Kdo je Vidlák?

Autor
Štítky

Ve čtvrtek 14.6.  jsem zde vyhlásil anketu na téma Kdo je vidlák veden tím, že vidlák zde v jendotlivých článcích poskytl už tolik údajů o své osobě, že jeho osobnost není zahalena tak neproniknutelným závojem tajemna, jak by se některým čtenářům mohlo zdát, ale ve skutečnosti jde o osobu, kterou Vidlák obvykle nazývá zájmenem v první osobě. :-) 
Vyzval jsem čtenáře, aby se k anketní otázce vyjádřili. Pak jsem navzdory Descartovu hněvu uvedl několik nápověd, všechny pravdivé. Nápovědy byly míněny pro bdělé hlídací oči Evropských hodnot, kdy se jejich zaměstnanci se skromností jim vlastní rozhodli soutěže neúčastnit, což je v rozporu s jejich posláním.
Kdysi jsem působil na aktualne.cz, než mě jistý měkkýš obvykle pojídaný se šampaňským (scallop) obvinil z propagace Putina a nechal zablokovat. Z toho usuzuji, že bdělé oko Kremlin Watch neustále bdí nad mojí osobou a nad zdejšími blogy, neb jsem byl nejpravověrnějšími z pravověrných označen za ruského agenta. Nad dehonestací se nepozastavuji, dnes je to spíše vyznamenání a doklad samostatného úsudku.
tedy oči Evropských hodnot nepochybně bděly nad Vidlákovým malým dvorkem. 
Nevěřím, že by unavení agenti neměli chuť se odreagovat malou slovní hříčkou a jistě by napsali správnou odpověď pod nějakou nám neznámou identitou. Zbývá tedy poslední možnost, proč se dámy a pánové z Evropských hodnot nezapojili. Nestačila jim inteligence na jednoduchý úkol, který dostali. A to mě děsí. Jak nás chtějí ochránit před rafinovanými ruskými agenty a jejich sofistikovanými metodami bojů v mediálním prostoru, když nestačí ani na jednoduchou úlohu s nápovědami? To už se lépe ochrání čtenáři sami, Jsem zděšen, že mě bedlivé oko Evropských hodnot vůbec nebrání a vystavuje neblahému vlivu ruské propagandy. Bojím se ruských agentů, ale naopak se nebojím agentů z USA nebo EU, protože jejich výkony v ovlivňování ideologie jsou ubohé.
 
Sešlo se celkem 5 odpovědí a všechny správné! Tím dosvědčuji, že dámy S.K. a M.T. a pánové F.J., Narcis a Fotrák jsou lidé vysoké inteligence a zaslouží si veřejné uznání a děkuji jim za účast v soutěži.
Všechny, kdo Vidlákovu totožnost uhodli, ať už se soutěže účastnili nebo ne, prosím, aby zachovali Vidlákovo inkognito i jeho rodiny a správné jméno si nechali pro sebe.
 
Hezký den všem!

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Gerde, ty se nebojíš agentů, ale kontrola se neprovádí tím, že hlídáš staré psy, ale že převzals výchovu nových mladých psů, kontrola probíhá výchovou na školách ne, že Gerda bude někdo chtít přesvědčit, ono stačí když Gerdovy nedovolí naučit mladé myslet ;)

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Mno, obávám se, že dojde k separaci jednoho nepřevychovatelného, aby jim do světlých zítřků nekafral a bral hloupými dotazy klid na práci. Mám už připravený batůžek, až jednou přijdou a povolí zavazadlo 20 kg na cestu bez návratu. Možná nebudou lidi odlišovat našitou žlutou hvězdou nebo nálepkou třídního nepřítele, ale od totalit 40. a 50. let 20. století se až tolik lišit nebudou. Největší strach mám z lidí, kteří chtějí za každou cenu šířit dobro pro ostatní a jsou schopni v zájmu vyššího dobra zabíjet nebo perzekuovat nepohodlné osoby. Multikulturalismus úspěšně nastoupil cestu, aby stanul po boku nejhorších ideologií 20. století, které mělo nacismus a stalinismus. Století 21. bude mít také dvě zvrhlé ideologie, multikulturalismus a islamismus.

Průměrný počet slepic: 2.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

(od slova mysliti) uděluji pět slepic.
Ale neoškubaných, nevyvrhnutých, atd. Jen pět pernatých mrtvolek.
Když jsou tak chytří, ať si ty slepice zpracují, pacholci a pacholkyně.

Re Ass
Souhlas. Co se starým nepružným mamlasem, který by chtěl furt jen myslet. Mládí vpřed, že ano.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Co se starým nepružným mamlasem? Odvést k veterináři a utratit v zájmu zachování lepší společnosti. Tak vzniká totalita. :-)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Strycek guugle umi naprasit plno veci. Tudiz bych odhaleni Vidlakovic identity nespojoval s vysokou inteligenci. Specialne, kdyz jsem na jeho jmeno prisel taky a osobne si myslim, ze k vysoke inteligenci mam daleko :-)

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Strýček Google napráší spoustu věcí, ale člověk z nich musí umět vybrat tu správnou informaci. Dost jsem se v poslední době divil, jaký je to pro mladší generace problém.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je úplně jedno, kde Vidlák bydlí, pokud nebydlí v Paze.
Je úplně jedno, kdo Vidlák je, když na sebe hloupě prozradil, že pracuje.
Z toho plyne, že není plnohodnotný člověk, člověk v pravém slova smyslu. Fyzickou prací se zesměšňuje, doživotně ztrácí možnost vydělat si peníze a žít důstojným způsobem života!
Jedinou uznávanou fyzickou prací hodnou muže je homosexuální prostituce!

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Co-to-je-To-jsou-sp…

Průměrný počet slepic: 3 (1 hlas)

Anonymní.
Jak je zřejmé z toho co píše Vidlák o své práci,tak víc pracuje duševně a fyzickou práci doma má jako koníčka,nemusí do tělocvičny,fit-centra.
Už to snad i řekl Lenin,poctivou práci ještě nikdo nezbohatl,ale považovat mafiána za plnohodnotného člověka,to neberu.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zemedelče,
i duševní práce může být potupná a navždy vyřazující homosapienta z elity Vyvolených!
Vidlák - ať chce nebo nechce, ať se jakkoli snaží, je neustále puzen při práci duševní i tělesné dopouštět se něčeho, co prospívá nejen JEMU, ale i druhým!
Což je typický znak starolevičáctví.
Vidlák - i když dělá něco pro sebe, dělá to i pro zbytek lidstva!
Například pro čtenáře tohoto blogu.

Jedinou přípustnou ideologií dneška je ovšem tzv. "hra s nulovým součtem" (nestyďte se přiznat, že nevíte, co to je.)
V zásadě jde o to, že jsem při jakékoli činnosti POVINEN prospívat sobě NA ÚKOR ostatních.

Jinak jsem komunista nebo latentní komunista.
Co se týče mafie - známý tuzemský sociolog (jméno si teď honem nevybavím, ale odmítl se zúčastnit Vidlákovy zabíjačky s odůvodněním, že má dietu)definoval před časem feudalizmus jako mafii extendovanou nade všechny meze.
To, co nám teď poevropsku vládne, NENÍ mafie. NENÍ to ani feudalizmus. NENÍ to ani fašizmus. Dokonce ani islamizmus ne.
Je to něco mnohem, mnohem (sebe)vražednějšího, co v lidské historii buď nemá obdoby...nebo podle některých fantastických teorií už tu před několika desítkami tisíc let proběhlo a totálně zlikvidovalo civilizaci, která nás předcházela.

(p.s. Předchozí text může obsahovat stopy vajec, arašidů a ironie)

Zatím bez slepic

Eh........ANO!

Zatím bez slepic