Ó velký Vůdče

Autor
Štítky

V Německu se našel tentokrát bílý magor, který se pustil do boje za svou pravdu po vzoru islamistů. Měl legálně drženou pušku, vybral si místa, kde se shlukují "nepřátelé" a pustil se do nich. Udělal to stejně jako to dělají islamisti - střílel jako obvykle na obyčejné civilisty, kteří se nemohou nijak bránit. Jako obvykle se vyhnul střelbě do státních představitelů i do ozbrojených složek. Od islamistů se v podstatě lišil jen tím, že nějak nespoléhal, že ho z toho Alláh vyseká a prostřelil si hlavu rovnou sám. 

Víte, já už dlouho mluvím o tom, že podmínkou terorismu je prostředí, které není k žití. Nejprve musejí být vykořenění, bez šance na budoucnost, pak teprve přichází jejich odboj. Nějaké ideologické zdůvodnění se vždycky najde. Daří se vám špatně? Důvodů, že si za to nemůžete sami, těch se najde... 

 Mimochodem... Náš elfík Scallop samozřejmě jen tradičně provokuje, protože kdyby sledoval ta fakta, jak tvrdil včera (prý přichází s fakty a pravdou), našel by na toto téma několik mých článků, které se dost odlišují od blábolů které mi přisoudil. Inu elf je pořád jen troll, ale cítím se méněcenný, že nám sem posílají něco tak neschopného. 

Já si budu dál mlít svou: 

To, co v Německu sledujeme, to vyrůstá z jednoho stejného podhoubí. Jako kdekoliv na Západě (včetně nás) se jim tam hromadí mladí lidé, kteří nemají šanci už z podstaty věci. Nejsou vzdělaní (protože je do vzdělání nikdo nemůže nutit, protože jejich školství už je prostoupeno EDUiny mnohem víc než to naše, protože je podfinancované, protože se tam ještě více zavírají oči před nedostatečnými znalostmi i výsledky a protože tamní školství je ještě víc než u nás o penězích).  Nemají pořádnou práci (protože v Německu víc než tady jsou si lidé nerovní a mnohem víc než tady tam záleží na tom do jakého stavu jste se narodili) A ti co práci mají, tak jim stačí na mizerný život v německé verzi ghetta - tedy malé hnusné špeluňky, minimum soukromí a žádná šance jezdit s bavorákem nebo alespoň mít baráček). Práce se navíc stále více outsorcuje. 

Do toho se koukají na dokumentární filmy o tom, jak jiní (připrchlíci) dostali zadarmo svoje byty, jak mají dvě manželky a dostatečně velké sociální dávky (ale to není pro každého - to se podaří jen některým, ostatní pěkně leží po tělocvičnách dál). 

Merekelová uměla křičet, jak to zvládnou, ale oni to nezvládali už dávno předtím. Už mnohem dřív jim tam muslimské bratstvo začalo stavět mešity a sdružovat radikály. Už dlouho předtím se potomci přistěhovalců cítili vykořenění a to přesně z důvodů, které jsem uvedl výše. A když pak přišlo do Dojčlandu nových milion lidí, nebyl to začátek obrovského boomu, že by se začaly stavět továrny pro milion lidí a že by se začaly stavět domy pro milion lidí, v podstatě se neudělalo vůbec nic, jen se výběrově pomohlo několika jednotlivcům pro kamery,  naskládaly se betonové bloky kolem náměstí a vládních budov a na zbytek sere bílý Tesák.   

A všimněte si - dodnes se vlastně handrkuje jen kolem humanitárního gesta - přijmout uprchlíky do tělocvičen. To je ostatně i to jediné, co dělá Šojdrová - přijeme (vousaté a dospělé) sirotky a pak... nikdo neví co s nimi. Jen všechno musí být demokratické a podle dnešní verze demokracie má každý právo zkazit si život, neučit se, zadlužit se, nemít práci a čekat jestli ho zradikalizují saláfisté, muslimské bratrstvo a nebo nějaký Adolfův pohrobek.  

Ruce, které nemají práci, pro ty si ďábel najde jiné využití. 

Výsledek vidíte sami v přímém přenosu. A když si vezmete knížky od Remarqua - třeba Tři kamarády, tak si změňte jména a může se to celé odehrávat dneska. Také tam před nástupem Hitlera měli téměř občanskou válku. Také si tam jednotlivé partaje dělaly svoje ozbrojené složky. Také se po Německu motaly skupinky vrahounů i jednotlivci, kteří tím dělali svoji verzi služby pro veřejnost. 

V tom všem normálně probíhaly volby a neschopní politici dělali pořád to samé, ať byli z kterékoliv strany. Policie i armáda už dávno byly prostoupené komunismem i nacismem, jen to ještě nebylo vidět. (Jakpak to mají v Německu dneska?) Tím pádem policie ani armáda nebyly schopny ničeho, protože jedni hráli proti druhým a ti nevyhranění chtěli hlavně dostat výplatu, aby uživili rodinu. 

