Jak lze velkou většinou všechno podělat

Autor
Štítky

Ještě se tento týden vrátíme k syrským sirotkům a poslankyni šojdrové, protože tato paní za to stojí. Dokonce i takový buran jako Vidlák o ní dostal více informací, než si přál. Ale nemohu už déle odkládat jedno prozatím netknuté téma, které je podle mě předehrou konce EU. Až se to celé stane, vzpomeňte si na to, že konec EU byl odhlasován velkou většinou a naše repubika se na tom podílela. 

Před týdnem a kousek odhlasoval ojroparlament velkou většinou doporučení, aby Evropská komise zahájila řízení proti Maďarsku. Výsledem by v krajním případě mohlo být i odebrání hlasovacích práv. 

Jak bych to nazval...  Hodně lidí si myslí, že demokracie = pravda. Že když hlasuje hodně lidí a deleguje se moc, výsledkem je to nejlepší, nejpravdivější, nejpokrokovější a nejdokonalejší. Ne, není to tak. Když se hlasuje, tak je výsledkem to, na čem se shodla většina. Nic víc. 

A tak jsme mohli v přímém přenosu sledovat, jak velká většina údajných intelektuálů, elit společnosti, dobře placených úředníků i vyslanců svých mateřských stran a států dokáže kolektivně velkou většinou odhlasovat svoji největší pitomost v dějinách. Pardon, opravuji se, největší dosavadní pitomost. Zřejmě brzy zvládnou ještě větší hovadiny. 

Není jistě bez zajímavosti, že všichni poslanci ANO hlasovali pro, většina poslanců ČSSD hlasovala pro (včetně Pocheho - toho, který se viděl ministrem zahraničí. Ten Zeman je neuvěřitelný génius. Stačilo ho nepřijmout a Poche se o zbytek kampaně ve prospěch prezidenta postaral sám a zadarmo). Proti hlasoval Jan Keller, kterého bych rád viděl jako příštího prezidenta, takže pokud by náhodou pan sociolog chtěl kandidovat, okamžitě mu pošlu nějaké peníze na kampaň. 

A teď zpátky k Maďarsku. 

Můj tatínek vždycky říkal, že se nesmím nechat dotlačit do situace, ze které budou jen špatná východiska. Protože pak se dá rozhodnout jedině špatně. A to je beze sporu tento odhlasovaný návrh. Ať to dopadne jakkoliv pro Maďarsko, pro EU to nemůže dopadnout v žádném případě dobře. Může ještě vyváznout z oprátky, ale každopádně dopadne špatně. 

Pokud k řízení dojde a Maďarsko bude shledáno vinným - nedovedu si představit že by dělali řízení a pak zkonstatovali, že je všechno v pořádku - tak bude na Maďarsko uvalen tlak. Ekonomický, politický (vojenský snad ne, ale teď už se dá čekat cokoliv). Tento tlak Maďarsko buďto ustojí a nebo neustojí. 

Orbán vypadá jako někdo, kdo se cítí pevný v kramflecích. Volby vyhrává a i když má proti sobě početnou opozici, zvládá ji udržet v klidu. Pokud na Maďarsko začnou být uplatňovány nějaké sankce, co to udělá s obyčejnými Maďary? U nás by se možná zase začalo očurávat a ohýbat se, ale ti Ugrofinové jsou poněkud jiná kategorie. Ti se spíš zabejčí. A komu to pomůže? Orbánovi. První ztráta - Maďarská "demokratická" opozice bude marginalizována a bude mít vliv asi jako v Putinově Rusku.

EU samozřejmě může se svým tlakem uspět. Orbán bude odejít, Maďarsko si prožije odliv zahraničních investic, propad životní úrovně, nějakou tu inflaci a další problémy. A všechny malé země EU se na to budou dívat budu mít pocit, jako v tom šedesátém osmém. Jen místo Brežněvových tanků zasáhne Merkelové Volkswagen. Další ztráta pro EU - bude vypadat jako impérium, které se neohlíží na nikoho a na nic. A podle toho také dopadne. Euroskeptici zase posílí a eurohujeři začnou chodit kanálama. 

