Víc už udělat nemohl

Autor
Štítky

Že se ještě jednou vrátím k Novotnému....

Tentokrát k jeho vystoupení v ruské televizi. Věnovala se tomu všechna česká média takže všichni - úplně všichni to viděli. Dokonce i naše bývalá starostka si to dala na facebook, aby tak definitivně potvrdila, že i u nás ve Vidlákově Novotný starostuje v zastoupení. 

Chci k tomu Vidlácky říci, že víc už Novotný udělat nemohl. Postaral se, aby Řeporyje dostaly špendlík v ruských mapách. Postaral se, aby se dozvěděli Putin osobně. Postaral se, aby o něm věděli všichni ruští mafiáni, agenti, konfidenti a další... kterých je, jak víme od čučkaře Koudelky plná Praha a ruské velvyslanectví jimi přetéká. 

Novotného teď už znají všichni v republice stejně jako Koláře mladšího a celé týdny se teď budou zaujímat postoje pro nebo proti. A my všichni to uvidíme, všichni budeme mít možnost si o tom myslet svoje a zahrnout to do našich volebních preferencí. 

Stejně tak budou zaujímat své postoje Voři v zakoně, Putin, ředitelé tajných služeb, Zeman, Babiš, Hamáček, Fiala, Kalousek a ostatní. 

Myslím že víc už Rusy nikdo naštvat nemohl. Takže jsem doopravdy zvědavý, jak moc dlouhé prsty Putin má, stejně tak jak dlouhé prsty mají další, kterých se to dotklo. Pokud se nestane nic, čučkař Koudelka zůstane v mých očích navždy čučkař a pokud někdo bude zvažovat zrušení BIS, s chutí ho podpořím. 

Dovolím si tvrdit, že právě Putin ví, že v nebi je větší radost nad jedním napraveným hříšníkem než nad deseti spravedlivými, takže pana Novotného navštíví slušně vyhlížející pán s výrazně anglickými rysy a vysvětlí mu dokonalou němčinou bez přízvuku, jaké následky pro něj a jeho blízké by mohlo mít další pokračování a co všechno se musí stát, aby nikdo nepřišel k úhoně. Bulvární novinář nám pak vysvětlí, že to všechno byl jen vtip.

Musím říci, že osobně nevěřím, že tohle Novotnému projde bez následků. A samozřejmě vím, že jemu výzvy k vraždě politiků projdou, mně by to neprošlo. Ale kdyby pana Novotného někdo odkázal do patřičných mezí, nebudu se zlobit.... ani truchlit. 

Všimněte si, že jsem se ve svém článku zcela obešel bez analýzy role Vlasovců v dějiných Druhé světové války i Pražského povstání. 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

tak mohu napsat jen tolik, že jeho fotr uměl aspoň vymýšlet srandy. Sice to nebyla žádná hitparáda, ale po sobotní konzumaci týdenního přídělu ovsa v nejbližší osvěžovně (jeden oves /životný rod, chodí se "na ovsa"/ je v našem slangu jedno čepované dvanáctistupňové pivo) se to dalo vydržet.
A i když jablko prý nepadá daleko od stromu, tak tento plod je silně prožraný červy a navíc úplně shnilý. Vydržel jsem na to čumět dvě minuty a pak jsem si nahlas řekl, že pozorovat tak kolosálního blbce opravdu nemám zapotřebí.
A myslím, že to tak bude se všemi, kdo jej sledovali. Určo si všichni řekli, že tenhle dement zdrhnul z Bohnic a nemá cenu se jím dále zabývat.

Zatím bez slepic

Byli dobří v jednom díle "Jste to,co jíte", kam se přihlásili, že budou hubnout. Hrozná sranda, jak tatík se synem ukazovali doktorce plnou lednici jelit, bůčku a jiných dobrot. A při kontrolách byli tlustší a tlustší. A na to stavěli svůj fekální humor. Teď tatínek leží jako slintající a nemohoucí troska po několika operacích a syn se o stejné usilovně snaží. Možnæ se už ani nebude muset cpát.

Zatím bez slepic

byl krom toho i potměšilý a zlý člověk. Když dělal konferenciéra u skupiny Fešáci, tak se nestálé před diváky navážel do Michala Tučného. Často dost za hranou. Michal si v rozhovorech stěžoval, že mu to shazování a urážky vadí.
Novotný mladší to vylepšil na sprostém pronásledování Ivety Bartošové.

