Farský, tak ale nebuď srab...

Autor
Štítky

Farský a Němcová si myslí, že se prezident dopustil velezrady, když zaúkoloval BISku, aby prověřila, jestli u nás náhodou nevznikla nějaký ten nervový jed Novičok, případně jestli ho přes nás někdo nepašoval. Já k tomu nemám co dodat, protože takhle čistá debilita se hned tak nevidí. Starostové se definitivně vyřadili ze sněmovny a ODS má minimálně o tři procenta méně... Chudák Fiala, tak se snažil hrát si na hegemona pravice a teď zase nic... Ne, že bych se zlobil. 

Babiše to musí taky těšit... ještě pár podobně blbých nápadů a může ty předčasné volby spustit, aby po nich dostal nadpoloviční většinu. 

A já bych jmenovaným rád něco doporučil: 

Němcová a Farský!

Když už vám ten Zeman tak strašně leze krkem, tak si tu sněmovnu svolejte, zařaďte na jednání bod programu o prezidentově velezradě a dejte se do toho. Se všemi riziky, které to přináší. Pochlapte se a předveďte na poslanecké a senátní hlasovací tabuli, kolik lidí vás podpoří. Obviňte ho, podejte trestní oznámení, dejte to k soudu a pak čelte případným následkům. Buďte frajeři a riskněte žalobu za křivé obvinění. Přestaňte se zbaběle krčit vzadu a okopávat prezidentovi kotníky v televizi a jděte bojovat tam, kam vás voliči postavili... ve sněmovně u pultíku a hlasovacího zařízení. 

V televizi se to kecá strašně dobře. To prostě jen plácáte a plácáte co vám slina na jazyk přinese, Bakala i ČT vám to pustí do éteru. Ale je to taková práce bez nebezpečí, bez rizika, bez případných následků. Na opravdovou bitvu s prezidentem nemáte koule... 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Miruna dělá vše pro to, aby byla opět zavalena kytkami a vděčností. Vděčnost mě nechává v klidu, ale říkal jsem si, zda se třeba dá pod závalem kytek dýchat a taky mi napadlo, kéž by ne.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Novičok se u nás skutečně vyrábí, přiznal ředitel Vojenského výzkumného ústavu v Brně

Zatím bez slepic

Ten článek od Větvy jsem četl již včera a náramně jsem se bavil. I moje přivolaná ženuška se řehtala, až jí tekly slzy. Jeden vtip:
Ptali se vysloužilého agenta britské rozvědky:
věříte, že Skripala zabila KGB?
- je mrtvý?
- není
- tak nevěřím

Zatím bez slepic

Mně to napadlo taky, takže je klidně možný, že na to oba přišli nezávisle na sobě.
Větva dobrej, mě nejvíc pobavila drobnost - letiště RVHP, a pak ještě jednou, když mi došlo, jak ta zkratka sedí.

Zatím bez slepic

=letiště Ruzyně Václava Havla Py*o (psano s tvrdym Y, bo Větva je z kraje razoviteho)

Zatím bez slepic

i když já jsem tam měl místo py*e Prahu (což ale uznávám, že z ostravského úhlu pohledu, ve statisticky významné četnosti splývá)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

že lidi se dělí na dvě skupiny. A to nikoli na ženy a muže, jak by si kde jaký hlupák mohl myslet, alebrž na jedince stvořené:
A/ na práci,
B/ na reprezentaci.

Kdo kam patří - nebudu tady jmenovat - nechť si sám každý určí a zařadí.
A nechť se furt PITOMĚ nediví.
A nechť FURT nevede pobuřující řeči.
Tato země potřebuje klid na reprezentaci - pardon - na práci.

Zatím bez slepic

Pane Targus.
To hovorové slovo,FURT,je Český název otravné látky.
To je otrava,furt vařit.
To je otrava,furt uklízet.
To je otrava,furt chodit do práce.
To je otrava,furt nemít peníze.

Zatím bez slepic

Navrhuji slovo FURT okamžitě zespisovnit.