Maďarsko to také může ustát. Když vidíte tu bandu idiotů v Bruseli s Junckerem v čele, tak bych si na jejich akceschopnost a odhodlanost nevsadil. Když útočí teroristi, tak umí jen kecat. Když se válčí v jemenu, tak umí jen kecat a když chtějí sesadit Asada, umějí také jen kecat nebo se schovat za americké letectvo a tu a tam hodit raketu. Ale na nějakou opravdovou akci protě nemají koule. Tím samozřejmě neříkám, že jejich loutkovodiči v pozadí nejsou mnohem akčnější a nebezpečnější. Ale dejme tomu že Maďarsko se nedá a EU neuspěje. A celá Brusel bude všem pro smích. Opět to budou všichni sledovat a odnesou si dojem, že stačí  zhurta kopnout do dveří a rozpadne se to samo. 

EU má jedinou šanci z toho vyváznout. Že to Evropská komise nějak okecá a řízení nezahájí.  Nebo ho zahájí a hned ukončí. Že budou Maďaři ti moudřejší, udělají nějaký marginální úkrok dozadu a EU toho uspokojeně nechá. Mezitím přijde nějaký nový terorista a Orbán si udělá co bude chtít a každému už to bude jedno. 

Je paradoxní, že budoucnost celé RVHP, tedy EU závisí na jednom ožralovi z Lucemburska a nebo na jednom autoritativním Maďarovi. Ten první podle mě už týden nespí a posiluje cirhózu, aby se raději uchlastal, než tohle rozlousknul. Ten druhý si je podle mě celé situace velmi dobře vědom a mám pocit že si svoji roli ojrodestruktora nebo ojrozachránce docela užije.  

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

... no teda, je po šesté hodině a na "dvorku" ani "chasník" ...
takhle to "hospodářství" půjde do kopru a Vidlák vám dá na Martina vale !!!
Vstávat a cvičit - jde se do práce !!!!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je možná ještě jedna varianta, že celé řízení konstatuje, že Maďarsko nic neporušilo. Vyhrála by EU, ale prohráli by všichni eurohujeři, kteří v různých zemích motivují zaostalé obyvatelstvo a očkují jim proevropské hodnoty. Pak by nastala dezerce z takových organizací, protože ti maďarští eurohujeři by dostali na zadek. Ale taková možnost se limitně blíží nule, protože jinak by EK žádné řízení nezahajovala. Maďarsko je už předem odsouzeno, Maďaři se nezlomí, jen více utvrdí v odporu a na hlasovací práva kašlou.
Nejbližším výsledkem asi bude, že EU přestane rovinatému Maďarsku posílat dotace na rozhledny a Maďarsko na oplátku přestane platit do kasy v Bruselu. Co s tím udělá EK, to bude ve hvězdách. Sílu použít nemůže, neboť má jen směšný Frontex a tomu se smějí úplně všichni. Nějaké spřátelené armády se konat nebudou, Itálie ani Rakousko nepovolí průchod takových armád přes své území. Takže opravdu zbývá, aby Merkelová nařídila VW, aby v Maďarsku zastavil výrobu. Což při současných problémech VW klidně může znamenat spuštění hospodářské krize v Německu a okolí, protože by tím krokem neomezili jen Maďary, ale i německé podniky. Takže asi zbývá jen dlouhodobá varianta omezení investic, ale efekt se projeví až za hodně hodně dlouho. Nejdříve za 10 let.