V Německu se rozjíždějí třicátá léta. Se vším co k tomu patří. Islamisté budou zabíjet civilisty, náckové budou zabíjet civilisty, v mešitách se budou hromadit zbraně, mezi fotbalovými ultras se budou hromadit zbraně, armáda bude mít znechucené vojáky (už se stalo), kteří budou stále více pošilhávat po nějaké té white power, policie je podle mě už léta prosycená nácky až na půdu, politici se budou handrkovat o tom, zda mluvit nebo nemluvit s AfD, dělat koalice bude stále složitější až nemožnější, ulice budou stále nebezpečnější a nový Fírer už si někde piluje projevy, které budou jak přes kopírák od těch Ádových - "Zajistím bezpečnost v ulicích." 

Čím víc bude takového střílení, tím míň bude lidi zajímat nějaký zelený úděl, demokracie a svoboda, protože budou myslet na mnohem přízemnější věci, jako třeba jestli se jejich dítě vrátí zdravé ze školy. 

A pak... Hitler nebyl jediný vůdce té doby... Stačilo málo a německý kancléř se mohl jmenovat Rohm. Komunisti také měli svoje plány a byli i další, jen je dneska neznáme, protože vyhrál právě Hitler. A když Hitler vyhrál, nikomu nepřišel nebezpečný. Dneska se v Německu pěkně množí adepti na budoucího Velkého šéfa a některý z nich to vyhraje. 

Ve Francii to mají v bledě modrém, ve Švédsku také. Itálie ta je dokonce ještě o krok dál, ostatně i tenkrát byl nejprve Musollini a pak teprve Hitler. 

Jo a my na tom budeme také úplně stejně. Zůstaneme tu v prostoru jako poslední stát s demokracií bez střílení a občanské války v ulicích a pak se zase dozvíme, jak jsme zlí a jak musíme odevzdat území a podrobit se. Kdo nám to řekne? Naši přátelé za Velkou louží. Kdo nás z toho bude vysekávat? Naši současní nepřátelé na východě... Kde bude další železná opona? Můžete hádat. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (97 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

doplnit.
K všeobecné nasranosti a vykořenění přispívá i nynější režim svými neustálými a více méně úspěšnými pokusy o šmírování, komandování a kontrolování všech jedinců nemajících status výjimečnosti. A je úplně lhostejné, zda tyto buzerační kratochvíle přicházejí z Brusele, z Prahy, či z Washingtonu D. C.

Průměrný počet slepic: 4.8 (36 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku dovolím si kopnout do vaší bábovičky:
Uherský Brod / Hannau = paranoidní magor / paranoidní magor

Průměrný počet slepic: 2.9 (8 hlasů)

to kopnutí?
V UB střílel totálně frustrovaný jedinec, kterého jeho okolí nebralo vážně ani půl trochy. Pokud si dobře pamatuji, stěžoval si opakovaně na úřadech, zřejmě se mu děla nějaká křivda. A narůstal pocit nespokojenosti, vy kořeněnosti, nesounáležitosti se societou, v níž se dotyčný nacházel.
Naprosto totéž jsem zažíval před několika lety, když na mne úřady nejen že doslova sraly jako na placatý kámen, nýbrž ještě chránily narušitele nočního klidu.
Když se "jenom" nevychrápete každou druhou sobotu, jste ochoten za několik let vraždit. Za sebe mohu říci, že jsem dnes šťasten, že jsem v té době neměl použitelnou střelnou zbraň.

Průměrný počet slepic: 4.7 (27 hlasů)

Balda s Vitáskem.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Už to nemohl snášet. Terorizování domorodců ve veřejném prostoru přistěhovalci od školky do hrobu. Na úřadech a v zaměstnání. Jemu nikdo nic nedal, na bezpracný život se 3 ženami a 14 dětmi v domku za státní peníze nemůže ani pomyslet. Skuteční viníci jsou vítači z německé obdoby PAL.

Průměrný počet slepic: 4.9 (34 hlasů)
Trvalý odkaz

….. jak musíme odevzdat území a podrobit se.....
Území nebudeme odevzdávat, je to pasé, už je odevzdané. Jen přijmeme v rámci zachování míru západní přebytky a postaráme se o ně.
..… Kdo nás z toho bude vysekávat? ….
Nikdo. Proč by to dělal, nejsme nárazníkový stát. Východ se bude starat o revitalizaci Ukrajiny. To je práce na dvě generace, na padesát let. Pro Východ bude nejlepší jen přijímat uprchlíky od nás, mohou být miliony, nakonec nás ta Sibiř nemine. :-) A budeme šťastni.

Průměrný počet slepic: 4.6 (36 hlasů)

"nakonec nás ta Sibiř nemine. :-) "

To budou roztomilé názvy nových osad:

Ostrov nad Obem,
Veselí nad Amurem...

