Jírovcův paradox

Autor
Štítky

Jírovec, jakýsi krajan z Kanady, psával na PL články o tom, jak to chodi v Kanadě. Byl spíše kritický k místnímu multikulti, mělo to hlavu a patu, člověk si tolik hlouposti ani neuměl pořádně představit, a byl rád, že je doma.

Pak ale napsal, že češi jsou rasisti a myslí si, že černoši a arabové jsou nějak geneticky horší (hloupí nebo méněcení, čertví, jak to přesně napsal) a něco jako, že jsou ti češi tímno... řekněme mimo. Objevila se tam řada znechucených komentářů a krajan Jírovec už pak přispěl jen minimálně.

Mno, já si myslím, že myslel spíš na to, že občas někdo v Čechách dělá, jako kdyby nebyl ani jeden černoch, kterej je schopen vystudovat medicínu, účetnictví nebo práva, ale to není, co tam ten Jírovec skutečně napsal.

Jo, občas i tohle v čechách někdo řekne, ale je to spíš v rámci toho, že menšiny maj v Americe všemožné úlevy a kvóty, takže to že má někdo lékařský či právnický diplom ještě neznamená, že má odpovídající inteligenci a znalosti, spíš naopak. Někdo jo, někdo ne. Kdyby žádné kvóty nebyly, tak by to znamenalo, že kdo ten diplom má, ten si ho doopravdy zasloužil. Takhle kvóty znamenají jen celkové potvrzení méněcennosti menšin a lidi to tak chápou a že se jim za to nadává na tom nic nemění. Spíš to utnou, odepíšou všechno šmahem, aby to nemuseli ani poslouchat. 

Konec konců tohle známe také, třídní původ (a později znormalizovanost) otevíral či zavíral brány ke vzdělání a proto ten socialismus vypadal jak vypadal. Místo, aby se ke vzdělávání dostávali všichni se stejnými šancemi, tak se na školy dostávali lidé nízké morálky a charakteru, s větším zájmem o titul a postavení než o vzdělání a znalosti. Někdy to skutečně pomohlo někomu nadanému, ale většinou to nebyla žádná sláva. Za první můžeme citovat Dietla, za druhé starýho Ratha či Pelikána, odiplomované členy charty, ale i soudruhy z prognostického ústavu, kteří i přes osobní sympatie a vzdělání ukázali v devadesátkách velmi neslavný nedostatek znalostí, zkušeností, úsudku, předvídavosti, morálky, opatrnosti, nedůvěřivosti, rozhledu, ráznosti a hlubšího porozumění, zato přebytek drzosti, samolibého ignorantství a nezodpovědnosti bez hranic.

Ke smůle krajana Jírovce, genetika se nedá obelhat a pravidla evoluce platí pro všechny stejně. Tak jako tak budete v nějakém prostředí a to prostředí bude nějak třídit populaci, privilegovat jeden soubor kvalit a handikapovat jiný a jinak to nejde. 
Protože na zeměkouli nejsou všude stejné podmínky, bude prostě skupina od skupiny přizpůsobená svému prostředí a to podle rozhodujících faktorů přežití.

Jestli v nějaké populaci bude každé odchýlení od tradic předků následováno efektivním trestem smrti, tak vám nevznikne vynalézavá populace ani náhodou. Vznikne vám populace, která bude skvělá na zachovávání tradic předků.

Podívejte se na americké indiány nebo na australské černochy. Američtí indiáni žili v kmenech, v Austrálii dokonce jen v tlupách. Znali bělochy aspoň 200 let a co od nich odkoukali? Někdo chce polemizovat, že v dokumentárních filmech vidíme jen tu primitivní část populace? Dobře, ale jen se podívejte do Hongkongu, co odkoukali číňané. Nebe a dudy.

Jako třídící faktor funguje úplně všechno. Černá kůže lépe odolává slunci, ale brání vstřebávání vitamínu D. Bílá to má obráceně.

Evropani jsou schopni trávit sýr, indiáni z Ameriky nebyli, těm je ze sýra špatně. Tak měli Evropani o zdroj potravy více. Jak to začalo v Evropě? Objevil se někdo, komu přetrvala schopnost trávit mléko, jeho potomkům to přinášelo výhodu a jeho geny se rozrostly populací.

S alkoholem to samé. Pivo bylo převařené a tedy bezpečné pití. Nevýhodou, i když zábavnou, byl alkohol, co vás opil. Ale ti, kdo měli geny, kterými se dal odbourávat alkohol, se z toho rychle dostali a druhej den mohli jít něco dělat. Ti co na odbourávání alkoholu neměli geny, byli ožralí skoro pořád a vymřeli. Muselo to být po objevu piva, tehdy na začátku civilizace, asi jako později s věčně ožralejma indiánama v americe. Vynález piva rozdělil populaci na ty schopné odbourávat alkohol a na ty neschopné ho odbourávat. Ženský pak už výběrem neožralů uděly zbytek.

Navíc pivo bylo bezpečný pití, s kterým se vyhnete choleře a díky alkoholu se ti s genem na jeho rozkládání rozmnožovali daleko líp. - Když přišel alkohol do Ameriky, udělal s indiánama to samý, co o tisíce let dřív s bělochama a blízkým východem. Běloši v Americe nemohli vůbec za nic. Jestli nějakej hospodskejch prodával indiánům ohnivou vodu a dělal z nich alkoholiky? No a co, kdyby to nedělal, tak se indiáni jako všichni dožili nerasistickýho dneška a u každýho krámku s chlastem by byl policajt a odháněl indiány pro jejich dobro, aby si pivka nelízli? Jako vážně? A oni by si nemohli sednout k internetu objednat si pivovarnický náčiní či destilační přístroj a vyrábet si chlast sami?

Teď běžel film o Madagascaru, maj tam komáry s malárií. Evropskej filmař tím trpěl, ale jeho místní manželka míň. Malgaši prý 
nemají kulaté červené krvinky, ale srpkovité. Na malárii jsou odolnější, ale zato však všichni místní působí tak nějak přiospale. No, jak to asi tak dopadne s jejich dětma? V Evropě budou za ty přiospalé, na Madagaskaru za chcípáčky, nakonec v Evropě z potomků přežijou ti, co maj krvniky kulaté a na Madagaskaru ti, co je mají srpkovité. 

Jeden postarší antropolog jednou nadšeně vyprávěl o svém zážitku z Afriky. Kmen který zkoumal tam dělal nějakej ten iniciační rituál, věčer, zapálený ohně, bubny, rámus. Mladí mužové udělali kruh, poklekli na zem, mladé černošky tančily kolem a vždycky přišly, daly hochům stehno na ramena a hoši měli jejich nahatou kundu akorát před obličejem, černošky pak odtancovaly o jednoho dál. Antropolog se při tom vyprávění tetelil, jakoby mu ještě stál a vysvětloval, jak to bylo super, takže se přímo vnucovala myšlenka, že následoval grupáč každej s každou, ke kterýmu se pan antropolog taky připojil. - Promiskuita ženské části populace má přímej vztah k velikosti penisu, protože když souložíte s ženskou do které se už někdo vystříkal, penis funguje jako píst, který vagínu od předchozího spermatu zase čistí a na to je lepší velký penis. Nositelé velkých penisů se rozmnožují lépe v promiskuitní společnosti. Na druhou stranu v Číně, kde je po staletí obrovský společenský tlak na manželskou věrnost, dívky a manželky byly drženy doma, tak tam se jim naopak penisy zmenšily, protože majitelé velkých penisů se k cizím vagínám nedostali a když jste měl malýho pindíka, ale byl jste pracovitej jak mraveneček, tak jste i tak mohl mít nadprůměrný počet manželek a potomků. 
 Vzhledem k tomu, že není žádná vazba mezi velikostí penisu a vynalézavostí či pracovitostí, ten kdo potřebuje vynalézavou populaci radši přihodí svým pracovitým poddaným i právo držet si svou ženu pod zámkem (aby je tak motivoval). Naopak v kraji velkých penisů, kde je i tak snadný živobytí, se nositelé velkých penisů postaví proti jakékoliv společenské reorganizaci, která by je zbavila kurvoidních zábav. Vynalézavost ani pracovitost není třeba a ženy jsou všech. 
 
Ve výsledku máme i v USA populaci černoškých umělkyň, co přijdou s takovým vynálezem jako je kurvoidní tanec twerk, celý o tom, jak kroutit a natřásat zadkem a na druhou stranu asiatští slušňáci v kravatách studující a pracující až do noci. Jsou to až klišé.

Jaktože si americkýho žida nikdo ani nepřestavuje jako usměvavýho lepmla sedícího spokojeně na zápraží rozpadajícího se baráku se zásobou piva či flaškou Tennessie Honey. Jaktože ani šílená americká mk-propaganda nevykresluje černochy jak majitele zastaváren a zlatnických krámků v New Yorku a nevykládaj se vtipy o tom, jak umírá černošský strýček Tom a jedinou jeho starostí při pohledu na shromážděné příbuzné je to, kdo vlastně zůstal ve kšeftě. To nikoho ani správně nenapadne.

Jírovcův paradox je o tom, že čím víc se snažíte dokazovat, jak jsou všechny populace stejné, tím víc upozorňujete na to, že doopravdy, doopravdy nejsou.