A napadá mě ještě jedna varianta, která je docela reálná. Juncker se uchlastá a nová EK řízení přeruší a vše svede na Junckera, že byl ožralý. Takovému argumentu a omluvě by všichni uvěřili.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Pochvala.
Jenže,ono to je špatné rozhodnutí,ale museli to udělat,aby dali signál dalším,že jednota EU musí být zachována.
Víme jak se i u nás cokoliv připravuje a schvaluje.Někdo v pozadí připraví zákon a vládní poslanci musí schválit.
Podobně to někdo připravil z pozadí EU parlamentu a většina to pak schválí.
Teď s tím musí něco udělat,co zase bude špatné.
Jak víme,Orbán jednal s Putinem,co dojednali,nevíme,ale asi to nepotěší Brusel.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mozno k nicomu nedojde, nakolko nejake to druhe pravidlo nebolo naplnene o 8 hlasov. Aspon tak pisali v novinach.
A problem nie je v tom, ci HU zbiju alebo nie, ide o to co pri Brexite - dat ostatnym najavo, ze ked nehras podla pravidiel (i ked v tomto smere edbilnych...ale to je ina tema) tak ti to osladime a ty si to uzijes.
Co vsak musia Eurohujeri zvladnut je vysvetlit madarom, preco je Orban zly. Nakolko Orban od zaciatku ide "legal artis". Ma povinnost zabezpecit statne hranice?...ma Ma pravo rozhodovat o tom koho pusti do Madarska?...ma
A uz teraz sa HU promtne obracia k ruskemu medvedovi. Tak si vravim, ze este zopar takych odpadlikov a EU zostane ako ten Jakes v 89. ako kol v plote :D

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Víme k vůli čemu bylo zřízeno EU a také,kdo chce být pánem v EU.
Pánem chtěla být Británie,co se nepodařilo,proto brexit.
Na brexitu má větší podíl finanční kruhy Británie,než politici,protože nechtěli přijmout EURO,co by Británii nadělalo problémy i v jejich bývalých koloniích.Proto má Británie dost podílu na likvidaci dolaru a přechodu řízení do Číny.Jak víme,Británie také vstoupila do uskupení BRICS,dokonce se někde tvrdí,že B nepatří Brazilii,ale Británii.Dokonce i hedvábní stezka je v zájmu Británie.Maďarsko je jen koněm,táhnou za Británii.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Konspirativni teoretikove hlasili pred 10-15 lety, ze Britanie vystoupi z EU a pak se bude chystat valka bud s Ruskem nebo s islamem.

Kdo by veri na konspirace.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Keller na HRAD !!!!! jediný rozumný příští kandidát, ještě ho ale přesvědčit aby to vzal.

Zatím bez slepic

Kellera má rád, jeho názory jsou mi blízké, jeho účinkování v EP nebyla ostuda a z jeho referování měl člověk dobrou představu, jak to tam funguje.

Nejraděj bych ho viděl jako člena zakládajícího výboru nové levicové strany.

Jako kandidát na prezidenta? Ano. Ale je příliš vyhraněný, úspěšný uchazeč musí umět sebrat hlasy jak zprava, tak zleva.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Keller možná ale také občas podivně lavíroval. Já bych tam radši viděl Lenku Procházkovou. Nevím o jediném jejím klopýtnutí a jako ženská by měla opravdu velkou šanci.
Ještě jeden dotaz k Vidlákovi, ten sestřelený IL 20 nějak nikoho moc nezajímá a dokonce ani Vlka, proč?

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zase mě napadá,že to bude podobně,tak s tím MH-17
Rusko ukazuje na Izrael a Izrael mi nic,mi muzikanti.
Podle mne to bylo úplně jinak,každopádně taková akce se děje pod dohledem USA.Proto si myslím,že ty Izraelské letadla,měla letět ve stínu toho IL-20,až nad základnu a tu bombardovat.Izraelci nepočítali s tím,že si dovolí vystřelit Syrská PVO,když se tam nachází Ruské letadlo.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zase mě napadá,že to bude podobně,tak s tím MH-17
Rusko ukazuje na Izrael a Izrael mi nic,mi muzikanti.
Podle mne to bylo úplně jinak,každopádně taková akce se děje pod dohledem USA.Proto si myslím,že ty Izraelské letadla,měla letět ve stínu toho IL-20,až nad základnu a tu bombardovat.Izraelci nepočítali s tím,že si dovolí vystřelit Syrská PVO,když se tam nachází Ruské letadlo.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jako tu soudruzku s charty, co je v jednom spolku - Salamoun, s tim nenavistny psychopatem, estebackym synkem Bokem?

