Velmi milý dárek

Autor
Štítky

Včera jsem měl narozeniny. Dostal jsem spoustu přání, i spoustu dárků. Přišlo hodně lidí, pěkně jsme to oslavili, příští týden si přivezu nová selátka, zkrátka toto jaro začíná moc pěkně. Bylo mi včera moc dobře na světě. A dokonce jsem dostal velmi milý dárek od své ukrajinské části rodiny. Tedy přesněji řečeno ne od ukrajinské rodiny, ale od Ukrajiny jako celku. A ještě přesněji od ukrajinského generálního prokurátora Jurije Lucenka

Tenhle chlapík obvninil bývalou pilotku, ruskou vězenkyni a národní hrdinku Naďu Savčenkovou z přípravy převratu a a vraždění poslanců Vrchní rady. No nasmál jsem se, jako už dlouho ne. Naše ukrajinská hrdinka už zřejmě není hrdinka, ale je naprosto hanebnou figurkou rozvracející demokratickou Ukrajinu. 

Než přejdu dál, dovolte mi trochu zabilancovat: 

Kalousek dal této dámě ozdobnou dýku a ocenil její statečnost. Byla pro nás několik let symbolem svobody a odporu proti agresorovi.

K nám do republiky ji pozval poslanec za KDU Pavel Svoboda. Ten za ni držel i hladovku v Europarlamentu a požádal ji o natočení videopozdravu našim občanům. 

Marek Zeníšek o této dámě řekl, že se nesmírně těší na setkání s ní. 

Karel Schwarzenberg se také účastnil, ale jemu bych věřil, že tam spal. 

Tomáš Pesziňski, to je ten, kterej se "tak vožere, až to prase Zeman chcípne", ten dokonce inicioval petici. Jmenuje se: Drahá Ukrajino, milá Naďo, omlouváme se za Miloše Zemana. První podpis výše jmenovaný. 

Druhý podpis Jaromír Štetina.

Martin Putna (katolická buzna) a obdivovatel Pussy Riot dal národu ohledně Nadi  několik nádherných videí. Stojí za to, ovšem jsou to dlouhé přednášky... 

 

Mohl by mi prosím náš vrchní přicmrndávač pravdy Jakub Janda sdělit, co si mám teď myslet? Jsem už opravdu zoufalý euroobčan. Je ta Savčenková hrdinka a nebo zrádce? Jsem připraven jít okamžitě na náměstí a demonstrovat za pravdu a lásku, ale nějak netuším, proti komu mám malovat transparent. Kdo je na té Ukrajině hodný a kdo zlý? Hrdinka Savčenková a nebo ten generální prokurátor? 

Nebo naše ministryně pravdy Romancovová? Mohla by se nějak vyjádřit? Já teď nevím, co je hoax a co ne. Nemohla by mi ona říct, co si mám myslet? Je tu v republice vůbec někdo, kdo ještě alespoň vzdáleně tuší, co se na té Ukrajině děje?  Já se klidně spokojím s vysvětlením přes prachy... nemusíte mi zrovna vnucovat nějaké demokratické ukrajinské ideje. Za koho tu má chudák pravdoláskař kopat? Kalousek a Ženíšek se v tom vyznají, nemohli by chudinku vyděšenou veřejnost nějak uklidnit a vysvětlit nám to? Ideálně tak, aby to za čtrnáct dní zase nemuseli měnit? 

A teď zcela vážně:

Milí Pravdoláskaři, Havlisté, poslanci TOP09, Jakube Jando a všichni tvoji analytici, i ty Vlku

Až se zase budete příště divit, jak je možné, že lidi volí, tak jak volí, že jsou to Koblihové, zmanipulovaní jedinci, kteří podléhají hoaxům. Aź budete lomit rukama nad další demontáží demokracie a další devalvaci hodnot i lidských práv, tak tady máte odpověď. Protože lidi vůbec ani trochu nejsou blbí. Protože jim močíte na hlavu a ani se to nesnažíte vydávat za déšť. Protože jste za blbce. Protože internet archivuje všechno a jeden Vidlácký počítačový negramot si moc užil psaní tohoto článku. Strávil jsem nádherné dvě hodiny nalepený obrazovce a pravidelně si měnil plíny od smíchu. Pustil jsem si všechna dostupná videa o Savčenkové a vašich kecech. A Babiše lidi volí proto, že nedělá takové debility jako vy. Ne, že by to byl výlupek svobody, demokracie a pravdomluvnosti. Ale vaše laťka je tak zoufale nízká, že holt této republice musí stačit on. 