A Vidlák ať okamžitě zajistí u Zemana, když už si s ním píše Líbesbrýfy, aby BIS nebo nějaká jiná obdobná obskurní instituce zjistila, jestli Skřípal a jeho dcera nebyli otráveni FURTEM!!!

Zatím bez slepic

Navrhuji vyzvat Ruskou federaci a Vladimíra Vladimíroviče osobně, aby nás stále neděsili FURTEM, ale vrátili se ke zdravé dočasnosti, jíž býval furt pouhou jednotkou, jak tomu ostatně bylo v době, kdy Tridenty plovaly, Perschingy jezdily po Evropě a SS20 jim mávaly na pozdrav.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na tomto případu je naprosto zřejmé, proč je lépe, že na Hradě sedí Zeman a ne Drahoš. Hodně by mi totiž vadilo, když by ze sebe prezident dělal blba a nebo ukázal jako ti jmenovaní ve Vidlákově článku, že blbem je.

Klidně překousnu, že bude mít slovo kunda v každém druhém projevu, klidně může mít i 2 hole na premiéra, klidně může tupit novináře dvakrát tolik co teď. Ale nesmí ze sebe dělat blba a bejt placenej kašpar.

Jinak klobouk dolů vlkovi. Podle toho, co nasal dnes, si zachoval zdravý rozum a nesepsul Zemana za to, že udělal to, co měl v prvním kroku jako reakci na ruské prohlášení udělat premiér nebo min. obrany.
Vlk má před sebou těžké dilema, které nebude moci obejít. Buď se zařadí k Farským, Gazdíkům, Němcovým, Gabalům, Mitrofanovům, Jandům a bude s nimi vít směrem na Hrad nebo uzná, že Zeman i přes všechny závažné mouchy, které na něm našel, je z hlediska hodnot, které hlásá a vyznává, na jeho straně a je nutné ho v nutné míře podporovat.

Zklamal mě Neff z Neviditelného psa. Přijal za své, že je nutno neochvějně hájit pozici našeho "spojence", i kdyby byla podepřena jakkoli blbou pohádkou. Budiž mu intelektuální země lehká.

Zatím bez slepic

jen bych si dovolil hnidopišsky podotknout, že s "kavárníky" bude výt, jelikož nevine žádný věneček, ale naopak bude výt hlasem vlčím a jasným. Pomějme na známý diktát: "Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc". ;-). Pražská kavárna nám také zavile vyje ;-). Na druhou stranu musím připustit, že svým způsobem i vije, přesněji tedy navíjí, určité klubíčko všeobecné nasranosti té hloupější, nevzdělanější a vidlácké společnosti. A vlkovi přeji pevné zdraví a i když Zemana nenávidí, držím mu palce.
Neberte to ve zlém, ale jen jako odlehčení. Nepochybuji, že k omylu došlo víceméně náhodou, protože já tu a tam napíšu mnohem větší hrubky.

Zatím bez slepic

Máte recht, chvíli jsem blbec nepravopisná váhal, protože vím, že tam to dilema je, pak jsem tam sek měkké.

Dobrovolně se přihlásím ke Gazdíkům. Tam to nemůže udělat žádnou škodu.

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

U Gazdíků nemáte šanci, na to jste moc rovnej. Tam by Vás uklovali. Pak by bylo ještě další řešení, ale to tady nemohu rozpatlávat. Vidlákův web by to sice asi definitivně poslalo na seznam proputinských webů, ale mě asi do krimu a tam se mi ještě moc nechce. Mám dojem, že by se mi tam vůbec nelíbilo.

Zatím bez slepic

tak po žních k Turkovi.

Zatím bez slepic

Stačí se porozhlédnout po Teplicích, případně navštívit tamní střelnici a člověk začne dospívat k názoru, že "Turek" už je v podstatě tady, dobře se mu daří a pečlivě se připravuje. Řekl bych, že je v podstatě již pozdě začít dělat to samé. Začít se totiž mělo již dávno. Vzhledem k tomu, že část současné mladé generace je již de-facto pro podobné situace buď mrtvá, nebo přímo kope za cizí manšaft, mám obavy, jestli to ještě dokáží vytrhnout staří granátníci, kteří ještě zbyli.

