Nikomu to nevnucuju

Autor
Štítky

Povidlák ve včerejší diskusi požádal o nějaký pohled na senátní volby... U nás zrovna senátory měníme a tak bude Povidlák sedět v prázdné volbení místnosti a dělat si čárky za každého příchozího. Moc jich nebude... Ke čtení Povidlákovi doporučuji tablet a může si číst moje vejšplechty za uplynulé tři roky.

Nepochybuji o tom, že zjistí značné rozpory v mé povaze i názorech. Například z poslední doby, kdy jsem drze tvrdil, že (ne)zvládání koronaviru Babiše ve volbách poškodí a zároveň jsem bohorovně naznačoval, že volby vyhraje. A dneska dokonce nadutě tvrdím, že to není v rozporu, protože Babiš může být ve volbách poškozen a zároveň může vyhrát. Jen nevyhraje dostatečně na to, aby se bez něj žádná koalice neobešla. T

akže abych dokončil své předvolební předpovědi... Veĺký Bocián vyhraje zřejmě ve všech krajích, ale vítězství bude síše utrpěné než velkolepé. Leckde bude mít ANO na výběr koalice s různými Okamury a Klausy, aby vůbec něco upeklo, protože kde to půjde, tam se všichni spojí proti nenáviděnému ANOšéfovi....

... což bude nakonec Andrejovi ku prospěchu a nám taky... Bude muset ještě více rozdávat z půjčených peněz, aby vyhrál parlamentní volby, zároveň si bude muset ledacos uvědomit a zároveň všichni jeho úhlavní nepřátelé se na hejtmanstvích řádně znemožní. 

A teď už k senátním volbám... 

Nikomu to nevnucuju, ale já se podívám na kandidáty a vyberu si toho nejpošahanějšího kterého najdu a tomu to pak hodím. Celkem předpokládám, že u nás to bude něko z ODS nebo KDU. Oni vždycky mají nějaké eso typu Vystrčil, Papoušek, Aschenberger, nebo něco podobného. 

Podívejte se na ODS - to byla vždycky strana podnikatelů pro podnikatele. Na jejich sjezdech vystupovali blonďatí pyknici, kteří vysvětlovali světu, že trh je sice krutý, ale jedině spravedlivý. To oni dělali daně tak, aby velký kapitál neplatil, ale všechno dopadlo na zaměstnance. To oni se oháněli podporou malého podnikání. To oni věřili ve volný trha malý stát. 

A pak si jejich Vystrčil vyjede na Taiwan... A hned po návratu musí tajit, kdo tam jel s ním, protože takový podnikatel má v číně dveře zavřené. A nic bych za to nedal, že v čajně už má dveře zavřené i miliardář Komárek, co koupil od Petrofu ty klavíry pro Čínu.

Být podnikatelem hledajícím stejně jako všichni lukrativní byznys v Číně, tak se děsím, co ten ODSácký pravdoláskař vymyslí příště. Být člověkem vyznávajícím ODSácké hodnoty, tak se v touze po trhu bez přívlastků nemohu obrátit jinam než do Číny. Tam ještě regulace nedorazily. Stejně jako tam sere pes na bezpečnost, bo číňanů je jak sraček, Kefalín... Vidím to jen já, že strana podnikatelů a pro podnikatele dělá přesně to, co dělala ČSSD? Uchází se o městké liberální voliče a háže přes palubu poslední zbytky svých věrných. A že to musí i stejně dopadnout? 

Kdo ODSce zařídil tento průser? Ano jejich number 2 - předseda té nejdemokratičtější instituce. Ani Fiala nedokázal modroptákům zničit tolik, co zvládl Vystrčil za týden na Taiwanu. Zároveň je senát celkem k ničemu. Může trochu zdržovat a blokovat sněmovnu, ale když se zpomalí smršť zákonů, nic se nestane. Když se zpomalí Babišovy předvolební žebračenky, také se nic nestane. Andrejko se postará, aby se to stihlo za každou cenu. 

