Aby se vám to nesplnilo

Autor
Štítky

Jistě jste zaznamenali, že se naše přední moderátorka Nora Fridrichová přidala ke skupině Pulse of Europe, ačkoliv je zaměstnancem veřejnoprávní televize. Už jsem viděl několik statusů na fejsbůku, že Česká republika takové odvážné novináře potřebuje a že potřebuje lidi, kteří půjdou k ojrovolbám. 

Společným jmenovatelem je strach všech ojroelit, že by jim z toho parlamentu nemusel zůstat kámen na kameni. Ostatně i sám ó velký otec zakladatel Soros už přirovnal instituce EU k SSSR v posledním tažení. Z nadcházejících voleb tak mají žaludeční vředy i lidi, kterým doteď bylo moře po kolena. 

Najednou se všichni ti mocní bojí, že by mohli mít po žížalkách. V praxi by mohl přijít nějaký Eurobabiš a hladce je připravit o všechno. Ostatně Kalouskovi s spol už toho moc nezbylo... jen reportážní čas České televize. Prachy už tečou úplně jinam. Představte si totéž v euroměřítku. Scéna je už připravená, čeká se jen na tu osobnost, nebo osobnosti. A dokonce se to možná obejde i bez lídra, postačí jen velká banda euroskeptiků ve společném baráku. 

A tak se mobilizuje na plnou páru. Budeme mít angažované politiky, angažované novináře, angažované neziskovky a samozřejmě Putina, který volby bude rozkládat svojí ruskou propagandou. Evropa totoiž potřebuje voliče - samozřejmě ty evropany, kteří se zmobilizují a zachrání upadající bruselský ráj na zemi. Ostatní voliči, kteří mají pocit, že si v Bruseli nakáleli do hnízda sami, ti by asi měli zůstat doma a nevolit. 

Vidlácky k tomu dodávám... aby se vám to milá Noro nesplnilo. Aby opravdu nešel k volbám neobvykle velký zástup voličů, protože jestli se vám něco daří, tak svojí angažovaností dáváte polibky smrti. Tak dlouho jste bojovali za voliče proti Zemanovi, až šli k volbám i lidi, kteří by normálně nepřišli a hodili to natruc právě ještěrovi z Vysočiny. Přes všechny reportáže o Babišovi, kterak rozkládá stát, chová se jako mafián vůbec ničí naši demokracii, stejně je na špičce popularity. Čím více knížek od Kmenty, tím více reklamy a tím více hlasů. 

Teď se vám snadno může podařit totéž. 

U Vidláka se vám to povedlo. Já k volbám do ojroparlamentu půjdu a hodím to tomu největšímu rozesírači, kterého najdu. Na původu i příslušnosti nezáleží.  Třeba mi v diskusi někoho takového rovnu nabídnete. 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Jediný dva jednotlivci za ČR, za který bych se aktuálně nestyděl, jsou Keller a Zdechovský. (Kellera jsem posledně kroužkoval a nelituju.) Za jejich europartaje už ale jo. Eurosoc: připrchlíci, kvóty, gender třeštění a la instanbulský diktát a dotace Francii. Eurolido: šturm na Rusko, připrchlíci, eurocenzura a dotace Německu. EuroALDE: připrchlíci, gender třeštění, šturm na Rusko, zrušení hranic a dotace všem kromě nás. Eurozelení a podobní extrémisti: syrské vesničky do každého okresu, zákaz rodinné výchovy, zákaz jaderných elektráren, zákaz masa, zákaz piva, zákaz Vánoc.
Bude to poprvé, co nebudu volit podle tuzemské politiky. V temné chvilce přišla na přetřes s odpuštěním i ODS, ale naštěstí se s tou jejich dcerou Evropy vybarvili celkem jasně. ANO si včera taky odpovědělo samo. Takže rovněž hledám rozesírače, dopředu přiznávám ano, rusosovětského agenta placeného čínskými penězi z prodeje severokorejských raket venezuelským polovojenským jednotkám, který v té zatuchlině udělá trochu vítr.
Uvidí se, co FIDESZ, jestli bude dál "rozkládat zevnitř" eurolido nebo se přidá k rebelům. Ale tipl bych si na eurolido, stejně tak PiS. A jak moc uspějí Italové a žluté vesty. Ti si rebelii můžou dovolit.