Zatím bez slepic

Ergo nezapomeňme. Pozor na automaticko pradikci slov. ;-)

Zatím bez slepic

In reply to by PU (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak a su v tom taky ;-).

Zatím bez slepic

Přiznám se, že mě osobně trochu zrozpačitěl Kmoníček. Tentokrát byla ta jeho ironie trochu hůře identifikovatelná...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Generálové bojují minulou válku proti minulému nepříteli minulými prostředky. Teď jsme ve fázi ideologické přípravy na pochod na Moskvu po vzoru Napoleona a Hitlera. první vyrazil z Paříže a Moskvu obsadil. Prázdnou. Druhý vyrazil z polských hranic a došel 30 km před Moskvu. Teď na pochod vyrazíme z Kyjeva nebo Pobaltí. Jak daleko asi dojdeme? Ke Smolensku, Kursku, Narvě?
A mezitím nás pohltí islám, protože jej naši loutkovodiči považují za spojence a ne smrtelného nepřítele.
Když vidím a slyším Miroslavu Němcovou, jak se rozhořčuje jako poslední spravedlivá, vzpomenu si, jak si tahle malá hokynářka přikrádala ze státního, když služební vůz i s tankovací kartou dala k dispozici synáčkovi. Gross zašantročil Telecom, Sobotka byty z OKD, ODSáci s Kalouskem toho nakradli, že je výsledkem jejich vlád zadlužená země - třeba Kalouskem zapomenutá žaloba na 12 miliard Kč ve Švýcarsku - ti brali ve velkém. Němcová? Pro pár drobných kradla a z hlediska ODS udělal tu největší chybu, nechala se chytit! To i Rath měl v krabici od vína víc, než za co je ochotna M. němcová prodat své svědomí. Vždy, když ji vidím rozhořčenou, vzpomenu si na její minulost.

Zatím bez slepic

Gerde, jste trapák.
Tady je potřeba odklonit důchodovku a zdravko a vy tu vytáhnete blbou tankovací kartu.

Zatím bez slepic

In reply to by Targus (neověřeno)

Trvalý odkaz

On je to problém všechno podchytit, protože milá paní má tak široký záběr, že zvládá vše od krádeže v sámošce, přes krádeže titulů až po krádeže ze státního. To je pak těžký si to všechno pamatovat.
Z morálního hlediska je samozřejmě krádež stále krádež, i když se jedná o 50,- korun, nebo 50 miliard korun. Tito - slovy Grigorie Klimova - degeneráti, ovšem rozlišují jen své ztráty a své zisky.

Zatím bez slepic

To je lumpárna za těžké miliardy a jako tehdejší předsedkyně sněmovny neměla hlasování o restitucích připustit. Na hlasování si totiž Kalousek a spol. přizvali právoplatně odsouzeného zločince, Pekárka, aby byl výsledek hlasování jistý.
Důvodně se domnívám, že Němcová mezi slušné lidi nepatří !

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Myslím, že následující článek by si měl přečíst naprosto každý, ať už si o pachatelích útoku na Skřípala myslí cokoli.

Doufám, že polovina z vás Štěpána Kotrbu zná, byl vypuzen z Britských listů Čulíkem ještě před tím, než se s Čulíkem osobně setkala Madlenka a učinila z něj předního českého antirusa a bojovníka za humanizmus a evropanství jandovského druhu.
A z Britských listů militantní předvoj těch správných, našich fake news.

O závěru článku mám sice vážné pochybnosti - podle mne nesedí načasování akce na ruské volby.
Nicméně bych přidal další verzi - zmíněný ruský dědoušek důchodce, dlouhá léta tiše žijící v Británii a po rozpadu SSSR nevyužitý, náhle zjistil, že se o něm ví a dostal od britských kolegů nabídku, na kterou se těžko říká ne: Zabiješ zrádce skřípala a zlikviduješ jeho dceru coby svědkyni a za odměnu necháme naživu tvou dceru a tvé vnuky. ..A tobě poskytneme privilegium bezbolestně a nenápadně se posléze utratit sám.