Zatím bez slepic

stačí vědět, že Lenka Procházková zakládala s Johnem Bokem Spolek Šalamoun, abych o ní již nemusel nic dalšího vědět a byla pro mne nevolitelná na jakýkoliv post. Spravedlnost v podání tohoto spolku je ještě pozoruhodnější paskvil, než ta v režii českých státních orgánů. Bok se staví do role jediného statečného bojovníka za spravedlnost s výhradním patentem ne rozum. Každého oponenta této jeho shůry dané výjimečné role by nejradši za živa sežral. Tím mi velice pořipomíná rádobyfilosofa Tomáše Halíka.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hnidopichu,
moc rád (bez ironie) bych viděl konkrétní odkaz na Kellerovo "podivné lavírování".
Je pravda, že párkrát hlasoval v souladu s frakcí socialistů, do níž patří - aniž to považoval za ideální. Prostě proto, že se dohodl menší ústupek za větší a důležitější ústupek. Politika je umění možného, bohužel k ní patří i kompromisy - zvláště jestliže se jedná o objektivně protikladné zájmy jednoho státu proti zájmům státu druhého.
(Jediné další dva způsoby dosažení cíle, o nějž současně usiluje dva nebo více zájemců, je losovat nebo válčit. Já jsem pro losování, bylo by to levnější a spravedlivější než europarlament, výsledky by byly méně destruktivní a pitomé, ale obávám se, že to neprojde.)

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

No Asfaltový holube je to asi takto, Keller hlasoval pro migrační kvóty, pak vše vysvětloval tím, že si spletl tlačítko(zaplaťpánbůh, že nebylo červené a veliké jako má Doník. Také hlasoval v květnu , myslím, že to bylo 18.5.2017 pro potrestání Maďarska za to, že si Maďarsko chrání svoje hranice a, že vykoplo Sorošovu universitu. To prý proto, že nemohl hlasovat proti evropské socialistické sekci.

Jinak Kellera mám rád a byl bych rád kdyby byl prezidentem, ale co jsem napsal bohužel považuji za lavírování a u Lenky Procházkové jsem nic takového nezaznamenal. To, že se nějakým způsobem angažovala ve spolku Šalamoun nepovažuji za chybu, spíše za chválihodnou aktivitu. To, že z toho ten hňup Bok udělal spolek idiotů tak paní Procházková již nemůže.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dík, myslel jsem si to.
Co se týče omylu při "hlasování pro migrační kvóty", šlo skutečně o omyl a Keller to vzápětí nechal zaprotokolovat. Nicméně toho dodnes jeho protivníci využívají.

Co se týče Procházkové:
Obávám se, že si tu všichni zaměňují či míchají LENKU Procházkovou a PETRU Procházkovou. (Mimochodem, stalo se mi to kdysi taky).
Obě dámy mají zcela protichůdné politické zaměření.
Co se týče Šalamouna - jakkoli je mi Bok osobně nesympatický a jakkoli se někdy angažoval i v kauzách s nesympatickými lidmi, procesy, v nichž se Šalamouni angažovali, byly dost cinklé a - alespoň těch pár, o nichž jsem měl povědomost. Ale možná byly i jiné, nesledoval jsem Šalamouny nijak důsledně.

Zatím bez slepic

Škoda, že se nezabýváte Kellerovým hlasováním o potrestání Maďarska. No jasně, tam zřejmě nešlo o omyl.
Jinak Lenku si s Petrou nepletu. Mám jednoduchou poučku, pí.a Procházková. O spolku Šalamoun je potřeba vědět více, pak si možná uvědomíte, že je to pro někoho poslední možnost něco proti zvůli státu udělat, ale zřejmě nejste ten příklad, ještě se Vám nic nestalo a vše je v cajku. Blahopřeji. Ale znovu opakuji, že Kellera si velice vážím a jako prezidenta bych jej bral, jen bych dal přednost paní Lence Procházkové.

