MeToo

Autor
Štítky

Ve světě se rozjela kampaň #MeToo, kde se poměrně neznámí herci a herečky a jiní umělci vyjadřují k tomu, kdo z bohatých nebo vlivných lidí je sexuálně obtěžoval. A protože se tolik lidí odhodlalo k veřejnému přiznání, měl bych přispět se svou troškou do mlýna informací a dezinformací.

 

U mě doma žije členka rodiny ženského pohlaví, která je permanentě obtěžována sousedy mužského pohlaví. Konkrétně dva sousedé vyvíjejí nemístný sexuální nátlak, opakovaně a na veřejnosti. Kromě toho mě vyjídají, neustále lezou do baráku a skoro se nedají vyhnat.

Ano přátelé, naše kočka je opakovaně obtěžována sousedními kocoury. Na obranu kocourů musím uvést, že si je kočka někdy vyhledá sama, ale i tak se kocouři několikrát dopustili nemístného sexuálního nátlaku, opakovaně a na veřejnosti! I přes jejich nemravné chování jsme stále přátelé a kocouři, kočka a jejich potomstvo pravidelně chodí na návštěvy a něco dobrého k snědku. Sice myš chytím spíše já než oni, ale při takovém počtu a přesile kočky myši aspoň plaší.

Protože se ani jeden z obviněných kocourů ani trochu nestydí, rozhodl jsem se o jejich nevhodném sexuálním obtěžování informovat na internetu, a tak je vystavit veřejné ostudě prostřednictvím #MeToo. Což je jim i jejich oběti srdečně jedno.

 

Co se týká současné hysterie v USA, co s herečkou, která se rozpomene na své začátky v mládí a sexuální obtěžování?

Co si máme počít s tak starou kauzou? Všichni obvinění jsou bohatí, není mezi nimi nikdo chudý, že by z něj nešel vyrazit ani dolar. Obtěžované herečky měly zřejmě kariéru jinou, než si ve chvíli kontaktu s oněmi muži představovaly. začaly bilancovat a bilance je nedobrá. Oběti by si měly připomenout osud Moniky Lewinské známé ze sexuálního skandálu Billa Clintona. Aféra jí zničila pověst, měla a má problémy sehnat práci (https://www.novinky.cz/zena/styl/367241-monika-lewinska-clinton-mi-znicil-povest.html) a jen platí horentní účty za právníky. Každý ji zná a nikdo nechce domů za partnerku.

 

Kampaň #MeToo vypustila džiny z lahve a nyní drtí všechny. Viníky nejdříve, ale časem dojde i na oběti, které mohou dopadnout úplně jinak, než si na začátku kampaně připustily. V zemích, kde vládne právo šaría, k žádným kampaním #MeToo nedochází. Islámské právo totiž považuje za viníka i ženu, protože se chovala necudně. Jinak by totiž nebyla znásilněna. Trestem může být 100 ran holí, po kterém oběť pohřbí. Jeden takový příběh je k dispozici zde http://www.osacr.cz/2013/02/25/bylo-ji-jen-14-byla-podle-prava-saria-ubicovana-k-smrti-protoze-ji-znasilnil-stryc-muslimove-prosazu ji-pravo-saria-i-v-cr/. Viník, který měl dostat 200 ran, před trestem utekl.

 

Nechť tedy všichni viníci, kteří požadovali sex po herečkách, dostanou trest 200 ran holí. Trest by vykonaly poškozené ženy. Jinak netuším, co bychom si s kampaní #MeToo měli počít. Do jejího spuštění jsem neměl ponětí, že existuje nějaký Harvey Weinstein nebo herečky jím obtěžované jako je první z nich Alyssa Milano. Proč čin neohlásila před lety, kdy se Weinstein činu dopustil?

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Vždyť je to všechno úplná pitomost, proč tím ztrácet čas, který se krátí.