Zatím bez slepic

Šťástná náhoda mě přivedla na tyto stránky a tak si dovolím pozdravit staré známé - Vidlák, Targus, Gerd, Majka, Laco G., Alex a určitě i další.
Jsem rád, že jste i nadále součástí virtuálního světa, že jste nevzdali slušnost a chuť diskutovat k aktuálním tématům.

Nepřišel jsem na to, jak se sem přihlásit, tak vás zdravím alespoň takto :o)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jeho cílem je, dokud bude ve funkci, posílit postavení Ruska co to dá a nedopustit, aby se Rusko dostalo do velké války. On Česko nepotřebuje k ničemu. A nějaký zkrachovalý bulvární novinář z Česka je pod jeho rozlišovací schopnost. Novotný je lůza a čím víc takových bude, včetně Kubery a u Pirátů Hřib, tím lépe na tom bude pragmatik Babiš u nás. Víc nemá smysl se zabývat touto existencí.

Zatím bez slepic

místa, ale babiš si svou pozici pohnojí sám.

Zatím bez slepic

V tom Aspen institutu se sešla samá lepší společnost, namátkou uvádím : krvavá bába Albrightová, Hamáček, Bakala, Farský atd. atd.
Nejzajímavější je skutečnost, kdo to financuje (a jsme u merita věci).

Zatím bez slepic

Takže jednoduše a jasně, ve VLÁDĚ - i Babišově tito jsou!
Protože i ministr zdravotnictví je v seznamu, tedy i v ANO jsou.
A za ČSSD je tam nejen Hamáček, ale minimálně i Maláčová, ta i s manželem.....
A kolik je sloužících, co na seznamech (pro veřejnost dostupných) nejsou?
Ale i dle BIS, když jde o cizí moc (které patříme), tak je vše OK.
Nakonec i čučkař nejvyšší dostal medaili za věrné služby a ČR mu ji nedala.

Placení před Open S.. a všelijak různě (i přes kde jaké fondy, nadace a další NGO i z EU jistě něco přijde...) je pochopitelné, zadarmo ani kuře nehrabe. Ale pro mne je nestravitelné, že tyto politické NGO platí i náš veřejný rozpočet a nejen ten..a žádný "smělec" není a BUDE vůbec kdy? Tedy si sním dál sen o zákonu typu FARA u nás v kolonii.☺

Další taková NGO samé dobro je zmíněna zde, jistě je to samá lež....☺:
http://www.protiproud.cz/politika/4778-pata-kolona-z-prahy-jednala-tajn…

Zatím bez slepic

Stanovisko k Ukrajině - banderovce vynechal - Krym je anektován
Vrtulníčky
a k tomu řepákovi se taky neozval

Zatím bez slepic

Jo, je to vůl a je ztráta času se jím zabývat.
V sobotním Právu vyšel kreslený vtip (jako každý den) na němž se Putin podivuje ve smyslu - Něco jsme přehlédli? Ony jsou Řeporyje jaderná mocnost?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

bo jsem necítil ptřebu se o něj dále zajímat. Ani teď si to nepustím. Možná proto, že jsem dlouho pracoval a při práci mě napadlo, že se necítím osvobozen. Práce neosvobozuje. Myslím, že se myslitel sekl. Osvobozuje pravda.

Zatím bez slepic

Přijdete o hodně. Takové ksichty, jaké vyrábí Novotný, se hned tak nevidí !

Zatím bez slepic

Ne, ne, práce osvobozuje všechny živé organismy od bakterií a archeí až po Ládíka a nedej bože časem i umělou inteligenci. Asi jste dělal něco otravného, co už nenese další svobodu nebo jen její zanedbatelné mikromnožství.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"Policie oznámila, že útočníkem byl osmadvacetiletý Usman Khan, ...... jehož rodina pochází z Pákistánu..."

"Sadiq Aman Khan je labouristický britský politik, právník a od května 2016 starosta Londýna, ... Jeho rodiče jsou pákistánského původu... "

Tož vypadá to, že pákistánští Khánovci ovládli Londýn.

