Hutka podruhé

Autor
Štítky

Opět si nemohu pomoci, musím panu Hutkovi zadarmo zase udělat PR:

https://www.youtube.com/watch?v=iVaaS9PvFHM

Jsem moc rád, že se tentokrát nenaváží jen do Zemana. Minule mu svou písničkou přál smrt, ale nějak se to nepovedlo. Dědek je v rámci možností stále čiperný a má chuť přežít i Angelu Merkelovou a její třasy. Na lafetě ho ještě nepovezou. Tož bylo nutno přitvrdit a kromě Zemana zepsout i všechny jeho voliče. 

Doufám pevně, že tuto píseň budou hrát na každé demonstraci a v České televizi by měla běžet třikrát denně. Hutka sám už píseň asi nerozšíří dokonale. Na koncertech už má jen pár lidí, ostatní chodí k Nohavicovi i přesto že ho před národem odhalil jako udavače. Hodně důchodců i lidí středního věku na internet nechodí, protože to neumí nebo nemají čas (ale pravidelně čtou řetězové maily s fejkňůs).

Vzhledem k tomu, že mám už větší publikum než pan Hutka, prosím vás všechny o šíření tohoto videa. Všichni byste měli napsat do rozhlasu, aby tuto písničku zařadili do hitparád a hráli ji a hráli od rána do večera. 

Doporučuji Hutku co nejčastěji zvát do všech možných pořadů - Václavem Moravcem počínaje a Janem Krausem konče. 

Guru Mára  nebo Jaromír Soukup nikdy pro Babiše ani za miliony neudělají tak skvělou službu jako Hutka, který to udělal už zadarmo. Ani Bison a Rose to už nezvrátí. A ještě bych přidal i Tomáše Kluse a další řečníky z Václaváku a Letné. Je zapotřebí, aby hodně mluvili. Aby byli u moderátora v pohodě, aby se cítili dobře a měli slinu řečnit. To stačí. Nic víc Babiš ani Zeman nepotřebují. 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

vůůůůl...
Teď ale nevím kdo. Jestli Bimbo, anebo ten přestárlý hip-hopper, který nepochopil, že když chce upoutat alespoň o málo víc lidí, než těch 200 magorů, kteří si ho podle Trubky přejí odebírat, musí výrazně změnit jak styl hudby, tak i přednesu a nakonec i svou imič.

Třeba podle tohoto:
Divnej vkus a divnej styl,
tyhlety hadry já bych nenosil,
povídá mladej zdravej jedinec,
pije Sprajt - svou žízeň poslouchá.

A tak mám v zadku drát
a v hlavě šroub,
jen ho nechám dotáhnout
a pak mi může každej z vás
akorát...

https://www.youtube.com/watch?v=604t9hX-ZNg

Zatím bez slepic

A ještě rozhovor z Prostoru X, kde nám vysvětluje, kdo je mienkotvorná elita.
https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/96201/hutka-zpivat-o-zemanove-sm…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

To video je prostě umělecké i lidské dno! Kam až lze klesnout?
P.S.
A to jsem na něj v 70 letech chodil do klubů!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ve chvíli, kdy tento podprůměrný song poslouchám, jej slyšelo 48 182 lidí, z nich se líbil 393 a nelíbil 204 lidem. Většině lidí je to blábolení, se kterým by Hutka uspěl jen v mateřské školce, úplně lhostejné. Ale patří k demokracii, že i takové názory mohou zaznít. Je to vlastně totéž, co PAL vyčítá svým odpůrcům, jen s opačným znaménkem. Ovšem to neznamená, že bychom měli z našich daní podporovat i takové "umělce". Ať si zpívají, co chtějí, ale za své. V momentě, kdy Hutkové, Svěráci, Mádlové a Polívkové žijí z dotací, měl by je zajímat názor těch jimi pohrdaných lidí , kteří jim ten život ve výšinách na morálním obláčku platí. Jinak si mohou plácat, co chtějí, ale vždy za své!

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dovolil si jen drobně doplnit, že i tento pokleslý autor pobírá autorské poplatky (OSA), jež tak nějak zprostředkovaně platíme všichni.

