Lufthonza

Autor

Hele, já jsem o tom vlastně psát nechtěl, protože mě nějaký Farský odlétající na fulbrajtovo stipendium přijde tak příznačná věc, že na tom není co komentovat. Už těsně po volbách jsem psal vícero článků na téma, jak tu ti noví budou bačovat, jak rozvrtají všechno co alespoň trochu fungovalo a velmi brzy se ukáže, je to jeden arogantní hajzl vedle druhého.  

Je tedy fakt, že mě Fialovi melody boys překvapit dovedli. Já věděl, že jim to moc myslet nebude, ale že to budou až takoví kreténi, to jsem si tedy nemyslel. Že na sebe dobrovolně a zřetelně vezmou velký evropský úkol zničit české zemědělství i energetiku a budou se tím dokonce chlubit, to na mě bylo silné kafe. Ale že jeden Farský, kterému peníze nesmrdí, poletí do USA? Vlastně lituju jen toho, že se vrátí.  

Starostové v tomto ohledu vůbec hrají první ligu.  Ojebávačkou Pirátů počínaje a Lufthonzou konče. Dokonce i ve Vidlákově to platí. Bývalá starostka je jejich členka a mohu s klidným svědomím říci, že mezi ně dokonale zapadá. 

Po volbách jsme se sice nedozvěděli o nikom, kdo má ovshorové firmy, jen o Babišovi...  Nedozvěděli jsme se žádné důkazy o Vrběticích a teď se dokonce ukázalo, že mladý Babiš je fakt nemocný. Ale to už je jedno, protože je po volbách a dopadlo to přesně jak si líbodémo přáli. S bačováním už začali a že se v blízkosti propasti ještě víc zrychluje, to vidíte všichni. Farského jsem řešit opravdu nechtěl. 

Včera jsem si ale přečetl tenhle článek na Novinkách: 

Zůstal v tom sám. Farského hodili přes palubu všichni - Novinky.cz

A teď nemohu odolat pokušení...

Oni tam v tom článku popisují, že Farskému doporučení pro to stipendium dal Pithart a Žantovský. Hezky to tam rozebírají, že mu sice dali doporučení, ale varovali ho, že by to mohlo zasáhnout do volebního období. Prostě si nad ním myjí ruce a nemohou za to, že Farský zapomněl na převolební sliby a odletěl. Pithart a Žantovský. Oni ho tam neposlali, ani mu to nedovolili - oni mu jen dali doporučení. 

Tady zase vidíte, jak tupí jsou čeští novináři a jak jedním článkem bezelstně rozmetají vlastní propagandu. Už by se nad sebou vážně měli zamyslet, protože takhle to za chvíli prokouknou i jejich chlebodárci. Kromě Respektu už tu fakt není žádné pořádné propagandistické centrum. Žádný pořádný západní hafan... jen spousta hlasitých uštěkaných ratlíků, kterým hodíš kost a změní z fleku názor. 

Oni totiž v tom článku nemohli zakrýt jeden fakt. Že o nějakém fulbrajtově stipendiu u nás spolurozhodují Pithart a Žantovský. Nejspíš nebudou sami, určitě to muselo podepsat ještě víc lidí, vsadil bych se že i US ambasáda do toho má co mluvit.  Asi nemusím nijak zdůrazňovat, co nám tady právě tihle dva hoši hlásali a hlásají. A teď díky příslušnému redaktorovi z  Novinek už víme, že tu dělají kádrováky pro nové mladé a nadějné úderníky, kteří se hodí proškolit ohledně prosazování lidských práv pomocí majdanů.  To je jejich skutečná náplň práce. 

Na fejsbůku se objevila hezká hláška, jaký řev by nastal, kdyby se ukázalo, že Lubošek Volný ve volbách uspěl a teď poletí na stipendijní pobyt na Lomonosovu univerzitu. Ale nikdo nezdůraznil, že by novináři vyletěli z kůže, kdyby se ukázalo, že ho na to stipendium by  doporučili Mynář s Ovčáčkem. A to ti dva rozhodně nejsou tak velcí agenti Kremlu, jako je Žantovský agent Washingtonu. 