Senát se oddělá sám... blokováním peněz pro veřejnost, blokováním všeho co Andrej dělá, okázalou vlastizrádností, podlézáním EU a Merkelové a zapichováním se do Pompeova tučného zadku. Tu a tam dají dýku zase nějaké nové Savčenkové, třeba by mohli pozvat Navalného, nebo napsat zase nějaký dopis na podporu nové americké války (případně americké občanské války). Malý český človíček tohle všechno musí vidět. Aby dostal definitivně chuť na odchod z EU, na odchod z US náruče a aby zjistil, že se musí opřít o své spoluobčany a ne o ty přisluhovače megakorporací. 

Takže já to hodím tomu nejšáhlejšímu chovanci Bohnic, který bude v našem volebním obvodu k mání. Čím šílenější figura, tím lépe. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.3 (65 hlasů)

Komentáře

In reply to by Andrej (neověřeno)

Trvalý odkaz

therapie cognitivo comportementale rive sud therapie de couple orleans therapie de couple clermont ferrand , les therapies comportementales cognitives et emotionnelles en 150 fiches pharmacie beaulieu la valette , pharmacie bordeaux centre pharmacie sur aix en provence therapies breves et hypnose Medicamento Calan nombre generico, Calan precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/calan-barato-en-la-far… precio sin receta</a> Comprar Calan genГ©rico Medicamento Calan nombre generico. progressive therapy alternatives inc pharmacie de bailly 78 Vilazodone precio sin receta, Medicamento Vilazodone nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/vilazodone-precio-sin-… Vilazodone nombre generico</a> Compra Vilazodone a precios mГЎs bajos Comprar Vilazodone 20mg genГ©rico. pharmacie lafayette esplanade bussy-saint-georges formation therapie act toulouse , therapie respiratoire pharmacie amiens rue de cagny Solupred precio Guatemala, Solupred precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/solupred-precio-guatem… precio Guatemala, Comprar Prednisolona 10 mg sin receta</a> Solupred barato en la farmacia Compra Solupred a precios mГЎs bajos. pharmacie homeopathique boulogne billancourt pharmacie de garde zone 4 .

Zatím bez slepic

In reply to by Andrej (neověřeno)

Trvalý odkaz

therapie cognitivo comportementale jura therapies biologiques therapie photodynamique , pharmacie bordeaux capucins pharmacie ouverte kremlin bicetre , traitement angine therapie cognitivo comportementale tours pharmacie leclerc horbourg wihr Zantac precio Colombia, Zantac precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/zantac-precio-colombia… precio sin receta</a> Zantac barato en la farmacia Comprar Zantac 300 mg genГ©rico. pharmacie amiens glisy pharmacie leclerc conflans Bitter Melon Vegie barato en la farmacia, Medicamento Bitter Melon Vegie nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/bitter-melon-vegie-bar… Melon Vegie precio sin receta</a> Compra Bitter Melon Vegie a precios mГЎs bajos Bitter Melon Vegie precio sin receta. medicaments zaffranax effet secondaire pharmacie agroparc avignon , pharmacie wambrechies therapies breves plurielles principes et outils pratiques Stromectol precio Chile, Comprar Ivermectina 3 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/ivermectina-precio-sin… Stromectol 3 mg</a> Ivermectina precio sin receta Comprar Ivermectina 3 mg sin receta. traitement efficace contre les vertiges traitement impetigo .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na tohle platí hláška, Bav se s volem o neděli, když jde v pátek na porážku

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)

In reply to by Jitka S (neověřeno)

Trvalý odkaz

chce seno".

Průměrný počet slepic: 5 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Já hlasuju pro "kmotry"
Mluvicí hlavy jim zařídily ekonomickou základnu. Je fakt, že takový kmotr také musel přiložit ruku k dílu, to se jim musí přiznat. Třeba takový bývalý senátor Novák.
A od krajíce tlustě namazaným se blbě odbíhá.
Ale nemylte se, že jen reju do ODS, ony v tom jednotlivé partaje jedou naprosto bez rozdílu a se stejnou chutí.
Prostě partikulární zájmy a v jejich prospěch i tlaky se maskují líbivým žvaněním o zodpovědnosti, svobodě a tak dál.

