Bude Andrej Babiš trestně stíhán?

Autor

Tradičně liknavá Policie ČR projevuje nebývalou aktivitu před volbami. Voliče poprvé překvapila Kubiceho zpráva, ale další pokus je již opakovaná stará vesta.

Troufám si tvrdit, že ČSSD právě na popud Milana Chovance spáchala sebevraždu. Tedy předpokládám, že Policie ČR začala tak aktivně konat právě před volbami na popud amerických poradců, které si ČSSD najala na volby (a kteří radili Hillary Clintonové), a na popud nějakého vysokého politika, který může ovlivnit Policii. Nenapadá mě nikdo jiný než Milan Chovanec.

Pokud je za celou kauzou někdo jiný, třeba Miroslav Kalousek, dovedl za sebou zamést stopy.

 

http://zpravy.idnes.cz/top-09-miroslav-kalousek-zadost-trestni-stihani-andrej-babis-faltynek-12t-/domaci.aspx?c=A170810_170212_domaci_nub

Kulisy jsou také podstatné, důležité ale je, že se jedná o kauzu Čapího hnízda a 50 milionů Kč z dotací. Všichni  řeší jen otázku, zda Andrej Babiš peníze ukradl záměrně nebo ne. Ve skutečnosti je situace zcela jiná. Že si Andrej Babiš peníze přihrál za hranou etiky, pochybuje málokdo. Jiná otázka je, zda šlo o trestný čin.

A nyní nastupuje ten vliv kulis, tj. konání voleb, a vliv celé kauzy na předvolební kampaň. O tom spekuluje kdekdo, někteří politologové se domnívají, že trestním stíháním politici Andreje Babiše zlomí.

 

http://zpravy.idnes.cz/josef-mlejnek-andrej-babis-jaroslav-faltynek-trestni-stihani-capi-hnizdo-1qb-/domaci.aspx?c=A170810_192705_domaci_nub

Při znalosti mentality voličů Andreje Babiše si troufám tvrdit, že kauza bude mít zcela opačný efekt. Mnozí nerozhodnutí voliči kauzu vyhodnotí jako pokus zkorumpovaných politiků, aby se na poslední chvíli zbavili čističe Augiášova chléva. Voliči nehledají ideální osobnost, ale někoho, kdo konečně politickou scénu začne čistit.

Miroslav Kalousek má za sebou pestrou politickou minulost plnou mnoha skandálů a nikdo v nich již nepátrá. Celá ČSSD ostudně dluží Altnerovým dědicům a celou dobu kauzy se jen trapně vymlouvá, jak dluh nezaplatit.

Vůbec bych se nedivil, kdybychom se před volbami dočkali ještě jednoho nečekaného tahu, a to kdy někdo, kdo stojí za odkupem dluhu ČSSD, pošle stranu do konkurzu těsně před volbami.

Za Andrejem Babišem se voliči naopak semknou, jak politici volají po každém teroristickém útoku. A za ten starou kauzu Čapího hnízda budou voliči trestní stíhání považovat. Trestní stíhání se potáhne a skončí až dlouho po volbách. Do voleb určitě ne, leda by vyšetřovatelé našli takový důkaz, pro který by šlo poslat Andreje Babiše do vězení , aby nemohl ovlivňovat svědky.To je konečným cílem celé kampaně, dostat do novin a televizí záběry, jak triumfující policie odváží Andreje Babiše do vězení. Pak se budou politici naparovat, jak zachránili svobodu, demokracii a lidská práva v ČR.

Myslel jsem si, že Andrej Babiš dosáhne ve volbách nad 20 %, než proti němu ČSSD začala bojovat pod vedením Bohuslava Sobotky. Ten trapně neuspěl a naopak pomohl k nárůstu volebních preferencí Andreje Babiše. Možná se opravdu Milan Chovanec rozhodl ukázat Sobotkovi, jak Babiše zlikviduje. Neuspěje v hlavním cíli, aby odradil voliče od ANO.

