Budu pár dní mimo internet

Autor

Milí čtenáři

Nenadále jsem musel odjet na služební cestu a budu nejspíš do pátku mimo možnosti něco napsat. Děkuji za pochopení. Znovu se potkáme snad po víkendu. 

To víte, dělat u Babiše znamená tu a tam odjet do zahraničí a provádět tam průmyslovou špionáž. 

 

Váš Vidlák

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
To byste neměl na sebe prozrazovat,že jste agentem cizí mocnosti.
Dostali se mě informace,že Babiš má snad na padesát agentů,kteří mu zjišťují v hodné nákupy,konkurzy,dražby a pod.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tady je jmeno, ktere jsem do te doby neznal:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Uprchlici-migrace-Je-v-na…

Jelikoz mi jeho nazory prijdou podivne, tak jsem se podival kdo to je.

Radek Špicar je absolventem Univerzity Karlovy v Praze a University of Cambridge. V minulosti působil jako náměstek místopředsedy vlády pro ekonomiku a později coby ředitel pro vnější vztahy Auto Škoda nebo ředitel think-tanku Aspen Institute Prague. V současné době působí jako viceprezident Svazu průmyslu a obchodu, který je největším tuzemským zástupcem českých podnikatelů. V akademické oblasti se Radek Špicar věnuje společenské odpovědnosti podniků a ekonomické diplomacii.

Uz ze studii v Canbridge je jasne, ze je zkorumpovany, protoze na tak draha studia by normalni clovek nemel. Bud byli jeho rodice nejaci zlodeji a tunelari (a on je tedy vydiratelny) nebo mu cizina zaplatila studia, aby si tak vychovala zradce)

-------------------------

druha postavicka:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bohati-a-prosperujici-Tak…

https://www.euportal.cz/Articles/11188-disident-vypravi-o-tom-jak-se-va…
http://www.atllanka.net/index.php?text=267-kauza-havel-dost-bylo-pravdy…
https://hlavuhore.wordpress.com/2009/12/21/opilec-vaclav-havel-jiri-wol…
http://didrak.blog.cz/1201/dost-bylo-pravdy-a-lasky

-----------------------------

Tady o Sabatove

http://hedvicek.blog.cz/1402/kde-to-cinka-tam-je-vzdy-anna

V Chartě existoval sociální fond pro rodiny zatčených. Když došlo k zadržení členů SRA, ocitla se Věra Novotná s kojencem bez prostředků. Přátelé kolem ní pomáhali finančně ze svých bídných platů a důchodů. Když už to finanćně utáhnout dál nešlo, chodil jsem za Šabatovou. Bydlela v Anglické ulici č. 8 a Věra Novotná v jedné místnosti na náměstí Míru. Anna Šabatová se nikdy nešla těch pár metrů na Věru Novotnou podívat. Jen jí zajímal případ, tedy zprávy o zatčení, odsouzení nepřátel socialismu za Hlavu I., atd. čímž se prokazovala práce VONSu. Za tuto práci poté dostávali peníze. Stěžejní práci však vykonávali pěšáci, kteří na adresy členů VONSu nosili zprávy. Chodil jsem do Anglické ulice a prosil Aničku o nějaké peníze pro Věru Novotnou. Jen ve dvou případech mi dala kolem 1000 korun! To když jsem Šabatové sdělil, že doma nemají co jíst!! Přitom v Anglické se jedlo všechno z Tuzexu. Neviděl jsem tolik bezcitnosti a lakoty! Podobné to bylo i u Kamily Bendové na Karláku! Vůbec je matka s děckem nezajímala, jen zprávy, kopie rozsudků! Havel byl ovšem nejvíce lakotný! Klidně by nechal člověka zemřít hlady. Jen když měl na drahý chlast!
Ohledně těch anonymů. Když někdo lže, zásadně neuvádí buď své jméno nebo jméno zdroje, ze kterého čerpal informace. Povětšinou se jedná o lidi, jako je například býv. udavač Frantiśek Hrabal- "Didrak" , čin býv. estébáci. Taková hovádka je potřeba ignorovat. Mají za úkol napadat blogy a diskreditovat šiřitele pravdy. Proto je Rosťou správně položen dotaz, aby autor uvedl jméno jméno svého kamaráda.

