Příčinou kacířství je prostý lid

Autor
Štítky

Takovéto poselství přednáší ve svém románu Jméno růže italský postmodernista Umberto Eco. Myslím, že je to hluboký poznatek, který platil v temném středověku stejně jako dneska. Je to poměrně jednoduché. Každá společnost má svůj okraj. Takový okraj společnosti může vypadat různě a poměrně pestře. Jsou tam zaměstnanci bez zaměstnání. Lidé bez vzdělání, ale i ti, kterým je vzdělání na nic, protože je stejně nikdo nepotřebuje. Lidé v dluhové pasti, protože věřili reklamám.  Oškubaní singles po drsných rozvodech. Lidé v ghetech bez pracovních příležitostí, kteří nemají žádnou šanci z toho vybřednout. ti co přepluli moře a dali poslední peníze převaděčům, aby tady žili po desítkách v tělocvičnách.

Jediný, kdo se o ně zajímá, je místní mafián, který jim dá pár šupů za roznášení drog.  Jsou jako malomocní. Nakažení neštěstím, neschopností řádu či pořádku. Nevnímají čas, nevědí odkdy dokdy a kolik za to. Jsou mladí, odvážní, měli ideály, ale nic z nich nezbylo. Ti lepší obracejí hamburgry a ti horší... s těmi se nepočítá. ať si klidně chcípnou. Nikdo je nezval. Dnešní svět chce jen ty nejlepší a konkurence je veliká. Nikdy nebudou dělat v CNC centru u soustruhu a požívat výhod placeného zdravotního a sociálního pojištění. Nikdo je nenaučil pracovitosti, jednak proto, že nechtěli a jednak proto,že mají lidská práva nechtít nic dělat.

Na začátku není terorismus, ani náboženství.  Na začátku jsou vykořenění, flustrovaní a naštvaní, kteří nemají žádnou šanci a pokud ji dostanou, tak ji promarní. My tady v evropě jsme se vlastně už všech snah vzdali. Stát už nezvelebuje ve jménu císaře, ani ve jménu demokracie, každý si má poradit sám. Nejsou žádné velké vize, rozsáhlé stamiliardové programy rozvoje, není nic. Jen lidí na okraji přibývá stejně jako přibývá špatných čtvrtí a špatných škol. Na začátku jsou nevyléčitelně nemocní a společnost, která jim neumí pomoci a vlastně ani nechce.

Je úplně jedno, co se pak káže na náměstích nebo v mešitách. Jakmile kázání bude mluvit o vzpouře proti tomuto malomocenství, bude vyslyšeno. Jakmile se slovo obrátí proti pánům, proti těm bohatým, co mají a dobře žijí, ta flustrace se vybije právě tímto směrem. Nemusí jít o hlupáky a nevzdělance, podívejte se co ve vzdělaném národě zvládnul Hitler... Stačilo pár milionů nezaměstnaných a vykořeněných, kterým nikdo neuměl/nechtěl pomoci... A flustrací přibývá...

Do Evropy přijelo v posledních letech hodně lidí, kteří se tu automaticky ocitnou na okraji. Většina z nich bude v Paříži prodávat balenou vodu turistům a vnucovat suvenýry s Eifelovkou. Nebudou mít pojištění a nikdy nebudou mít nic z toho, co uvidí kolem sebe. To stejné v Německu i kdekoliv jinde. Nikdo je nezapojí, ano refuges velcome, ale starejte se o sebe sami. Nemáme pro vás byty,jen gheto. A ani nic nebudeme stavět, ani s vámi dohromady ne. Nemáme pro vás práci, jen novodobou otročinu a nikdy se z ní nevykoupíte. Váš celý předchozí život stačí jen na lehátko v tělocvičně nebo džungli u Calais. Případně ať se vás ujmou vaši soukmenovci... ti vám dají práci prostitutek, dealerů a zlodějíčků.

