomu silnějšímu kterému lezou do prdele. A komu si má stěžovat ten nejsilnější, když má problém? Komu? Snad Pánubohu? [jelikož je amíčina je v podstatě křesťanokracie, tak když vzpomenu na bibli, tak jsem si nikdy nevšiml, že by v ní bylo něco ve stylu: povyšujte se nad jiné, vytvářejte hierarchizaci, přetvařujte se, chamtěte a násilněte ... a za to vás odměním!]

Zajímavá je ohledně tolerance slabosti i včerejší Vlkova zmínka o tom, že prý amíci nechali Chruščova z Kubánské krize vyklouznout ze ctí.
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2018/04/11/dnes-dualog-na-slobodnem…

Největší náfuka si nemůže dovolit projevit slabost, protože jakmile ji projeví, podtrhnou ho ihned všichni ti jeho řiťolezci.
Amíci nemají na to něco zničit a v podstatě musí ječet a hysterčit a řvát na plný obrátky, protože kdyby vycouvali v klidu (což by možná sami chtěli), tak by byli snad ihned za tak vysmívaný trapáky a ubožáky, že si to asi ani nelze představit.

Zatím bez slepic

" že prý amíci nechali Chruščova z Kubánské krize vyklouznout ze ctí."

Nooo, reálně probíhala situace:
1) amíci instalovali přes protest SSSR v turecku rakety
2) SSSR začal naoplátku tajně instalovat rakety na kubě
3) SSSR přistoupil, že bude za vola a stáhnul rakety veřejně a USA pak tajně, aby mladej amík byl za kinga a ustál to před veřejností a napravil co posrali jestřáby...

Přečetl jsem článek Vlka a tu zhovadilost napsal. rozhodně prohlačuji, že regulérně zblbnul. Víše uvedené informace jsou dohledatelné a lidi v jeho věku pokud sledujou ČT a předtím ČST tyto informace mají, takže neexistuje možnost, že je Vlk nezná.

Zatím bez slepic

Teda Admirále, jestli máte nějaký splín, tak proč jej mám mít i já? No přečetl jsem si ten komentář a již podruhé za dnešek jdu zvracet. Ten Němec je ale blbec.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dnešní tweet
„Nikdy jsem neřekl, kdy dojde k útoku na Sýrii. Může to být velmi brzy, nebo také ne! V jakémkoliv případě Spojené státy pod vedením mé administrativy odvedly skvělou práci, když zbavily region od ISIS. Kde je ‚Díky, Ameriko‘?," napsal Trump na svůj Twitter.

a další
https://cz.sputniknews.com/video/201804127137748-zastupce-osn/
tak nevím, nejsme v blázinci?

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Rozhodně do něj patří ta parta, co je u vesla.
Včera jsem se dívala na projev Něbenzji, ruského vyslance v OSN. Hezky to dával západu sežrat. Bohužel v ČT by tento projev nikdy, nikdy nedali. V prostřihu občas záběry na Nikki Haleyovou, koukala jak sůva z nudlí a dělala, že ta slova Rusa se jí vůbec, ale vůbec netýkají. A pak se s ním objímá. Něbenzja nevypadal, že si jen tak řeční. Ale lépe, když se objímají, než když jejich vojenští kolegové po sobě střílí.
Pobavili mě Francouzi... Nemohou poslat "na pomoc" k Sýrii moc stíhaček, protože ty plní úkoly (asi koloniální dohled?) jinde a též se musí zúčastnit plánovaného vojenského cvičení. Válka se odkládá, protože stíhačky musí cvičit...
https://www.hlavnespravy.sk/fiasko-francuzskeho-letectva-alebo-co-ma-ma…
Někde jsem ještě zaznamenala, že francouzskému bombardéru "upadla bomba" a spadla na nějakou továrnu či co... naštěstí nevybuchla, snad padající kousek zranil jen pár lidí. Tristní. Němci se ke koalici nepřidají, tož tolik ten jednotný západ. Kdože se etabloval v Libyi? Francie, Anglie a USA? A že mě nepřekvapuje, že tihle tři se teď rvou do Sýrie...
Snad konečně všem těm jelitám docvaklo, že Rusové jsou fakt naštvaní.
Možná za chvilku vytáhnou zase ruské hackery, kteří píší jménem Trumpa na jeho tvít :-). A zas v tom bude Putin a jeho choutky rozpoutat válku.
Ropa jde nahoru, takže zas na tom Rusko vydělá... Kruci, vždyť oni nemusí dělat nic, jen sedět s rukama za hlavou a houpat nohama, ten blbý západ za ně odvede všecku práci :-))))).
Ještě doporučuji ke čtení dnešní Terezu Spencerovou. Palec nahoru.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I was more direct to the target,” said Griffin, who was out of the majors the past two seasons after Tommy John surgery.
peanuts classic collection http://www.tarotcardreader.co.in/numerology.php?p_id=peanuts-classic-co…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

f the best 25 players in the organization, threw an 86 mph flat, motionless fastball belt-high, right down the middle of the plate: A relatively slow pitch, with no movement that splits the plate in half, right at belt height, to the best hitter in baseball.
stan smith og http://www.saranails.it/Adidas-Stan-Smith-Viola-Bianco-(Stan-Smith-Og)-…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Reed, Tyler White, or聽Matt Duffy will occupy the first base bag for the 2016 season.
free run 5.0 men http://www.salenike365.com/D-free-run-5.0-men.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

That seems about right for a spread between what is potentially one of the best teams in the Western Conference and a Knicks squad simply trying to find a foothold in the East.
red checkered vans http://learnifypro.com/HtmlPage1.asp?sale=red-checkered-vans

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

And what makes Kobe still the enemy of an entire city is the fact that he stole the 2010 Finals from Boston and the chance for an 18th Championship banner to be raised.
mizuno cimarron http://www.gurgaonfashionbazaar.com/y.php?sale=mizuno-cimarron

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Agregaron que este dato contrasta con las declaraciones realizadas por el presidente de la patronal .
roshe run flowers http://www.futbolwebs.es/W-roshe-run-flowers

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ly made 35 appearances for Villarreal last season after joining them from Espanyol.
vans era new http://www.sneakersvans99.com/D-vans-era-new

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"by UnitedMany believe it is far too high for a player of Pogba’s ability — and this a sentiment echoed by sky pundit and ex-Liverpool Manager Graham Souness, who blasted Jose Mourinho for excessive spending."
vans old skool high top price http://www.kadaschool.com/D-vans-old-skool-high-top-price.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vieira could make the last-ditch tackle at one end and then pop up on the end of a cross at the other.
Draped Pleats A-Line Floor-Length One-Shoulder Evening Dress http://www.gift-99.com/Draped-Pleats-A-Line-Floor-Length-One-Shoulder-E…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Leeds?do not travel to Pride Park until October 15 due to this weekend’s international break.
asics gel padel exclusive 3 sg zapatillas http://www.zapatillasasicsgel.es/D-asics-gel-padel-exclusive-3-sg-zapat…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"Players should wear the shirt with pride and share, espouse and exude the qualities and values we believe are important to the club, its supporters and the community."
new england patriots infant jersey http://www.jenfcb.com/NFL-Nike-Men-and-apos-s-Malcom-Brown-White-Road-L…

Zatím bez slepic