Rejpalčin deník - duben 2019

Autor

1.4.2019 – o víkendu se ve 2.kole volil slovenský prezident. Za zhruba 40% volební účasti bere výhru Čaputová, o které ještě před pár měsíci nikdo nic nevěděl,  i když – jak sama přiznala, v politice působí už rok a půl, no považte. Česká i slovenská kavárna jásá, že zas jednou „demokracie zvítězila“.  Když tihleti jásají, tak je zcela zřejmé, že to teda není žádné terno. * Slováci jednají s Američany o uzavření smlouvy o společné obraně, což je jinak řečeno dohoda o přítomnosti amerických vojáků a jejich rodinných příslušníků, a skladování zbraní a munice na slovenském území. Jednání probíhala v tichosti už v březnu za mlčení demokratických médií a  tudíž  drtivá většina ovčanů o tom neměla ani potuchy. Proflákl to prezidentský kandidát Chmelár, naši Manipulátoři to označili za hoax…aby se následně ukázalo, že to pravda je.  To když jednání opustili lidi z ministerstva obrany, tož to tam převzali Lajčákovci (zamini). Pak už se to asi nedalo udržet pod pokličkou, bo někteří vtíraví a zvídaví parlamentníci do toho začali šťourat, chtěli podrobnosti od Lajčáka, který ty nepříjemné poslanecké lidičky hodil na krk nějakým druhořadým  „expertům“. Jelikož jedním z těch nepříjemných lidiček byl i Kotleba, který rovnou od těch „expertů“ zamířil na Slobodný vysielač se podělit s plebsem o získané zkušenosti,  štěkny se už jaksi nemohly tvářit, že „problém neexistuje“. Řekla bych,  že asi průser to pro sousedy je, nicméně Kotleba asi začuchal příležitost, bo příští rok v únoru jsou parlamentní volby, tohle je náboj jako prase a dá se na tom točit docela dlouho, klidně až do voleb. * No a prezidenta si vybírali i na Ukrajině, tentokrát v 1.kole. Postupuje profesionální komik Zelenskij a Porošenko, též komik, jen amatérský.  Poroš získal zhruba o polovinu míň hlasů než Zelenskij, třetí v řadě, plynová Julča se nechala slyšet, že se manipulovalo docela mohutně ve prospěch Poroše. Jak vidno, ani to na komika Zelenského nestačilo, ale ona Julča, kdyby se seklo po Porošovi, byla nyní na jeho místě. Jelikož o kupčení s hlasy se kvákalo docela nahlas, a to v souvislosti hlavně s Porošenkem, mohla si dělat nějaké naděje. Nu, v případě Zelenského ukrajinskému voliči asi stačilo, že docela dobře hrál úlohu prezidenta v tamním satirickém seriálu. Lze tedy čekat, že asi bude dělat dobře to, co umí – jet podle dodaného scénáře. A daleko důležitější by mělo být, kdo mu bude psát scénář.