Průměrný počet slepic: 4.9 (20 hlasů)

Musím přiznat, že to není veselé čtení, ale sundejme si růžové, či jakékoliv tmavé brýle. Hlavně ti naši tam nahoře, co jsou "u vesel" a předstírají, že nás někam vedou. (prd vedou, jsme unášeni tím proudem). Naprosto musím, bohužel, souhlasit s posledním odstavcem Vidláka. Už nějakou dobu se mi honí v hlavě myšlenka, že zatímco část našeho národa ještě stále kydá hnůj na Rusko a jeho autoritativní vládu, možná přijde doba, že nám i ta Sibiř přijde vhod, a budeme rááádi, že nás tam laskavě naši bratři pustí osídlit nehostinné končiny, zúrodnit je a... přežít. Sci-Fi? Abychom se nedivili, až to tady buchne.

Průměrný počet slepic: 4.9 (23 hlasů)

Ingoust.
Zase by nás měl někdo jiný zachraňovat?
V prvé řadě sami se o to pokusit a viníky hnát před Boží soud.

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

....podle hodnocení, soudím, že si "elita" řídí budík na "za pět půlnoc", po půlnoci by asi bylo již pozdě. :) Temní elfové, trololo, skřeti a možná přijde i Glum :) A napsat jako první příspěvek, to nic. Ještě totiž není z čeho vycházet nebo koho trolit. A na ten článek by museli dost dlouho přemýšlet a ještě déle psát, aby to mělo vůbec nějaký smysl :)

Jinak si myslím něco podobného, ale přidám ještě jeden faktor, o kterém si myslím, že je to násilí. To je průvodní jev poslední dost dlouhé doby např. v kinematografii a tzv. "zábavních médiích". Je úžasné, kolik blbé kultury ohledně něj vzniká! Skoro bych to nazval fenoménem tohoto století. Dojal mě mimochodem Vlk, který za fenomén označil Grétu a ani nerozvedl jak to myslí (taky je možný, že jsem jen nechápavej, nahrávka na smeč jak když vyšije :D) Na ČT (a nejen na ni) běží paradoxně dokola dokumenty o WW2 a Hitlerovi a to i vánočních svátcích, takže jsem nakonec vděčný za starou laskavou pohádku. Pro mě paradoxně proto, že je to pro ty naše blby jeden ze západních vzorů a jsou to natolik naší přátelé, že někteří politici posílají "zvací dopisy" Landsmannschaftu. No to umíme dobře, ale tentokrát i bez našich slovenských soudruhů (ti, co sem píší se neráčejí urážet, nemohou za ně!) Když nejde válka, jdou dokola americké krimi - asi mají se zločinností bohatší zkušenosti než my, protože na ty naše se nedá dívat a důvody by byly na další příspěvek. Taky v genocidě je nikdy nedostihneme...Ptal jsem se profesorky, která vyučuje psychologii, jestli si myslí, že je to záměrná příprava na "lepší budoucí časy" nebo jestli si myslí, že nemají co dávat. Odpověděla, že spíš to druhé, čemuž by odpovídala ta mediální ignorance platícího koncesionáře. Osobně si myslím, že násilí je součást toho mlejnku, co otupuje hranici citlivosti ohledně něj a netečnosti k němu. Dneska jsem vyslechl kousek pořadu "Máte slovo" ohledně použití legálně držené zbraně na osobní obranu a vlastního majetku proti násilí, co už číhá za hranicemi např. v podobě Koránu. Chraň nás pánbu proti takovým idiotům, jako např. Dientsbier jr. (nedokázal jsem to do konce). Nakonec nám na obranu zbudou vepřové palcáty z tlačenky a sudlice z vepřových uší. Viděl jsem před časem dvouhodinovou přednášku muslima, který od islámu konvertoval na křesťanství, včetně výkladu pasáží Koránu, takže nemám pochyby a věřím tomu co čtu třeba na Gatestone Institute, (mj. od zahraničních dopisovatelů). Teď jsem viděl fotky z Paříže s komentářem a nejel bych tam. Jednoduše plíživý postupný úpadek působením cizí "kultury". A žádný nový pravdivý cestopisný dokument točit nikdo nebude. Brzy by ho smazali. Dneska jsem četl T. Spencerovou, která je pro mě svodka událostí ze světa ve srozumitelném a stravitelném podání. Vrátila se k Ukrajině, která by mohla násilí vyučovat, jelikož se před léty vrátila k těm "správným tradicím" za podpory a mlčení celého západního světa. Byl tam odkaz na us film, tak jsem ho hned prubnul, byl nefunkční prý ohledně uplatnění něčích práv, škoda!
V době olympiády v Soči se mi zdálo, že by Evropa mohla dojít k nějakému konsensu, protože vztahy mezi Merkelovou a Putinem byly dost přátelské. Za to ty ksichty z us kongresu mě připomněly UV KSSS. No a pak Merkelová dostala odposlech jako dárek od deepstate a asi byla vydírána i přes politickou minulost z mladých let. No a pak přišla protiputinovská propaganda, zbytečné sankce a dojemný obrat o 180. Už tenkrát jsem psal jinde, že akorát přesvědčí RF o výhodném spojenectví s Čínou a Indií. Idioti mě slovně přijali do svého širokého spolku, (zaplaťpánbu jen slovně, další nahrávka na elfí smeč :), a to i přes to, že západu zákázané oslavy ke konci WW2 se v Moskvě zúčastnily čínské a indické pluky. Orwel se patrně naplňuje přes rozdělování státních a územních celků. UK se právě odtrhlo, zbývá konsolidace na východě na nějakou tu Euroazii a můžeme si začít posílat ty řízené střely, když už USA posvětily možnost částečného atomového úderu, o kterém uvažovaly už za ukr. krize. Abych to, sakra, už skončil...nový Hitler by patrně měl tureckou šavli, obrněného vemblouda s bojovým čipem a sliboval by všem povolným a "uvědomělým" evropanům království nebeské plné plnoštíhlých a samozřejmě výběhových kurtyzán typu domina.

