Špidla půjde s odhalenou hrudí hynout jako první

Autor
Štítky

Věta z nadpisu padla v jedné naší diskusi, kde se řešila role Vladimíra Špidly  a jeho eurohujerství. K tomu Čmoud odpovídá: 

omu se nedá věřit. Představa, že Thereza Mayová naposledy odchází z budovy Berlaymontu a Špidla se jí vrhá pod nohy, objímá jí je a volá "Británie neodcházej z EU" nebo se jí dokonce postaví do dveří s mužným "Británie, já tě z EU nepustím" to je nesmysl.

Jedinej způsob, co mně napadá, jak by Špidla mohl zahynout za EU, je, že se bez jídla a při svitu čínské baterky urazítkuje k smrti v kanclíku mezi vejtahama s komorou na hadry a smetáky a jeho asistenti vynášejí ty stohy orazítkovnejch lejster ven, házej je do větru, když se zatím kolem mezi hořícíma troskama mlátěj železnejma tyčema černoši a arabové o to, kdo bude bruselským králem.

Špidla je něco jako poslední úředníci rozpadající se západořímské říše, kteří ještě pořád řešili, kdo má v provinciích nárok na kolik podřízených, když už ty provincie byly dávno v rukou barbarů, kteří si tam dělali, co chtěli a hlavně už neplatili Římu daně.

Už jenom to jméno Špidla. Zvukomalebně to je někde mezi špitá-šmidlá a nic z toho neevokuje boj na život a na smrt a zuby zatnuté i po smrti do krku nepřitele. Spíš slabošké pasivně agresivní pletichy v kulárech EU.

To Zeman má za příjmení šlechtický titul a shodou okolností měl před jménem tenhle titul i náš neslavnějšší válečník.

Klaus zní jak rána do stolu i Havel zní dobře, připomíná to klidnou sílu řeky a rýmuje se to s Pavel (svatý co přinesl křesťansví gojům). Okamura má kadenci jak palba z kulometu, Masaryk taky a zní v tom masa i ryk, v Beneš zní bene, čili dobře, Gottwald zní rázně a znamená boží les, v Novotným zní novoty, v Zápotockým potok, Husák má ve jménu husu i Husa a za své názory byl ve vězení, Svoboda není třeba komentovat.

Hácha zní jak Ha+Áááách dohromady, protože jste se uprostřed rozmysleli a jde to s ženskou činností "máchá", a Jakeš se rýmuje s kokeš.

Drahoš má ve jméně drahý, ale ta koncovka oš, podle vzoru pacoš, cigoš, matroš, intoš to kazí. Vždyť i to prezidenství skoro měl jen za to, že se držel zpříma a měl na nose nedioptrické brýle a pak to na poslední chvíli zvojtil výčitkou Zemanovi, že chce být prezidentem pro dolních deset miliónu, takže těm nerozhodným s posledními zbytky rozumu bylo jasné, že za ně se drát nebude a není důvod ho volit.

A co by dokázal s jedním jediným vtipným bonmotem. Ani nemyslet, stačil jeden chytrej ve štábu, co by mu něco řekl do sluchátka a bylo to v kapse. Možná je tam i měli připravený, ale než mu to nalistovali tak bylo vždycky pozdě.

Skoro jakoby by na tom Nomen Omen něco bylo. - Jestlipak by se král světa mohl jmenovat Hurvínek, Čulibrk, Padizoubek nebo Ťinťulum? 

------------------

A propos, už vás napadlo, jakej by byl poměr hlasů, kdyby měl Zeman média za zadkem? 90:10, 95:5....  

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Europarlament schválil uznesenie o „klimatickej spravodlivosti“. Môžu sem prísť milióny imigrantov, ktorí si budú hovoriť “klimatickí utečenci”, varuje známa blogerka

https://www.hlavnespravy.sk/europarlament-schvalil-uznesenie-o-klimatic…

Pochybuje snad este niekto o absolutnej zvrhlosti degeneracii a celkovej nesposobilosti rozhodovania o comkolvek v Mekke nasich VIP-ov? To uz nie je sranda na urovni zakrivenia bananov, tvaru velkosti uhoriek, pomazankoveho masla, wolframovej ziarovky, ci Tuzemaku. Pochybuje snad este niekto, ze kejval na Hrade bol je a bude velmi potrebny - ibaze nie pre obcanov tejto republiky?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nebo špindíra,ono je to jedno,zaneřádil ČR úplně.
Anglie se své libry nevzdá a ten tlak na přijetí EURA,donutil Anglii vystoupit z EU.
Pane Čmoud,jak i píšete jinde,přijetím EURA,stát už nemá žádnou páku ovlivňovat hospodářství,finanční toky.
I ta poznámka,kdyby měl Zeman za zadkem média,to by byla úplně jiná situace,ale aspoň díky za různé weby,mimo Vlka.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Čmoude,
Maneca jako první odhalila, že ač jsem mešuge, nebo právě proto, mohu být platným členem naší vidlácké společnosti.

Nafrněně si o sobě myslím, že jako mešuge dokážu slušně verbálně skotačit.
(Když se teď nepochválím sám, nikdo to za mně neudělá, Vidlák je nejspíš v práci, jsem tady sám samotinký .)

Čmoudův je citací mého výroku - měl bych se tudíž cítit poctěn, že jsem se dostal do titulku...Takže ano, titulek se Čmoudovi povedl :-)

Se zbytkem bych také neměl problém, kdybych si byl jistý, že Čmoud občas nepropadá pokušení uvěřit sám sobě. Autosugesce je sviňa.
Reality se ale článek dotýká méně než pojednání Jakuba Jandy či seriál Zelený Raul.

Pokud nepropadne autor pokušení trvale se nastěhovat do světa, namalovaného uvnitř vlastní hlavy, je všehno v relativním rychtiku.
Jinak by to byl život pod klopem OBRÁCENÉHO článku pražské kavárny.

(I dnem vzhůru obrácený šálek zůstává práglkavárenským šálkem a o stoosmdesát stupňů a na hlavu obrácená blbost se nestává moudrostí, ale na hlavu postavenou blbostí).

Zatím bez slepic

A s těmi jmény tedy podle mě úplně mimo.
Jinak kdyby byla všechna sdělovadla pro Zemana (jako že letos už některá byla aspoň neutrální), a to tak, že by aspoň rok do kavárny tepala, tak by se ten výsledek zas o tolik nelišil. Něco by Zeman nabral navíc, ale ti, co mainstreamu zásadně nevěří a z principu volí "proti", by to hodili Drahošovi.

Zatím bez slepic

Já ho neznám osobně, vy jo. Samozřejmě, že můžete mít pravdu, jestli se nezměnil, jestli vám nelhal a spoustu dalších jestli.

Každopádně se změnila EU, takže i když je věrný, tak čemu on je vlastně věrný?

Organizaci suverénních států, kde se respektuje i jedno veto a všichni dělají jen to, s čím všichni souhlasí, jak jsme do ni vstupovali, nebo té rychle se fašizující diktatuře, kde je nenáviděný každý, kdo má jinej názor a kdo se nechce bez remcání podřídit všem idiotskejm nápadům dederonské svazačky, opilce Junckera, nedostudovaného knihařského učně a bandy neomarxistických poskoků-komisařů, jak ji známe dnes. I za cenu totálního zničení země jak to vidíme v Řecku. - Vážně tohle ze srdce podporuje? Jak to asi hájí? Po komunisticku "Chyby se staly, ale celkově to děláme dobře."

Vzhledem k tomu, že za tu starou EU nijak nebojoval, ani slyšet o tom nebylo, tak asi kousek pravdy budu mít i já.

Uznávám, že co se nezměnilo nebo k lepšímu, bude to jeho a vnější. Asi má lepší kancelář, lepší plat, možná řidiče. Sotva jezdí do práce metrem či tramvajema plnejma arabů. Sotva se na ulici rozhlédne, jestli si na ulici může vyndat bezpečně mobil, aniž by mu ho hned ukradli. Sotva mu doopravdy něco hrozilo když v nejbližší stanici metra vybuchla bomba. On se určitě má lépe. On jo. Jenže na to tam bejt nemá.

Unie se má viditelně hůře, když budeme ignorovat všechny naše výhrady, tak už jen proto, že z ní odešla Británie, protože Unie nepřinesla odpovědi na její problémy a tak jako tak, on s tím nic nedělal. Nebyl ani vidět, když na to byl čas.