8.4.2019 – Nevím, zda lze v Libyi nastolit ještě větší chaos, ale zdá se, že jo. Generál Haftár, který v podstatě ovládá skoro celou zemi, krom hlavního města a kousku okolo, kam byla instalována „mezinárodně uznávaná vláda“ (přeloženo: dosazená američany a  plnící jejich úkoly), zřejmě usoudil, že nastal čas převzít pod křídla celou zemi,  tedy i Tripolis a okolí a zatroubil do útoku. Stuace moc přehledná není a není zcela zřejmé, kdo s kým mluví a kdo je fuj. Rusové podporují Haftára, ale netváří se moc vlídně na nějaké „silové řešení“.  Asi nemají v Sýrii ještě pořád hotovo. Haftára údajně podporují Italové (bo by jim mohl docela rázně vyřešit migrantskou otázku, páč připrchlíci startují ve svém tažení do Evropy právě odtud), zato frantíci se přiklánějí k Tripolisu.  Jelikož frantíci si 2011 Libyi vymlátili, asi se jim tedy ekluje nechat Tripolis nějakému generálovi a amíci furt ještě „analyzují situaci“. Jelikož v Sýrii „nevítězí“ a v regionu na ně celkem dost koukají skrz prsty, je otázka, zda se vůbec „zapojí“, aby zas nedostali po rypáku. Pravděpodobně „vyčkají“ a přidají se k vítězné straně – koneckonců, Haftár má americké občanství – prý… * Ani ve Venezuele to nejde tím správným americkým směrem. Maduro požádal Rusko o pomoc, a dostal ji ve formě asi stovky ruských „instruktorů“. Američani protestovali jen lehce, svět vzal na vědomí.  Štěkny mlčí, o ruských a čínských aktivitách ve Venezuele se jedinec musí dočíst na alternativě, pokud teda má zájem.  Rozruch kolem Venezuely tedy polehoučku utichá – těžko říct, zda „jen“ prostou přítomností pár ruských vojáků a čínskými finančními investicemi. * Prima  hodlá spustit nový zpravodajský kanál, a to společně se CNN. Z kavárny se ozývá trapný hlasitý řev, že CNN ani netuší, co je Prima zač. Je zlá na migranty, má politicky nekorektní zpravodajství a je vůbec celá fuj.  Někteří schopní jedinci to už žalovali v emerické centrále CNN, aby věděli, co za veš si chtějí nasadit do kožichu. Jelikož se v tomto angažují profláklé ksichty pražských kavárníků, co jsou pečení vaření v naší vaší ČT, tak v tom kraválu spíš jde o to, že se ČT24 obává, že jí roste kvalitní konkurent.  On by se totiž poplatník mohl začít ptát, proč musí platit veřejnoprávní  televizi, když stejné, možná i lepší získá jinde… Na druhou stranu. Nesmí se zapomínat, že CNN má k objektivnímu zpravodajství dost daleko – coby hlásná trouba „všech spojených liberálů“ si též ráda upravuje skutečnosti dle svého.* Ústavní soud zas jednou vydal „nález“, že Nikulin byl vydán Američanům v rozporu s jeho právem na azyl.  Tedy že ještě nebylo rozhodnuto o Nikulinově právu na azyl, když ho lifrovali za velkou louži. A když se tehdá Pelikán v tichosti rozhodl, jistě shodou okolností po návštěvě Ryana, konal v rozporu s právem. ÚS tedy zrušil Pelikánovo rozhodnutí o vydání Nikulina do USA, nicméně tomu je to už stejně prd platné. Co peklo jednou schvátí, to už nenavrátí.

16.4.2019 – nově zvolená Čaputová přicapkala na návštěvu do Prahy. Jelikož dosud nebyla instalována do úřadu, tak si jen pokecala s knížetem, Halíkem, Žantovským či Kocábem.  Názorně tak dáno najevo, komu Zuza fandí a kdo je její krevní skupina. Až doputuje coby ouředně instalovaná prezidentka, bude se zřejmě muset sejít i se Zemanem. Pokud bude dáma moudře mlčet, možná z toho vyjde dobře. * Na ekvádorské ambasádě v Londýně byl odchycen a odejit Assange, který tam pobýval už drahných sedm let, kdy žádal o azyl. Američani ho chtějí kvůlivá strkání nosu do jejich tajností a následnému zveřejňování na Wikileaks. Švédové ho chtěli kvůlivá obvinění ze znásilnění, které se sice neprokázalo a bylo staženo, to ovšem britské vládě neva, páč ten původně vydaný švédský zatykač je pro ně svatý, i když byl mezitím zrušen.  Hlavní je, že ho chtěj amíci a tomíkům slíbili, že Assange nedostane trest smrti. Tečka. Bohužel pro Assanage se v Ekvádoru změnil prezident, který se s americkými gringos má rád a ještě jako tučnou odměnu dostal čtyřmiliardovou injekci z MMF.  Co jsou proti tomu nějaký Assange?? Nicméně, kdepak jsou ti správní demokraté a bijci za lidská práva, co furt žvaní o demokracii, právu na svobodu slova a tak? Aha, on Julek není na té jejich správné straně barikády, že ano. * Včera vzplála slavná pařížská katedrála Notre-Dame.  Hasiči nějak nestihli  reagovat na hlásič, a když se konečně dostavili, kapku se jim ten oheň vymknul z ruky. Na ČéTé to vypadalo, že hoří půlka Paříže. Oheň téměř ještě nevychladl, a už všechny chytré hlavy hlásí, počínaje prokurátorem a konče Macronem,  že žádný terorismus, ale obyčejná nešťastná shoda okolností.  Normálně trvá pár dní, než to vyšetřovatelé prošťourají, a tady ještě ani neuhasly všechny uhlíky a už mají jasno. Jen doufám, že se tam nenajde nějaký zapomenutý pas.