Průměrný počet slepic: 4.6 (32 hlasů)

In reply to by robertík (neověřeno)

Trvalý odkaz

https://en.wikipedia.org/wiki/Gatestone_Institute

Pokud to je pro Vás zdroj "relevantních informací", tak jen pozvedám obočí.
Co jsou zač Bolton, Dershowitz, Perlman, Wilders a další, jistě víte.

No, a ke vzniku současné situace:
- Kdo rozvrátil (a pokračuje v tom nadále) Irák, Libyi, Sýrii a další země BV a severu Afriky, nebo se o to dlouhodobě pokouší?
- Kdo dlouhodobě toleruje Izraeli chování, za jehož zlomek by byl každý jiný stát už dávno "zdemokratizován" do doby kamenné?
- Kdo vycvičil, vyzbrojil, vystrojil, přepravil (a pokračuje v tom nadále) všemožné islamistické skupiny počínaje Afghanistánem?
- Kdo rozvrátil a zislamisoval Balkán?

Připočtěme k tomu "kulturu" násilí, produkovanou "demokratickým západem" posledních cca 30 let, politiku prekarisace širokých vrstev domorodého "lidu" v západních zemích (vč. středo- a východoevropských kolonií), politiku nahrazování domorodé populace levnějšími přišelci ze zemí kulturně nekompatibilních (bo zaměstnavatelům se nechce platit), politiku udržování přišelců v chudobě a vyloučenosti atd.
A "ozdobme" ten dortík dnes už v podstatě otevřenou propagací nacismu a "konečných řešení" veřejnoprávními i soukromými médii cestou pečlivě vybraných dokumentů a přepisování poměrně nedávné historie, jejíž pamětníci ještě zcela nevymřeli (ale není jim poskytován žádný prostor ke svdectvím). Plus protežování jediné skupiny obětí WWII na úkor mnohem vyšších obětí z řad středo- a východoevropských "untrmenšů".

Výsledkem je to, co právě zažíváme.
Absolutní neúcta k lidským životům, pohrdání širokými vrstvami obyvatel, nenávist k lidem starším 50ti let a diskriminace týchž, prosazování zájmů úzkých skupin násilím mediálním, ekonomickým, společenským i fyzickým.
Následky se musely dostavit a také tak učinily.

Sklízíme hořké plody našich "demokratizací" provedených bombami a krvavými importovanými převraty.
Děsí mě to, ale to je asi tak všechno, co s tím mohu dělat.

Průměrný počet slepic: 4.9 (34 hlasů)

...nečtu vše a nesoudím podle jmen, ale podle obsahu. Jsou tam články, které mi neseděly a vynechal jsem je. Ale proto nebudu zatracovat celý web. To je jako kdybych si tady přečetl pár elfů a přestal jsem kvůli nim chodit.

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

K těm bílým "kovbojům", co se nám tak množí...mozek je biochemickoelektrický čip z jiné galaxie, pokusně vysazený na Zemi. Díky té neuvěřitelné složitosti vykazuje daleko více chyb než třeba.......kolo na rumpálu! Takže ho lze porouchat třemi cestami a lze zabít určitými chemikáliemi, což zrovna bohužel nemohu neb chladnička zeje prázdnotou. Ale zítra, zítra si to vynahradím! :)
Občas vznikne kombinací těch tří cest+genetický vklad porucha a zkratové jednání. Tím vrahy neomlouvám, to by měli fundovaně posuzovat jiní a začínají specielně ohledně migrantů konat pravý opak. Ale v tomhle, pro mě v poslední době "Braveworldu", bych se vůbec nedivil, že někde někomu šíbne! A nejen lidem. Pokud vyplave na povrch, že někde piloti mají odfláknuté psychozkoušky, tak jak třeba někde v armádě...? Ono stačí aby se sešlo pár faktorů a zkrat je na světě. Někdo je k tomu ovšem náchylný víc, někdo míň. Píšu o tom proto, že se mi to stalo. Vstřikování adrenalinu do reaktoru přesáhlo kritickou hranici a ačkoliv jsem odjakživa sporé postavy, zmlátil jsem chlapa, co byl o hlavu vyšší než já tak, že mě chtěl dát k soudu. Košili na mě tenkrát roztrhali spolupracovníci, protože mě z něj nemohli sundat. Rudá mlha, přes kterou jsem neviděl! A v poslední době bych střílel a rád, takže zítra budu mozek trávit tak jak se mu to líbí...až z něj bude kolo na rumpálu (a další nahrávka na elfí smeč, beru to na sebe :D)