Průměrný počet slepic: 4.9 (20 hlasů)

mirek58
Přesně tak,kmotři.
Jen bych doplnil,ti co mají své konta v Amerických bankách a bojí se,že můžou o ně lehce přijít.

Průměrný počet slepic: 4.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Jmenuje se Lumír Aschenbrenner, starosta plzeňského obvodu a senátor . Prosím nekomolte jména. Opakuji. Ing. Lumír Aschenbrenner (ODS),V roce 1998 byl zvolen starostou městského obvodu Plzeň 2 – Slovany a je jím dosud.

Průměrný počet slepic: 1.5 (22 hlasů)

Lumír Aschenbrenner (přáteli zvaný Lem) je skutečně velmi oblíbeným dlouholetým starostou ve svém obvodu (a to byl před starostováním nejdřív místostarostou). Navzdory tomu, že Slovany byly ještě nedávno zhusta osídleny rodinami bývalých důstojníků a podobnými (třeba i mými rodiči). A také navzdory svému poněkud exotickému vzhledu. Takže ano, dlouhodobě oblíbený lokální politik s přímými kontakty na voliče, což má nepochybně svoji váhu.

Na stranu druhou jako senátor zastává přesně onu pozici, jak líčí Vidlák, byť mu komolí jméno. Tibetské vlajky, Rusko je nepřítel, Ať žije NATO... atd. Ve vztahu k EU už tak aktivistický není. Já zrovna budu mít možnost ho volit, uvidím, kteří lumeni budou jeho konkurenty a podle toho se rozhodnu.

My v našem statutárním městysi a okolí máme vůbec poslední dobou kliku na exoty. Senátorem je tu i večerníčkový medvědář Vašek Chaloupek, a pirát Bartoš se svými dredy je také od nás. Nebo už jsou dredy standardem? To už se se svojí až skinheadskou lebkou nechytám....
:-)

Průměrný počet slepic: 5 (26 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na https://www.volby.cz/ už jsou seznamy kandidátů. Je možno se v klidu rozhodovat a získat si o nich i doplňující údaje ještě před volbami.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

podobně jako si demokratická Ukrajina onehdá pronajala stíhaného kravatožrouta šukašvihlího z Gruzie.
Udělali bychom si čárku za genderovou vyváženost:
"Transsexuální satanistická anarchistka získala republikánskou kandidaturu na šerifa
Včera 16:59
Tomáš Andres Skoupý, Novinky

Volby šerifa do okresu Cheshire ve americkém státě New Hampshire by za normálních okolností příliš pozornosti nepřilákaly. Když ale nominaci na šerifa získala Aria DiMezzová, která se označuje za transsexuální satanistickou anarchistku, bylo to hned jiné. Pikantní na tom je, že DiMezzovou nominovala tradičně konzervativní republikánská strana.

Bývala mužem, nyní se označuje jako „shemale”, tedy transžena s mužským pohlavním orgánem, avšak ženskými sekundárními pohlavními znaky. Kromě toho je satanistkou a anarchistkou a členkou libertariánské skupiny Free Keene Group.

Úřad šerifa je na okresní úrovni jednou z nejvlivnějších funkcí. Snahou anarchistky kandidující s heslem „Jeb*t policii“ bylo poukázat na nesmyslnost a nefunkčnost volebního systému. To se jí podařilo, když se 4211 hlasy nechala ostatní soupeře z konzervativními hodnotami daleko za sebou.

Aria DiMezzová

Marilyn Houstonová, předsedkyně GOP (Good Old Party – Staré dobré strany, jak se rovněž republikánům říká), DiMezzové pogratulovala a sdělila „že si DiMezzová vedla v primárkách velice dobře a že to bylo báječné“. Anarchistka se přitom nedostavila ani k jedinému zasedání republikánů, přestože byla zvána.
Transžena bojuje proti systému

„Systém, který vás nechal na holičkách tím, že dovolil mně – zatracené transsexuální satanistické anarchistce – kandidovat na šerifa, je ten samý systém, na který útočím. Je mi líto, vím, že to bolí slyšet, ale tenhle systém je lež,“ uvedla DiMezzová.

