Kde jsou vyhoštění diplomaté?

Autor
Štítky

V uplynulých dnech to byla docela důležitá zpráva. Na ruskou ambasádu v Británii přišel opoziční ruský novinář Bělov, protože si potřeboval vyřídit papíry pro svatbu. A z ambasády už nevyšel. Jeho přítelkyně kontakotovala policii a britské sdělovací prostředky přišly s tím, že novinář byl na ambasádě zavražděn. 

Zpětně se prohledáním kamerových záznamů zjistilo, že z Moskvy přiletěl patnáctičlenný tým dvěma letadly, kteří se zřejmě zbavili těla rozřezáním. 

Moskva se samozřejmě brání a tvrdí, že Bělov odešel z ambasády bočním vchodem, kde nejsou kamery. Britské tajné služby naproti tomu žádají důkaz z vnitřních záznamů kamer o tom, že novinář doopravdy odešel. Ministerstvo zahraničí oficiálně žádá, aby mohlo ambasádu prohledat a Rusko naproti tomu žádá, aby se smělo zúčastnit vyšetřování zmizení novináře. 

Nedávno vyhostila Evropa desítky ruských diplomatů kvůli otravě agenta Skřípala. Čekám, kdy něco podobného nastane i teď. Noviny byly plné palcových titulků, tiskovka stíhala tiskovku, zapojili se nezávislí novináři z Belincatu. Výzvy ke zdrženlivosti nebyly na místě. Scházely se bezpečnostní rady, na Rusko byly uvaleny nové sankce. 

Pardon, omlouvám se, právě mi odpovídá Rádio Jerevan - nešlo o ruského opozičníka, ale Saúdského, nestalo se to v Británii, ale v Turecku a my bojujeme za novinářskou nezávislost v Rusku nikoliv  v Saúdské Arábii. Nota bene, když na takový případ upozornili Turci, kteří jsou vlastně také skoro arabáči a hlavně - Saúdové si kupuji zbraně. Hodně zbraní. 

Ale jinak všechno sedí. Jenv případě Ruska by byl větší rachot a angažovalo by se víc bojovníků za lidská práva. Bohužel většinu lidskoprávních organizací Saúdové platí a dokonce jim předsedají v OSN. Ropa je teď drahá a bude lepší toho Muhamada bin Salmána nedráždit, protože narozdíl od  Putina on je opravdu hajzl, gauner a vypatlaný magor který je schopen lecjaké pitomosti. Válka v Jemenu je toho důkazem. 

Tož se Vidlácky celému západnímu demokratickému světu a všem bojovníkům za lidská práva omlouvám, dál už nebudu dělat potíže a zaměřím se po jejich vzoru výhradně na Rusko a pokusím se spolu s nimi hlasitým rykem přehlušit skutečnost, že Skřípal sice žije, ale nikdo ho od toho útoku neviděl, žádný novinář s ním nemluvil a jeho cérenka na tiskovce jen četla jakési prohlášení, které evidentně ani sama nenapsala. Snad ten ryk bude dost hlasitý, aby se zapomnělo na tu ambasádu v Turecku, kde se v klidu vraždí... 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Dělej prosím dále potíže.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

soudruzi v osmašedesátém.
Každé malé dítě ví, že zlí komunisti jedí děti.
A opoziční novinář v Rasíji, to je dvounožec s mentalitou malého dítěte, páč každý slušný dospělák ví, co se mu může stát, když bude spisovat renoltkoviny. Renoltkovina je takový ten kosočtverec s dírou uprostřed, kdyby se na mě zapomněl pan zemedelec nasrat.
Takže patnáctičlenné rasíjské komando přilítlo do Hangáry, proplížilo se na ambasádu hajzlovými trubkami (znáte z Bondovky) a zcela jednoduše si tam z dětského novináře udělali moravské hode, jak když u Vidláka vraždijou nacistické pašíky. Nejdřív humánně 3 x 220 za uši, a až mu jde pěna z huby a oči má vyvrácené až kdesi v prdeli, tak fiky fiky.
No a teď si spočítejte, kolik je potřeba, aby zmizel jeden pašík - pisálek. Kosti se pomelou do Andyho chutných a zaručeně masitých kuřecích párků a celá ta parta na vyslanectví má s bídou tak jeden hezky obložený krajíc chleba.
Dobře, ať nežeru, tak brigadýři a mladá blond telefonistka dva. Ale bez křenu a bez hořčice, bo to je nadstandard. Dyť jich tam je, jak mladých myší!
Takže si dají na sváču tláču, ke kafíčku na lžičku sulcíčku a je po ftákách. Hangára je očerněná, Ivani sou na koni, bo už vlezli nejen do telefénů a kompů a do Trampovej řitě, ale aji do sultánského paláca, tak co fčil.