Zatím bez slepic

Dovolím si jen podotknout, že ty poplatky od OSA přijímá jistě s odporem a krajním sebezapřením, ale nakonec se obětuje a prachy přijme. I tomu Mádlovi nebylo žinantní přijímat od Babiše dotace a ve stejné době jej pomlouvat na demonstracích.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

obdivuju. Já jsem vydržel půl první sloky a po zjištění, že tento pseudoumělec opět nepřekročil svůj stín, jsem to zastavil - mám soucit se svou nervovou soustavou - a jen zběžně jsem nahlédl na text pod hýbacím obrázkem. Tam jsem zjistil, že Česká republika obsahuje oněch 200 digitálních magorů (pokud ovšem nevytvořil oněch 200 virtuálních zájemců Hutka sám), což mne rozhodilo takovým způsobem, že jsem se nasrán odebral do pelechu.

Zatím bez slepic

Tak to jsme na tom stejně.
Gerd mě předběhl. Já chtěl jen napsat otázku: "On ten Huťka ještě někoho zajímá?"
P.S.: Do pelechu ale nemůžu, peču husu.
P.P.S: Zelí už mám hotové, pivo je v lednici.
P.P.P.S: Knedlíky jsem koupil u svého "knedlíkového dodavatele". Kdo by se s tím plácal...

Zatím bez slepic

Chtěl jsem vědět, jestli konec nebude ještě horší než začátek. Jenže je to natolik ubohé, taková dětská rýmovačka s podprůměrným textem i hudbou, že by s ní Hutka neuspěl ani na Bratislavské lyře blahé paměti. A ta úroveň písně je natolik ubohá, že je to vlastně jedno, zda je konec horší začátku. celé to veledílo je odpad, a to jsem ani nehodnotil text.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Nenavádějte,zasáhne OSA a budeme platit,to samé televize,rozhlas,Huťkovi stoupne sláva do hlavy.
Změní ministra kultury a Huťka požádá o dotace,jak dodává Staněk,min.kultury je bezedná pokladnička.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

No, nemá talent.

Zatím bez slepic

Kuzma je támhle! :) Já se přiznám, jsem kulturní masochista a většinou jsem zvědavý, zda je druhá půlka díla stejně slabá, jako ta první, ale tady jsem kapituloval :)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

jak rozhodnou šéfíci socanů v pondělí? Tipuji, že podobně jako to dělala ČLR za vietnamské války, vyšlou 1.237. vážné varování a sdělí, že pokud prezident nejmenuje ministrem kultury vychechtaného Šmardu do 31. 7. 2019, odejdou už definitivně z vlády. Konečně!

Zatím bez slepic

In reply to by Laco G. Mlynář (neověřeno)

Trvalý odkaz

Celé vedení ČSSD jsou přizdisráči a neodejdou z vlády. Udělají nějaké šachy, že tedy Šmarda ne, ale bude to někdo jiný, možná Zaorálek. A pojede se dál močálem černým kolem bílých skal. ČSSD má schopnost zkazit jakoukoliv jednoduchou kauzu, protože nemají rovnou páteř ani jeden z členů předsednictva a nejsou schopni vydat nějaké stanovisko a za ním stát až do těch hrdel a statků. A takoví poserové se mají brát za své voliče?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jojo, taky jsme před 35 lety zpívali jeho písničky... Teda já ne, já jen tak naznačoval, abych to ostatním nekazil a nevyhodili mě od ohně, ignoranta. Možná bych to dneska mohl používat jako svůj kladný bod, že (kouřil jsem, ale nešlukoval :-)).
Nikdy tedy nevíme, co nám svět přinese, jen co se zeměkoule pootočí... Smutné je, když se někomu převalí zeměkoule přes palici a dopadne takhle... to není k rozčilování, to je k politování, protože ten člověk je vlastně chudák...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Já odhaduji, že se většinou rozhodnout podat demonstrativně "odvážně a rozlobeně" Babišovi k rukám demisi, jako vyjednávací beranidlo.