39 Jiŕí Wolf Jiŕí Wolf | E-mail | 16. února 2014 v 23:27

Jsem rád, že pan Čeřovský přispěl svou pravdou a tím osvětlil příjmy ze zahraničí. Nutno však podotknout, že pěšáci, kteří nosili informace do bytů členů VONSu, nedostávali ani korunu! Za zprávy se opravdu dobře platilo a peníze inkasovalia tato šlechta! Tento finanční příjem ze zahraničí o kterém se zmiňuje pan Čeřovský, se pěšákům vždy tajil. Pěšáci sbírali informace o vězněch svědomí a soudních procesech po celé zemi a to nezištně! Docházelo tak k okrádání skutečných informátorů, kteří byli autory informacích, které ovydílalo; rádio Hlas Ameriky a Svobodná Evropa! Nejotřesnější na celé věci bylo, že pěšákům nebyla hrazena ani doprava!!!! Hamižnost a hlad po penězích u těchto bojovníků za lidská práva je až neskutečné a nepochopitelné. Můžeme tak mluvit o zvrácené morálce! Další peníze do tehdejšího Československa - na uvedené adresy - nechala v hotovosti přes turisty posílat katolická Charita ze západu. Marky, dolary, franky... Do jakých strožoků však rodiny Šabatů, Bendů, Němců, Havlovů, atd, všechny peníze střádala na lepší časy, to se už asi nikdy nedozvíme. Viníci se přece nebudou dobrovolně usvědčovat. Sám František Janouch psal o milionech, které postupně posílal do totalitního Československa. A nakonec. Když po 17. listopadu přijel někdo ze západu a sháněl se po Jiřím W., nikdo z Charty na příkaz V. Havla nějakého Wolfa neznal! Dokonce ani pan spisovatel Klíma! I ten zapíral. Dostával totiž od židovských přátel z Charty peníze! Na vazbách nebylo co žrát, vládl tam nedostatek všeho a především ukrutný hlad. Zato na Hrádečku u Vaška Havla samej mejdan, a v bytech šlechticů z Charty a VONSu chlast tekl vždy proudem! Tam vládl cinysmus, pokrytectví, zbabělost a nemorálnost. Nemorální lidé i když nemají čisté svědomí, nemají býv žádném případé výčitky svědomí. A snad proto naše Anička Šabatová se svým mužem, a další její přátelé, mají náramně dobré spaní. Nic je totiž netrápí. Je to především rodinou, tedy komunistickou výchovu. Pamatuji se, než jsem se podruhé dostal do vězení, kterak jsem často chodil hlídat Šabatové děti- jak se později provalilo, chodila za svými milenci- a za to hlídání Michala a Sašenky mi nikdy nedala ani korunu! Tak byla Lakomá! Tvrdila mi, že nemá ani inkaso, přitom její kuchyň byla narvaná vším možným z Tuzexu. Na své silné sociální cítění jsem mnohokrát doplatil. Přiznám se, že určitě nejsem normální!

Gdo vygoogluje neco zajimaveho jeste o nasich elitach, podle kterych se mame tak dobre?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku, Vy si s tím Babišem zahráváte, víte, že podle blogera na Aktuálně
"% obsahu masa ve špekáčku z masokombinátu AB utahuje šroub nesvobody"?

A vy se vyrážíte do zahraničí přiučit, jak lépe a radostněji ty šrouby přes špekáčky utahovat?

Zatím bez slepic

Admirále,
je prokázáno, že do špekáčku je možno vyříznout závit ( a posléze jej využít k utahování) pouze při teplotách hluboko pod bodem mrazu!

Při současných teplotách závit do špekáčku nevyříznete a utahování nesvobody je tudíž zhola nemožné . Určitou nadějí je mráz, který jak známo furt ještě přichází z Kremlu.

Když se báťuška Putin ustrne, sníh zítra napadne, špekáček zmrzne, závit se do něj lehce vyřízne a Babiš může konečně utahovat nesvobodu .

Kdyby se mě byl Vidlák zeptal, nemusel nikam v tomhle hicu jezdit a Babiš mohl koncem týdne utahovat.
Ale třeba jel Vidlák do Moskvy a teď už v mrazírnách točí závitníkem.

Ej uchněm, hin sa hukáže!

Zatím bez slepic

Mnohem smysluplnější než na špekáčky je točit závity na točený salám.
Pochopitelně jej před zmražením rozvineme.
(Nevýhodou špekáčků je malá délka, výhodou samomaznost).

Zatím bez slepic

Asvaltovej, je jasné že mráz přichází z Kremlu a to si pište, že se nemůže stát, aby Ježibabiš ty závity pro přátelské a teplé ovzduší nemohl utahovat.

Jinak mohu doporučit krásné články a hodnotnou diskuzi (navštivte) na Hlídacím psu. To nemá chybu. Ještě lepší než na Aktuálně. Teď například si stěžuje nějaký kavárník, že se na něj tupí zemanovoliči, ježibabišomilci, starokomunisti, mladokomunist, okamurmurovisti a lidi s střízlivým pohledem na svět dívají jako na utečence z obludária. To se nedá neokomentovat.

Zatím bez slepic

Ale vůbec ne, na lidi z pražské kavárny se přeci díváme se shovívavým úsměvem pro jejich hloupost a nadutost. Podobně, jako na vytahujícího se puberťáka nebo domorodce z Nové Guineje při kontaktu s civilizací. Potíž je, že pražský kavárník v mnoha případech chce budovat ty světlé lepší zítřky pro všechny i násilím. Tudíž spadá do stejné kategorie jako Hitlerjugend, jednotky SS, Stalinovi komsomolci a Pavka Korčagin.
Pro neznalé, Pavka Korčagin žije ve městě Šepetovka. Je vyloučen ze školy, protože se nechoval vhodně k popovi. Pavka si začíná všímat nespravedlnosti ve společnosti a s nadšením čte romantické příběhy o revolucionářích. Seznamuje se s Toňou Tumanovovou, studentku gymnázia, do které se zamiluje.
Do Šepetovky pronikají revoluční změny, nejprve v podobě oddílu ozbrojených bolševiků. Oddíl odchází a nechá v městě jen agitátora Žuchraje. Pavka Korčagin vidí v něm pro sebe životní vzor. Korčagin se rozhodne odejít na frontu. Je těžce raněn. Po vyléčení pracuje na železnici, ale onemocní tyfem. Odmítne milostné návrhy zatvrzelé bolševičky Rity. Jeho životní situace je katastrofální, protože ochrne a oslepne. Upne se horlivě na literární činnost a i přes těžké tělesné postižení se opět zařazuje do řad těch, kdož aktivně bojují za spravedlivý světový řád. (viz obsah filmu a knihy Jak se kalila ocel.)
Na bojovníky za světový řád měli pořekadlo naši předci: "Potkáš-li kde spasitele, nakopni ho do ...... !"A v pražské kavárně je takových spasitelů většina.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bojkotujte Zloducha - kousek titulku z Aktuálně - to je teda prdel. Aktuálně soutěží Hlídacím psem o pohár Dušana Jasánka
https://nazory.aktualne.cz/komentare/klus-ruppert-machacek-pazderkova-a…
Už jen pro to, že je pro bakalosdělovadla Zloduch s velkým Z, si bez jakéhokoli podrobného zkoumání zaslouží podporu. Kromě toho, že bude o třídu lepší manger než ti, co šéfovali státu od převratu před ním, na něm musí být ještě něco dalšího hóódně dobrého, když je to Zloduch.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

To se cte jak zivotopis vetsiny kavarniku. Jen tam chybi ten dil o zalozeni charty a skromne hrabani prebet za prestala prikori od byvaly soudruhu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je zajímavé, kolik chytráků se teď najednou objevilo a říkají, že lidé z družstva Svatopluk nemají dostat od státu žádné odškodnění, protože jak k tomu přijdou daňoví poplatníci, z jejichž daní by se to mělo odškodnit a jak k tomu přijde těch tisíc dalších, kteří také přišli o peníze a nedostanou nic. Je zajímavé, že tito chytráci jsou ve své cynické vypočítavosti tak zdegenerovaní, že nevidí ten rozdíl. Ten rozdíl, který vidí podle mě všichni normální lidi a vidí ho i Zeman s Babišem a proto ho jako politickou příležitost využívají, zatímco pro chytráky je to jen další příležitost se svým odmítavým stanoviskem politicky znemožnit. V čem je ten rozdíl? Ten je v tom, že je něco jiného, když jste před dvaceti lety utopili milion ve špatné investici a dál jste vůbec nic nedělali a nebo, když jste ten váš rozestavěný dům na vlastní náklady svépomocí dostavěli (a zabránili tak vzniku další škody, když by do stavby dlouhodobě pršelo, až by se musela leda přejet buldozerem) a pak v tom domě dvacet let bydleli. To je totiž určitý princip normálnosti, že tedy věci se MUSÍ dělat normálně, pokud není nějaký extra důvod je normálně nedělat. Pokud vidíte svůj nedokončený dům, do kterého prší, tak ho zakryjete, aby se stavba nezničila, případně dokončíte, aby sloužil svému účelu, přestože ještě není papírově úplně váš, ale protože jste za něj dodavateli zaplatili, považujete ho za svůj. Pokud vidíte zbídačené dítě-černouška na hranicích, kterého tam dovlekli uprchlíci, prostě mu dáte najíst a nějak se o něj lidsky postaráte, přestože z něho jednou možná vyroste terorista. Takhle to prostě „v první linii“ funguje, tam nemáte čas na vychytralé mudrování. Navíc se to celé odehrálo v devadesátých letech, kdy celé podnikání našich kapitánů průmyslu a pionýrů kapitalismu bylo z velké části nezákonné a všem to běžně procházelo. Tehdy nebylo ještě ustálené, které porušování zákonů se bude tolerovat a na čem se bude bazírovat. Tvrdím, že hlavní podnikatelské know-how té doby bylo vědět, že za to nepůjdou sedět. Tihle to bohužel odhadli špatně a přestože vyhráli několik soudů nižší instance, teď najednou soud rozhodl o 180 stupňů opačně a oni se najednou musí do 30 dnů vystěhovat a na sklonku života skončit jako zbídačení bezdomovci. Ale ten princip normálnosti, ten zůstává na jejich straně, protože oni se prostě chovali normálně, tak, jak by se slušný člověk chovat měl. A pokud po nich někdo něco chce, nechť tedy chce cenu stavebního pozemku a hrubé stavby v tehdejších cenách, kterou tedy neoprávněně obsadili, ale rozhodně ne vystěhování.

Zatím bez slepic

In reply to by Kadlas (neověřeno)

Trvalý odkaz

No danovi poplatnici za to doopravdy nemohou, tak by platit nemeli. H-system je jen jedna z mnoha kauz ktera je ovsem videt. Pak muze prijit kde kdo s exekuci na krku a zase se bude platit. Co to dat platit bejvalejm soudcum a zakonodarcum a treba havloidum, co za tenhle system muzou....

Kdyz se tunelovaly banky, tak je taky zachranoval stat, to je ukradl to z penez na duchody.

Kdyz vidite na hranicich cernouska, tak se o nej lidsky postarate a poslete ho domu do jeho zeme, nam to taky delaj kdyz ilegalne zustaneme v zemi jako je Indie, Dubaj, Novy Zeland. Nebo za nej muze kdokolivprevzit odpovednost a az nekomu ublizi platit odskodneni. Ale rvat, jak ho tu chcete a pak at platej jiny (a dotycny na tom jeste treba vydelava) to je jen zlocin ve skupine.

Lidi v prvni linii by si meli poslechnout vychytrale mudrovani lidi, co uz v ni byli. To pak s klidem anglicana odstrelite i zenu s miminem v ruce, protoze vite, ze ma na sobe vybusninu.

Zatím bez slepic

In reply to by Kadlas (neověřeno)

Trvalý odkaz

To, co píšete, zavání spravedlností. Ovšem spravedlností poněkud selektivní.

Kdyby měl být odškodněn každý, kdo se choval "normálně" a nevyšlo mu to, tak bychom z odškodňování nevyšli. Notabene je hodně diskutabilní, jestli investování do cizího majetku je normální. Mě se to nezdá a proto do svého nájemního bytu, co tedy vlastně není můj, neinvestuji, i když začíná být po těch skoro čtyřiceti letech poněkud omšelý. Protože výpovědní lhůta jsou tři měsíce, to bych musel být sice normální, ale normální magor.
Život v kapitalismu je prostě v některých ohledech rizikovější, než v režimu u nás mu předcházejícím. A v naší zemi echt rizikovější. Opatrnost je na místě.
Někteří dodnes chválí M.Kocába, když někdy na sklonku socialismu prohlásil do živého vysílání mého rodného Čs,rozhlasu, že každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží (nepíšu to přesně, jen parafrázuji, ale nezkresluji). Mám intenzivní pocit, že to přece neplatilo jen za toho socíku, ale že "žár trvá".
Tím vším chci říct, že si mi nelíbí, abych jako daňový poplatník platil za blbost druhých, ač vím, že se to zhusta děje už teď.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale to soudruh Kocab nevymyslel. To si rikali davno pred tim na zapade intelektualove, aby nemuseli s jim priznivym rezimem nic delat.