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

In reply to by robertík (neověřeno)

Trvalý odkaz

Není smutnější pohled, než do prázdné ledničky. I krematorium je veselejší. To se pak nedivte podivným myšlenkovým pochodům.
Režisér Troška na téma horor prohlásil, že nezná nic strašidelnějšího, než jít spát hladovej.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Dalo se to střílení čekat. Teroristé nebo vyšinutí jedinci se učí od sebe navzájem. Metody jsou stejné, jen cíle jiné. Bezy se dočteme, že vraždila bílá dodávka = najela do hloučku muslimů před mešitou.
Je to ale zbytečná snaha, Evropa je už islámem dobyta a obsazena a akce pár jedinců nezvrátí finální výsledek. Přitom vše začalo pozváním od Merkelové. Evropa a EU zvlášť skončila přesně 29.8.2015, kdy Merkelová otevřela hranice a náruč plnou humanismu.
Zajímavé je, že veškeré ty zelené úděly, ekologické nápady, klimatičtí uprchlíci i šíření islámu mají společného jmenovatele. Lidí je na světě prostě moc, planeta je už nezvládá uživit, a dá se čekat, že dojde k redukci přemnožené lidské populace virem nebo válkou. V minulosti tomu tak bylo.
Smutné je, jak EU, sluníčkáři a PAL všem vykládají, že lidský život je tou nejvyšší hodnotou a na druhou stranu ukazují, že život bílého heterosexuálního muže nemá hodnotu žádnou. Pak se všichni diví, že se mezi masou frustrovaných najde jeden, kterému rupne v bedně a začne střílet. Přitom v našem vzoru USA (na věčné časy a nikdy jinak) jsou takové situace se střelbou poměrně běžné, i když nic vyřešit nemohou. Střílení není řešení potíží, jen výron frustrací jedince bez budoucnosti.
Vidíme libanonizaci Evropy (Libanonizace je označení pro občanskou válku v Libanonu mezi křesťany a muslimy, která trvala od 1975 do 1989 a zničila celý Libanon). Evropa se pod vedením hlasatelů pravdy a lásky propadá do bezvýznamna. Destrukci Evropy mohou zvrátit jen ti, kdo dnes otevírají náruč migrantům.
Následovník Adolfa Hitlera už někde pilně studuje plány na likvidaci méněcenných ras. Obávám se, že obyvatelé ČR budou patřit mezi méněcenné rasy v případě vítězství nacistů i muslimů. Do toho graduje globální konflikt mezi upadající velmocí (USA) a novou ekonomickou velmocí (Čína). Podobná situace zde byla v roce 1913 mezi Velkou Británií a Německem. Nemůžeme udělat nic, jsme ve vleku událostí a v zadku Bílého Tesáka. Evropa je mrtvá, jen to v Bruselu ještě neví.

Průměrný počet slepic: 4.8 (27 hlasů)

Souhlasím s vámi, Gerde, jen bych měla malou poznámku. Myslim, že o zaplavení Evropy migranty bylo rozhodnuto jinými a jinde. Vždyť se sem nasunovali i před tím Angelinym willkomen, jen zřejmě ne dost rychle. Proto to vyhlášení. A situace v Syrii přímo nahrála, že "byli pozváni" zrovna "Syřani". Kdyby to nebyla ona, "pozval" by je někdo jiný a kdyby se válčilo jinde, pozvání by bylo pro jiný národ.
V lednu 2015 jednali rusové a Syřané v Moskvě, podrobnosti nesděleny. Začátkem srpna Američani přitvrdili, koncem srpna Angela "zve", proud uprchlíků sílí, a koncem září vstupuje rusko na assadovo pozvání do Sýrie. V rychlosti jsem prolétla titulky tisku mezi lednem a srpnem 2015, a v " přijímání " uprchlíků nebyli politici nijak jednotní, ozývalo se dost kritiky. Po vstupu rusů už ta kritika migrace docela utichá a nastává migrantské šílenství. Kdo si dovolí kritizovat, je přeřván a zadupán do země. Přičemž těch skutečných syřanů v té uprchlické vlně je těžko určit.
Budu konspirovat. Někdo rozhodnul, že z Evropy se stane "chalifát", a to už po válce. S turky v Německu a severoafričany ve Francii to moc nevyšlo. Nastal další pokus, a to " zničením sedmi zemí za pět let", arabské jaro. Sýrie byla první, kterou se nepodařilo dorazit. A od té doby se situace hodně přiostřuje, a to i tím, že v bruseli sedí čím dál horší smečka, která se ze všech sil snaží, aby si evropské státy na národní úrovni nevyskakovaly.