Ale ten Putin je geniální co? Neřekl ani slovo, jen pustil z basy jednu blbku a pak už se tady po Evropě všichni ztrapnili sami a zadarmo. Nebyl k tomu zapotřebí ani jeden hacker, ani jeden hoax a obešlo se to zcela bez Sputniku. A těch peněz, co bude stát ta cenzura u nás, aby se to nějak nakolejilo dle zájmů velkého bratra... 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Mily Vidlak,
vsetko najlepsie prajem k narodeninam
Knieza Myskin

Zatím bez slepic

Narozky, pátýho potomka a ještě nový pašíky... To vypadá na nějaký šťastný období. Co si vsadit sportku? Když se daří, tak se daří ve všem.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

taky přeji hodně štěstí a zdraví!!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

na vymytou blbku z Ukradiny a obviní Vidláka, že krade svým dětem plíny za účelem jejich znehodnocování. Sám to na sebe naprášil v blogu, tak má UPPDKV (vojáci vědí), i když žádnou nemá.
Udělají z něj pedofila, ubližovače na zdraví, loupežného přepadávače, zloděje, defraudanta rodinných balení plen a tak všelijak podobně. Jeho šéf bude nucen mu dát vyhazov, v dědině ho přestanou zdravit, protože si to už stejně posral volbou Zemana a následnou pravdomluvností, falář se před ním zamkne na faru, hospodský do příručáku s rumem a dochtor na hajzl, ve kterém nefunguje splachování.
Následně bude obžalován spolu s Putinem, že chtěl roztočit Zeměkouli na opačnou stranu, a taky z použití zbraní hromadného ničení (dále jen ZHN), páč dochtor na tom hajzlu dostane žloutenku typu A a úplavici a salmonelózu. A Vidlák dostane dvácu nebo životko na Mírově, a tam bude trénovat, tak jako Kajínek, chůzi po cimbuří. A bude muset čekat štyrycet let na změnu režimu.
A dobře mu tak, měl se dívat na netu na nahaté obrázky, tak jako to dělají všichni ostatní slušní ženatí chlapi, a ne študovat hrdinské činy zastydlé skautky z Kyjeva.
A tak všichni teď na něm vidíte, jak končí todleto pobuřování a tak všelijak podobně. Tak si laskavě rozmyslete, co sem napíšete, páč Jandovo komando nikdy nespí a Fendrych číhá a Pehe je na stráži.

Zatím bez slepic

Proč 40 let? Kam se poděly dosavadní úspěchy při budování demokracie, pravdy a lásky a lidských hodnot? Už 28 let budování. Pokud vezmeme za základ zkušenost s budováním socialismu v ČR a SR, což trvalo 41 let, je životnost současných mocipánů už jen 13 let!
A víte, že Pehe je Maor? V maorském jazyku existuje slovo pehe a má význam hudba. V případě Jiřího falešná.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

prosadím zákon, který zakáže slavit narozky vesničanům a všem blbým Vidlákům zruší dny pracovního volna a svátky a neděle, aby neměli čas čumět do netu a číst s porozuměním. Ti chytří, mladí a krásní, co neumějí číst s porozuměním, budou mít možnost čerpat volno těch blbých, pokud každý týden splní občanskou povinnost a označkují jednoho blbého Vidláka sekerou nebo nožem.
A pak tu bude konečně pořádná demoška a prosperita.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vidláku,
všechno nejlepší přeju a dík za Vaši práci a trpělivost !

Pro ostatní článek bývalého poradce bývalého amerického prezidenta.
Nemám ho moc rád, protože poněkud podceňuje tu část neamerické veřejnosti, které ještě nestačili americké nevládky vymýt mozky.
http://imap.literarky.cz/komentare/ostatni/25914-probudi-se-rusko

Co se týče Ukrajiny - je přece úplně jedno, kdo tam ten či onen týden vládne a kdo koho ten či onen týden nechá zabít, aby mu uloupil naloupené.
Oni se sice tamní oligarchové vzájemně škádlivě vyvražďují, ale dělají to v zájmu euroatlantické demokracie, tedy našem, resp. našich nástupců.

Jsme pouze svědky přirozeného darwinovského výběru - ten největší a nejschopnější demokrat vymorduje ty méně schopné demokraty a zaslouží si s konečnou platností stát se globálním spolupracovníkem Pravdy a Lásky při Konečném řešení evropské otázky.
Kalousek i Scwarzenberg mají jistě dostatečnou zásobu dýk nejen pro řešení sporů v parlamentu ukrajinském, nýbrž i slovenském a českém.
Nejde přece o to, který psychopat konkrétně vyhraje (stejně bude posléze zlikvidován), důležité je, aby předtím vykonal tu nejšpinavější počišťovací práci

http://imap.literarky.cz/komentare/ostatni/25914-probudi-se-rusko

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Také jsem si všiml, že Savčenková má problémy s se současnou mocí v Kyjevě.