23.4.2019 – na Srí Lance se o velikonoční sobotě zase útočilo v hotelech a křesťanských kostelech,  ve výsledku s dvěma stovkami mrtvých a asi pětistovkou raněných.  Atentátníci byli sebevražedníci, ovšem na místě zapomněli nechat pasy či jiné doklady, a tak jen můžeme spekulovat, o koho šlo – bo se nikdo nepřihlásil. * V druhém kole ukrajinských voleb zvítězil Zelenskij, jak překvapivé.  Veřejným tajemstvím je, že dvorním scénáristou Zelenského je Kolomojský. * V českém rybníčku se lehce obměňuje ministerský personál. Ťoka na dopravě střídá Kremlík, Ještě ani nebyl jmenován a už se na veřejnosti propírá špinavé prádlo, ona jeho přítomnost v době řebíčkování na dopravě není zas až tak velké terno. Soudím, že tam dlouho nevydrží.  Průmyslovou obchodnici Novákovou střídá Havlíček, a spravedlnost od Kněžínka přebírá Benešová. Z těch tří persón největší řev z kavárny se ozývá k poslední jmenované. Jako těžký handicap  je zřejmě „přátelství se Zemanem“. Prý jednou, když na Hradě radila prezidentovi, se potloukala po chodbách, kde narazila na Babiše , a ten ji zlanařil na ministerstvo.  A odměnou za ministerské křeslo bude to, že Benešová do šuplíku zavře kauzu Čapák, aby měl Andy klid na práci a furt ho neotravovali vyšetřovatelé kvůli blbým padesáti mega. To jsem nevymyslela já, to vypadlo z pražských kaváren. Fakt!

25.4.2019 – Putin včera doputoval na Dálný Východ do Vladivostoku. Kim ze Severní Koreje doputoval tamtéž ve stejném čase, slezli se na půdě Dálně východní univerzity. Srandovní je, že o schůzce se štěkny jen lehce zmínily asi před týdnem, pak nic – a najednou prásk, bez nějakého extra vyřvánání se sešli, pojedli, popili, pokecali, poslechli koncert a rozjeli se každý domů.  Žádné velké ciráty, komenty štěken měsíc před a měsíc po, rozhovory a rozbory, kdo se na koho usmál a kdo se mračil , žádná velká šou – jako v případě DJT, když se naposled s Kimem slezl on.  Putin sebou přivezl šéfa drah a lidi z energetiky a proslýchá se, že nabízejí Kimovi spojení se světem nejen po železnici, ale i nějaké ty dráty a plynové trubky a tak podobně.  Co by za to měl pustit Kim známo není, ale jelikož se hodně mluvilo i o bezpečnosti v této oblasti, tak zřejmě hodlá Putin zainteresovat do spolupráce s Kimem nejen Rusko a Čínu, ale i Jižní Koreu a Japonsko – bez účasti američanů a bez jejich vlivu. Tenhle zadní dvorek si Putin zřejmě hodlá ošéfovat sám.  Západní média buď mlčí (jako u nás) nebo schůzku bagatelizují, jako že nejde o nic významného. No, já si myslím pravý opak. Usměrnit držitele jaderných zbraní – pokud je tedy má – které by neváhal použít, je velmi dobrá zpráva pro svět. * Topkař Feri si vyrazil za vínem na Jižní Moravu. Něco popil, rozvášnil se a pak zřejmě začal bodrým moravákům tlačit do hlav pražská moudra. Za což si vysloužil přesdržku.  Snaha vytřískat z toho incidentu „politicky rasově motivovaný útok“ se nezdařila, bo Morava není Praha. A když neumí chlastat, tak ať to nedělá nebo nejezdí na Moravu. * Demokreatůrníci se nehodlají smířit s Benešovou na spravedlnosti a bubnují na poplach a svolávají lidi „do ulic“, zřejmě ve snaze zabránit prezidentovi, aby ji jmenoval. Aby to nevypadalo tak blbě, že se jedná hlavně o pražskou kavárenskou úderku, tož hodlají „pořádat pochody“ i v jiných městech po republice.  Asi už cítí skulinku u koryta a hodlají se tam protlačit stůj co stůj. 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.3 (38 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Co bychom dali za loňské starosti. A co teda může být ještě horší za další rok?