ČSSD si mohla vybrat jedinou strategii, a to o Andreji Babišovi vůbec nemluvit a vůbec se k němu nevyjadřovat. Místo toho se rozhodla okořenit hru a vyložila své trumfy na stůl. Z Andreje Babiše učinila mučedníka a oběť. Především ale udělala Andreji Babišovi skvělou předvolební kampaň. Nikdo jiný není v médiích tolik, jako Andrej Babiš. Napřed svatba, teď trestní stíhání, v každých novinách a TV zprávách je jeho jméno.

 

Z taktického hlediska udělala ČSSD zásadní chybu. Kauza propukla na celostátní úrovni, pronikla do všech domácností a každý k ní musí zaujmout nějaké stanovisko. Tak se kauza dostala i k lidem, kteří dosud nejsou u voleb rozhodnuti. A část z nich dá hlas Andreji Babišovi.

Proto volební preference Andreje Babiše porostou, i kdyby se skutečně dostal do vězení.  O 1-2% porostou volební preference i té straně, která se přihlásí k autorství celé kauzy a která důvěryhodně obhájí svou možnost působení na Policii ČR, aby na rozdíl od jiných případů začala konat.

Ovšem tím kauza zdaleka nekončí. Volebním osudím ještě může zamíchat Miloš Zeman, kterého v celé kauze nikdo nesleduje. Docela klidně může udělat jeden rychlý tah a s apelem na demokratičnost volby ještě v době volebního klání Andreje Babiše omilostnit a trestní stíhání zastavit.Pravomoci k tomu má, voličská skupina se překrývá. Kromě nehynoucí vděčnosti Andreje Babiše by si tím pojistil voličskou skupinu, která se u obou politiků značně překrývá. Sice by pražská kavárna spustila nenávistný řev, demonstrace s červenými kartami, ale ničeho by nedosáhla. Miloše Zemana stejně nenávidí od té doby, kdy překazil  halasně očekávané prezidentství Karla Schwarzenberga. A demonstrací s červenými kartami, výzvami, apely na veřejnost  už bylo, a s jakým výsledkem? Kdeže loňské sněhy jsou!

Bude zajímavé sledovat celou kauzu a její vývoj dále. Všem účastníkům kauzy preference vzrostou. Jenže Andrej Babiš získá i hlasy těch, kdo budou chtít poškodit nějakou stranu politické scény. Daná voličská skupina bude očekávat, že se Andrej Babiš  po volbách bude mstít a tvrdě.  Ani to nemusí vyhlašovat. Nebyl by normální,kdyby si to se svými odpůrci Sobotkou, Chovancem, Zaorálkem, Kalouskem (abychom jmenovali ty nejvýznamnější) po volbách nevyřídil. Miloš Zeman mu s tím rád pomůže.

A nějakých 50 milionů Kč? To je v době, kdy z ČR na dividendách odejde ročně kolem 300 mld. Kč, kdy v privatizacích zmizely celé podniky, 40 000 hornických bytů na Ostravsku, ze státního rozpočtu tyjí různé obskurní organizace, to je jen směšná banalita. Takový gentlemanský zločin, prkotina. Čekat, že Andreji  Babišovi zlomí vaz, je směšné.

Autoři plánu zapomněli na české voliče formované lety přehlížení korupčních kauz ze strany moci soudní, že je jedna kauza navíc se směšně malou dotací už ani nevytrhne z letargie.

 

Užijme si dnešních dní, které jednou vejdou do učebnic politologie hned vedle Února 1948!

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

S dovětkem.. Když se podíváme zpět na to, jak si Babiš dokáže poradit s konkurencí v oblasti jeho obchodních zájmů, dovedu si představit, že tyto kauzy spouští sám. Má k tomu prostředky i motivaci. A jako každý průměrnýn šachista ví, co je gambit. Navíc už má vyzkoušeno, že mu role ublíženého sluší a nese to ovoce...
Po ovoci poznáte je. ( aneb - kdo z toho má prospěch..)

Zatím bez slepic

Zajímavý nápad, děkuji za něj. Z takového úhlu jsem se na kauzu nepodíval. Příliš jsem se díval na agenturu STG (Vedla volební kampaň Hillary Clintonové k jasnému vítězství, jak drtivá většina amerických médií a herců předpovídala.), ze které kampani ČSSD šéfují Julianna Smoot(ová) a Dan Kanninen. Ale těžko říct, zda STG ještě ČSSD radí, když už ani Jan Birke asi není volebním manažerem ČSSD a volební kampani nyní šéfuje Robert Žanony (ten pro změnu pomáhal Ficovi). Změna se odehrála pěkně potichu a tak nějak netušíme, ani kdy se odehrála.
Momentálně chce ČSSD volební výsledek mezi 15 a 20 %. Myslím, že budou rádi, když budou mít 11%, když v posledním volebním průzkumu měli 9% a Babiš 25%.

Zatím bez slepic

Существует множество тематических каналов в Telegram, и каждый может найти то, что ему по душе. Некоторые из лучших телеграм каналов включают https://t.me/zhivotnye_fun
Кроме того, в Telegram существует функция каналов, где пользователи могут подписываться на различные тематические каналы, где публикуются новости, статьи, видео и другой контент.

Zatím bez slepic

<a href=https://avista-perila.ru/>Металлические лестничные ограждения – это незаменимый элемент любого многоэтажного здания. Они обеспечивают необходимый уровень безопасности при передвижении человека, предотвращают его падение с лестничных маршей и служат в качестве надежной и удобной опоры. Также данные конструкции могут быть использованы в качестве декоративных украшений интерьера помещений. Мы осуществляем изготовление наших конструкций из высококачественной стали и других материалов, благодаря чему они соответствуют самым высоким требованиям в плане надежности и прочности. Поверхность металла покрывается специализированным полимерным покрытием. В результате готовое изделие не боится процессов коррозии или старения, а также не теряет с годами свой привлекательный внешний вид.</a>
скидки, недорого, акция

Zatím bez slepic

Pokud si jednou projdete rájem trestního stíhání, zcela určitě si nebudete"tyto kauzy spouští sám". Toto je chybná úvaha. Jakékoli státní zasahování brání vývoji a toto vývoji nepřidá.
O tom, že se to tak nějak sešlo v toto údobí je jistě zákonitá náhoda.
V demokratické společnosti jak se vypořádat se soupeřem je velice obtížné. Obzvláště s člověkem jenž není měkota(Soboka), tlučhuba(Kalousek, Fiala, Bělobrádek, Gazdík), protřelý(mimo veškeré pakáže v politice ) s prakticky neomezenými finančními možnostmi a schopný. Dokonce by se dalo i říct všeho schopný.
Máte ve své podstatě jen dvě možnosti: ekonomická likvidace - berňák, fyzická likvidace-trestní stíhání.
Zde se to sešlo tak nějak pospolu s tím, že finance jsou podřadnou složkou, díky možnostem oběti. Je to osvědčené a máte li exekutivní možnost toto uskutečnit, pak jen moula toho nevyužije (asi Chovanec).
Problém je, že to, co fungovalo vždycky, se v tomto případě nějak zadrhlo. Dokonce to vypadá, že se dostavil pravý opak. Lid brání svého muže. A hlas lidu je hlas Boží, jak známo.

Zatím bez slepic

Medicines information for patients. What side effects can this medication cause? <a href=https://rostovdriver.ru/accupril/where-can-i-get-accupril-online.html>w… can i buy cheap accupril for sale</a> Some information about medicines. Get here.

Zatím bez slepic

Pills information sheet. Long-Term Effects. <a href=https://zoloft2020.top/>can you buy cheap zoloft for sale</a> Some what you want to know about medicament. Get here.