Afrika vypadá jak vypadá, protože tam jsou afričané a ne protože tam sotva sto let vládli Evropané, co před padesáti lety zase odtáhli. Jestli nás jednou Afrika dohoní a třeba i předhoní, tak to nebude konečný důkaz toho, jak měli všichni Jírovcové světa pravdu, ale stane se to, že lemplácký afričani vymřou a přežijou jen ti, co se nám podobaj charakterem a je jedno, že budou mít rozplesklý nosy a černou kůži. Ti vytvoří stejnou či lepší společnost než je ta naše.

Genetika se prostě nedá obelhat.

Komplikovaná civilizovaná společnost je totiž stejně třídící faktor přežití/nepřežití jako alkohol nebo malárie. Co nám řekl velký nárůst kriminality od migrační krize? Neměli jsme tady vlastní zločince? Vrahy, rváče a znásilňovatele? Měli i když daleko menší procento. Co s nima děláme? Zavíráme je do vězení, před tím jsme je popravovali, obojí vylučuje jejich geny z populace. Ale ten obrovský nárůst zločinnosti nám říká co? Že procento zločinců je u nich větší. Jejich genofond je úplně jiný a je jemně doladěný na úplně jinak organizovanou společnost.

Samozřejmě, že se můžou dokonale integrovat. Když budeme vybíjet, všechny jejich vrahy a znásilňovatele, jak jsme to dělali po staletí s těma našima. Aha, ale to jsme bojem proti rasismu rovnou zpátky u nacismu. Nebo je necháme pobíjet ty slabé a bezbranné (jak jejich, tak naše) a jsme u toho nacismu taky. To, že jsme dneska na naše vrahy tak nepřiměřeně hodní je jen proto, že jich je tak málo a to pomalu končí, protože to drasticky přibývá.

Jestli jsou jejich společnosti násilnější než naše, tak si podle toho za staleti doladily i genofond svojí populace. Co si pošahanej Jírovec myslí, že na evoluci udělá bu-bu-bu a ona přestane fungovat, aby mu nekazila ideologii?


Samozřejmě, že to je napřed o genech.

Náboženství je evoluční faktor jako všechno ostatní. Jakou populaci asi tak upřednostní/vyhladí nábožeství hlásající "modli se a pracuj" jako v Rakousku? Jakou populaci asi upřednostní/vyhladí náboženství hlásající, "kdo je chudý, toho pánbůh nemá rád" jako v Holandsku? Jakou populaci asi tak upřednostní náboženství, kde se pod trestem smrti nesmí kritizovat prorok, imám ani rodiče.

Co se tak stane samostatně myslícímu dítěti, když prohlásí, že prorok píchající šestiletou holčičku byl pěknej úchyl? Na rodiče půjdou mrákoty, protože když nic jinýho, jestli tohle řekne někde venku, tak z nich budou přinejmenším vyvrhelové a nejspíš špatně skončí celá rodina. Ti rodiče to dítě zmlátí do podřízenosti a když se dítě nedá, tak ho zabijou podle principu přežití ostatních dětí je důležitější než život jednoho. Když si to dítě počká do dospělosti a pak to začne říkat, tak s ním rodina přeruší styky, nějakej imám na něj třeba i vyhlásí fatvu a ve výsledku tu máme samostatně myslící exmuslimku, co žije v USA a veřejně říká, co si myslí, musí mít celý život ochranku, spí po hotelích a neustále má sbalené kufry, protože jí neustále hrozí zabití a hlídat ji je náročnější, než hlídat přeběhlíky mafie. Většina kriminálníků si pro mafii prsty pálit nebude. Muslimovi může rupnout každýmu. Její fotr na ni sere a jestli chcípne, tak je mu to u prdele.

Doopravdy si krajan Jírovec myslí, že náboženství, co funguje takhle, nevyprodukuje populaci tupých opakovačů? Ti v tom prostředí budou prospívat nejlíp, když je jim šito na míru. 

Jestli nám chce Jírovec dokázat, jak jsou na úrovni populací stejně schopní jako my, tak ať nám napíše na jeden seznam, co všechno vynalezli běloši a co muslimové a vedle ještě černoši. Běloši vynalezli skoro všechno od aspirínu po zápalky. Ten seznam nebude mít konce. Když fanatičtí multikulturní náckové na londýnské univerzitě chtějí víc rasové vyváženosti mezi sochami vynálezců a objevitelů, tak je musej odebrat všechny, protože tam místo bělochů nemají koho dát. 
 

Čím víc se mi vnucujou cizí kultury, tím víc si začínám uvědomovat, jak nekonečně dobrá je ta naše evropská a jak je daleko před ostatníma. Tím nebudu popírat výkony Japonců, Jihokorejců nebo Číňanů, ale to je pořád ještě naše evropská kultura, kterou převzali a v detajlech vylepšili. Všechny velké vynálezy však i tak pořád ještě jdou z Evropy a z Ameriky.


Pro mk-politruky by bylo úplně nejlepší, kdyby vůbec neargumentovali, protože vás z čiré hlouposti jen donutí rozebrat si, jak to vlastně je a místo, aby vás přesvědčili, tak vás jen ztratěj.

Jírovcovi se povedl efekt Freda Mercuryho, kterýmu nestačilo, že mládenci v USA poslouchaj jeho muziku a nezajímá je s kým prcá. Tak přesvědčil celou skupinu, aby se převlíkli za ženský a exhibovali se jak hysterky v ženským oblečení po celej klip. Výsledek se dostavil. Jestli do té doby nikoho nezajímalo do koho Queeni rvou penisy, tak když už to věděl každej na celým světě, tak jste si jako mladej kluk nemohli v USA pustit jejich muziku, aniž byste neměli posměšky na poslouchání buziků i na vaši vlastní sexualitu a prodeje desek v USA poklesly. 

Celá pošahaná multikulturní propaganda víc a víc popírá samu sebe.

Příchod migrantů do Evropy v takové mase jen ve vší nahotě ukázal, že tu nemaj, co dělat a jak moc jsou cizí. To, že tlusty ošklivky a odkvétající padesátky mají sexuální žne, protože nadržení barevní mladíci jima nezhrdnou za dokumenty či privilegium poslat domů fotku se světlejším potomkem, Evropě žádnej přínos nedá. Zrovna taky by se mohly do Evropy dovézt dva milióny kozatejch rusek, bělorusek a ukrajinek, popřípadě asiatek k sexuálnímu ukojení chlapů neúspěšnejch na pářicím tržišti. Jen by z toho šly všechny ošklivý feministky do kolen (snad kromě tý lesbický půlky, co by měla něco ženštějšího na lízání).


Nejhorším místem Itálie je Sicílie a ta byla taky okupovaná Maury a geneticky je to na nich vidět. Staří řekové byli kdysi majákem inteligence, racionality a kultury. Pak byli okupovaní Tureckem a vlastně se půlka Řecka jmenuje dodnes Turecko. Ač se řekové s turky nenávidí, navzájem mají promíchané geny a stará sláva je definitivně pryč. Něco vyřizovat s řekem a něco mu vysvětlovat je utrpení a napřed si je oťukejte, než jim zmíníte postavu z řecké antiky. Nemuseli by vůbec vědět o kom mluvíte a navzájem byste si o sobě mysleli, že jste pitomci.

Portugalci, kteří kdysi ovládli půlku světa a pak si domů navozili mraky barevnejch jako národ upadli. Jsou celkem hodný, ale troubovitý. Portugalky jsou uřvaný nány, pokud možno se řvoucíma harantama okolo.

Latinská Amerika a USA jsou nebe a dudy, i když se v obou promíchali indiáni, černoši a běloši. Jenže v jižní americe se navzájem prokřížili a v severní žili vedle sebe jak olej a voda a tak se ze severní stala velmoc a z jižní její zadní dvorek. V severní Americe se chovaj k černochům a indiánům paternalisticky a omlouvaj je, jak provinilí rodiče postižený dítě. V jižní na ně kašlou, jsou rovnoprávný, tak ať si klidně chcípaj.


Jihoafrická Republika byla za appartheidu civilizovaná země, kde všechno fungovalo, donutili ji zrovnoprávnit černochy. Teď je to země, kde se usadí tak akorát Krejčíř. Bílí jihoafričani utekli do Austrálie, Evropy a USA, bílí farmáři jsou vražděni a země upadá do chaosu, až tam bělochy vybijou úplně, tak nebudou mít co žrát.

Kdysi kvetoucí Kongo po odchodu Belgičanů v chaosu dávno je a polonahé děti tam u prašné silnice prodávají řidičům náklaďáků na jehle pečené krysy. Celá Afrika po odchodu Evropanů upadla, kdežto Asie jde nahoru. Možná stejně, jako kdyby tam běloši zůstali, možná i víc, i když zatím pořád jen opisují evropské vynálezy. Nevím o ničem podstatným co by bylo vymyšleno přímo v Asii. Okopírováno a dotaženo ano, ale vymyšleno ne. 

Jižní Korea, Hong Kong, Singapur a Japonsko na vrcholu už jsou. Čína se probudila ze staleté letargie, zahlcuje svět svým zbožím a skupuje, co je kde hodnotného na prodej, půdu na Ukrajině, přístavy v Řecku, naleziště v Africe, upadající firmy po západě.