Zatím bez slepic

Všechny EU parlamentní strany jsou graficky přehledně na přiloženém obrázku, včetně jejich postojů k různým problematikám (evropská integrace, sňatky buzíků a lesbiček, NATO, připrchlíci, Putin...)
Zdroj: Pulse of Europe :D

Zatím bez slepic

Ta definice rozesírače mi, kdo ví proč, připomněla ty krásné doby, kdy CIA platila nikaragujské contraz z peněz za prodej zbraní Iránu, jemuž byla nepřítelem...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je to sranda a musíte plesat - Soros nacpal tolik bilionu do svých liberálních multikulturní projektu nejen s EU, ale celým světem, a teď přiznává, že to byly vyhozené peníze :-) Co z toho plyne?
1. Jaksi se tedy všechno koupit nedá
2. Všechno bylo jinak a někdo jen zbytečně vyděšený, ještě z toho neměl smrt
Kalousek Kč peněz z EU nevyužil ani jako končin. To Babiš naopak - nejen dotace jeho firmám (jemu osobně), ale vloni mu 35 mld dotaci nevyplacených někdy 2012-3 zachranilo rozpočet. Což už ale stihl vychválit před svými koblížky jako vlastní um a šikovnost, makáme.

Také půjdu volit. Klasický ODS, což je jediná volba rozumem :-)
Politický rozměr EU je tragédie, ale bez toho ekonomického se neobejdeme.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ještě nevíme, koho nasadí SPD, ale mě by se v Europarlamentu líbil takový nějaký Volný, který se v našem parlamentu fakt nepárá s korektní mluvou.
Představte si to blaho, kdyby po projevu nějakému europapalášovi, který dohlíží na legalizaci imigrace nebo na ochranu nových pohlaví řekl
"Poď ven ty kreténe!".

Babiš na to své "jsme tu pro všechny" možná časem dojede, protože "být pro všechny" nesmí znamenat "hrát to na všechny strany".
A jelikož dnes oficiálně nasadil do vedení kandidátky za ANO krásnou eurosirénu Ditu Charanzovou, od které se před časem distancoval, když hlasovala proti Maďarsku a chce Jourovou znovu jako eurokomisařku, tak dnes ztratil mnoho voličů. Buď bude kopat za ČR nebo za EU. Obojí dnes už nejde.

Za KDU-ČSL stojí za úvahu jen Zdechovský, který je asi velmi pracovitý člověk, ale jeho názory na různá témata oscilují mezi 0 a 1. Každopádně mu patří obdiv za to, jak se postavil proti Barnevernetu a teď jak bojuje za propuštění toho řidiče ve Francii.

Pro mě by bylo ideální, kydych si mohla sestavit kandidátku do EP sama napříč všemi stranami... z už ohlášených kandidátů bych tam například poslala Zahradila z ODS, Konečnou z KSČM, Zdechovského a pokud potvrdí kandidaturu, tak bych tam poslala i osamělé jezdce advokátku Samkovou, Soukupa nebo Davida Ratha. Aspoň by byla v EP sranda.

Zatím bez slepic

Ditu Charanzovou (nebo Jourovou) nikdy volit nebudu, ANO a Babiš můj hlas v eurovolbách nedostanou. Pokud někdo nemá rád Babiše (třeba vlk), může Babišovi pořádně zatopit, když dají hlas té jeho Charanzové, protože Dita Charanzová spolehlivě odežene voliče ANO k jiným stranám.
Počkám na kampaň, co jednotliví kandidáti budou hlásat, ale ANO kandidátka je pro mě mrtvá.