Je to jedna z mnoha možných verzí a variant.
Každopádně bych nepodceňoval Kotrbův kvalifikovaný rozbor potenciální "české stopy" a chyby ve formulaci zadání.
Kotrba není žádný neinformovaný začátečník, problematikou se dlouhodobě zabývá a má mnoho osobních kontaktů.
Přeji mu, aby ho hned tak něco nepřejelo..

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zabije-to-hmyz-zabije-t…

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane A.Holub.
Pročetl jsem si ten článek a zatím nejlepší popis děje kolem výroby chemických zbraní.
Také mne nesedí,že to mohl udělat důchodce z KGB,třeba nějak poškozen prozrazením Skripala.
I když se ta látka dá sehnat,ale pak nebyla tak účinná,jak se dokládá o Novičoku.
Pak to je nepochopitelné,vůbec nic nevíme,kde je Skripal a dcera a jak vypadají.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

to vidí podobně, jako já. Což mne netěší.

http://www.novarepublika.cz/2018/03/co-se-stalo-s-tim-zapadem-kde-jsem-…

Kdo tvrdil, že z tohodle mraku nezaprší, už v této chvíli by měl zapnout oranžový majáček. Když se podíváme na naše idioty s vědomím, že na západě od nás jsou stejní, ne li horší idioti, tak nemůžeme být v klidu.

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

Už nějakou dobu řeším, pokud z toho bude větší konflikt, kde je limit, do kdy to musí propuknout a kde naopak můžeme doufat přechod do vyhnívacího stadia studené války .... Řekněme že zbrojní průmysl jede na zvýšené obrátky od 2014? To už by mohl čas uzrát na horkou fázi. Kolik času potřeboval Hitler než spustil tažení Evropou. Myslím že do 5 max, 7 let od 2014 by měl být průmysl nachystán (na té straně, kde je vůle). Takže teď už by se mohlo, kdyby se chtělo ... A kde je ten limit? Podle mě jednoznačné vítězství SAA a Ruska v Sýrii. Pokud se velký konflikt nerozjede před tímto datem (které ale není fixní), pak už nemá tak zásadní význam. Protože pak už bude pozice Ruska jako jednoho ze světových hráčů ukotvena.
Bohužel mi do toho zapadá i tato zpráva: https://cz.sputniknews.com/nazory/201703074880544-vojsko-hodina-usa-obj….

Zatím bez slepic

Svoloči se zavírá okno, kdy je možné na Rusy zaútočit a mít jakous takous šanci uspět (nebudu spekulovat za jakou cenu). Proto Putin zvýrazňuje ruské obranné schopnosti.

Jak píše The Saker, na západě nejsou na postech oproti minulosti reálně uvažující lidé. Takže - modleme se.

Zatím bez slepic

In reply to by Admirál (neověřeno)

Trvalý odkaz

převzato z jiné diskuze:
" ...Tak nějak mi vadí, že poslední dobou se čím dál víc pletou do vztahů mezi státy a národy emoce.
Krucinál, copak je důležité, jestli mám rád Rusy nebo Němce nebo někoho? To je přece soukromá věc. Ale nešť. Já Rusko nemiluji, mám resentimety z roku 68, ale samozřejmě znám pár Rusů a to jsou fajn lidi. Ale tak to mám ještě s Rakušany, s Němci, s Poláky, Slováky beru tak nějak za své, i když to už dlouho není pravda. Ale já to mám zažrané.
Ale přece to nemá nic společného s mezistátními vztahy. Tam to má být o obchodu a bezpečnosti. Bezpečnost zajišťuji spojenectvím a vybudovanou obranou. Malý stát je bezpečný, když jeho napadení bude stát útočníka víc, než by mohl získat vítězstvím. A tady už začíná druhá oblast bezpečnosti. Je to obchod. Vzájemně výhodný obchod. Malý stát musí prodávat to, co ostatní potřebují, a co by v případě války chybělo a nejspíš chybělo i po vítězství. Tak třeba Švýcarsko bylo bezpečné tím, že kdokoli si tam mohl deponovat peníze. A dobýt ho by nebylo snadné a levné. A přesné strojírenství. A hodinky a sýry. A zajet si bezva zalyžovat. To jsou věci, které by ani po dobytí Švýcarska nemusely být. A byly fajn.
Takže když chceme být bezpeční před Rusy, zamysleme se nad tím, co potřebují a dodávejme jim to. Normálně s nimi obchodujme. Aby byli rádi, že jsme. A budujme obranu, aby naše obsazení přišlo draho. My z toho neděláme ani jedno, ani druhé.
Chutnaly jim jihočeské sýry. Tak jim je přestaneme dodávat. Oni se nakonec naučí dělat si obdobné. Zase nás nebudou potřebovat. Zase jim bude o kus méně vadit, když nebudeme. A tak je to se vším. A to nemluvím o tom, že ty sýry jsme jim nedávali, ale prodávali. Škodíme i sobě.
Urážíme je, kritizujeme je, nic jim nedodáváme. To naše vztahy ohrožuje víc, než kdo si co o Rusku myslí v propagandistických kecech.
Divná představa, že čím víc budu Rusy pohrdat, čím víc o nich napíšeme špatného, čím víc se od nich izolujeme, tím před nimi budeme bezpečnější. To není zdravý přístup, skoro bych řekl, že je to přístup padlý na hlavu."
.... k tomu není co dodat

