Jaká je doopravdy KLDR?

Autor
Štítky

Otázka se začíná vysloveně vnucovat. KLDR zvládla vývoj a výrobu termonukleární bomby, testuje pravidelně balistické rakety létající tisíce kilometru daleko a stovky kilometrů vysoko, staví vlastní ponorky, lodě a celou vojenskou i civilní infrastrukturu. Má minimum zahraničních kontaktů a stejně tak má minimum zahraničních nákupů. Naše média nám vysvětlují, že je to země na pokraji hladomoru, bankrotu, že proti tamním vůdcům byl Stalin slabý odvar, že se tam lidem žije jako ve středověku, nesmíte nikam bez průvodce a pokud sáhnete na Vůdcův portrét, zabijou vás. 

Pak najednou zjistíte, že jakýsi americký pilot dostal povolení se proletět nad Pchjongjangem, natočit si to a dokonce to i odvysílat. A na záběrech bylo město sice  bez aut, ale plné zeleně,  obklopené farmami i výrobními podniky kde se pracuje, bo komíny kouřily, všude čisto... Ne neidealizuji si tamní poměry, to ani náhodou. 

Ale když jste schopni udělat atomovku, rakety, ponorky a další poměrně sofistikované zařízení, to musíte mít sakra dobré školství. Kolik tisíc inženýrů potřebujete na něco podobného... Kolik techniků, kolik dělníků, kteří fakt umějí. Musíte být schopni si udělat a nebo přizpůsobit obráběcí stroje, musíte mít kvalitní strojírenské normování a zřejmě i kvalitní špionáž, abyste byli schopni lecjaký nápad ukrást, ale také musíte mít kvalitní akademiky a další vědce, aby to ukradené byli schopni pochopit. 

Nedělám si iluze o milovaném vůdci, povinném truchlení a ještě povinnějším jásotu. A stejně tak si nemyslím nic dobrého o zemi, kde jsou gulagy a odkud se utíká a za vámi hvízdají kulky. Ale prostě nevěřím ani na bankrot a hladomor, protože do toho, co umějí, do toho je zapojeno tolik špičkových oborů, že prostě musejí mít možná zvláštní, ale přesto funkční ekonomiku.  

A když vidím, jak všichni západní velikáni, Trumpem počínaje a Schizo Abem konče, zvládají jen velkohubá gesta a vlastně nikdo neví, jak s tou Koreou naložit a nebýt atomově kousnut, když vidím, že se zmůžou jen na další jednání v Radě bezpečnosti a pak vyhlásí další sankce, které jen odpálí další raketu nad Japonsko a pak bude další kolo keců, kecůa keců, tak si prostě myslím, že Kim to má zmáknuté docela dobře. 

Ne, že by nevraždil, nezavíral a nebyl diktátor první kategorie, ale zřejmě má nejen fanatickou armádu, ale i fanatické učitele, studenty, dělníky, vědce, techniky a vůbec všechno co potřebuje. A když vidím, jak nám ti naši novináři lžou v jiných věcech, mám důvodné pochybnosti i o slavném korejském hladomoru a rozpadajícím se kultu osobnosti. 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

se mi včera honilo hlavou, když jsem z rádia slyšel reprodukované líčení poměrů v SK od nějakého přeběhlíka.

O poměrech v SK se můžeme jen dohadovat, jsme odkázáni na média a tudíž je to o naší důvěře - v mém případě nedůvěře k nim. Je to v případě SK stejné, jako v případě Iráku, kdy nám nějaká údajně přeběhlá dívčina líčila, jak se vyhazují děti z inkubátorů? Nebo jak nám líčili průběh kyjevského majdanu?

Jak píše Vidlák, schopnost mít jaderná zařízení není nahodilá, je to špička pyramidy zahrnující školství, průmysl a v podstaě je to o funci státu.

Ještě zřetelnější je to v případě Ruska. Uspěchy Ruska v poslední dekádě nemohou být nahodilé. Stojí na dobře vystavěné pyramidě. Rusko není, jak někdo tvrdí benzínová pumpa.

A jsme to my, kterým se pyramida schopnosti byt trvale úspěšní rozpadá.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Když jsem si tento článek přečetl tak jsem si vzpomněl, na situaci kdy se moje Mamimka vrátila z USA a vyprávěla o něm, a byla "podrážděná", že jsme něco chápali jinak, ačkoliv to říkala docela hodně přesně.
Pak jsem tam řízením osudu pobyl taky nějaký čas a uvědomil si, že ten popis co říkala, slova co řekla jsem chápal teď jinak (neměl jsem zkušenost, odmítal se dívat na to pohledem američana atd.) Na popis co jsem zažil bych i teď použil k popisu přesně ty samé slova/věty jako ona, ale pochopil, jsem, že kdo nezažil nebo nemá otevřenou mysl, bude ty obsah slov chápat vždy špatně.

Obecně platí nejenom u KLDR, ale u všeho ostatního, že málokdo dokáže pochopit co mu druhý člověk říká dokud nezažije to co on, protože i slovo "jídlo" znamená něco jiného pro čeledína a něco jiného pro sedláka... Pak se do toho zamotá "státní ideologie", třeba naše "demokratická co hlásá takygenerál Pavel" a aktivní redaktoři ČT a vyjde s toho paskvil, který normální člověk až na výjimky není schopen pochopit, ale cítí, že zde něco smrdí.

Zatím bez slepic

Pak jsem tam řízením osudu pobyl taky nějaký čas a uvědomil si, že ten popis co říkala, slova co řekla jsem chápal teď jinak (neměl jsem zkušenost, odmítal se dívat na to pohledem američana atd.) Na popis co jsem zažil bych i teď použil k popisu přesně ty samé slova/věty jako ona, ale pochopil, jsem, že kdo nezažil nebo nemá otevřenou mysl, bude ty obsah slov chápat vždy špatně.

- Je to jako přesně vykládat někomu, kdo přeci "zná" muslimy, protože si s nimi přátelsky pokecal - u nás (kde je nás totální většina), u nich (kde je brutální místní policie, která s nimi nemilosrdně zatočí a nás chrání evropský pas), má muslimského kolegu (a bílého šéfa a zatím i většinu kolegů), má muslimského příbuzného, většinou zeťáka či šváru a jezdí za ním občas na návštěvu a on je fajn (protože jste příbuzný jeho manželky, ta mu může ještě utéct a z druhé strany na něj zatím nikdo netlačí) atd - nebo ho dokonce vyškolili ve škole/skautu/univerzitě nebo dokonce v neziskovce. - Jo takovému znalci muslimů pak vykládejte něco o tom, co to je žít v muslimy se zaplňující čtvrti, rozhlédnout se kradmo v metru, kde kdo je a koukat do prázdna abyste neprovokoval, jít po ulici sám a vidět tlupu osmiletých spratků, co se na vás chystají házet kameny, za unuděného mžourání líné tlupy čtyřicátníků v čajovně, co to je bojovat v autě o život váš a vaší ženský s tlupu, co se dobývá dovnitř, mlátit někoho o hlavy heverem, pak sešlápnout plyn a projet tou tlupou bez ohledu na to, že neuskočí a pak smývat krev a vlasy z toho heveru, co to je žít ve městě, kde denně hoří auta a když jich hoří o Silvestru jen deset, tak je to klidný rok, co to je bydlet poblíž čtvrti, kam už nejezdí hasiči a záchranka a policie jen ve velkém počtu, co to je vysvětlovat matce, že vás pobodali, minuli tepnu asi o centimetr, ale vy jste v pohodě a vlastně o nic nejde.

Jak zpíval Nohavica: Jenom si nemysli, ono to bolí, když někdo kosou tě řízne.