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Třeba Turek u Vídně. Anebo jeho kvalifikovaní zástupci z přitečeneckých lágrů.
Anebo chytrá karanténa coby dobrovolně povinné dobro pro všechny a provždy. Bez mimořádného stavu nouze, bez koroňáku, bez ničeho. D1 s kamerami vždy a všude, kam se hneš...
Anebo třetí kolo s koroňákem.
Anebo totální inflace. Tak totální, že budem platit hajzlákem a bankocetlemi si budem vytírat prdele.
Verzí je spousta...
... jedna z mých příbuzných, která vždy a všude tvrdila, že je městský člověk, si dnes za mé vydatné pomoci pořídila "do začátku" dva záhony na zeleninu...

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

To Nebe Slovanů je fascinující, od všech interpretů.
Jsem z Vás "nějaký zmetený" Sasine.
Ale díky.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Ale vůbec ne, přeskakuji, ale ten odkaz mne zaujal názvem písně, tentokrát mi sedl. Jeho odkazy nejsou nic moc, ale odkazy na Kydech čítávám, dost zobrazují myšlenky odkazatele.
I od Sasina, jeho vyjadřování je ale na mne příliš intelektuální, spíše pubertální, svou snad mně nepochopitelnou jinotajností, jsem už starý pařát a mám v komentářích rád vyjádření Ano nebo NE. Jsem technik, bez spisovatelé či básnické žíly, bohužel.
Ale v Kydech se cítím mezi svými, včetně Vašeho zemitého humoru, kéž bych byl jím nadán.Držte se, ošklivý chlape.

Průměrný počet slepic: 3.9 (9 hlasů)

In reply to by Pek (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hlavně jsem nepochopila, proč měl jeden z těch hochů ve vyšívané košili výšivku se svastikou. Vím že je to starý symbol východních národů, ale ne těch slovanských.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

Existuje dávné propojení kultur, o kterých se v dějepise neučí, protože "není prokázané", přestože k němu běžně docházelo určitě desítky tisíc let tamú nazád. Vazby indických Véd a slovanských Věd jsou nesporné. Zarytí fanoušci Slovanů tvrdí, že Indové "opisovali", indičtí znalci Véd se tomu většinou jenom usmívají.
Po pravdě přece o to nejde, neustálé soupeření o prvenství něčeho v minulosti, přítomnosti či budoucnosti je podle mého nesmysl, který vede současnou technickou civilizaci tam kam vede. Navíc může být podporován či přímo rozséván těmi, kteří boj plebsu potřebují ke "klidu na práci".
Btw svastika třeba v Indii je naprosto běžná, to že Hitler něco z toho upravil a použil, přece nic neznamená.