Muslimské země žijí podle toho, co maj k prodeji, ale že by se v Egyptě, Tunisku či Maroku stavěly továrny na LED televize, nebo smartphony to ani náhodou. Bohatá Saudská Arábie kromě povolenek těžby ropy nic nemá, na univeritu tam chodej i holky, ale jde jim to jednám uchem tam a druhým ven. I když jsou uprostřed písku, žádný místní silicon walley se nekoná. Vypadá to tam sice jak ve futuristickým filmu, ale všechno je to koupený na západě. To samý SAE. Burž Khalífa trčí k nebi jak kostlivcův spár, ale celý to tam je jen zábavní park na kraji pouště. Můžete si tam zalyžovat uprostřed pouště když je venku 40, ale sotva tam na místní univerzitě potkáte nějakého budoucího Grahama Bella, Nicolu Teslu či Renoira. Na celém světě neni dost kokainu, který by vás k téhle myšlenkce mohl inspirovat. Práci středních kádrů tam dělaj běloši, turci a arabové ze severní Afriky, dělníkootroky indové a pakistánci, pořád ještě mentálně na úrovni před příchodem bělochů.

Když francouzi otevřeli v Maroku firmu na letecký díly, tak to po 3 letech vzdali. Když koupili američani leteckou firmu v Čechách, tak ji tunelovali a tajně z ní vynášeli plány a díly.

Když jsem tady v čechách poslouchal starýho Syřanu, co tu za socíku vystudoval, pak žil doma, pak v Egyptě a pak zas tady a na starý kolena si hrál na spisovatele povídek, tak mi bylo smutno za ně, protože to bylo tak neuvěřitelně dětinský a hloupý, ještě horší než Malý Bobeš. 
 

Jo, češi mají rasové předsudky a myslí si, že za to může genetika. To je tak, když se v kraji říká, že je chytrej/blbej po tátovi.

Tereza Boučková, která se po sexuálním obveselování VH, dala na vychovávání cikáňat, může vyprávět, co dokáže genetika.

Rodina Lukačevičů, kde půlka vrhu je od jedné matky a sociální případy a druhá půlka od druhé matky a IT velkokapitalisti a přitom všichni vyrostli spolu, to taky genetiku prostě nepopírá.

Ale co bychom nebláznili a nehledali zdůvodnění jinde, když je to taková zábava. 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Citace z článku:
"Doopravdy si krajan Jírovec myslí, že náboženství, co funguje takhle, nevyprodukuje populaci tupých opakovačů? Ti v tom prostředí budou prospívat nejlíp, když je jim šito na míru."
...
"Čím víc se mi vnucujou cizí kultury, tím víc si začínám uvědomovat, jak nekonečně dobrá je ta naše evropská a jak je daleko před ostatníma."

Začnu spíše té druhé citace, byť se to nevztahuje pouze na ní:
Nechci vám nic vnucovat Čmoude ani vás zbytečně negovat, byť z psaného textu to asi tak vyzní :-(.
Dalo by se asi říci, že v genetické výbavě Evropanů je maximalizována schopnost posuzovat všelijaké chování, popisovat ho a velebit či odsuzovat. Zkrátka zaměřovat se na chování, na jeho různé vzorce a neustále se ve všelijakém chování rýpat.
A pak za druhé posuzovat vyspělost všech kultur podle toho, co dokázali ztechnologizovat ve vnějším světě {resp. jak se dokáží chovat v technologiích a robotizaci, nic jiného než opět nějaké chování v tom není}.

A k první citaci resp. údajnému jejich univerzálnímu tupounství:
Doopravdy v "islámské kultuře" nevidíte nic, co by na hony překročilo tu evropskou a co ta evropská v podstatě nikdy nemá nárok dohnat natož v tom být lepší? Já bych v tom přeci jen něco viděl, ale počítám, že se mnou standartně nebude souhlasit vůbec nikdo.
To co podle mě evropská kultura nikdy nedožene je rétorika! Můžete na různé arabáše hledět jak na enormní tupce, ale doposud mi nikdo z těch naprosto lepších evropanů nevysvětlil, jak je možné, že různí týpci z těch údajně totálních tupců dokáží přilákat do boje za jakýsi morbidní chalífát [byť vytvořený a řízený podle mě amíky] docela dost tisícovek evropanů, z jejichž návratu do evropy jsou (návratu evropských bojovníků za ten chalífát) zesráni všichni ti lepší vůdci těch lepších evropanů.

Tady v tý skvělý a ve všem lepší evropě se dávají miliardy do všelijakých propagand a další miliardy do všelijakýc antipropagand a bojem s propagandami a rétoricky tu nepřesvědčí nikdo v podstatě nikoho na 100%.

Zato ale třeba ti všelijací arabášští prý tedy nadtupouni jsou schopní během několika týdnů či měsíců rétoricky zpracovat všelijaké jedince, že na sebe nechají naládovat pásy s výbušninami a jdou se odpálit. {Natvrdo by se možná namísto rétoricky zpracovat nechalo napsat i přeprogramovat -- a co se přeprogramovává nejjednodušeji? Robot s otevřeným zdrojovým kódem :-). O tom kolik evropanů už se chová spíš jak roboti a o tom, jak o sobě odhalují otevřeně všechno, nemá smysl pojednávat. Výsledek si asi zhodnotíte sám -> namyšlení evropané své přeprogramování těm tupým primitivním arabášům jenom sami usnadňují!}

P.S. Skutečně to není myšleno jako rýpání, ale zajímavě jste rozebral různé "populace" všelijak po světě a tak si můžete třeba tipnout, kde jsou zase dobří třeba na paměť!

Zatím bez slepic

Spíše bych tipoval, že vezmete dva logické rozpory v Čmoudově textu na podporu Vaší argumentace. Jeden, kdy Turky popisuje jako méněcenné, a druhý větu o SAE: "Práci středních kádrů tam dělaj běloši, turci a arabové ze severní Afriky, dělníkootroky indové a pakistánci, pořád ještě mentálně na úrovni před příchodem bělochů." Takže asi nějací schopní v Turecku a severní Africe budou.
Co se týká Arabů, ve středověku vynikali v lékařství, ale v paměti to opravdu ne. A jestli si mám tipnout, kde jsou dobří na paměť, jsou to Polynésané s jejich tradicí ústního přenosu stohů legend a bájí. Jejich praxe kanibalismu vyselektovala méněcenné jedince z genofondu.

Čmoud neuvádí, jak dlouho by případná selekce negativních genů z populace trvala. Přesto máme v historii příklad u skandinávských Vikingů. Ti za zhruba 250 let období vikingské kultury vyselektovali zlodějské geny z populace. Věřili, že zloději jsou postiženi Lokim (jejich záporácký bůh). A jestliže je někdo tak chudý, že musí krást, nemá kromě svého života nic jiného, co může dát v náhradu. Tak chycené zloděje pověsili. Takže jim zůstali buď nejchytřejší zloději nebo měla skandinávská populace na dlouhou dobu nízkou úroveň korupce a kriminality. Efekt začíná mizet až v dnešní době s příchodem grázlíků z Afriky. Kdo asi tak v Africe může vydělat na cestu do Evropy, jejíž náklady by poslaly průměrný český rozpočet do exekuce? Většinou zločinci, zkorumpovaní politici a jejich potomci. vlastní pílí málokdo. A tak nám sem přichází multikulturní obohacení, které v dalších generacích přinese jen geny kriminálníků do populace a více práce pro policii. To přinese v dalších krocích nutnost sebeobrany a nakonec vlnu genetických čistek, ale to je další budoucnost, kdy geny pošahaných multikulturalistů vymýtí sami příchozí muslimové (homosexuálové mají ještě pár let, aby se naučili létat, až je muslimové budou shazovat z vysokých míst) a dílem mísntí populace odmítající multikulti propagandu. O idiocii v německé policii ukazuje fakt, že syrská vláda Němcům nabídla informace o příchozích Syřanech. Němci odmítli a tak jim zůstali všichni kriminálníci na hrbu. V podstatě je pouť do Evropy pro muslimské a africké kriminálníky restart jejich životů. Dostanou odpustek od Angely Merkelové a začnou život nanovo nezatíženi kriminální minulostí. To se netýká těch, kterým peníze na cestu dala neziskovka.

Na podporu tvrzení Kamila Landy lze doložit příklad, že zatímco v Saúdské Arábii nesmí být postaven kostel a nikdo za to muslimy moc nekritizuje, v Římě je mešit už několik.
Bojovníci islámského státu z evropské populace jsou jen jedinci, kteří by i tak upadli do područí nějaké náboženské sekty, a že se jich vylíhlo! No tak věří v božský původ Mohameda, který byl po jednu etapu svého života pouštním loupežníkem a měl devítiletou ženu Aišu.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já tu rétoriku uvedl jako něco ryze konkrétního, stejně jako to, že evropani jsou podle mě posedlí hledět prostě na všelijaké chování ve vnějším světě, že už snad nic jiného ani nemají a pokud mají, tak si to tou posedlostí na zmiňované beztak podle mě odrovnají.