A ti sebejistí se tam nejdou podívat a nejdou, navzájem si potvrzují, jak mají pravdu, trochu nervózně se vám posmívají, jakože jste poseroutka, co se bojí stínů a oni jsou přeci ti machři, co vědí líp a mají navrch. Jen podívat se tam nejedou, protože co kdyby to bylo, jak to říkáte vy, tak to by byli v koncích.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

radikálny. Slovo muslim by som vymenil za komunista a posunul o 30 rokov späť. Američan pokecal s komunistom (obyvateľom Ostblocku), ktorý mu tvrdil, že nemá rád komunistov, ani svoju vládu, ale ja viem akí sú všetci....to u nich polícia....ukradli mi...bál som sa aj kritizovať...sa ožerú a hneď sú agresívni...
Aby sme sa nezamotali do zbytočnej diskusie, všetko, čo tvrdíte existuje, a chcú svoju vieru rozšíriť cukrom, či bičom a aj ten najmiernejší bude rád, keď bude islám všade. Ale sú aj odpadlíci. A veriaci, ktorí majú boha od detstva v rodine, ako u nás, len iného, k nemu sa modlia a dodržujú niektoré zvyky, ale inak nič. Ako kresťania, židia a tak. Ťažko niekoho takého presviedčať o niečom, čo pozná celý svoj život a fungovalo to v pohode. Všetky jeho životné vzory a celé okolie to tak odjakživa robili. Samozrejme budú v niektorých otázkach s našou kultúrou v konflikte. Preto si myslím, že tu nemajú čo robiť. Veľká väčšina. Ale aj dokážem pochopiť, že zo svojich krajín zmizli a pridali sa k tomu dobrodružstvu sťahovania sa do Európy. Západ už je v tomto asi stratení a ešte ich čaká obrovský a drahý boj o zachovanie si svojej kultúry. Oni sa pretransformujú v niečo, čo zatiaľ nepoznáme. Mestá, štvrte muslimské a kresťanské, uvidíme. Vyhnať sa už nedajú, pokiaľ nebude občianska vojna, pogromová nálada. Aj len dobrovoľný návrat s príspevkom by bol pre tú masu už príliš drahý, než aby sme to z našich dlhov zaplatili. Príchod rodinných príslušníkov bude ešte drahší, tož si nevyberieme.

Zatím bez slepic

V cem jsem radikalni a kde jste v zapadni Evrope mezi muslimy zil?

Sam pisete, ze bude obcanska valka nebo primo nase genocida. - Vam se to zda malo radikalni? Vite co to znamena? Ze k Vidlakovi do vesnice prijde tlupa pro zradlo, zabije jeho a jeho syny syny, z manzelky a dcer si udela sexualni otrokyni. - Jak to vim? Tak jsme to videli v Syrii a tak jsme to videli v Jugoslavii. V zapadni Evrope se to takhle deje zatim ve mestech, jen zatim bez systematickeho zabijeni, protoze muslimu je zatim malo na primy vseobecny utok a belosi jeste maji kam odchazet a jeste mohou utikat v momente, kdy je to na ne moc, takze vyklidej dobyta uzemi, kdyz jeste mistni muslimove nejsou zdivoceli.

A s timhle vy jste smireny? "Mestá, štvrte muslimské a kresťanské, uvidíme." Nezblaznil jste se nahodou uz nahodou taky? To je Libanon, kde byla obcanska valka nejmin 20 let a krestani z Libanonu jsou rozesety jako uprchlici po celem svete.

Tohlensto prijimate jako normalni pro sve deti a vnoucata? - Co jste jen za rodice.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Ťažko niekoho takého presviedčať o niečom, čo pozná celý svoj život a fungovalo to v pohode.

Tim chcete rict co? Kdyz zije nekdo ve zvyku cely zivot, ze je normalni mlatit holcicky, tak vam to uz prijde normalni? Ze kdyz zije nekdo cely zivot ve zvyku krast ci prodavat drugy, tak vam to prijde normalni? - Co kdyz bude zit ve zvyku, ze bude tak trosku kanibal a sem tam si chyti dite a upece? - Tam jeste vam to prijde normalni?

Kde mate tu hranici a podle jakych principu urcujete co je jeste snesitelne a co ne?

A proc by mely byt v Evrope muslimske, krestanske a nejspis taky ateisticke, cinske, indicke ctvrti ? - Jestli chce nekdo zit jako muslim nebo cernoch, tak proc tak ma zit ve Francii nebo Anglii? Proc tak nemuze zit rovnou v Maroku ci Pakistanu? Proc ma tak zit v Evrope a chodit si pro davky, na ktere vydelavaji v Evrope?

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

povedať, že keď jete od malička bravčové, alebo jete rukami, príborom, paličkami, tak to tak budete doma robiť naďalej, aj keď ste v cudzine. Keď sa od malička ráno o piatej modlíte k allahovi atď. Nie sú zvyknutí na drogy, zabíjanie a neviem čo. Veľkou väčšinou sú to obyčajní ľudia, momentálne mladí chlapi, ktorých zaujíma futbal, dievčatá, dobre vyzerať, baviť sa a zarobiť si peniaze, aby na to všetko mali. Sú na Facebooku, Instagrame a cnie sa im za mamou a za tatom. To naše bomby vyhnali mnohých z ich prostredia, my (a Saudi, Katar, Izrael a pod.) platíme a vyzbrojujeme rôznych žoldákov, ktorí vtrhnú do Sýrie, Lýbie, Afghanistanu, atď. alebo sa pridávajú k skupinám (rebelom), ktoré podporujeme takisto my. My vyvážame do Afriky dotované kuratá a budujeme pre otrokov plantáže kvetín, vlastníme diamantové a iné náleziská a skôr podplácame, než platíme dane. My sme tí predátori, ktorí ich bezohľadne využívame. My, myslím nás bielych, našich politikov a naše globálne firmy, ale aj my, obýčajní ľudkovia, ktorí platia humanitárnu pomoc a zatiaľ nič veľkého zmeniť nemôžu.
Keby sme sa nenasrali do týchto štátov, tak tu máme ako kedysi pár tisíc Afričanov a Aziatov na celú Európu, ktorí sú už dobre integrovaní a keby to politika celé nerozosierala, tak by bol aj kľud. Nehovorím o bývalých koloniálnych mocnostiach, kde si to naťahali vo veľkom sami a radi.
Ako som písal, podľa mňa tu migranti nemajú čo robiť a nieje to moje prianie, ale skutočnosť, že tu sú a že ich odtiaľto nedostaneme, iba ak by bola občianska vojna. Spočítajte si len počet letov z Nemecka na stotisíce migrantov, alternatíva by bola ešte po mori.
Priamo v muslimskej štvrti som nežil a ani by som nechcel. Susedov som už mal rôznych. Žijem 20 rokov vo Švájci, kde je vyše 30 %, v mnohých mestách aj 50 % cudzincov. Tu zatiaľ všetko funguje, lebo každý má prácu a migranti sú rozdelení po obciach podľa počtu obyvateľov. Nárast dal aj tu dosť zabrať, lebo "slniečkári" berú a berú a nestíha sa s nemčinou, so školou, s vyučením, s prácou. Pol roka som robil v bunkri so cca. 180 asylantami (vyše 100 Afgh, 30 Sýria, Irak, 30 Afrika, Srí Lanka) a pár mesiacov som obchádzal už na dedinách ubytované rodiny, mladíkov a tak. Mám kamarátov, kolegov z rôznych krajín, naše deti tiež. Nemám ružové okuliare, ale taký radikálny alarmizmus škodí a ten som Vám vytýkal a naznačil, že podobne o nás mohol hovoriť napr. Američan (komunisti), alebo teraz hovoria v GB. A prečo by niečo malo byť, čo Vy si neprajete? Vaše želania volajte na "Koncert na přání, ČRO, tři jedničky padesát" :)

Zatím bez slepic

In reply to by oldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

rozdeľujú azylantov, migranti sme aj my.
V tých ubytovniach, keby sme zavreli 200 mladých z ČR, SR, Poľska, Maďarska, alebo Rakúsko, CH, F, D, E, tak tam budú podobné problémy ako s týmito z Afriky, z Ázie. Skupinky, ktoré chlastajú, naháňajú ženské, je po nich bordel, čumia do svojich telefónov a gelujú si vlasy. Skupinky, ktoré sa snažia a učia sa jazyk, hlásia sa do služieb, upratujú, varia, pracujú. Občas hádka, občas bitka, sem tam nôž v bruchu...
A kresťan, alebo ateista z Afriky nenávidí muslimov, Senegalčan nechápe, že ho hádžete do jedného vreca s Nigérijcom, ktorý dealuje s drogami, Sýrčana, ktorý žil civilizovanejšie ako mnohé časti Európy s dedinčanom z afghánskych hôr, ktorý sa postaví na záchod a umýva si zadok vodou atď. Potom ani my by sme sa nemali sťažovať, že sme všetci ruskí komunisti a chlastáme vodku na litre, alebo sme všetci Poliaci, ktorí....
Nekonečné téma a zložité. Tiež by som bol najradšej, keby to bolo tak ako kedysi, že sme tieto veci spoznávali pri vzájomných návštevách v domovine toho ktorého národa, ale realita sa rúti iným smerom. A mnohí to tak chcú a mnohí na tom zarábajú.