Zatím bez slepic

Útočník začal řádit už v budově, kde se konference konala. Zabil tam Jacka Merritta (25), který jako absolvent mj. univerzity v Cambridge pracoval v kriminologickém institutu a na pořádání konference se podílel. Celý svůj krátký profesní život věnoval pomoci vězňům a začleňování čerstvě propuštěných do normálního života. K jeho práci s vězni patřilo i to, že jim organizoval možnost studovat právo.
Totožnost druhé oběti, ženy, zatím není známá.
Usman Khan byl tehdy odsouzen k šestnácti letům vězení, podmíněně propuštěn po odpykání poloviny trestu. Nevím, zda naše sdělovadla uvedla původní výši trestu; všude vidím jen zmínku o podmíněném propuštění. Jednou z podmínek (kromě elektronického náramku) byla i účast v programu začleňování, tj. i návštěva konference ...

Nevím, zda se v našich sdělovadlech objevila

Zatím bez slepic

In reply to by veverka (neověřeno)

Trvalý odkaz

ten poslední kousek věty tam samozřejmě nepatří, vymazat to ale neumím nebo to ani nejde

Zatím bez slepic

In reply to by veverka (neověřeno)

Trvalý odkaz

svině, nedá mi to a využiji nepřítomnosti Asfalťáka, abych se zde předvedl v plné kráse.
Tudíž prohlásím, že o mrtvých se sice mají trousit moudra jen v dobrém, ale v případě propíchnutého pána platí, že s čím kdo zachází, tím taky schází.

Abyste věděli, kdo mě po ránu nasral, tak jsem se proklikal hen tou onou vyonďatou zprávou o tom, jak už budem všichni jenom chytří, jenom mladí a jenom krásní.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/inkluze-funguje-uz-tri-roky-jak-ji-zv…

Soudružka pisálka (to jsem včilek vymyslel, heč) nám sice tvrdí, jak je ta inkluze super a bravo a prima, ale všichni soudruzi pilně mlčí o tom, co se dělá pro to, aby zase děti něco uměly.
Proč mě to nasralo?
Dcera šla na pohovor do možné nové práce. Tam vyplynulo, že nikdo z dosavadního mladého kolektivu neumí počítat procenta.

Zatím bez slepic

I ta nejpitomější kalkulačka má čudlík %. Mozek se dnes používá na užitečnější úkoly. Takový mladík, či mladice, s zaneřáděným mozkem nějakými procenty, by se nedostal dál než na 5 level a jak by pak také mezi ostaními vypadal, že ?

Zatím bez slepic

"S čím kdo zachází...", takhle uvažujeme my, zaostalí. Správný a uvědomělý otec (údajně) pravil: "Můj syn byl krásná duše, vždy na straně těch nejslabších. O těch, s nimiž pracoval, mluvil vždy vřele, a svou práci miloval."

Zatím bez slepic

In reply to by veverka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Asi si syn špatně vyhodnotil, kdo je v jeho zemi opravdu nejslabší.
Ale na "synovu" obhajobu, nebyl a není sám, i u nás je plno takových "krásných" a naivních duší.....

Zatím bez slepic

Ten článek je samozřejmě těžce manipulativní a zavádějící. Protože ty kategorie, jež "učitelé zvládají nejlépe" (např. cukrovka, na třetím slajdu), jsou kategorie, které byly v běžné výuce už PŘED spuštěním inkluze. Naopak ty, které zvládají nejhůře (mentální postižení) jsou právě ty dárky, které do škol přišly s inkluzí. Někde mezi pak stojí ty poruchy chování. Protože dostatečně mentálně vybavený žák s poruchami chování na základce byl i před inkluzí (a byl problémem) a mentálně postižený žák s poruchami chování na základce před inkluzí nebyl. Teď je.
Úplně nejvtipnější pak je slajd s Kateřinou Kožnarovou (Kellnerova Open Gate soukromá škola) na slajdu 8 - kritizuje nikoliv inkluzi, ale její provedení ve smyslu "učitelům byla málo vysvětlena". Proč je to vtipné - protože roční školné na její soukromé ZŠ ve výši 195 000 ročně naprosto spolehlivě vyselektuje ty nejproblémovější skupiny žáků (kde se k postižení přidává i nulová podpora rodiny). Výroční zpráva nikde moc k dohledání není, co je ve sbírce listin je spíš účetní záležitost, ale něco malinko se dá o škole dohledat alespoň tam - na ZŠ je 103 dětí (pravděpodobně 1-5), 180 dětí 6-13. Celkově taková větší úplná spádová škola ve venkovské lokalitě, jen je tady ještě gympl. Tedy 21 dětí na ročník (jak je a zda je děleno dál a personálně obsazeno není zřejmé, spíš předpokládám skupiny).