Zatím bez slepic

Před minulými euvolbami jsem si všimla, že je v médiiích plno neznámého T. Zdechovského. Přečetla jsi si jeho úžasný životopis. Roč. 1979, má tři magistry (pastorační sociální pracovník, pedagog volného času, mediální studia a žurnalistika) a jednoho bakaláře z Říma (politická komunikace), dvě firmy na PR, v 2003 šefredaktor a pak ředitel serveru ChristNet, od 2002 dělal politické kampaně, od 2004 poradce a volební manažér předních politiků (např. v 2006 pro Pitharta), od 2006 přednáší na univerzitách krizovou komunikaci, krizový managment, kriz.komunikaci v politice, píše básně a vydal jednu novelu, sestavuje vlajky a znaky.
To mne zaujalo, takže jsem ho začala sledovat. V předvolebních vystoupeních působil nejistě, neuměl se vyjadřovat, nic podstatného neřekl, což mi připadalo divné s takovým životopisem. Europoslance se stal, je členem rozpočtového výboru a účastnil se vyjednávání o zmrazení pro země nedodržující právo (Polsko, Maďarsko, Rumunsko). V ČT povídal zkráceně: "Přísnost musí být." Jenže zrovna tohle si nikam na své blogy na idnesu, PL nedá. Hodně se angažoval v dotacích s Babišem. Také působí jako předseda Unie evropských federalistů, což je evropská nevládní organizace bojující za Evropskou federaci. T. Zdechovský volí stejně jako P. Svoboda nebo Šojdrová, ale umí si sobě dělat dobré PR, proto "jeho boj" za Michalákovou a řidiče Sagana.

Zatím bez slepic

Ano. Proto jsem napsala (a asi dost nešikovně), že "jeho názory na různá témata oscilují mezi 0 a 1".
Měla jsem tím na mysli, že některé jeho názory jsou pro mě nepřijatelné (=0) a s některými souhlasím (=1).
Nevěděla jsem, že je tak moc angažovaný na federalizaci Evropy - tím se pro mě stává nevolitelný i s přivřením všech očí stejně jako Svoboda a Šojdrová.

Zatím bez slepic

Maneco, napsala jste to šikovně :-) Jen jsem si všimla i jinde v diskuzích, že Z. docela zabodoval, na mě ale působí, že "bude všechno, co si budem přát".

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Do Evropského parlamentu se volí poměrným systémem.
V Česku se volby do "Europarlamentu" podobají sněmovním volbám, tedy strana uspěje tehdy, pokud získá více než pět procent VŠECH platných hlasů. U nás se dělí i nyní 21 mandátů.

Tedy čím větší účast, tím víc potřebují ti burcující a jejich koně na splnění těch 5 %, a bohužel obráceně, čím menší účast lidí bude, protože na EU kašlou, tím méně bude stačit pak pro přelezení 5 %.....Je to tak banální, ale programoví nevoliči vlastně tak i zde pomáhají tomu, koho by NIKDY aktivně nevolili!!!

Voliči vybírají své kandidáty prostřednictvím hlasovacích lístků.
Každé politické uskupení má vlastní lístek s registračním číslem a jmény kandidátů.

***
Volič vloží JEDEN vybraný hlasovací lístek „STRANY“, které chtějí dát hlas, takže hlas dáte straně či politickému subjektu, když k těmto volbám půjdete.

Máte jen šanci pokusit se v té "straně" přeházet pořadí, ovšem bez záruky, že se to povede.

Tedy vybrat subjekt v jeho pohledu na EU je hodně podstatná věc.

Na hlasovacím lístku může volič zakroužkováním pořadového čísla nejvýše u dvou kandidátů uvedených na témže hlasovacím lístku vyznačit, kterému z kandidátů dává přednost.

Jiné úpravy hlasovacího lístku nemají na jeho posuzování vliv.
***
*************************************
Co je na „Eurovolbách“ opravdu zajímavé je, že dle § 2, odstavce (4) nelze volit na zastupitelstvech mimo území ČR, tedy odpadají hlasy ze zahraničí, jako jsou u jiných voleb.
*************************************
Zákon č. 62/2003 Sb.
Zákon o volbách do Evropského parlamentu a o změně některých zákonů