Neberte následující prosím jako kritiku, i když vám to třeba z psaného textu bude vyznívat, kritika to není.
Ono nějaké konkrétno je alespoň něco o čem se dá bavit konstruktivně než stále omílat všeobecné fráze, které k žádným použitelnostem nevedou. Všeobecná je třeba i ta vámi uvedená citace -- zkráceně: "... pořád ještě mentálně na úrovni před příchodem bělochů." Ta frázička se tváří sice konkrétně, ale co skutečně konkrétního popisuje v množině té mentality? Nic! Hned na to jste připsal něco, co se tváří opět jakoby konkrétně "Takže asi nějací schopní v Turecku a severní Africe budou.", ale zase je to jen neurčité (byť z kontextu článku to samozřejmě vychází) -- že nějací schopní tedy jsou. V čemsi. (resp. tedy v technologickém chování ve světě).

Ale tu rétoriku (především všelijaké měnění tónů hlasu, rychlost mluvy a vkládání pauz) já osobně považuji za nejrozvninutější u Arabů - ovšem tím u Arabů to myslím stejně jako bych napsal, že třeba všelijaké superexpertní vynálezové bastlení je naprostou doménou Čechů :-).

Takové jakoby jasné věty jež však nedokáží vůbec nic konkretizovat mě nějak setsakra přestávají bavit. Nechci tím nijak dehonestovat Čmouda, to rozhodně ne, článek je podle mě výborný a hodně originální :-). Ale vyslovovat jakási "univerzální moudra" a nebýt schopen vůbec nic konkrétního vyřešit - však stačí se mrknout do politiky či ekonomie apod. Přehršle obecných keců vydávaných za jasná moudra a konkrétní vyřešení žádná, jen čím dál větší marast.
Na druhou stranu musím uvést, že zaměřovat se na něco konkrétního = většinou se tím onen konkretizátor stává posedlý a už pak nebývá schopen vnímat nic jiného. Ta posedlost se zaměřováním se na chování ve světě rozvinutá u evropanů je podle mě jasně viditelná.

Myslíte že když si jsou různí Arabové schopní zapamatovat třeba celý Korán, že nevynikají v paměti? Najděte evropany, kteří si přesně zapamatují asi 80 tisíc slov (to je zhruba délka Koránu). Asi jich moc nenajdete :-).
Četl jsem třeba knihu https://vlkovobloguje.wordpress.com/2018/04/22/tip-na-dobrou-knizku-mis… a v ní autor uváděl, že byl hodně překvapen ohledně schopnosti jeho Afgánského průvodce si pamatovat slova - byť to nebyli Arabové, v Afgánu se mluví primárně jinými řečmi. Provázeli ho částí Afgánu dva přidělelní vojáci a po pár týdnech v nějaké vesnici se jeden z vojáků bavil s nějakým vesničanem a tomu vesničanovi řekl prý snad úplně všechno, co ten autor knihy za svojí cestu povídal. Autor z toho byl docela v šoku a sám vůbec už nevěděl, co za tu dobu řekl, ale ten průvodce to ze sebe sypal naprosto snadno.

O těch polynésanech jsem též slyšel, kdysi mi jeden známej vyprávěl, jak to v nějaký oblasti dělali - sešla se banda chlapů a každej si prý zapamatoval část textu a vzájemně si prý opakovali zapamatované kousky a připojovali k nim kousky od ostatních tak dlouho, až to všichni znali zpaměti. Ovšem ten kanibalizmus ty slabé nějak nevyselektoval, ono se to tak zpočátku sice mohlo jevit, ale pak se tam někde třeba začala rozvíjet nemoc kuru -- a ostatně co čekat od údajnýho inteligenta když udělá naprostou blbost? Že mu tím inteligence stoupne :-)? A kor když v tý blbosti bude pokračovat - že se nestane blbcem :-)? [ale v zeměpisu jsem sláb a možná že ta nemoc kuru byla trochu jinde než v tý polynésii, pro mě to je zeměpisně tak akorát -> někde asi pod tim je na glóbusu Austrálie :-(]

Já mám ještě určitou paměťovou "zainteresovanost" třeba u jiných domorodců -> a mám podezření, že oni nějak tím neustálým omíláním příběhů a hučením jich dokola do dalších generací sice silně trénují paměť, ale podvědomí si zasírají permanentní křivdou http://k.n.o.b.sweb.cz/K%20ATLANTIS%20PROTI%20MU.pdf a tuhle křivdu taky mají řádně ukotvenou v "genech".

Ono ale i paměť má také vícero oblastí. Kdysi jsem trochu trénoval jedno bojový umění a tam nám zase zmiňovali "pohybovou" paměť -> což kdo jí měl prý rozvinutou tak si snadno zapamatoval různý sestavy různých pohybů, chvatů, úderů, kopů atd. - třeba nějaký kungfu má různý pohybový sestavy hodně dlouhý a prý je na to potřeba právě ta pohybová paměť. V musadu na to byl IQ test pro policajty -> při rozcvičce když se prostě točilo oběma rukama dokola, tak tou jednou točit dopředu a tou druhou na opačnou stranu -> docela sranda to byla, než se to člověk naučil :-).

Ti Vikingové s tím vražděním zlodějů jsou zajímaví. Kdo by asi přežil v Čechách, kdyby se zloději vraždili :-)? Nechtěl bych zde při takových postupech dělat funebráka, páč ta šichta by byla nezvládnutelná.
Loki je podle mě u Lakotů v Severní Americe nazývám Iktómi (pavouk).

A co se týká údajné pedofilnosti proroka Mohameda, tak je vidět, že u Čecháčků začíná svítat na lepší časy :-):-):-)! Aiše už dáváte 9 let, což je oproti šesti či sedmi rokům uváděných jinými našimi spoluobčany přeci jen věkový pokrok :-). Já osobně si myslím, že prorok Mohamed žádný deviantní loupežník nebyl a že Aiše bylo 17. Myslím, že nejzajímavější rozbor tohoto "tématu" uvádí Abdulwahab Al-Sbenaty http://www.koran.sk/O%20veku%20Ajsi%20prorokovej%20manzelky.pdf - je to vskutku velmi zajímavý rozbor :-). Definitivně se ale naše duše dozví u Soudného dne :-).

Díky Gerde za váš příspěvek, početl jsem si, popřemýšlel ... kvalitně :-)!

Zatím bez slepic

Také jsem si se zájmem přečetl Váš příspěvek. To o těch schopných v Turecku. V jedné části textu se Čmoud zmiňuje, že Turci nejsou schopní, a v další části, kde jsem použil doslovnou citaci ohraničenou uvozovkami, píše, že Turci a obyvatelé severní Afriky vykonávají v SAE práci středních kádrů společně s bělochy. Přesněji šlo o větu:

"Práci středních kádrů tam dělaj běloši, turci a arabové ze severní Afriky, dělníkootroky indové a pakistánci, pořád ještě mentálně na úrovni před příchodem bělochů."

A na to jsem reagoval, že tedy nutně nějací schopní obyvatelé v Turecku a severní Africe budou. Tedy minimálně obstáli spolu s rasou bělochů při řízení pracovníků v SAE.

To o zapamatování 80 tisíc slov Koránu zase není tak obtížné, pokud ten dotyčný archaické arabštině rozumí a pokud se Korán učí třeba 30 let. Protože začínají v mládí a zřejmě si tím krátí dlouhou chvíli při pasení ovcí, tak to zase takový zázrak není. Herci z ČR by to po tolika opakováních dokázali také, a určitě se neučí celý Korán najednou, ale sútru po sútře.

Co se týká nemoci kuru, tak to je záležitost Nové Guineje a to je Melanésie. To je zhruba od Nové Guineje přes Šalamounovy ostrovy, Novou Kaledonii po Fidži. Na sever od ní Mikronésie a je známá tím, že ji za 2. světové války okupovali Japonci. Na východ od Melanésie je Polynésie, což je zejména oblast korálových atolů kolem Tahiti. Od Samoji na západě po Velikonoční ostrov na východě, od Havaje na severu po Nový Zéland na jihu. Nemoc kuru se rozšířila na Nové Guneji kvůli pojídání mozků, ale současně si tím vytvořili odolnost vůči Alzheimerovi a Parkinsonovi.

Loki a Lakotové. Na Novém Foundlandu byla vikingská osada, jejíž obyvatelé zmizeli. Nezemřeli, žádné známky bojů nebyly, ani hroby se nenašly, obyvatelé prostě zmizeli. Tak je klidně možné, že se smísili s nějakým indiánským kmenem, třeba Lakotů. Ti původně žili podstatně více na východ na březích velkých jezer, a vytlačili je až Algonkini s palnými zbraněmi. Tak jestli Vikingové doputovali k řece svatého Vavřince, což není nijak daleko, mohli se po ní a jejím přítoku řece Ottawě, jezeru Nippising a Freancouzské řece dostat až na Huronské jezero. Ten krátký travers zvládali francouzští lovci kožešin a Vikingové podobné přesuny lodí po pevnině zvládali na krátké vzdálenosti do 10 km také (doloženo v Bělorusku a na Ukrajině kolem peřejí Dněpru). Tak je klidně možné, že se Vikingové smísili s Indiány a zanechali jim Lokiho.
S tím věšením zlodějů šlo o fakt. Nezkoumali, proč ten člověk krade, ale pověsili jej, což byla potupná smrt (chtěli raději zemřít v boji a hodovat ve Valhale).
Mohamed se stal loupežníkem, když utekl s druhy do Medíny a neměl prachy. Měli hlad a živili se datlemi a vodou, tak udělali loupeživý nájezd, což v tehdejší době nebylo považováno za nic nečestného, ale za obvyklý beduínský způsob získání velbloudů a ovcí.
Po Chadžížině smrti se Mohamed oženil s Aišou, dcerou Abu Bakra, které bylo podle všeho 6 let v době sňatku a 9 let v době, kdy s ní měl Mohamed pohlavní styk (podle hadíthů, zatímco podle at-Tabarího k tomu došlo v 10 letech). Ale 17 let v té době Aiše nebylo ani náhodou. Byla dítě. Na obranu Mohameda uvedu, že v té době byly dětské sňatky v Evropě také obvyklé, ale ke konzumaci manželství docházelo až později, zhruba ve 14 letech. Ale Mohamed zanechal i návod, jak mít pohlavní styk s dětskou manželkou, takže k tomu došlo asi opravdu v těch 9 nebo 10 letech.
Sice bychom měli u každé citace Mohamedova jména uvádět: "Mír a Boží požehnání s ním.", ale bylo by to dost únavné opakování. Podle Koránu Vaše duše obdrží sexuální požitky o soudném dni, přesněji 72 panen. Má to jeden háček, protože se nikde v Koránu nemluví o faktu, zda panny budou nutně ženského pohlaví. Může to být také 72 transsexuálů nebo homosexuálů. Což zdůvodňuje nenávist muslimů k homosexuálům. Tak pozor na Vaše přání o soudném dni!

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nemyslím si že by Lakotové převzali Iktómiho jako Lokiho od Vikingů, ale nevyvracím to, je to rozhodně zajímavá myšlenka :-). Ale asi o tom nemá moc smysl diskutovat, leda že bychom byli oba přeborníci na nějaké ty budhistické vhledy do "minulých životů" a žili jsme v těch místech a době :-). Nebo obdrželi Vize od Pánaboha jak to tedy bylo :-).

Je super, že už k té údajné prorokově pedofilii píšete "podle všeho" a nikoliv že to je natvrdo :-))). Asi jste nečetl ten Sbenatyho rozbor na který jsem tam dal odkaz (a předpokládám že číst to je prostě pod vaši úroveň). Ten například uvádí, že to co vy píšete nyní jako "podle všeho" tvrdí jediný údajný výrok proroka Mohameda. Ty výroky byly poprvé sbírány po více než století po Mohamedově smrti a je jich prý několik set tisíc. Je zajímavé, jak se různí odpůrci různých muslimů dokáží skálopevně držet jakési dehonestující fráze a skálopevně ji přijímat jako neochvějnou pravdu a jako takovou ji dále skálopevně šířit :-).

To, že by prorok Mohamed zanechal návod na styk s nezletilou je jedinečné tvrzení, opravdu jsem ještě nikdy nic takového neslyšel :-) -- takže jistě mi pošlete odkaz na nějaké ty zdroje kde se to tedy uvádí, nejlépe muslimské, ale to asi nepůjde, viďte :-)? Muslimské asi nebudou, že :-)? Pomlouvačské nemuslimské ale klidně můžete uvést, začínám přemýšlet že bych udělal nějaké PDF s neznabožskými nebo pámbíčkářskými unikátními pohledy na islám :-).
Když tvrdíte, že v Koránu je to obdržení 72 panen, hodně mi sem prosím taky číslo súry a verše :-). Nějak jsem to tam nikde nenašel :-(.

To o Soudném dni nebylo mé přání a divím se, že si to někdo jako přání mohl vyložit. Prostě jsem napsal, že věřím tomu, že se to při události zvané Soudný Den duše dozví. To myslím někde v Koránu je, že fakt vše bude v onom dni objasněno :-).
Měli-li by mít pravdu zapřisáhlí odpůrci muslimů a Aiše by bylo 6/9 let, tak bych byl zvědav, jak by to Pánbůh vtipně vysvětlil. Já věřím tomu, že jí v době svatby bylo 17 (možná 16 spíš kvůli bordelu s lunárním a slunečním kalendářem); a kdy se spolu poprvé s prorokem vyspali je mi šumafuk. Ale vtipný asi v Soudný den bude, jak se duše různých pomlouvačů muslimů budou svíjet a skuhrat a bude jim to hovno platný :-):-):-).
Ale ať si každý jede to své, když chce být všelijak zarputilý, ať je, já už nikoho přesvědčovat nechci.

Zatím bez slepic

Odpůrci muslimů vychází z Koránu, protože jej sami muslimové považují za božské vnuknutí Mohamedovi. V Koránu nesmí být změněno ani písmenko, proto je každý výrok v něm pravdivý pro muslimy a odpůrci muslimů jej už nemusí dále dokazovat. Stačí, že je výrok v Koránu. Co se týká výroků Mohameda sbíraných do hadísů, tam vše zahalil už závoj času, takže můžeme jen posuzovat jejich dnešní logickou návaznost na jiné výroky.
Vyjděme tedy z Koránu a verše 65:4, ve kterém si muž může vzít a mít sexuální styk s dívkou, která ještě neměla menstruaci. Což je dítě a sexuální styk s dítětem je pedofilie.

Tedy závěr je, že Korán pedofilii povoluje a houby záleží na tom, jestli měl Mohamed styk s Aišou v jejích 9 letech nebo 21 letech. Jestliže Korán styk v 9 letech povoluje, mohl jej mít i 54letý Mohamed s 9letou Aišou.

Zatím bez slepic

Ano, je to možný výklad :-). Já za sebe k 65:4 mohu nyní napsat akorát "NEVÍM" :-). Je to delší verš a komplikovanější, takže si ho nejsem v současnosti schopen z Koránské arabštiny pořádně přeložit :-(. Ale rozhodně Gerde moc díky za tenhle odkaz, to co z překladu zřejmě I. Hrbka dedukujete vy je velmi velmi velmi logické, to Vám všechna čest! Nicméně mě i po přečtení překladů i. Hrbka a obou A. Al-Sbenatyho vychází, že Váš závěr -- ač velmi logický -- je špatně. Byť je to prostě nyní na základě jakési vnitřní intuice a klidně si můžete myslet že muslimské předpojatosti :-). Rozhodně se tomu hodlám věnovat hlouběji a jestli k něčemu dojdu, doufám že to budu moci dát na svůj připravovaný web. Ještě jednou díky Gerde, tohle je od Vás velmi solidní!

Zatím bez slepic

Základní vadou islámu je fakt, že muslimové uznávají proroka Mohameda za příklad hodný následování a Korán za nezpochybnitelnou knihu. Z pohledu ateistické Evropy je to děsivé. Kdyby muslimové uznali, že Mohamed žil a napsal Korán v jiné době, takže ne všechna ustanovení Koránu je možné a vhodné dnes aplikovat, měli by po problémech. Tím by se rovnou vzdali pedofilie, vražd ze cti, přesvědčování jinověrců násilím, otázky postavení žen a jiných sporných ustanovení Koránu. Prostě by jen řekli, ano, v Koránu jsou sporná ustanovení, ale nebudeme je v Evropě vyžadovat. Pak by se islám stal jedním z evropských náboženství a všem by bylo lhostejné, jestli měl Mohamed styk s dítětem nebo ne. Bylo to v jiné době a za jiných podmínek. Nejde o to měnit Korán, ale jen sporná ustanovení nevyžadovat. Jenže toho muslimové asi nebudou schopni.

Zatím bez slepic

Pane Gerd, zajisté platí část Koránu 5:3 o zoufalství neznabohů :-). Jak moc zoufalí byli/jsou/budou není můj problém. Já mohu psát jen za sebe a snažit se zlepšovat sebe a snažit se nesrat do jiných. O většině lidí snaha lepšit sebe a nesrat se do jiných neplatí a to se promítá napříč časy i kulturami.

Evropa se dala na státotvornost a nikomu v tom to dlouhodobě nevyhovuje. Všelijak se to evropanům sere a sere a sere a trvalé štěstí to nikdy nikomu nepřineslo. Taky se Evropa dala na technologické budování a řekl bych, že trvalé štěstí to nepřináší též nikomu. Většina Evropanů však má tento svůj životní styl za nejlepší na planetě a jsou schopni se do krve hádat a bít za to, že prostě jsou lepší než jiní a i když to co evropané dělají samotným evropanům nevyhovuje, cokoliv se nechová podle jejich představ, je pro ně prostě špatné. Nevím nakolik to může souviset i s tím, že se většina evropanů taky dala pořádně na chlast :-). Jinde na planetě bývá co se týká většin podobné lpění a bití se za něco jiného (než třeba technologické budování a určování hlavně ostatním toho prý správného chování ve světě).

Mám za to, že i kdyby si mnozí nevykládali překlady textů z Koránu jako manuál pro pedofily, bylo by to stejně šumafuk a i tak by byli všelijak zoufalí a nespokojení; platno i kdyby třeba v Evropě nebyl jediný muslim.