Já fakt nemohu odolat a tak to napíšu:  

Prostě až se to tu bude jednou zase měnit a pojede nějaký další plyšák, tak Žantovský s Pithartem toho asi budou hodně vědět. Ti budou schopni zazpívat o svých řídících pracovnících, budou mít určitě doma rozsáhlou databázi budoucích propagátorů amerických bombardovacích hodnot, možná na to mají i manuál. Skoro bych řekl, že nejsem jediný, kdo to ví. Hoši jsou vlastně docela ohrožení - kdyby přišly ty ruské tajné služby s ricinem, tak asi nepůjdou likvidovat nějakého nýmanda Koláře, který je poslední pěšák, ale vypořádají se s těmi kádrováky a předtím je ještě vyslechnou, protože tady se něco dozvědí. Vždycky je zajímavější sehnat nějakou větší rybu než nějakého Farského, který se teď oddělal sám ještě před proškolením.  

Také už víme, až dojde na tu Vidlaturu, odkud začneme s rozplétáním nitek. Už víme, koho se zajdeme zeptat hned na začátku. A už také víme, kdo bude sedět na podvozku letadla, až se ukáže že Amíci změnili názor a už tady nikoho nepotřebují. 

 

 

 

 

 

  

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (196 hlasů)

Komentáře

Farský složil poslanecký mandát. STAN se mu omluvil
20.01.2022 0:17
Poslanec Jan Farský (STAN), který v minulých dnech odletěl na osm měsíců do Spojených států amerických, aby realizoval na oregonské státní univerzitě svůj vědecký projekt, přislíbil, že složí poslanecký mandát. Rozhodl se tak poté, co jej k tomu vyzvalo předsednictvo hnutí STAN. To o této skutečnosti informovalo v tiskové zprávě.

Průměrný počet slepic: 1.6 (36 hlasů)

Ale kdyby kolem toho nebyl ten předchozí bengál, Farský by si klidně ne půl, ale 2/3 roku distančně poslancoval.

Průměrný počet slepic: 4.9 (57 hlasů)

Přesně ve stylu nájemných brk, v nadpisu "složil mandát" a v textu "přislíbil složit". Za mých mladých let se říkalo, že slíbit není hřích ...

Průměrný počet slepic: 4.8 (49 hlasů)

slibem nezarmoutíš. Zaspekuluji, že vzhledem k tomu, že paměť davu je cca 14 dní, tak Lufthonza napíše ke konci ledna na Twitter, že skládá mandát, pak ke konci března mandátový a imunitní výbor zjistí, že to neplatí, protože to musí složit osobně nebo doporučeným dopisem s ověřeným podpisem a než se Lufthonza k tomu dostane, máme září. Důležité bude, že fakt chtěl, ale ty objektivní okolnosti ,,,

Průměrný počet slepic: 4.8 (49 hlasů)

In reply to by nemesis (neověřeno)

Trvalý odkaz

musí být notářsky ověřené, když tu není osobně. Takže presstituty uklidní, vše usne a až přijede na "hlasování důležuité" už nebude ani zmínka.
Navíc si myslím, že to na senátorových Parlamentkách bylo dáno schválně, . aby to někdy někdo nenapadl. Jsou to křiváci. Podle mne mu to ta slavná trojka poradila. Holt připomínat, připomínat a nezapomínat

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

Taky mi přišlo divné, proč lpí na tom poslaneckém mandátu, když se hned po návratu stane nějakým veledůležitým náměstkem či dostane místo přímo v Orlím hnízdě v Bruseli.

Průměrný počet slepic: 4.8 (22 hlasů)

Jako jediná z mála vám otevirá svět ROVNÝCH zrcadel namisto křiváckého porušováni veřejnoprávnich zákonů čerpačem našich koncesionářských poplatků prý panem GŘ TV,který by se za to mohl sám udat a postavit se tribunálu posluchačů,aby tam jmenoval kdo z poslanců Parlamentu mu drži štanglu!
ANO je skutečnosti,že tuto diskrepanci eši JEDINĚČNY bod č$ Programu SV Postulátů Národni zachrany (PNZ) Nové OK republiky!