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

běžný symbol na např. oltářních rouškách či v pohřebních výbavách ve Střední a Západní Evropě. U nás se objevuje v souvislosti se sv. Ludmilou.
Polabští Slované a Poláci v oblasti Spiše ji používali jako dekorativní prvek ve výšivkách ještě ve 20. století.
Stejně tak je běžná ve skandinávské ornamentalistice, takže via Varjagové se rozšířila po Rusku.
http://www.slovanskakosile.cz/zakladni-prvky-slovanske-kosile/
https://cs.wikipedia.org/wiki/Antependium#/media/Soubor:Antependium_z_C…
https://www.archeologienadosah.cz/sites/default/files/clanky/latka_z_hr…

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by babaluba (neověřeno)

Trvalý odkaz

No, různé typy svastik nalezneme třeba na starých slovanských (hliněných) kraslicích. V podstatě je to symbol který byl společný většině indoevropských národů.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

In reply to by Pek (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak tady můžu uplatnit své přednosti i zadnosti a lhát, až se mi bude od huby prášit, když to tu je samej technik?
Teď KVŮLI VÁM bych si ruce aji nohy polámal, hubu zalepil a oči vypíchal...

... to jsem zas dopad...
... ještě, že se sám a dobrovolně přiznal, chlap mizerná...

Průměrný počet slepic: 2.8 (6 hlasů)

Toto si poslechnu rád, narozdíl od té poslední psychedelie (Sibir čico to bylo)mne to i osvěží :-)

aktuálně k boji s Covidem
https://www.youtube.com/watch?v=I6f_zjaJsAY

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

No to je strašný, brrr.....

Zatím bez slepic

Ač původu východního (nebo právě proto), toto vidím jako superfaleš, které by se žádný Rus nedopustil. Sasine, tentokrát slepice raději předhazuji kuně.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

chyťte pompea! Kdo mu o nemocničních hekrech bonzoval? Hřib?

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

Asi někde zavolal na správnou adresu.
Pompeo,jako bývalý ředitel CIA,musí vědět kdo jsou hackeři a protože neví kde se nacházejí,musel jim to veřejně zdělit.
Věřím tomu,že poslechnou Pompea.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

nějaký úžasný ochranný software za pár desítek giga kachlí.
https://foreignpolicy.com/2020/04/06/coronavirus-cyberattack-stop-hacki…

Ale nechápu, proč nemocnice nemají vnitřní síť, úplně oddělenou od vnějšku.
Data určená pro sdílení - statistika, anonymizované zdravotnické informace pro výzkum, knihovny, předávání pacientů - lze snadno oddělit. A nic jiného nemá ze špitálu co vylézat ani lézt dovnitř.

Zájem amíků o ausgerechnet českomoravskoslezské nemocnice se mi pranic nelíbí.

Průměrný počet slepic: 4.9 (16 hlasů)

Vzhledem k zapojení do síťových služeb to není reálné. Kromě běžných síťových služeb, které využívá každý, i nemocnice, a každý zná, jako email a podobně, jsou zdravotnická zařízení zapojena do speciálních síťových aplikací, pro veřejnost nejviditelnější příklad např. erecept a eneschopenka, ale je to i výměna dat s pojišťovnami, předávání dokumentů epaxem a další a další. V současné době třeba webexová koncilia, v normální době konzultace sloužícího doktora s nadřízeným doktorem doma apod. Napojení na síť tedy není kvůli tomu, aby se dalo při noční službě surfovat.

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Odkud se vlastně bere ta bezmezná důvěra vůči KOMERČNÍM subjektům?
Proč by měl zrovna nějaký obchodník se SW, cloudy a jinými úložišti etc. chránit má data? Zvlášť, když vím, že hackeři jsou vždy o krok napřed?

Průměrný počet slepic: 5 (8 hlasů)

"Odkud se vlastně bere ta bezmezná důvěra vůči KOMERČNÍM subjektům?"

To jako že by bylo lepší dát důvěru NEKOMERČNÍM čučkařům ? Detašovanému pracovišti oněch zámořských služeb, které nyní nezištně nabízejí pomoc ?