Co se týká toho verše 65:4, koukal jsem včera na to. Projel jsem en zdroj s podrobnou Koránskou gramatikou (http://corpus.quran.com/treebank.jsp?chapter=65&verse=4), projel jsem cs vysokoškolské učebnice a gramatiku od Lingey a co se týká gramatiky, mohu říci jedno. Dost zajímavě se v tom verši míchají arabská slovesa perfekta a imperfekta v té část o těch pochybách, a nyní netuším co to znamená. Slovesa perfekta a imperfekta minulé/současné překlady nezohledňují, což se ukazuje jako dost neblahé. Není to ani samostatný verš a je součástí textu té súry od začátku a navazuje na něj ještě následující -> přirovnal bych těch 5 prostě k jednomu odstavci.

Nicméně ať to nenatahuji, ar gramatika vás stejně nezajímá. Z různých překladů zajisté se dá vyvodit, že by bylo možné se rozvést se ženou která ještě nemenstruovala, což tedy znamená, že předtím bylo možné se s ní oženit a mít s ní pohlavní styk. Koukal jsem trochu na to jestli někde není napsáno o svatbě - tedy zda-li je třeba nutné se ženit až se ženou která jíž menstruaci měla nebo dosáhla nějakého věku a to jsem nenašel (byť jsem nepročetl vše :-)). Nicméně četl jsem o dětských či chcete-li pedofilních svatbách např. v Pákistánu a je jasné, že někteří (početně klidně i možná mnozí) mí souvěrci si verš vykládají tak, jak jste popsal a berou pedofilii jako schválenou.

Co mě -- HODNĚ NEZNALÉMU ARABŠTINY -- tedy vychází z mého rozbore té AR gramatiky je to, že i z arabského textu je možné si to nakroutit tak jak jste uvedl.

Ať to nenatahuju. Za SEBE mohu napsat, že MŮJ NÁZOR je, že se rozhodně nejedná o schválení pedofilie! Korán je podle mě vtipný od začátku do konce a neplatí pouze pro oblast vnějšího světa, ale také pro oblast snů a vizí :-) a nelze jej NIKDY vztahovat pouze na vnější svět. Co se týká těch slov ze 65:4 o ženě která ještě nemenstruovala, na 90% se klaním k výkladu A. Al-Sbenatyho (http://www.koran.sk/Koran%20preklad%20s%20vyklad%202015%201.pdf) cituji:
"... ktoré ešte menštruáciu nemali (pokiaľ by žena, u ktorej sa menštruácia zvyčajne predpokladá, menštruáciu nemala pre akýkoľvek dôvod, u tých žien doba uddy predstavuje tri mesiace). ..."
No a těch 10% dávám na to, že tohle (ženy které nemenstruovaly) je tam kvůli pevnému zvyku některých kverulovat a vymýšlet varianty typu "a co by kdyby" až do absurdna. Jistě ze života znáte sám, když máte např. jasné téma, ale najdou se mnohdy tací, kteří začnou různě brblat a vymýšlet si různé ptákoviny na úrovni: "no jo, ale kdyby to bylo i tak a onak a pak třeba takhle onakle mákle, tak potom ...".

Takže můj závěr: Korán pedofilii nikdy neschválil a neschvaluje.
Koho u toho verše napadne ta vámi zmiňovaná dedukce že "když je možné se rozvést se ženou která nemenstruovala, tak je tedy možné to vztáhnout na dítě a oženit se a souložit s dítětem", ten má nějakou perverzní úchylku (= vtipné mu připadá nejaké zperverznění, jež však vtipné není). Kdo na zmiňované dedukci lpí, ten je vůl (= neschopen skutečného vtipu). A kdo je pedofil, ten je prokletý.

Korán má ve vztahu muži kontra ženy i třeba verš 24:26 :-).

Co se týká následování proroka Mohameda. Já věřím, že byl excelentním člověkem co excelentně naplnil své poslání od Pánaboha. Pro mě co se zajímá hlavně o vědomé sny to je primárně: OBDRŽEL VIZE, POCHOPIL SPRÁVNĚ OBDRŽENÉ VIZE, SDÍLEL POCHOPENÍ TĚCH VIZÍ. Proklatcům se VIZE neposílají, ti mají své a cizí směsky blemců o minulosti, asi čím dál silněji na nich lpí a na základě toho dělají čím dál větší extrémy v přítomnosti. Jestli k nim přichází něco z budoucnosti, tak maximálně z neblahých stavů paranoji a jejích obětí, do kteréhož se zároveň odebírají :-).

Zatím bez slepic

Kecy, kecy, kecy

Pro toho kdo to ještě nepoznal, takhle fungují jak pedofilové, tak muslimové a vůbec všichni manipulátoři.

Jakmile se s nima začnete bavit a brát vážně, co říkaj, tak jste prohrál. Jsou lidi, kteří vám dají vždycky šach mat, protože všechno, co říkají je tak plné lží, velkých i malých, že prostě všechno neuhlídáte.

Hledaj slabinku a pak ji budou rozvíjet.

Je to jako když za váma přijde někdo s multilevel marketing. Tam se taky nedohodnete. Buď to prokouknete a odejdete nebo na to skočíte a budete ho živit a zkoušet škubat další a ti vás budou odpálkovávat, tím co jste vy nebyl schopen vymyslet na tom, co jste nebyl schopen prokouknout.

Co vidíte tady, že Korán nikdy pedofilii neschvaluje. Jen to je jen jeho výklad. Jinej si to vyloží jinak. Všichni to věří. Další věc je život prorokův je vzorem všem muslimům a tak už sakra není o čem debatovat.

Proč se nám hoch nepochlapí a neuzná evidenci? Protože pak už by nemohl být muslimem a zas by musel být jen sám sebou a to by se zase cejtil tak mizerně jako před tím, než se na ten islám dal.

To je jeho motivace dál zůstávat muslimem. Jako pro to lže a lže, tak pro to udělá i všechno ostatní, včetně vaší vraždy, vraždy vašich žen a dětí, zničení celé civilizace a když mu nějaký imám jednou řekne, že musí ošukat devítiletou holku, aby byl jako prorok a zamračí se na něj, že je jinak špatnej muslim, tak to udělá taky, protože dobří muslimové ty špatný zabíjej a postavit si proti sobě imáma znamená bejt vyvrhel a pro člověka, kterej nic jinýho nemá je to v podstatě trest smrti.

Zatím bez slepic

Pokračování:

V tomhle je muslim stejně jako holka z americkej hororů, co prosí svý trýznitele o život, a slibuje, že udělá V-Š-Ě-CH-N-O, co po ní budou chtít a všechno znamená všech, nejen jakákoliv sexuální zvrhlost, co vás jen napadne, to znamená taky zabití a mučení kohokoliv jiného atd atd.

Jestli se dá muslim k čemukoliv přirovnat, tak je to zombie, který si jde tupě v před nebo heroinom, pro kterýho jsou jen dva směry - cesta co vede k fetu, cesta co vede od fetu a rozhodnutí kterou půjde je předem daný.

Gerd si myslí, že diskutuje a že je nějaký argument, který zabere. Není. Landa je všechny odmítne, překroutí, zrelativizuje. Dopadne to jen dvěma způsoby. Gerd ukončí debatu nebo z Gerda bude nakonec taky muslim a tedy jen další zombie.

Když psychologové a psychiatři léčí/analyzují pedofily, tak je nikdy, nikdy, nikdy neberou vážně a říkají jim to tvrdě do očí. Všechno, co pedofil řekne je analyzováno podle pravidel a hazí se mi to zpět do ksichtu a pedofilovi je z toho hnusně. To jsou ty lehké případy.

A jsou pedofilové, se kterýma nic nehne a ti jsou ponecháni sami sobě. Když se k nim dostane nepřipravený bachař, tak to taky může odnést těžkým mentálním poškozením a sám se musí léčit a už na to i někteří vysoudili odškodný.

Zatím bez slepic

Koukám že jste se briskně naučil psát s diakritikou, gratuluji :-).
To že jste v pedofilii echt silně (zřejmě až v extrému) zaangažován, jste suprově uvedl, cituji z vašeho příspvěku:
"... co pedofil řekne je analyzováno podle pravidel a hazí se mi to zpět do ksichtu ...". Vám do xichtu :-):-):-). Super :-):-):-).

Zatím bez slepic

In reply to by Kamil Landa (neověřeno)

Trvalý odkaz

Hele ubohej uctivaci pedofila - jako jsi na jednom preklepu vyhral debatu. Jdi uz do prdele. Hazi se MU to zpet do ksichtu.

Vetsi spinu aby pohledal a ze te tu nechavaj delat tvoji slizkou propagandu vypovida neco o tomhle blogu a lidech, co sem chodej.

Zatím bez slepic

No, tak to je oficialni muslimska informace, ze se vdavala v 6 a zacal s ni soulozit v 9. To nepopiral ani muslimsky duchovni v ceske televizi.

Ti, jak vy jim rikate pohrdave po nacisticku "Cechackove" vedi dobre, ze jestlize se s ni v sesti ozenil, tak mozna sex hned nerozhlasil, ale venoval se mu. Navic co vsechno ty ostatni deti, povrazdenych nevericich.

Ano, jsou muslimove, kterym je to neprijemne, a tak se to snazi zatlouct. - Jako vsichni pedofilove.

Zatím bez slepic

Jestli to nepopíral muslimský duchovní neznamená, že to je pravda :-). Nepopírat též tuším neznamená plně souhlasit. Jak moc dobře v TV mu šla čeština? Není moc muslimských duchovních (a Bůhví jestli vůbec nějaký je!), kteří by měli mluvenou češtinu natolik výbornou, že by v češtině byli schopni říci plnou a upřesněnou šíři názoru, který by o tom řekli ve svém jazyce!
ČT má na webu bohatý archív svých pořadů, odkaz na daný pořad mi sem jistě nevložíte, že :-)? Gerd taky zatím odkazy na svá tvrzení nevložil :-(.

Vaše druhá věta je též zajímavá :-). Vzorec chování že když se někdo ožení, tak taknějak hned prcá je asi typický pro většinu lidský populace, ale neřekl bych že platí na 100%.

Asi máte promyšleno setsakra dobře proč nemáte zvolený ani žádný nick [bravo :-)!] -> ještě že pouze promýšlím to vytvoření PDF s názory "Hvězdné pěchoty" o islámu :-). Hvězdná pěchota byl myslím žebříček těch největších trosek co ze sebe dokázali udělat ještě setsakra echt debily v nějaké exhibionistické nadskřehotací soutěži. S tímto příspěvkem bych vás tam zařadil, ale na stupně vítězů by to teda nebylo, možná tak někde u lajny pro vyřazení, ale i tak byste tam chvilku byl, ale počítám že se setkám s ještě mnohem většími perlami a beztak byste teda vypadl :-).

Je možné že jsou muslimové, kterým je to nepříjemné a snaží se to zatlouct. Mě osobně je to v podstatě u prdele co se o prorokovi říká, mou víru že byl excelentním člověkem co excelentně naplnil své poslání od Pánaboha to nijak nevyklá; možná spíš naopak ji to i posiluje :-).

S tím jak jsou různí prý uvědomělí nemuslimové schopní plkat o všelijakých dezinformacích a fejkňůsech a chtějí slyšet a číst pravdu mi nějak připadá, že si sami briskně nabíhají minimálně na hrábě :-). Rozvedu to. Jistě se shodneme v tom, že nejblbější možnej přístup je slepě přijmout nějakou lživou informaci a intezivně se jí snažit šířit dál. O něco míň blbější přístup je slepě přijmout pravdivou informaci a ale i tak ji vehementně rozšiřovat, neb při takovém šíření se šiřitel staví do role někoho lepšího než jiní a ti, kterým to šíří, jsou prostě horší.

Otázka je, co někdo udělá, když zjistí, že nějakým způsobem šíří falešnou a lživou informaci. Někdo se omluví; někdo k tomu poprosí i o prominutí; někdo se z toho i snaží poučit a napravit; no a někteří (podle mně stádisti) řvou, že ti ostatní jsou stejně dál špatní a oni jsou i přes šíření lži beztak těmi lepšími.

Abych vám ujasnil co se z mých textů můžete dočíst -> hodněkrát to, ŽE TO, NA CO JE TŘEBA PRÝ-JEDNOZNAČNĚ HLEDĚNO, VŮBEC NEMUSÍ BÝT TAK JEDNOZNAČNÉ NATOŽ PRAVDIVÉ. Patent na pravdu natož pravdu-pravdupravdoucí fakt nemám a nepřisuzuji si ho :-).

Počítám že ten Sbenatyho rozbor (a není to dlouhý, pár stránek spíše řídkého textu) jste buď nečetl anebo četl ale jste v některých postojích natolik protimuslimsky či protiislámsky zaměřen, že vám jakékoliv jiné názory zpochybňující váš zřejmě v nějakých ohledech radikální názor přijdou jako nesmysly, nebo možná i nežádoucí.
Já netvrdím že Abdulwahab Al-Sbenaty popsal pravdu a netvrdí to ani on. Postavil se k tomuto tématu hodně odborně (tak odborně, že odborněji to asi nikdo jiný ve slovenštině beztak nedokáže) a sepsal, co z dochovaných historických spisů vydoloval + rozebral, co mu z toho vychází. Pro mě je to hodně zajímavé. Narozdíl od vás a Gerda má podklady ze kterých vycházel také perfektně vyzdrojované :-). Zde v aktuálních příspěvcích Vy a Gerd - ač oba jistě velmi inteligentní pánové a velké kapacity v oborech o které se zajímáte - jste vašimi přispěvky ohledně údajné pedofilie proroka Mohameda podle mě na úrovni velmi zhrzených pavlačových drben - byť u Gerda s únosným rozsahem tirády a u vás skřeku. Připomínáte mi v tom fenomén, se kterým jsem se setkal v Praze -> trhání plakátů z nástěnek. Tehdá jsem četl v Retardu (deník Metro, netuším jestli to ještě vychází), že to dělají hlavně těžce zamindrákovaní lidé, kteří jsou ale ve svých oborech velké kapacity. Že typickým nočním trhačem plakátů z veřejné nástěnky je třeba zasloužilý inženýr či profesor. Nevěřil jsem tomu, až jsem jednou v Modřanech (okrajová čtvrť Prahy) v noci natrefil na slušně oblečeného dědulu jistě padesátníka+, co z nástěnky trhal plakát s infem místních maminek o nějakém srazu na dětské odpoledne. Rozhodně nepůsobil na ožralýho feťáka a v retardu tehdá asi psali pravdu :-). Co měl za velemindrák netuším :-).

Já za sebe na rovinu napíši, že nevím kolik bylo Aiše v době sňatku ani kolik jí bylo když s prorokem Mohamedem poprvé sexovali :-). Jsem moc rád za to, co sepsal Abdulwahab Al-Sbenaty -- kde Aišin věk 6/9 let je zaznamenán v jednom jediném údajném Mohamedově výroku a v porovnání s jinými zaznamenanými údajnými výroky proroka Mohameda a lidí z té doby a propočtů se zaznamenanými tehdejšími událostmi se to jeví tak, jako kdyby někdo řekl 6/9 namísto 16/19. 16/19 by sedělo s jinými zaznamenanými výroky i datumy. Není to sice stoprocentní, ale je to mám pocit hodně férové -> a z příspěvků vašeho a Gerdovo na toto téma kouká férovost asi tak jako ze zamindrákované pavlačové bučednice (takové typky se staví do role mučednic ale svými postupy jsou na úrovni lejna produkovaného bučícím skotem).

Takže jestli jste přijal za svou pravdu lživou informaci a vehementně na ní lpíte a ještě ji šíříte, jistě se nějakého neblahého projevu vašeho "mudrování" sám dočkáte :-). Já za sebe říkám k tématu "NEVIM" a jsem schopen argumentovat mnohem pestřejšími názory než "... prostě to byl pedofil" :-).

Zatím bez slepic

In reply to by Kamil Landa (neověřeno)

Trvalý odkaz

Aisha's age at the time of her marriage is frequently mentioned in Islamic literature.[11] According to Sunni hadith sources, Aisha was six or seven years old when she was married to Muhammad in Mecca. The marriage was consummated after the hijra to Medina, when she had reached the age of nine or ten years old.[23] Many scholars interpret this to indicate that she reached puberty at this age.[10][11][12][13][14][24][25][26] For example, Sahih al-Bukhari states that Aisha narrated that "the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death)."[27][23]

Tolik anglicka wikipedie.

Tahle informace se opakuje vsude.

Nejsem pubertacka z neziskovky, skautka ci FF UK aby me presvedcilo takovyhle vase dokazovani hoven s vuni ruze, o ktery psal velky profesor XY z prdele sveta ci nejaky svedskyho predmesti, ktery neni zadna autorita, protoze tendencni od sameho pocatku ale je to velka autorita pro zoufalce, co nemaji jak si svou magorinu jinak obhajit a tak se jim tohle hodi do kramu, protoze maj co odpovedet a na co se upnout, aby se nemuseli podivat skutecnosti do oci.

Dohodnete se vsichni mezi sebou, dohodnete se mezi sebou na jedny verzi a pak s tim prijdte.

Napiste rovnou, ze jste muslim a pak si bezte nekam na terapii.

A ne, dooopravdy nepotrebuju cist vsechno, co kdejakej muslim sepsal, protoze je toho tolik, ze se to za zivot neda precist, o kazdy picovine se da hadat a slovickarit donekonecna a niceho se nedobrat. K pochopeni islamu se dojde daleko rychleji, kdyz se clovek diva na to, co muslimove delaj a to neni zadna slava.

Jestli prorok nebyl pedofil, to se dokaze velice snadno tak ze muslimove zacnou tazeni proti pedofilii ve vlastnich radach. Tak nas razem presvedcite vsechny. Vsichni ti Saudoves s docasnou nezletilou manzelkou v Pakistanu, pujdou do vezeni a je to.

