Zkusme mluvit spolu....

Autor
Štítky

Nejprve chci všem poděkovat za včerejší textovky... Sešlo se jich pár desítek a pro moji ženu to bylo překvapení, které bude vstřebávat ještě několik dní.... .-) Díky všem, co to riskli, věřili mi a napsali. Číslo je z článku už smazané a za pár dní zmizí ze světa. Ještě jednou díky všem. Jste výjimeční čtenáři a každého jednoho z vás si velmi vážím. 

A teď dál...

Dnes máme Boží hod. Vánoce, svátek narození Krista a nebo, chcete-li, svátek, kdy mají být lidi spolu. Proto bych navrhoval, abychom dneska nechali virtuálních přátelství. Ukázali jste mi, že přátelé mohou být i prostřednictvím jedniček a nul a hodně to pro mě znamená.  Ale dnes toho nechme a pojďme mluvit výhradně s těmi, které máme kolem sebe, živé a hmotné.  A dělejme to i zítra.  Pokud máte rodinu na dosah hlasu, jste dnes velmi bohatí a vy, co ji máte daleko, vám držím palce,aby vám tedy alespoň moderní technika pomohla se k nim přiblížit. 

Přeji vám všem krásné vánoční svátky, ať si každý dnes najdete rameno o které se budete moci opřít. Kdo můžeme, nechme plavat kompjůtry a pojďme si venku podávat ruce se sousedy a přáteli. 

váš Vidlák

 

Hodnocení
Zatím bez slepic