Hi-tech výrobu ČESKÝCH ROUŠEK ve zbrusu nové AMERICKÉ TOVÁRNĚ NA ČESKÉM ÚZEMÍ už mít budeme.
Včetně nuceného odkupu jejich výrobků - předpokládám, že za dolary . Což chápu, čechomoravané dosud textil neznají, šít roušky neumějí a odívají se kožemi. Závistivě pokukují na perfektně orouškované a zdravím kypící ňůjorčany, topící se v záplavách přebytečných roušek s hvězdami a pruhy.

Já bych zrušil mezičlánek.
Předat řízení a veškeré datové toky přímo do rukou americkému deep state. ...Jen mít jeho adresu.
A vedle továrny na americké roušky postavit ještě americkou automatickou továrnu na papírové rakve a rychlospalovnu na americký břidličný plyn.

Ale jedno mě mate:
Co se se týče ochrany dat: Vždyť přece bdělí Síaječané nedokázali ochránit ani americké volby(!) před zákeřným Putinožkou, který jim nainstaloval kačera Donalda coby svou loutku.
Nebo ne?
Nebo jo?

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

starající se o MOU VNITŘNÍ síť. Ale patrně se jedná o přežitek.
Co taky chcete od starého, šeredného a nechytrého vidláka.

To máte pravdu. Mám jen FFP2 dílenské respirátory a pak ještě pár hadrů - jeden s beruškami, heč!

Ani nenaznačuju, bo bych to zase schytal od Targa. Ještě teď mě bolí kolena od klečení na hrachu a ruka od zapisování poznámek. A slezly mi vlasy nad čelem, bo se mi zapařila hlava pod tou alobalovou rádiovkou.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

si při tak masívním propojení kyberprostoru představují političtí i firemní hlupáci dálkové ovládání tzv. autonomních vozidel? To by mě fakt zajímalo.
Btw. rumrajch zautonomňování nějak utichl, všimli jste si?
Zcela neoficiální přežblept zcela oficiálního pána, v Ýbrříši se konaly dvě předváděčky a obě skončily fiaskem - PRÝ.
Oficiální pánové byli důrazně poučeni, že ani písmenko!!!
No..., co dodat, že jo...

Takže zatím se omezily aktivity propojovacích soudruhů (high conectivity) na dálkové zásahy do řídících jednotek automobilů v ostrém provozu.
Co mi to jen připomíná, že by tak úspěšné pády letadel jednoho nejmenovaného výrobce zpoza Velké Louže?

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

"Vzhledem k zapojení do síťových služeb to není reálné.." - JE to reálné. Funguje tak např. katastr nemovitostí, kde je externí a interní část. Všechny Vámi popisované "síťové služby" fungují pouze na externí části. Interní část, kde jsou "ostrá data" (tedy údaje katastru o nemovitostech, vlastnících, ...) je za tzv. demilitarizovanou zonou, ke které není přímý přístup "z internetu". To, co vidíte na intenetu, tedy Nahlížení do KN, aplikace Návrh na vklad, mapy apod., jsou data, očištěná od osobních a důvěrných údajů, replikovaná z interní do externí části tak, aby byla v souladu se skutečným stavem. Takto fungují i např. Základní registry.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

nejste od toho, abyste chápal, nýbrž VÝLUČNĚ od toho, abyste platil.
A doufám, že se tu neevidujete jako další technik, když už mi to tu kazíte zcela nevhodnými poznámkami.
Jak vám potom máme se škebloněm namlátit do hlavy, že soudruh Němcov byl príma kluk, soudruh Malá Sova vlastně dotoval ze svého chod České republiky, a tak všelijak podobně, když mi tu furt cosi krofáte o nějakém oddělování sítí?

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Bojuji s tím, píšu si poznámky, pravidelně přeříkávám mantru "Je to fuj, je to fuj...". Ale je to marný.
Ani rádiovka z alobalu nepomáhá.