§ 2
(1) Volby do Evropského parlamentu se konají tajným hlasováním na základě všeobecného, rovného a přímého volebního práva, podle zásad poměrného zastoupení.
(2) Poslanci Evropského parlamentu jsou voleni na dobu 5 let.
(3) Pro volby do Evropského parlamentu tvoří území České republiky jeden volební obvod.
(4) Hlasování do Evropského parlamentu probíhá na území České republiky ve stálých volebních okrscích vytvořených podle zvláštního právního předpisu. 1a)
******************************************************************
Zajímalo by mne jaká je kontrola jednoho hlasu, tedy že volič jiného státu EU si dle § 5 našeho zákona neodvolí u nás, a pak si nezajede ještě jako občan své země zavolit ještě jednou do své země, kde je občanem, a co teprve občan s více občanstvími EU, ten má rovnou právo volit tam i tam?

Je-li to možné, je to pak rovnost euro-voličů? Zná někdo odpověď, je to kontrolováno?
******************************************************************
§ 5
Právo volit
(1) Právo volit na území České republiky do Evropského parlamentu má každý občan České republiky, který alespoň druhý den voleb dosáhl věku 18 let, a občan jiného členského státu, který alespoň druhý den voleb dosáhl věku 18 let a je po dobu nejméně 45 dnů přihlášen k trvalému pobytu nebo k přechodnému pobytu na území České republiky (dále jen "volič").

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kostelíku plápolej
jeden z pěti není gej.
Na promrzlém kúru
hlásá papež súru,
kardinál se tetelí
dneska je to v prdeli.
Biskup křičí Sodoma
jdou po nás a co doma?
Doma bude Gomora
brokátová komora
arcikněz v ní tiše spinká
je chudinka samotinká;
v sakristii, v doupěti
ptá se farář: co je ti?
Co je ti, můj jáhne?
Myslíš, že ti zahne?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Podla mojho skromneho nazoru ma Soros pravdu. V mnohom je to uz starec blaznivy, ale odhad mu nechyba.
Krasny priklad bola mnichovska bezpecnostna konferencia. Macron ako povedzme c.2 v EU sa na nu vysral, lebo sa pohadal s mama Merkel. A mama Merkel konci....
A prisiel tam zastupca arcilotra Lavrov. A kazdy kto mal v riti dierku s nim chcel jednat. :D. Aj Mogheriniova - ale bola len jedna z mnohych a ta nejednotnost europskeho postoja je neskutocne do oci bijuca.
Ak by EU bola stavana len ako zjednocujuci ekonomicky projekt - ok. Ale s jedlom rastie chut a v Bruseli zacali snivat o vlade nad kontinentom. V tej chvili sa podla mna zacal koniec EU. A ako hovorime u nas - nem dopadne to dobre :D
Uz si len mozeme stavit, co zmizne skor. Ci hmyz, ci EU.....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Komedie.
Ty naše poslance pěkně roztřídí do těch větších uskupení,kdepak jsou jak sirotci.
Ta obava Sorose,že může dojít ke zvolení mnoho rozesíračů,oznamuje pro voliče,pokud budete volit rozesírače bude zle,rozpustíme Vám EU.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Bohužel europarlament nemá "zákonodárnou moc" - můžou jen odmávat nebo zamítnout to, co vymyslí Evropská komise.
V EU parlamentu si nemůže žvanit každý co chce - jednotlivé vystoupení se přidělují jednotlivým klubům v řádově jednotkách minut podle jakéhosi klíče, takže k nějakému projednávanému budu vystoupí zpravodaj "zákona" (nařízení nebo směrnice) 2 minuty, předseda klubu 2,5 minuty a některý z členů (musí se spravedlivě dostat na všechny frakce v klubu a všechny národnosti v klubu a všechny menšiny ☺) - zpravidla je jich jen pár - dostane jen 1,5 minuty. Čas je odměřován a po překročení limitu řádově o několik vteřin je mluvícímu vypnut mikrofon.
Takže je mnohem důležitější, koho jednotlivé státy nanominují do Komise. Za nás joudová, takže to je jako si utřít zadek použitým papírem.
Ne že by ten "parlament" byl úplně na nic, může třeba neschválit ty kraviny, co tam pošle komise, ale děje se to zřídka.
Navíc i v té baště demokracie jsou cestičky, jak ten parlament obejít - třeba že se papaláši tak nějak dohodnou v nějakých výborech, nebo se přenese pravomoc na nějaký "sumit rady", kde to schválí nějací náměstkové ministrů členských států...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vybírám postupně koho zvolit nechci a volím toho posledního, který mi zbude.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

O tomhle v podstatě ty volby do EP budou:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-pokojne-ovladnuti-evropskych-ze…
+ a s tím související deroucí se k nám ekošílenství,
+ narovnání vztahů s Ruskem,
+ odmítnutí podpory imperiálních válek.

Je mi jedno, zda ten, kterého budu volit bude zprava či zleva, nesmí být vítač a kývač. Tím se v podstatě výběr velmi zužuje.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jak se věci mají:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Diplomat-Novotny-NATO-Lzo…
Elfové by se měli zaměřit na primárně na jiné zdroje falešných informací, než jsou ty ruské. Jakmile média omelou jednou, dvakrát takové nesmysle, jako s těmi chemickými útoky, Skřípali atd., už jim nikdo nebude věřit ani dobrý den. I kdyby se elfove na hlavu postavili.

Zatím bez slepic

A tady pán říká to samé ve spojitosti se Zemanem:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-az-je-mi-jich-lito-di4-/p_s…
Elfové, pokud chcete napravovat podle vás pomýlené popletené, začněte prosím vymetat svinstvo ze svého dvorečka.

Zatím bez slepic

Zrovna včera při poslechu Kocába s Bobošíkovou mi ho bylo až líto. Bohužel mu asi nikdy nedojde, že v té písni zpíval sám o sobě.

Zatím bez slepic

na lešení chrámu v Salisbury ruskou vlajku. Kdo asi? Proč ty zelené mužiky nezatkli? A co kamery s dobrým rozlišením?

Zatím bez slepic

Já bych věděl. Pověsili jí tam ruští agenti. Je to předzvěst dalšího brutálního, rafinovaného útoku novímčokem.

Tak pozor. Určitě se dočkáme pokračování.

Zatím bez slepic

dole našli balalajku
flakony s mošusem
a bagr s ešusem.
Policajti v PCHOJ
občane se boj
bude to i na klice
dej si bacha na plíce.

Zatím bez slepic

Však já myslím, ač žádného neznám, že se soustřeďují na zdroje pravdivých informací a ne Parlamentní listy ap.
Chemické útoky - doloženo jich je 95 % z 100 % ohlášených, u těch 5 % se neví (mimochodem, to Rusko a Asad "ohlašovali" naposledy nějaký útok, že ho učiní "ti druzí" - a nic se neodehrálo .-)))
Kauza Skripal má dalšího podezřelého

Normální lidé věří nolmálnosti, protože ji umí posoudit. A normální není budovat si informační knihovnu pomocí proruských webů, parlamentních listů, TV Barrandov ap. .-)))

Zatím bez slepic

před 3 lety připojil na chvíli k veřejnému netu a doplácel jsem 6000. Sice to mám v nákladech, ale stějně se mi to zdálo dost, za pár minut.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jen pro opakování jež je jak jistě víme, matka moudrosti!!!!!!!