Pojedou dle té koaliční smlouvy a nejlépe také k 31.7.2019, s nějakým přípodotkem že tato platí, do té doby, dokud nebude Šmarda nějakým tím ministrem..

Protože jsou socani přesvědčeni, že AB sám bez nich moc být ani nechce (jiní by přece chtěli taky a zase kde co....a SPD ne...), nakonec toho Šmardu umístí, či jak jsem psala dříve JINAK zobchodují.

Socani totiž nejspíše doufají, že na demisi dotaženou do konce NEDOJDE, protože přece demise všech pěti socanských dle koaliční smlouvy, znamená demise CELÉ vlády a AB sám říkal, že se té smlouvy drží a drží a drží a to by se už nedržel.....
Tedy v pondělí začne další kolo frašky.
A pak se uvidí, zda se socani nepřepočítali..........

Zatím bez slepic

Chce to jen vyčkat až se Merkelka odklepe z politiky. Možná že už příští týden by Babiš mohl na ten její minulý telefonát zapomenout. Jde to u ní, navzdory určitě té nejlepší lékařské péči na světě, docela rychle. Jo, boží mlejny...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Co je ten Šmarda vlastně zač, že o něj Hamáček tolik bojuje? Něco podobnýho co Huťka?
Eh, Kryl se obrací v hrobě, co za sprostotu dostává v médiích prostor a nejspíš také dotace a chtělo by to jezdit na venkov lidi poučovat, aby prosadili jejich jedinou pravdu pravdoucí (že "madame" Gaislerová, Huťko,...)...-nakydat před ně trošičku hnoje, smrádek, vůni domova na ně :-)

Zatím bez slepic

Kdo je Šmarda? Prostě další chlapík s přerostlým egem. Doma už ho vlastně žádná "výzva" nečeká, tak by rád posunul svoji kariéru do vyšších pater. Zvlášť když, a to si jistě také bolestně uvědomuje, je to možná naposledy, co mu to bude umožněno. A protože je mladý, dynamický a usměvavý, lze tušit, že ani v té straně by nemusel jako místopředseda končit. Že existuje ještě jedno patro... A ze všech těch místopředsedů strany je, zdá se, jediný, kdo nemá ministerskou nebo poslaneckou funkci...
Jestli bude v pondělí hlasovat tato skupina... Bude pikantní, zda bude o sobě hlasovat i on. Ale to se nedozvíme. https://www.cssd.cz/nasi-lide/politicke-gremium-cssd/

Vlastně to vypadá, že fakt nejde o nic jiného, než o to Šmardu upíchnout. No a u Tomana se jistě obávali, že jim Zeman bude dělat potíže... ;)

Jinak Šmardu neznám, jen usuzuji dle zkušeností s perspektivními mladými lokálními politiky, kteří mají nutkavý pocit, že se jim kariéra zastavila.

Zatím bez slepic

Inu pokud je skutečně jediný, kdo nemá funkcičku, musí se zařadit do stáda, aby nevyčníval. To chápu....

Zatím bez slepic

Šmarda je nejspíše totéž, co Poche. Šmarda ministrem nebude a ministrem se stane nějaký jiný Petříček nebo podobný poskok.

Zatím bez slepic

matka.
Já to s tím venkovem otočím,až budou umělci jezdit na venkov se svoji kulturou a žebrat o podporu,pak se kultura pozvedne.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

jako že s otevřenou náručí přivítáme městské migranty?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jardojardo Hutko
vzalo mě to z tebe prudko
kam se hrabou Pat a Mat
přinutils mě běžet srát.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tím Hutkou se prostě zabývat fakt nebudu,
on se zřejmě snaží uživit svou novou rodinu jak (ne)umí a za co mu někdo jistě i zaplatí....a o tom to je.
Ten, kdo mu za to tleská a platí je šmejd ještě větší než neumělec....