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

Slimáci se sem (do Evropy) ve větším počtu začali sáčkovat už v 70 tých letech. Hloučky už mezi válkami. I v Praze byla v té době malá muslimská buňka. Nebyla propagována, tak se moc nerozrůstala, ale byla. Bylo to způsobeno rozvojem dopravy, poměry v kolonialnich státech a hlavně ROZDÍLEM V ŽIVOTNÍ ÚROVNI.
1. Po válce se začal klást vliv na lidská práva, jako reakce na poražený fašismus a etnické čistky. Víra v budoucnost, techniku, humanismus, svobodný sex s vynálezem antikoncepce, hippies, pomoc rozvojovým zemím. V té době byla Afrika a arabské země prakticky liduprázdné... Pomoc vedla k prudkému populačnímu růstu v rozvojových zemích.
Rozvoj společenských věd a humanismu. A ideologie lidských práv. Tato ideologie v USA a na Západě vznikla v rámci boje proti socialistickému táboru. Následoval helsinsky proces, práva uprchlíků ( tehdy jako z komunistických zemí).

2. USA v zástupných konfliktech začaly používat proti SSSR a východnímu bloku islám. Ohledně Afghánistánu je dobře známo, že do země islámské bojovníky verboval US agent "Tim Osman" ze Saúdské Arábie, vlastním jménem Usáma bin Ládín. Byl podporován saúdský Wahhábismus, který v době US afghánské kampaně získal ve světě pevné pozice. US a britská politika v Íránu (veškerý zisk z ropy šel ze země na západ) zapříčinila tamní islamskou revoluci, která odstranila kolaborující špičky režimu. To samé dříve v Iráku, kde se dostala k moci strana Baas. Po ústupu SSSR z Afghánistánu byl sunitský saúdský Wahhábismus na koni. USA podporovaly i Turecko, které by se bez nich ekonomicky položilo, jako nepotopitelnou letadlovou loď proti SSSR. Zato byla Turkům prominuta genocida Arménů, která probíhala, aniž se to ví, až do 90 tých let, do kdy byli vražděni už jednotliví přeživší Arméni dřívější genocidu a jejich rodiny. USA se také snažily využít znovu nabírající sílu agresivního islámu a radikalizovat sovětskou Střední Asii a Kavkaz. A čínský Sin Tiang. V nigerijském konfliktu, který vznikl v návaznosti na islamizaci, si křesťanští Ibové vyhlásili Biafru. V té době menšinoví islámští Hausové na severu dostali plnou US podporu, protože Ibové koketovali se znárodněním cizího těžebního průmyslu. Hausové vedli zástupnou válku za USA, odměnou dostali etnicky vyčištěnou zemi.
To samé v Jugoslávii. Srbové mají historické vazby na Rusko. Proto museli být etnicky vyčištění, kde to šlo a obviňováni z toho sami. Dodnes je Srbsko nejmultikulturnější zemi z bývalé Jugoslávie. Na pašování islámských bojovníků z celého světa se finančně podíleli Saúdové, organizovaly to USA. Které "své" vyzbrojovaly přes zbrojní embargo, které v OSN odhlasovaly. Spolupracovaly na tom znovu s Usámou Ládínem ( svědectví britské novinářky Evy Prentice a dalších) a Íránem. V zájmu "vyšších cílů" proniknout do balkánského geopolitického prostoru, šlo vše stranou. Zavražděný generál íránský Sulejmani v té době v Bosně a Srbsku také byl, jako spojenec USA, mimochodem. To sdělil íránský vyslanec v Praze. Protože tehdy USA tak démonizovaly Srbsko, že íránský vyslanec to uvedl jako Sulejmaniho zásluhu a US nevděčnost. (dnes se už nikoho démonizovat ani nesnaží, zaútočí jen tak) ČT a další to ponechali bez povšimnutí. V Bosně a Kosovu muslimové etnicky vyčistili rozsáhlá území od nemuslimů a odměnou si je směli ponechat. USA mají svou základnu a Albrightová vejvar 400 000 000 $ za kosovského mobilního operátora, (takhle se nepodaří zaskoróvat každý den) Colin Powell vlastní tamní lignitové doly a doly na vzácné kovy...
Na Ukrajině rázem USA přestal vadit fašismus a dobytá území si junta mohla ponechat. Nevadí fašismus ani Pobaltí. Protože je zamířen proti těm správným. Zatím...
V Lybii a Sýrii islamisté všeho druhu, včetně US nepřítele al Kajdy, si mohli také ponechat dobytá území, pokud ropa teče...
Tyhle války jsou tunel US oligarchie. Války hradí poplatníci, zisky si rozdělí oligarchové. (proto jsou taky USA nejzadluženější zemí na světě) Ale je důležité, že USA POUŽÍVAJÍ MUSLIMY JAKO SVOU PROXY ARMÁDU. (Jen proto, že muslimové jsou připraveni vždy se svými sousedy válčit, masakrovat je a vyhánět. Je to prostě součást jejich víry.)
Oligarchové shrábnou zisky, muslimové ( na UK Banderovci) původní obyvatelstvo vyženou, povraždí nebo zotročí a dostanou ho za odměnu na vždy.
(Důležité je si všimnout, že USA ve svých válkách nebo barevných revolucích, ať už to bylo ve Vietnamu, Jugoslávii nebo všude jinde, vsázejí na menšiny. Islámské nebo jiné. Prohlásí je za pronásledované a vyzbrojí. Co v tomto kontextu znamená jejich prosazování multikulturalismu všude po světě, je jasné. Už staří Římané...)