Zatím bez slepic

Škoda, že se nezabýváte Kellerovým hlasováním o potrestání Maďarska. No jasně, tam zřejmě nešlo o omyl.
Jinak Lenku si s Petrou nepletu. Mám jednoduchou poučku, pí.a Procházková. O spolku Šalamoun je potřeba vědět více, pak si možná uvědomíte, že je to pro někoho poslední možnost něco proti zvůli státu udělat, ale zřejmě nejste ten příklad, ještě se Vám nic nestalo a vše je v cajku. Blahopřeji. Ale znovu opakuji, že Kellera si velice vážím a jako prezidenta bych jej bral, jen bych dal přednost paní Lence Procházkové.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

zcela opomíjíte Pšonky.
Na ně je podána jakási žaloba rovněž, páč si dovolili vyměnit soudce, kteří nepokrytě kopali za minulou vládu.
Njn., stane se.
Pokud budou mít Polski Antek a Ferenc Paprikáš aspoň za nehet rozumu, vzájemně se podrží a protlačit sankce v Ojrodrbárně bude hóóódně problematické.

Zatím bez slepic

Právě teď - EK posílá Polsko k zrychlenému (?) soudu.
Někdy mi dle chování evropských politiků připadá, že EU chtějí rozpustit hlavně jejich loutkovodiči.

Zatím bez slepic

In reply to by Fito (neověřeno)

Trvalý odkaz

No jo. Nejak mi to EU pripomina nase starnouci staropanenske ucitelky. Holkam narostly kozy, bylo jim 14-15, na skolu vicemene kaslaly, protoze uz si zacinaly bejt vedome kde presne se nachazeji ohledne pritazlivosti, uz tak nejak tusily kam pujdou a kdyz to byl ucnak, tak se snazit moc nemusely a ucitelky nebraly moc vazne. Ty o to vic vyvadely, davaly vyhruzky, dutky, zapisy do zakovskejch atd. - Rodice taky moc nevedeli, jak tu pubertacku doma srovnat a nekdy je ty ucitelky sraly stejne jako jejich dcerusky, tak jeste rodice odepisovali drze odpovedi, co jsme si pak vesele cetli.

A to byly stare dobre casy kazne a poradku, kdy ucitele meli tak nejak jistotu, ze rodice jejich deti berou tak maximalne dvakrat tolik co oni, nekdy stejne a casto i min. Co se dneska deje s podnikatelskejma fakanama, kde tatinek ucitele nikdy nesnasel, ale pak si nasmelil miliony a ma se za stred sveta.... to si clovek ani neodvazuje predstavit.

Zatím bez slepic

In reply to by Fito (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zrychlený soud - to je ze Švejka - tam mu předsedal generál Fing von Finkenstein. A střílelo nebo věšelo se hned. Asi to EK okopla.

Bude to v případě Polska taky tak?

Zatím bez slepic

Zatím asi ne, ale přitvrzují demokrati, přitvrzují, viz Macronovo vyhrožování.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Souhlas s Vidlákem. Kolosální pitomost. Tak velká pitomost, že dala u nás dohromady politiky s dost různými názory (Foldyna, Klaus jr., Okamura, někdo od komunistů) a ti společně demonstrovali solidaritu před maďarským velvyslanectvím. Tmelí proti sobě opozici.

Jak už se tady psalo, Když jsou schopni dělat takové kolosální pitomosti, značí to že mají ve své pyramidě moci zabudované takové blby, že už to přes svoji stále obrovskou sílu nemohou vyhrát. Vyhrát možná bitvu, ale válku už ne. To se s nadkritickým množstvím blbů, na pozicích, kde je třeba přemýšlet nedá.

