Tak nám zabili Kuciaka...

Autor
Štítky

A včera tu partu vrahounů prý pochytali. Mezi zatčenými je údajně i bývalý policista a sám vrah, který má vystudovanou obrannou univerzitu. Komando si došlo i pro nějaké pomahače a zatímco si zde na Kydech dáváme ranní počteníčko, někde ve vyšetřovacích místnostech už se zpívá.  A my máme poslední možnost si zapekulovat, kdo, co, jak a proč.  Já to vidlácky načnu: 

Jak jsem psal už tenkrát těsně po vraždě, na objednávku vraždy mafií to nevypadá. Po Kuciakově smrti nevyšel žádný drsňácký článek, nikdo nebyl usvědčen, nenastala žádná mafiánská kauza, vlastně to šlo do vytracena. Jen se mládež vyřádila v Bratislavě na náměstích a Fico udělal svůj slavný krok stranou, čímž vzal všem vítr z demonstračních plachet, ale na vládu to nemělo vliv. 

Také jsme se postupně dozvěděli, že střelec vystřelil tři rány. Snoubenku střelil do hlavy a Kuciaka dvakrát do srdce. A nakonec prý byl odhalen pomocí americké družice, která se náhodou nacházela ve správný čas na správném místě. Teď se dozvídáme, že vrah ze Slovenska nikam nezdrhl. 

Proto až do odhalení skutečné reality zůstanu u jedné ze svých verzí - Kuciak se zapletl s organizovaným zločinem ať už novinářsky nebo osobně a někde někomu dlužil. Nemohl platit, hrozil zveřejněním kauzy a tak byl odstřelen. Žádná mafie, žádné prorůstání do politiky. Tuctová vražda jako pomsta či varování. Vrah levný profík a objednatel nějaký slovenský lichvářský gauner. 

Komentáře jsou vaše. 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Tedy Vidláku......? Že by některá z ctihodných slovenských rodin tak humanitárně a kresťansky finančně pomáhající potřebným.......? Nejde ta Tvoje úvaha tak trochu šojdrem?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mne to neda... vzdy ked pozeram ako v ameryckom akcnaku zaparkujy ich slavny satelyt nad miestom A a kazdemu tam spocitaju pomaly vlasy na hlave a je fuk, z eje tma alebo ze je zamracene...
Ja si len spominam, ze v dany smutny den bola na SK velka oblacnost, tak by ma zaujimalo, ako ten slavny satelyt vsetko videl a preco ten satelyt bol nad SK a preco ten satelyt vsetko zdokumentoval a preco ten satelyt neparkoval inde, kde sa deju ine nepravosti...
Len aby to nebolo, ze niekto pustil info a aby sa na neho neprislo tak mu dali pseudonym amerycki satelyt :D :D :D

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Mne to také nedá.
Než tu oblačnost napytlovaly,tak to chvíli trvá a udělat kvalitní snímky odvést vyšetřování na správnou cestu,to také chvíli trvá.
Musím ale dodat,že jsme nepřetržitě sledování družicemi USA a Rusko snad až mikroskopicky.
Zatím je středisko pro příjem družicových snímků někde ve Španělsku a má se stavět v Praze nové.

Zatím bez slepic

Snímky udělali o několik dní dříve a zeptali se jako Rusové v 50. letech: "Ty snad soudruhu nevěříš straně a odmítáš plnit ustanovení Ústředního výboru?" Jen to neříkali rusové, ale Američané, nešlo o Ústřední výbor KSS, ale o CIA nebo jinou americkou agenturu (asi György Sörösovu), a nešlo o nějakého Kuciaka, ale o další barevnou revoluci, tentokráte na Slovensku.
Kuciak a jeho nastávající byli využiti jako kouřová clona. Buď šlo o šikovně využitou tuctovou vraždu (srdceryvný příběh o novináři a ženě před svatbou, ten se musel líbit) nebo byl rovnou vyroben.

Zbytečně zemřeli dva lidé, pár naivních Slováků si zahopsalo na náměstí, Fico se stáhl a vládu řídí zprostředkovaně a vlastně se toho moc nezměnilo. Šlo o demonstrace, podobné byly i v Maďarsku a pro slabou účast neúspěšné. V ČR proběhly také, hlavně v Praze (v jiných městech to bylo výrazně slabší), proti Zemanovi, za odstoupení Babiše. No tak někteří řekli demokraticky svůj názor, přesvědčili jen přesvědčené a zblblé, zbytek lidí šel do práce, aby na ně nepřišel exekutor, počká na volby a na nějaké aktivisty a jejich rozumy kálí Bílý Tesák. Svoboda a demokracie jsou hezkou nadstavbou, ale povídejme o nich lidem, kterým kručí v žaludku.
Nedávno běžel pořad o otrocích ve francouzské kolonii, kteří si mohli o sobotách obdělávat vlastní zahrádku, a co vypěstovali, prodat a šetřit na vykoupení z otroctví. Bylo to vymyšleno tak, že než se otrok vykoupil, šetření trvalo tak dlouho, že už byl starý a musel se o sebe postarat sám - a neměl jak. Nikoho nezajímal.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Já vám nevím. Ta vražda byla od začátku zpolitizovaná. Napasovat na to obyčejný kriminální čin bude mimořádně nechtěné. I kdyby hnedle Kuciak dlužil kam se podívá. Jednou to využili politicky, tak už vždycky do toho budou tu politiku míchat. Nemyslím si, že se někdy veřejnost skutečně dozví, co se odehrálo. Vždycky budou nějaké informace nežádoucí. Ale někomu se sakra hodí to využít, a to právě teď. Novinář a ta jeho slečna to jsou takoví slovenští Skripalovi. Budou i po smrti využívání jako klacek, kterým bude potřeba natřít po kebuli ty nepohodlné.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jsem od včera na Slovensku, takže nevím, co se šíří v ČR.