Zatím bez slepic

In reply to by oldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jaký radikální alarmismus?

To se mě snad jako zdá ty teroristický útoky nebo co? To se mě snad zdá, že sem lezou davy vetřelců? To se mě snad zdá, že média lžou seč můžou? To se mě snad zdá, že kromě pravoslavný církve jsou všechny už kontrolované zrádci, stejně jako média, politici, neziskovky, skaut, justice, policie, akademici, politické bojůvky atd?

Já si pamatuju Čechy úplně bez muslimů. Tehdy jsme měli svobodu říct o pedofilovi, že je pedofil a že ho měl někde nějaký cvok za proroka, to na tom nic neměnilo. Taková to byla svoboda.

Já si pamatuju ještě doby, kdy náckové z Antify ještě neexistovali, o mlácení lidí bojůvkama se vyprávělo jako zrůdnosti minulých režimů.

Já si pamatuju doby, kdy se do zahrad Pražského hradu chodilo bez policejní prohlídky, hradní stráž byla symbolická a na Staromáku nebyly betonové bloky.

Pamatuju si doby, kdy policie legitimovala kohokoliv a kdo vypadal jako ilegální cizinec, feťák nebo zločinec, tak o to víc. - Dneska proudí davy vetřelců zemí a nikdo je nekontroluje.

Země a celý kontinent, celá civilizace se rozkládají před očima, v Belgii a Francii je výjimečný stav déle než rok a vy tu rádoby nadřazeně mluvíte o alarmismu?

Kdy to pro vás bude dost nebezpečný? Až vám narvou vaše vlastní varlata do huby, protože cizí nepočítají? Až i vás poraní náklaďákem, protože, když přejedou jen souseda, tak to nepočítá? Nebo budete jako ten dobytek Ladenburger a ještě na hrobě své zavražděné dcery budete hlásat, že je potřeba víc imigrantů? - Vy se máte za někoho uváženého? - Vždyť už jste dávno mimo realitu.

Titanik se nepřestal potápět, protože někdo na palubě zavřel oči.

-

A že jsme migranti jako oni? To si snad děláte legraci? Když táhly kolony vetřelců Evropou, tak vedle nich jdoucí novináře dál legitimovala policie, i když byli viditelně občané EU a měli zcela evidentně právo na volný pohyb.

Já nejsem na jiným kontinentě a neuctívám nenávistný božstvo. Když jsem v cizině, tak se snažím splynout a spíš se přizpůsobit místním. Proto jsem tam jel.

A protože nechci jíst holýma rukama z jedné mísy, tak necestuju tam, kde se tak jí. Natož aby si tam někde vyložil nějaký modlení a šel se tam provokativně modlit.

-----------

Tomuhle přece sám nemůžete věřit:

"väčšinou sú to obyčajní ľudia, momentálne mladí chlapi, ktorých zaujíma futbal, dievčatá, dobre vyzerať, baviť sa a zarobiť si peniaze, aby na to všetko mali. Sú na Facebooku, Instagrame a cnie sa im za mamou a za tatom."

Ještě jste nám zapomněl odříkat, jak rádi jedí dobrý jídla a jak jsou rádi, když jim pochválíte nějakou jejich specialitku - takže jsou vlastně jako my.

-
Co to je za logiku? To je jako byste říkal: "vidíte ovečky, ti malí vlci jsou úplně jako vy, bumbají maminčino mlíčko, hrají si spolu, kňourají, když nemají náladu a občas vytlačí hovínko, úplně jako vy" (tak hoďte do kanálu milióny let evoluce, které vám velí mít se před vlkama na pozoru a běžte se s nima kamarádit.)

Nejde o to, v čem jsou stejný, ale v čem jsou JINÝ a to je víra v psychopatického proroka a vše co z toho plyne.

Vy sám nemáte žádný historky, jak jste jim vysvětlil, že jejich prorok byl vraždící pedofil a oni řekli "No jo, mrdal dítě, to je fakt, byl to pedofil. Jdu to vysvětlit tátovi a mámě!" "No jo, Prorok přišel někam mezi cizí lidi a všechny je povraždil, protože nechtěli věřit jeho náboženským žvástům. To byl ale psychopat!" Nic takového se neděje a nikdy se vám nestalo - protože víte stejně jako já, co by vám udělali.

Všichni to víme a proto je tu nechceme.

Balkán byl okupovaný nějakých 500 let a dodneška je z toho traumatizovaný.

--------------------

Jsem rád, že jste se přiznal, že jste nechal bombardovat jiný země, posílal jim tam žoldáky, že někam vyvážíte kuřata, vlastníte tam diamantové doly a všechno ostatní, co jste vypsal. Odpovědnost máte vy. Ne já.

Já žádný doly nikde nemám, žoldáky ani kuřata jsem nikam neposílal a CIA se mě nikdy nepřijde přeptat na povolení, jestli jako nejsem proti jejich plánům. Představte si to. Serou na mě v CIA.

Nemůžu za nic, co jste nahoře vypsal, stejně jako většina Evropanů. - Proto nemám žádné povinnosti proti vetřelcům a můžou zas táhnout.

Ona dělicí čára totiž vůbec nevede rasově, jak nám to tu podstrkujete, ale napříč rasama.

Vy, to jsou na jedné straně křiváci bílí i barevní - vrchnost, vetřelci a naši zrádci. (Zrádci jste vy - z médií, neziskovek, skauta, politiky, církví, antify atd, co to děláte pro prachy.)

A na druhé straně jsou normální Evropané, kteří chtějí jen žít v klidu jejich malý životy, věnovat se práci a rodině a sem tam něco vylepšit. - Těch se nikdy na nic neptá, jen při volbách dostanou iluzorně na vybranou mezi dvěma zrádci a to je všechno. Zeman a Trump jsou chyba v systému a proto ta nenávist.

My vetřelcům, nic nedlužíme. Přišli sem, jako vaši spojenci, aby vám pomáhali proti nám. Proto je hájíte, protože jste všichni z jedné party.

Jestli nějaký vetřelec trpí, tak kvůli vám a jestli mu chcete pomáhat, tak si mu jděte pomáhat k NĚMU hor či pouště a za vaše vlastní peníze a nás tu nechte v klidu.

-

A i ten kousek, že sem chodí, protože někdo bombardoval jejich země, je jen lež.

To je na školení důvěřivých dětí ve školkách.
Kdyby to byl důvod, tak by nešli až do Evropy a nešli by sem z Pákistánu, Bangladéše ani rovníkový Afriky, který nikdo nebombardoval. - Podle stejný logiky by měli na začátku války utíkat angláni a holanďani do Německa a na konci němci a rakušáci do Anglie a USA.

To to zní jako blbost, že? Protože to blbost je. Přišli sem, protože si je sem vaše neomarxistická parta pozvala, aby měla dost potenciálních vrahů.

Kdyby Turecko nechtělo, tak přes jejich hranice neprojde ani myš. Kdyby nechtěla Merkelová a její šéfové, tak by do Evropy nepřišel ani jeden vetřelec.

Nějaké Merkelovské výmluvy na noviny, to jsou jen lži. Novináři jsou děvky prodejné, lžou jak se jim přikáže a poslouchají mocné a ne naopak. Merkelová se novin nikdy nebála. Poslouchají na mrknutí.

Když bylo mega znásilňování v Kolíně, tak Merkelová nařídila ticho a noviny nic neřekly, když byla znásilněná a zavražděná Marie Ladenburger, tak německý noviny držely hubu i když toho byly plné noviny po celém světě. Když se někde sejde AfD, tak noviny mlčí, protože to mají nařízeno.

Vetřelci sem nepřišli protože je někdo bombardoval. To je lež. Přišli sem proto, že je sem Merkelová a její kumpáni a loutkovodiči pozvali a pozvali je sem proto, aby měli posilu proti nám a to, že to vetřelci sami ani neví, to na tom nic nevědí.

Agresivnímu psu se taky nevysvětluje, proč se pouští na sousedovu zahradu. Prostě ho tam pustí a koho pokouše, toho pokouše.

To vy jste predátor, co bombarduje. Jen vy. My ne. My k vám nepatříme.

-------------------------------
že ich odtiaľto nedostaneme, iba ak by bola občianska vojna

Občanská válka bude. To si pište. Chcete ji. Proto jsou sem ti vaši "normální kluci" pozvaný.

Kdyby se vaše parta chtěla vyhnout občanské válce, tak hlídá hranice a začne s repatriacemi. Vetřelci by byli zavřený v centrech, odkud se ven nedostanou i kdyby tam měli žít 50 let. Žádný internet, žádné volání domů. Žádná halal strava. Nechutná - nebudeš žrát. - Chlapi oddělený od ženských, aby se dál nemnožili. Náklady na repatriaci by se platily z dovozních cel muslimských zemí.

Kdybyste se chtěli vyhnout občanské válce, tak vyžadujete dodržování zákonů. Všech zákonů. Čarodějnice vyjde v burce, tak se zatkne a jde do vězení jako každá jiná. Jestli na to vylítne 200 arabáčů vyvádět do ulice, tak se tam jich pozavírá 200. Takhle se vyhýbá občanský válce. - A pak repatriace.

Chtěj zcelit rodinu, protože bez ní nemůžou žít. Skvělé. Tak se naloží do letadla a do večera jsou zpět u rodiny. Doma. Ve vlastní zemi.

Děláte všechno, co jen můžete, abyste tu občanskou válku vyvolali a protože se zatím ještě necítíte dost silní, abyste ji vyhráli, tak jen hledáte záminky, jak sem tahat další a další vetřelce.

Proč to děláte? Z cizinců jsou vždycky lepší vrazi místních.

Když byla po roce 1917 občanská válka v Rusku, tak se napřed z ciziny přivezli "revolucionáři," vybavili se penězi, ti si pak do Rudé armády naverbovali cizince ze zajateckých táborů a poslali je vraždit Rusy. Rusové se verbovali teprve později.

Celkem logicky, protože normálním lidem se jen tak nechce jít zabíjet souseda. Cizinci to nevadí, protože to není jeho soused.

Rakouský císař udělal něco podobného se židy. Bál se rakušáků, že by se ho mohli zbavit, tak do Rakouska natahal židy s Haliče, protože ti na rakušáky bezohledně srali a za možnost si nahrabat a vydrápat se, rádi kolaborovali. Císař je nacpal do všech funkcí, co jen mohl, protože počítal s jejich věrností za výsady, a jak to dopadlo všichni víme.

Antisemitismus v Rakousku přesáhl všechny myslitelné meze, rakušáci nesnášeli cizáckou židovskou vrchnost, chtěli se jí zbavit za každou cenu a všem bylo jedno, že mladí židovští kluci rádi hrají fotbal, myslí na holky a rádi popíjejí kafíčko.

Kdo chce válku míchá populace, kdo ji nechce je odděluje.

Vaše banda válku chce a vy nejspíš taky pro vaše děti. Alespoň podvědomě určitě.

Když má vetřelec holou prdel, mozek vypatlaný islámem a hormony a idiotsky věří, že po smrti bude klátit panny, tak je ten pravý námezdní hrdlořez proti místní populaci.

To že rád čutá do mičudy na tom nic nezmění. Jednou si tak bude čutat do uřezaných hlav.

I z toho vašeho Švajcu jsou slyšet hlasy normálních švýcarů, jak je to hrozný, jak jim tam vozí vetřelce. Jak je vrchnost šikanuje. Jak jim tam řádí ze řetězu utržený neziskovky atd.

-------------

Kdyby se vrchnosti chtělo, tak vetřelci odejdou jak přišli klidně zítra a nestálo by to nic - šli by pěšky až na Balkán a tam by mohli naskákat do Bosporu a přeplavat na druhý břeh. Šťastný, že jsou z Evropy a noviny by je vylíčili v těch nejhorších barvách.

Když noviny lžou na rozkaz o Trumpovi, Zemanovi, Putinovi, lhali o Srbech, tak řeknou cokoliv, co se jim přikáže i o uprchlících. Pokud jim to ovšem vrchnost přikáže. Ovšem vrchnost je tu chce. Tupý otrok dobrý otrok. To demokratů se bojí.

Vymlouvat se, že repatriace jsou drahý, je jen záminka. Tak by se zvedli daně na migrantech, na těch, co kšeftují s muslimy a těm všem, co si na migrantech mastí kapsu. Je jich dost a dost. Naši exekutoři mohou dělat poradce, jak z nich prachy vyždímat.

Jsou v tom mistři.
----------------

A přestaňte už hlásat, že pro američana jsme komunisti.

Komunisti byli jejich výrobek a ve Švajcu si přeci Lenin v klidu pobýval, to odtud ho Němci poslali do Ruska.

---

Občas bitka, občas nož v bruchu? Mezi Evropany? A co ještě? Bitky kvůli pánbíčkovi? Tak si představujete Evropany?

Jen lžete. Rozdíly jsou nebetyčné. Kde je v Praze no-go zóna? Ta bělošská? Nikde. Kde je někde v Evropě nějaká bělošská no-go zóna? Nikde.

Zatím se v ČR dá ještě chodit po ulici ve dne v noci docela bezpečně. Jinde ne.

Nějaká francouzská čtvrť v Německu, kam se všichni bojí? To přeci není.

Jo arabsko-černošská čtvrt, kam už ve Francii policajti v jednom autě ani nejedou, to najdete ve Francii snadno. Tak nám nedokazujte, že to dělají nový přistěhovalci všude. Jen ti někteří.

Když pošahaná Hepnarová najela do lidí na ostrůvku, tak byla celá země v šoku a nikoho ani nenapadlo, že by to bylo normální. Když ji komunisti popravili, tak to všem přišlo normální i když komunisty rádi neměli. - Teď se kvůli muslimům předělávají standarty toho, co je vlastně normální a psychopatické se nám už vydává za normální.

A z najíždění do lidí je takový hezký nový obyčej multikulturní společnosti. Na který si máme zvykat. Nechci si zvykat.

----------

Já chci žít v tom lepším světě, co byl a ne v tom psychopatickým, co mi tu vychvalujete.

------------------

Jestli Senegalec nechápe, že ho hážou do jednoho pytle s Nigérijcem, tak by se snad měl podívat do zrcadla, aby přišel na ten důvod, ne?

Kurnik, jsou na jiným kontinentu. Lidi je tu nechtěj. Jejich jménem pořád někoho šikanují. Samozřejmě, že budou považovaný jeden za druhého. Měl jste mu vysvětlit proč.

Taky jsem viděl muslimy, co byli jak zaseklá deska: Já přeci nejsem terorista, tak proč se mě lidi bojí. Ale každej pátek chodí zvedat řiť do modlitebny a uctívá tam vrchního teroristu, který tu šílenost vymyslel a diví se, že se mu nevěří.

Já když pojedu do Indie, tak se taky nebudu divit, že si mě spletou s angličanem a budou se tam na mě mračit.

Teď určitě nepojedu se nastěhovat do Anglie. Když tam mají poláků plný zuby. I když to je jen novinama napumpovaná nenávist a původně EU byla vyjednaná jako volný pohyb zboží a pracovních sil, protože jinak by o to nikde nestáli. Takže poláci dělali přesně to, na co byla EU určena. Vetřelci žádnou reciprocitu nenabídli.

---------

Jo a kde jsou ti civilizovaní syřani? Jeden se nám tu vetřel do senátu a hned je z něj napřed muslim, je to typický křivý, prolhaný darebák, přesně jakou mají pověst.

Kde jsou ti ostatní civilizovaní, že na něj nenastoupili, aby mu rozbili hubu? Nikde, žádný nejsou. Ani s pankartou před senátem nepostávají.

Jiného Syřana jsem tu viděl, jak se naparoval se svýma literárními výtvory. Četl to, jako kdyby předával bůhvíjaké moudrosti a bylo školácké a cizí. Manželka vedle zakřiknutá subka. Dcera to samé. Zároveň loudil o uznání a zároveň se chtěl naparovat. Bylo to trapné.

Civilizovanost nedělá to, kolik máte peněz, co si kde koupíte a dovezete. To dělá to, co máte v hlavě. To jaké máte hodnoty. Jak reagujete v těch drobných každodenních situacích.

Hodnoty, co doopravdy máte. Ne to, co odehrajete pro média, neziskovky, naivní kafíry a spol.

Ne ty "evropské hodnoty," kterýma se dneska ohání každý multikulturní darebák a ve skutečnosti je chce zničit.

Jestli do Evropy přijde někdo jako prosebník o azyl, dá se mu víc, než spoustě místních, co pracují, víc než místním bezdomovcům, protože se nám tu pořád vnucuje, jaký je to ubožák vybombardovaný, kterému se musí pomáhat - a on se pak urazí, že se mu nabídl kravín, protože dvoupokojový byt mu byl málo a on je vrchnost, která čeká, že se okolo ní dál bude skákat, tak to právě ukáže svoji "civilizovanost".

Protože my už právě nežijeme mentálně ani v antice, ani ve středověku, kde je jeden všemocný satrapa, co vládne všem a ostatní jsou bezcenný hovna, který se před ním musí sklánět.

Civilizovanost dělá, že v jiných lidech vidí taky lidi a jestli jsem někde na návštěvě, tak se tam chová jak na návštěvě.

Civilizovanost dělá, že když čech někde v cizině udělá nějaký zločin místnímu, tak ostatní češi řeknou "jen mu dejte, kazí nám tu pověst." A ne že vylítnou jak divoši do ulic, kde všechno rozmlátí, zapálí, vydrancují, protože se ublížilo jejich "bratrovi" a "rodina je svatá" a "kmen je posvátný" a "moje matka je světice (a vlastně panna)".

Jak to, že bělogvardějští Rusové ve Francii nemají dodnes svoje gheta? Protože ti byli doopravdy civilizovaní a jakmile ve Francii vyrostli odmalička, tak od Francouzů nejsou k rozeznání.

---------

A v podstatě nevím, proč pořád opakujete to s těma komunistama. - Možná to je ve Švýcarsku velké téma, ale na západě komunismus jen kvetl, když u nás mu nikdo nevěřil.

A byli to američani, do vyvezli komunismus do Ruska. Tak by si zrovna američani na komunisty neměli moc stěžovat.

------------------

Tiež by som bol najradšej, keby to bolo tak ako kedysi, že sme tieto veci spoznávali pri vzájomných návštevách v domovine toho ktorého národa, ale realita sa rúti iným smerom. A mnohí to tak chcú a mnohí na tom zarábajú.

- Jestli tohle náhodou myslíte upřímně, tak to budete muset zase odvrhnout všechny ty lži, co jste si nechal nekriticky nacpat do hlavy a začít pro to taky něco dělat a v první řadě začít vnímat realitu kolem sebe.

Spolknout pýchu, že jste něco víc, jen proto, že jste Evropan a konečně si přiznat, že už dávno jste jen dobytče, co jede na porážku; jako žid, co už sedí ve vlaku do Osvětimi a nechce to vidět. Ne se opájet myšlenkou, že jste v té silné partě, co má nějakou vinu, protože je tak mocná a musíte jen ustupovat a ustupovat a nabádat k tomu ostatní, protože my bílí jsme o tolik lepší.

Za o tolik nejsme a jestli nedokážeme uchránit ani naše slabé a chudé, ani naši kulturu proti vetřelcům, tak to neděláme ze síly, ale ze slabosti.

A měl byste si přestat si hrát na to, že to jsou kluci jako my. Nejsou a nikdy nebudou. V povrchnostech ano, v tom důležitým nikdy.

Jestli nemáte ani na to, abyste se díval na realitu jaká je, tak se nikam nedostanete. Lidi jsou vytočený. Maj vás plný zuby a riskujete, že dobře pro vás bude, že skončíte jen jako ten švédský vítač Patrik Liljeglod. Všichni mu to přejí, protože přesně tohle ten dobytek připravoval jiným a tak dostal, co zasloužil.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

čo čakať od vychlastaného Rusáka s krvavými očami, cez ktoré už ani nechápe, čo iný píšu. Aby ste za chvíľku nejazdil náklaďákom po námestí...

Zatím bez slepic

In reply to by oldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

frustrácií sa ani nedalo dočítať. Nezávidím Vám, čo ste všetko prežil a nosíte v sebe. Taká malá časovaná.

Zatím bez slepic

In reply to by oldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jistě sluníčkáři, ještě mi řekni jak mě lituješ a jak mi přeješ všechno nejlepší. Tyhle manipulativní žvásty snad odříkáváte všichni z té samé příručky.

Přitom samozřejmě nelituješ nikoho. Říkáš to jen aby jsi ponížil.

A propos - aspoň k tomu píchání dětí prorokem jsi se mohl vyjádřit ne? Jak ti na to reagovali tví muslimští kamarádi, když jste si na to nemá otevřeně multikulturně poklábosili?

Nic se nedozvíme - jen budeš bezobsažně kecat fráze, abys nemusel přiznat, že se jich bojíš a tak jsi to téma ani nenadhodil.

Z tebe bude muslim jedna báseň.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Asi vysvetľujem dosť blbo, alebo je to slovenčinou, ale rozumiete textu dosť zle. Na Vašu zbierku čiernej kroniky a predsudkov sa reagovať nedá. Minule pri vysvetľovaní Babiša a vlka ste vyzeral celkom normálne, ale až tu sa mi rozsvietil ten Váš "čmoud". Tie kecy sa fakt nedali dočítať a Váš otvorený rasizmus si môžete strčiť niekam.
Manipulatívnosť:
"...ještě mi řekni jak mě lituješ a jak mi přeješ všechno nejlepší."
"Přitom samozřejmě nelituješ nikoho. Říkáš to jen aby jsi ponížil."
Proste sa nemáme o čom baviť, Vás už dávno dostali tam kam chceli. S toľkou nenávisťou sa baviť nedá.
Howgh!

Zatím bez slepic

Slovenštině rozumím velice dobře. Kdysi to byl jeden z oficiálních jazyků mé země.

-

Ano ano. Odpovědi jak z neomarxistické příručky. Pořád ty samé floskule.

Tím, že to shodíte názvem "sbírka černé kroniky," to nepřestane existovat. Pobodaný je dál pobodaný, popálený je dál popálený, mrtvý je dál mrtvý a znásilněná ženská.