Zatím bez slepic

"Chutnaly jim jihočeské sýry. Tak jim je přestaneme dodávat. Oni se nakonec naučí dělat si obdobné. Zase nás nebudou potřebovat. Zase jim bude o kus méně vadit, když nebudeme. A tak je to se vším."
Brali jsem od nich naftu a plyn a platili výrobky. Němci totéž. Tudíž ruka v rukávu. Zaděláno na obrovský kontinentální ekonomický prostor. To se někomu nemusí líbit, proto Ukrajina, atd. Oddělit neprodlišně EU od Ruska. Nejlépe válka Eu s Ruskem.

Zatím bez slepic

..zdá se mi, že jsme poněkud v prdeli...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

K paní Němcové se na PL vyjádřil Jiří Baťa v otevřeném dopise v rubrice Arena.

ParlamentníListy.cz » Aréna » Názory a petice » Jiří Baťa: Paní Němcová, potlačte svou ješitnost

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I to mě potvrzuje,že to bylo provedeno M16,když to bylo načasované na zasedání EU.
Tam premiéři nemohli moc uhnout požadavku Anglie,zaujmout tvrdé stanovisko proti Rusku.
Kolik podobných atentátů je pokaždé,když zasedá EU,nebo NATO.

Zatím bez slepic

Když už naše věrchuška poslechne požadavek tetky May a poloblba syna Johna, tak by se taky měla řídit příkladem hrdého Albionu, který právě dokončuje (zdárně?) Brexit a vyhlást Czexit.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Bohužel neznáme celou pravdu, neustále si připomínám takový jeden příběh, kde se ve zkratce vypráví o lidské ukvapenosti.V tomto příběhu vždy po nějaké události která se týká jednoho starého leč moudrého starce, který když jej občané chválili za rozhodnutí nebo i hanili za jiné rozhodnutí vždy říkal "Neznáme celý příběh " a příběh se vyvíjel a vždy znovu a znovu jsem byl překvapen moudrostí toho starého muže a neskutečných zvratů v příběhu. Proto a zdůrazňuji proto je nesmírně důležité zachovat chladnou hlavu a přidat se na stranu lidí jako je Eduard Chmelár, který v dnešním článku popisuje nátlak na Slovensko v souvislosti se Skřípalem a vyzývá "Dobří lidé se zdravým rozumem, držme spolu.
Jenže ukvapenost je jednou stránkou a zlý úmysl je tou druhou a dnes je zlým úmyslem a zlobou zasaženo mnoho lidí kteří rozhodují o naší budoucnosti. Co s nimi?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Adolf Jod • před hodinou
Z diskuze pod Uhlovým článkem na Aktuálně.cz

Ano, soudruzky a soudruzi, to je treba neustale zduraznovat - ze sice v dusledku humanitarne-liberalizacne-demokratizacni mise do Iraku zemrelo na statisice lidi a miliony jich nasledne byly vyhnany z domovu....ale , soudruzky a soudruzi, NIKDY, opakuji - NIKDY !!!, nikdy !!!, znovu opakuji, v teto lidskopravne-pravdolaskove-humanitarni akci NEBYLY pouzity chemicke zbrane. Na rozdil od podleho utoku na zemi NATO (a nejaky ten cas stele jeste i zemi EU) , ktery dle tvrzeni britskych tajnych sluzeb a jejich jazyku provedla Moskva.