Jenze to neni pravda - ve vetsine zemi na vas tvrde nastoupi, kdyz tu vladu nebudete chtit. V jednech to bude policie a armada, jinde nejaky eskadry smrti, nekde vaz zabijou neznami pachatele a treba ve Francii vas halasne oznaci za rasistu a vystavej utokum barevnych. Le Penovi by mohli vypravet a Van Gogh taky.

Zatím bez slepic

Moje reakce byla na Kadlase. Myslím, že my dva ani nejsme nijak ve sporu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

13:12 -a daňový poplatníci mohou za ty úvěry KB co nikdo nevymáhal? A za ty kšefty s pohledávkami z nich přes státní Konsolidační agenturu, Conpo a další její dceřinky, a přesto ty ztráty z prodeje pod nominální hodnotou dávno zaplatil hádejte KDO!? A že toho bylo "neurekom" a ještě není všemu konec. A takových svinstev už po sametu proběhlo - inu náklady transformace, konsolidace a jaké eufemismy tomu dávali, až třísky a miliardy lítaly. Tvořili GOLEMA, kapitál po ČESKU, NIKDO za NIC nemůže, politici té doby do dnes zejména. Zákony asi donesli Marťani, ekonomové prý utekli právníkům, ale dnes už nikdo neutečeme před právníky.. Teď spousta mluvících hlav mluví a pak nás zase sejmou! Kdy dojde na kasu tvůrců těch křivd se ptám?

10:,09 Souhlas s tím podotknutím, že normální už se nenosí....okradený se nemá bránit, říkal to předseda, tedy pan soudce Kydalka a advokátů a ONI se nechtěli dát okrást..... ..A to rozděl okradené jedny a druhé a fandění mezi občanstvem je tragedie a stále to svinstvo "rozděl a panuj" funguje. Kdo jsem, abych jedny či druhé soudila, jak bych asi já konala na místě okradených, i zadlužených pro sen o bydlení? Těm chytrým, co JIM by se to NIKDY nestalo, inu může se Vám stát jiné, tady není nic nemožné ! Zatím ten, kdo vydělal a třese se na třešničku nakonec, se musí za břicho popadat a mezi golfem a ústřicemi si nyní svítí přes správce a zákon na poslední, co může zase v největším % ještě urvat. Zjistěte si KOLIK dostanou a dostali z prodeje podstaty dosud ti, co nebydlí a kolik dostal a dostane ten, kdo udělal tak dobrý byznys se státem, když nakupoval a překupoval zajištěné miliardové pohledávky za hubičku? Prostě privatizace zisků a socializace ztrát se tomu říká aby občan netušil, že to zatáhne. Pro nás obyčejné to přeložím "o prachy jde v první řadě a levně koupit a vydělat je základ a když to zaplatí stát ..tak jen hledět jak to zakrýt, aby lůza, tedy my netušila. Kdyby to LIDI tušili...., no asi NIC, musíme počkat, až nebude slovy knížete "co žrát", i když on to myslel jinak, obráceně..že pak se bude obírat ještě lépe. .A akce Čisté ruce nakonec byla spíš díky Koaliční smlouvě akce vrchnost si myje ruce...Tam oni nás chtějí mít, pořád se prát..a mezitím se zhaslo a ještě NIKDO nerozsvítil...a jen se zametalo a zametá a čas nehraje pro okradené občany na všech stranách!

Zatím bez slepic

MAJKA.
Naprosto souhlasím.
O co asi jde,družstvo Svatopluk,nebylo třikrát okradeno,tak hup na ně.
Normálně bych ten jejich vklad 1 milion,převedl na ten napadnutelný pozemek.Snaha a ochota se trestá?