Určitě nejste člověk, který by byl potrefen něčím, jako je soucit, když vidí trpícího. Určitě se nepůjdete podívat do nemocnice na člověka s urvanýma končetinami nebo popáleným obličejem. Nebo poslouchat s jakými sračkami se potýká znásilněná ženská.

To je poznat. Kde by se v lidech jako vy, vzalo tolik lidskosti. Zato se budete v salónu po kocábovsku předvádět svojí velkodušností vůči násilníkům. Na to jste mistři.

Co vůbec zrušit zákony a přestat se zabývat černou kronikou úplně a netrestat, vraždy, znásilnění, krádeže a všechno ostatní? - Když vás ta černá kronika tak obtěžuje?

-

Samozřejmě obvinění z rasismu jak jinak, univerzální nadávka všech neomarxistů - protože říct "všem měřit stejně" to je rasismus jak prase, když námi vytipované rasy přece musí mít privilegia.

Přitom jste to vy, kdo začal o tom jak jsme "my běloši bombardovali" a já, kdo vám říkal, že já tu dělicí čáru nevedu po rasové linii. Ale aby neomarxista nenadával do rasistů. To by bylo.

Navíc teda, jestli tvrdíte, že mezi rasami nejsou rozdíly, tak o čem se tu sakra vůbec bavíme? To bychom je přeci nerozeznali. Já bych neviděl rozdíly, vy byste je neviděl a celá debata by byla bezpředmětná. Asi přeci jenom nějaký rozdíly jsou. Otázka je jen kde a jaký. Ale to už se příčí neomarxistickému světovému názoru.

Já si ten můj rasismus milerád strčím někam, když vy zařídíte u svých kumpánů, že se nám nebude dostávat protibělošského rasismu se všech stran. Třeba až bude v USA nejen Black life matters, ale i White life matters nebo dokonce Everyone's life matters. Až nebude Black Pride oslavována, ale White Pride hodná (anti-)rasistického mlácení. Až se z arabský čtvrti Paříže nebudou vyhánět běloši s tím, že tam "u nich" (ha, arabové vidí taky nějaké rasové rozdíly) "nemají co dělat" a jestli si to někdo dovolí. Až tady u nás nám cikáni nebudou nadávat do bílých či tvarohových pusinek a gádžů, havlisti do čecháčků. V Anglii nebudou soudy osvobozovat lůzu, protože zabila "jen Čecha." Nebudou nám vysvětlovat arogantní Indové, že východoevropané do Evropy nepatří. Nebude nás pořád někdo vychovávat a předělávat, brát nám z kapsy peníze, cpát nám sem svůj odpad, ať žrádlo, co by sám do huby nevzal, nebo lidský, kterého se chce sám zbavit.

Fanatička Šabatová nepovede štvavý soudní kampaně za rasismus proti ředitelce školy, která odmítá privilegia zlý přivadrovalé náně, která neumí česky, nemá žádné papíry, ale už se soudí s tím, že ji ve zdravotní škole kam se ani nepřihlásila, nedovolej nosit hidžáb, když tam nikdo nesmí nosit žádný hadry na hlavě - protože to je zdravotnická škola a potřebujeme trošku víc hygieny, než bylo za vševědoucího proroka.

Kupodivu, tmavý exotický Sikhy, s podivnými turbany, ale pracovité, podnikavé, ohleduplné a s úctyhodným morálním kodexem, ty nám sem nikdo posílat nechce.

Zatím rasismus a nenávist k bílým čpí z té vaší bandy.

Jakmile vám dojdou argumenty a to je velice rychle, protože ty vaše lži jsou povrchní a nesnesou bližší zkoumání, tak začnete vést osobní útoky.

Kdo neustoupí a můžete na něj, tak ho začnete pomlouvat za zády, šikanovat a vyhazovat z práci. Popotahovat po policii a soudech. Když bude dál zlobit, dovezete na něj mlátiče z bojůvek Antify, smažky z Kliniky, anarchistky a bůh ví co ještě z té uměle vytvořený lůzy. Tam kde jsou, tak na něj navedete nějakého pošahaného muslimského vraha, jako na van Gogha nebo mu zařídíte nějakou tu šikovnou nehodu nebo zemře příhodně úplně přirozenou smrtí.

Děláte jakoby byli všichni blbí a neviděli, co děláte. Přitom žijeme v době internetu a není problém dvakrát kliknout a najít si lokální zprávy a dalšíma dvěma kliky si přeložit článek třeba z finštiny.
Napíšete, že vraždil francouz, člověk hodí článek do novin a už vidí, že to byl nějaký Abdel nebo Mohamed. Vaše lži jsou okamžitě prokouknutý, ale lžete dál a dál a dál. Věří se vám míň jak komunistům.

-

Taky k tomu prorokovu souložení s dětma jste se pořád nevyjádřil. Jakoby se vám příčilo přímo odsoudit pedofilii. Není tam taky nějaká skrytá motivace? Na Prague Pride už i pedofilové vystrkují růžky a testují, co jim projde. To víte, pedofilie je oblíbená zábava bohatých, na pedofilii se dobře vydělává a islám je náboženství, co jde pedofilům na ruku.

Nevadí vám prorokova pedofile, viďte že ne. Přiznejte se, vy bojovníku proti nenávisti?

Kdo mě kam dostal? Nějací pomyslní nepřátelé islámu? Židi? Nějaký hypotetický nacisti - ti co měli mezi SS divizemi i muslimský divize, co sice vynikaly nízkou bojovou morálkou, ale svatým nadšením při vraždění v koncentrákách, že se z toho i německým esesákům dělalo zle?

A jak to udělali? Natřeli se krémem na boty a šli vraždit a střílet civilisty do Bataclanu, střílet lidi do redakce Charlie Hebdo? Někdo kdo se vždycky vloudí do mírumilovný arabský čtvrti, kde mají všechny jen rádi a vydává se za araby a útočí na bělochy?

To máte jako oficiální verzi nebo to je vaše soukromá konspirační teorie? Kdopak je podle vás ten velký anti-islám, co takhle z vrozeného zla dělá tu špatnou pověst mírumilovnému islámu, všude kam tem mírumilovný islám přijde? A už 1400 let. Nebo má stroj času a vždy se tam přesune?

Jste jak stárnoucí ženská, co si narazila kriminálníka a nechává týrat svoje děti těma jeho, jen aby o toho kriminálníka nepřišla a tak jim jen ochable říká, že to je v pořádku a nic se jim neděje. Všechno co má v hlavě je jen její večerní orgáč, o který nechce přijít.

Bůh ví, co z toho máte za profit vy, ale ať tak nebo tak, nic slavného to nebude.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

vo väčšine máme rovnaké názory, písal som, že sem nepatria, že čo chcú dosiahnuť, že tu sú a že je to realita a ťažko ich odtiaľto dostaneme, to je tiež realita, že oni si budú veriť a robiť to, čo poznajú a čomu veria tak isto ako to máme my, to je realita, že sa s našou kultúrou nezlučujú a vy mi tu podsúvate nejaké houná, prevraciate a zvraciate, strapňujete sa tu srdceboľnými románmi, ktoré ani nemá zmysel čítať. To všetko poznám, sledujem to a to primitívne opakovanie je len na obtiaž, ani sa nesnažím vo Vašich výplodoch hľadať nejaké riešenia, alebo nápady, len napadáte a podsúvate mi mne úplne cudzie názory. V nás je rozdiel, že som videl a stretol ľudí, nielen čiernu kroniku a ideológiu, predsudky, vlastné strachy a nenávisť. Napriek takým extrémom ako Vy, dúfam, že AfD dnes zmákne aspoň 25 - 30 %. Ale ten boj bude pokračovať tak ako v US aj po voľbách.
Ako som písal, nemáme sa o čom baviť, len som Vám naznačil, že ste nemal byť tak radikálny vo Vašom slovníku a označoval, odsudzoval všetkých, lebo takisto by Vám vadilo, keby ste bol označený za ruského kom. ochlastu, len preto, že ste žil v ČSSR, alebo ako sú dnes v GB považovaní všetci gastarbeitri z východu za Poliakov. Ale ani to ste nepochopil a toľko zbytočných slov napísal. Len hučíte a nečítate, hučíte a nevnímate, hučíte a nechápete, taká ISIS v opačnom garde. Šetrite si čas, aj môj, ozaj ma tie výplody nezaujímajú.

Zatím bez slepic

tady to už je tenký komín.

Zatím bez slepic

In reply to by oldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hmmm. To je přesně ono.

Uděláme z tebe, to co ze sebe,
bleble ble bleble ble ble blebleble....

Jsou to vámi obhajovaní muslimové, co náklaďáky sráží lidi po městech, já na to upozorňuju a hned se mi to snažíte přišít.

Nejsem rusák, viditelně píšu česky.

Piju velice málo. Vy o tom nic nevíte. - Došli vám argumenty, tak podpásovky.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jak píše pan admirál,propaganda jak kolem Iráku,Libye a dalších.
Každopádně zpravodajské služby to vědí,jak vypadá S.Korej,ale spíš funguje závist od USA,žádný stát nesmí být schopnější než USA.
Když víme,co se děje v Číně v Rusku,jak se chtějí odklonit od dolaru,pochopitelně by byla do toho zapojena i S.Korej,tak se USA snaží tohle překazit a S.Korej je jen obětním beránkem,dostat se Číně na dvorek.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

O KLDR jsem se snažil shlédnout pár videí na "trubce" a udělat si alespoň nějaký soukromý názor. Stále mi vrtá hlavou, jak moc jsou ty emoce projevující oddanost vůdci upřímné a jak moc jsou hrané. V podstatě jsem dospěl jen k závěru, že pokud jsou skutečně upřímné, tak si ani nemůžu dělat nárok pochopit cokoliv jiného. Jen jsem tedy vypozoroval pár věcí, ze kterých se dá jedině tak hádat: 1) kromě Kima tam snad nikdo nemá zdravou (nad)váhu 2) lidi na ulici mi přijdou méně uspěchaní, klidní asi i vyrovnaní, než jak jsme zvyklí, 3) ulice bez aut se mi líbí :), 4) silná armáda s neskutečným výcvikem v Teakwondu, 5) výškové budovy, 6)nechápu, proč budují metro, když mají prázdné silnice. Je to tedy chabé. Nicméně, jestli tlačí média klíny jako v případě Číny, jako že asi jo, pak bude asi opak pravdou. Neb sestra v Číně byla pracovně v době docela nedávné, kdy se tu u nás psalo shodou okolností o stejném městě, které zachvátil prý naprostý smogový kolaps, a pro lepší efekt to bylo doloženo obrázky jakýchsi cyklistů v jakési ranní mlze. Přičemž fotky ze stejného dne, které sestra dovezla, nic takového nenaznačovaly. Jó, prej tam byla zvětšená smogová zátěž ve špičce, to jo, hlásily to i displeje na budovách a pro starší nebo děti - tedy vlastně pro každého, kdo chtěl - se rozdávaly roušky, ale jinak přes den viditelnost naprosto normální. Nějaký smrad nebo potíže s dýcháním sestra také neměla.

Zatím bez slepic

Metro budují proto, aby měli kryty. Nejen proti atomovému bombardování, jak jim dneska slíbil Donald.
Stejně jako u nás kdysi, už za první republiky, jen si vzpomeňte na stará kina, kolik to bylo schodů dolů.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Novinárka Eva Bartlett má pár čerstvých videí odtiaľ.

https://www.youtube.com/channel/UCCDWiSkeu-CK2oklDt7YgyA

Keď si spätne človek uvedomí tie absurdnosti, ktoré boli aj u nás v Československu a my sme ich zažívali ako normálku, boli sme v sprievodoch na 1. mája a stavali alegorické vozy a pod. A považujeme sa za normálnych a inteligentných. V kapitalizme musíte byť tiež oddaný svojej firme a skúste šéfovi povedať, že si napr. v Tescu mikulášsku čiapku pri vianočnom predaji nedáte, dáte a často aj s radosťou, veď je to sranda a tak. Takže mám často pochybnosti o vraždách príbuzných a hádzaním ich tigrom, ktoré asi vypúšťa Južná Kórea s US. Ale človek je už tak zblblí tým hustením propagandy do hlavy, že bude Kima (Putina, Trumpa...) považovať za šibnutého diktátora a pochybnosť o ich normálnosti v nás aj tak ostane.

Zatím bez slepic

In reply to by oldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Paní Barlettová mi přišla trochu zaujatá, ale v tomhle jsem zachytil nějaké střípky, ze kterých se dá možná něco hádat:
https://www.youtube.com/watch?v=4D3nmTOVcHA

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

No, KLDR si prej nakoupila raketové motory na Ukrajině. Konec konců USA je kupuje v Rusku. V severní Koree byly montovny, kde pracovali pro Jižní Koreu (řekli to, když je zavřeli). Maj tam částečně soukromé podnikání (řekli to, když shazovali Kimovi úspěchy, že mu na to ti soukromí přidali peníze).

Jestli mají vlastní uran, tak mají něco, za co ráda zaplatí Čína, Rusko, Indie a určit i další a když ne penězi, tak výměnou něco za něco. Američané i Evropa do Číny přesunuli spoustu svého průmyslu a atomová bomba je 70 let stará technologie. V Číně asi není nic těžkého sehnat cokoliv (vis Alibaba).

Může to být tak i tak. Konec konců v poválečném Sovětském Svazu byla bída zcela evidentně a taky tu atomovku postavil.

Ale když KLDR srovnávám s námi, tak mě napadne, jak to, že my máme armádu jen o síle dvou brigád a pohraniční stráž vůbec. Naše pandury z ciziny nedojedou snad ani po silnici a nevyděsíme ani přivandrovalce z pouště, natož světovou velmoc.

Všechno, co je v KLDR patří KLDR, ale co je u nás vlastně ještě naše?

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co prý není MOJE, tak tam mi už prý má být jedno, zda je to státní, církevní nebo potažmo německé či třeba i čínské. S tímto názorem jsem se setkal jednoho TOP09 propagátora církevních restitucí. Názor, který zcela ignoruje nějaké veřejné statky pod demokratickou kontrolou. Není divu, že jsme skončili jako země vyprodaná do zahraničí s takovými názory.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Asi v KLDR budou stejní lidé jako po celém světě a pokud viděli dopad na lidi při odstranování diktátorů jinde tak se ani nedivím jejich stmelení.
Nejspíš jim vadí kult osobnosti , nouze , ale nahradit to Lybijským scénářem?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kim vidí, jak dopadli ti, kdo se spolehli na sliby Západu. To jen my pod naší propagandou zapomínáme, ale země okolního světa si pamatují. Srbové ustoupili a přišli o Kosovo. Husajn ustoupil a pod záminkou hledání ZHN byl přepaden Irák. Dnes se ukazuje, že bylo snadné obvinit Husajna, že nechce ukázat ZHN. Neměl je, tak je nemohl ukázat. Kadáfí ustoupil a vydal agenty z Lockerbie. Nebylo mu to nic platné, byl zabit. Asad neustoupil, pozval Rusy a jen díky tomu ještě žije. Kim to všechno vidí a říká si, že než se spolehnout na sliby z USA, raději se spolehne na americkou nenávist, protože jen ta je pravá.
Kim na nikoho nezaútočí, Číňané jasně řekli, že když Kim zaútočí, je v tom sám. Když jej ale někdo přepadne, Čína mu pomůže.
Proto současná krize vyšumí, až USA nebudou dělat nic a na KLDR se vykašlou úplně.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, nedělat nic je podle mě to nejlepší řešení. Také mě to napadlo, když nějaký moderátor v televizi doloval z nějakého hosta souhlas s tím, že jediným řešením této krize, která je nejkrizovatější krizí týkající se KLDR za posledních xx let, je vojenský zásah a nejlépe vygumování KLDR z mapy.

Co je nejlepší udělat, když malé děcko dostaně v obchoďáku hysterický záchvat, protože mu rodič odepřel nějakou hračku, švihne sebou na zem, buší pěstičkama do podlahy, řve a zuří, až mu lítá sopel na všechny strany... ? No tak podle mě je nejlepší nedělat nic, jen se koukat a počkat, až to samo přejde.

Zatím bez slepic

Vy byste tomu dala paní Müllerová, nedělat nic. A co (nad)národní hrdost a zájmy a společné hodnoty. I Vlk už cítí tlaky a nejraději by vystřelil a to si představte, že takovejch je tam nahoře hromada, co jsou natlakovaní jak papiňák. Jó paní Müllerová, vy už se holt eusociální nestanete, abyste měla to správné cítění a tah na bránu.

Zatím bez slepic

Ono je to dokonce i jedna manažerská poučka, že někdy je lepší nechat věcem volný průběh, pozorovat a zasahovat minimálně. Naneštěstí v USA asi došli schopní manažeři v jejich státní správě, neboli administrativě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Extrémista jste vy. - Vy je tu chcete a je vám jedno, že z toho bude občanská válka. Já je tu nechci proto, aby válka ani atentáty nebyly.

Jestli tvrdíte, že se s naší kulturou neslučují, tak proč proboha vykládáte, že tu mají zůstat a že si na ně máme zvyknout? Prostě se pošlou zpět domů, jako se to děje v normálním světě. Zkuste si na Novým Zélandu nebo v Indii přetáhnout víza a jste na černý listině pro celý Commonwealth. Natož se tam nasáčkovat, okamžitě nadávat místním do rasistů, diktovat, jak to má být a zavádět tam násilím vlastní móresy.

Kdybyste si je přečetl a začal je vyvracet argumenty, místo abyste je jen odmávnul, tak by to smysl mělo. Jen tím dokazujete, že jste ideolog, který na fakta kašle, protože se mu nehodí do propagandy.

Vy jste viděl a potkal co? Vždyť jste psal, že jste k nim chodil jako sociální pracovník. Co to znamená, máte funkci, oni vědí, že je budete hodnotit, na tom, co řeknete závisí, jak dostanou papíry a jak dostanou peníze. - Maj všechny zájmy na vás být jak míliusové, podlejzat a ukazovat se co nejlíp.

Poznáte je, až nad nimi nebudete mít žádnou moc, budete jim postaven teoreticky naroveň nebo jim dokonce budete podřízený. Až budete muset jezdit do práce stejnou tramvají, ve který jsou jejich tlupy, až se budete muset převlíkat ve stejný šatně, kde se oni rozhodnou, že se budou modlit, když vám začnou předpisovat, kam smíte a nesmíte ze společných prostor, protože oni si to zabrali, když vám najednou začnou na ulici (kterou už začali považovat za svoji) zakazovat jíst šunku, když vám vlítnou do školky šikanovat dítě, protože jejich malá děvka si začala zkoumat rozkrok a fotr musí hájit svoji "čest" a dělá to tak, že ve školce plný malých dětí začne řvát jak zvíře.

O tomhle se dá napsat kniha a není to žádná černá kronika. To jsou každodenní zkušenosti, které nezískáte tak, že je budete obcházet z pozice sociálního asistenta nebo co jste to dělal.

Vy prostě nevíte o čem mluvíte a vědět to nechcete a tak nenávidíte každého, kdo to říká, jak to je.

Typický nažraný, co nevěří hladovému.

To není extrém chtít žít v civilizované společnosti bez každodenního násilí. Možná to v tom Švýcarsku máte víc soft než jinde v Evropě, bylo by to pravděpodobné, když je tam kde kdo ozbrojen, ale jinde to je daleko horší než je vidět tam od vás.

Říkám vám, odstěhujte se do St. Denis nebo do Marseille, pak můžete do Bruselu, pak do marocké čtvrti v Hollandsku a pak Malmó ve Švédsku a pak někam mezi pakistánce někde v Anglii.

Já jsem si to vyzkoušel, vy ne. Jestli máte děti, tak je hlavně vezměte s sebou. Moc to pomůže v chápání reality, když jde o vaše děti.

Nemáme se o čem bavit, jenom proto, že já vám mluvím o realitě a vy mi odpovídáte ideologií. Vybíráte si ten kousek, co se vám hodí, zbytek zarputile ignorujete a ani se k tomu nevyjádříte. Samozřejmě, protože jinak se vám to zhroutí.

Já nemluvím o všech. Nepodstrkujte mi pořád něco, co jsem neřekl. Ale všichni stojí za tou svojí bandou darebáků ať je jaká chce, protože je jejich a fandí jak fotbalovému týmu. Když chtěj v Anglii ukázat muslimy odsuzující islámský terorismus, tak seženou tak dvacet ženštin, které ani viditelně neví, co je na cedulích, co drží v ruce. - Když byly protesty proti válce v Iráku, tak byla plná náměstí, bělochů a nikdo je tam nekomandoval. I proti bombardování Srbska protestovalo víc lidí, než muslimů proti muslimským atentátům.

Jo až muslimové budou sami mordovat islámské teroristy, tak pak budete hned věrohodnější, ale jaksi se to neděje.

Ale mě nikdy za ruského ochlastu nikdo nepovažoval. Všichni viděli, že nepiju a to i když pili oni. Nevím, co s tím pořád máte. Ani rusům to nikdy nikdo nepředhazoval. Ani u nás, ani v cizině. Aspoň přede mnou ne.

Za poláka mě považoval jen jeden Anglán a to byl zakomplexovanec, co se oženil s turkyní a potřeboval si nějak zvednout sebevědomí. Takový multikultura.

Poláci v Anglii vadili jen proto, že tam nebylo dost práce, bordel tam nedělali, ale kdyby angláni nebyli rasisti naruby, tak by poslali zpátky domů všechnu příživnickou pakáž z kolonií, co je nenávidí a ještě by jim chyběli lidi. Jenže to si nedovolej ani muknout, aby nedostali.

Takhle vyženou celkem nespravedlivě poláky a jejich milovaní muslimští hrdlořezové je pak z vděku popálí kyselinou, porazí dodávkou nebo odpálí HMED. V polácích by měli angličani automaticky spojence, protože ti žádný pocity bílý vinny nemají a mít nemají proč. Ale angláni si už nemohou doma moc co rozhodovat, jsou připláclý před autoritami, myslí si to, co jim napíše Murdoch do novin a brexit byl takový polo-povolený, ne-li plánovaný, protest.

Já jsem si to sám prožil a vy nevíte o čem mluvíte, jen opakujete věci z multikulturních médií a ztrapňujete se.

Plus já jsem jako řešení z Anglii odjel zpět do Čech. To je přesně řešení, který pro vaše vetřelce nějak nechcete a nechcete.

Tak mě tím podobáním se polákům už proboha nestrašte. Vedle zabití, utržený ruky nebo vypáleného zraku, je to o ničem. Vedle občanský války, na kterou zaděláváte už tuplem. Klidně budu v Anglii za poláka, než vedle muslimů za kafíra, který se má zabít, vyhnat a z jeho ženy a dcery udělat sexuální otrokyni.

Ne, ISIS není jako já. ISIS znásilňuje a docela odporně, já ne, ISIS vraždí, já ne, ISIS mučí já ne. Už to tu nepřekrucujte jak neomarxistický advokát.

Nezajímá vás to proto, že vám propagandu nežeru a argumenty nemáte a ty moje nejste schopný vyvrátit.

Opět jste se zapomněl vyjádřit k pedofilii proroka Mohameda a k tomu, jak jste si o tom pokecali. Už to začíná být podezřelé.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hello there,

My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at vidlakovykydy.cz promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
.
If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

Thanks,
Aly

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hello there,

My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at vidlakovykydy.cz promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
.
If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

Thanks,
Aly

Zatím bez slepic