Současní čeští europoslanci
jméno stranická příslušnost frakce v EP
Dita Charanzová ANO 2011 Aliance liberálů a demokratů pro Evropu (ALDE)
Martina Dlabajová ANO 2011 Aliance liberálů a demokratů pro Evropu (ALDE)
Petr Ježek nezávislý Aliance liberálů a demokratů pro Evropu (ALDE)
Jan Keller ČSSD Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP (S&D)
Jaromír Kohlíček KSČM Konfederace Evropské sjednocené levice a Severské zelené levice (GUE/NGL)
Kateřina Konečná KSČM Konfederace Evropské sjednocené levice a Severské zelené levice (GUE/NGL)
Jiří Maštálka KSČM Konfederace Evropské sjednocené levice a Severské zelené levice (GUE/NGL)
Luděk Niedermayer TOP 09 a Starostové Evropská lidová strana (EPP, křesťanští demokraté)
Jiří Payne (v roce 2017 nahradil Petra Macha) Strana svobodných občanů Evropa Svobody a Přímé Demokracie (EFDD)
Pavel Poc ČSSD Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP (S&D)
Miroslav Poche ČSSD Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP (S&D)
Stanislav Polčák Starostové a nezávislí Evropská lidová strana (EPP, křesťanští demokraté)
Jiří Pospíšil TOP 09 a Starostové Evropská lidová strana (EPP, křesťanští demokraté)
Olga Sehnalová ČSSD Progresivní aliance socialistů a demokratů v EP (S&D)
Michaela Šojdrová KDU-ČSL Evropská lidová strana (EPP, křesťanští demokraté)
Jaromír Štětina TOP 09 a Starostové Evropská lidová strana (EPP, křesťanští demokraté)
Pavel Svoboda KDU-ČSL Evropská lidová strana (EPP, křesťanští demokraté)
Pavel Telička nezávislý Aliance liberálů a demokratů pro Evropu (ALDE)
Evžen Tošenovský ODS Evropští konzervativci a reformisté (ECR)
Jan Zahradil ODS Evropští konzervativci a reformisté (ECR)
Tomáš Zdechovský KDU-ČSL Evropská lidová strana (EPP, křesťanští demokraté)

Za mně: vyřadil jsem ODS (Zahradil,Tošenovský), ANO (Charanzová), TOP09 (Pospíšil), ČSSD, KDU-ČSL.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Alfa-Beta.

Už si to srovnej v hlavě.

Jestli je děsná legrace, jak nemilovaný dítě hledá hračku v kupě hnoje a zoufale si odmítá přiznat svou ubohou situaci, že jsou na něj jeho rodiče hnusný a jak moc jsou vlastně mizerné jeho vyhlídky do budoucna, tak fajn.

Vtip je vtip. Humor je humor. Nebylo to tam napsaný, ale budiž.

Tak jaktože TEBE nepobavila představa, že jsi na místě toho dítěte a máš to ještě o stupínek horší a ten hnůj se ti cpe do huby? Máš na to nějaký vysvětlení? Měla by jsi se uchechtat, protože to je stejná situace.

Jedinej podstatnej rozdíl je, že se jedná o TEBE. Jinak to taky není realita. Já nejsem vedle tebe, nemám tě svázanou ani zmlacenou do bezmoci, není tu nikde hnůj a nenesu ti to k puse. Zcela zjevně to TAKY NENÍ realita.

Jenže najednou to není veselý.

Propásla jsi příležitost ukázat mi svůj smysl pro humor a předvést, jak zvesela jsem to měl brát.

Ty svý řeči o velkorysosti, důvtipu, postižení a soustrasti si odříkej sama sobě.

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nějak mi uniká, anonyme, na co/na jaký příspěvek vlastně reagujete a co vás tak rozhovnilo.

Zatím bez slepic

Taky to Holube nepisu vam ale soudruzce Alfa-Bete. Ona vi co napsala a vam to muze byt jedno.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Před pár lety hovořil "živě" v TV z Brusle a přitom byl zároveň na golfu v Kravařích. Podvodníci všichni - jak nájemní novináři, tak "politici". Gauneři jeden jako druhý.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Proč bych volil debily
každý z nich je prohnilý,
satanem prolezlý.
I mouchy zalezly,
když cítily ten smrad;
jistě David Rát
nebo jiný bravek
či některá z kravek
z plzeňských práv -
požene je dav
z jejich úkrytů
k plnému korytu.
Morální hnůj,
desetkrát fuj.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pakliže jsem správně pochopil MÁJKU, tak u euro-voleb jde o to rozhodnout se, kterou
stranu nebo hnutí budu volit. Potom mám ještě šanci u vybrané strany dvakrát zakroužkovat
dva své favority. Tím končí můj demokratický vliv na vývoj EU na dalších 5 let. U minulých voleb
do EU jsem to měl jednoduché hodil jsem tam stranu a zakroužkoval dva kandidáty.
Jeden se do euro parlamentu dostal a nezklamal mne. Z těch 21 euro-poslanců by se
celá řada mohla označit za zemské škůdce či vlastizrádce. Říkal jsem si, že budu v příštích
volbách vybírat osobnosti napříč politickým spektrem. Nic nenadělám, alespoň na výběru
dvou neznámých si dám záležet. Myslím, že to nebude nic těžkého.