Zatím bez slepic

tak nějak.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je to tak. Šikanované Maďarsko si zaslouží naši podporu. Podle Evropského parlamentu Maďarsko porušuje společné hodnoty Unie. Nechová se totiž dobře k migrantům, není uctivé k Sorosovi, nevyznává gender a má moc „úzkou“ definici rodiny. To jse směšné a musíme to odmítnout.

http://www.epshark.cz/clanek/996/sikanovane-madarsko-si-zaslouzi-nasi-p…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

K IL 20 je můj názor, je ticho, protože - IZRAEL!
Sankce a vyhrožování Maďarsku a Polsku, se zase jen osobně domnívám, a můžu se plést, že jde o ukazování svalů a kdo má větší červený knoflík či co ve stylu Trump a Kim, a testování, jak to ta V4 má se soudržností, když by došlo na lámání chleba. Co se podepsání toho, co je třeba, v EU se cesta vždycky nějak najde, viz každý zde minimálně ví, že když se z nelegálního migranta škrtem papíru stane legální je to najednou všechno jinak. A na ty podpisy se lidi taky nakonec nějak najdou. V malém to krásně ukázaly naše "církevní restituce".....

Zatím bez slepic

poznámkou. Myslím si, že až takové ticho kolem IL 20 není.

Zatím bez slepic

In reply to by Josef K. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ticho je u Vidláka a také u Vlka, jinde ani tak moc ne a hlavně ještě po dnešku ani nebude. Jen čekám na vyjádření Izraele a USS.
To není výtka, možná chyběla inspirace, možná podklady, ale vzhledem k tomu, že je to vážné téma, tak mě to překvapuje. To je vše.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

U nás volilo v 2014 do Europarlamentu dle WIKI 18,2 % voličů, ano jistě někdo přijde s tím, že to je chyba těch, co volit nešli! Jasně měli jít volit a zvolit „bojovníky“ za transformaci netransformovatelného. No na pohádky jsem třeba já už dost stará.
Ano nějak rozhodla většina z europoslanců, zvolených možná nejen v ČR menšinou voličů. Volební systémy jsou nastaveny prostě tak, že i když by se zvolili eurosoudruzi pouze sami, tak volby platí....

A u Šojdroviny je vše jasnější s těmi účastníky toho jednání s Babišem. Kromě zástupců „předvolebních“ senátorů tam s ní byl prý i Rozumek z jedné politické neziskovky a nemohl chybět ani Pánek z Člověka v tísni… asi už jsou fakt v tísni, nebude-li splněno a odpor ČR zlomen jakýmkoliv způsobem, zahraniční prachy nebudou…

Zatím bez slepic

Když tak vypočítáváte ty účastníky jednání s Babišem jdoucí se Šojdrovou, je mi Babiše docela líto. Hrabat se v takovém odpadu...

Zatím bez slepic

Dovolím si doplnit. Za senátory tam byl Václav Hampl a pak ještě dva zástupci z iniciativy Češi pomáhají. To oni mají ten seznam rodin, které se chtějí starat o syr.sirotky. Nechci teď kazit Vidlákovi dnešní téma, více o těch dobrotincích napíši, až přijdou "sirotci" na řadu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pravdou je, že poslední dobou ty nejbizarnější zprávy přicházejí z Británie. Pomineme-li Skripaly, tak po zprávě o mentorkách z jiné kultury přidělovaných bílým mužským profesorům, se na špičku dostává tento výron:
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/484174-zeny-nemaji-penisy-naps…

Neuvěřitelné, kam se může inteligentní a kdysi mocný národ propadnout...

Zatím bez slepic

In reply to by standa.e (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jo a po sexistickém a xenofobním Mašinka Tomáš... To abych ty britské perly doplnil.

Zatím bez slepic

Masinka Tomas je napohled tak trochu buzik. Ale kdyby si omotal komin hadrem, tak vypada aspon trosku jako milovany cizinec. Kdyby ho prikryli plachtou a nechali koukat jen reflektory, tak jako milovana cizinka.