Dle webu školy může sociální stipendium získat až student gymnázia - tedy od 6. třídy. Na gympl pak může být odjinud přijato dítě jen tehdy, pokud splní přijímačky a uvolní se místo. Slova paní ředitelky "Velmi často k nám přicházejí děti s významnými problémy v rovině sociálních či komunikačních kompetencí, někdy i hygienických návyků. Pracujeme s nimi už skoro 15 let. Zjistili jsme, že po nich hned nemůžeme požadovat nějaký akademicky měřitelný výkon, ale adaptaci a to, aby si dokázaly poradit s často úplně novými situacemi, aby se naučily žít v trochu jiném světě, než ze kterého přišly. Osvědčila se nám i inovace, kdy každý student má na starosti nějakého studenta z tohoto prostředí a tomu pomáhá a radí," popisuje ředitelka Kateřina Kožnarová." mi ve světle výše uvedeného přijde vtipná. Ale zdá se, že největším problémem bude, že si dítě není zvyklé umýt ruce před jídlem nebo vyměnit ponožky. Tím nechci říct, že nemohou mít problémy jiné - vycházející právě ze složení žactva, ale mám takové podezření, že ve srovnání s běžnou základkou, nedej bože s běžnou základkou někde v Chánově, zcela nesouměřitelné. Zároveň tak nějak tuším, že handicap intelektu bude tím nejméně častým problémem. A že v případě této školy opřené o Kellnera bude i výhružka "Když mi dítě nenecháte projít, nebudete mít na topení, protože vám nedám školné" méně účinná, než někde v horní dolní.

Když to shrneme, k věci se v článku vyjadřují především ti, jejichž zkušenost je velmi specifická - a i přes všechnu snahu najít pozitivní tón končí u toho, že chybí speciální pedagogové, psychologové etc. Což je objevená Amerika. Mimochodem, názor speciálních pedagogů byl v době prosazení inkluze zcela pomíjen a zesměšňoval se argumentem: "Vy se jen bojíte o svoji živnost na zvláštkách".

Zatím bez slepic

https://www.kellnerfoundation.cz/ohlasy/studenti-jako-partneri-rozhovor…
"Gymnázium a základní škola Open Gate v Babicích u Prahy poskytuje vzdělání mladým lidem, bez ohledu na jejich sociální postavení. Finanční podporu těm, kteří přijdou z dětských domovů, pěstounských či neúplných rodin nebo rodin s nízkými příjmy, poskytuje Nadace The Kellner Family Foundation. Studenti ve spolupráci s učiteli vybírají způsoby, kterými dosahují vzdělávacích cílů. Forma výuky respektuje individuální učební styly a tempo."

Zatím bez slepic

Z výroční zprávy Kellnerovic nadace: "...podporuje STUDIJNĚ NADANÉ děti a mladé lidi, kteří vyrůstají v dětských domovech, neúplných rodinách nebo jinak zhoršených sociálních podmínkách." Na jiném místě: "Vyhledává nadané děti a motivované mladé lidi se studijními předpoklady, ale komplikovaným sociálním zázemím, a usnadňuje jim získání dobrého vzdělání" a jinde: Studují zde děti, jimž hradí školné rodiče, spolu se studenty přicházejícími ze znevýhodněného prostředí – neúplných a náhradních rodin, rodin s nízkými příjmy i dětských domovů. Rozdíl mezi nimi ale nepoznáte – VŠICHNI SPLNILI PODMÍNKY STEJNÉHO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ A PŘEDEVŠÍM JSOU OSOBNOSTMI DISPONUJÍCÍMI PÍLÍ A MOTIVACÍ" a "Pokud se na čísla podíváme pohledem kalendářního roku 2018, pak stipendium od Nadace získalo 116 studentů. Z dětských domovů bylo 10 příjemců sociálního stipendia, 15 z pěstounské péče, 49 z neúplných rodin a 42 z úplných rodin" To je trochu PR, protože netušíme nic o struktuře těch stipendií (komu, v jakých ročnících, neúplná rodina může znamenat i zlatokopku s výživným větším než je příjem běžné rodiny). Hlavně by to znamenalo, že musí existovat mechanismus udělení toho sociálního stipendia už na ZŠ (pro děti z dětského domova), nikoliv až od gymnázia, jak vyplývá z webu školy. Popřípadě to může znamenat, že v každém ročníku gymnázia je 1 až 2 místa (2-3 připočteme-li pěstounskou péči) pro vybrané děti z dětských domovů, které ovšem musely splnit přijímací řízení a prokázat motivaci.