Není bez zajímavosti, že takto postupovali skythští nebo sarmatští Avaři ve spojení se Slovany. Jejich špičky dostaly kořist, Slované půdu. A Slované se proti Avarům vzbouřili. Avaři zmizeli z dějin, ale Slované jsou na Balkáně a ve střední Evropě dosud.

Tady je pro svobodný svět smrtelné nebezpečí!!

USA jednou zmizí z dějin, ale jimi roztahaný všude po světě islám, zůstane.
_____
Od 70 tých let probíhala silná islámská migrace do Evropy. Hlavně do Francie, GB, Holandska, Belgie, později do Švédska a dnes prakticky všude.

Je to usnadněno pádem východního bloku, otevřením hranic v EU. A snadným transferem osob a peněz po světě.
A hlavně!! vznikem politické korektnosti v USA a jejím přelitím se do Evropy a vznikem neziskovkového "průmyslu". Politická korektnost eliminuje jakoukoliv kritiku! stejně, jako to bylo třeba u nás v 50 tých letech. Každý kritik byl revizionista, třídní nepřítel. Po roce 92, každý kdo upozornil, že pravicová vláda ODS krade, tak byl komunista a stýskalo se mu po starých pořádcích. A dnes, když se upozorní na migraci.... Však víte.

V neziskovkách je to tak:

1. Každá lidská skupina podléhá soupeření. (A menší skupiny s intenzivně spolupracujícími jednotlivci, jevu zvanému jako "skupinová stupidita") Do každé takové skupiny jsou za peníze natahováni lidé. Tyto skupiny mají své dobře placené vedoucí, kteří se etablují v TV a tisku. A mají možnost získat přes politiku lukrativní placená místa (zastupitelé poslanci, ombudsman, apod) Tyto pozice v největších, nejlépe placených neziskovkách, drží v celé ČR jen pár rozvětvených rodin. Tlak, konkurence, je zde obzvláště silná. Vždy pracovně postupovali ti nejlepší, co měli výsledky. Nebo by to tak mělo být (prudký vzestup Pruska byl založen na aplikaci principu zásluh a eliminace šlechtických výsad, které zůstaly formální a eliminaci nepotismu. To se následně projevilo na jeho vzestupu vojenském. Nebo se to projevilo u Cromwellovy "Armády nového typu".)
V konkurenci, aby si mne někdo všimnul a třeba si vzal nebo nominoval na oblastního vedoucího nebo navrhl na místo na kandidátce nebo vzpomněl, když se na politická místa ve státní správě budou dosazovat "naši lidi" je zapotřebí BÝT CO NEJEXTRÉMNĚJŠÍ. Každá generace, každý ročník u neziskovkářů, musí být co nejextrémnější. Je to přirozený vývoj, darwinistická evoluce. Přežívají "nejschopnější". Tak, kdysi oprávněná otázka lidských práv, přerostla do podoby, kdy určité skupiny pod bdělým zrakem neziskovek nemusí pracovat, mohou krást a některé dokonce vraždit za zvolání Allah Akbar. Jiné skupiny jsou odsouzeny pouze do role plátce bez práva rozhodování. LGBT, práva dítěte (ovšem určitá skupina může své děti bít a týrat z náboženských důvodů), práva LGBT, nekonečný počet pohlaví, práva žen a hon na čarodějnice Mee toho (ovšem, určitá skupina své ženy bít a vraždit může, jako může mít i žen více. Také mohou shazovat LGBT z věží mešit...)

Skupinová stupidita a lineárně se zvyšující extrémnost - a v USA nám už bílí s vymytými mozky nenávidí vlastní řasu a zakazují si mít děti, protože za vše na světě mohou...

