Hanzlík

Autor
Štítky

Za všechno holt může Putin u jedněch a u druhých Zeman. A je možné, že se mi to jen zdá, ale jeví se mi to tak, že všichni argumentují obdobně jako paní Tereza stran obvinění Rusů - bez argumentačního doložení, pouze na základě svých spekulací a doměnek.

 

Re: Alex - Každý chce mít svého Hanzlíka

Alexi, já se vám divím. Podle vašich klofanců do klábosnice usuzuji, že už také nejste chytrý…, a mladý…, a krásný…, tudíž byste měl vědět, že každý chce mít svého univerzálního Hanzlíka.

Víte, co nebo kdo je Hanzlík?

Když jsem kdysi dávno přestal pást za barákem brontosaury a máma mě poslala do školy, chodil jsem do třídy s klučinou mimořádně rozvinutých zlobicích kvalit. Dnes by byl chudáček a měl by ADHD. Tenkrát to byl rapl, jakému nebylo rovno a fotr ho řezal jak žito takřka na potkání, páč vždy bylo za co, akorát to na něj – na mladého Hanzlíka myslím-  omylem ještě neprasklo.

A jelikož znáte i mne z psaného projevu, rychle a lehce si dovodíte, co se stalo. Za vše špatné mohl vždy a všude, jen a pouze UHAHA - aneb U-niverzální HA-jzlík HA-nzlík.

Za to, že jsme sežrali všechny výpěstky na školním pozemku a ve dvou přilehlých zahradách (i ty nezralé).

Za to, že jsme vypustili chovný rybník (naštěstí ještě bez násady).

Za to, že celá třída zdrhla z odpoledního vyučování, a to dvakrát za sebou (Hanzlík ležel doma se zlomenou nohou).

Za to, že kdosi přenesl jednomu z učitelů zaparkovaného Trabanta do sousední ulice.

Za to, že všichni hoši z Hanzlíkovy třídy kouřili pouze doutníky jako opravdoví páni (Vatry mého dědy - něco příšerného)  ...

No a ještě asi tak dvě stránky samých takových falešných větiček.

Samozřejmě, že chudák Hanzlík po asi tak sedmi osmi výprascích navíc přeci jen dokázal v jednom průseru svou nevinu - úča, co ho pravidelně řezala rákoskou, si přece jen zachovala zbytky logického uvažování - a jak na povel začali i ostatní karatelé prošetřovat všechny "Hanzlíkovy" průsery mnohem pečlivěji - dokonce i jeho fotr!

Ale UHAHA už byl na světě a vždy byl zkoušen jako poslední pokus o záchranu, resp. o oddálení poznámky, ředitelské důtky, výprasku a tak podobně. A i když nakonec prasklo, že jsme to na chudáka spolužáka chtěli shodit a trest byl pak ještě přísnější, přece jen to byl úlevný, ba opojný pocit, přehodit alespoň na chvíli své břímě na kohosi jiného, kdo jej odnesl kamsi pryč

Proto je tak důležité mít svého Hanzlíka, svého oslíka – pomocníka, svůj koutek pro duševní očistu.

To já néé – to Hanzlík…

A po vyslovení tohoto univerzálního zaklínadla se ocitáte na hraně srovnatelné s ostřím Vidlákova dranžíráku tři sekundy před první vraždou sezóny. Začínáte si uvědomovat, že vás ohrožuje pouhá Hanzlíkova existence. A přestanete na něj házet své nezdary a úlety a začnete jej ničit programově.

Říká se tomu šikana a není na světě člověk ten, co by to vydržel nepostižen. Na vojně si to buď hodili, podřízli si tepny či žíly, schytali tik nebo aspoň vředy. Sebevražedné nátury propichovaly, sekaly a řezaly šikanisty čímkoli, co bylo po ruce, střílely do břich a do páteří, vypouštěly psy, spouštěly hevery, zapalovaly zašněrované stany dobře vědouce, že zkáza a zmar čeká je samotné, avšak nikoli hlavní šikanisty, kteří si na špinavou práci patřičné pitomce vždy uměli najít.

Ano, zkáza a zmar. To je, oč tu běží. Stokrát nic umořilo vola. Buď ten vůl udělá nějakou nepředloženost, za kterou ho chytíme a budem pěkně dusit, anebo skape na otravu krve vlastními jedy.  Jiná možnost pro něj není.

Cíle je dosaženo – hnusný, trapný a blbý debil to má spočteno.

Vraťme se k Putinovi a Zemanovi. Proč z nich neudělat své Hanzlíky a neházet jim na hrb všechny své trable, které jsme mnohdy sami „obratně“ vyrobili?

Jeden je nemladý, nehezký a navíc bohužel pořád ještě trochu chytrý dědek, který oplývá mnoha nectnostmi, a z titulu mnoha soudních rozhodnutí se nemůže pořádně bránit (osoba veřejně činná a veřejně známá prý musí snést urážek a nepravd, co hrdlo hnojometníků ráčí). No co mám povídat, prostě ideální kousek pro ostrakizaci a následnou šikanu. A hlavně naprosto nepostradatelný učební materiál pro naše mladé, krásné a chytré juniory, kteří se toho musejí ještě hodně naučit.

Druhý je nemladý, nehezký, blbý (páč je Rus) a ještě k tomu malý, a tak dále. A stejně musí držet hubu a prodávat nám ropu a plyn, páč by jinak Ivani chcípli – říkal Gabal, taky Ivan, tak by to měl vědět, že jo.

Jediné, co nás – krásné a chytré a štíhlé – sejří, je skutečnost, že prodává ropu moc draho, zbraně moc levně a nechce se podělit o Sibiř. A krade prachy neziskovkám, které je nakr…, ééé dostaly ze zahraničí.

Z toho je vidět co je to za charakter.  

Proto jsme si ho vybrali za našeho hlavního UHAHA. Až skape, nebude ho škoda. A svět bude hned lepší a šťastnější.

K tomu nám Open Society Fund dopomáhej.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Komentáře

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Naprosto souhlasím.
Už to jednou zmiňoval Pjakin,že se podobně akce připravovali po celém Rusku.
Takže se probudili tyto síly a může to v Rusku opravdu hořet.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

"Stokrát nic umořilo vola. Buď ten vůl udělá nějakou nepředloženost, za kterou ho chytíme a budem pěkně dusit, anebo skape na otravu krve vlastními jedy. Jiná možnost pro něj není."

Ale to víte, že je. Nejméně dvě další. Vím o tom dost, abych to mohla tvrdit - a vsadila bych botky, že takový Putin to ví taky.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Hello

Is your website copy outdated?

I'm a top-rated copywriter (with hundreds of happy clients) and a 100% job satisfaction rate.

Enough about me, how does that help you?

The right words attract people.

They can even elevate your business above the competition.

I craft them into engaging content that search engines and people love.

What does that mean for you?

More traffic, more customers and a bright future for your business.

I would like to become one of your go to freelance writers.

Learn more on my website: https://kathreadwrites.xyz/us-promo/ (SAVE $50+)

If you're open to it, I would like to handle a small writing task so you can see my superior skills. Then we can get this party started.

Be Fantastic

Cath

P.S.I spend most of my time writing copy for clients. This means I try to avoid emails if possible. I do, however, prioritize existing clients & any new website inquiries. These get a FAST response. If you want to get in touch, please use the contact form on my website instead of emailing me.
Unsubscribe: https://kathreadwrites.xyz/unsub/?dom=vidlakovykydy.cz

Zatím bez slepic