„Je ¨(systém) rozbitý od začátku až do konce a má existence jako šerifské kandidátky vám háže tuhle realitu přímo do obličeje,“ dodala s tím, že zhruba 75 až 80 procent lidí, kteří jí v primárkách hodili hlas, se nezajímalo, kdo je nebo co dělá. „A tyhle lidi rozhodují, kdo vám bude vládnout,“ zakončila"

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

Asvaltovej, to jste mě dostal.

Transsexuální satanistická anarchistka....

Bohnice jsou proti okresu Cheshire místo s předvídatelným chováním obyvatel.

Jestli k nám tohle dorazí...

Průměrný počet slepic: 5 (20 hlasů)

pharmacie tilleuls annecy le vieux pharmacie lafayette roanne pharmacie bleue angers , therapie de couple annecy therapie de couple paris , pharmacie de garde nantes therapies transpersonnelles pharmacie avignon ouverte Felodipine prix Belgique, Felodipine en pharmacie Belgique <a href=https://faithlife.com/felodipineprixbelgique#>Equivalent Felodipine sans ordonnance</a> Cherche Felodipine moins cher Felodipine achat en ligne Belgique. pharmacie furt bordeaux medicaments wala Acheter Autodesk AutoCAD Electrical 2019 en Canada, Autodesk AutoCAD Electrical 2019 achat en ligne Canada <a href=https://faithlife.com/achatautodeskautocadelectrical2019pascher#>Autode… AutoCAD Electrical 2019 bon marchГ©</a> Autodesk AutoCAD Electrical 2019 prix Canada Autodesk AutoCAD Electrical 2019 bon marchГ©. therapie cognitivo-comportementale internet pharmacie de garde gennevilliers , therapies of psychology pharmacie lafayette muret Alias Surface 2023 precio Ecuador, Comprar Alias Surface 2023 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34743#>Alias Surface 2023 precio Ecuador, Alias Surface 2023 donde comprar en Ecuador</a> Alias Surface 2023 precio Ecuador Alias Surface 2023 venta Ecuador. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador act therapy for anxiety therapie cognitivo-comportementale historique .

Zatím bez slepic

In reply to by anonymní (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, my víme. Byla skvělá a moc nám chybí.

Průměrný počet slepic: 5 (21 hlas)

pharmacie ouverte courbevoie act therapy principles pharmacie en ligne illicopharma , pharmacie pomies aix en provence therapie de couple perpignan , therapie vice streaming pharmacie argenteuil val sud pharmacie bordeaux ginko Comprar CorelDRAW Graphics Suite 2022, CorelDRAW Graphics Suite 2022 precio Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34667#>CorelDRAW Graphics Suite 2022 barato</a> CorelDRAW Graphics Suite 2022 barato Compra CorelDRAW Graphics Suite 2022 a precios mГЎs bajos. targeted therapies pharmacie de garde aujourd'hui albi AutoCAD Map 3D 2019 venta Guatemala, AutoCAD Map 3D 2019 precio Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34394#>AutoCAD Map 3D 2019 </a> AutoCAD Map 3D 2019 por internet AutoCAD Map 3D 2019 barato. comprime arrow generique pharmacie guillon argenteuil horaire , therapie cognitivo comportementale bourg en bresse therapie cognitivo comportementale fribourg Excel 2013 All in One For Dummies por internet, Excel 2013 All in One For Dummies venta Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34325#>Excel 2013 All in One For Dummies por internet, Excel 2013 All in One For Dummies venta Venezuela</a> Comprar Excel 2013 All in One For Dummies Compra Excel 2013 All in One For Dummies a precios mГЎs bajos. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie autour de moi pharmacie garde argenteuil dimanche .