Zatím bez slepic

Medicine information for patients. Brand names. <a href="https://lexapro2020.top">where can i buy cheap lexapro</a> Some trends of medicament. Read information now.

Zatím bez slepic

Drug information. What side effects? <a href="http://yandex-maps.ru/viagra">viagra without ption</a> Actual about pills. Get now.

Zatím bez slepic

Meds prescribing information. Brand names. <a href="https://lyrica2020.top">can i buy lyrica</a> Actual about drugs. Get here.

Zatím bez slepic

Pills information leaflet. Effects of Drug Abuse. <a href="https://lyricacvc.com">cost cheap lyrica no prescription</a> Actual what you want to know about medication. Read now.

Zatím bez slepic

Drug information sheet. Long-Term Effects. <a href="https://zoloft2020.top">get cheap zoloft without a prescription</a> Best trends of pills. Read here.

Zatím bez slepic

Pills information for patients. What side effects can this medication cause? <a href="https://rostovdriver.ru/accupril/where-buy-accupril-online.html]where buy cheap accupril without insurance</a> Everything what you want to know about drugs. Read here.

Zatím bez slepic

buy viagra without pre <a href=" https://viagracnd.online# ">viagra gold 800mg uk</a> - yahoo answers viagra
https://viagracnd.online# red viagra online
i want to buy viagra online eibjenn <a href=https://viagracnd.online#>viagra onlline idczzcc</a> viagra com coupon

Zatím bez slepic

ivermectin buy <a href=" http://ivermectinon.com/# ">stromectol tablets</a> - ivermectin cream 1%

Zatím bez slepic

lipitor over the counter <a href=" https://lipitorgnr.com/# ">lipitor generic</a> - lipitor prices compare

Zatím bez slepic

ivermectin iv <a href=" http://stromectolgnr.com/# ">ivermectin tablets for humans for sale</a> - buy stromectol uk

Zatím bez slepic

dysfunction erectile <a href=" http://pillgtr.com/# ">ed medication online</a> - canadian drugs

Zatím bez slepic

generic for clomid <a href=" http://clomidgtr.com/# ">generic clomid</a> - clomiphene for sale

Zatím bez slepic

when will viagra be generic <a href=" http://viagragtr.online# ">viagra without a doctor prescription usa</a> - best place to buy generic viagra online

Zatím bez slepic

finasteride 5mg <a href=" http://propeciaizi.com/# ">propecia generic</a> - cheapest propecia for sale

Zatím bez slepic

purchase zithromax z-pak <a href=" http://zithromaxizi.online# ">buy zithromax online</a> - where can i purchase zithromax online

Zatím bez slepic

when will viagra be generic <a href=" http://viagramgz.com/# ">viagra without a doctor prescription usa</a> - how much is viagra

Zatím bez slepic

ivermectin cost <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">ivermectin for humans</a> - ivermectin topical

Zatím bez slepic

Zatím bez slepic

Приглашаем на <a href="https://kurs-metr.ru">курсы программиста с нуля</a> - тут и все про эти курсы и можно купить.
<a href="https://tiposinstructores.mx/2013/04/21/nulla-magna/#comment-28386">kur…; 79e9b9b

Zatím bez slepic

Аналитические данные от врачей и экспертов о коронавирусе, на авторитетном сайте Коронавирус-Контроль со ссылками на официальные и государственные источники WHO -
<a href=https://pandemiya-coronavirusa.ru/>https://pandemiya-coronavirusa.ru/</…; Эта информация для меня оказалась ценна, добавила в закладки
<a href="https://www.kuzakscloset.com/day-in-the-life/hot-or-not-lets-stay-home/…; 9b9b161

Zatím bez slepic

Nothing to add, just I love to spend time in this website and read every word here.
I this like as well:

<a href=https://www.threadless.com/@frank4865/activity>נערות ליווי ברמת גן</a>

Zatím bez slepic

The most challenging part of SEO is making backlinks, and the more hard thing is getting Quality Backlinks. I'm offering competitors down High Domain Authority (DA) backlinks. If your keyword is medium hard, these backlinks will place your website on Google First Page.