Průměrný počet slepic: 4.9 (8 hlasů)

vlastně specializace, tudíž vám opět jednu dám - nastojte, dokonce zdarma!!!
Vraťte se ke svým psaným postřehům asi tak druhý den, když už jsem vás vyplísnil a oznámkujte si je.
A bez milosti si dávejte pětky! Nešetřete se , nelitujte se!
Nu a pak, po třech měsících svolejte rodičovské schůzky. Pokud nemáte rodiče, povolejte do zbraně vnoučata. Před těmi se člověk stydí nejvíc!

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Na tom je zajímavé, že tzv. vládci světa musí požádat nějaké hackery, aby něco nedělali. Tak buďto jim velí, nebo nejsou až takoví vládci světa.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)

to se jen soudruh Pumprla bál, že by na něj mejnstrým zapomněl...
... tak něco plknul, aby řeč nestála a pivo nevětralo...

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Soused Eda říkal, že ho poznamenalo vyloučení z Jisker. Neplatí proto žádné daně. Po převratu vozil na západ ikony; u Velkého Meziříčí mu chytlo auto; uhasil, spravil a pokračoval v misi. O ohořelé ikony nebyl zájem, tak mu visí doma. Hledá byznysplwn a vymyslel pronajímání toiky v lese houbařům.

Průměrný počet slepic: 3.9 (12 hlasů)

"Hospoda na mýtince"?

Kámoš Eda byznys hledá;
pořídil si TOIku.
Dovnitř papír, vonný sáček
pro zvědavou ČOIku.
Bouda bublá, kypí, praská,
problém Eda vidí.
Postavil ji blízko cesty;
lezou mu tam lidi!

Průměrný počet slepic: 4.5 (14 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

na melodii "Pec nám spadla".

Přátelé, já složil píseň!!!

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

V případě svatých kvalita ohořením netratí, to ještě prodá.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pospíšil palče. Rusové vykouřili hřibovité.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rusove-pohnuli-s-ambasado…
Nechápe, že si Rusové nenechají míchat polívčičku od nějakých navedených blbů.

Jinak - Rusům palec nahoru. Dobrý nápad. Korunovační na Generála Vlasova nepřejmenují. Kdo to vymyslel, by měl dostat přidáno.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

postačí se mrknout na wikinu a udělá si o kvalitách demokratického soudruha Němcova docela přesný obrázek, co to bylo zač.

V letech 1991 až 1997 zastával post gubernátora Nižného Novgorodu. V r. 1992 byl na seznamu „200 světových předáků příštího století", který sestavila Cambridgeská univerzita. Bylo mu tehdy 33 let a byl nejmladším ruským guvernérem. Roku 1994 vzal Boris Jelcin Němcova na státní návštěvu v USA a na banketu při otevření nové ruské ambasády ho představil Billu Clintonovi jako příštího ruského prezidenta. Od roku 1997 zastával Němcov funkci vicepremiéra v nově rekonstruované vládě. Němcov byl obdivovatelem britské premiérky Margaret Thatcherové a úzce spolupracoval s Anatolijem Čubajsem, který bývá označován za otce ruské privatizace v 90. letech 20. století. Finanční krize, která Rusko zasáhla v roce 1998, však Němcova stála funkci ve vládě a ukončila jeho prezidentské ambice.[2]
Němcov po sobě zanechal majetek v hodnotě asi 300 milionů rublů (asi 114 milionů Kč), o který se po jeho smrti strhla právní bitva mezi jeho potomky. Němcov tvrdil, že majetek získal díky spekulacím s akciemi a výnosným investicím.[23]

Zejména ta poslední věta je výstižná a charakterizující...
V době jeho spolupachatelství neměli obyčejní Rusové doslova co žrát a on nahospodařil mizerných sto mega. Co to je - sto mega pro jednoho...