Je-li takový lid, je i flustrace a je tedy i kacířství. A žádný inkvizitor ho nevyhubí a nikdy nevyhubil. Žádný boj proti terorismu nebude nikdy vyhrán, protože mu jde jen o jedno - aby lidi na okraji na tom okraji zůstali. Aby naši malomocní zůstali na Spinaloze, aby nám tu neotravovali vzduch. A co oni dělají? jsou v tom svém ghetu, nenávidí nás a chtěli by, abychom byli tak bídní jako oni.

Žádná korporace si nesáhne na své zisky, aby tihle měli opravdu dobře placenou práci. A navíc se pokusí, abychom i my ji neměli. To my budeme postupně tam mezi nimi na okraji a budeme se chytat každého stébla, které bude slibovat nové pořádky. Pokud se nic nezmění na straně těch zisků a pokud nebude ubývat těchto vykořeněných, bude tu vždycky nějaké kacířství ať bude mít v čele Alláha nebo Budhu a nebo liberální demokracii či Ku-klux-klan. Pokud nebude východiso a nebude v životě pozitivní otevřená budoucnost, budou auta najíždět do lidí, bude se střílet v klubech a budou umírat lidi. Na začátku totiž není Alláh bombometný, ale chudák, zdrogovaný, zničený, vykořeněný, pronásledovaný, neschopný, ztracený a malomocný bez jakékoliv šance.

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Moderní sofistikovaná společnost těmto podle vás vykořeněným ovšem nabízí řadu moderních prostředků k živobytí. Třeba na Tachovsku dealeři pochopili kudy cesta vede a nepochybně postupně přidají i možnost platit bezkontaktní kartou. Pokrok nezastavíte, drogu pořídíte i za stravenky. Viz:

http://plzen.idnes.cz/drogy-policie-dealeri-tachov-stravenky-d9h-/plzen…

V první chvíli jsem měl hned podezření, že dealer je z našeho vlastního už domestikovaného kočovného etnika, čímž jsem se projevil jako rasista, jímž ovšem nepochybně jsem, jak je zřejmé z četných důkazů. Ale moje prvotní domněnka byla chybná, neb ve zprávě se píše:
"Muž s tímto obchodem začal už před třemi roky a drogu prodával i v zaměstnání".
Což nejde s mým předsudkem dohromady, jak soudný čtenář jistě uzná.

Zatím bez slepic

Zajímavý jev - odkaz mi v Firefoxu nadělil jen prázdnou plochu, Chrome to zobrazilo bez problémů...

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

..tak na vás by som si ,nielen pod týmto článkom,kľudne počkal .. Kappa

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

zaujalo ma v texte : " ..a jednak proto,že mají lidská práva nechtít nic dělat. " .Môžte to prosím trochu dovysvetliť?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ti, co bodají do bezbranných nevinných lidí nebo do nich v plné rychlosti najíždějí auty, nejsou žádní chudáci, kteří si zaslouží naše pochopení, jsou to lidské zrůdy. Oni nevraždí ani pro svobodu, peníze, jídlo, území... oni vraždí jen pro uspokojení ze smrti svého bližního.

Ilegální imigranti z Afriky, Blízkého východu a Afganistánu nepřichází do Evropy, aby se tu živili prací, protože kromě souložení nic jiného neumí. Téměř všichni tito "připrchlíci" Evropany nenávidí, ignorují je, pohrdají jimi. Jdou hlava nehlava jen za svým prospěchem a prospěchem svých rodin.

Dělat bordel je součást jejich kultury, a to jak bordel fyzický, tak bordel ve vztazích mezi lidmi, kmeny, národy. Jejich kultura nezná respekt a toleranci k jiné kultuře. Je sobecká a bezohledná. Lhát a krást je její přirozenou součástí.

Tito příchozí imigranti se cpou jako kukačky do již hotových hnízd a chystají se z těchto hnízd postupně vyházet všechny původní jedince - to je jejich verze integrace. Chovají se jako invazivní druhy, které se šíří natolik nekontrolovaně, že začínají rozvracet původní ekosystém.

Zatím bez slepic

Ti budou vraždit až za pár let....