Zatím bez slepic

Kvůli těm škodám to Eichmannův milec Gyorgy financuje, jako všechno.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pretoze je to moda...
V Amerike sa striedaju modne vlny. Isty cas tam bolo modou byt za rebela. Aktualne je hitom sezony byt za cudneho (bez makcena :-) .
"Ublizeni " dostavaju medialny priestor....media maju agendu a...Cui Bono...?? to ani autori aktualnej vlny netusia. Vacsinu z nich to zomelie ako Moniku, i ked si asi vacsina zo zucastnenych mysli, ze oni sa tomu vyhnu. A hlavnou obetou je biely heterosexualny muz. Este nas zopar kuskov zostalo....ale je nas stale menej a menej.... a tu uz sranda prestava byt...

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Belochy vykastrovat a potom drzet dcery muslimum, protoze u nich je brutalni znasilneni a sem tam vrazda takovej roztomilej folklor. Europsychopat Landenburg nas vzor.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A tahle mládež by snad chtěla bojovat za svoji vlast?

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tahle mládež již ani nechápe, co to termín vlast, národ apod. znamená.

Zatím bez slepic

In reply to by L.C. (z Kosy) (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přesně,co není na sociálních sítích,jakoby nebylo.
Až neuvěřitelné,jak jde mládež zblbnout.
Právě na té kose byl ten rozdíl,snad Jan Žiška a vedle chlápek v ženských šatech.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ono to ale vyjde skoro nastejno. V hrobech se musí obracet celé generace našich předků minimálně od dob Sámovy říše. Vůbec si nechci představit, jak by se tvářili českoslovenští legionáři a nejen ti, kdyby viděli, jak se jejich potomci chovají.
No, říká se, že chceš-li něco změnit, začni u sebe. A Jan Žižka zase říkal: "Bij se tam, kde stojíš." Tak se alespoň učím střílet a tu a tam se nechávám mrzačit od řecko-římských zápasníků :-).

Zatím bez slepic

In reply to by L.C. (z Kosy) (neověřeno)

Trvalý odkaz

Zbytečně generalizujete. Používají jiné technické prostředky, než my kdysi. Ale jinak jsou většinou docela normální. Posuzuji podle kamarádů a spolužáků svých vnuků - teenagerů.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Manfred Spitzer, říká Vám to něco? Jeho knihy Digitální demence a Kybernemoc? Možná by stálo za to se nad těmi jinými technickými prostředky zamyslet. Po přečtení těch knih samozřejmě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

tak 11-12let, zkoumal jsem hmatem dívčí obliny. Divkám se to občas ne úplně líbilo.

Asi mě zavřou.

Zatím bez slepic

Ne asi....ale jiste :-D
otazkou je jenom kdy si po vas prijdou :-D
zvhrliku :-D

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Asi by dnes bylo lépe přijímáno, kdybych se tulil k chlapcům a nebo bych si ho nechal ušmiknout a stal se středním rodem. Říkali by mi To.

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na PL píšou: "Poslední výstřel Michaely Marksové. Chce trestně stíhat ty, kteří uvidí sexuální nátlak a nenahlásí jej"

Až si na to spolužačky vzpomenou. Nebudou chtít mít opletačky.

Neměl bych se sám přihlásit na policii?

Zatím bez slepic

Na policii se nehlašte. Kdyby něco, řekněte, že s tím ženy souhlasily dobrovolně a že je čin dávno promlčený. Potom jim řekněte, že jste chudý a sexuální aférky se hlásí jen s těmi bohatými muži, kteří by mohli platit odškodné. Na závěr apelujte, že Vaše pověst byla v okolí natolik zkažená, že si dotyčné dámy mohly snadno uvědomit, co je čeká. A úplně poslední trumf, zažalujte Vy je, že Vám způsobily psychickou újmu. :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Článek byl napsán už minulý týden, jenže Vidlák byl zaneprázdněn zabíjením sviní. Takže to může vypadat, že jsem opisoval z Kosy, ale jde jen o náhodu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Do akce #MeToo by měli přihlásit i poníka, kterého v berlínské dětské ZOO znásilnil syrský migrant:

http://prima.iprima.cz/zpravodajstvi/migrant-znasilnil-ponika-v-berlins… .

Mimochodem, co by za to některé ženy daly, kdyby jim ministr šáhnul aspoň na koleno... :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

http://buypropeciaon.com/ - buy propecia 5mg usa

Zatím bez slepic