Soudruzky a soudruzi, pokud je nyni mezi nami sudruzka Pechova, tak bych ji rad predal slovo. Soudruzka Pechova totiz prisla - jako snad jedina nase zaslouzila soudruzka, na to, ze se mohou mylit obe strany, co se tyce vyskytu zbarni hromadneho niceni a chemickych zbrani ...a dispozic jednotlivych ci skupinovych akteru, potazmo falesnych akteru, k nim.
Ano, mylit se muze kazdy (i soudruzka Pechova).
Avsak zduraznuje tato nase soudruzka, zcela po pravu a spravne, ze my se , soudruzky a soudruzi, MUSIME vzdy a za kazdych okolnosti kdyz tak mylit JEN a POUZE s nasimi spojenci v NATO a EU !! My senemuzeme chtit mylit s kazdym, jen tak, bez dukladne znalosti toho, s kym se mylit MUZEME (a musime) , soudruzky a soudruzi .
Nelze jinak - v jakemsi falesnem a sobe si nalhavajicim opojeni pry to z touhy po pravde (soudruzky a soudruzi, uvazte - mame tomu rikat PRAVDA ?!!!...coz neni uz rozhodujici nase PRESVEDCENI !!!....nase idealy jsou snad nasim soudruzkam a soudruhum malo, ze volaji po jakesi chimericke, prezite , zastarale burzuazni "pravde" ?!!!) prece nebudeme zrazovat nase soudruzky a sudruhy na Zapade !!!
Soudruzky a soudruzi, zmylit se muze opravdu kazdy, ale my , kdyz uz bychom se museli mylit, tak to udelejme vzdy tak, ze se zmylime na zaklade naseho presvedceni...a ne z nejakych nizkych, podlych pohnutek, z jakehosi jiz davno preziteho sentimentu , ktery burzuazie nazvala kdysi " pravdou" ....a ktery neni nic nez stara vetes a patri na smetiste dejin !!!
Soudruzky a soudruzi, ceka nas v blizke budoucnosti jeste cela rada lidsko-pravne- liberalne- demokratizacne -humanitarnich misi, na svete je jeste spousta mist kde nevladne mezi lidem soudruzstvi a presvedceni, jeste stale se najdou narody, ktere pochybuji o tom, ze nas zpusob zivota je tim nejvyssim stupnem zpusobu zivota, vrcholnym stadiem rozvoje vsech spolecenskych sil. A treba se i budeme mylit, kdyz tyto mise povedeme, a treba se i pokazde budeme mylit...ale co na tom, soudruzky a soudruzi !!! To nam nesmi vadit, tyto nase pripadne dalsi omyly !!!
Jedine, co by nam mohlo vadit, by bylo, kdybychom se mylili spolu s nekym jinym, nez jsou nase soudruzky a nasi soudruzi.
Nedopustme to, aby se toto nekdy v budoucnu prihodilo.
Pohlidejme si to, budme v tomto bdeli a ostraziti.
Jen tak zvitezime. At uz snovicokem , nebo bez novicoku, to neni dulezite. Pocitat se bude jen to vitezstvi.

Dekuji za pozornost.

Zatím bez slepic

Inu, kdo nemýlí se s námi, ten se mýlí proti nám... Či ještě hůř, může mít i vlastizrádnou pravdu...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Plho, mlhu máte Vy.

Zatím bez slepic

In reply to by Hnidopich (neověřeno)

Trvalý odkaz

ale pro stařičkého profesora Hrbolka to bude navždy Mlha .... ;-)
každopádně nechtěl jsem být na Asfaltového holuba ošklivý. Je to jediný holub, kterého vidím rád (na tomto webu)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

To jen tak, jsem hnidopich.

Zatím bez slepic