Do lidí nebodají ti, kteří včera připluli. Ani do aut nesedají ti, co před týdnem seděli v člunu. Jsou to ti, kteří přijeli před nějakou dobou, před pěti, deseti roky. Ti, kteří přijeli s rodiči jako malí. Lidi nám tu přejíždějí ti, kteří už měli možnost se seznámit se svojí budoucností. Ti, kteří zjistili, že nebudou mít BMW, ale ani škodovku. nebudou mít dům, ani byt. Ti, kteří už vědí, že jejich růžová budoucnost má černou barvu. Ti, kteří vědí, že jejich život bude mizerný a přitom si ho malovali tak krásně. 

Rodilý Evropan tuhle flustraci zpravidla řeší flaškou kořalky a hraním v automatech.  Tihle borci ovšem mají jiné kulturní kořeny a řeší to po svém. 

Já si nemyslím, že afričani jsou kukačky, ani arabové ne. Ale stanou se jimi, protože to tam mají jiné a tady se jim nepovede líp, ale hůř. My prostě nemáme kapacitu jim dát všem auto, barák a hromadu krásných serepetiček. Ale slibujeme jim to a pouštíme je sem i když víme, že jim nic nedáme. Ostatně, proč by nás měli milovat? Co bylo první, co z Evropy viděli? Neziskovku na lodi, která jim nakecala, jak tu bude krásně. Pak viděli plakáty Refuges welcome a pak... lehátko v tělocvičně. a nic víc... Nejdřív flustrace z domova, pak flustrace z Evropy. ale doma alespoň snili o Evropě... teď už utratili všechno a nebudou mít nic. Nemohou ani domů, tady je nikdo nechce, nic nemají.... 

Mizerný, hnusný a zoufalý život se dá obětovat poměrně snadno...obzvlášť když je možné vzít sebou ještě pár těch, kteří podle nich za jejich neštětí můžou... Jenže ještě nepochopili, že v Evropě se změny dějin dělají střílením do politiků a ne střílením do lidí. 

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

v Čechách je dobře přijímán ten, kdo k nám přijde s úmyslem se živit a kdo se o to i přes svinské podmínky snaží. Ten kdo k nám přijde a nemistruje nás, nesnaží se nám, aniž by předved, že je v něm, něco nám nutit. Tomu odpovídají z těch, co k nám jdou ve velkém, Ukrajinci, Moldavané, Vietnamci (Slováky považuji za "naše"). Není s nimi, až na kriminalitu odpovídající sociálnímu průřezu, žádná problém. Mají úctu ke vzdělání, ve druhé generaci jsou bezproblémově zařazeni do naší společnosti a rád se od nich nechám kulturně obohatit.

Z toho pohledu musím konstatovat, že nelze hnuvši se národy Afriky hrnoucí se do Evropy hodnotit jako jakýkoli přínos. Není v našem zájmu, je nám ani v malém množství přijímat. Problémy s neintegrovatelnými etniky známe. Víme také, jak je naše vlády "dokážou" řešit (nejlepší byl Kocáb).

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V zásadě s tebou, Vidláku, souhlasím. Myslím ale, že je to jenom půlka příběhu. Druhá půlka příběhu je, že tito lidé moc dobře vědí, že základní jednotkou demokracie není nějaké dělení mocí (jak si mnohdy namlouváme), ale kilotuna TNT. Spousta z nich má nějakého strýčka, kterému ta demokracie někde na blízkém východě spadla na hlavu a tak vlastně umřel ve jménu demokracie, aníž by ovšem o to nějak stál. Za těchto okolností se takový člověk ani nebude chtít do společnosti nějak zapojovat. Proč by to také dělal? Náš systém se mu stává v zásadě zcela nepřátelským. A ne jenom kvůli tomu, že ho nechává na okraji, ale také proto, že k jeho krajanům z rodné země se chová hůře nežli k psům (a pes není na blízkém východě zrovna ceněné zvíře). Alláh Bombometný se tak stává jedinou nadějí něco s tím nepřátelským systémem udělat.

