Ještě že máme Koudelku

Autor
Štítky

Kdybychom ho neměli, museli bychom si ho vymyslet... 

Myslím onoho Koudelku - šéfa BIS. Ten teď přišel zase s novou výroční zprávou, kde opět narostla špionážní aktivita Ruska a hoši si všimli, že tu operuje i čínská rozvědka. A také zjistili, že jsou tu proruští aktivisté, kteří vědomky i nevědomky pomáhají cizí státní moci. 

Samozřejmě jako obvykle nikoho nechytili, nevyhostili, jen označili všechny s jiným názorem za podezřelé elementy, které milují Putina a nikoho jiného si u nás nepřejí. 

A úplně nejlepší byl Jakub Janda - ten doporučujue, abychom školili lidi před cestou do Ruska, aby tam náhodou nenasákli cizí ideologií.... Pokud vím můj táta má ještě někde doma vyplněný dotazník, s kým se stýkal v Západním německu, když tam kdysi jel za příbuzenstvem...

Prosím vás čtenářové moji... jsem já tak blbej? Je za tím něco co já sám nedokážu najít? Neříkejte mi, že je ten Koudelka opravdu tak blbej a dělá to dobrovolně. Každá taková zpráva zničí České televizi rok tvrdé práce.  Pokud označíte jakýkoliv jiný názor za škodlivý a protistátní, pokud označíte média, blogy a další za proruské aktivisty, tak tím dosáhnete jediného - všichni se tam půjdou podívat. 

Koudelka mi připomíná toho kněze, co jel do Kostnice před Husem a všude varoval vesničany, že brzy pojede arciďábel. Samozřejmě pak cestu lemovaly špalíry lidí, kteří chgěli vidět čertovo kopyto a byli notně zklamáni a měli další důvod víc věřit Husovi než svatokupeckým prelátům. 

Já nevím, to tam celá ta Pravda a Láska pracuje tak nějak jeden přes druhého? Já myslel že ten Soros dělá ty svoje Bilderbergy a novinářská školení právě proto, aby se koordinovali, aby vystupovali jednotně, aby byli efektivní. Ale ono to spíš připomíná starý dobrý vtip, že aktivní blbec je horší než třídní nepřítel.  

K čemu ty thing-thanky mají? K čemu se Janda cpe do sněmovny a pořádá tam školení? Aby z nich pak vylezl Koudelka a jeho zpráva? I ten stařec Zeman vypadá přes všechny svoje neduhy proti Koudelkovi svým duchem jako titán. 

Každopádně já jsem klidný. Odpovídá to mojí teorii průběžného blbnutí, neschopnosti a lenosti. Kdysi byla ta mládež opravdu proškolená a ti agenti opravdu měli znalosti i schopnosti podpořené tvrdým výcvikem. Lidi byli chytří, schopní a všeho schopní. Která vlastnost zbyla těmhle? 

Připadají mi jak na drogách... udělat si mejdan, zaplesat si na Letné, zatleskat Koudelkovi, olajkovat BISce její profil... a hlavně se ani nepokoušet přemýšlet nebo nedej bože konat. 

Tohle co tu vidíme, to nikdy nedokáže zorganizovat převrat. Ani s americkou pomocí ne. To nikdy nedokáže ovládnout veřejné mínění, ani to nedokáže vypnout ty proruské kanály. Nedokáže to nikoho chytit a už vůbec to nedokáže nikoho přesvědčit Jen ty přesvědčené a to jen do té chvíle, než budou mset žít za své. Pak bude po žížalkách. 

Horší je, že to brzy někdo tam venku mimo EU rozpozná. Že stačí jen zhurta kopnout a všechno se rozpadne samo. 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

zadneho teroristu. Zaver ala Vidlak je tedy jednoduchy: terorismus nam nehrozi.

Mnam,

Zatím bez slepic

Já vím, že se stejně nechytnete, ale onu větu Vidlák "opsal" od nějakého Šándora, a to tam ještě vynechal - nikdo nebyl odsouzen. No spíš ta jednoduchost bude u někoho jiného. Ověřte si to sám u sebe. Zkuste argumentovat a vysvětlete, co je bezpečnostní riziko v technologii 5G. A zkuste nezaměňovat onu technologii 5G za kybernetickou bezpečnost. Tedy zkuste postihnout v čem je bezpečnostní riziko té 5G technologie.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ja opravdu netusim, jake je riziko 5G - na rozdil od mistni party, Milose zemana, Vaclava Klause a Donalda Trumpa nemam potrebu mit nazor na vsechno.

Ovsem mohu mit nazor na to, co pan vidlak vycetl ze zpravy BIS. A ten jsem si dovolil prezentovat, to je cele.

Zatím bez slepic

Neodpověděl jsi mi ještě, jestli máš zahrádku!
A Milan V musel odbornou odpověď vzít za tebe, to jsi mě trochu zklamal.

Zatím bez slepic

Zajímavé na tom je, že pokud by nás skutečně chtělo Rusko zničit, tak se jim to do dvou let povede (totálně rozložit ČR) a bude je to stát méně než jedno SU 57 či Armata. Raději ani nebudu psát jak by to udělal, aby si pro mě Biska nepřijela.
Skoro věřím, že má Putin opravdu zájem na stabilitě EU, taky mu to dá víc práce, než ji rozložit, zvlášť když na tom EU tak usilovně pracuje sama.

Zatím bez slepic

"Skoro věřím, že má Putin opravdu zájem na stabilitě EU"

Mám stejný dojem. Našly by se pro to racionální důvody.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/reporyje-nehodlaji-s-ruskem-jednat-o…
No, Pavel Novotný má nakročeno přinejmenším do parlamentu a do vysoké politiky, pokud nechce zůstat jen u provokování. A dělá to (zejména v Čechách) chytře. Drahoš, Hilšner už v politice jsou. Hilšner už avizoval, že půjde do příští prezidentské volby s tvrzením, že je profesionální politik neb teď už je za to placen. Pokud by Pavel Novotný cílil též na prezidentskou sesli, měl by dle mého "zaujatého" způsobu "nekritického" uvažování daleko větší šanci být i zvolen než Drahoš či Hilšner.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

že až se Pavka Novotný dostane do PS, že už se tam bude rovnou hajlovat?
A jsou občani z Řeporyj ještě větší debilové, než rodilí Pražáci?

Zatím bez slepic

Vaše otázka je dnes a speciálně v Čechách poněkud podivná. Žijete v zemi, kde se valí na občany jedna debilnost za druhou. Už to, že byl Pavka Novotný v Řeporyjích zvolen starostou, svědčí o tom, že byl zvolen debily. Nevím o tom, že by hajloval. Mám-li být upřímný, pak holt Váš vstup a jeho obsah považuji také za debilní. Zeman např. jaksi nevyhovuje a zrovna náhodou nejvíce obyvatelům Prahy a velkých měst mj tím, že je sprostý. No pokud je pro Vás slovník Pavky Novotného vzorem diplomatického vyjadřování, pak rozumím i tomu s tím hajlováním u Vás a celé Vaši otázce. Pro Váš intelekt to doufám sdělím snad srozumitelně - vím, že Pavka Novotný hajlovat v parlamentu nebude.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

že to není až zas tak od věci. Adorace Vlasova může pokračovat postupnou oslavou přímo i německé armády (viz můj včerejší link na zvedavec.org ohledně výkladu dějepisu 2ww od paní Jourové v europarlamentu). A co bude následovat potom? Oslavíme Adolfa, že bojoval se zlými Rusy? No a pak už je k pozdravu Sieg Heil jen krůček.
V tom je Pavka užitečný pomocník.
PS Jistou omluvou pro Řeporyjce může hypoteticky být i to, že do zastupitelstva volili ODS a třeba o konkrétních jménech kandidátů moc nepřemýšleli. Ale stejně ...

Zatím bez slepic

In reply to by SaturniN (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jo jestli jste to myslel ironicky či sarkasicky, tak to se omlouvám. Holt mám dlouhé vedení.

Zatím bez slepic

ale havlovat určitě.

Zatím bez slepic

u nás si už zahavloval

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Praha uz nasrala Cinu.
Praha sa chysta nasrat i Rusko. Zacne to vlasovcami a skonci to mauzoleom Heidricha ... brrrr

:D Myslim si ze je na case uzakonit samostatne prazske kniezactvo - inak sa ten bordel zacne prelievat aj do prilahlej kotliny :D :D :D A este naseriete v Prahe Slovakov a to len bude poprdelydrat :D :D :D

Zatím bez slepic

Maj recht předsedo. A to tím spíš, že si přesně tahle skupina představuje demokracii tak, že zahraniční politiku dělá samostatně Praha či Řeporyje - že si ji délá každý prdákov podle svýho gusta.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ja si myslim, ze bychom ho meli udelat rovnou presidentem - v USA.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

asi lekl, na to, jak vyhrožoval, dost slabý výstup:
https://video.aktualne.cz/ze-sveta/oznacuje-vlasovce-za-hrdiny-a-necerv…

Čekala jsem že jim to nandá svým "neodolatelným, kultivovaným" způsobem, asi se nestihl předem ožrat.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na mě to dělá takový dojem, že do módy přišel opět "Mccarthismus" z 50.let minulého století v USA.

Oliver Stone v jednom díle svého 10-tidílného seriálu "Neznámé dějiny Spojených států" to období popisuje, jsou tam i ukázky z tehdejších dobových filmů. Tehdy bylo nebezpečné i vyjít na ulici, protože za každým rohem a každým kandelábrem číhal rudý ruský komunista.

Z těch filmů i politiků v 50.letech ale šel především upřímný hysterický strach, kdežto dnes ze všech rusofóbů číší především pohrdání a hysterická nenávist. Ta živočišná nenávist v politice se mi zdá jako něco nového, přidaného dnešní dobou, jakoby tento pocit bílí politici převzali podvědomě z islámu, pro který nenávidět je životní poslání od aláha.

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

A Němci, když je někde opravdu nepořádek, tak tomu říkají „český dvorek“.

Nemci se hodej zas jen na to uklizeni dvorku. Hlavne by uz nemeli nikdy nic ridit.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nastavila bych malinko jiný úhel zdejšího pohledu, jen tak pro zamyšlení.
Nechci je nijak hájit, ale stejně nelze přehlížet následující:

Nezapomínejme, že za činnost BIS odpovídá a její priority opravdu ze zákona (153/1994 Sb.) stanovuje VLÁDA.
Ve zprávě BIS určenou pro veřejnost za 2018 (níže odkazuji na plné znění) se to i výslovně píše:

„V souladu s vládou stanovenými PRIORITAMI, mírou ohrožení zájmů České republiky a kapacitami a možnostmi BIS byly v roce 2018 prioritními cíli zpravodajského rozpracování aktivity ruské a čínské státní moci ohrožující bezpečnost a DALŠÍ klíčové zájmy ČR“

Čtenář (Vidláka včetně), si má pouze z veřejného bla bla bla udělat PŘEDSTAVU a pochopit už konečně, že i takový Koudelka dělá nejspíše opravdu ale opravdu jen to, co dostane úkolem a schválí mu a určí sama VLÁDA ČR a tečka!
Kdo úkoluje takto tu naši vládu a proč a kolik občanů ČR si toto přeje, je jistě legitimní otázka....

Nevím, jak je Koudelka blbej nebo ne, ale každý z nás je fakt asi minimálně „navedenej“ , pokud se opravdu domníváme, že Koudelka si pracuje sám a vládu pak hezky z kritiky BIS a Koudelky tak nějak už vypouštíme. ☺

Jinak řečeno, když vláda zadá a troubí ohrožení z Ruska a Číny, tak hoši „čučkařští“ takové zadání plní, MUSÍ plnit a snaží se najít a splnit .....a pak se úplně výsledku nedivme.

Aktivity všech ostatních zpravodajských služeb jiných cizích mocí a aktivistů (Jandů včetně) jsou asi vyhodnoceny nejen čučkaři jako přátelské (i zase nejspíše v souladu s vládou ČR), či jako nepřátelské jen tak nějak méně závažně.
(S výjimkou íránských)…jak jinak!

A výsledkem je pak to, co kritizujeme, ale dle mne nespravedlivě klademe za vinu už jen a pouze těm čučkařům.
A máslo na hlavě má i Babišova vláda minimálně......a kdo úkoluje ji.....

No a kdo z nás dolních nevidí Rusko a Čínu (protože tak muselo znít to zadání z vlády a tudy tečou peníze.....) jako nepřítele, je prostě a musí logicky být označen rovněž tou BIS minimálně zatím za aktivistu, který "vědomky či nevědomky pomáhá cizí státní moci (NE)přátelské", to dá rozum.... ☺

A další námět, přece když bude i „vyrobených“ vnitřních nepřátel a aktivistů těch nepřátel, či chaosu více, tak bude i rozpočet pro BIS a nejen pro ni asi jaký Jasánek....hmmmm?! A to samé je, proč chce školit Janda cestující do Ruska a jistě i Číny, prachy, prachy prachy ....!

Jinak Vám Vidláku chválím, že jste klidný, je to vždy lepší, než "vyšilovat a hysterčit", ale s tím NIKDY bych z opatrnosti raději v politice a zejména v ní šetřila ☺

https://www.bis.cz/public/site/bis.cz/content/vyrocni-zpravy/2018-vz-cz…

Zatím bez slepic

Admirále, souhlas s Kechlibarem. Jenom bych nepaušalizoval. Ono jde o to, jaké kde mají ty ajťáky. Totéž se týká přece i bank. Ti ajťáci musí být špička a zároveň musí být takřka trvale k dispozici. Nepochybně je pravda, že se špičkami je to jako v každé profesi. A špičkoví ajťáci, co se týká software jsou nedostatkové zboží.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Rusové u Koudelky, Fendrycha, Jandy, Novotného Hilšera, Drahoše, Kalouska, Neffa, ...., a spousty dalších už dávno bydlí v jejich hlavách. A nedostanou je z nich.

Zatím bez slepic