Otevřu vám nco co tu ještě nebylo a obohatim váš život o pochod institucemi o kterém se vám doposud nikomu ani potichu ,NESNILO!
KSH KŘESŤANSKO SOCIÁLNI HODNOTY jsou vaše světlá budoucnost,tak se moji zlati troli(mali sympatičti tvorečkové) boha jeho nevpirejte a do toho a v PNZ bude půl bude hotovo!!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.6 (17 hlasů)

Nemohu totiž vinou škrtičů v důsledku jejich ßkrceni tady dát odkaz na projev pana doktora Davida v evropském parlamentu,kde jedna z rozbijeek této nami velmi oblibené formace v tzv evropské komisi (EK) ve funkci rabijtského cenzora jmenovaného nešťastnym pry jakýymsi napolo zapomenutým BABIŠEM podvodnym zpusobem navrhuje tuhou cenzuru a kryje to pro trottly (škrtiče )a jejich podpindostnické b nenápadně jako POZOR POZOR

NAVRH NAŘIZENI EK (obdoba politbyra CCCP )O JEDNOTNÉM TRHU DIGITAwLNICH SLUŹEB.

Tak si dělá z BABIŠE jejiho pry "kdysi šefa",totáwlniho trottla a che ho poškodit!
Odkaz je na www.novarepublika.cz pod člnkem Projev Ivana
Davida v EU parlamentu,kde se ukazuje ,kdo nase zakladni liská práva opravdu zastupuje a já to NESMIM tady dát v odkazu,
MERDE,MERDE!!!

Průměrný počet slepic: 1.5 (11 hlasů)

Utrhl se s nimi pytel a zároven stádeko trottliků zaútočilo v pedchozim článku na mě vaši štastnou ANDULKU a chtěji zamezit voláni

"KDE JE NÁS BIFTEK BANDO ZELENYCH OKUREK POD ČERNOU VLAJHOU PIRATIŮ!!"

No prý ty Wrbovitz také skončily tim,že po 7 letech v lese byl nalezen pozohýbaný samovar a špiz se zbytkem šašlyku z cehoz bylo odvozeno našimi vyzvědači,že to tam zdynamitovali VOVOVI agenti ČUK a GEK a teď ta vláda brzkýých havaristů navrhne za to povyšováni na generály a to hlavně ty kteři nikdy nechytili ani jedného ruského agenta, toho čerta Putina,který už stoji před nvrhem na Nobelovu cenu miru nebot dovede zajišťovat celé polostrovy beze ztráty jedinho samopalnika a proskočily nové erstvé zprávy,že se stal i zastáncem utiskovanýsch indiánů potomků carského osidleni Aljašky!

Tady na webu svobody a pry vzorové přimé demokracie typu nikde nevidaného to tak nechtěji voliči SV(8 275 752 zuboovanych mirumilovnyých Slovanskych holubiček tak nechat a uspořádali zobrazeni nikde u politiků nevidaného webu s bezbariérovýasm přistupem demokracie jako vzorem pro všechny politické formace "Nové OK republiky"do mrtě utlačovaných voličů,kterym bude brzy ukradena elektrika a dána na pospas špekulantům,kteři maji byt krmeni jakýmisy TROLY tedy neznámýasmi malými pry sympatickými mužičky!At vylezou a neschovávaji se v letadlech,nedej bože na jejich podvozku!
Fuj ,fuj ,fuj to je ale hnůj!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.5 (24 hlasů)

Nejsem viina ani jedinou pravopisnou chybou,ty jsem totiž hned opravovala,ale divně a nepochopitelné je,že pry v ramci "zkoušek"prý "Digitáalniho koncentráaku" přisly na sklo doslova záhadným způsobem!..

Domnivm se,źe tady trottli z minulého člnku hraji zhadnou roli pokusu o porušováni PROGRAMU ODS,který budu brzo studovat podobn jako SPD listy!

Průměrný počet slepic: 1.5 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

....se mohl parlament sejít a vyhlásit neutralitu, a zadat konečně tu zakázku na dostavbu jaderky.
Vládu pro todleto by už nějakou slepili, po tom co je tam teď by to nebyl vůbec žádný problém, stačilo by zaject někam do okolí a tlampačem vyhlásit že kdo má zájem , tak ať se večer dostaví do místní hospody. Samozřejmě jen ti s bečko..eh, s tečkou.
Pročež je dost škoda - že Pithart a spol. mají tak omezené možnosti. Asi se málo snažili.

Po nastolení Vidlatury je nutné se zeptat hlavně generála Jihočeského kraje, ale on se asi bude cukat. Takže někdo ho bude muset při tom držet, radši dva.