GET This Limited Time Offer: https://mranker.me/u/fvrweb

Why Should You take this Offering?
-Improve Your Website Ranking
-Backlinks from High Authority Website
-85% Dofollow backlinks <Perfect>for backlink Strategy]
-135 Article/Contextual Backlink <>00% Dofollow]
-100% 5 Star Reviews <Quality>Service]
-Service Provider from Fiverr <>00% Safe and Secure Payment]

Diamond Package
-All Types Of Backlinks
-Contextual/Article Backlink: 135
-Total Backlinks: 1500
-Referring Domain: 1500
-Referring IPs: 1470
-85% Dofollow Backlinks
-3 URLs & 5 Keywords
-Details Reports: XLSX,CSV,TEXT,PDF

Get this Exclusive Backlink Package for only $15
Get it from FIVERR: https://mranker.me/u/fvrweb
#1 Freelancing Site, 100% Secure Payment

Zatím bez slepic

Special equipment store for testing car security systems.
Codegrabbers, Repeaters
Key programmers, Jammers
Emergency start engine car
Codegrabbers for barriers Alpha.
____________________________________________________________

Магазин спецоборудования, для теста охранных систем автомобилей.
Кодграбберы, Ретрансляторы (удочка)
Программаторы ключей, Заводилки, Глушилки.
Открывашки для шлагбаумов.

____________________________________________________________
https://codegrabbers.shop
Telegram: +1 919 348 2124 (@kodgrabber_club)
____________________________________________________________

#Codegrabbers #Repeaterkeyless #Pandora #gameboy
#keylesshack #emergencystart #keyprogrammer
#kodgrabberclub #grabbershop #купитькодграббер #тетристойота
#длиннаярука #заводилка #угонавто #пандоракодграббер #программаторключей

<a href=https://24doc.ie/welcome-to-the-24doc-blog/#comment-1375>Codegrabber, Repeaters, Key programmer</a> 363c127

Zatím bez slepic

We welcome you to my secret video dating chat with a pretty and bewitching <a href=https://www1.lone1y.com/sTaL4s&gt; college girl!</a> Grant you all wishes online! Online only till the end of the hour!

Zatím bez slepic

Hi, this is Anna. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/27279ewn

Zatím bez slepic

<center>This is not spam or marketing, we are at the beginning of the journey and we're just trying to get some feedback, anything constructive would be appreciated.</center>
<center><b>CycoPay</b> is a payment processing platform for startups & individuals.
<b>
What do we do?</b>
We are a platform that's facilitating online payments acceptance for startups & individuals with no paper work and no time to waste.
<b>What's our value proposition?</b>
Instant onboarding: We let everybody in.
Tax remittance on behalf of you: We remit Tax for every single products, because we act as a reseller on every product.
API integrations & payment links.
<b>How are we different from Stripe?</b>
We've noticed that stripe tends to close lots of startups merchant accounts especially outside of the US.
Like them, we offer instant onboarding, however we let everybody in, without paperwork, and when suspicious activity occurs we don't close the account or suspend it but rather let the merchant prove himself.
We remit tax on behalf of you, so instead of keeping track of invoices for every order, you'll have just one at the end of the month.
Try CycoPay: https://CycoPay.com
<b>About Us</b>
We are <b>CycoPay</b>, a startup from the UK with a subsidiary in the EEA. We are an invoicing service that's enabling startups & individuals to acceptance payments via payment links or by API integrations. </center>