Průměrný počet slepic: 4.7 (13 hlasů)

není-li - tak dík za různé ty aliance
https://aliancenarodnichsil.cz/podani-oznameni-o-podezreni-z-trestne-ci…
asi bude ještě veselo, nejen že hejbli s barákem.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

dávám do souvislosti s kritikou čs vlády ve věci předčasnosti a tvrdosti protivirových opatření na státní úrovni. Zdraví čs obyvatelstva je překážkou tradičních západních zrádcú v jejich plánech s českým prostorem. Proto bych z nouzového stavu přešel přímo do “válečného” stavu ekonomiky. Snažil bych se zajistit potravinovou soběstačnost, střežil hranice vojskem, obnovil síť nemocnic, obnovil učňovské školství a zavedl povinnou vojenskou službu a občanskou výchovu. Zakázal bych praktikování islámu a jeho odnoží. Všechny zákony by měly směřovat k posílení národního sebevědomí a rovnoprávnosti se sousedy.

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

všechny Ládiky a jim podobná individua do nějaké obory s pětimetrovým plotem a nikam je nepouštěl.
Kdo to kdy viděl - potravinová soběstačnost..., národní sebevědomí..., prý dokonce rovnoprávnost...

Já to vidím, tak, že sis při tom olizovaní pivních flašek se sousedem uhnal nějaký úpal, nebo co to je...

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)

Targusi,

tato bezpečnostní opatření pro pevné ukotvení ve společenství zemí západní civilizace je třeba dělat pěkně po demokraticky. Drtivá většina Ládiků je seniorského věku, proto v zájmu ochrany jejich zdraví bude pro ně nutná doživotní karanténa.
Petříčkovo ministerstvo již vyhlásilo dotační výběrové řízení na projekty humanitární reakce na pandemii (humanitární dotace COVID-19). takže zdroje jsou. Vyčlenilo by se pár desítek milionů pro umělce, aby chodili hrát a zpívat Ládikům pod okny, Pánek s Jandou jako styční důstojniíci by zapezpečovali donášku potravin a skupna expertů na mediální vzdělávání a boj proti dezinformacím by se starala o duševní pohodu Ládiků.

https://www.mzv.cz/jnp/cz/zahranicni_vztahy/rozvojova_spoluprace/humani…

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Z kaufu mě vyhodili v 7:59 pro mládí.

Průměrný počet slepic: 2.9 (7 hlasů)

Gratuluji a závidím vám vaši odvahu. To já bych se neodvážila tam ráno chodit právě proto, že by mě mohli ochotně pustit dovnitř.
Jinak pro pobyt v doživotní karanténě se může zvolit hranice seniora dle marketingové komunikace. Tam je cílová skupina seniorů definována už od padesáti let.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

takovým mamlasům, jako jsem já, ani se při tom nemusíte obnažovat.
Zachránila jste mi hezkou neděli, a to prosím bez striptýzu a řízků s bramborovým salátem.
Mně úplně stačí, že se zase hezky budeme starat o chudáčky v daleké cizině, a že soudruh Pánek bude mít z čeho platit hypošku a operák na služebního Cayena.
To se mi opravdu ulevilo.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

bo nesvítil ani měsíc, tak se nešlo opálové ani odraženým světlem. A lítali netopýři, takoví malí. Bližším ohledáním to byly můry.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Ládik!!!
To co píšete,že nejlepší cesta,jak zachránit republiku,jenže,nevidím politika,který by to provedl.
Ve většině států,jsou u moci sionisté a pomoci koronaviru si chtějí udržet moc.
Hodně dlouho si to připravovali a už to nechtějí dobrovolně pustit.
Jen mě u toho napadlo,že v roce 1989 to mazáci předali bažantům a vidíme ty důsledky.
Nastává doba,zase to předat bažantům a to je děs,Hřib,Novotný,Kolář,Pospíšil,Pekarová.Jurečka-doplnit,nevidím to dobře.

Průměrný počet slepic: 4.4 (9 hlasů)

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

má Okamura.

Průměrný počet slepic: 3.2 (9 hlasů)

Diagnóza Tomio Okamura
30. prosince 2019 ·
Rok se sešel s rokem, ale Tomio je pořád Tomio... sestřih toho nejlepšího, co tento politický podnikatel vypustil ze svého otvoru.

Průměrný počet slepic: 2.1 (11 hlasů)