Ve světle podpory, kterou jí poskytly naše demokratické celebrity, je ro minimálně komické a celebrity zarytě mlčí. Někde ve skrytu otírají papírovým ubrouskem z bot to hovno, co ho podporou Savčenkové našlápli. Bylo by dobré, je nechat trochu zviditelnit (Vidlákovi čest za to, že s tím začal).Taková petice na podporu Savčenkové by byla v této chvíli to pravé.

Jinak musím poznovu smeknout před Vladimírem Vladimírovičem a před jeho lidmi. Jejich analýza osobnosti Savčenkové a odhad dopadu jejího propuštění v dlouhodobém horizontu je brilantní.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.
Připojuji se ke gratulantům a přeji do dalších let,zdraví,štěstí a neustálou snahu vyhazovat ten hnůj z prostoru.
Proto tvrdím,kdo dělá hnůj,špínu,tak se mu hromadí a pokud to včas nevyveze,neuklidí,tak to pak hodně smrdí,jako všechna naše média,ČT.
Nebo to někdo přirovnává k tomu chlívu.
K té Savčenkové,myslím že to psal pan Gerd,revoluce požírá své děti.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče,
děkuji, ale Gerd jen citoval autora výroku, kterým je Pierre-Victurnien Vergniaud (31. květen 1753 Limoges – 31. října 1793 Paříž, popraven), francouzský revolucionář z období Francouzské revoluce. Podle revoluční legendy právě on pronesl před revolučním soudem okřídlenou větu, že "Revoluce, jako bůh času Saturn, začíná požírat své děti."

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ono nevadí,připomenout si něco z historie.Sice jsem to nevěděl,že řekl ten Francouzský revolucionář,ale že to platí pořád.
Spíš Savčenková někomu vadí,získala na popularitě a někoho ohrožuje na vysokém postu.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ona Savčenková byla dost zvláštní tvor už předtím vězněním, co z ní udělalo hrdinku. Po propuštění začala škodit ukrajinským oligarchům a říkat jim nepohodlné věci. A taky má pár příznivců. Zbavit se jí okatě nelze, je to hrdinka boje proti Rusům a umlčet ji také ne. Asi se jí brzy stane dopravní nehoda ze strany ukrajinské tajné služby.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

je docela výstižný.
Pokud bych měl vybrat pasáž, která je z mého pohledu nejvýstižnější, pak jsou to tyto 2 věty:

"Babiš sice není žádný zázrak, ale „demokratické strany“ jsou mnohem větší zlo. Proto celkem věřím tomu, že dnes leží takových 50% voličských hlasů na ulici a čeká na toho, kdo je sebere."

Zatím bez slepic

článek je trefný. Ovšem mrzí mě, že si Vlk v závěrečném odstavci opět neopomněl "kopnout". Připadá mi to, jako kdyby Vlk si Andyho i Zemana "bral osobně" a čílí se, že kosíři si to osobně neberou. Vlk říká, že lidi si nepamatují, co provedl Zeman v pozici premiéra (s opoziční smlouvou například), nepamatují si, co je Andy za xindla a že krade. Nemyslím si, že si to nepamatují - ale řekla bych, že vzácně lidi vidí "za les" přes ty stromy, kdežto Vlk v těm stromech zabloudil. A protože kupa lidí chce v tom lese přestat bloudit a vyjít ven, tak holt pozornost zaměřuje mimo ty stromy a kouká do dálky, kudy vede cesta.
Můj muž nedávno "probíhal" přes TV kanály a na Nově jela jakýsi soutěž, kde se dvě družstva snažila uhodnout, jaké odpovědi na položené otázky dali lidi. Ty otázky jsou dost přiblblé, ale budiž, asi to má své diváky. Nechci hodnotit soutěž. Můj muž se nad jednou otázkou rozčílil, že co je to za blbý dotaz a ještě blbější odpovědi, a navíc ti soutěžící jsou totálně mimo, když neví správnou odpověď. Jenže nepochopil, že nejde o vědomostní soutěž, o správné odpovědi na otázky, ale o to se trefit, jaké odpovědi (byť formálně špatné) se tazatelům na dotaz dostalo. U vlka mi to přijde podobné. Volby ale nejsou vědomostní soutěž, kdyby byly, tak dopadnou úplně jinak.
Podle mého názoru se Vlk příliš rýpe v "číslech" a průzkumech a podle toho dělá své závěry. U průzkumů mně vždycky zajímá, kdo si ho objednal, protože výsledky jsou pak podle postoje zadavatele, nikoliv respondentů. Vidlákovi jsem poslala kdysi článek - čtyři roky starý, kde byla problematika popsána. I kdyby byla pravda v článku jen poloviční, pak mě z toho mrazí natolik, že ke každému "průzkumu" přistupuji s velkou, velkou rezervou.
Je mi líto, že názor musím psát u Vidláka, škoda, že Vlk nepovoluje diskuzi, klidně bych to napsala tam.
Vidláku, vše nejlepší k narozeninám! :-)