A tohle je pro system a dobu taky příznačné:
Zajímalo by mne zda kradl ten 80 desátník poprvé a "roupama" zkusit než umře vše, či jak se máme tak dobře, že už to lépe ani nejde..
Za dva roky prý ukradl elektřinu za 125 tisíc, (asi s pokutama .........).
Nebo jinak, na co asi v 80 ti potřeboval ročně té elektřiny za 62500 Kč a fakt to spotřeboval ON sám?

https://www.novinky.cz/krimi/510367-seniorovi-ze-sokolovska-hrozi-za-kr…

Zatím bez slepic

No, pokud si člověk začne topit spirálou... Nebo se přes něj připojí rodina... Nebo třeba tu elektřinu stáčel do petek a prodával na černém trhu ;)? Ještě mě napadá pěstírna konopí, ale to bychom se asi dozvěděli...

Zatím bez slepic

Pravda už nyní je čin natolik revoluční, že si zasluhuje rázné a tvrdé zastavení a potrestání a vyobcování heretiků.
Zatím se za ni dávají nálepky fuj"ista" a vylučuje ze stran a funkcí, zatím ještě jsou hořící hranice poněkud virtuální...
Ale člověk je opravdu schopen všeho!
Tady nám ve zkratce Koukolík ukazuje, jak to je.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10121244562-jadro/207562235800007-t…

Zatím bez slepic

In reply to by MAJKA (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Fujista" je krásné slovo. Voní mi osmdesátkama a kazetami jedné japonské firmy ;) Myslím, že Targus bude žárlit ;)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/519018-sypky-su-prazdne-urodu…

Poľnohospodárom pracovníci ÚKSUP-u odporučili klasickú hlbokú orbu. To je dobrá rada, ktorú pestovatelia, pravdaže, poznajú, ale skúste orať za mimoriadneho sucha.

"Pluhy nejde jednoducho zahĺbiť do zeme, vyskakujú z nej,“ odvetili unisono dotknutí roľníci.

Inymi slovami - usetrili na orbe... a usetria aj na skladovani :D
Buduci rok snad budu menej setrit...... a vidlak sa tejto problematike zjavne rozumie, kedze o tom uz pisal skor. Kalap dole Vidlaku...

Zatím bez slepic

hmm, bodejť by nevyskakovaly, když léta pluh zarůstá kopřivama.
Vůbec nejde o to , že je sucho.
Orba znamená jednu operaci navíc, v případě sucha dvě.
Normální vidlák pošle za kombajnem podmítku, aby se přerušily kapiláry v půdě a snížil se odpar a až je sklizeno nastupuje pluh do narušené půdy, fakticky pluh " táhne" jen 1/2 až 2/3 záběru - viz předchozí podmítka.
Peníze na tuhle operaci jsou - nárokové dotace na hektar.
Jen se holt musí koupit trošku levnější dovolená pro dětičky. Ale příští rok se vynaložené náklady vrátí, zase se může jet na Maledivy.

Zatím bez slepic

Přesně jak píše Mirek... 

Jen debil dělá hlubokou orbu bez přípravy.  Sedlák nejprve udělá podmítku strniště... pokud je to frajer, tak nepoužije diskáč, ale normální radličák, jen ho spustí tak do pěti centimetrů. Až na podmítnutém strništi vzejde plevel (ono časem stejně zaprší a pak se to zazelená), tak zo zaklopí na patnáct centimetrů hloubky. To už bude půlka září. A pak, koncem října (to tam na to zase už několikrát napršelo a vzešla všechna zbylá semínka plevele) tak to zaklopí na třicet centimetrů a je to. Plevel žádný, myši třikrát převorané. 

Ale dneska se tomu už ani nedivím. Sedláci nejsou, jen mechanizátoři a agronomové. Pluh jim seřizuje specializovaný servis, sami už ani nevědí, jak se to dělá... Když jsem říkal jednomu traktoristovi, že má s tím rezavým pluhem jet nejdřív na písčité pole, aby si ho vyleštil, tak právě objevil ameriku... 

Darmo mluvit... třicet let negramotného vyučování a skoro dvě generace neschopných blbců to se nenapraví za jedno odpoledne... 

 

Zatím bez slepic

Jak mirek58,tak i pan Vidlák.
Naprosto souhlasím.
To když se sláma nesklízela,ale pořezala a rozfoukala po poli,bylo nutno to podmítnou pluhem.Minule vzpomněl pan Laco Roudnici nad Labem,tam se vyráběl podmítací pluh,měl menší radlice a bylo jich více.
Když se plánovala na tom poli příští rok cukrovka,tak se to vyhnojilo hnojem a provedla se hluboká orba,pluh měl předradličky,kdy vrchní část s hnojem,hodil do hluboké brázdy.Stávalo se i dříve,že se objevily myši,ale většinou tam,kde se s půdou třeba dva roky nehnulo.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Celá storka je úplně jasná.
Jede se na doraz.
Se vším.
Úplně se vším.
Když rolníci skuhrají, že jim to nevychází ani na naftu, vyleze na pódium skopová hlava a všem nakuká, že neorat je moderní a ekologické. A kdo orá bez bumážky, dostane pokutu, svině jedna neposlušná. Pořádek muší bejt.
Jestli soudruzi z ministerstev opravdu nejsou takoví pičusi, jak se to jeví normálně myslícím smrtelníkům, pak provádějí čísi záměr sloužící k ekonomickému rozvratu zemědělství, případně uchystávání podmínek k pumpování dalších mimořádných dotací, na které vydělají především při(c)mrdávači zajišťující dodávky dotované suroviny nebo samotné vyplacení dotací.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vřele a hluboce doporučuji tento rozhovor Tomáše Poláčka u Pavla Štrunce: https://video.info.cz/strunc/polacek-je-mi-zle-z-lidi-co-zemanovi-preji…

Jednak si člověk přestane připadat jak v zemi bláznů, druhak... Prostě cítím, jak mi mluví v mnoha ohledech z duše. A vlastně se hodněkrát dotýká všech našich témat. I když povídá o tom, jak si ve dvaceti své kořeny neuvědomoval, ale dneska - čím je starší - i přes procestování světa ty kořeny cítí stále intenzivněji, stejně jako odpovědnost a respekt k práci a úsilí svých rodičů, dědů, pradědů a dědů jejich dědů. A ke svým potomkům. Jak nemusí souhlasit třeba se Zemanem, ale je to prostě prezident a i kdyby nebyl prezident, je to starší pán - a někomu takovému sprostě nadávat do ovarů je prostě mimo mísu. Jak má díky svým cestám i mezi muslimy řadu přátel - ale prostě to co udělala Merkelová v 2015 je prostě průšvih... Že ta rusofobie je úplně postavená na hlavu a proč by zařídil všem bijcům ruska několikatýdnenní pobyt někde mimo moskvu, aby zjistil, že k nám mají blíž, než si připouštějí...

Ta půlhodina je pro mě takový dotek lidskosti. Doporučuji.

Zatím bez slepic

hodně podobné.
Když jsem byl mladý, krásný a chytrý, furt jsem byl někde v pr... ééé... v luftě. To mě taky nic nezajímalo. Tedy kromě přítulných a vnadných žen, nejlépe s bujným poprsím.
A dnes ty kořeny cítím jak sfiňa.
Tedy kořeny mých zubů.
Marně jim (těm zubům) zubař i já furt dokola vykládáme, že jsou zdravé, ať už KURVA přestanou v noci otravovat!!! A ony ty kořeny nééé. Ani hovno. Furt otravujou, bolí, trnou, a tak všelijak podobně.

A ještě s těmi přáteli.
Já to mám přesně stejně jako madam Makrela.
Taky mám spoustu přátel, když mám škváru. Tedy peníze. Zejména pak v bufetech a hospodách a jiných podobných občersvovacích institucích.
Holt potřebných je spousta a škváry málo. Zvláště ti mladí už ani nevědí, co to ta škvára vlastně je, páč se topí elektrikou a plynem.

Zatím bez slepic

Zuby jsou svině a pomsta Boží člověku. O tom žádná. Už chápu i ty brufeny...

Zatím bez slepic

Zuby jsou Slovo boží k člověku, které mu říká, že dělá něco setsakra blbě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hudka - to jeho dílko - upřímnou soustrast. Kdyby to alespoň bylo vtipný - jen kýbl žluči.

Budu šířit. Je to výchovné.

Dřív jsem ho poslouchal, některé věci se mu podařily.

Zatím bez slepic

naprosto přesně. Je ovšem fantastické, kolik lidí věří oficiální verzi a to i lidí, kteří mají jinak docela zdravý rozum. Deep state si vyzkoušel, že už si může dovolit všechno, vhodným audiovizuálním ztvárněním a neustálým opakováním téhož dosáhnou toho, že lidi uvěří i sebevětšímu nesmyslu. Bohužel pro nás.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

takový kousek, jako je vlk, čemu se divíte...

Zatím bez slepic

netušíte, jak se ten třetí barák lekl, když kousek vedle flákly do jeho kámošů ta dvě létadla.
Už někdy kousek vedle vás spadlo létadlo?
No tak to vidíte. Víte houno a děláte chytrého...
To mně se stalo, že kousek ode mne sebou sekla bába na kole a já se málem pochcal, jaká to byla rána.
A co teprv takové létadlo...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jsem-demokrat-Lidi-voli-s…

Hutka se dle svých slov považuje za demokrata. „Demokracie má mnoho tváří, ale principiálně jsem demokrat,“ podotkl. „Demokratický systém je postaven tak, že svéprávní mají volební právo a volí. Nad tím je otázka, že určitá část společnosti, která má právo volit, je ovlivnitelnější než menší část. Menší část volí vědoměji a větší část volí z nálady, z ovlivnění, z neověřených informací. To tak je. Ta menšina se tu většinu snaží napravit, snad od starého Řecka. To je pořád ta stejná písnička,“ dodal.

------------------------

Demokracie má mnoho tváří, jsem demokrat, ale jak by to vypadalo, kdyby si každý volil jak chce. Musíme mu to vysvětlit, důrazně vysvětlit. Sládka jsme dokonce nechali demokraticky zavřít, když nechtěl volit demokraticky jak musel.
-
Co vlastně Hutka proti tomu socialismu měl? Ta uvědomělejší menšina pro nás vymyslela jak máme volit, vybrala kandidátky a nechala nás ovlivnitelné, abychom jim to tam hodili. Přece nás strana nenechá napospas nějakým fake news, že se mají na západě líp.

Proč Hutka z toho socíku utíkal? Byl to režim úplně pro něj. Aby jim tu Letnou nepotopil.

Zatím bez slepic

Jeho odchodem se zvedlo průměrné IQ v šestnáctimilionovém Československu zvedlo min. o jeden bod. Zato v Holandsku kleslo a arabáši za to nemohli....
Teď vážně: nebýt sametu, Hutka by v Holandsku zhebnul. Vždyť když tehdy s velkou slávou přijel, vypadal jak bezďák.

Zatím bez slepic

Jestli ono to nakonec nebude tak, že svéprávní demokraté jsou ti vesničtí vidláci a celá ta uhlazená společnost pražské kavárny je nesvéprávná.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V době, když se začal Hutka zviditelňovat pliváním na Nohavicu, ptali se na názor Michala Juppa Konečného (poŕadate festivalů Zahrada Strážnice. Náměšť, šéfredaktora časopisu Folk&Country - zná ho kažký aktivní folkáč a Hutka u něj na fesťákách dost často hrál - viz píseň Naměšť) - a on tenkrát odpověděl asi takto:
“ O vině a trestu často rozhodují i diváci. Když Hutka uspořádá koncert v Salmovské literární vinárně, příjde mu tam tak do deseti diváků. Když Nohavica uspořádá koncert ve sportovní hale pro 10 tisíc lidí, zmizí lístky v předprodeji zhruba za hodinu”.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nohavicu, tak ten pán beznadějně vyprodal amfiteátr v Dolní Lomné na letošním fesťáku.
Jestli zpíval něco o ovárku či jiných zabíjačkových pochoutkách, to netuším. Když jsem viděl ty davy lidí, kteří se po třiadvacáté hodině vraceli domů, říkal jsem si, že lidi tentokrát docela jasně hlasovali svými peněženkami.

Zatím bez slepic