Chci tím říci, že už je prostě pozdě začít se starat "jenom" o lidi na okraji naší společnosti. Je to možná nutný krok k nějaké nápravě, ale nebude to stačit. Dokud se stejně jako o lidi na okraji nebudeme starat o končiny světa, které jsme rozesrali, globalizovaný svět nám to prostě vrátí jako bumerang.

Zatím bez slepic

A to je ta druhá věc... Globalizace funguje i ve válce... Dlouho jsme si mysleli, že házet bomby na Bagdád a rozesírat Sýrii je jen sranda,protože je to daleko a vlastně je to jedno. Dovolili jsme politikům, aby se naparovali, že tisíce mrtvých dětí za to stály... viď Madlenko Albrightová... ? Dovolili jsme debilům v čele, aby si hráli na vojáčky a dovolili jsme jim to proto, protože to bylo daleko. Dovolili jsme korporacím, aby drancovaly nerostné bohatství v Africe a korupovaly místní diktátory... protože to je přece tak daleko. A teď najednou je máme tady... 

Ostatně, zajímají nás v Evropě nějaké nepokoje na chrámové hoře? Co je nám do toho... Ale máme tu už "evropany", které to zajímá.... a nás to bude muset zajímat také, protože to už není daleko, ale blízko. události v Istanbulu se projeví i v Berlíně. Události v Magrebu se projeví i v Paříži... 

a jak jsem psal už kdysi -  to co přichází, to se nedá zastavit ani kulometem.  A protože my jsme ti civilizovaní a vzdělaní, tak my to taky jednou budeme muset vyřešit. A budeme tomuset udělat jako Čína, která přesídlila 300 milionů lidí. Budeme tomuset dělat jako Němci těsně po druhé světové a Izraelci hned vzápětí. Pokud to tak jenom necháme, tak pápá Evropo... To bude ironie, až se jednou bude prchat před demokracií do Ruska.... 

A Mastere, ty mizero... nepiš komentáře, napiš to jako článek...  

 

 

Zatím bez slepic

"Dlouho jsme si mysleli, že házet bomby na Bagdád a rozesírat Sýrii je jen sranda". Tak, já si to nemyslel a věřím, že i mnoho okolo mně.
Tudíž to ublíženectví bych velice rád nechal jiným.
Ty bomby a rozesírání Sýrie se nestalo nějak anonymně. Jsou za to odpovědní konkretní lidé jímž je třeba "Ty bomby a rozesírání Sýrie" dát k zodpovědnosti.
Osobně se necítím za tento marazmus USA a jeho spojenců jakkoli odpovědný a na důsledky z mého pohledu sere pes. Jelikož jsme v kapitalismu, kde hlavním bohem je zisk, tak ten zisk je třeba přenést na původce. Odlifrovat veškerou přivandrovaleckou chátru do USA a náklady jim vyúčtovat. Přirozeně jsou to i demokrati, rádi to uznají a zaplatí.
Pokud né, budeme muset investovat do zbrojovek a náklady vymoct silou. Do té doby bude třeba vytvořit Maginotovu linii podél břehů a přivandrovalce posílat touto linii demokraticky dle našeho největšího humanitárního bombometčíka zpět, nebo na onen demokratický svět. Přirozeně vše řádně účtovat a přenášet na původce.

Zatím bez slepic

".."Dlouho jsme si mysleli, že házet bomby na Bagdád a rozesírat Sýrii je jen sranda". Tak, já si to nemyslel a věřím, že i mnoho okolo mně.
Tudíž to ublíženectví bych velice rád nechal jiným. .."
...no, ja som si to nemyslel tiež.. a to je všetko,čo som proti tomu urobil. A čo Vy?