Zatím bez slepic

,její hodnocení je třeba důsledně oprostit od zkreslujícího pohledu pravdyalásky a bakalosdělovadel. Je to již pár let zpátky a já osobně jsem tenkrát tolik informace přiváděné mi z tohoto zdroje moc nenimral.K čemu došlo? Zeman s Klausem vypekli Tehdejší exponenty pravdyalásky a překazili jejich plány. Potud z mého dnešního pohledu dobře. Samozřejmě spojení ČSSD s ODS přineslo také mnoho rozkladného, co byl také základ pozdějšího úpadku těchto stran.

Stejně tak je to i s ostatními staršími událostmi. Sejměme z nich důsledně povlak zažitého mainstrémového pohledu a dostaneme zcela jiný obraz. To Vlk, i když je si vědom prolezlosti a manipulativnosti médií, dělá nedůsledně.

Zatím bez slepic

Souhlasím s Rejpalkou. Vlkův blog přinesl řadu cenných podnětů, zejména v době, kdy se na něm diskutovalo. Diskuse na něm byly ve srovnání s většinou jiných serverů převážně kultivované, žádné krátké nenávistné štěky, plné hrubek a překlepů. Ten prapor naštěstí převzal Vidlák a za to mu můžeme přát vše nejlepší každý den, ne jen k narozeninám.
Vlk stále argumentuje své pohledy na různé věci a události. Má na to právo a stále stojí za to jeho web navštěvovat. Pravidelně přináší originální pohledy, které nemusí být vždy pravdivé či adekvátní, ale stojí za to, je vzít v úvahu. Jeho dlouhodobý problém ovšem je, že si myslí, že se to dá vyřešit jako detektivka sesbíráním vhodných faktů, které vyústí v jednoznačné rozuzlení. To Vlk dokáže, a tak musí mít skoro vždy pravdu. Žel čím dál tím víc upadá do obhajoby svých postojů místo věcné diskuse rozdílných názorů, kde by si musel připustit, že odlišný pohled je často logický a u svých nositelů naprosto oprávněný.
Mimochodem, za uvědomění si rozdílu mezi názorem a postojem jsem velmi vděčný panu Leo K. v článku "Názor je úsudek" na Kose - https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015/08/23/nazor-je-usudek/

Zatím bez slepic

1) Obecně to, že lidi nejsou stroje a víc než z poloviny se rozhodujou přes emoce. On jako bývalý analytik posuzující rizikovost úvěrů (něco takového o sobě tvrdí) přes čísla, čísla, dostupné údaje a čísla, to zřejmě nedokáže pobrat. Babiš, resp. jeho marketéři tohle naopak pobírají velmi dobře. Když je pak vlkův vzkaz voličům: "Zeman x-krát nesplnil, co slíbil, x-krát slíbil, co splnit ani nemohl, dělá si z vás prdel a jestli mu věříte, jste koblihy, dvouleté děti a měníte rodinné zlato za cetky kolonizátorů", tak si průměrný volič fungující přes emoce zapamatuje jen tu urážku, důvody urážky zkoumat nebude a zachová se přesně podle Vidlákova předpokladu. Jestli já jsem primitiv a dvouleté dítě, tak tumáš Okamuru a poraď si, ty třeskutý inteligente.
2) Průměrnému voliči žijící z mediánové (nikoliv té bájné průměrné) mzdy záleží na znásobení Babišova jmění asi jako na teplotě jádra Siriuse. Jestli má dvě nebo čtyři miliardy je naprosto mimo jeho reálnou představivost. Co si dokáže představit naopak velmi reálně je to, že výsostný demokrat Drábek mu tisícovku z měsíčního rozpočtu sebral, zatímco zlý oligracha Babiš mu pětistovku přidá. To jsou částky, s kterými reálně pracuje. S miliardami ať se jdou všichni bodnout.

Zatím bez slepic

I mně připadl článek od MH na Kose dobrý a nejvíc se mi zapsal do hlavy tento výrok:

"Pokud politik dělá něco pro voliče, je to populista. Z toho plyne, že pokud hrabe jen pro sebe, je demokrat."

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vše nejlepší Vidlákovi k narozeninám! A spoustu dárků k tomu! Je zcela jisté, jaký dárek mu nadělil nejmladší potomek. Napovím, bylo to malé, hnědé a zabalené v plíně. :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

ještě nikdy jsem tady nepsal, ale vše nej Ty dobrý chlape

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Také přeji vše nejlepší k narozeninám, hodně zdraví, štěstí a ať se vše daří.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tož se i já připojuji s blahopřáním, všechno nej, nej, nej, ať zdraví stále slouží, a hlava též ... a ať vám vychází vše co chceteje . Lojza

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

I já se skromně připojuji k přání a hlavně hodně zdraví a aby inkoust v kalamáři panu Vidlákovi nikdy nevyschl a měl vždy správně seřezáno psací brko, což pořád dokazuje.
Vesmír je na správné cestě - řekl by Stephen Hawking.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A nezdá se vám, že za to může Rus? Byste nejraději šli pod jeho vládu?

Zatím bez slepic

In reply to by l (neověřeno)

Trvalý odkaz

Až budeme znovu pod ruskou knutou, tak se nás nikdo nebude ptát. V naší zemi bude dost velké procento lidí, kteří si to budou přát a všichni herci, celebrity a většina politiků bude pro stejně jako jsou teď pro Brusel. I ČEská televize bude pro a Jakub Janda bude sestavovat seznamy webů, kteří nesouhlasí s ruskými hodnotami. Málo platné, to nejdůležitější zařízení u nás je právě náš pornoherec a můžeme si být jisti, že jeho služby si Putin převezme zcela bez výhrad a bez poukazování na jeho minulost. Ale nejdřív ještě zaútočí naše spojené evropské armády a NATO směrem k Moskvě a situace se bude podle Míry Karase vyvíjet přímo skvěle a to až do chvíle, kdy Rusové náhle obsadí Prahu. 

Takže ne, netěším se na ruskou vládu, ale vzhledem k tomu, že předtím ještě povedeme proti Rusku "vítěznou válku", tak bych řekl, že ruská knuta bude lepší než šrapnely. 

Zatím bez slepic

In reply to by l (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jak zvláštní otázka. Vlastně ani ne tak zvláštní jako nepochopitelná. Nebo snad jí uživateli 1 dovedete nějak smysluplněji vyložit, aby jsem jí pochopil i já? Vidlák přeci nepsal apriori o Savčenkové, ale defakto o frašce která nekončí a režie by měla buď dát vysvětlení nebo se jít spláchnout. Režie trochu ztratila kontrolu nad tragédií Ukrajiny tím,že hrdinka Ukrajiny Naďa, jinak návodčí u vrtulníkové letky(nebyla pilotka, opakovaně neprošla testy) a prokazatelný spolupachatel vraždy RF novinářů( zajímavé, že to žádným demokratům u nás nikdy nevadilo) je nyní obviněna z přípravy teroristického činu a Kalousek mlčí? Proč si proboha myslíte, že je za tím RUS? A proč pokládáte otázku zda by Vidlák šel nejraději pod jeho vládu? Vždyť to naprosto nesouvisí. Vidlák jako já i mnozí další, kteří tento blog čtou jen chtějí slyšet pravdu, hájit pravdu a nemít dvojí metr. Prostě padni komu padni. To se u Savčenkové prostě nedělo a dnes a chci podotknout, že nebývale rychle zapracovaly ty nám známé "Boží mlýny" Z toho má Vidlák radost a já společně s ním.
Vidláku díky za článek a také se přidávám k přání všeho nej.

Zatím bez slepic

In reply to by l (neověřeno)

Trvalý odkaz

Skutečně za to může Rusko,že se nechalo vyšachovat Reganem.
Od pádu SSSR,jen samé problémy,vůbec jsme si nepolepšili,jak se říká,běháme odezdi ke zdi.

Zatím bez slepic

In reply to by l (neověřeno)

Trvalý odkaz

JEDNIČKA!
Napadají mě jen samé nelichotivé věci...

Zatím bez slepic

Mě taky. Jednička je Kalousek.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kromě téměř tajného výročí nacistické okupace a fake demonstrací kde nám ukazují, jak se škola, církev a rodiče neštítí zneužívat 12 leté děti pro své politické ambice svět ještě opustil chartista Kocáb senior.

Právě na ČT2 končil dokument, kde mluvil. Kurva, i já bych tu jejich propagandu byl schopnej dělat líp než oni, ale možná jsem ten blbej já a v ČT ti výše postavení kašlou na to, co pouštěj, protože předpokládaj, že na to stejně nikdo normální nekouká a je jim to jedno, jen si potřebujou odškrtnout, nebo tam maj na nižších stupních nějakýho rafinovanáho sabotéra, kterej to pouští ai jako když folkáči četli z budovatelské poezie.

Dokument byl někde z počátku 90 let. Starej tam byl takovej rozradostněnej, že je za hrdinu a sypal tam svý moudra, na úrovni výčepáka, co mudruje jak léčit rakovinu. Ze všeho nejvíc připomínal "blbce k večeři" kterýmu se už ani neoponuje, aby se nepřišlo o tu srandu.

Řekl jak podepisoval kdeco, tohle podepsal bez nějakýho velkýho přemejšění, takže na sebe vykecal, že byl tak hloupej, že mu ani nedošlo, jaký to může mít následky (a to za socíku věděl každej) a že dotyčnejm ani nestál za upozornění. Takovej Pepek Vyskoč charty. Nebo spíš Pepek Podepiš.

Já naivka čekal, že spíš vytasí nějakej morální rozbor na jedný straně rodina a jaký následky pro ni a na druhý život v pravdě (evangelickej farář - přeci jenom), příklad Krista, který se obětoval, Hus, Komenský, výsadkáři co zabili Heydricha a tak. - A ten vůl zatím tohle. "Přišli ať podepíšu, já pořád něco podepisoval, tak jsem podepsal."

No a pak se tam naparoval mladej. Tak se naparoval, že má dost peněz z muziky a tak nepotřebuje a to je jako záruka nezkorumpovatelnosti. No dneska, když víme jak si ukradl hudební nakladatelství a pak si založil a pak vytuneloval fond Trend, tak to působí opět jako ironická satira.

Nakonec se tam rozkecával o tom, jak bude z Milovic mezinárodní letiště. Hub, kde budou přistávat dálkový letadla, lidi tam přesedat a bude to obrovský letiště světového významu.

Kde na to země vezme prachy, specialisty, co tomu budou říkat letiště v Berlíně, Mnichově, Frankfurtu a proč jsou velký letiště vůbec u důležitých velkoměst..... to už neřešil. Mí známí hipíci takhle řešili, jak budou mít hospodu až zlegalizujou trávu - a zatím nebyli ani schopni vstát před desátou a poznámku, že ti co maj hopodu už teď jen rozšířej sortiment brali jako čirej negativimus.

A teď je pořad o českých zbohatlících, co si chovaj kočkovitý šelmy. Vesnickej barák, uvnitř vypadající jak designovej středovekej hrad, určitě za několik mega, čůza podobající se Regině Rázlový tak ve 40, leopardí hadry a doma mají nějaký velký divoký kočky jako caracal, leopard atd a ona dumá jak si nechá za 25000 euro dovézt další šelmu.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Čmoud.
Nepředbíhejte události,Kocáb to musí dobře vědět,co naši spojenci budou chtít.
Už se o tom mluvilo,pak tam měla být FE vesnice byly proti,tak to utichlo.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak přeju vše dobré k narozeninám, Vidláku. Hlavně zdraví a zejména si uchraňuj zdravý selský rozum, ten začíná ve světě patřit mezi vymírající druhy.

Někde jsem četla, že březňáci jsou nejchytřejší lidé (a zapamatovala jsem si to, protože jsem také březňák :-)... jsme jen kousek od sebe).

Zatím bez slepic

In reply to by Maneca (neověřeno)

Trvalý odkaz

Maneco,
též i Vám přeji k narozeninám všechno, co byste si tajně přála sama.
Jen nevím, jestli se zpožděním nebo s předstihem.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zcela vyjímečně ještě jeden komentář pod vlivem těžkého informačního šoku :-).
Vidláku Vy máte tak neuvěřitelný talent vypíchnout něco tak extraJedinečného čeho si nikdo jiný nevšimne, že se mi poprvé v životě stalo, že jsem měl chuť říci: "jak prohlásil zde přítomný ..." a nikoliv ryze něco svého.

Dlouho jsem se snažil přestat se čtením teletextů (jež mi naprosto spolehlivě nahrazují mejnstrým), a dneska mi po přečtení Vás a fakt tý ohromný paradoxnosti hned první otevřený teletext dal takové dělo, že jsem TV vypnul a bolest krku kterou bych absolvoval u teletexetů přesunul na tento komentář.

Takže z primáckého kolem 14:45.
156 Rumunský soud odmítl zneplatnit žijícímu muži úmrtní list
157 Technici ozvučili projev, který Kennedy nestačil pronést
158 Malajsijský "zaklínač hadů" zemřel po uštknutí kobry
159 Na Světový den vody si lidé mohou prohlédnout koupelnu ze 30. let

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Lituji, Gerde, ale pokud je malé Vidláče v Ou Keji a paní Vidláková je normální a zdravá máma, výrobek v plíně bude jen a pouze žlutý.

Zatím bez slepic

In reply to by Targus (neověřeno)

Trvalý odkaz

Gerde,
co bychom si počali, kdybychom si zde nemohli kolektivně vyměňovat zásadní znalosti, bez kterých se jen těžko žije a ještě tíž umírá!