Zatím bez slepic

pharmacie val d'europe therapies comportementales et cognitives gironde pharmacie boulogne billancourt avenue du general leclerc , traitement osteoporose pharmacie morvan brest , medicaments psychotropes pharmacie boulogne billancourt pont de sevres pharmacie leclerc saint quentin Compra GraphiSoft ArchiCAD 18 a precios mГЎs bajos, GraphiSoft ArchiCAD 18 donde comprar en Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34444#>GraphiSoft ArchiCAD 18 </a> GraphiSoft ArchiCAD 18 por internet GraphiSoft ArchiCAD 18 precio Venezuela. therapies cognitivo-comportementales pour les couples et les familles pharmacie en ligne code promo Autodesk Navisworks Simulate 2021 prix Canada, Ou acheter Autodesk Navisworks Simulate 2021 au meilleur prix <a href=https://faithlife.com/autodesknavisworkssimulate2021prixcanada#>Autodesk Navisworks Simulate 2021 </a> Autodesk Navisworks Simulate 2021 vente en ligne Autodesk Navisworks Simulate 2021 achat en ligne Canada. medicaments rembourses pharmacie du renard beauvais , pharmacie montpellier therapie de couple jette Compra Adobe Creative Suite 6 Master a precios mГЎs bajos, Adobe Creative Suite 6 Master donde comprar en Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34459#>Adobe Creative Suite 6 Master </a> Adobe Creative Suite 6 Master por internet Comprar Adobe Creative Suite 6 Master. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie avignon mistral 7 pharmacie beaulieu puilboreau horaires .

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

že to dělá to pívo..... lépe řečeno ten Prazdroj new.... bohužel.

Zatím bez slepic

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

pilsen urguel ...... co už setaky nedá pít...

Zatím bez slepic

In reply to by TO (neověřeno)

Trvalý odkaz

pharmacie pommaries annecy vieux pharmacie annecy pharmacie de garde aujourd'hui houilles , pharmacie de garde aujourd'hui en charente pharmacie en ligne orleans , pharmacie auchan eaubonne therapie comportementale et cognitive versailles pharmacie brest place liberte Adobe Premiere Elements 9 precio Miami, Adobe Premiere Elements 9 venta Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34305#>Adobe Premiere Elements 9 precio Miami, Comprar Adobe Premiere Elements 9</a> Adobe Premiere Elements 9 por internet Comprar Adobe Premiere Elements 9. pharmacie auchan roncq tel pharmacie lafayette de l'arc Compra Visual Studio Premium 2012 a precios mГЎs bajos, Visual Studio Premium 2012 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34380#>Comprar Visual Studio Premium 2012</a> Comprar Visual Studio Premium 2012 Compra Visual Studio Premium 2012 a precios mГЎs bajos. therapies breves lausanne pharmacie en ligne livraison internationale , annuaire therapies alternatives traitement oxyures Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium barato, Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium venta PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34356#>Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium barato</a> Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium precio PerГє Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium por internet. traitement ulcere therapie de couple quimper .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Naproxeno barato en la farmacia. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naprosyn 250 mg</a> therapie cognitivo comportementale yonne pharmacie de garde vichy .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina barato en la farmacia. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… precio Espana, Medicamento Paxil nombre generico</a> pharmacie leclerc queven pharmacie lam argenteuil .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio Ecuador</a> pharmacie de garde marseille 1er therapies with cancer patients .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax precio Venezuela. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… precio sin receta</a> pharmacie guetta argenteuil horaires pharmacie bourges route de paris .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Starosta Aschenbrenner si s kolegou rozumí
? Asi ano !
Dlouholetý bezkonfliktní člen přece nebude dělat rozbroje a ztrácet u šéfa body.

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)
Trvalý odkaz

Já si myslím, že v Číně přesně vědí kdo a z jakých firem na Taiwan jel, takže nějaké utajování delegace je podle mne nesmysl.
viz https://www.novinky.cz/domaci/clanek/tem-co-pojedou-na-tchaj-wan-se-cin…
.....a ono to časem prosákne i k nám.