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ano, máte pravdu, moc pro to neudělám, neb chodím do práce a zabezpečuji rodinu a na ony válečné radovánky našich velitelů, díky i tomu že je platím, aby nemuseli do práce, nemám čas.
Nerezignuji. Blíží se volby a to je naše chvíle jež ono "chodím do práce" může změnit.
Nepřemýšlím nad tím, kdo má jaký volení program, hodím to tomu, kdo veřejně deklaruje ochotu:
1)vylifrovat utečeneckou pakáž, a nahnat cigány do pracovních táborů,
2)vystoupit u EU,
3)nepřijímat EURo,
4)omezit, případně finančně nepodporovat neziskový sektor, hlavně zločince z Člověk v tísni.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jako osobně mě na současném systému taky štve ta "svoboda" ve smyslu absence jakékoliv normálnosti, která by se propagovala jako žádoucí, a stačilo by ji následovat a člověku by to zajistilo přijatelnou existenci. To by neznamenalo omezení, že jako kdo by chtěl jinak, že by nesměl. Ale prostě tady není co následovat. Každý se musí postarat sám o sebe ber kde ber a hlavně nesmí nikde říkat, kolik bere, aby ty do očí bijící nespravedlnosti systému nebyly tolik vidět a všudypřítomná zlodějna se dala lépe utajit.
Nicméně si nemyslím, že chudoba a sociální vyloučenost je jedinou příčinou a možná ani tou hlavní. Jinde ve světě, třeba v Rusku, je také spousta chudoby, jsou tam vyloučené lokality, ale terorismus tohoto typu tam není, ten je pouze od frustrovaných lidí s muslimskými kořeny. Výjimky typu RAF či IRA znám, ale jako důkaz opaku je neberu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V chudých, slabých - obecně v potřebných se skrývá ona úzká cestička, kterou má Evropa projít - podle toho uspěje nebo zanikne. Jinou cestu jak obstát nevidím. A protože mladým už to začíná pomálu docházet, když už dost se jich ocitá také na okraji společnosti, vidím tu budoucnost Evropy vcelku pozitivně. Jinak pořád je tu hodně co zlepšovat, zejména rozpoznávat dobré/špatné nebejt pasivní a umět správně pomáhat tam, kde je to opravdu potřeba, to nám pořád moc nejde. Alespoň, jak už psal Vidlák, jsme už v bodě, kdy je na "ně" vidět. Já myslím, že jsme na dobré cestě. Snad mne za můj pozitivní výhled do budoucna zdejší diskutující neukamenují (písmenkama), musel jsem to tu trochu proslunit :).

Zatím bez slepic

Většina lidí se ocitá na okraji společnosti a v chudobě, protože je zde jeden globální jev mizející střední třídy. Ten probíhá bez ohledu na imigranty a bude probíhat i dál. Imigranti jen rozklad evropských sociálních a zdravotních systémů urychlí a systémy položí.
Velká hospodářská krize 1929-1933 měla až 25% nezaměstnaných. Jakmile bude v Evropě 25% populace imigrantů a jejich potomků (a min. 10% jich už tu je), kteří jen čerpají ze sociálního systému, celý dosavadní ekonomický systém se zhroutí. Úplně. Možná postačí jen 15% frustrované populace, aby došlo ke změně politického a hospodářského systému.
Chudí totiž přibývají i z chudnoucí střední třídy a absolventů škol. Řecko mělo v březnu 2017 22,5% nezaměstnaných a není schopno se z toho vzpamatovat. Španělsko mělo 18,1% a Itálie 11,5% a obě země jsou na tom hospodářsky špatně.
Celá EU stojí před hrozbou hospodářského krachu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Článek výborný, ale pár doplnění:
1. Ti, kdo prchají a dostanou se do Evropy, nejsou žádní uprchlíci před válkou nebo suchem, jsou to čistokrevní ekonomičtí imigranti.

2. Nově příchozí nenechali doma své původní tradice a nadšeně nepřijali tradice evropské. Ponechali si své staré tradice a o evropských si myslí, že je to podivný způsob života, který k Evropě patří.

3. V evropské kultuře a tradicích je jedinec vším a jeho práva nadřazena všemu. V asijské nebo africké kultuře je naopak jedinec ničím, hodnotu má jen kmen. A čest. Kvůli ní budou i zabíjet.

4. Nově příchozí migranty sem natahaly především německé automobilky. To ony byly těmi, kdo dal signál politikům, kolik pracovních sil budou potřebovat. A k pásu v automobilce nepotřebují extra chytráka, stačí trocha inteligence, znalosti čtení výkresů a pracovité ruce. Nyní s překvapením zjišťují, že negramotného imigranta nelze zaměstnat na pozici s nutným čtením výkresů, a pracovitostí některé národy opravdu neoplývají.

5. Za naivní sny o Evropě mezi imigranty můžou různé romantické filmy Utta Daniela, Rosamunda Pilcher, Danielle Steelová a další. Děj se odehrává někde na zámku nebo v bohatém domě, kde nikdo nic nedělá a řeší naprosté kraviny - především z pohledu těch, kdo kolem sebe viděli chudobu (nezažili ji, jinak by nedali tolik tisíc dolarů za cestu). Nikdo nevidí tu šedou masu služebnictva nebo uklízeček. A žádný imigrant si nepředstavoval, že on bude tím sluhou. Dále za vše mohou filmy z Hollywoodu, kde bohatý raper jen pořádá mejdany u bazénu. Všichni imigranti se vidí v pozici pána u bazénu, zvláště když jejich muzikální schopnosti jsou oproti americkým raperům na daleko vyšší úrovni.

6. Evropa si nikde neporadila se začleněním Romů. Ti jsou majoritní populaci kulturně i názory daleko bližší než muslimové z Asie nebo imigranti z Afriky. Přesto se Romy nepodařilo začlenit. Proč by se tedy mělo podařit začlenit přicházející imigranty? Evropa to nedovede.

Podle politiků jsme si měli dovézt pracanty. Místo toho nám dovezli vyžírky.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Snad jen drobná oprava. "Přesto se Romy nepodařilo začlenit."
Správně je: Přesto se cigáni nikdy za dobu své mnohasetleté kolonizace Evropy nezačlenili do evropské společnosti.

Zatím bez slepic

Tak ten bol dobrý! :-D ..že kolonizácia Európy cigánmi..! :-))
Keby im Mária Terézia ,kvôli daniam (? :-) ) nezákazala kočovať,dnes by tu už pravdepodobne neboli... ..a bolo by po "probléme".. Ich pracovné schopnosti ( .tehly,kolá,motyky..) sú dnes absolútne out.. a od kurníka by ste ich zahnali palicou. :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

My spouse and i ended up being now more than happy that Peter managed to finish off his reports through the entire ideas he discovered from your web pages. It is now and again perplexing just to find yourself giving for free guides which usually many others could have been trying to sell. And now we see we've got the blog owner to thank because of that. Most of the illustrations you made, the easy blog menu, the relationships you will make it easier to instill - it is mostly sensational, and it's really helping our son in addition to the family know that the content is pleasurable, which is seriously serious. Thanks for the whole lot!
nhl jerseys http://www.nhljerseys.us.org

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I precisely wished to say thanks again. I'm not certain the things that I might have accomplished in the absence of the information provided by you about that area. It had been a real frightful difficulty in my view, but considering this specialised style you treated the issue made me to weep over contentment. I will be grateful for your advice and hope that you realize what an amazing job you're undertaking teaching the others by way of your webpage. Most likely you have never encountered all of us.
ferragamo sale http://www.ferragamobelt.us

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

My husband and i have been now cheerful when Jordan managed to deal with his analysis out of the precious recommendations he grabbed from your web page. It's not at all simplistic just to happen to be freely giving key points which some others may have been trying to sell. Therefore we understand we now have the writer to appreciate for that. The main illustrations you made, the easy site menu, the friendships your site make it possible to engender - it's mostly amazing, and it's really facilitating our son in addition to the family recognize that this situation is enjoyable, and that's wonderfully serious. Many thanks for the whole thing!
new england patriots jerseys http://www.patriotsjerseys.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I have to show appreciation to this writer for bailing me out of this issue. As a result of looking out throughout the world-wide-web and obtaining ideas which are not pleasant, I was thinking my entire life was gone. Being alive devoid of the solutions to the problems you've fixed by means of your good guide is a crucial case, and ones which could have badly damaged my entire career if I had not encountered your web page. Your primary competence and kindness in handling every aspect was useful. I am not sure what I would have done if I had not discovered such a stuff like this. It's possible to at this time look ahead to my future. Thank you very much for the high quality and result oriented guide. I won't hesitate to propose your blog post to anyone who should have guidelines about this matter.
true religion http://www.truereligion-outlets.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I wish to show my thanks to this writer just for rescuing me from this type of matter. After exploring throughout the world-wide-web and finding tricks which were not productive, I figured my life was well over. Existing minus the solutions to the difficulties you've resolved through the guideline is a serious case, and the kind that might have badly affected my entire career if I hadn't discovered your website. Your main training and kindness in controlling everything was helpful. I am not sure what I would've done if I hadn't come upon such a solution like this. I can also now look ahead to my future. Thank you very much for this impressive and result oriented guide. I won't hesitate to recommend your blog post to any individual who should receive guidance about this matter.
hermes birkin http://www.birkinbag.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I simply needed to thank you very much once more. I am not sure the things I could possibly have handled without those techniques contributed by you on my area of interest. This was the depressing setting in my opinion, however , looking at the specialised avenue you treated it forced me to leap for contentment. Now i am grateful for the guidance as well as believe you are aware of an amazing job you are always putting in training the others through a blog. I'm certain you haven't got to know all of us.
curry 3 http://www.curry3.in.net

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I am also writing to let you be aware of what a outstanding experience my cousin's girl found viewing your web site. She even learned lots of things, including what it's like to possess a very effective giving character to have the rest quite simply gain knowledge of chosen complex things. You actually surpassed our own desires. Thanks for rendering those productive, safe, informative as well as cool tips on your topic to Janet.
under armour curry 3 http://www.curry3.in.net

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

My spouse and i felt satisfied Louis managed to finish up his researching through your ideas he received from your own site. It is now and again perplexing to just always be giving for free hints which usually people today may have been making money from. And we also keep in mind we've got the website owner to be grateful to because of that. The specific illustrations you have made, the straightforward web site menu, the friendships you can help to promote - it's mostly powerful, and it's making our son and us know that this issue is awesome, which is very vital. Many thanks for the whole lot!
curry 4 http://www.curry4shoes.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Thank you so much for providing individuals with a very remarkable chance to discover important secrets from this site. It can be very pleasing and jam-packed with amusement for me and my office peers to visit your blog really 3 times in 7 days to learn the latest guides you will have. And of course, I'm also usually satisfied concerning the breathtaking advice served by you. Selected 4 facts in this post are undoubtedly the finest we have all had.
van cleef arpels http://www.vancleefarpels.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I simply wanted to post a brief message in order to appreciate you for some of the fantastic tips you are showing at this site. My time-consuming internet investigation has now been paid with high-quality facts and strategies to share with my close friends. I 'd point out that many of us readers are unquestionably endowed to live in a superb place with so many marvellous people with useful tactics. I feel very privileged to have discovered the web pages and look forward to plenty of more pleasurable minutes reading here. Thank you once more for everything.
cartier bracelet http://www.cartierbracelet.us

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I want to show my appreciation to you just for bailing me out of this condition. Because of researching through the the net and getting notions that were not beneficial, I was thinking my life was well over. Existing minus the solutions to the difficulties you've sorted out through your site is a serious case, as well as the kind that might have badly damaged my entire career if I had not come across the blog. The expertise and kindness in dealing with all the details was vital. I'm not sure what I would have done if I had not encountered such a thing like this. I am able to now relish my future. Thanks a lot so much for the skilled and result oriented help. I will not be reluctant to propose your blog to any individual who needs to have recommendations about this issue.
hermes bag http://www.hermes-handbags.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

You made some respectable points there. I looked on the web for the difficulty and located most individuals will go along with together with your website.
hermes birkin http://www.birkinbag.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

It抯 arduous to find educated folks on this topic, but you sound like you understand what you抮e speaking about! Thanks
zx flux http://www.adidas-zxflux.us.com