Zatím bez slepic

Oprava překlepu, jde určitě o 3 x 400 V. 220 V má jen jednu fázi, tři má 400 V.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Na starých třífázových instalacích najdete běžně nápis 3 x 220 V.
A Turci nemůžou mít nic moderního, když nejsou v Německé jůnyji, to je stejně jasná věc, jako že komunisti z Ruska jedí děti.

Zatím bez slepic

Pokud Těch 220 V měřili pro každou fázi zvlášť oproti nule, tak to skutečně je 3 x 220 V, i když při měření mezi fázemi bude 400 V. :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dokud bylo fázové napětí 220 V, bylo napětí sdružené (mezi fázemi) 380 V. Dnes máme fázové napětí 230 V a tím pádem sdružené napětí je 400 V.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Targus.
Ty Pussy,to je fakt vážný.
I když víme,že muslimové jsou řezníci halali,ale zas tomu moc nevěřím,že mají na velvyslanectví zřízené jatka.
Pokud,jak uvádí Turci,že mají nahrávku,jak toho novináře vraždí,proč to není na internetu,ale také přiznání,že na každém velvyslanectví,má každý stát své štěnice a třeba i další státy chtějí vědět všechno.
Jedno je potřeby k tomu uvést,po nedávných změnách v rodině Saudů,plně ovládl S.Arábii Izrael.

Zatím bez slepic

Hele, zkuste načerno udělat zabíjačku a řvát u toho na celou dědinu "halali". Uvidíme, jak dlouho bude trvat, než přijedou soudruzi pomahači a chrániči. A nezachráníte to ani čerstvě vyuzenou kýtou jako desátkem.

Zatím bez slepic

Je ale možné,že už jsou modernější metody zabíjení i v islámských zemích.
Stačí 3x220 a nechat vychladnout.
Raději se bavme o mladých děvčatech.

Zatím bez slepic

je nehospodárné. Přijde nazmar spousta krve (krev je prý zdravá) a dalších podobných dobrůtek.
A především nezmizí důkaz. A to je, oč tu běží. Zkuste někoho zabásnout za to, že sežral řízek nebo tlačenku s cibulí a octem. A nebo Andyho zaručeně masový párek. V demokratické zemi nemožno. Krátilo by se lidské právo na plný žaludek.

Zatím bez slepic

Akoze nechcem byt one..hnidopich - ale halali je dakus ine ako halal :D
Halali sa bezne po dedinach hulaka... ked idu opity polovnici na lov.
Halal je zrejme to co mal ctihodny targus na mysli a aj zopar pisacov nad nim ...
Nemylte si demonstraciu s menstruaciou :D :D :D

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Když podstatou halal je podříznutí za živa tepenným krvácením, aby ještě bijící srdce vypumpovalo všechnu krev a tělo maso osladilo stresovými hormony. Jde o brutální způsob zabití, kdy porážené zvíře trpí - a ochráncům zvířat je to jedno, protože činy provádí vyvolený národ.

K těm podobnostem slov existuje starý vtip:

Následující film nebude z USA, jak bylo uvedeno v pro­gra­mu, ale ze Sovětského svazu. Dále nebyla zcela přesná informace, že půjde o film pornografický, jak bylo uvedeno tamtéž, nýbrž pů­jde o film pa­no­ra­ma­tic­ký. A nejmenuje se "Bába dala vojákovi", ale "Balada o vojákovi".

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

o tom, ktory sposob zabitia je "humanny" tu mozeme viest siroku akademicku diskusiu. Avsak ziadny z ucastnikov si to "neskusil" osobne. Ani nema ziadnu priamu spatnu vazbu. Len si myslime, ze tak ci onak cinime akoze "lepsie"...cloveku...zvieratu...
Uz sme mali humanitarne bombardovanie, kde sme humannejsie zabijali srbov...

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

úplný hauno, co to je, když začnu dělat "halali" já. Většinou ho dělám, když mám trojku v žíle. To se třepou okna, padají komíny, ženské se zavíraj do hajzlíků, chlapi zatloukají dveře a vrata stovkama hřebíkama a pak se běží schovat k Azorovi do boudy.
To vám říkám, že byste si ještě rádi s Gerdem otevřeli žílu, tedy tepnu, když začnu halalovat na návsi.
Takže shrnuto, když udělám "halali", půlka dědiny dobrovolně spáchá halal samoporážku a ta druhá půlka míchá krev, aby se nesrazila.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Saúdská Arábie už roky válčí v Jemenu a masakruje civilisty, zatímco naše slavná sdělovadla o tom většinou mlčí nebo utrousí zprávičku někde na posledním místě. OSN taky ticho, mrtví lidé v Jemenu nezajímají ani naše lidskoprávní organizace, které naopak ječí kvůli každému zavražděnému teroristovi v Sýrii. Pardon, ono jde o demokratickou umírněnou opozici stejně častou jako jednorožec. Lidská práva v OSN hájí Jordánec, který se prohlašuje za potomka Mohameda, a ten proti bratru v sunnitské víře nepůjde.
S lidskými právy se to má jako s pravdou:

"Za pravdu je různá sazba, jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zláme vaz!"