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak půjdu aspoň ke krajským. A mám jasno : okamurovce, nebo komunisty.

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)

nedělám si iluze že to v jiných stranách funguje lépe, ale po přečtení článku na aeronetu - pokud je alespoň 50% z toho pravda, tak jsou pro mne nevolitení. Měl jsem rád Macha, ale příjde mi že svobodní taky ztratili drajv.

Průměrný počet slepic: 3.6 (10 hlasů)

In reply to by Fox (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mach přešel do Trikolóry VKml.

Průměrný počet slepic: 3.5 (2 hlasů)

In reply to by Fox (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale za to druhé bych dal 0. Mach byl pro mě vždycky jen užvaněný blázen prosazující naprostou utopii a počítající se stejně neexistujícím dokonale eticky se chovajícím jedincem. Jeho vize jsou stejně jako komunismus v našem světě nerealizovatelné. Podobně "anarchokapitalismus", což je skvělý kočkopes už jen v pojmenování.

Průměrný počet slepic: 4.7 (10 hlasů)

In reply to by Fox (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pravdou je, že Okamura pořádně nevysvětlil ani likvidaci ostravské buňky SPD, ale tentokrát jde jen o sestavování kandidátky.
A souhlasím, že nezáleží jen na programu, ale také na lidech, kteří ho prosazují do života.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Je pravděpodobné, že Okamůrovi nasadili do partaje krtky. Ti se obtížně vyhánějí.

Okamůra u mě má velké + za kandidáty do EP.

Průměrný počet slepic: 4.4 (7 hlasů)

... když ještě kromě pár křesel v parlamentu a dvou europoslaneckých moc funkcí neobsadili, nabízí se otázka, jak se bude situace vyvíjet, pokud by se jejich politické pozice ještě posílily. Za mě tedy velký otazník.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

vysvětlovat - cokoliv....to by mne zajímalo. Protože aktéři to určitě vědí a ostatním je po tom kulový

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

Tomio, když už lžete, že vás nezvou do Radiožurnálu, nevadí vám, že to na vás hned praskne?
Forum24

Průměrný počet slepic: 1.3 (12 hlasů)

anebo jinam, ke svým Hodnotám...

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Volby do senátu,snad aspoň 10 % voličů,takže o postupu bude rozhodovat snad desítka hlasů.
Přitom si senátoři hrají na nejdůležitější politiky ve státě.
Když už volit,tak opravdu někoho nezávislého,neotrkaného.

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Proto lidé volí svobodně do senátu, lidského kolumbaria. Já letos ani nebudu zkoumat, jestli té svobody mohu využít.

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)

V tom je bída naší demokracie !
Kandidát do senátu bude zvolen, když obdrží víc hlasů, než další. Teoreticky mu stačí jeden hlas, pokud druhý bude mít nulu.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Vyvadil k uzdravenému Navalnému.
http://vasevec.parlamentnilisty.cz/komentare/proc-navalnyj-odmita-vypov…

"Je ovšem pikantní, že Merkelová i Macron tlačí na Putina, aby věc vysvětlil, ale podle prohlášení časopisu New York Time, při svém v podstatě zázračném uzdravení (a na fotce vypadá skvěle) při komunikaci s německým prokurátorem odmítl vypovídat a navíc prohlásil, že se chce vrátit do Ruska.
Když se podle zpravodajství uváží, že již pět dní je ve stavu, kdy se mu plně vrátila paměť na události před otravou, je absurdní, že nechce vypovídat. Vždyť jak jinak by to mohl natřít ruskému putinovskému režimu, který tak nenávidí."

Tento zvláštní postup Navalny asi ze své hlavy nemá. Vypadá to divně, ale zapadá to přesně do toho, jak celou situaci kolem údajného otrávení Navalného popsal Iščenko
http://www.novarepublika.cz/2020/09/lavrov-nabidl-merkelove-volbu-mezi…

Andrej, rk, anonymové z elfí líhně, proč se v tom nepošťouráte, takové zajímavé téma a ČT NIC, Bakalosdělovada NIC.