Ale stejne by se mel asi vymazat, protoze jak di Hadith -Bukhari
"Don't you know that angels do not enter a house wherein there are pictures; and whoever makes a picture will be punished on the Day of Resurrection and will be asked to give life to (what he has created)?"

Myslim, ze by ho meli zakazat.

Uz jen koukat na tu slepici tady dole je rouhani a sjizdet porno na webu, to uz je peklo pro hrisnika jisty.

Zatím bez slepic

In reply to by standa.e (neověřeno)

Trvalý odkaz

No jo.

Trosku to pripomina to stare sovetske "Porucime vetru desti" a Hitlerovo "Silou vule zazenu v Rusku mraz." Sice dodneska nevim, jestli to druhe je pravda nebo pomluva, ale pravdou je Wemacht na vychodni fronte netrpel premirou tepleho obleceni.

Jeste to pripomina pohadky sul nad zlato a cisarovy nove saty.

Zatím bez slepic

In reply to by standa.e (neověřeno)

Trvalý odkaz

To mi ušlo. proboha, kam jsme se to dostali! Volejte Chocholouška! Jestli je někde pokládá za odvážné tvrzení, že se ženy nerodí s penisy....

Zatím bez slepic

In reply to by standa.e (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ono to šílenství je už všude. Slovenská poslankyně Cigániková reagovala na poslance Mazureka(který odmítá gender blbosti) otázkou, co mu vadí na tom, když se člověk cítí jako pes nebo kočka. Nejde mi vložit odkaz na blog infovojny, kde je záznam jejího proslovu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Měl bych takové doporučení-radu tomu uskupení v Bruselu (je-li tam ještě vůbec nějaké), které má snahu o jakous takou resuscitaci EU, nikoli tedy pro tu stávající vedoucí bandu idiotů včele s Junkersem.
Pokud by chtěli rozjet nějaké "řízení" proti Maďarsku, tak raději ať veškerou snahu a kapacitu svých kontrolních mechanismů věnují těm dobroserským organizacím vydělávajícím na dovozech připrchlíků do EU (doktoři bez hranic, člověci v tísni, atd.). Ale opravdu pečlivé a hloubkové řízení jdoucí až po konkrétní jednotlivé představitele oněch společností. Na nějaký Maďarsko se můžou z vysoka vysrat, to prostě nedostanou, jen na něm ostatním státům ukážou příklad a cestu, jak z EU ven!

Zatím bez slepic

Probůh neraďte jim, ať útočí na Maďarsko, dřív se to slavný EU posere. Spíš si dejte za cíl, každý den jedno EUškodění.

Zatím bez slepic

... když se mnou to máte těžké, já než se rozhodnu něco zbourat tak se vždycky ptám, jestli umím postavit něco lepšího za předpokladu ještě únosných nákladů. Já se totiž domnívám, že bez totální revoluce se EU už nedokážeme zbavit a protože se mi nechce myslet na krve s revolucemi svázanými, tak přemýšlím o nekrvavých cestách, na tom asi nebude nic divného ... tož tak nějak to asi bude se mnou

Zatím bez slepic

Myslím, že v Bruselu přehled o neziskovkách mají dobrý, vždyť je sami platí. Nedávno navýšili sumu na boj proti rasismu, antisemitismu a extrémismu. A hle, je to momentálně hlavní téma médií.

Zatím bez slepic

Boj proti antisemitismu dovozem primitivnich, nasilnych antisemintu mi prijde jako haseni ohne napalmem.

Zatím bez slepic

My jsme narod geniu.

Rakouska Uherska jsme se zbavili bez totalni revoluce.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdyz se topil tehdy chlapecek, tak jsem se z legrace zeptal kolegyne, jestli by si nevzala migrantsky miminko.

Ta krasna, vecne rozesmata slecna odvetila, ze jo a ze by si ho dala do mrazaku.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vypadá to, že EU bude muset vytáhnout i proti Itálii. No nemají to lehké v tom Bruselu.

Zatím bez slepic