Zatím bez slepic

Majko, vy máte něco proti ústřicím?
V odporu vůči golfu se s vámi shodnu, ale nejspíš z jiných důvodů.

Zatím bez slepic

Ten pan autor je poslanec za Piráty. Vyskytli se tu tací, co podporují či zvažují podporu Pirátů. Doporučuji přečíst článek a i hodnotnou diskuzi a ještě jednou nad tím zapřemýšlet.

Zatím bez slepic

Vystudoval bakalářský obor Mezinárodní teritoriální studia na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. Absolvoval dvousemestrální pobyt na University of Kent ve Velké Británii.

Zatím bez slepic

Pan Lipavský asi tvořil ten text v nějakém stavu rozhořčenosti či snad až jurodivosti. Má tam chyby v interpunkci, to se pak stává.
Také píše: "V Česku jsme už dvakrát zažili časy, kdy naše internetová a mediální scéna byla zaplavena falešnými komentáři a dezinformacemi, které měly jediný cíl. Zmanipulovat nás před volbami."

Z toho jsem jelen, protože mám špatnou paměť a vzpomínám si jen na jeden takový případ, to když pan Kubice zhotovil jakousi zprávu a pan Langer to těsně před volbami podsunul novinářům. Že by zrovna ti dva byli v Putinově žoldu? No, on ten Putin je taková svině, že i toho je schopen, že? Na Langera a Kubiceho, to už tedy muselo bejt voko, možná i volský.

Druhý případ? Asi byl, ale nevzpomínám.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Lidi hledají stále naději, protože ta jediná jim asi ještě neumřela! K Pirátům, ano i moje dcera v podobném věku piráta je přesvědčená, že mládí a Piráti zejména vpřed a i matka může za situaci, protože nevolí ty správné pokrokové dnešní "svazáky", kteří ještě s prominutím hovno zažili, ale už vše znají a vědí, hlavně kde je to DOBRO a v čem... ! Tedy kdo není ve volbách a vůbec pro ty prozápadní, po sametu správně vzdělané demokraty, hlásající že na západ i v Americe HUJ, a Rusko a Putin FUJ, je vřed a kaz demokracie a toleruje mne, jen že tak nějak stále má ráda svoji pomýlenou matku! Co nadělá(m)-ironie, nadsázka, kdyby někdo nepochopil...To,že má politik něco a po delší dobu ukázat a dokázat než se zahnízdí v parlamentu, na to není čas...Je třeba dle většiny mladých vymést vše zatuchlé a staré, a to je vše, co má nad 40, dobrá nad 50... ale zase takový žert to není... radu starších dnes nahradí strejda google! A takové vzdělance produkuji školy nejen ale i UK jak na běžícím pásu, to jsou ti mladí noví POKROKoví a ti Vám vlezou všude!

Zatím bez slepic

dnes POKROKovi zitra PROROKovi

Zatím bez slepic

Majko, tenhle blog pana Lipavského je třeba šířit, to je něco, pokud má mladý člověk alespoň kouska mozku v hlavě a hledá nějakou alternativu, tak tady bych řekl, že ho musí něco zarazit. Něco tak blbýho, jsem dlouho, dlouho nečet. A že má konkurenci. Na Aktuálně je takových politruků celá žbirka, to samé na Hlídacím psu. Jen kvůli tomu tam má cenu chodit, ta zábava.

Pavel Kohout, předskokan těchdle nadokrínovanejch svazáků měl alespoň spisovatelskej talent, přečtěte si výplod tohodle ubožáka...

Navrhuji Vidlákovi vyhlásit soutěž o pohár Dušana Jasánka shromažďovat tady odkazy následně pak za nějaké období hlasováním vyhodnotit.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pamatujete po 89.? Naše demokracie je ještě mladá, musíme se ji ještě dlouho učit... Uplynulo třicet let a stále nás chce ještě někdo vychovávat, nyní nová generace, generace demokratická. Např. Piráti, ti již ví, jak na to, https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Pirati-Kvuli-…
Majka 15:16
Na můj nesouhlas se "správnými západními hodnotami" mi jeden mladý (syn známých), co ho znám od
kolébky, odpověděl, že kdyby nás prý bylo víc takových, že by se museli začít tvrdě bránit. Nejvíc se bojím, že se z Evropy za čas stane Ukrajina se svým "bojem proti teroristům".

Zatím bez slepic