Já se díky Vám konečně dozvěděl, co je to fraktální mezera.
Vy jste se na stará kolena konečně dozvěděl, jakou barvu má kojenecké lejno.

Zatím bez slepic

Milý Asfaltový holube,
uznávám, že jsem se pletl. Přesto mám dojem, že jsem se dozvěděl hodnotnější informaci než Vy o fraktální mezeře. :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Targus (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vida Targusi, máte pravdu, to jsem trestuhodně opomenul! Díky za opravu.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bohužel jsem nucen sdělit, že jsem kvůli barvě kojeneckého lejna ztratil vůči vám asi tak na necelé tři sekundy totální a nezvratitelný komplex naprosté méněcennosti.
:-(((

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

jsem v půlnočně konspiračním zápalu pozapomněl popřát, takže se omlouvám a dodatečně přeji vše nej.
Vlastně ne. Vše nej přeju jeho nejdražším. Vidlák potřebuje jen zdraví, všechno ostatní mu dají oni.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dnes jsem se poprvé odhodlal napsat. Začnu tím, že jako návštěvník popřeji panu hospodáři nejen k narozeninám, ale i k ostatním rodiným úspěchům, které jej s jeho milovanou paní poslední dobou potkali. Vše nejlepší, pevné zdraví, štěstí ať se Vás drží minimálně tolik jako doposud, toť přeji pro celou rodinu a ostatní již nějak půjde. Pro Tebe Vidláku osobně, ať Vám selský rozum ráčiti zůstane zachován i s tím nadhledem jak se umíte výstižně vyjadřovat.
Nu a k textům? Se zájmem si přečetl Tvůj článek na Kose i Vlkovi reakce. Článek byl krátký výstižný a úderný. Jak to ovšem u tak krátkého textu bývá, musel obsah být zjednodušen. Ano vypíchnuto tam je jen to nálepkování, ale já jsem z toho pochopil, že se to týký všech těch levot, kterýma jsme si museli nedobrovolně projít. Prostě, že je to ta skoro závěrečná kapka těsně předtím než se to pověstné ucho utrhne.
Chtěl jsem na ty texty reagovat a zkoušel něco sepsat, ale nějak se nadařilo, nemám v psané formě ten správný tah na branku. Dnes my zdejší hospodář vytřel zrak, klobouk dolů, Co já sepsal na čtyři stránky s vysvětlování proč to tak je, jak jsem se k takovým závěrům dostal, tak v podání Vidlákovo umu se to vešlo do jedné věty, cituji:
" Protože jim močíte na hlavu a ani se to nesnažíte vydávat za déšť. ".
Ano v jednoduchosti bývá krása.
Nu, aspoň jsem si tím psaním procvičil svoji natvrdlou palici. Dík Vidláku :-) .
Bez Tvého dovolení si u Tebe dovolím reagovat, na dnešní Vlkovu veřejnou otázku , neboť předpokládám, byť možná mylně, že sem Vlk z vlčího doupěte nakoukává.
Takže, mne jako voliče zaujalo, že Babiš si za ty 4roky co byl ve vládě výrazně si zhodnotil svůj majetek. Ne, nepřipadám si jako Hotentot ! Ani nevím jak si připadali oni, když měnili jak píšete zlato a slonovinu za zrcátka a skleněné perly. Prostě měli jinak nastavěné hodnoty než Ti " Evropani ". Asi jim to zlato a slonovina k ničemu nebyli. Jejich hodnotu pro zbytek světa též neznali neboť neznali ani ten svět. Nu a ta zrcátka s skleněnkami jim prostě udělali radost. (neuměli si je vyrobit). Za sebe si myslím, že to spíš víc vypovídá o těch " Evropanech ", že toho zneužili a nedali jim toho víc, byť by si jim to stále mnohonásobně vyplatilo a vrátilo, byli prostě jen nenažraný.
Vlastně my to něco připomína, nepatří to i do dneška k základním " západoevropským a atlantickým hodnotám" ?, levně nakoupit, nejlépe za nic a draze to prodat. Či využít někoho od přírody jednodužšího a např. mu nadělit "skvělý úvěr", protože nemá kde bydlet a pak kasírovat. To jsem, ale odbočil.
Takže, nějak my to zatím nevadí, Babiš to dělá veřejně a pod "relativním dozorem". Takže to prošlo i přes finančák a nějak mu to ohodnotili. Dále, kdyby to bylo již silně za hranou, tak zatím ty tzv. demokratické síly mají stále přístup k moci a určitě by nám to zdělili, aby se ho zbavili.
Spíš my vadil ten předcházející způsob. Kdy jeho vládní předchůdci to dělali neveřejně, občas to prosáklo, např. nákup akcií Moravie energo křišťálově čistým nadějným vůdcem od socdemáků a jejich následným strmým růstem hodnoty a po úspěném prodeji tentokrát strmým pádem hodnoty ke krachu celé firmy, z obchodu akcií snad ani tento "úspěšný " obchodník nic neplatil. Myslím si, že i výrazná většina takových úžasných obchodů byla i s větším rabatem, nu a navíc jako bonus mne ještě poučovali o morálce. Další ten rozdíl pro mne osobně je i v tom, že ty peníze předchůdců zůstali u nás mrtvé (max. nákup nemovitosti) a pryč s nima ze země. Dík tento způsob už nechci, zajídal se my a lez my ven i ušima.
Tak proto mne obchodování Babiše zatím nechává chladného, peníze se točí u nás a používají k výrobě, k té jsou zapotřebí lidé, takže i naše zem z toho něco málo má. Ale jinak k osobě p. Babiše jsem bez iluzí, že by byl svatý, to si opravdu rozhodně o něm nemyslím.
Ale své polické protivníky většinou převyšuje svým rozhledem o několik hlav.
Snad má veřejná odpověď dojde k očím tazatele.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak už to vypadá, že Putin brutálním způsobem ovlivnil volby v Rusku!