2. Každá lidskoprávní neziskovka má "řešit" nějaký problém. Ale, nemůže ho vyřešit. Pokud ano, ztratí smysl své vlastní existence. A peníze na činnost, návazně pracovní místa. (Takže, jestliže místní buňky AI organizují a platí transfer muslimů z arabských zemí do ČR a zde jim vyřizují azyl, nemusí se, k tamní porodnosti obávat, že jejich práce skončí.) Která lidskoprávní neziskovka někdy něco vyřešila?? Asi ten příklad nikdo neznáme... Naopak, si přibírají další a další činnosti...
____

Pak jsou zde politické neziskovky. Ty fungují jako nátlak na část demokraticky zvoleného politického spektra. Takže zvýhodňují zájmy těch, co je platí. U nás je částečně platí stát, částečně mají financování neznámé, viz. Milion chvilek (za diktaturu. Ano, protože jejich činnost neuznává demokratické volby.) Jejich činnost není nic nového pod sluncem. Např. už v meziválečném Německu existovaly SA s podobnym cílem. Na Ukrajině pak parlament hlasoval svého času pod hlavněmi útočných pušek ( bez námitek Západu) a političtí představitelé jsou tam zastrašováni dodnes víc, jak u nás.

Závěrem. Tyto procesy vznikly vývojem, samovolně. Na základě přirozeného lidského chování a vývoje společnosti a techniky. V rámci střetávání mnoha zájmů.

Hlavní hráč, který ovlivňuje za své peníze svět (a to se dá dokázat) byl a je US oligarchie a druhořadě evropská oligarchie. A dnes už i arabská islámská oligarchie z ropných států. Jen Saúdové vlastní přes 20% ekonomiky USA... A tato skupina ve spolupráci s ostatními kromě zisku prosazuje politické dílčí ústupky islámu. (Je to úspěšné, protože v demokracii jsou politici voleni na dobu určitou. Nenesou tak dlouhodobou zodpovědnost a zároveň jsou pod tlakem politických neziskovek. Znelíbí se někomu a konec.)

Na druhé straně by bylo divné, kdyby toho někdo nevyužíval. Jestliže wahhabistická Saúdská Arábie s nejodpornějším režimem na světě platí lidskoprávní neziskovky v Evropě, je to podivné. Nebo platí volební kampaň v USA té straně a tomu prezidentskému kandidátu, který má vítačskou agendu.
Stejně tak platí třeba US a evropské finanční korporace (včetně známého Sorośe) a těžební nadnárodní firmy lidskoprávní a politické neziskovky v různých zemích svého zájmu. Ty očividně slouží jako prostředek nátlaku na místní politiky a hráče v pozadí, kteří mají jiné zájmy než velcí hráči. V případě problému se objeví porušování lidských práv, následně demonstrace, v případě vyhrocení první mrtví s předem jasnými viníky a barevná revoluce. Pokud by to nestačilo, přímá intervence. S následným majetkovým transferem do správných rukou, jako v Jugoslávii, na Ukrajině a všude jinde...

Takže, jede to samospádem, žádné tajné centralizované spiknutí. Je zde mnoho zájmů a výsledný stav vždy odpovídá momentální situaci. Teče to jako řeka v peřejích. Tu proud uhne skále, tu se proudy rozdělí, tu spojí, může se i měnit řečiště.

Podle toho, jak a kde a s jakým úsilím momentálně ti, kdo tento pohyb využívají, topí pod kotlem nebo promazávají kolečka...

PS:
barevná revoluce nehrozí v USA. Tam je činnost neziskovek, placených že zahraničí, titulovaných "zahraniční agent" , tvrdě regulována a téměř znemožněna.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

Byla odposlouchávána. Jistě je pod tlakem toho, kdo na ní něco ví.

Ale, tuším, že to psal Petr Bystroň nebo někdo z jeho prostředí. Merkelová pozvala Syřany, aby ukázala na trpící syrské obyvatelstvo pod zlým Bašárem Assadem. Který ve spojení se zlým Ruskem začal ubližovat hodným dzihádistům, kteří demokraticky a humánně ovládli většinu země.

Když se na Německo začala valit pohroma, armádní velitel navrhl neprodyšné uzavření hranic. Merkelová to po 12 hodinovém váhání odmítla a zdůvodnila strachem z lidskoprávních a politických neziskovek...

Průměrný počet slepic: 4.7 (6 hlasů)

Rejpalko,
ono je vlastně lhostejné, kdo a zda vůbec rozhodl o zaplavení Evropy muslimskými imigranty. Důsledky vždy nese jen domácí populace.

Průměrný počet slepic: 4.4 (5 hlasů)

Úprk do Ojropy započal už dávno před Makrelinou filipikou v r. 15. Dokonce se o tom neprozřetelně zmínil už Venca Flaška Veškrna.
A ve zdejší "dnešní poště" máte odkaz na to, co vyvádě Makaron v Mylhůzách. Tam se dočtete, že muslimští politruci sem byli zváni už od těžko uvěřitelných 70. let.
Tudíž Andělčiny třesky plesky už byly jen závěrečnou třešničkou na dortu.

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)