Průměrný počet slepic: 4.3 (26 hlasů)
Trvalý odkaz

se povedl:-))

Mně na tom včera zaujala ještě jedna věc: Pithart, Žantovský a Fiala si v novinách přečtou, jak dali remote control Lufthonzovi požehnání a po deseti dnech, na dotaz novináře, se proti tomu "ohradí". To těch deset dní chrápali nebo nečetli zprávy nebo zase takticky vyčkávali, kam se hne pokusný balonek? I Kalousek byl tentokrát rychlejší...

Průměrný počet slepic: 5 (42 hlasů)
Trvalý odkaz

projde. Furt si myslí, ta squadra , že vyhrála a že si může fšecko dovolit. Byla by to ale sranda, kdyby jeden stjúdent nakonec vládu položil,,, jejda.

Průměrný počet slepic: 4.8 (39 hlasů)
Trvalý odkaz

Starikov píše v knize " Kdo přinutil Hitlera napadnout Stalina" o narkomech a narkomatech. :-D
Narkom - národní komisař (ministr).
Narkomat - národní komisařství (ministerstvo).

Mě napadlo : Brko - bruselský komisař. Brusko - bruselská komise.

Brko z Bruska přiletí zítra do Prahy, v doprovodu jiných dvou brk.

Průměrný počet slepic: 4.7 (44 hlasů)
Trvalý odkaz

Pan vidlák začne rozplétá nitky hned jak se naučí anglicky.

Průměrný počet slepic: 1.5 (39 hlasů)

Šéfíku, anglicky dnes už mluví kdejaký děcko.

Průměrný počet slepic: 1.6 (22 hlasů)

Ale otázka zněla, zda máš stípko ;) Copak problém chápání textu nebo jenom okamova břitva, tedy jsi jenom hloupej?

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

Nemám. Co to znamená? Že neznalost angličtiny bude důkazem geniality hnojníku?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

No to vidíme na tobě, bobečku - taky umíš, ne? :-)

Průměrný počet slepic: 4.3 (3 hlasů)

z naší vlády nikdo. Dokonce ani na zamini... :-)

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

Rád bych milé spoludiskutující upozornil, že angličtina je z našeho eurounijního pohledu naprosto bezvýznamný jazyk, který v naší milované EU používají jen v marginálním Irsku. Rovněž považuji za nutné vás upozornit, že v USA se v dohledné době rovněž bude na vedlejší koleji, mnohem více mluvčích bude mít španělština. Jestli existuje na světě nějaký naprosto neperspektivní jazyk, je to angličtina.

Průměrný počet slepic: 4.8 (23 hlasů)

In reply to by topi80 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Štvavé vysílačky a konspirační weby hlásí, že optimista se učí anglicky, pesimista čínsky a realista střílet :-).

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

In reply to by D. Dvořák (neověřeno)

Trvalý odkaz

Realisti by se měli učit také rusky, už jenom proto, že si mohou přečíst spoustu zajímavých informací, které se v našem tisku nikdy neobjeví.

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

In reply to by topi80 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale třeba se Číňani začnou brzy učit španělsky.

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

Můj šéf tomu kdysi říkal "rozsypaný čaj", když mu do kanclu dali kolegu z Japonska, aby ho zaučil. Tvrdohlavý tyrolák tenkrát odmítl dělat po 40 letech blbce a odešel do předčasného důchodu. Tehdá mi řekl, že dobře už bylo. To začali nastupovat borci s těma noutbúkama.

Mimochodem, takový Žantovský - mým kamarádem zvaný "havlozmrd" je dnes na výplatní pásce Bakaly, myslím, že něco pobírá i od Sekyry a má zcela jistě naprůměrný český důchod přes 30 tis. Kdo z nás to jednou bude mít.

Co se týká těch řečí, máme asi velkou výhodu před lidmi ze západu, že dokážeme přečíst azbuku. Pak už stačí slovník.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Pokud se pan Vidlák rozhodne, že se bude učit anglicky, může se taky stát, že bude chodit do kurzu angličtiny s celou novou vládou. Nebo si od ní může pronajímat tlumočníky. :D

Průměrný počet slepic: 4.2 (25 hlasů)

No mohl by ... ale on se spíše rozhodně, že vlastenecké je anglicky neumět.

Průměrný počet slepic: 2.5 (24 hlasů)
Trvalý odkaz

srozumitelného psaní v jazyce českém, trolící mamlasíku?

Průměrný počet slepic: 3.8 (35 hlasů)

náhodou, ani omylem.

Musel bys najmout nějakého dolmečra.