Zatím bez slepic

https://www.perfectstylesalon.com/profile/sharrongatheright1946321/prof… Anabolika kaufen nachnahme vГ¦gttab madlog, bca assay https://www.yanyan2u.com/profile/joeyarmer1988/profile Test for testosterone levels name, dianabol split dose https://www.cejaa.com/profile/bambirahaim1786600/profile Testosterone alto caduta capelli, livelli testosterone normali https://www.kathleenwatt.com/profile/dariuslasane2000/profile Anabolen steroiden pillen, steroider frГҐn sverige oxandrolon kaufen paypal https://www.qaancollection.com/profile/nildapapalia1990/profile Creatina quinasa baja, comprar winstrol en malaga kan se https://www.dsenterpriseco.com/profile/brucespratt1132900/profile Steroide anabolisant le plus efficace, anabolika kaufen online bestellen forbrГ¦nding ved 3 km lГёb https://www.thesacredheartspace.com/profile/silviamarshman1088152/profi… Bruleur de graisse stacker 4 avis, omega 3 e testosterone https://www.hipsterdaddy.com/profile/winstrol-orale-o-iniettabile-legal… Winstrol orale o iniettabile, legale steroide fГјr muskelaufbau https://www.lcppreserve.org/profile/suzioppegard1982/profile Comprar winstrol por internet kГ¶pa anabola steroider, steroider online shop anabolika bulgarien kaufen https://www.jeeyung.com/profile/lishavanderbeck1977/profile Steroidi anabolizzanti vendita online venta esteroides miami, proteГ­na mГЎs abundante en el cuerpo humano https://www.danceartists.co.uk/profile/darrenisagawa1970/profile Anabolika kaufen in ungarn steroid bros anabolika-kaufen.net, orale anabolika kaufen steroide in vietnam kaufen https://www.alimentospassiflora.com/profile/carmelitaaring1993/profile Anavar pills results, brГ»leur de graisse naturel et efficace https://www.paqarina.pe/profile/elinorefederici1970/profile Ciclo winstrol testosterona y trembolona, valori testosterone donna https://www.patricklewisdowse.co.uk/profile/kopa-clenbuterol-online-est… KГ¶pa clenbuterol online esteroides como comprar, anabola kur fГ¶re och efter https://www.hokudai-kendo.com/profile/esteroides-comprar-chile-anabolik… Esteroides comprar chile anabolika kaufen 24, venta de esteroides y anabolizantes anabolika online kaufen auf rechnung https://www.mncrafts.com/profile/darrickcanning1005929/profile Original anabolika kaufen clembuterol brontel comprar, winstrol oral kaufen testosteron tabletten kaufen ohne rezept https://www.jaishreewrites.com/profile/meredithsnell1757365/profile Bruleur de graisse numero 1 mondial, clenbuterol for sale in pakistan https://www.mattoslimoeiro.com.br/profile/how-to-boost-testosterone-pro… How to boost testosterone production, winstrol dosage for women https://www.intuitivelifeforce.com/profile/dainabugh1973/profile Anabolika kaufen in berlin anabola steroider lГ¤kare, anabolen testosteron https://www.dodocasevr.com/profile/honeydollahite1067100/profile Consecuencias de los esteroides en deportistas, comprar anavar hi tech steroider online sverige https://www.barcsayphotography.com/profile/leahembrey479822/profile Dianabol kur kosten oxandrolon kaufen paypal, kleine anabolika kur optimale anabolika kur https://www.yachtyapparel.com/profile/tamsporleder999567/profile How to take clen 40, injection de testostГ©rone durГ©e https://www.bixbeefarms.com/profile/dwainvalentini342004/profile Testosterone pills overdose, ciclo sustanon e dianabol https://www.upanji.com/profile/protein-mjolk-anabolen-toegestaan-5112/p… Protein mjГ¶lk, anabolen toegestaan https://www.medaka-family.com/profile/karmenruoho398039/profile Anabeeb qatar esteroides venta en espaГ±a, es mejor hacer ejercicio en ayunas Fdyeyr234w5 kipJas

Zatím bez slepic