Zatím bez slepic

No jo, to jsem udělal při minulých volbách, hodil jsem to soc. dem., protože ta byl Keller jenže neznal jsem to co je za ním. To jsme si dal (Poche aj. kývači).

Vy nemáte musíte zvolit jednu kandidátku (zum beišpiel TOP) a tam si můžete zakroužkovat dva favority. Upřednostníte favority na kandidátce, ale celý váš hlas jde TOP, jako by jste volil celou kandidátku.

Zatím bez slepic

Přitom ještě je vhodné strefit stranu, či hnutí, tedy volební lístek se šancí získat 5 % všech hlasů.

U preferencí je to již loterie, aby to mělo smysl a vůbec NADĚJE na "eurokřeslo", musí i ten Vámi preferovaný "kus" až dva z té jediné kandidátky také dostat od dalších voličů ještě dohromady preferovaných celkem 5 % všech hlasů ze všech hlasů co dostala Vámi vybraná strana. Pokud ne, preference propadla a platí pořadí na volebním lístku.

Takže se nechytejte nachystaných fíkových listů, protože si zvolíte zejména a vždy stranickou linii.

A komu chcete vystavit známku nesouhlasnou (vítač, kývač, banderovců kámoš, tetka se sirotky....), nevolit ten subjekt, ani kdyby se Vám jeden kus či dva kusy na jeho kandidátce i k zakroužkování zamlouvaly, jsou tam jako pasti a pastičky na voliče!
Tyto volby by měly být "referendem" i dolních 10 mil. a snad to tak bude i napříč Evropou!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pro časově retardované čtenáře mého typu ještě páteční Best a jeho článek o tom, že žádná necinknutá zakázka neexistuje.

Zase doporučuji i diskusi pod článkem.
Jak mám Topolánka nerad, tentokrát svěžímu vánkovi věřím.

http://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2019-02-15

(Napadlo mě, že pokud někdo hledá na dně rybníka suché místečko, najde ho jedině pod pokličkou vodníkova hrnečku na dušičky.)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Když si začnete na netu prohlížet různé neziskovky, zjistíte hustě propojenou síť lidí, objevujících se ve více spolcích, ve státních orgánech nebo v politice. Např. nahoře jsem se zmiňovala Unii evropských federalistů. UEF je NNO založená v 1946, se sídlem v Haagu a v Bruseli, v současnosti je v ní 20 členských organizací a "snaží se hrát roli na evropské, národní i místní úrovni", jako účel svého založení uvádí propagaci eurofederalismu. Za hlavní cíl si česká pobočka klade "dokončení Hospodářské a měňové unie, jehož součástí je výzva pro ČR stát se členem eurozóny nejpozději v 2022".
T. Zdechovský v 2014 ve funkci předsedy vystřídal L. Roučka. Místopředsedy jsou diplomatka Jana Šimková, Karel Schwarz; dalšími členy např. Daniel Kroupa, Michal Bortel (ten byl místopředsedou Mladých sociálních demokratů, starostou Brno-Střed, člen ČSSD, asistent poslanců Z. Koudelky, M. Pohanky, europoslankyně Z. Brzobohaté.
Karel Schwarz (roč. 49) byl v 2003 -2012 předseda Asociace NNO v ČR, člen Rady vlády pro NNO, od 2004 pracuje v neziskovce Evropská síť proti chudobě v ČR, EAPN, (členy jsou org. Charita ČR, Diakonie, Člvtísni, Výbor dobré vůle...), je členem evropského vedení, byl i víceprezidentem. EAPN ČR je zase členem Platformy pro sociální bydlení (tam jsou zase jiné neziskovky, v jeji radě např. Matěj Hollan). K. Schwarz kandidoval za Piráty do Zstupitelství hl.m. Prahy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I'm happy about everything you bring it very interesting and helpful, thanks
Very good post. I certainly love this website. Keep writing!
https://kissmanga.biz

Zatím bez slepic