Průměrný počet slepic: 4.3 (23 hlasů)

To je sranda?
Totiž srandě nerozumím.
Fakt je, že se mi zvedly koutky úst.
Člověk ve své pracovní pozici i očekávané pozici "diktátora" samozřejmě rozumí i hovoří několika jazyky. Pokud mezi nimi není požadována angličtina, ale požadovaná bude, tak není problém se ji naučit. Mozek již umí přepínat z jednoho jazyka do jiného....
Že ano, mládeži.

Průměrný počet slepic: 3.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidlák zvedl téma první velikosti, i když, jak píše, nechtěl.

Co máme za prokázané. Farský je tak trošičku, ale opravdu jen maličkou, hajzlík. Chtěl zasednout na dvou vysokých židlích, ale dosedl tak blbě, že upadl z obou. Ten člověk to bude mít vytetované na celém těle. Již si nepůjde nevzpomenout při pohledu na něj: to je ten co žral a mlaskal u toho.
No a dobrozdání k podpoře stipendia? Vybral si velice dobře. Pithart chartiasta, stranický cestovatel, člověk těch správných zásad. Nakonec je to Lidovec a to je známka trvalé levoty. Žantovský, bývalý velvyslanec v USA, to je pořádně těžká váha. Fiala, politolog. Církev svatá má alespoň dogmata. Politologie nemá ani to. Vždy jde o nějaké spekulace vždy zakončené univerzálně, uvidíme. Taky bez problémů.

Nechme je žít vlastními životy, nic nezmění, zkusme se dívat na skutečné problémy a jak je řešit.

Průměrný počet slepic: 3.6 (38 hlasů)

Ano, pan Pithart je zásadový člověk. A jeho hlas má váhu.

Na druhou stranu máme žvanili, kteří sice vítězí v přímé volbě, ale vážně je neberou ani jejich voliči.

Průměrný počet slepic: 2.3 (39 hlasů)

Nebylo-by lépe tam mít debily?

Průměrný počet slepic: 2.8 (16 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

debili.

Průměrný počet slepic: 4.8 (21 hlas)

Nic jsi nepochopil, Ivánku...

Chytrému napověz, tomu druhému ... to napiš polopatě. Debili píšou žvanili, víš?

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

Grammatik

Průměrný počet slepic: 4.4 (23 hlasů)

dejte si je přeložit a zařiďte se podle něho. Poměrně mizerná úroveň diskusí na Kydech, ke které i vy nemalým dílem přispíváte, by se tak o něco málo pozvedla.

Průměrný počet slepic: 4.3 (16 hlasů)

zmetek, který se spolupodílel na rozvalu ČSFR v roce 93?

Jeho ještě nikdo nezašlapal do betonu při opravách na D1?

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (34 hlasů)

Pithart byl z prominentní komunistické rodiny. Jeho otec byl předválečný člen KSČ a později náměstek ministra průmyslu ČSSR. Sám Pithart vstoupil do komunistické strany ve věku 18 let. Patřil ke křídlu, které bylo odstaveno od moci po roce 1969, a proto se, zahořklý, dal na dráhu disentu. Ta zahořklost v něm je. Ovšem dráha od komunisty k lidovci je poměrně divoká. Bylo to, myslím, z toho důvodu, že ho u jiných stran nikdo nechtěl. Jako premiér se projevil jako naprosto neschopný a slabý politik. Ovšem stál za pěkným tunelem, kterým bylo nepřátelské převzetí Mladé fronty. Přesně podle komunistických ideálů ze dne na den redaktoři Mladé fronty začali vydávat noviny na vlastní účet pod mírně pozměněným titulem. Přitom Mladá fronta měla být, jako majetek SSM, podle politického rozhodnutí zestátněna. Okradli tak stát o stamilióny korun. Ostatně, to asi nebyl jediný majetek, který se za Pithartova premiérování rozkradl.

Průměrný počet slepic: 4.8 (47 hlasů)

se mu říkalo trochu pejorativně dvojdomek. Viz wiki.

Průměrný počet slepic: 4.3 (15 hlasů)

Příspěvky v chatu u toho linkovaného videa, napsané pod nickem "Sir Daniel Santa Leon", mi silně připomínají žvásty toho husitského tvora odsud.

Zatím bez slepic

Pithart je naprosto bezzásadový a nemoudrý člověk. Zkrátka lidovec každým coulem.

Průměrný počet slepic: 4 (32 hlasů)