A něco citátů K.H. Borovského:

Lenoš a řvi, dají mzdu dví! Pracuj a kuš, hubu suš!

Jedna nepravda ze sebe rodí tisíce jiných a jedna libovůle zruší na tisíce pravd.

Tak to chodí na tom světě každou chvíli jinák, dneska ctí tě za svatého, zítra budeš sviňák.
Jsou kupříkladu vlády, které se proti rozličným svým provinciím zcela jinak chovají, a sice tím spravedlivěji a šetrněji, čím probuzenější je národ, čím důrazněji jeví touhu po svobodě. Čím více se národ podrobuje ve všem do libovůle vlády, tím nešetrněji se s ním nakládá.

Kdo si nechce hubu spálit, musí mlčet nebo chválit.

Poctivému hrozí jenom hlad,zloději zas jenom šibenice. Český literát má trampot více, jemu hrozí hlad i šibenice.

Chceš-li dodělat se vezdejšího chleba, bývej hloupým, kde je toho třeba.

A na závěr jeden pro naše elity, taky od K. H. Borovského:

Každý je demokrat, když jde o někoho vyššího, než on jest, a každý je aristokrat vedle nižšího. Ta pravá demokracie však neleží v tom, abychom se rovnali vyšším, což lehké jest, nýbrž abychom se nevypínali nad nižší, než jsme sami; každý musí začít s demokracií sám u sebe a pak to půjde.

http://azcitaty.cz/citaty/karel-havlicek-borovsky/1/#ixzz5TmeMHZsV

Zatím bez slepic

nevíte, že tu větu o spálené hubě vymysleli Kabáti a Borovský je jen sprostý opisovač, a to nejméně v tomto případě.

https://www.youtube.com/watch?v=o8xYi6l2hAY

Zatím bez slepic

Naučte se pošťáka kousat. Kamkoli, nejlépe poblíž rozkroku, jestli se to prase myje alespoň jednou týdně.
Dlužíte mi dvě stovky za poradenskou činnost. :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

K.H.Borovský není dobře. Ten pán se jmenoval Karel Havlíček a Borovský je přezdívka podle místa, odkud pocházel.

Zatím bez slepic

In reply to by Tom (neověřeno)

Trvalý odkaz

takoví nám tady kazijou todlenc tu demokracyji.
Jeden krade jména a Kabátovic chytré věty, a druhý šíří pomluvy, fejky a fšelijaké ty emerycké vymyšlenosti. Úplně stejný, jako ti Rusáci, co sežrali chytrého, mladého a křehkého novináře s chlebem, cibulí a octem.

Zatím bez slepic

In reply to by Tom (neověřeno)

Trvalý odkaz

Děkuji, že jste se Havlíčka zastal. K.H. byl Frank, ne Havlíček. Já to K.H. Borovský také nesnáším, ale už nemám sílu lidi opravovat.

Zatím bez slepic

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Síla zvyku, je to dost časté použití K.H. Bporovský, ale díky za opravu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Teda dneska to tu jede. Jedna perla za druhou. Žádnej troll, kterej by sem strkal nějaký fakeálie. Už jsem se dlouho tak nezasmál. Dík.

Zatím bez slepic

In reply to by Margon (neověřeno)

Trvalý odkaz

musím chystat papíry pro účetního na měsíční DPH a vratky DPH od inostranců z Německé jůnyje a už mi z toho normál hráblo. Kdo nezažil, neuvěří.
Čekám, kdy na mě stará pošle rychlou a furt nic. Takže to bude, jak prorokovala prabába Jířa. Ta mi říkala - ty až dostaneš rozum, tak si pohovíš.

Zatím bez slepic

Kecy v kleci. Ty jsi příčetnej až až. Jinak já zažil a věřím. Prabába Jířa tě asi zažila jen v tvém surrealistickém období. :D. Naštěstí se DPH nevztahuje k tvému smyslu pro humor. A to je devíza za všechny.

Zatím bez slepic

Margon.
Dolní Platí Horním,těm několika tisícům.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

No, to už moc k smíchu není. Změníme systém ? Kdo a jak ? Nejsou kádry.

Zatím bez slepic