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I precisely wanted to say thanks all over again. I do not know what I could possibly have made to happen in the absence of the advice shared by you about my situation. This has been a real frightful dilemma for me personally, but considering your expert way you dealt with that forced me to cry for delight. Now i am thankful for your guidance as well as have high hopes you know what an amazing job that you're putting in teaching the rest by way of a web site. I am sure you have never come across all of us.
Michael Kors Logo Large Brown Totes http://www.michaelkors-outletstore.us.com/michael-kors-logo-large-brown…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

弊社は各ランクのブランド商品満載し、ブランド通販店で一番信用のある店なので!。
品質はこちらが間違いなく保証します。
https://www.ginzaoff.com/wallet/product-24296.html

■取扱ブランド ロレックス時計コピー、カルティエ時計コピー、IWC時計コピー、
ブライトリング時計コピー、パネライ時計コピー.
◆ スタイルが多い、品質がよい、価格が低い、実物写真!
◆ ご入金頂いてから最速4日、遅くとも7日程度でご指定場所へ発送出来る予定でございます
◆ 商品送料を無料にいたします
https://www.ginzaoff.com/wallet/product-22797.html

◆信用第一、良い品質、低価格は 私達の勝ち残りの切り札です。
◆ 当社の商品は絶対の自信が御座います。
◇ N品質 シリアル付きも有り 付属品完備!
https://www.ginzaoff.com/wallet/menu-pid-301.html

◆ 必ずご満足頂ける品質の商品のみ販売しております。
◇ 品質を最大限本物と同等とする為に相応の材質にて製作している為です。
◆ 絶対に満足して頂ける品のみ皆様にお届け致します。
興味あれば、是非一度サイトをご覧になって下さい。
今後ともよろしくご愛顧くださいますよう、お願い申し上げます
https://www.ginzaoff.com/watch/product-15990.html

お取り引きを開始させていただきたく思います。
詳細に関してはどうぞお気軽にご連絡ください。

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

弊社は各ランクのブランド商品満載し、ブランド通販店で一番信用のある店なので!。
品質はこちらが間違いなく保証します。
https://www.ginzaoff.com/watch/product-2790.html

■取扱ブランド ロレックス時計コピー、カルティエ時計コピー、IWC時計コピー、
ブライトリング時計コピー、パネライ時計コピー.
◆ スタイルが多い、品質がよい、価格が低い、実物写真!
◆ ご入金頂いてから最速4日、遅くとも7日程度でご指定場所へ発送出来る予定でございます
◆ 商品送料を無料にいたします
https://www.ginzaoff.com/watch/product-20860.html

◆信用第一、良い品質、低価格は 私達の勝ち残りの切り札です。
◆ 当社の商品は絶対の自信が御座います。
◇ N品質 シリアル付きも有り 付属品完備!
https://www.ginzaoff.com/watch/product-23255.html

◆ 必ずご満足頂ける品質の商品のみ販売しております。
◇ 品質を最大限本物と同等とする為に相応の材質にて製作している為です。
◆ 絶対に満足して頂ける品のみ皆様にお届け致します。
興味あれば、是非一度サイトをご覧になって下さい。
今後ともよろしくご愛顧くださいますよう、お願い申し上げます
https://www.ginzaoff.com/watch/product-16007.html

お取り引きを開始させていただきたく思います。
詳細に関してはどうぞお気軽にご連絡ください。

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ブランド商店-賢者の買物

弊社は各ランクのブランド商品満載し、ブランド通販店で一番信用のある店なので!。
品質はこちらが間違いなく保証します。
相互信頼を旨(むね)として貿易関係を結びたいのですが。
今後ともよろしくご愛顧くださいますよう、お願い申し上げます
URL:
https://www.88kopi.com/product/product-6521.html

■取扱ブランド ルイ.ヴィトン、シャネル、クリスチャン ディオール、グッチ、コーチ、ROEXL 、S品、A品、超A品
■主要取扱商品 バッグ、財布、腕時計、靴、服、ベルト、ネクタイ、ライタ!
お取り引きを開始させていただきたく思います。
詳細に関してはどうぞお気軽にご連絡ください。
https://www.88kopi.com/menu/menu-p-2-75.html

Zatím bez slepic