Kole,m a kolem je to ale vlastně jedno. Určitě pro to nadané dítě z děcáku jenom dobře. Podstata mého pozdviženého obočí je někde jinde - totiž v tom, že nám o inkluzi na běžných základkách a jejím průběhu vykládá někdo, kdo se s problémy běžných základek jednoduše nesetkává. Protože mají hned několik sít. Jednak finanční (školné), za druhé nebudou spádovou veřejnou školou (nemusí tedy přijmout dítě na základě místní příslušnosti bez ohledu na jeho úroveň) a za třetí jsou díky předchozím okům síta i zajištěnému financování v pozici, kdy potřebují děti-jejich rodiny - tu školu víc, než ona je. Tím si zajistí, že v 1-5 budou mít rodiče spolupracující a jen výjimečně se jim k zápisu dostane dítě na úrovni např. LMP. A pokud přesto dostane a rodiče si nenechají vše správně vysvětlit v rámci 1. kritéria "rodina sdílí pedagogický přístup školy," bude vždy toto dítě výjimkou, nikoliv naopak. (Jinak na prvním stupni se ty nůžky ve skutečnosti teprve rozevírají. Takže je poměrně prostor pro to "hrát si s dítětem, aby si zvykalo na prostředí a nechtít po něm hned výsledky", protože přechod na druhý stupeň je vyřešen chytře tak, že má Open Gate místo něj gymnázium a kdo nesplní požadavky na něj, musí si holt hledat štěstí na druhém stupni nějaké spádové ZŠ, kde se ty nůžky teprve skutečně rozevřou. Už ve svém systému má tedy Kellnerova škola zakódovaný luxus výběru. Ona totiž ta běžná základní škola musí přijmout všechny, tedy i ty nepilné, nemotivované a nyní i objektivně "nenadané" - ty pak samozřejmě brzdí tu trošku, co by se dostala ke Kellnerovi.

A vlastně ještě jedna drobnost - 283 dětí na třináct ročníků je ve skutečnosti naprosto bezvýznamný plivanec v oceánu základního a středního školství. Pro to talentované dítě třeba z toho děcáku může být takové gymnázium požehnáním, ale systémově neznamená Kellnerova škola nic. Jen dobré PR.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak, jako každý ví, co to jsou hořické trubičky, katovické rurky, štramberské uši nebo olomoucké tvarůžky, tak každý teď ví, kdo to je řeporyjský blb.

Zatím bez slepic

zařadí Řeporyje do světového kulturního dědictví!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Novotný je stále člen ODS.
Komu ty jeho trapný šaškárny prospějou?
V.K. ml.?
Platí si ho V.K.ml.?

Zatím bez slepic

Nejspíše bude zapotřebí odeesácký kongres. Vůdce Fiala i jeho dvojka Němcová asi odkoukali pštrosí způsoby, když se počasí zhorší.

Zatím bez slepic

Babiš a Fiala. Tak tam to určitě budou probírat. Ne že by Babiš chtěl, ale Moravcová bude chtít určitě,

Zatím bez slepic

Obyvatelstvo ještě není dostatečně připraveno na oslavování hrdinné vlasovovy armády !

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V Evropě se blíží čas zásadního zlomu. O tom jak proběhne bude rozhodovat stav v každé zemi. Zatím jsou téměř všechny evropské země v částečném rozkladu, který dále pokračuje. Není to jen invaze cizích kultur, ale i rozpad všech tradičních hodnot, rodinou a prací počínaje. Klasická demokratická řešení selhávají a nová nejsou. Nějaké Řeporyje a řeporyjci jsou tak marginálním problémem, že vůbec nestojí za přemýšlení. Je jen s podivem, že se o nich píše. Dříve se bláznům nevěnovala žádná pozornost pokud jen řečnili.
Jediné poučení z toho je, že nemusíme být smutní z toho kam jdeme. Je to naše volba (demokratické většiny).

Zatím bez slepic

Novotný je starosta a má za sebou zastupitelstvo. A Řeporyje nejsou horní, dolní, nebo Suchá Loz, ale část Prahy. Podobně smýšlející části je Kolářova Praha 6. Podle volebních výsledků těch částí bude v Praze víc. A Hřib, pražský primátor má radost, že jeho starostové jsou odvážní.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Myslím, že si Pavku. v Kremlu pouštějí nanejvýš jako kuriozitu, příklad toho, co všechno je možné. Dvouhlavé tele, pes, který počítá, Conchita Wurst, řeporyjec starostný... Už tady mnohokrát padlo, že orel mouchy nechytá... A zazněl i dokonalý vtip o zajíci a vlkovi v díře...

Myslím, že před těmi strašlivými postkágébáky je Pavka v bezpečí a sám to moc dobře ví. Navíc jsou teďka dost často mlhy. Sice ne jako ty anglické, ale určitě by ho uchránily i před látkami, co se u nás nevyráběj, jen laboratorně syntetizují.

On jenom jednou někomu svou hubou překazí - zcela nevědomky - životní kšeft. A pak teprv ho - v lepším případě pro Pavku - někdo navštíví. Nebo mu pošle fotku jeho vlastních dětí. Házet lejna do roztočených větráků prostě jinak ani dopadnout nemůže. Házet se to pak bude samozřejmě na Putina, to dá rozum.

Zatím bez slepic

by mělo celou ČR zajímat, co na to řádění říká předseda ODS, že by "kdo mlčí souhlasí"?
Co voliči zbylí ODS, fakt takové jednání je pro Vás OK?
Každé vystoupení "extremisty" z ODS je plné Hamáčkovské předsudečné nenávisti a to nejen proti současnému Rusku a Putinovi, tedy cizí moci prý nám oficiálně nepřátelské......
Navíc proč opravdu nekonají samy a už dávno příslušné orgány, ti co si i zde případně čtete, PROČ tam nekonáte?!
Tady máte příkladmo už v 3/2019 zdokumentováno:
https://tomasvyoral.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=705907

Pokud je mi známo, poslaneckou imunitou tento výtečník z ODS nedisponuje a i lékaři by neměli mlčet, když umí veřejně rozdávat diagnozy i prezidentům.....

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Já se naopak obávám, jako stará konspirátorka, aby se Novotný nestal dalším Skřípalem, v době, kdy by se zdálo, že rusofobie i v Evropě nepatrně polevuje a bude třeba ji přiživit. Že je tenhle pagliaccio pod rozlišovací schopností Putina je samozřejmé, ale jeho nějaká nehoda by se deep státu velice hodila, toho se dost bojím. abychom neměli také svého Kuciaka

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Všechny STS Chvojkovice-Brod už od 30. let (toho našeho století) umí pěkné a důsledné infarkty. Ale to je dneska mezi lidem příliš banální záležitost, taková civilně nedemonstrační, takže Skřípalovy kapky nebo cepín by už Letnou zaplnit dokázaly. To by se vědělo, odkud větr vyfukuje.

www.youtube.com/watch?v=BCG1Iux87xw

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Napíši to za Putina.
Nesledujeme kdejakého blba,ale urážet Ruský národ tvrdě odsuzujeme.
Výsledky druhé světové války jsou nezpochybnitelné i když se na porážce fašistického Německa podíleli občané celého SSSR.
Jenže.Rusi,jako největší národ SSSR,se na tom vítězství podílel nejvíc a také měl největší ztráty na životech.
Dodnes se s těmi ztrátami nevyrovnaly mnohé rodiny,nebo kde zahynula celá rodina.
Přisuzovat Vlasovcům osvobození Prahy je hodně pokrytecké,když jejich bojeschopnost prokázali v bojích proti SA
Můj názor,smrt Novotného je pro Rusko nežádoucí,stejně by to svedli na Rusko

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Stačí nějaké bébíčko a Putin na tom bude hůře, než vrah.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tak se mi v hlavě ozval dávný vtip, kdy se chirurgové tří zemí na odborné konferenci vytahovali. kdo je v oboru nejdále.Trochu jsem jej upravil.
Rus : u nás dělníkovi utrhla mašina ruce při práci, tak jsme mu je dvě hodiny přišívali a dnes pracuje na stroji dál
Američan: u nás při nehodě odpadla známému vědci hlava , ale po šesti hodinách operace a rehabilitaci je vědec opět ve výzkumu.
Čech. U nás byla taková nehoda , že vše bylo na kaši a zůstal jen čurák a uši. Tak jsme ty uši přišili na toho čuráka a dnes je starosta v Řeporyjích

Zatím bez slepic

In reply to by Ota 51 (neověřeno)

Trvalý odkaz

vtip nemá chybu, jen se ptám, neprošli tímto procesem i britští vědci? Protože jejich zkoumání a výsledky výzkumu jsou tak bizarní, že se člověk ptá, proboha, jak na to někdo mohl dát peníze! Naposled jsem četla, že EU-komise odmítla návrh na uzákonění, aby majitelé koček, které mohou volně ven, měli povinnost je opatřovat náhubkem, že jsou ohrožením pro biodiversitu, ohrožují jiné živočišné druhy a dokonce příčinou nežádoucího křížení /nevěděla jsem, že křížení probíhá přes tlamičku/. Dokonce prý vyšlo ve vědeckém časopise vydávaném v Oxfordu. Jsou ovšem i daleko bizarnější, například jak britský vědec převlečený za kozu žil nějaký týden s kozím stádem a sledoval jejich chování atd atd. To vypadá, že mají hlavy opravdu po nějaké nehodě.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Novotný má pro Putina větší cenu živý. Teď budou jeho výstup ukazovat na internetu s dodatkem: "Takhle o nás smýšlejí v EU!", a uvedou které všechny neziskové organizace Notoného vystoupení podporují.
Novotný sám udělal velkou show, aby to těm zlotřilým Rusům nandal. V očích přesvědčených protiruských bijců je za hrdinu, co se postavil Putinovi. Na ruském velvyslanectví si museli myslet, že tma přijel zfetovaný blázen. Jeho dopis hodili do koše. Díky vystoupení v TV nyní Novotného zná celé Rusko, ale dlouhou dobu se nebude dít vůbec nic. Jen vycestuje-li Novotný někam za hranice ČR do trochu exotičtější země, může být napaden ruským turistou po předchozí menší hádce.A dostane tak na držku, že na to nezapomene.
Něco podobného se stalo před pár lety, zpráva už z internetu zmizela. Ale šlo o to, že dva lidé, asi z Nizozemí nebo Británie, jim v Rusku něco posprejovali na Rudém náměstí. Byli vyslechnuti na milici a oficiálně propuštěni. Jenže po jejich odchodu ze stanice je napadla neznámá skupinka maskovaných mužů. Zbili je natolik, že ti dva museli odlet odložit o pár dní, protože nemohli ani dojít k letadlu.
Něco podobného bude s Novotným. Oficiálně nic, ale neoficiálně si s ním za nějaký čas, až kauza poněkud utichne, promluví skupinka maskovaných chlapů. A Novotný bude bit jak žito. Ale ne dnes a ne hned.
Rusové jsou velmi citliví na WWII, protože v každé rodině někoho ztratili. I v rodinách zločinců. Novotný jim znevážil jejich oběti, takže nebude problém najít pár ochotných nezávislých mužů, co se výchovy řeporyjského spratka ujmou. Teď ještě převládá údiv, že snad ani není možné, aby takový blb existoval, a hledají za tím provokaci a další plány, které ovšem nejsou.
Prostě jen jeden blb se chtěl předvést ve své sociální bublině. Předvedl. Neumře.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale zde musím udělat vyjímku.
Pro Gerda - celých pět slepic!!!!!!!
Připomínám klíčovou myšlenku:
PRO PUTINA MÁ ŽIVÝ NOVOTNÝ OBROVSKOU CENU!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

a viac si vsimat ako na podobne cosi reaguju Rusi inde vo svete.
Co sa Rusi naucili poslednou dobou - mozno od Ciny - je makka sila. Vacsinou sprostredkovana.

Takze pana Novotneho nenavstivi nik, pac je na to skoda minat diety spisckoveho spiona. Moja vestba je, ze si na ruskej ambasade vyhliadnu na najblizsie volby nejakeho vhodneho protikandidata. A tomu prihlaju nahodneho sponzora a zopar dobrych rad, ako vyhrat v tej diere miestne volby.
A nasledne sa objavi nejake to malo ucesane ucto v obecnej kase. A nic tak nepotresi cloveka ako nekonciace sa vysetrovanie a platenie si pravnikov, bo do basy sa nikomu nechce.

Cize jedine s cim suhlasim, je, ze Novotny bude mat nezdrave privilegia v pozornosti ruskej rozviedky :D :D :D A kedze nik z nas nie je uplne svaty, nejaka drobnost sa najde.

Jednine, co je pre CR katastrofou, ze si NIK z vlady nenasiel cas sa od toho ofiko distancovat. A to je uz pruser.

Zatím bez slepic

Ta Vaše poslední věta se k nám jednou ještě nepěkně vrátí.....

A já (za sebe) si nemyslím jako Gerd, že "za tím NENÍ provokace a další plány". Možná lze jen připustit, že ty plány nejsou opravdu DALŠÍ, ale furt ty stejné, "zdemokratizovat (dosaď si obsah každý sám)" západním stylem Rusko ..☺

Vždyť i ten všeho schopný performer akce "pomníky ROA 2019" přiznal do médií veřejně, že mu to do hlavy nasadil sám Pavel Žáček (z ÚSTRu a také dosud člen ODS a zejména velký pomahač v Kyjevě v 2014) a i se Štětinou se prý pak tomu nápadu hodně nasmáli, koho všeho tím "naserou" (to proběhlo takto médii, odkaz jsem dávala pod prvním článkem..)
Z 9/2014:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pavel-Zacek-studentsky-…

Zatím bez slepic

Zvedavec.
Poslední větu podtrhnout dvakrát.
Když to doplním,Babiš na Ukrajině nebyl chytřejší než Novotný.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Poslouží jim v utváření pohledu na nás. Podívejte, oni budou stavět pomník vlasovcům, fašismus se vrací. V Rusku je vlastenecká válka stále v paměti, na tom Rusko žije. Ten blb jim naběhl na vidle a oni to propagandisticky využijí. Stal se pro něj užitečným idiot a proto se mu nic nestane. Zmlácený nemá cenu.

Zatím bez slepic

Skutečně, pro Rusy zmlácený nemá cenu. Jenže pro protiruskou propagandu u nás by to byl krásný vánoční dárek. A není tu doufám nikdo tak naivní, že by řídící služby Koudelkova oddílu (ne jeho podřízení), nedokázaly něco takového, co by se na Rusy dalo hodit, zařídit.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Snad tím dnešní prostor moc nezaneřádím :

" Nejde třeba o propagaci nacismu ?

To je u nás přece pořád trestný čin, že ?
Novotný sám ve svém vystoupení přiznává, že jde o válečné zločince. A v dalším publikovaném rozhovoru říká, že jim v Řeporyjích postaví pomník. Prý nějak nenápadně, aby byla celá společnost postavená před hotovou věc.

K Vlkovi nechodím, tentokrát jsem udělal výjimku. Píše :
"Je nepochybné, že Vlasovci byli součástí německé branné moci. Stejně tak je nepochybné, že ta vedla zákeřnou, zločinnou a vyhlazovací válku. A nějaká pomoc Praze v poslední vteřině na tomhle nemůže vůbec nic změnit. Vraha před zaslouženým trestem také neochrání to, že v poslední minutě před zatčením převede přes silniční přechod slepce."

Ve slušném státě by se na to právníci podívali."

Zatím bez slepic

Norimberský tribunál uznal Vlasovce za válečné zločince. Takže snadná odpověď je právní, někdo možná zažaluje Novotného za propagaci fašismu.

Zatím bez slepic