Žije ve své bublině a nejspíš i ve světě, který už není. V Bruselu je půlka obyvatel už arabská a v Belgii měl za posledních 10 let přibýt milion afričanů. Jak nás odtud budou řídit za 10 let, až tam bude arabská většina? Omotaj si hlavu hadrem aby zapadli, araby z Bruselu zase vyšoupnou, přesunou se do Štrasburku, kde jsou na tom ale podobně, postavěj si v Bruselu kolem těch skloželezobetonovejch pevností ještě zeď jako v Berlíně, Matiční či kolem Izraele? - Jestli je v Bruselu půlka obyvatel arabská. Tak se odtud verbují také sekretářky, zdravotní sestry, uklízečky, servírky lidi které on vídá každý den a vytváří si na ně sociální vazby. Ne, že by všechny byly, nabírá se po celé EU, ale stejně maj z Bruselu snadnější přístup, papírově to jsou belgičanky a loajality maj přinejmenším rozdělené. Jestli by se ještě rozmýšlely jestli maj fandit víc arabům nebo belgičanům a co vlastně jsou vlastně víc, tak východní Evropa je pro ně cizí, tak jako tak a jestli na východoevropany nadává protože je Belgičanka a východní Evropa xenofobně nechce ulevit Belgii od náporu uprchlíků, nebo jestli na to kouká jako arabka a nenávidí východoevropany, protože rasisticky nechtějí přijmou muslimy jako je ona, a dát jim všechno co máme, jako se to děje v Belgii, tak to je přeci pro nás úplně stejné riziko, protože my nakonec o všechno přijdeme. O bezpečí, domovy, zemi a svobodu.

Určitě se tam Špidlovi zatím žije dobře, jako vždy a všude všem úředníkům říší před úpadkem (protože jejich blahobyt je jedna z příčin toho úpadku - vis Parkinsonovy zákony).

Ale co ten zbytek?

Vaše tvrzení z něj přeci jen dělá zrádce. Uvědomujete si to, když to říkáte? On má totiž v EU zastupovat nás. Ne u nás EU.

Já jsem si jen udělal legraci z té představy, že by se za něco šel bít a že ani první dojem z jeho jména není nic extra. - Skutečnost je méně veselá.

A jo, samozřejmě, že je třeba s každou novou informací přehodnocovat situaci a kontrolovat, jestli není vše jinak. Feedback je vždy užitečný.

Avšak chlápek, kterej si nechal přiklepnout EU trafiku, protože zklamal v lokální politice, místo aby se stáhl na venkov jako Zeman (a Sula), nebo šel do businessu jako Topolánek (a Štěpán) nebo někde myl nádobí jako Mohorita, ve mně žádnou důvěru nebudí. - To je jak Mádl, který hájí ČT, která mu zajišťuje dobré bydlo, ale kolik tak jeho filmů si na sebe vydělalo?

Jenže v ČT se neřídí celé soustátí a tu TV můžeme přepnout.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už pro první dojem. Zajimavé je, že cizí jména v nás vzbuzují respekt.
Neoprávněně. Třeba:
Když slyšíme - Sedlák, těžko se nám to spojí s funkcí prezidenta. Bauer by už nám připadalo vhodné.
Nebo Mlynář - Müller. Námořník - Seeman, Rybář - Fischer, ...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dnes je výročí bitvy u Stalingradu.
Pustil jsem si televizi, dole pod obrázky běžel text : "Rusům pomohly k vítězství silné mrazy."
Tak ne obětavost a hrdinství ruských vojáků, ale siné mrazy. Rusům se, samozřejmě vyhýbaly. Máme v ČT chytré lidi, vždy vymyslí něco, jak Rusko znemožnit.

Zatím bez slepic

Což o to, tohle je ještě sranda, ale až většinu těch blbečků, co tomuhle blábolu uvěří, pošlou na Rusa, tak velmi brzy zjistí, že mrazy jsou sice v Rusku na pendrek, ale určitě tam potkají spousty mnohem horších věcí než je mráz. Zajímalo by mě, jestli tam pojede i aktivní záloha pornoherec Janda, nebo major Marhoul.
Jinak to není nic nového. Do Ruska se teď šije ze všech stran.

Zatím bez slepic

Přesně.
A to si Rusi dovolí.přiblížit se k letadlu USA na 1,5m,když tak řičí,tak to bylo asi u USA hranic.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Rusové jsou v tomto mistři. Navíc oni velice zajímavým způsobem "neukazují" karty. Obyčejný desítky let starý SU-25 proletí kolem druhého nejmodernějšího amerického plavidla a to jednoduše zhasne. Elektronické systémy jsou k ničemu a na manuál už tam nefunguje ani ten záchod, nebo stahování rolet. O raketách s plochou dráhou letu se počítá, že mají dostřel s bídou 800km a tyto jsou schopny bez nejmenšího problému zasahovat cíle na vzdálenost dvojnásobnou a předpokládá se trojnásobná.
To nezmiňuji Krym. Rozmístit během dvou dnů po ploše o rozloze celé Moravy špičkově vyzbrojené specialisty o počtu 20 000 mužů aniž by před tím kdo kloudně zaregistroval jejich přesun, je majstrštyk.
Člověka to nutí přemýšlet nad tím, co všechno vlastně ještě neukázali.
Kdysi jsem četl vyprávění jednoho agenta Mossadu, který tam prohásil, že jediná země, kde neměli trvalou rezidenturu, byl Sovětský Svaz. KGB bylo tak efektivní, že kohokoli zkrátka odhalili. Nemyslím si, že by GRU a FSB v tomto směru nějak výrazně upadlo.
Největší psina s tím SU-30 (35?), který se dostal k a před ten americký Orion byla, že jakmile je předletěl, zapnul plnou forsáž. Na místě těch chlapů v tom Orionu bych opravdu být nechtěl, protože to s nimi muselo zalomcovat pěkně. Jenže když provokují, musí počítat s reakcí. Mně by se taky nelíbilo, kdyby mi někdo před barákem, byť na obecním, neustále harašil zbraněmi. Taky bych tu a tam ukázal zuby.

Zatím bez slepic

Ano, poslouchat dnešní svazáky, člověk by někdy skoro řekl, že mrzlo jen v německých zákopech.

Ve skutečnosti to bylo všechno dohromady.

Když se podíváme na velké schéma, tak němci přišli s novou taktikou bleskové války.

Čas se přizpůsobit nové taktice měli jen Angličané za kanálem a Rusové, které oddělovaly vzdálenosti. Němci je v podstatě vyškolili.

Nevím jak rychle byli angláni vlastně schopni znovu vyzbrojit svoji, u Dunquerque zachráněnou armádu, ale rusové ty svoje nové armády dodávali s pro němce nečekanou rychlostí. (Za jak dlouho by asi tak dneska byla Čína schopná dodat boty a uniformy pro naše nové armády, když je náš průmysl tam)

Když pak němci měli stejnej problém a museli nahrazovat zničené armády, tak to nedokázali. Německo bylo menší, ale kontrolovalo rozsáhlé území, ale za Rusko taky bojovali lidi, kteří rusové nebyli a režim přímo nenáviděli.

Německý tank Tigr jsem jednou viděl označený za tank, který prohrál Německu válku. Byl to nejlepší tank na bojišti, ale nejnáročnější na výrobu a to bylo to, co počítalo. Jestli potřebujete čtyři vaše tanky, abyste zničili jeden nepřátelský, tak pokud jste schopni vyrobit šest vašich slabších, tam kde nepřítel vyrobí jeden silnej a máte dost lidí do nich, tak na konci vyhráváte. Tohle si uvědomili rusové, ne němci.

Němci mohli být na mráz připraveni. Jejich spojenec Finsko věděl moc dobře, jak válčit v mrazech s Rusama. Vybavení mohlo být ve skladech aspoň pro bojové jednotky a příručky mohly ležet u každé divize.

Jestliže němečtí, dlouhodobě připravovaní a zkušení důstojníci převyšovali ruské důstojníky (ze zbytků zmasakrovaného důstojnického sboru) a rusové nikdy nevěděli, kde němci zaútočí, tak Hitler několikrát měnil směr útoku a priority. Tím ztráceli němci čas. Zároveň nic tak nevyškolí vojáky i důstojníky jako válčení. Protože ti, co nechápou dost rychle rychle vymírají.

U Leningradu ztráceli Němci čas, když se ho rozhodli nedobýt, ale jen vyhladovět. Ale kdoví, jestli by na to měli.

Na jihu napřed měli zničit Stalingrad a pak se teprve vydat za ropou. Ne zkoušet oboje najednou.

Rusové využili na maximum partizánskou válku a ochrana zásobovacích linií ubírala bojové jednotky. Stejný problém jako Napoleon.

Hrdinství rusů bylo velké, ale Stalin jim na výběr moc nedal. Hrdinství německých vojáků bylo taky obrovské. Hitler jim na výběr taky moc nedával. Kdo byl větší hrdina zrovna v bitvě u Stalingradu, když tři tejdny bojovali obě strany o přechod jedné ulice, to těžko soudit. Němci byli líp vybavení, ale když pak byli obklíčeni, tak bojovali taky skoro až do konce. Taky v šílených mrazech, taky s málo žrádlem, taky s hovno dodávkama munice a výstroje a taky s žádnou možností se vzdát či utéct.

U Stalingradu jsme byli zbabělci my všichni, co tu válku s Německem rychle vzdali, ale vítězství můžeme taky přičítat Stalinově bezohlednosti či pragmatičnosti. Postřílet tisíce zběhů pro výstrahu je menší zlo, než nechat zničit národ.

Rusové to u Stalingradu vyhráli hlavně proto, že líp a chytřeji organizovali své zdroje. Když se 5 armáda probíjela stalingradskou obranou, jak diamantový vrták diamantovou skálou, tak němcům nic nebránilo udělat to samé. - Postavit dvě armády, co by překonaly Volhu a obklíčili tam Čujkovovu bojující armádu. Jestli němci pak válčili ještě dva roky, tak u Stalingradu ještě rezerv měli dost.

Nevím, kdo to v Rusku doopravdy vymyslel, ale bitva o Staligrad začala 21 srpna a v září už Stalin se Žukovem a Vasilevským plánovali operaci Uran, kterou začali v listopadu. - Takhle myslí vítězící vojevůdci. Nepřítel něco dělá, vy musíte najít slabinu jeho postupu a tam zaútočit.

Obklíčení vymysleli rusové, ne němci, takže ruské hlavní velení přechytračilo to německé. Stejně jako Suvorov přechytračil Napoleona, když ho nechal obsadit Moskvu a pak ji zapálil.

Jestli obyčejní Rusové předvedli u Stalingradu neobyčejné hrdinství a sebeobětování, tak velitel Stalin a spol nepředvedli nic neobvykle geniálního. Jen standartní velitelské myšlení. - To německé velení totálně zaspalo. Nikde jsem neslyšel, že by Hitlerovi někdo nabízel jinou strategii, ale i když, tak nevymysleli jak přesvědčit Hitlera.

Byli to vojenští profíci, tak na to určitě někdo pomyslet musel. To je přeci v knížkách o vojenství, které němečtí oficíři přečíst museli a Hitler určitě taky, když válčení tak miloval. Německá cbyba.

Taky to rusové dokázali utajit, takže německá rozvědka nezabodovala. Když němci připravovali útok u Kurska, tak to rusové jednak odhadli vojensky a jednak to měli potvrzený rozvědkou a byli pak na to dokonale připraveni.

Jo jo, dneska je to tři čtvrtě století od vítězství u Stalingradu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Podstatné je vždycky v posledním odstavci - tipuju to kolem těch 90% za předpokladu že by sdělovadla kavárně nasazovala psí hlavu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Špidla coby Bohoušův poradce má velký podíl na volebním “úspěchu” ČSSD. Ta je zašpidlovaná na velmi dlouhou dobu.

Zatím bez slepic

StaturniNe, obávám se, že máte pravdu - i když už léta se Špidlou nekomunikuji, resp. on se mnou.

Jen nevím, do jaké míry Blébotka toho či onoho chaotického rádce poslouchá.
Nicméně v televizní besedě tří expremiérů (tuším u Moravce) byl rozhodně nejvíc mimo mísu.

Býval to inteligentní hoch - akorát má občas problém JAK tuto inteligenci k něčemu užitečnému použít ; ono je kolikrát lepší mít k překydání hromady písku či hnoje kyblíček a lopatičku než bagr, který neumíte ovládat.

Zatím bez slepic

Dívám se na syndrom Špidla tak, že ČSSD prošpidlováním, tj. myšlenkovým lavírováním a častým relativizováním důležitých věcí, rozmlžila sobě i voličům skutečná sociálně demokratická témata a nahradila je některými až pseudotématy (liberální demokracie, občanský aktivizmus, politická korektnost, ústup od národních hodnot k "evropským", multikulturalismus, inkluze). Bohouš ve vleku Špidly čile zmenšoval vnitrostranickou demokracii (měnil kandidátky na nižších úrovních, posiloval moc centra, zapíral se v kanclu) a tak spolehlivě otrávil vnitrostranickou aktivitu zdola. A beztvárný, mdlý předák, který neumí ani identifikovat, natož prodat dosažené úspěchy, který se vysiloval (pro něho) v nerovném a v tu chvíli zbytečném souboji s AB, dosáhl kýženého výsledku - naštval svého voliče. A ten mu to podtrhl a sečetl.

Zatím bez slepic

No vidíte,
kdyby se tenkrát zdařil ten " lánský puč" nemusele být dnes ČSSD tam kde je... Ale tenkrát Sobotka neměl ještě hotovo a tak ho proti pučistům i Kalousek podpořil a vyplatilo se (ovšem ne soc.dem.).

Zatím bez slepic

V okamžiku, kdy podával demisi, se musel vypadat před řadovým členem ČSSD jako cvok. Úplně mu chyběla zpětné vazba a moc rád bych věděl, který poradce mu takový tah poradil. Je možné, že poslouchal sám sebe a možná Kalouska.
Premiér úspěšné vlády nepodává demisi, naopak, musí se snažit prodat svůj úspěch. Ale určitě ne tak, že bude shazovat své partnery ve vládě. Na to je volič citlivý.
Dodnes nechápu, jak může zběhlý politik tak zkratkovitě jednat. nemám vysvětlení !

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Znáte Pepu Řepu z Aktuálně ?
(Balbínov poetická strana, kddysi)
Teď se jmenuje Joe disqus

"Virtuální svět je neobyčejně zábavný.
Jsou tu dvě skupiny, říkejme jim-pracovně- Bimboidi a Havloidi.

Havloidi jsou čilí, nepokojní, mají media, totem otce zakladatele, který se vrtí v hrobě a protestovat nemůže a pak prý mají vizi. A televizi.
Vizi nikdo ještě neviděl, Havloidi tvrdí, že vidí světlo na konci tunelu, Bimboidi tvrdí, že to jsou světla odjíždějícího vlaku.
Havloidi vezou náklad "Lických práv", zrcátka, lžíce do drdolu a podobné dary Země.Není o ně zájem i na Zambezi mají raději iPhone8

Bimboidi nevezou nic. Žerou tlačenku, mají svého Leonarda Ringo Čecha a zvířátka obdivující ledacos.

Havloidi mají píseň týdne.
Nějaký velemudrc typu Pehe vypotí kolosální blbost a armáda mediálních holých hlav-zvenku i zevnitř-ji opakuje do zblbnutí. Po písni "Bimbo je lhář" -která v top ten propadla-přichází píseň "Bimbo je Dolfi, bacha na něj".
U starce na konci sil, podpírajícího se holí, je to opravdu mistrovské dílo.

A tak zatímco Bimboidi jsou zalezlí ve svých dírách, Havloidi dupou svými okovanými botami po náměstí, pořádají sněmy a různé výzvy, aby odstoupil Franta a Lojza taky, protože se z nich mohou vyklubat fašouni.

Jenže......pak přijdou volby.
A smradlaví Bimboidi vylezou ze svých děr nejen v Hornídolní, ale i z golfových klubů-protože kdyby tam řekli, že jsou Bimboidi dostanou železem přes palici- a hodí to Bimbovi I.

Bimboidi jsou spokojeni a zase zalezou -po krátké oslavě-do nor, proč by se zase ukazovali, že? Není to na 5 let, ale pořád lepší než vítací a mávací Derviš.

U Havloidů nastane zděšení.
Jedni Havloidi tvrdí, že to je dobrý, jen tři procenta, nikdo nevyhrál, nikdo neprohrál a ta energie tady s námi zůstane. Militantně ladění zatroubí k útoku. Zase budou vymýšlet písně a tance na patě, zase se budou pokomediantsku producírovat jako berouskové.
A pak přijdou volby......

A tak furt dokola
On a carousel
On a carousel
'Round and round and round and round
round and round and round and round with you
Up, down, up, down, up, down, too

MEETOO

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I v té Praze by člověk podle dojmu ulice a dopravy a zaměstnání a bubliny všeobecně řekl, že na jednoho Bimboida připadne tak sedm až deset Havloidů. A zatím, podle tvrdých čísel voleb, je to i v té Praze tak, že na dva(!) Bimboidy připadne jen pět Havloidů a další tři neutrálové, kterým je to buřt natolik, že k volbám nedojdou. Asi fakt budou i v těch golfových klubech.
A s těmi oslavami je to taky přesné. Ve "smradlavé Horní Dolní" nemají kdy oslavovat, ráno v půl šestý jsou už na cestě do rachoty. A v golfových klubech si s tichým potěšením užijou "noc dlouhých xichtů" a dál drží huby, aby přes ně nedostali titanovými nástavci.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Keep working ,great job!
Ray Ban Glasses http://www.rbaustralia.top

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Lovely site! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am bookmarking your feeds also.
Canada Goose Sale 80 Percent Off http://www.canadagoosesale.net

Zatím bez slepic