Rejpalčin deník - říjen 2018

Autor

9.10.2018 – máme po komunálních volbách. Zdá se, že „velké a zavedené“ strany si v komunálu moc neškrtnou. Ve velkých městech jo, ale v malých a na vsi je to spíše o konkrétních lidech než o stranách celkově.  Jako obvykle největší mluvení je okolo Prahy, kde nejvíce pohořelo babišovo a nejvíce uspěli ti, co programově hlásali NE všemu zemanovsko-babišovskému.  Na výsluní natřásají pírka pražští Piráti. Mediální mainstrímové štěkny teď budou dlouze rozebírat možné koalice, což je téma, které jim vydrží nejspíš až do Vánoc. * Britové objevili další ruské hekry, kteří tak nějak debilně hackli kompy OPCW.  Debilní proto, že to prý - podle štěken - provedli z noťasu přes wifinu někde z parkoviště před touto institucí.  Jsem sice v této oblasti naprostý laik, ale tohle mi přijde jak z holyvůdského filmu. Jenže málokdo ví, jak to vlastně funguje, a tak lze ovcím nakecat cokoliv. Obzvlášť, když „už to někde ve filmu viděly“. Důkazy jako již tradičně nejsou, což ovšem nebrání dánskému a nizozemskému parlamentu vyzývat demokratický svět ke kybernetickému útoku na Rusko. No a aby taškařice byla dokonalá, tak Merklová a Májová vyzývají k dalším sankcím na Rusko, kvůlivá „kybernetický útok“… Tak jo. Vyhlásíme sankce Rusům, bo kyberneticky útočí, a pak i všem zemím, které uposlechly Dánsko a Nizozemsko a kyberneticky útočí také. Je to tak správně…??* To amíci jsou lepší borci. Ti rovnou uvažují, že by blokovali Rusa při dodávkách ropy a plynu, a to na moři. Řekl jejich ministr vnitra. Asi mu ušlo, že plyn i ropu rus pouští hlavně trubkami. * Rusové po izraelském útoku na svoje letadlo nasazují do Sýrie S300, což se izraelcům ani trochu nelíbí. No, mají smůlu. Možná ta asymetrická odpověď Rusů přišla kapku dřív. Bibi ohlásil své setkání s Putinem, takže lze očekávat další fňukání, jak jim všeci ubližujú. Ruští generálové jsou celkem nasraní, takže to pobrekávání Bibimu asi moc nepomůže a Sýrie svoje třístovky asi dostane.

18.10.2018 – včera v městečku Kerč na Krymu došlo k útoku na zdejší průmyslové škole, střílení, výbuchy a tak. Rusové mluví o teroristickém útoku, asi desítka mrtvých a kolem čtyřicítky raněných. Našim štěknám to nestojí za štěk, páč to nebyli ti správní demokrati a navíc Rusové, fuj. * Trump vypověděl smlouvu o likvidaci raket středního doletu (INF), kterou v roce ´87 podepsal Reagan s Gorbačovem. Důvod: Rusko ji prý porušuje.  Sice není jasné jak a kdy se tak stalo, ale kdo by se v tom patlal, když to řekl „america firstman“.  Kotrba to považuje za průser, já též. Štěknám je to zřejmě fuk, páč nějakých podrobných komentářů jsme se nedočkali, bo co američan činí, dobře činí. Z Ameriky ještě zřejmě nedorazily noty, co mají psát a říkat. Kdyby stejné prohlášení udělal Putin, tak tu máme hromadu odborníků a tuny zasvěcených politických štěků. * Další mimořádně znepokojivá zpráva, která štěknám nestojí za štěk, je přesun vojenské techniky a materiálu NATO na Ukrajinu. Zřejmě tu válku s Rusem potřebují rozpoutat za každou cenu. Pomáhej nám Pánbů! Zato keců ohledně posledního rusko-čínsko-mongolského cvičení na Sibiři měli neurekom.

20.10.2018 – na domácí scéně tanečky kolem předsedy Senátu. Tahle instituce je obecenstvem vnímána celkem negativně, spíše jako zbytečná, takže mnohým je šumák, kdo tomu ansámblu bude předsedat. Momentálně navrhovaným je Kubera, ale do popředí se derou i Drahoš, Hilšer a Fišer, kteří si potřebují nahrábnout pár zlatek a načechrat pošramocená pírka po projeté prezidentské volbě. Ovčan má názorně před očima ten pravý důvod, proč se do té dobře placené trafiky derou, což zjevně chápe velmi dobře, bo účast při té volební frašce je taková, jaká je. Na darmožrouty je česká ovce háklivá,obzvlášť když to musí cálovat. * Parlamentní předseda Vondráček se rozjel do Ruska, čímž rozběsnil kavárníky,  protože před ruskými kolegy z Dumy neprojevil dostatečnou dávku nadutosti, nadřazenosti  a panovačnosti. Navíc měl tu drzost setkat se i s lidmi, kteří jsou na „západním sankčním seznamu“. No, hromada hříchů – to mu nezapomenou a věřím, že zanedlouho vypluje na povrch nějaká ta Vondráčkovic pseudokauza a bude se držet na mainstrímové hladině stejně úporně jako olejová skvrna. * Na saúdské ambasádě v Turecku údajně zavražděn, rozřezán, rozpuštěn a vypuštěn nějaký saudský novinář, co si tam odskočil pro nějaké papíry.  Prý „byl kritický vůči saudskému režimu“. Celé to má nádech neskutečna – z našeho „západního demokratického pohledu“, páč tělo se nenašlo, jen „zbytky DNA“ (to jako že našli chlup na koberci nebo tak něco??), a nebýt nějakého podivného zvukového záznamu, který se snad měl přenášet z „chytrých hodinek“ novináře přímo na net, tak po novináři neštěkl pes.  Nemůžu si pomoct, připomíná mi to „akci Skripal“, jen s tím rozdílem, že z našich demokratů asi nikdo nevyhlásí klatbu nad Saúdy a nevypoví hromadně a solidárně saudské diplomaty.

22.10.2018 – Agentura Bloomberg zveřejnila „výsledky“ sklizně obilí, kdy první příčku obsadilo Rusko – o pár desítek milionů tun před druhými USA.  Zdá se, že příští rok budou krmit evropské i jiné hladové krky Rusové, američani asi budou rádi, když nakrmí aspoň ty svoje hladové. Asi nelze čekat, že kavárníci budou držet hladovku, takže holt budou muset žrát chleba z ruské pšenice, obrazně řečeno. * Kauza našich zabitých vojáků v Afghu má neskutečné pokračování. Tak nějak se profláklo, že jsme poslali naše „specnaz“ komando, aby dostalo „útočníky“, co si dovolili sejmout naše humanitární hochy hlídající muničák. Vyžvanil to náčelník gen.štábu Opata, prý naše lidi si vraždit nedáme, ale když už se to stane, tak ti košiláci dostanou po tlamě. A že tedy útočníci byli nalezeni a „začištěni“. Den po Opatově blekotu Afghánci zaútočili opět, tentokrát se to obešlo bez obětí, jen se zraněním. No, mlčeti zlato, Opato. I když chápu to velkohubé prohlášení,  ono ovce by se mohly začít cukat, když přijde řeč na mise, nehledě na to, že by mohl nastat i personální problém naplnit misijní tabulky. Prachy byly vždycky lákadlem – ale teďkonc, když tam jde o kejhák, si mnozí asi účast budou dobře rozmýšlet.

29.10.2018 – Máme po oslavách 100let republiky. Slibovali famózní vojenskou přehlídku – no, slíbit není hřích. My co pamatujeme vojenské přehlídky „za totáče“, nebo jsme se dívali na totéž probíhající v Rusku, tak ty žalostně sešikované zbytečky armády jaksi nedokážeme zkousnout. A to ještě tam nahnali policajty a hasiče, aby to nevypadalo na place tak moc prázdně.  Půjčené grippeny to nevytrhly, část techniky asi ještě zahálí v opravnách po útoku bojové fabie, takže nuda. * Na Hradě se tradičně předávala vyznamenání. Ta přehlídka za účasti či demonstrativní neúčasti „elit“ začíná být docela únavná. Nenávist kavárníků k prezidentovi je tak velká, že ji přenášejí na vyznamenané, na které plivají, kde můžou. A to ta smečka velebí „Drahošovu slušnost“… * V Afghu došlo k dalšímu útoku na naše hlídače, tentokrát nepřežil jeden a dva další zraněni. Útočil „náš“ spřátelený místní, kterého nám vycvičili „spojenci“ - štěkny okamžitě ujišťovaly, že jsme ho necvičili sami – no ještě to! Takže k výročí republiky dorazila domů ještě jedna rakev. * Prý k „výročí republiky“ si u nás podávají dveře Merklová, Macron a americký muž č.3 Mattis. Daleko více to však připomíná návštěvy protektorské. Žalostný stav naší armádní techniky a chuť vlády utrácet za další výzbroj dávají po těchto návštěvách prognózy, kam se budou muset naši armádní nákupčí obracet a kterým směrem budeme otevírat peněženky. * Emanuel s Angelou se jen otočili v českých dveřích a už kvačili do Istanbulu, kde se konala slezina k Sýrii. Ti dva jednali nejdříve ve čtyřko s Putinem a Erdoganem, a potom ještě každý extra s Putinem. Kdypak naše demokratická kavárna či evropsky hodnotný kousek Janda budou vyřvávat cosi o paktování s Rusem? Zjevně se peče nová dohoda o Sýrii, kde hlavní slovo má Rusko. Dobrý a osvědčený západní scénář, kdy nejdříve rozbijeme, a pak za jejich prachy opravíme, ovšem Rusové ne a ne pochopit. Další „západní partňoři“ přizváni nebyli, dá se tedy očekávat, že jednání bude úspěšné a nikdo jim do toho vidle nebude házet. Což lze tušit i z toho, že štěkny trapně mlčí.

31.10.2018 – Zatímco u nás se o víkendu slavilo, v Německu volili ve spolkové zemi Hessensko. Vítězství brali Zelení, Merkelové CDU pohořela dost drtivě. Angela sdělila Němcům a světu, že jednak končí v CDU, jednak na postu kancléřky a odchází z politiky. O čemž tedy dost pochybuju, lidi jako ona politiku dobrovolně neopouštějí, leda by je trefil šlak. Média nám tlačí do hlav, že to „vyvolalo zděšení a paniku“, ale nijak kolem sebe nepozoruji, že by lidi panikařili.  * V kauze rozčtvrceného saudského novináře fraška pokračuje. Západ nechápe, že saúdský princ nechápe, že je špatné vraždit vlastní lidi na vlastní ambasádě.  Západním demokratům by to bylo zřejmě fuk, bo ropná košile vždycky bližší než lidskoprávní kabát, ale západní veřejnosti to jedno zřejmě není.  On ten dvojí metr se už západní ovci asi taky pomalu začíná zajídat. 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 2 (1 hlas)

Komentáře

Trvalý odkaz

opravdu poučné počteníčko.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/peter-pomerantsev-lide-fakta-nepot…

Pokud se mám pokusit o vlastní koment, soudruh z Ukradiny nám názorně vysvětluje, jak se nám snaží cpát současné elity do hlav svou jedině správnou vizi světa a jsou rozhořčeny, že nám to tam neleze úplně přesně podle jejich představ.
Viz "naše" erkáčko, viz "náš" škebloň, viz "náš" Startér, který byl popravdě řečeno nejméně nepřesvědčivý.

K alespoň jednomu tvrzení soudruha z Ukradiny. Nedávno jsem přelouskal knihu Putin od Francouze Fréderica Ponse
https://www.databazeknih.cz/knihy/vladimir-putin-401699
v níž dotyčný uvádí, že z četných obvinění Putina z korupce se neprokázala pravdivost ani jednoho.
:-(((
Což v souvislosti s generálním pardonem uděleným Jelcinově rodině za napáchané zlodějny (slíbila a později ho opravdu udělila "šedivá myška" Putin) vypovídá o všem.

Zatím bez slepic

odkaz paní Fito 12:55 a proto si dovolím ještě jednou to sem dát, kdo si včera nevšiml, opravdu to stojí za důkladné přečtení a zamyšlení se:
http://zvedavec.org/komentare/2017/05/7263-profesor-rainer-mausfeld-pre

Zatím bez slepic

přečetla jsem toho Pomeranče. Panebože, do čeho jsto duši dal!
PS.:Novináři z ČT jsou napřed. Z obláčku objektivity slezli už dávno a aktivisty jsou už léta.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Volební účasti ve 2. kole senátních voleb: 1996: 30,63 %
2000: 21,56 %
2014: 16,69 %
2018: odhad 10 - 15 %
Senátorovi Leopoldovi Sulovskému stačilo vloni ke zvolení 4906 hlasů. Jedná se o Ostravu.
Počet obyvatel v Ostravě 291 634.

Závěr ?
Demokracie, jak když vyšije !

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

zdá se mi to ,nebo opravdu kritizujete vládu Babiše, že se chová jako vláda kolonie? A co Lidové noviny a MF dnes? Jsou to štěkny?

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Všem místním elfům nerespektujícím čl. 17 Listiny základních lidských práv a svobod (o svobodě projevu) ocituji člověka vystupujícího jako Lucie Groene: "Dokázali jste, že jiný názor nedokážete respektovat. ...... Nedokážeš ani pochopit, že když ti deset lidí řekne, že se chováš jako bolševický udavač, že to není koordinovaná akce ideologického nepřítele, ale že tě prostě velká skupina lidí považuje za debila."

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nuda jak dělat politické školení mužstva, že?

Znáš tu scénku z Černejch baronů, jak tam důstojníci měli na inspekci toho generála a ten je zkoušel jak malý kluky? Najednou museli vzpomínat, co byla aurora, z čeho tak mohl střílet soudruh Žižka a podobné komplikované věc. To byla legrace.

Tak škol dál a něco vtipnýho odpověz.

Já letím.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vždy, když si přečtu s odstupem loňské události v Rejpalčině deníku, uvědomím si, jak nedůležité je, co se stalo loni. Dokonce i pro pražské kavárníky, a to je co říci.
Naštěstí už snad utichla ta nechutná dehonestace Karla Gotta po jeho smrti. sympatie pražským kavárníkům rozhodně nepřinesla, a to ani u těch neutrálních, kdo písně Karla Gotta zrovna neposlouchají a byli k celé události kolem pohřbu rezervovaní.
Nechutné projevy protigottovského aktivismu postavily i lidi s nevyhraněným názorem do opozice vůči odpůrcům Karla Gotta. Stačí několik takových událostí, třeba prezidentská volba. Sice mnozí voliči nijak Miloše Zemana nemilují, ale ta nechutná adorace tu Schwarzenberga, tu Drahoše, dvojí metr v kázání morálky (např. Schwarzenberg roztomile glosuje, zatímco Zeman sprostě lže, i když oba dva nadávají úplně stejně), neustálá morální kázání od Halíka, kterého evidentně praštili pytlem přes hlavu a dodnes má následky, to musí nerozhodnuté nebo lhostejné nakonec nahnat do opačného tábora. Když mně pořád nadávají do příznivců Zemana, Babiše, Putina, nepřítele EU, odpůrce imigrace a vidím, že mám čím dál méně společného s tou nechutnou elfí smečkou a pražskou kavárnou, nutně se začnu ptát, co je pravdivého na názorech Zemana, Babiše, Putina, nepřátel EU, odpůrců imigrace. Protože i jejich názory obsahují aspoň zrnko pravdy, se kterým lze souhlasit, zatímco pražská kavárna všechny nedostatečně pravověrné vyobcuje, tak se nemohou divit, že se odpůrci pražské kavárny najednou s údivem ocitli v opačném táboru.
Mimochodem, ta dogmatická pravověrnost a neochota ke kompromisům stála za neúspěchem všech náboženských sekt, i Charty 77, která 22 let konala nějaké akce a nestalo se vůbec nic.Chartisté socialismus rozhodně neporazili, 22 let je toho důkazem.
Pražská kavárna a elfové přijali za svou taktiku teroristů a doufají, že si vyhraněnými činy získají přízeň. A diví se, že je lidé ve skutečnosti odsuzují a elfové boj prohrávají.
Scallope, rk, sartre, nebo jak si všichni najednou říkáte, klidně si plácejte své pravdy. Naleznete hluché uši bez zájmu o Vaše názory, protože metody i morálka elfů jsou chybné. Žijte s pocitem, že všechna Vaše snaha je marná a nikdy nepovede k cíli Vámi prosazovanému. Nemůže.

Zatím bez slepic

Jo, stává se, že kdo nejde s námi, jde proti nám. Tedy kdopak to ve skutečnosti rozděluje národ, lidi, či dokonce je štve svým vlastním štvaním a sprostotou (nikoliv prostotou) proti sobě? Přidala bych tam Bělobrádka, Fendrycha,...Nemohou nikdy nic pochopit.

Zatím bez slepic

Ano, nenávidí své názorové oponenty, protože i když se zaklínají demokracií, nejraději by nepohodlné názory zlikvidovali jako nacisté. S demokracií nemají vůbec nic společného, jsou jejími největšími nepřáteli.

Zatím bez slepic

Nikdy jsem tady své názory nikomu nevnucoval, ani jsem vám nebral ty vaše. Ale proč mi nikdo neodpoví na otázku, zdali jsou LN a MF štěkny?

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Asi nikomu už nestojíš ani za odpověď

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

LN a MF nikomu nestojí ani za odpověď.

Zatím bez slepic

In reply to by rk (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ptal jste se pouze Rejpalky, tak jaképak nyní NIKDO.....
Zřejmě jsme tedy dle Vás všichni "Rejpalka".
Tak já Vám odpovím nápovědou v odkazu.
A pak už si můžete nalézt sám, KDO může takovou štěknou (jakéhokoliv pohlaví) být.....
Ale nevylučuji, že právě paní Rejpalka by Vám dala odpověď i jinou, a možná na takto položený dotaz odpovídat opravdu ani vůbec neměla potřebu.............
Pěknou neděli.
https://blisty.cz/art/69662-stekna-aneb-jak-se-ptat-a-nechtit-se-nic-do…

Zatím bez slepic

že halasně prohlašuji, že Zemana nijak zvlášť nemusejí, ale NIKDY nepodpoří nikoho jiného, protože žádný protikandidát není dost jako Zeman.

Ryzí pokrytectví nejen prezentujete zcela bezelstně, ale také volíte. Je to přirozené - větší pokrytec v nabídce nebyl.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ať žije súdruh prezident a súdruh Bábiš na věky věků.
Máte to marné.

Zatím bez slepic

Poučte marníky.

Zatím bez slepic

nechť žije nadřízený soudruh Svěrák, soudružka Chramostová,
a mnozí další a další,... vše se to tam v jednom pytli marně "cuká",...
Marnost nad marnost.

Zatím bez slepic

Bureši.
Je to marné,převlečený soudruzi převzali moc.
Žijeme v posledním stádiu demokracie,jakž-takž,ještě je svoboda slova projevu,psaní.
Než se spustí finanční kolaps,tak nejdřív musí zavřít hubu,kverulantům,nezávislým webům,alternativám,snad až odpojení internetu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

- a vyšel ji z toho text jak z Rudého práva.

Ale potěšilo mne, jak bezelstně stěkna rejpalka ukazuje své pokrytectví: o tom teroristickém útoku na Krymu rusové hned tvrdili, že předloží důkazy, že to udělali Ukrajinci. Toto samozřejmě deník štěkny nezmiňuje - nehodí se to k tomu správnému štěkání. Rusové nepředložilo nic, ale to pavlačovým štěknám nevadí, že?

Kdo rozumí kyberútokum jako koza petrželi, ten o nich nejvíce píše. Proč ne? V této zemi po roce 1948 přeci nevzdělaný stranický kádr mohl rozhodovat o tom, který obrýlený intelektuál půjde sedět - tak proč by nemohla štěkna rejpalka?

Zatím bez slepic

17.10.2018 se stal na Krymu onen incident, 19.10.2018 píšou Lidovky podle ruských zdrojů "Devatenáct mrtvých a nejméně 70 zraněných si podle předběžné bilance vyžádaly střelba a výbuch ve střední škole v Kerči na anektovaném Krymu. Podle Rusů se jednalo o výbuch podomácku vyrobené bomby následovaný střelbou, útok klasifikuje jako masovou vraždu. Podezřelým je podle lídra Krymu Sergeje Aksjonova osmnáctiletý student Vladislav Rosljakov
Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/kluci-padali-strikala-krev-utok-ve-skole-na…;
Tak kdy stihli rusová do toho zatáhnout Ukrajinu ???

A vy zajisté kyberútokům rozumíte, když za jejich komentář někoho kritizujete, není-liž pravda ???
Určitě mi dáte nějaký link, podporující vaše tvrzení.
Děkuji předem

Zatím bez slepic

za teroristický útok.

Zatím bez slepic

Ten link?

Zatím bez slepic

Už 17.10. 2018 píší Lidovky ... v 16:10 ...

Zatím bez slepic

In reply to by Xixao (neověřeno)

Trvalý odkaz

Navíc, ten trolí kňoural opomněl zmínit, že ještě v týž den našli pachatele (žáka školy) v jedné ze tříd samozastřeleného, takže na žádné domněnky nebyl prostor. Ani rok staré události si nepamatuje. Teď si s Vámi počkám, až sem dá link s Putinovým vyjádřením o ukrajinském dovozu toho masakru.

Rejpalka jen sepsala události, jak se prokazatelně děly jedna po druhé (klobouk dolů!) a vyvrátit nejdou. Tak si tam trol přidá koloniální Babišovu vládu, nebo mimoňsky LN či MF. Psát bez vulgarit ho už jakžtakž naučili, chápat text už je nad jeho síly.

Zatím bez slepic

Scallope,
a v dnešní době stranický kádr rozhoduje o tom, které názory jsou ty správné. Elfové se vůbec neliší od cenzorů všech generací, pořád jde o stejný charakter udavačů.

Zatím bez slepic

Přijde mi že Satre měl aspoň nějaké kvality ale tenhle snad ještě nevychodil ani školu..kvalita elfů upadá...

Zatím bez slepic

In reply to by Banny (neověřeno)

Trvalý odkaz

Doufejme, že sem Sartre taky neposílá nakukovat manželku, ten když se rozjede, člověk pak víc roluje než čte.

Snad je v pořádku, zas mu člověk nepřeje, aby ho už léčil doktor Radkin Honzák nebo ho sežrali psi, tak toho chudáka ve Švejkovi.

Zatím bez slepic

In reply to by Banny (neověřeno)

Trvalý odkaz

Aby se někdo dobrovolně stal cenzorem, na to potřebuje zvrácenou povahu. Kvalita se od takového tvora neočekává.

Zatím bez slepic

je tedy stranický kádr - ve straně Lži a nenávisti.

Místo haló noviny máte vidlákov.

Zatím bez slepic

Vidlákovy Kydy máme namísto Hovínka.cz a Aktuálně.cz

Zatím bez slepic

Já vás chápu. Prostě si to musíte odříkat, nemůžete to držet v sobě.

Hájíte tak nějak čest celé kavárny, školy a tak. Přece by vám ve škole nelhali. To by ten svět vypadal, kdyby se už nedalo věřit ani paní učitelce. Chudák Palach se z šoku poznání upálil na Václaváku.

To víte, my jsme jiná generace, my brali učitelky vážně tak napůl, tak nás žádná ztráta iluzí nemohla traumatizovat.

Tak držím palce a radši si sebou na Václavák nebrat sirky a benzín. Špatná karma je svině.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

na parketu vyryla
kopytama rýhu,
měli měkkou dýhu.

Zatím bez slepic

já to říkal.

Zatím bez slepic

Proč by se měl vyjadřovat? Arabské státy teď řeší konflikty mezi sebou a nechystají se díky tomu zaútočit na Izrael, což je snad po islámu jediná myšlenka, na které se shodnou. I když v případě sunnitů a šíitů se shodnou jen na základech islámu, ale už na ničem jiném.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

...shodnou na základech islámu, ale už na na ničem jiném...
Zlatá slova !
Je vidět, že se Islám jako nejmladší ze třech náboženství Knihy pilně učí v historii svých dvou starších bratříčků - judaismu a křesťanství.
A snaží se dohnat zvláště zpoždění za křesťanstvím.
Vřele doporučuji zvl. svou oblíbenou knihu Encyklopedie středověku. Historie křesťanství je historií vzájemných bojů, vyvražďovaček a věroučných obratů o 180°.

V tomto ohledu nás mají machometáni ještě stále co dohánět...Máme ale naštěstí pár set let náskok..... :-), :-(

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

We https://dubaifunclub.com is the most growing companion service provider in so please visit the website Uma Rai http://uma-rai.com/special-profiles/ for more details. https://apexerotica.com We have a large number of attractive Bangalore companion profiles with https://vani-dutt.com/ to serve our valuable clients.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Hello there, Samuel Earney, I am now filling in as a Sales Director at Wal-Mart. I use Cash application routinely until I face an issue with the cash application login in one way or another. I attempted each conceivable strategy in my insight however all futile. At that point, I attempted to discover help on Google and visited. Here I found a commonsense answer for my concern. My Cash App is working fine, Thanks.
https://www.cashappcontact.com/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je vous remercie de l'information! Je cherchais et ne pouvait pas trouver. Vous me aidé! <a href="https://1921681254.info/">192.168.l.254</a&gt;

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je vous remercie de l'information! Je cherchais et ne pouvait pas trouver. Vous me aidé! https://1921681254.info/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Really great information. I always love to read and spread this kind of information that is unique and really informative. Keep up the good work..Regards

http://www.pihugupta.co.in/
http://www.jasmineescortsbangalore.com/
http://www.priyasenbangaloreescorts.co.in/
http://www.bangalorestarescort.com/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

We are Bookrealescorts, the most popular Dubai escorts website. We have a separate gallery for our models who are VIPs. These models, which are featured at the top of our VIP gallery in our Bookrealescorts galleries of escorts, are socially competent, articulate committed, and authentic in their service. Find our Elite Escorts on Bookrealescorts and VIP partners at the International Escort Agency Elite Models VIP International. https://bookrealescorts.com Dubai Female Escorts lead an exhilarating lifestyle and enjoy every moment of it. With males who love lavish all the top-of-the-line amenities on them and then treat them to a handful of the most memorable occasions in the city. Dubai-associated or unofficial escorts can provide the finest entertainment at a cost and are worth every cent. You will enjoy our selected gals that will help you relax in Dubai. https://bookrealescorts.com/vip-dubai-escorts The VIP escorts are the best answer when you find yourself in need of a company for a private function or other high-class events. Lovely Independent Escorts are easily accessible across Dubai, and it's the truth, however only through reputable businesses will you be able to find certified, professional ladies who are ready to fulfill your every sexual desire with live stripteases.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Especially overpowering article all data uncovers major as anybody would be conceivable and clear. By rules of the producer for sharing this blog. Continue to post.

http://www.atrigarg.in/
http://www.juhijain.co.in/
http://www.vipbangalorescorts.com/
http://www.modelbangaloreescorts.com/
http://www.aliyadesouza.in/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Truly noteworthy data. I love to research and spread such data that is remarkable and illuminating. Keep up the staggering work. Regards
http://www.shalinibangaloreescorts.in/
http://www.bangalorehotescorts.com/
http://www.jasmineescortsbangalore.com/
http://www.femaleescortbnagalore.com/
http://www.escortsinbangalore.biz/

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Much appreciation to you for your sharing. Accept you'll contribute extra quality presents on the current page. Much appreciation to you!
http://www.bangaloreescortagency.co.in/
http://www.bangaloreescortservice.net/
http://www.pujaescort.in/
http://www.pihugupta.co.in/
http://www.oyoescorts.in/
http://www.bangalorevipescortservice.com/

Zatím bez slepic