Průměrný počet slepic: 4.7 (18 hlasů)

Ještě přidávám komentář The Sakera k "akci Novičok - Navalny".
http://www.novarepublika.cz/2020/09/rusove-jsou-nejhloupejsi-idioti-na…

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

Ohledně Navaleného je dnes zajímavé nahlédnout k Vlkovi.

Průměrný počet slepic: 4 (8 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já sem toho vlka přidám
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2020/09/16/regionalni-volby-v-rusku…
Protože je tam sousta doplňujících informací dokreslujících absurditu tanečků kolem Navalného.

A společně s vlkem se zeptám: Anderj, rk, anonimové z líhně elfů, proč všechna sdělovadla o těhle volbách (v Rusku) důsledně mlčela a mlčí????

Nechte Ježibabiše Ježibabišem, stejně je vám to poplyvávání na něj hovno platný a vysvětlete nám to.

Průměrný počet slepic: 4.1 (15 hlasů)

Plivat....poplivávání...
anonim...anonym

Průměrný počet slepic: 2.3 (8 hlasů)

In reply to by anonymní 2 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Když nemám argument řeším alespoň i/y že?

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

Podrobné. logické, se znalosti prostředí.

Liborek Nováků musí mít vztek, že se u nás najde někdo, kdo nemusí propagandu !

Průměrný počet slepic: 3 (4 hlasů)

teda musela to být vydatná nálož, ale líbí se mi, jak to dopadlo, holt přepočítali se, asi nepočítali s tím, že jej rusové - mírnixtýrnix pustí do dojčlandu, včetně té maxi doprovodné kolony - jakoby by se mu tam něco stát. Dívadlo pro blbý. Hmm dokazuje to, že ti scénáristi jedou podle dlouho dělaného plánu a no holt nepočítali s tím, že lidi nejsou blbí a že svět má úplně jiný starosti než nějakého prepitého navaleného. Nejen rusové vědí své, ale i lid obecný.... , asi proto že v téhle části světa byli lidé došprtání k myšlení a přebírání si překládaných skutečností, na rozdíl od západního lidu ublblého.
No a rychle si uvědomil, že by taky mohl dopadnout jako jeho předchůdce v englandu. NJN čas ukáže....

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

nechal tam nedopitou flašku.

Průměrný počet slepic: 4.1 (18 hlasů)
Trvalý odkaz

asi ví Navalnyj proč rychle chvátat zpět do Ruska, vzpomínám jeden z "úžasných liberálních ruských ekonomů let devadesátých" Jegor Timurovič Gajdar v roce 2006 na konferenci v Dublinu také po snídani v hotelu postižen "otravou neznámou látkou", po několikadenním pobytu v tamní nemocnici se velmi rychle vrátil do Ruska a doléčil se na moskevské klinice, asi věděl, co je mu na velebeném západě určeno.

Průměrný počet slepic: 4.2 (19 hlasů)

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Však údajně Skripal, podle některých zdrojů, chtěl původně taky do Ruska.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

"ODSácký pravdoláskař" oni ODSaci jsou také pravdoláskaři. Vždyť oni se od Havla odklonili první. Kdo jsou vlastně podle vidláků pravdoláskaři? Každy kdo se zde nehodí svými názory. Zdá se mně , že mohou za všechno, jako kdysi komunisti.

Průměrný počet slepic: 3 (12 hlasů)

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Máte tam u vás zdejší čtenáře za úplné hlupáky, když jim zkoušíte vecpat, že starej Klaus z devadesátek a nynější Fiala jsou v zásadě jedno a totéž? Řeč je o aktuálním stavu a tam má pan vidlák naprostou pravdu. Demoblokrati splývají v jedno a rozděluje je už jen malé korýtko na mnoho rypáčků.

Průměrný počet slepic: 4.5 (18 hlasů)

In reply to by Martin V. (neověřeno)

Trvalý odkaz

modroptáka to jistí řeporyjec Novotný - budoucnost ODS !

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)