Zatím bez slepic

Kéž by Putin jen ovlivňoval volby v Rusku!
Putin už přes patnáct let provádí nezákonnou permanentní populistickou kampaň tím, že dělá vpodstatě totéž, co lidi v Rusku chtějí, aby dělal.

Čímž se stává celopanetárním nebezpečím: Co kdyby to postupně lidi v jiných zemích od svých vlád požadovali to samé ??

Zatím bez slepic

In reply to by Asfaltový holub (neověřeno)

Trvalý odkaz

Putin je nebezpečný populista! Místo aby Rusům lhal, jak v EU doporučuje Jean Claude Juncker zcela veřejně, Putin občas Rusům říká pravdu! A světe div se, Rusové tu pravdu, byť částečnou, oceňují a podporují Putina! Místo aby si zvolili Navalného, který by je konečně obohatil dobrodiním lidských práv a evropských hodnot, ti nedůvtipní Rusové pořád podporují Putina. Jak by se mohli mít krásně, až by jejich země také platila ročně dividendy do zahraničí, odkud by vybraným vůdcům udělovali medaile a ceny. Tak nějak se chovali Římané a Byzantinci k barbarům, když je zvali na svůj dvůr. okázalá nádhera, přijetí nejvyššími hlavami státu, pocit důležitosti, čestná občanství, čestné úřady, bohaté dary. A i po těch staletích to pořád ještě funguje.

Zatím bez slepic

Na Krymu dostal Putin v této chvíli přes 92% hlasů (při účesti asi 64%) .... to je zřetelně vidět, jak jsou ti okupovaní chudáci na Krymu zmanipulovaní.

Zatím bez slepic

Dostane-li Kyjev možnost, vypraví pár vlaků, a oni už těm Rusům na Krymu vtlučou do palic, co si mají správně demokraticky myslet. Podívejte na Kosovo! Srbové se nechtěli smířit s prohrou, tak je postupně všechny vyhnali.

Zatím bez slepic

Očekávám, že se teď členové euroelity začnou předhánět, kdo víc volbu Putina na Krymu neuznává.

A také jsem zvědavá, jak se k tomu postaví náš ministr zahraničí Stropnický (a vlastně i Babiš a Zeman...), jestli bude respektovat vůli obyvatel Krymu nebo podpoří fašistické psychopaty v Kyjevě.

Zatím bez slepic

Maneco,
na psychopatech z Kyjeva nejsmutnější, že postrádají i rudimentální politickou kreativitu.
Já být kyjevským fašizoidním psychopatem kalouskoidního typu, jmenuji Savčenkovou krymskou guvernérkou, vybavím ji motorkou se sajdkárou a dvěma samopaly a pošlu ji, aby obsadila krymský guvernérský palác a na místě si vybrala své podřízené z místního utiskovaného lidu.
Národní hrdinové jsou nejbezpečnější studení, jak dokazuje dnešní Vidlákův článek. Zaživa nikdy nevíte, co je napadne.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

„V Rusku se prý konají volby. Lídrovi opozice režim zakázal kandidovat. V zemi jsou vraždeni novináři a opoziční politici. Všechna relevantní média ovládá vládnoucí diktátor. Volby se konají na násilně okupovaném území jiného státu. Takže tomu spíš říkejme předstírání voleb. Se svobodnými a férovými volbami to nemá nic moc společného,“ konstatoval pak zástupce spolku Evropské hodnoty Jakub Janda.

Zatím bez slepic