Ukrajinské vyhlídky

Autor
Štítky

Článek pro dnešní den: 

Ukrajinské vyhlídky – litterate.cz

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Na vidlakov dotaz ako asi skonci pripad troch nadsencov zo zahranicia, co si mysleli, ze zabijanie rusov je fun.

Ja by som povedal, ze to skonci salamunsky.

Putin ma niekolko moznosti
1 - pojde to fofrom, chalosi daju odvolanie, dovolanie a do tyzdna pokecaju so Saddamom, ake ze je to visiet na spagate.
Vyhody - dav bude mat rukolapnu spravodlivost a pevnu liniu. Zoldaci budu vediet, ze bud pojdu dodom dobrovolne a predcasne, abo ich caka bud smrt na bojisku abo smrt na spagate.
Nevyhodou je, ze ked clovek vie, ze i tak pofici k Banderovi, tak sa o nieco malo viac snazi. I ked 5000 zoldakov s extra motivaciou nevytrhne UA army z biedy. GB dostane dalsiu facku, ze bola velka a cil je len mala.
Nevyhodou je - prave ta motivovanost. A este vacsia nasranost akoze zapadneho sveta.

2 - Chlapci dostanu velky pardon, pojdu lamat kamen do Magadanu. V lete komare a v zime sa tam clovek ani nevyserie, pac cencule sa tazko tlacia.
Vyhoda - rus ukaze laskavu tvar. Zoldaci to budu mat stale ako adrenalinovy event.
Nevyhody - rus bude na zapade na smiech. Pisulin na dva smiechy, strati sa motivacia v DNR a LNR dobrovolcoch a dav zacne mrmlat.

3 - dvoch obesia a tretieho nechaju plnit si povinnosti pri Magadane.
Vyhody - rus ukaze raznost a zaroven laskavost. Zoldaci budu mat adrenalin ale s o nieco viac ruskej rulety v tom, a hlavne vacsiu ochotu zdvihnut paprce. Dav dostane svoje. Zapad nebude moct naplno rozbehnut svoj hnev, pac jeden predsa len prezil.
Nevyhody - tie mi nenapadaju.

Takze ja by som bol za salamunske riesenie.

Ale kedze mlyncek na maso ide na plne obratky, ak pojdu hore vsetci traja, bude to len prvy punc o tom, ze mlyncek je original a plni svoju funkciu. A ze je ozaj lepsie sa mu vyhnut. Rus poslednou dobou intenzivne serie na to co si o nom myslime v tunajsich koncinach.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

snariad na trhovisko v Donecku.
4 mrtvi, z toho matka s dietatom. Vojensky ciel siroko daleko ziadny.

Jednou z moznosti je, ze sa snazia trafit niekoho z administrativy a sem tam dostavaju tipy, kam to maju supnut.
Nejake kolateral demidzis nikoho nevalnujut.

Zaroven by rusi mohli prudkym uderom zoskupenie pri Avdejevke vytlacit od Donecka,
Len predpokladam, ze asi su pouceni z vyvoja pri Charkove, ked dobrovolci z LNR sa nevyznacovali velkou mierou chrabrosti a zdrhli pri prvom bububu od UA army. Ak sa oslobodi cela LNR, pojde nadsenie a chut bojovat u muzikov z LNR znacne dole vodou.

Takze mi to pride, ze Doneck sluzi ako krasne a vykonne miesto pre motivaciu chalosov nielen z DNR.

Zaroven - ako pravil Targus - sa rusi velmi hybat nemusia a nova porcia cerstveho maska k Avdejevke zo strany UA dorazi sama.

Vojna je proste kruta a vojenski strategovia a vojvodcovia musia byt dokonale oprosteni od niecoho co sa vola sucit a empatia.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Přiznám se, že nad otázkou zda budou vykonány ony tresty nejvyšší nad těmi třemi žoldáky Západu si také lámu hlavu. Osobně si mi zdá, že se jedná o protitah za zajatého rusa odsouzeného k doživotí na UA. Přičemž zde zjevně uplatňují svou metodu, kterou aplikovali již při vyhošťování diplomatů. Vždy počet vyhoštěných ruských diplomatů +2. Domnívám se proto, že dotyční budou pravomocně odsouzeni sedět v cele smrti jako jakési pojistky pro případ, že by se Ukrajinci začali mstít na ruských zajatcích případně rusech žijících na UA či jinde ve světě. Pak by asi přišlo i na vykonání rozsudku nad těmito žoldáky Západu. Do té doby se domnívám, že jim bude umožněno v klidu a pokoji zpytovat svědomí v cele smrti.

Aneb jak to svého času pravil samotný VV, že sice "emoce patří k životu, ale nesmí ovlivňovat kvalitu přijatých rozhodnutí" a proto i vykonání rozsudku bude závislé na jednání protistrany. Domnívám se totiž, že jejich samoúčelnou popravou by ničeho konkrétmího nedocílili, pokud by tomu bezprostředně nepředcházel nějaký spektakulární akt z druhé strany. Jinými slovy rusové hrají šachy a právě dali šach. Přičemž patrně nechají na protistraně, jaké si zvolí ukončení této partie.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)