Bývalý policejní vyšetřovatel se dá na dráhu zločinu. O. K., s tím nemám problém.

Tento pán se nechá natočit nejrůznějšími kamerovými systémy v místech a časech takovým způsobem, že je možné vyvodit podezření ze spáchání vraždy. Dvojnásobné.
Bože, to ale musí být vůl. Vůbec se nedivím, že ho vyrazili od policajtů.

Tento pán si prohlížel Kuciakův barák na netu. Našli to podle IP adresy.
A teď tu O Smolíčkovi. Tomuhle by mohlo věřit tak dítě v mateřské školce. Přednabitá SIM karta s datovým přenosem stojí na Slovači nějakých šest éček.

Emerycký satelit přečetl registraci i hubu řidiče ve dne i potmě, a to zřejmě na místě činu. A kdo ví jestli ne i VIN kód auta. Je jasné, že to je lehčí úkol, než zaznamenat sestřelení letadla nad Ukrajinou, anebo zmizení letadla nad Tichým oceánem.
Ještě mám rád tu O Budulínkovi.

Jinak dnes je demonstrace v Blavě "Za slušné Slovensko" a důvěru veřejnosti nemá ani vláda, ani policie, jestli by to nějakého Čehůna zajímalo.

Zatím bez slepic

Kolárovo a eskorta sestávající z jednoho policejního křápu a jedné černé audiny se zabarvenými skly vyjížděla z města pár minut po šesté večer na Nové Zámky. Tipoval bych především snahu o pořádné divadýlko. Nic víc a nic méně.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Je to náhodička, takovou událost v mrňavý zemi, v mrňavém městečku a na nevýznamné osobě americké družice zachytí a "vpád" Ruska na Ukrajinu dírou v plotě ne, rovněž družice nějak "zanedbaly" sestřelení letadla nad Ukrajinou, to by přece "západní demokracie" již dodaly usvědčující snímky! Myslím, že pan Vidlák trochu opomíjí následné události - vyvolání tak trošičku nabarvené revolucičky přes studentíky - asi vláda nedělala pořádně co měla a bylo třeba ji usměrnit. Já jsem přesvědčená, že to byl false flag.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

insegnante.
Věší nám buliky na nos.
Tak jako jsou zavěšené satelitní družice nad naším prostorem,tak jsou zavěšené i špionážní družice,nebo GPS.
Existují i tyto špionážní družice,co obíhají kolem zeměkoule,ale ty mají na starosti spíš vojenské úkoly.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Slovy z Avataru: "Vidíš to! Vidíš? Chčijou nám všem na hlavy a ani se to nesnaží vydávat za déšť!"

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Držím stále svoji myšlenku, nic se nevyšetří. Vše nasvědčuje, satelit, zkušený kriminalista, ....... že je to jen divadlo pro dav. Již to, že, jak hlásali, osumdesát kriminalistů 3/4 roku usilovně kriminalistovalo mi přijde dost pochybné.

Nebo, že by ti zločinci byli tak neschopní a jednu vcelku ukázkově provedenou vraždu nakonec tak zpackali?

Zatím bez slepic

Kuciak a Skřípal ukazují, že jsou schopnosti tajných služeb provádět operace pod falešnou vlajkou mizivé až nulové. Asi důsledek inkluze a studia genderových a politických témat. A takové myslitele s diplomem potom berou do tajných služeb. Když jich je hodně, nastaví novou normu pro výši inteligence potřebnou po vstup do tajných služeb.
Takhle hloupou propagandu nedělal ani nejhloupější politruk u vojenského útvaru.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak ten nadpis mi přijde nejtrefnějším. Údajný pachatel byl údajně pouze vykonatelem. No a nyní po výsleších naznačí zřejmě zadavatele, a to budeme jistě koukat. Už tu náznak je, údajný vykonatel má rád motorky! S vyšetřováním pomáhal prý ze západu kde kdo, určitě bude i s výslechy. A mladí a neklidní demokrati a jejich ponoukači na Slovensku, ještě stále nejsou spokojeni. Ještě ty neziskovky a spol. nedosáhly svého, teda toho, co chtěl jejich zadavatel. Pokud by to byl "obyčejný" mord, bylo by nyní už celkem ticho.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Někde jsem četl i tuto spekulaci :
Kuciaka zastřelila jeho snoubenka v garáži. Pak se zasebevraždila v baráku. Rodince Kušnírové se ona snoubenka neozýval a tak jeli za ní, když viděli, co se stalo, tak sebrali vražednou zbraň, aby nezůstala ostuda v rodině.
Vše je spekulace, i to moje povídání.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nemohu si pomoci, ale nějak mi do těchto posledních zpráv nesedí použitá zbraň - upravená plynová pistole. Netuším kdo by si mohl objednat takového profíka. A těch stop na místě vraždy...

Zatím bez slepic

In reply to by Aldo (neověřeno)

Trvalý odkaz

Přesně tak! Podle dosavadních informací bylo provedení naprosto amatérské. Ostatně i uvedené nové informace (používání internetu při plánování akce apod.) svědčí o tom, že akce měla k profi úrovni daleko.
Jak psáno níže, "uvidíme". Možná....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vyčkejme.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Už našli třetího Rusa, příslušníka ruské rozvědky, kterému se také nepodařilo zlikvidovat agenta Skřípala.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic