Unilaterální myšlení

Autor
Štítky

V dnešní době je módou používat cizí slova, tak jsem neodolal, i když bych mohl použít krásné české slovo jednostranný. Proč jednostranné myšlení? Zaujala mě krátká zpráva o tom, jak uprchlíci opět útočili na nějakou hranici prostředky, které mají za účel učinit útok důraznějším a které mají rovněž za úkol způsobit újmu na zdraví těch, na které je útočeno.

https://zpravy.idnes.cz/ceuta-maroko-spanelsko-enklava-migranti-fdo-/zahranicni.aspx?c=A180822_120548_zahranicni_jj

Člověk, který je vystaven útoku a to ať již zbraní, či beze zbraně, má dle mého názoru jednoznačné PRÁVO se bránit. Pokud je jeho úkolem ještě obrana jemu svěřeného majetku, je to dokonce povinnost. V případě pohraničníka je to pak prakticky povinnost na druhou, protože útokem na jeho osobu, neprobíhá útok pouze na jednotlivce, ale na stát. Pomineme-li ten paskvil, který představuje to, co ze současných států zbylo, zbývá nám tu jeden termín vůči státu nadřazené hierarchie a to je vlast a ještě jeden termín ještě nadřazenější hierarchie a to je rodina. Vlast a rodina jsou něco, co se brání, za co se bojuje a za co se, když není zbytí i pokládá život. Samozřejmě, když necháme pokládání života na nepříteli, je to vítané vylepšení, protože naše mrtvola bude vlasti i rodině absolutně k prdu.

Musím napsat, že jsem překvapen a ač neosvícen, připadám si jako jedna postava často zmiňovaná v knihách pana Pratchetta, která se jmenovala Wen Věčněžasnoucí. Při každé výše uvedené zprávě si také připadám věčně-žasnoucí, protože mě překvapuje, že se ještě nenašel někdo, kdo má koule. Na místě výše uvedených poleptaných celníků by tam totiž v mém případě byl jeden, možná dva, protože by byli poleptaní maximálně ti, kteří by to stihli v první vlně. K žádné druhé by nedošlo, protože na druhé straně už by zkrátka nezůstal nikdo, kdo by byl útoku na mou zemi schopen. Chápu, že toto jednostranné myšlení bude pro leckoho neuchopitelné, nicméně já osobně chápu hranici mé země v některých směrech jako unilaterální. I když je to hranice luk a lesů, krajiny, kterou mám rád, je to hranice mé vlasti a vlastně v širším slova smyslu i mé rodiny. Čechy, Moravany, Slezany nemusím třeba milovat, ale i kdybych se o některých z nich vyjádřil, že jsou to pěkní parchanti, pořád jsou to tak nějak moji parchanti. Jak vidíte, považuji svou zemi a lidi v ní žijící a to bez ohledu na to, jací jsou, za své. Ta pomyslná čára, která je dělí od zbytku světa, pak představuje, samozřejmě za přesně definovaných okolností, zlomový bod mého jednostranného myšlení a jednostranného vnímání světa. Není to čára na mapě. Je to hráz, zeď, dosaďte si dle libosti. Když na mně někdo bude zpoza této zdi házet granáty a bude mít tu blbou smůlu, že mě nezabije, tak zkrátka zemře. To je velmi jednoduché a jednostranné myšlení. A já skutečně žasnu, že k němu neustále nedochází.

Vždyť již v roce 1883 nám jistý Hiram Stevens Maxim zanechal vynález, který by nám měl spoustu věcí usnadnit. V kontextu tohoto článku kupříkladu hlídání vlastních hranic. Jestli má někdo s hlídáním toho, co jeho jest problém, nemá ve své práci co dělat. Ano, chápu. Máme tady politiky, neziskovky, spoustu různých dobroserů a je jasné, že pokud by se našel někdo, kdo by vydal rozkaz „zahajte palbu dle uvážení“, byl by ukřižován. Jenže ten nejzásadnější problém je v tom, že to, co začalo poklidně, se začíná měnit ve válku. A já si pokládám otázku: „Jak dlouho ještě nebudou mít evropští chlapi koule“. Jinak mi totiž hlava nebere fakt, že někdo se dokáže koukat na své zmrzačené „kamarády ve zbrani“ a neudělá naprosto nic. A to zcela opomíjím vše, co jsem napsal výše.

To, co dnes a denně vidíme, není útok na nějakou pomyslnou čáru na mapě. To je útok na naše domovy, na náš způsob života, na naše vnímání světa. Napsal bych i na naše hodnoty, ale mám dojem, že hodnoty se již dávno proměnily v hovnoty, takže tady bych se nerad pouštěl na tenký led. Nicméně já sám osobně stále považuji svou vlast, svůj domov, svou rodinu, svůj způsob vnímání světa i konečně svou víru za něco, co nelze jen tak nechat na pospas. Aby mi po tom někdo jen tak šlapal a beztrestně to ničil, nepovažuji za správné a jsem hotov to kdykoli bránit.

To, co vidím na druhé straně hranice, považuji za nepřátele. Je mi zcela lhostejné, kdo jsou, odkud přišli, co chtějí, nebo co zažili. Pro mě je podstatné, že jsou tam, kde nemají co dělat a že chtějí překročit hranici, ke které by se neměli ani přiblížit. Pořád si máme brát z někoho příklad. Dobrá. Já si jej beru od těch, kteří mají s hlídáním hranic své zkušenosti – od Izraelců:

https://www.youtube.com/watch?v=UDBXUI9XhH0

https://www.youtube.com/watch?v=2NALxxDi234

Oni moc dobře vědí, co jim tam leze.

Uznávám, že já na těch hranicích nejsem. Bude-li ale třeba, budu tam. A rozkaz, o kterém jsem se zmiňoval, klidně vydám, nebo klidně vyplním, to už záleží na tom, kde budu. Stačí jen říci, protože tady je to sakra moje. A jak mi někdo poleze na moje, tak dostane svoje.

Vezmeme-li v úvahu tu skvadru škodičů, kteří pochází z domácího hnízda. Já se svou definicí, kdo je a kdo není nepřítel, dokáži zacházet celkem operativně a za pochodu.

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

pharmacie conan brest fax pharmacie annecy materiel medical pharmacie bordeaux achard , pharmacie boulogne billancourt point du jour pharmacien Г  proximite , pharmacie auchan city pharmacie rue de brest quimper pharmacie lafayette pont a mousson Dreamweaver CS6 precio Colombia, Dreamweaver CS6 venta Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34277#>Dreamweaver CS6 barato</a> Dreamweaver CS6 precio Colombia Compra Dreamweaver CS6 a precios mГЎs bajos. medicaments vertiges pharmacie en ligne jean coutu Altium Designer 17 por internet, Altium Designer 17 precio Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34361#>Compra Altium Designer 17 a precios mГЎs bajos</a> Compra Altium Designer 17 a precios mГЎs bajos Altium Designer 17 donde comprar en Ecuador. etude pharmacie brest pharmacie de garde autour de moi aujourd'hui , pharmacie lafayette vichy therapie cognitivo comportementale saint brieuc SketchUp Pro 2015 barato, SketchUp Pro 2015 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34264#>SketchUp Pro 2015 por internet</a> SketchUp Pro 2015 por internet SketchUp Pro 2015 precio Colombia. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador therapie quantique definition technique therapies breves .

Zatím bez slepic

pharmacie auchan mont gaillard pharmacie naillon amiens act therapy journal , pharmacie leclerc grasse pharmacie de garde aujourd'hui issoudun , therapies breves plurielles therapie comportementale et cognitive tdah formation therapie act toulouse CorelDRAW Graphics Suite 2021 venta PerГє, CorelDRAW Graphics Suite 2021 precio PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34769#>Comprar CorelDRAW Graphics Suite 2021</a> Comprar CorelDRAW Graphics Suite 2021 CorelDRAW Graphics Suite 2021 barato. therapie de couple nancy act therapy for anxiety Comprar Autodesk AutoCAD 2016, Compra Autodesk AutoCAD 2016 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34250#>Autodesk AutoCAD 2016 por internet</a> Comprar Autodesk AutoCAD 2016 Autodesk AutoCAD 2016 venta Miami. pharmacie amiens pompier pharmacie universite angers , therapie comportementale et cognitive dijon therapie comportementale et cognitive sommeil Compra Adobe Photoshop CC a precios mГЎs bajos, Adobe Photoshop CC barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34230#>Compra Adobe Photoshop CC a precios mГЎs bajos</a> Adobe Photoshop CC por internet Adobe Photoshop CC precio EspaГ±a. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie nadal bordeaux pharmacie sur annecy .

Zatím bez slepic

act therapy book pdf youtube therapies pharmacie rue du four , horaire pharmacie gambetta beauvais traitement gardnerella , pharmacie de garde aujourd'hui dans la vienne medicaments contenant des sulfites pharmacie bourges cap nord Alias Surface 2023 precio Ecuador, Comprar Alias Surface 2023 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34743#>Alias Surface 2023 precio Ecuador</a> Alias Surface 2023 donde comprar en Ecuador Alias Surface 2023 venta Ecuador. pharmacie auchan kb pharmacie lafayette givors horaires Autodesk Revit 2023 donde comprar en Chile, Autodesk Revit 2023 barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34216#>Autodesk Revit 2023 venta Chile, Autodesk Revit 2023 donde comprar en Chile</a> Autodesk Revit 2023 por internet Autodesk Revit 2023 venta Chile. pharmacie test amiens pharmacie de garde gennevilliers , pharmacie yssingeaux therapie vice streaming Medroxyprogesterone pharmacie Belgique, Acheter Medroxyprogesterone en pharmacie Belgique <a href=https://faithlife.com/medroxyprogesteronepharmaciebelgique#>Medroxyprog… pharmacie Belgique</a> Cherche Medroxyprogesterone moins cher Medroxyprogesterone bon marchГ©. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta pharmacie pres de moi ouverte guide clinique de therapie comportementale et cognitive fontaine .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde zoubir aujourd'hui pharmacie almeida argenteuil horaire pharmacie lafayette c'est quoi , pharmacie de garde aujourd'hui paris 15 traitement jambes sans repos , pharmacie de garde zaventem therapie cognitivo-comportementale neuchГўtel pharmacie rue joannes beaulieu st just st rambert Achat Autodesk Alias AutoStudio 2020 pas cher, Autodesk Alias AutoStudio 2020 achat en ligne France <a href=https://faithlife.com/rechercheautodeskaliasautostudio2020moinscher#>Au… Alias AutoStudio 2020 achat en ligne France</a> Logiciel Autodesk Alias AutoStudio 2020 Г  vendre Logiciel Autodesk Alias AutoStudio 2020 au meilleur prix. pharmacie leclerc thiers pharmacie de garde haute corse Tazorac vente libre, Tazarotene sans ordonnance prix <a href=https://publiclab.org/notes/print/31274#>Tazarotene vente libre</a> Tazarotene achat en ligne Belgique Tazarotene prix sans ordonnance. pharmacie berlugane beaulieu-sur-mer traitement jacuzzi , pharmacie bailly cabannes therapies breves pau Excel 2013 All in One For Dummies achat en ligne Canada, Excel 2013 All in One For Dummies prix <a href=https://faithlife.com/excel2013allinonefordummiesachatenlignecanada#>Ex… 2013 All in One For Dummies </a> Acheter Excel 2013 All in One For Dummies en Canada Acheter licence Excel 2013 All in One For Dummies. pharmacie en ligne moins cher pharmacie de garde aujourd'hui coutras .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio sin receta</a> pharmacie lafayette castelsarrasin pharmacie angers carrefour saint serge .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… barato en la farmacia</a> therapies kya hota hai pharmacie querqueville .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio Ecuador</a> therapie photodynamique pharmacie beaulieu poitiers horaires .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax precio Venezuela. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax a precios mas bajos</a> therapie de couple forum traitement zona ophtalmique .

Zatím bez slepic

pharmacie beaulieu toulon therapie comportementale et cognitive charente maritime pharmacie ouverte quebec , act therapie acceptation engagement pharmacie ouverte beziers , pharmacie de garde kenitra pharmacie en ligne union europeenne pharmacie bel ormeau aix en provence Stromectol precio sin receta, Comprar Stromectol 3 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/stromectol-precio-sin-… Stromectol 3 mg genГ©rico</a> Compra Stromectol a precios mГЎs bajos Medicamento Stromectol nombre generico. pharmacie lafayette niort pharmacie de service annecy Cytotec barato en la farmacia, Cytotec precio Guatemala <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/cytotec-barato-en-la-f… precio Guatemala</a> Cytotec precio sin receta Medicamento Cytotec nombre generico. pharmacie en ligne nice pharmacie vourch brest , pharmacie ouverte un dimanche distributeur pharmacie Г  proximite Albuterol salbutamol precio sin receta, Ventolina barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-ventolina-100-… Ventolina 100 mcg genГ©rico, Albuterol salbutamol precio sin receta</a> Ventolina precio sin receta Medicamento Ventolina nombre generico. pharmacie en ligne reims pharmacie a proximite de ma position .

Zatím bez slepic

medicaments nausees grossesse therapies integratives pharmacie amiens rue de cagny , pharmacie de garde aujourd'hui dans la somme therapie louise guay , pharmacie de garde unieux therapie de couple uccle pharmacie bordeaux grand parc Canitone precio Venezuela, Comprar Canitone genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-canitone-n… barato en la farmacia</a> Canitone precio Venezuela Compra Canitone a precios mГЎs bajos. therapies stem cells pharmacie brest saint louis Comprar Amoxicillina 250 mg genГ©rico, Medicamento Amoxil nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-amoxil-a-precio… precio Chile</a> Amoxil barato en la farmacia Amoxil precio Chile. pharmacie leclerc querqueville pharmacie auchan nord , produits alimentaires medicamenteux therapie de couple tunis Ciprofloxacino precio Miami, Comprar Ciprofloxacino 1000 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/ciprofloxacino-precio-… Ciprofloxacino 1000 mg sin receta</a> Compra Ciprofloxacino a precios mГЎs bajos Medicamento Ciprofloxacino nombre generico. pharmacie berrichonne bourges pharmacie centrale annecy .

Zatím bez slepic

therapie cognitivo comportementale bourg en bresse pharmacie centre leclerc wattrelos pharmacie lafayette saintes , pharmacie ouverte 11 novembre annecy pharmacie de garde dunkerque , pharmacie de garde casa pharmacie de garde aujourd'hui joigny pharmacie uckange Medicamento Levothyroxine nombre generico, Medicamento Synthroid nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/synthroid-barato-en-la… Levothyroxine 100 mcg</a> Synthroid precio sin receta Comprar Synthroid 100 mcg genГ©rico. pharmacie stalingrad argenteuil pharmacie de garde le havre Compra Buspar a precios mГЎs bajos, Compra Buspar a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-buspar-sin-rec… Buspar sin receta, Compra Buspar a precios mГЎs bajos</a> Buspar barato en la farmacia Comprar Buspar genГ©rico. pharmacie lafayette intranet pharmacie leclerc horbourg wihr , permanence pharmacie boulogne billancourt pharmacie annecy-le-vieux Comprar Stromectol 12 mg genГ©rico, Ivermectin barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-ivermectin-12-… Ivermectin 12 mg sin receta</a> Comprar Ivermectin 12 mg sin receta Medicamento Ivermectin nombre generico. pharmacie simeon beauvais pharmacie toulouse .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde wasquehal pharmacie amiens de garde medicaments wellbutrin , pharmacie lafayette beauvais emploi pharmacien aix en provence , medicaments mal de dos pharmacie brest rue anatole france pharmacie esplanade angers Compra Pixologic ZBrush 2022 a precios mГЎs bajos, Pixologic ZBrush 2022 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34700#>Compra Pixologic ZBrush 2022 a precios mГЎs bajos</a> Pixologic ZBrush 2022 donde comprar en Chile Compra Pixologic ZBrush 2022 a precios mГЎs bajos. pharmacie halles angers pharmacie bel ormeau aix en provence Solid Edge 2021 venta PerГє, Solid Edge 2021 venta PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34751#>Solid Edge 2021 </a> Solid Edge 2021 por internet Solid Edge 2021 donde comprar en PerГє. pharmacie angers orgemont act therapy reviews , pharmacie leclerc vitry pharmacie lerouge boulogne billancourt Propranolol achat en ligne Suisse, Propranolol prix Suisse <a href=https://faithlife.com/ventepropranololsansordonnance#>Cherche Propranolol moins cher</a> Propranolol sans ordonnance prix Propranolol sans ordonnance Suisse. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie lafayette pont a mousson internat pharmacie bordeaux .

Zatím bez slepic

pharmacie angers gare therapies breves bordeaux pharmacie aeroport paris beauvais , pharmacie ouverte royan pharmacie rue saint pierre beauvais , pharmacie jean xxiii angers pharmacie de garde uckange therapies interpersonnelles definition Amoxicillin achat en ligne France, Amoxicillin sans ordonnance France <a href=https://publiclab.org/notes/print/31275#>Amoxicillin livraison France</a> Amoxicillin pharmacie France Amoxicillin livraison France. pharmacie leclerc provins therapies cellulaires Acheter Sertraline en France, Sertraline bon marchГ© <a href=https://faithlife.com/achetersertralineenfrance#>Sertraline Zoloft 50mg</a> Sertraline 50mg pas cher Sertraline livraison rapide. pharmacie leclerc eisenhower avignon therapies with cancer , pharmacie ouverte saint denis produits non medicamenteux Adobe InCopy CS4 donde comprar en Argentina, Adobe InCopy CS4 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34535#>Adobe InCopy CS4 venta Argentina, Adobe InCopy CS4 donde comprar en Argentina</a> Adobe InCopy CS4 donde comprar en Argentina Compra Adobe InCopy CS4 a precios mГЎs bajos. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta act therapy glasgow pharmacie leclerc zone sud .

Zatím bez slepic

pharmacie ouverte le mans pharmacie lombard beauvais horaires therapie de couple remboursee , pharmacie de garde grasse pharmacie garde , pharmacie auchan orleans therapie comportementale et cognitive pdf act therapy criticism Ou acheter du Techsmith Snagit 2021, Acheter Techsmith Snagit 2021 en ligne <a href=https://faithlife.com/ouacheterdutechsmithsnagit2021#>Techsmith Snagit 2021 prix France</a> Achetez la Techsmith Snagit 2021 moins chГЁre Techsmith Snagit 2021 prix France. therapie comportementale et cognitive bayonne therapie cognitivo comportementale bourg en bresse Mobic sans ordonnance prix, Mobic livraison Belgique <a href=https://faithlife.com/mobicenpharmaciebelgique#>Mobic en pharmacie Belgique, Mobic sans ordonnance prix</a> Mobic bon marchГ© Mobic vente libre. pharmacie lafayette toulouse l'union pharmacie angers rue chateaugontier , traitement menopause pharmacie amiens rue des 3 cailloux Sony Vegas Pro 13 precio Venezuela, Compra Sony Vegas Pro 13 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34501#>Sony Vegas Pro 13 </a> Sony Vegas Pro 13 donde comprar en Venezuela Comprar Sony Vegas Pro 13. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie st eutrope aix en provence pharmacie de garde yonne aujourd'hui .

Zatím bez slepic

pharmacie en ligne quimper act therapy online resources medicaments derives du sang , pharmacie lafayette gengembre pharmacie lombard beauvais , therapies have had considerable success therapies with scoliosis pharmacie en ligne ukraine Compra Autodesk AutoCAD Electrical 2019 a precios mГЎs bajos, Autodesk AutoCAD Electrical 2019 donde comprar en PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34295#>Autodesk AutoCAD Electrical 2019 barato</a> Autodesk AutoCAD Electrical 2019 venta PerГє Autodesk AutoCAD Electrical 2019 precio PerГє. pharmacie champfleury avignon pharmacie leclerc gonfreville Acrobat Pro DC 2020 por internet, Comprar Acrobat Pro DC 2020 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34765#>Acrobat Pro DC 2020 barato</a> Acrobat Pro DC 2020 donde comprar en Guatemala Acrobat Pro DC 2020 venta Guatemala. therapie de couple charleroi therapie comportementale et cognitive montreal , pharmacie auchan le pontet progressive therapy alternatives maumee oh VRED Professional 2022 barato, VRED Professional 2022 donde comprar en Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34755#>VRED Professional 2022 </a> VRED Professional 2022 venta Colombia VRED Professional 2022 por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie scb nicolle avignon pharmacie auchan saint jean de la ruelle .

Zatím bez slepic

pharmacie martino bourges pharmacie xavier pharmacie leclerc saint quentin , pharmacie centrale annecy pharmacie bordeaux gare saint jean , pharmacie en ligne martinique pharmacie lafayette jean hameau pharmacie de nuit autour de moi MakeMusic Finale 2012 barato, Compra MakeMusic Finale 2012 a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34408#>Comprar MakeMusic Finale 2012</a> MakeMusic Finale 2012 barato Comprar MakeMusic Finale 2012. pharmacie ouverte yssingeaux therapie jean lepage Comprar Galvumet sin receta, Comprar Galvumet genГ©rico <a href=https://publiclab.org/notes/print/34201#>Galvumet precio PerГє</a> Galvumet precio PerГє Galvumet precio sin receta. pharmacie autour de.moi pharmacie ouverte roubaix , medicaments pour grossir pharmacie de garde isere BusyMac BusyCal por internet, BusyMac BusyCal donde comprar en EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34372#>BusyMac BusyCal </a> BusyMac BusyCal precio EspaГ±a BusyMac BusyCal venta EspaГ±a. therapies comportementales et cognitives pour les nuls pdf pharmacie xemard .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno a precios mas bajos</a> pharmacie lafayette lievin pharmacie bordeaux capucins .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina barato en la farmacia. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina nombre generico</a> pharmacie petit auchan woippy pharmacie lerouge boulogne billancourt .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio sin receta Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima 100 mg sin receta</a> pharmacie de garde aujourd'hui l'isle jourdain pharmacie discount annecy .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax precio Venezuela. Medicamento Suprax nombre generico Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… barato en la farmacia, Compra Cefixima a precios mas bajos</a> therapies spa therapie par le rire .

Zatím bez slepic

pharmacie ouverte saint maur formation therapie act toulouse hypnose - therapies breves - guerin - avignon , pharmacie de garde marseille dimanche 16 fevrier pharmacie de l'eglise argenteuil horaires , act therapy wikipedia traitement parkinson rife therapies Recherche Ashampoo Magical Defrag 3 moins cher, Ashampoo Magical Defrag 3 vente en ligne <a href=https://faithlife.com/rechercheashampoomagicaldefrag3moinscher#>Ashampoo Magical Defrag 3 vente en ligne</a> Achetez la Ashampoo Magical Defrag 3 moins chГЁre Logiciel Ashampoo Magical Defrag 3 Г  vendre. pharmacie leclerc medicaments liste 1 Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium achat en ligne Canada, Achat Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium pas cher <a href=https://faithlife.com/8d4ab45f61fb4398804ebab7dc3ac093#>Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium bon marchГ©</a> Ou acheter du Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium Adobe Creative Suite 5.5 Web Premium bon marchГ©. pharmacie lafayette nimes pharmacie de garde ajaccio , pharmacie beauvais de garde medicaments flore intestinale Acheter Esomeprazole en Canada, Esomeprazole en pharmacie Canada <a href=https://faithlife.com/esomeprazolesansordonnancecanada#>Vente Esomeprazole sans ordonnance</a> Vente Esomeprazole sans ordonnance Esomeprazole prix Canada. pharmacie amiens nord colvert pharmacie basilique argenteuil .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… barato en la farmacia</a> pharmacie de garde perpignan pharmacie amiens lafayette .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina nombre generico</a> pharmacie de garde beaulieu sur mer aujourd'hui pharmacie de garde khouribga aujourd'hui .
Medicamento Cefixima nombre generico, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… barato en la farmacia</a> pharmacie de garde grasse pharmacie bourges et environs .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax barato en la farmacia. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… precio Venezuela</a> pharmacie herboriste bordeaux therapy couple in .

Zatím bez slepic

pharmacie brest test covid www.pharmacie en ligne.fr pharmacie bourges centre ville , pharmacie ouverte beaulieu sur mer medicaments antidepresseurs , pharmacie angers grand maine pharmacie en ligne france pharmacie beauvais Г  falaise Comprar Windows Vista Business, Windows Vista Business donde comprar en Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34321#>Windows Vista Business precio Chile</a> Windows Vista Business venta Chile Compra Windows Vista Business a precios mГЎs bajos. pharmacie aix en provence besson recherche pharmacie Г  proximite Medroxyprogesterone pharmacie Belgique, Medroxyprogesterone pharmacie Belgique <a href=https://faithlife.com/medroxyprogesteronepharmaciebelgique#>Medroxyprog… Provera 10 mg</a> Cherche Medroxyprogesterone moins cher Medroxyprogesterone bon marchГ©. pharmacie en ligne kamagra oral jelly etude pharmacie brest , pharmacie lafayette clermont pharmacie agroparc avignon Pixologic ZBrush barato, Compra Pixologic ZBrush a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34660#>Pixologic ZBrush </a> Pixologic ZBrush por internet Comprar Pixologic ZBrush. pharmacie des ecoles boulogne billancourt therapy couples interventions .
Naproxeno barato en la farmacia, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno nombre generico</a> pharmacie leclerc lourdes pharmacie de garde quissac .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina barato en la farmacia. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… Paroxetina pastillas sin receta</a> pharmacie ouverte hossegor pharmacie auchan guilherand granges .
Comprar Suprax 100 mg sin receta, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Suprax 100 mg</a> traitement uveite pharmacie annecy geneve .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… precio Venezuela</a> traitement rgo therapie vittoz .

Zatím bez slepic

pharmacie hamidi argenteuil pharmacie de garde aujourd'hui pezenas pharmacie angers ouverte , pharmacie henry annecy therapie cognitivo comportementale vaucluse , hypnose pnl therapies breves - wilfrid pelletier pharmacie tivoli aix en provence annuaire therapies alternatives Corel Painter 2022 donde comprar en EspaГ±a, Corel Painter 2022 donde comprar en EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34232#>Compra Corel Painter 2022 a precios mГЎs bajos</a> Comprar Corel Painter 2022 Corel Painter 2022 venta EspaГ±a. pharmacie de garde quiberon pharmacie leclerc saint orens Compra Microsoft Excel 2013 a precios mГЎs bajos, Microsoft Excel 2013 precio Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34294#>Microsoft Excel 2013 </a> Microsoft Excel 2013 por internet Compra Microsoft Excel 2013 a precios mГЎs bajos. traitement quasym ouverture pharmacie amiens , pharmacie aix en provence hotel de ville pharmacie en ligne reims Photoshop Lightroom CC Classic donde comprar en Chile, Comprar Photoshop Lightroom CC Classic <a href=https://publiclab.org/notes/print/34515#>Photoshop Lightroom CC Classic barato</a> Compra Photoshop Lightroom CC Classic a precios mГЎs bajos Photoshop Lightroom CC Classic por internet. pharmacie lyon therapies cognitivo-comportementales stress .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Naproxeno precio Venezuela Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… Naproxeno a precios mas bajos</a> pharmacie amiens rue de cagny pharmacie de garde aujourd'hui toulouse .
Paroxetina precio Espana, Paroxetina barato en la farmacia. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… barato en la farmacia</a> pharmacie aix en provence de garde therapie de couple yvelines avis .
Medicamento Cefixima nombre generico, Medicamento Cefixima nombre generico. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… precio Ecuador</a> pharmacie de garde draguignan pharmacie tordjman argenteuil .
Compra Cefixima a precios mas bajos, Suprax precio Venezuela. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… precio sin receta</a> aude fernandez therapies breves hypnose pharmacie de garde issoire aujourd'hui .

Zatím bez slepic

pharmacie santini avignon youtube therapies therapie gestalt , pharmacie bailly montigny les metz therapies of depression , pharmacie beaulieu sur mer pharmacie lafayette amiens pharmacie leclerc ruffec Prednisolona barato en la farmacia, Comprar Solupred 10 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/solupred-precio-chile-… precio sin receta</a> Comprar Solupred 10 mg genГ©rico Medicamento Solupred nombre generico. pharmacie angers orgemont pharmacie route avignon nimes Windows 11 Enterprise por internet, Windows 11 Enterprise precio PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34774#>Compra Windows 11 Enterprise a precios mГЎs bajos</a> Compra Windows 11 Enterprise a precios mГЎs bajos Windows 11 Enterprise por internet. progressive therapy alternatives inc rife therapies , pharmacie quais bordeaux pharmacie intermarche angers Comprar Tretinoin crema genГ©rico, Retin-A precio Miami <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-retin-a-a-preci… precio Miami</a> Comprar Retin-A crema sin receta Retin-A precio sin receta. pharmacie de garde meaux pharmacie en ligne valenciennes .

Zatím bez slepic

parapharmacie leclerc juvamine pharmacie humanitaire avignon pharmacie fontcouverte avignon , pharmacie amiens route d'abbeville pharmacie leclerc rochefort , pharmacie de garde aujourd'hui joigny pharmacie franco argenteuil pharmacie auchan la couronne Stromectol precio sin receta, Comprar Ivermectina 3 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-ivermectina-a-p… barato en la farmacia</a> Comprar Ivermectina 3 mg genГ©rico Ivermectina precio Argentina. pharmacie de garde aujourd'hui nord therapies psychomotrices Medicamento Proventil nombre generico, Comprar Ventolin 100 mcg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-ventolin-100-m… Ventolin 100 mcg sin receta</a> Ventolin precio sin receta Comprar Ventolin 100 mcg genГ©rico. pharmacie amiens maison de la culture therapies comportementales et cognitives pour les nuls pdf , pharmacie de garde aujourd'hui bayonne pharmacie beauvais nelson mandela Zantac precio Colombia, Zantac precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/zantac-precio-colombia… Zantac 300 mg genГ©rico</a> Compra Zantac a precios mГЎs bajos Comprar Zantac 300 mg genГ©rico. therapies louise guay pharmacie franco argenteuil .

Zatím bez slepic

pharmacie gallieni boulogne-billancourt pharmacie boulogne-billancourt pharmacie lafayette villeneuve sur lot , pharmacie de garde evry therapie de couple dijon avis , pharmacie ouverte bourges pharmacie brest rue jean jaures pharmacie leclerc toul Comprar Ivermectin 12 mg sin receta, Ivermectin precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-ivermectin-12-… Ivermectin nombre generico</a> Comprar Ivermectin 12 mg sin receta Medicamento Ivermectin nombre generico. pharmacie de garde chambery pharmacie de garde yerres Bro Zedex Syrup precio sin receta, Bro Zedex Syrup precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/bro-zedex-syrup-barato… Zedex Syrup barato en la farmacia, Bro Zedex Syrup precio sin receta</a> Bro Zedex Syrup barato en la farmacia Compra Bro Zedex Syrup a precios mГЎs bajos. pharmacie auchan trinite pharmacie de garde marseille jour ferie , pharmacie annecy ouverture traitement joint de dilatation Comprar Stromectol 12 mg genГ©rico, Ivermectin barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-ivermectin-12-… barato en la farmacia</a> Comprar Ivermectin 12 mg sin receta Medicamento Ivermectin nombre generico. pharmacie ouverte nantes pharmacie de garde oullins .

Zatím bez slepic

pharmacie bailly paris horaires act therapy ocd pharmacie des verdins bourges , act therapy examples therapie cognitivo comportementale hopital paris , therapies breves integratives pharmacie de garde marseille le 21 mai 2020 pharmacie en ligne suisse Ivermectina precio Argentina, Comprar Stromectol 3 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/stromectol-precio-sin-… precio sin receta</a> Compra Stromectol a precios mГЎs bajos Medicamento Stromectol nombre generico. act therapy for depression pharmacie amiens rue st fuscien Baricitinib barato en la farmacia, Compra Baricitinib a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/baricitinib-barato-en-… Baricitinib 4 mg sin receta</a> Medicamento Baricitinib nombre generico Baricitinib precio EspaГ±a. medicaments dangereux pharmacie bourges avenue santos dumont , produits medicamenteux en anglais pharmacie de garde marseille de nuit Provigil precio sin receta, Modafinilo barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/modafinilo-barato-en-l… precio PerГє</a> Comprar Modafinilo 200 mg genГ©rico Comprar Modafinilo 200 mg sin receta. pharmacie chanzy angers pharmacie a proximite toulouse .

Zatím bez slepic

pharmacie beaulieu les loches pharmacie amiens azzedine pharmacie bordeaux belcier , pharmacie aix en provence saint jerome pharmacie normale bordeaux , xena therapies pharmacie super u angers pharmacie de garde marseille aubagne Windows 11 Pro por internet, Windows 11 Pro donde comprar en Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34775#>Comprar Windows 11 Pro</a> Compra Windows 11 Pro a precios mГЎs bajos Windows 11 Pro por internet. pharmacie herboriste annecy pharmacie de garde zone agoe Prednisone en pharmacie Canada, Acheter Prednisone en Canada <a href=https://faithlife.com/prednisoneenpharmaciecanada#>Acheter Prednisone en Canada</a> Cherche Prednisone moins cher Prednisone bon marchГ©. pharmacie de garde ouverte aujourd'hui hyeres pharmacie beauvais zup argentine , act therapy quotes pharmacie de garde aix en provence nuit Medicamento Calcihills 500 nombre generico, Medicamento Calcihills 500 nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-calcihills… 500 precio Guatemala</a> Calcihills 500 precio Guatemala Compra Calcihills 500 a precios mГЎs bajos. pharmacie ouverte brest pharmacie alibay bailly .

Zatím bez slepic

pharmacie nirma brest pharmacie de garde inezgane aujourd'hui therapie comportementale et cognitive doctolib , pharmacie de garde marseille 14eme pharmacie leclerc saumur , pharmacie lafayette saintes pharmacie en ligne sans ordonnance cialis pharmacie leclerc erstein telephone Acheter Prednisolone en France, Prednisolone en pharmacie France <a href=https://faithlife.com/prednisoloneprixfrance#>Acheter Prednisolone en pharmacie France</a> Prednisolone prix France Acheter Prednisolone en France. pharmacie ouverte le dimanche autour de moi therapies innovantes definition Lansoprazole barato en la farmacia, Prevacid precio Ecuador <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-prevacid-a-prec… Prevacid 30 mg sin receta</a> Prevacid barato en la farmacia Comprar Prevacid 30 mg genГ©rico. therapie de couple doctolib pharmacie beaulieu redon , pharmacie permanence argenteuil pharmacie de garde aujourd'hui poitiers Atomoxetine precio sin receta, Comprar Strattera 60 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-strattera-60-m… Strattera 60 mg genГ©rico, Atomoxetine precio sin receta</a> Strattera precio sin receta Strattera barato en la farmacia. pharmacie becker monteux horaires pharmacie bio avignon .

Zatím bez slepic

pharmacie leclerc vitre therapie cognitivo-comportementale drummondville pharmacie avenue edouard vaillant boulogne billancourt , pharmacie de beaulieu toulon pharmacie de garde rouen , pharmacie leclerc basse goulaine therapie gestalt therapie act symbiofi Comprar Nolvadex 20 mg sin receta, Tamoxifen precio Chile <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-tamoxifen-20-m… Tamoxifen 20 mg genГ©rico</a> Comprar Tamoxifen 20 mg sin receta Comprar Tamoxifen 20 mg genГ©rico. pharmacie defert avignon therapie de couple le mans Olumiant precio Chile, Olumiant precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/olumiant-precio-chile-… Olumiant nombre generico</a> Compra Olumiant a precios mГЎs bajos Olumiant barato en la farmacia. therapie cognitivo-comportementale drummondville medicaments thyroide , traitement sclerose en plaque pharmacie ouverte dimanche paris Compra Valacyclovir a precios mГЎs bajos, Compra Valtrex a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-valtrex-no… precio Chile</a> Valtrex precio sin receta Medicamento Valtrex nombre generico. pharmacie lafayette lievin traitement immunosuppresseur .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Musím napsat, že jsem překvapen a ač neosvícen, připadám si jako jedna postava často zmiňovaná v knihách pana Pratchetta, která se jmenovala Wen Věčněžasnoucí. Při každé výše uvedené zprávě si také připadám věčně-žasnoucí, protože mě překvapuje, že se ještě nenašel někdo, kdo má koule. Na místě výše uvedených poleptaných celníků by tam totiž v mém případě byl jeden, možná dva, protože by byli poleptaní maximálně ti, kteří by to stihli v první vlně.

- Celnici maj nejakyho sefa, kterej jim muze zkrouhnout premie, muze na ne vytahnout nejake preslapy, muze je vyhodit, muze je nahlasit nejake vnitrni kontrole, muze je prasknout mediim a oni je ustvou jako Fica s Kalinakem. -Pateticke Tvaruzkouve se budou suggestivne ptat, jestli se jim to libilo, bit cernochy, prohrabe se jijich minulost u rodicu a zacne se o tom, jak byl tata u Franka ci komunistu (republikanu). Bude se utocit na jejich manzelku, deti pratele, podrizene. Takzdej jejich pocin bude skandalizovat jako u Zemana a Trumpa. Pri kazdem utoku na ne se bude snazit to zamest pod koberec a vesele se culit, jak se to nastvalo.

Takhle se to dela. Stat totiz nekonci za celniky/pohranicniky ale proti nim a tak to je u policie, v justici, skolstvi, v mediich a vsude jinde. Na Samkovou utoci advokatni komora, na reditelku skoly Sabatova, na Zemana cela kulturni fronta.

Co budete delat, az vase deti budou ve skole a nejaka neomarxistka bude vymejvat hlavy a rikat jim, ze imgranti jsou hodni, potrebujou pomoct, maj pravo na lepsi mobil bez ony a vas tatinek je deti strasne zlej rasista a podivejte se deti, tohle je Osvetim, tam rasisti vrazdili a jaktoze se Honzicku, Pepicku, Kacenko nestydis podivej se tady Kadiza se k nam pristehovala teprve pred tydnem, skoro neumi cesky, ale jak je chytra, ona na tvyho tatinka klidne plivne a ty porad nic nechapes.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Vy se v podstatě shodnete, o tom není žádných pochyb. Jsem si toho vědom i já.Vy se v podstatě shodnete, o tom není žádných pochyb. Jsem si toho vědom i já. Text jsem psal víceméně proto, abych upustil trochu páry, protože se musím přiznat, že tato situace mě poněkud rozlaďuje. Kdybych to chtěl napsat pěkně od plic, napsal bych, že už mě začíná pěkně srát. Opravdu. Nemyslím si, že bych byl jediný a tak je nutno se zamyslet, kolik lidí je přinejmenším stejně rozladěno, jako jsem já, či kolik jich je ještě rozladěnějších.
O tom, že stát zcela rezignoval na vlastní funkce, jsem zde tuším již psal. Z toho plyne i následující, že takový stát je jeho občanu absolutně k ničemu, či spíše na škodu, protože opravdu již jen těžce škodí. Vznikají-li, či budou-li vznikat paralelní struktury vůči němu antagonistické, je otázka spíše desítek (možná dokonce jednotek) měsíců než desítek let. Doba se zrychluje a dobroseři tlačí na pilu se stále silnější vervou. Osobně jsem se bavil s několika vojáky a to jak bývalými, tak i současnými a dívají se na to přibližně stejně jako já. A stejně tak si uvědomují (k mému velkému potěšení), že pro Bakalu tady doopravdy nejsou. Spíše v momentě, až se něco doopravdy posere, tak budou chránit vlastní. To znamená své rodiny a pak možná tu komunitu, která je kolem. Otázka je, kde bych mohl být já, protože já byl vždy spíše sólový hráč. Nicméně za daných okolností mi začlenění do nějaké rozumné hierarchie nebude činit problémy. Dokonce si troufnu sebevědomě tvrdit, že tam nebudu zase až tak na ozdobu, byť u žádné silové složky státu jsem nikdy nebyl a těžko kdy budu.
Ono i s těmi policajty to není až tak jednoznačné. Množství sebevražd kupříkladu mezi francouzskými policisty láme absolutně všechny rekordy, takže nejen, že si uvědomují, co se děje, ale mají i nějaké svědomí. Že nikoho z nich nenapadlo, vzít pár grázlů s sebou, je pro mě překvapením. Pro ně svým způsobem jejich ostudou.
Osobně sám sebe považuji za těžký anachronismus, protože mé názory se diametrálně rozcházejí s názory soudobou společností protežovanými. Těžko tedy přikládat mým názorům jakoukoli váhu. Závěrečná otázka spíše zní jinak. Může dnes jedinec něco opravdu změnit?

Zatím bez slepic

Zaprve ty sebevrazdy nemusi byt tak uplne sebevrazdy.

Zadruhe neni tak uplne jasne koho by kdo mel jak brat sebou a pod jakou vlajkou.

na vetrelce to nema cenu protoze budete v TV jako pravicovy extremista, co se vloudil do policie, na politiky to nema cenu. I Breivikuv brutalni utok nic nezmenil na rozdil od americkeho McVeigham kde mistni statni blbci pochopili, ze je lepsi nejit na sektu nabozenskejch pomatencu jak na nacistickej bunker na normandsky plazi.

Jiste, mozna to nejakymu rodicovi blesklo hlavou, ale sotva si to jen pripusti.

Zatím bez slepic

netrhne se ze zelených mozků ani jeden, na to dám krk.
Ti, kteří nejsou úplně zelení, už totiž budou dávno pryč.
A ti ostatní budou čumět jak puci úplně stejně, jako banda neschopných blbců v civilu. Beze zbraní, bez vědomostí, bez potřebných zručností, s kompy vypnutými odkudsi z kavárny či z Pentagonu, v tu chvíli to bude úplně jedno.

Zatím bez slepic

že i ti současní vojáci, se kterými jsem měl možnost se bavit, už tam asi dlouho nezůstanou. Rada, které se mi v podstatě od všech dostala, souzní s tou, kterou jste navrhl v jedom ze svých příspěvků zde v diskusi. Přinejmenším jedna z nich je zbytečná, protože různým užitečným "vercajkem" jsem obklopený od děcka. No a k tomu samozřejmě ten pohyb se zátěží patří tak nějak z principu ;-).

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dobrý den, s Vašimi argumenty mám trochu problém je přijmout. Proč by chtěl kapitál rozložit například zdravotní systém, když z toho současného má pohádkové zisky (ať legálně či nelegálně). Co by se stalo, pokud by současné státní zdravotní pojištění zrušeno. Pokud by si kapitál nechal peníze teď placené na zdravotním pojištění, tak zaměstnanci by podstatně méně chodili k doktorům a v mnoha případech by prostě umřeli. Nenažrané zdravotnictví by zvyšovalo ceny a tahalo prachy z těch co na to mají. Okruh těch co na to mají by se snižoval až k rozpadu zdarotní péče tak jak ji známe dnes. Ostatně ani v USA kde taková není to nevede k tomu, že by ve výrobě byly více konkurenčněschopné než zbytek světa. Naopak zákonem dané zdravotní pojištění je pro ty co dojí nemocnice (a celý zdravotní systém) naprosto geniální.
Obdobně u sociálního pojištění, jeho zrušení by ve střednědobém a dlouhodobém horizontu společnosti spíše prospělo. V současnosti vede k přerozdělování peněz od těch, co vydělají a jsou schopni akumulace (právě pro důchod či lépe pro své rodiče na důchodu) k těm co peníze ze systému jen odebírají. Ačkoli se vám to třeba nebude líbit, tak kapitál přímo miluje skupiny obyvatel, které nepracují, ale dostávají jen tolik peněz (přerozdělené státem přes daně pojištění atd. ) kolik v daném cyklu utratí a nic neušetří (například naši hnědočeši).
Rozpadem soc a zdr systému si nepomohou v ničem, možná spíše naopak.

Zatím bez slepic

In reply to by Josefka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Josefko - v americe bez zdravotniho systemu je to daleko vetsi kseft pro pojistovny. Proto

Zatím bez slepic

dochtory, pokud mají prachy na to, aby mohli vylézt ze státního nebo městského špitálu a jít do privátu, kde se dělá za keš a kde bezďáci bez pojistky nemají šanci ani na kávovou lžičku Há dvě Ó.

Zatím bez slepic

Podle vseho maji narok na peci pro zivot ohrozujici pripady, takze je nemocnice bude operovat pri infarktu, ale nechaji je jit s opuchlou rukou.

Jenze tam doktori tvrde plati studia a pojistovny. Nejhorsi jsou nasi doktori, kterejm se zaplati studium a utecou. To by melo bejt osetreny zakonem.

Zatím bez slepic

In reply to by Josefka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pokud jsem měl možnost mluvit se známými, kteří se ulakomili na blahobyt za Velkou Louží, většina z nich si zde stále platí minimální pojištění, aby mohli, až bude zle po zdravotní stránce, domů.
Pozor - v této množině jsou i kusy, které mají hrazeno Jů Es zdravko v maximální výši.
A se zuby lítají dom úplně všici. I když si tu někteří zuby platí plně keš, pořád to vychází i s letenkou levněji.

Zatím bez slepic

In reply to by Targus (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ty zuby potvrzuji. Moje spolužačka, v jůes od konce devadesátek, lítá dom pravidelne dvakrát do roka, hlavně kvůlivá kontrole a opravě chrupu. Se zpáteční letenkou, pobytem zde (i když u rodiny) a platbou za zubáka ji to vyjde furt levnějc, než kdyby to absolvovala "na místě". Bydlí v Kalifornii.

Zatím bez slepic

In reply to by Targus (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ok, ale neřešil jsem zdravotní systém v USA, který má jistě svá specifiká, ale že státní či soukromý zdravotní systém neznamená ještě jak se promítne do konkurenceschopnosti státu a že pro kapitál je jistě výhodné mít "své jisté" ze státního zdravotního pojištění. Jinými slovy, tam kde je již státní zdravotní pojištění zavedeno, je malá pravděpodobnost, že ho kapitál bude chtít rušit - dle mého názoru. Co se týká zdravotního pojištění v USA, je to takový unikát, že se dá těžko srovnávat s jinými státy (ve všech ohledech).

Zatím bez slepic

půjde dlouhodobě tam, kam míří USA - to jest do kopru. A kapitálu je to celkem šumák. USA a jejich systém dávají jasně najevo, co je pro kapitál lepší.
Stran rušení státního pojištění si dovolím připomenout, že takovéhoto druhu už moc není. I v ČR je pojištění zdraví na úrovni soukromého podnikání - byť naštěstí prozatím se státním dohledem. A Julínek s maxitrpajzlem Cikrtem dělali co mohli, aby ho rozvrátili.
A jak se rozvrací státní zdravotnictví, o tom by mohli pokecat třeba soudruzi v Polsku, ale zejména na Ukradině. Tam je to úplně v pérdeli, jak pravil jistý horal v roli průvodce hraběte Tölökö z Teleke.

Zatím bez slepic

Kapitál je dnes globální a není vázán na nějakou zemi. Daní a vydělává tam, kde je to nejvýhodnější a díky své schopnosti korumpovat politiky si přizpůsobuje zákony sobě na míru. Musí jen postupovat v menších krocích, aby se obyvatelstvo nevzbouřilo. Vždy se najde dostatek užitečných idiotů, kteří konají proti svým zájmům. V dnešní době je nejlepším příkladem pravicově orientovaná městská chudina. Sice žijí z výplaty do výplaty, ale volí odpovědně ty nejbohatší. A ti je okradou.

Zatím bez slepic

In reply to by Josefka (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ze soukromého zdravotního systému lze čerpat více peněz a nekontrolovaně, protože ceny jsou pouze záležitostí pacienta, jeho pojišťovny (ta bude v soukromém systému hradit jen část léčby) a lékaře. A protože za zdraví musí každý zaplatit, co si lékař řekne, nebo umřít, je soukromý zdravotní systém pro lékaře výdělečnější než veřejný. Ovšem v soukromém systému si i lékař hradí svá studia a ne zrovna málo.
Totéž sociální systém. Penzijní fondy budou zprivatizovány (a vykradeny).
Ve své úvaze jste, Josefko, nevzala v úvahu, že v soukromém systému nejsou ceny nijak regulovány a osud jednotlivce nikoho ze zodpovědných nedojme. Chcete-li vidět, jak to funguje v praxi, podívejte se na USA. Tam je soukromý systém ve zdravotnictví a penzích. Asi 20% Američanů je mimo tyto systémy a jsou v pořádku jen do prvního problému. Pak je pro ně každý zdravotní problém fatální až smrtelný.
Jenže ty veřejné systémy je nutné nějak nafutrovat penězi a nejbohatší musí přispívat větší část (částečně úměrně jejich bohatství) než u systému každý za své, kde platí na hlavu méně. Teď ti bohatí platí více než by platili v soukromém systému. Peníze přerozdělované státem a vysávané přes romskou populaci jsou možné získat jen z důvodu, že někdo ty peníze do systému vloží. A nejbohatší už je nechtějí vkládat, chtějí více a více bohatství. Tak proto. Vše ostatní o nutnosti snížit cenu práce v celosvětové konkurenci jsou jen kecy na oblbnutí pravicově orientované chudiny. A jak je vidět, pořád to ještě funguje a v ČR je nejméně 20-30% lidí, kteří v parlamentních volbách volí proti svým zájmům.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

A ta dělá vše pro to, aby prosperovala na úkor 10.500.000 těch zbylých. Když přijde krize, stát velkoburžoazii pomůže na úkor té zbylé většiny.
Stát velkoburžoazie má svoje mocenské složky, které jemu slouží. Koho například za 30 let z řad velkoburžoazie odsoudila buržoazní česká justice? A teď nemám na mysli malé ryby jako Rath.

Zatím bez slepic

Nikoho, možná jen Krejčíře. Kdo to měl nahnuté, ujel do jiné země.

Zatím bez slepic

dokáže každý.
Kdo z nich bude mít ony pověstné koule to zmáčknout?
Kdo bude mít ony koule, když ví, že za to půjde do basy a už z ní nevyleze, páč ho tam hnědáci sejmou už ve vyšetřovačce, anebo rovnou v Cé Pé Zetce?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Migrace od r. 2015 je pro mne názornou ukázkou, jak funguje tento systém (slovník politiků, médií, neziskovek, jejich souhra atd). Obdobně jako dětská říkanka " leze, leze po železe, nedá pokoj, až tam vleze". V prosinci, po podpisu globálního paktu o migraci, odpadne z beder politiků starost o ochranu hranic, protože, simsalabam, z nelegální migrace bude migrace legální, ekonomická, za prací a bude zase "klid na práci". A současná situace v Chemnitzu zse pěkně ukazuje, jak může jedinec nebo tisíce jedinců něco změnit a k čemu slouží vodní děla...

Zatím bez slepic

těm dolním deseti a půl mio zbyde pouze hlasování nohama.
Takže angličtina, ruština, čínština, úpolové sporty, střelba z čehokoli a každý víkend pochodové cvičení s povinnou zátěží 15 kg.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

pharmacie angers roseraie therapie cognitivo comportementale pharmacie annecy hopital , medicaments antidepresseurs pharmacie de garde aujourd'hui le havre , therapie de couple netflix pharmacie de garde issoire pharmacie leclerc yvetot Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection por internet, Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection venta Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34577#>Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection barato</a> Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection barato Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection donde comprar en Chile. therapie de couple nice pharmacie veterinaire avignon Maya 2022 venta Guatemala, Maya 2022 venta Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34756#>Maya 2022 barato</a> Maya 2022 barato Maya 2022 precio Guatemala. pharmacie leclerc furiani traitement maladie de crohn , pharmacie boulevard st quentin amiens therapie comportementale et cognitive toulouse Autodesk Factory Design Suite Ultimate precio PerГє, Autodesk Factory Design Suite Ultimate donde comprar en PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34644#>Autodesk Factory Design Suite Ultimate por internet</a> Autodesk Factory Design Suite Ultimate precio PerГє Autodesk Factory Design Suite Ultimate por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador. Medicamento Gabapentina nombre generico Comprar Gabapentina 800 mg generico <a href=https://form.jotform.com/222076566560862#>Gabapentina Neurontin 800 mg</a> pharmacie lafayette douai pharmacie ouverte yutz .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

pharmacie bailly troyes pharmacie de garde aujourd'hui Г  frejus pharmacie beauvais sur matha , therapie comportementale et cognitive montpellier pharmacie de garde marseille dimanche 13 septembre 2020 , pharmacie karina beaulieu et jessie-anne paquet lemay inc pharmacie amiens rue alexandre dumas pharmacie ouverte Г  proximite de ma position Adobe Illustrator CS6 barato, Comprar Adobe Illustrator CS6 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34472#>Compra Adobe Illustrator CS6 a precios mГЎs bajos, Adobe Illustrator CS6 barato</a> Compra Adobe Illustrator CS6 a precios mГЎs bajos Adobe Illustrator CS6 venta EspaГ±a. medicaments grippe pharmacie auchan aubagne Compra MS Visual Studio 2010 Professional a precios mГЎs bajos, MS Visual Studio 2010 Professional barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34572#>MS Visual Studio 2010 Professional </a> MS Visual Studio 2010 Professional venta Colombia MS Visual Studio 2010 Professional donde comprar en Colombia. pharmacie simo argenteuil act therapy definition , pharmacie amiens centre ville pharmacie beauvais la seguiniere Furnil barato en la farmacia, Comprar Furnil genГ©rico <a href=https://publiclab.org/notes/print/34199#>Medicamento Furnil nombre generico</a> Furnil precio sin receta Compra Furnil a precios mГЎs bajos. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador therapies alternatives perigueux pharmacie bordeaux fondaudege .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

pharmacie lafayette muret pharmacie en ligne zen pharmacie hayem brest telephone , targeted therapies therapie cognitivo comportementale toulouse , therapies of adhd pharmacie beauvais route de calais pharmacie wasquehal Comprar Autodesk AutoCAD Architecture 2017, Comprar Autodesk AutoCAD Architecture 2017 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34533#>Comprar Autodesk AutoCAD Architecture 2017</a> Autodesk AutoCAD Architecture 2017 por internet Autodesk AutoCAD Architecture 2017 barato. pharmacie avignon pierre semard pharmacie senol beauvais Comprar Pixologic ZBrush 2020, Pixologic ZBrush 2020 venta Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34658#>Comprar Pixologic ZBrush 2020</a> Comprar Pixologic ZBrush 2020 Pixologic ZBrush 2020 donde comprar en Argentina. pharmacie autour de ma position pharmacie de garde khemisset aujourd'hui , pharmacie de garde saint xandre traitement glaucome Ashampoo Magical Defrag 3 precio Colombia, Ashampoo Magical Defrag 3 precio Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34575#>Ashampoo Magical Defrag 3 donde comprar en Colombia</a> Ashampoo Magical Defrag 3 donde comprar en Colombia Compra Ashampoo Magical Defrag 3 a precios mГЎs bajos. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta pharmacie jean beaulieu pharmacie de garde montauban .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

therapie kalash criminel pharmacie lafayette nancy act therapy leaves on a stream , pharmacie auchan issy les moulineaux pharmacie ouverte quiberon , traitement indiciaire pharmacie giphar avignon act therapy self help Compra Slysoft AnyDVD HD 7 a precios mГЎs bajos, Slysoft AnyDVD HD 7 venta Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34353#>Slysoft AnyDVD HD 7 </a> Slysoft AnyDVD HD 7 barato Comprar Slysoft AnyDVD HD 7. therapies breves niort therapie de couple yverdon Autodesk Revit 2021 por internet, Autodesk Revit 2021 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34243#>Autodesk Revit 2021 </a> Autodesk Revit 2021 venta Colombia Autodesk Revit 2021 precio Colombia. pharmacie auchan clermont ferrand act therapy los angeles , pharmacie beaulieu saint benoit pharmacie bailly site internet Compra Flonase a precios mГЎs bajos, Comprar Flonase genГ©rico <a href=https://publiclab.org/notes/print/34165#>Flonase barato en la farmacia</a> Flonase barato en la farmacia Flonase precio sin receta. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie auchan gien pharmacie a proximite de garde .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

pharmacie monge traitement uveite pharmacie des precheurs aix en provence horaires , pharmacie bordeaux rue sainte catherine pharmacie leclerc pontivy , pharmacie boulogne billancourt ouverte pharmacie de garde marseille le 8 mai 2020 pharmacie nation bourges Equivalent Ibuprofen sans ordonnance, Ibuprofen vente libre <a href=https://faithlife.com/ibuprofenachatenlignesuisse#>Equivalent Ibuprofen sans ordonnance</a> Ou acheter du Ibuprofen 600 mg Vente Ibuprofen sans ordonnance. pharmacie bailly bebe traitement tuberculose DAZ Carrara 8 Pro precio Venezuela, Comprar DAZ Carrara 8 Pro <a href=https://publiclab.org/notes/print/34639#>Comprar DAZ Carrara 8 Pro</a> DAZ Carrara 8 Pro por internet DAZ Carrara 8 Pro barato. pharmacie citadelle amiens therapie comportementale et cognitive valence , therapie de couple toulouse avis pharmacie guynemer amiens nord Product Design Suite Ultimate precio Guatemala, Product Design Suite Ultimate donde comprar en Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34363#>Product Design Suite Ultimate donde comprar en Guatemala</a> Product Design Suite Ultimate precio Guatemala Product Design Suite Ultimate barato. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador traitement lupus pharmacie de garde sens .

Zatím bez slepic