V ty televizi jsem ho videl na vlastni oci, tak samozrejme nemam odkaz. Si to projedte sam a najdete si to sam a sejdete se s dotycnym duchovnim, jestli vas to zajima a jestli mi jen chcete hrat na: nema odkaz, nema odkaz, tak to neni pravda, tak hadejte co? Takhle to budete delat prorad dokola s kazdym odkazem kdo sem co da. Nebude to mit konce. Protoze vam nejde o to zjistit jak to skutecne je,a le prave jen a jen si obhajit svuj nazor.

Je to videt na prvni pohled.

Musite si uvedomit, ze kdyz ma nekdo v hlave takovej chaos, ze se musi dat ze zoufalstvi na obhajovani islamu, tak je to videt.

Uz jste videl nekdy muslima na psychoterapii? Premejslejte o tom proc ne.

Vite, jaky nejhorsi svinstvo bych vam udelal kdybych byl vase sudicka, co vas nema rada? - Udelal bych z vas muslima.

Vetsi zoufalstvi si nedovedu predstavit. Chtit bejt otrok nejakyho proroka a islamu. Islam znamena prece ponizeni, poslusnost a odevzdani?

Jak zoufale se nekdo musi cejtit, aby se v tomhle vyzival.

Zatím bez slepic

Proč jste sem nehodil odkaz na tu údajnou EN Wikipedii, ale použil zřejmě Ctrl+C a Ctrl+V? Anglině nevládnu moc dobře, ale vy zřejmě ano, tak proč jste to teda namísto tupého "ministerského postupu" nepřeložil třeba hned do cs? Není to tak dlouhý. Ale i v tom co jste předhodil je uváděno např. "is frequently mentioned" čili "je často zmiňováno". Nikde v tom en textu není nic na způsob je "nevyvratitelně potvrzeno" ale je to tam v podstatě myslím velmi realisticky prostě "často se tvrdí". Jinak v mnou odkazovaném rozboru Abdulwahab Al-Sbenaty uvádí i ten konkrétní výrok ze sbírky Buchárího, to co jste sem vložil neobsahuje ani to.

Jsem amatérský ajťák necelých 30 let, tak z technického hlediska by mě ještě zajímalo, proč píšete bez diakritiky. Napadá mě že píšete z mobilu nebo možná tabletu, pak by byla udivující vaše odhodlanost to na takovém keplu takhle dlouhé sesmolit. Jestli ale máte normální klávesnici, tak nepoužívání diakritiky nechápu.

Já mám za jedinou autoritu Pánaboha a co se týká argumentací odjinud uvedl jsem, že prostě - na základě toho co jsem četl já - dávám závěr "NEVIM". Ale klaním se k tomu, že si myslím, že údajná pedofilie proroka Mohameda je prostě blbost.

Že jsem muslim už jsem tu párkrát zmińoval a jiní Kydači už mě tady za to taky párkrát poškádlili :-).

Citace z vašeho příspěvku:
"Jestli prorok nebyl pedofil, to se dokaze velice snadno tak ze muslimove zacnou tazeni proti pedofilii ve vlastnich radach."

Takže podle vás gdyby se začlo nějaké globální tažení muslimů proti pedofilii, tak to dokáže, že nějaký člověk žijicí před více než tisíciletím nebyl najistotu pedofil :-). Hele nesedíte náhodou u svého keplu v několik dnech starých slipech, upoceném tílku a nebumbáte u toho pivase z peťáka :-)? Toto vaše "dokazování pravdy" je argumentace zajisté hodná správného "rozumbrady" :-). Co byste prosím poradil církevním papalášům na homopedofilii :-)?

Co se týká různorodosti výkladů islámu a Koránu, tak to je fakt hukot, tam se alespoň dva stejný názory nenajdou možná nikdy. Občas jsem z toho sám hotovej a občas mi to přijde ale úžasný.

Další literární skvost od vás je, že prý se se k pochopení islámu dojde tak, že se člověk dívá, co muslimové dělaj. Asi byste se měl odebrat do jů-es-ej a poradit tam všem jejich fízláckým agenturám, jak sledovat a briskně vyhodnocovat chování odhadem asi 1,5 miliardy lidí. To by byla jistě taková kariéra, že by vám určitě postavili sochu namísto sochy svobody :-).

S odkazem na ČT kdybyste uvedl alespoň jméno onoho duchovního, tak bych to fakt najít zkusil, rád bych se na to sám mrknul; a tipuju, že bych viděl to co jsem uvedl -> že jeho čeština nebude nic moc a bude v nějakých chvílích i možná těžce hledat slova a bude jasné, že není schopen to formulovat jak by chtěl. Tipuju, ale NEVÍM.

Mě by docela zajímalo jak to teda s tou údajnou pedofilií proroka Mohameda je a už jsem se s tím obrátil na Pánaboha. Vaše přijímání pravdy stylem "píšou to na Wikipedii a všude" a tudíž je to pravda pro mě fakt není. Navíc když tam fakt je popsáno, že to je prostě pouze časté tvrzení, ale nikoliv 100%-ní :-).

Islám že znamená ponížení, poslušnost a odevzdání? Odevzdanost komu? Jestli Pánubohu, tak to už jsem párkrát četl. Ponížení a poslušnost jsem zatím nikde nečetl. Takže asi super, že jste mi rozšířil obzory pro potenciální PDF: "kuriozní encyklopedie o tom, co unikátního si různí Čecháčci-Blbečci myslí o islámu :-):-):-)."

Zatím bez slepic

Tady je ta udajna wikipedia, fakt supernarocny vytukat Aisha do googlu

https://en.wikipedia.org/wiki/Aisha#Age_at_marriage

Vy jste amater ve vsem a u mysleni to zacina.

Amatersky ajtaku, vite ze je svet plny anglickych klavesnic? Ne? Tak pockejte, az to objevite a az objevite ze svet je propojenej po celym svete, to bude.

Vas panbuh neexistuje. Mohamed si ho vymyslel, protoze chtel mit taky svoje ovecky, co ho budou tupe poslouchat. Zadarilo se nad miru. Je to poznat, ale na to je potreba vzdelani a vy zadny zadny nemate.

No tak to zminovat parkrat jaksi neni videt u jednoho kazdeho clanku a Kydaci vas meli vykopat. Piste na zacatek kazdyho clanku "Mluvi muslim" nebo na konec "Rekl muslim" at tim lidi neztracej cas. To co rika muslim se da vsechno prelozit do vety "Prorok rekl a nic, co tomu protireci stejne nikdy neuznam"

Zaklad toho, co jste cetl vy, je nic. Vy ctete jen co vam potvrzuje vasi viru a co ne, tak ignorujete.

Ne, kdyby zacalo globalni tazeni proti muslimum by dokazalo, ze Mohamedova pedofilie neni integralni soucasti islamu. Jenze tim by se islam zhroutil. Katolikum bych na pedofilii poradil to same, jenze svete div se, oni to tak trosku delaji. Vy to jen popirate.

Nevim, co je petak.

V ju es ej jsou fizlacky agentury napojeny na muslimy ze saudsky, to vi kazdej, Clintonova dokonce zavedla zakony proti rouhani (Proti islamu, krestanstvi se rouhat muzete). Az budu chtit spachat sebevrazdu zvlast masochistickym zpusobem, tak dam na vasi krivackou radu muslima.

Na CT tech muslimskejch duchovnich fakt moc neni a celkem mi to je jedno. Najdete si jich deset, kladte mu otazky, co vam kladu ja a jeden vam urcite zacne odpovidat jako on. Jestli vas pri tom nezabije, tak zaroven dokazete, jak jste mirumilovny nabozenstvi. Jeho cestina byla v poradku, ale toho stebla se dal chytejte.

Jo na panaboha jste se obratil? Chodite jako do stejny hospody? Mate jeho cislo, nebo jste byl u nej v kancliku? Nebo jste si hazel vhrcaby a on vam daval signaly? Popiste jak spolu komunikujete, uz jsem dlouho neslysel nefalsovanyho blazna. Co k vam jeste mluvi? Cajova konvice? Kolobezka? Plysovej medvidek? Kamna?

No komu ponizeni, no to si musite nastudovat sam, ale je to arabskej preklad. Proc si to Mohamed vybral muzete zjistit studiem psychologie, ale na to byste nemohl byt muslim. Ale muzete se smat vlastni hlouposti dal.

Muzete popsat jak jste se dal na islam. Vtloukl to do vas tatinek nebo jste se cejtil jako takovy bezcenny, ubohy, menecenny nic a pak jste padl na islam a najednou jste se mel ceho chytit a bez islamu byste byl zas jen ta nula.

Zatím bez slepic

Právě že jako ajťák i vím, že operační systém má možnost přepnout i na národní klávesnici :-), takže s diakritikou by neměl být problém. Jsou keply které nemají na klávesnici české znaky a snad v každém krámě s počítači prodávají polepky na klávesnici. Ale vám en klávesnice asi vyhovuje a necítíte potřebu psát s diakritikou. Díky za vysvětlení :-). Já za sebe mohu napsat že en klávesnici nepoužívám a mám jí z Windows odinstalovanou, mám nastavenou akorát českou a arabskou. A to ještě programuji a anglické znaky potřebuji, což řeším přes klávesu Alt Gr (pravý Alt) na české klávesnici :-). Taky jsem si vypomohl barvičkami na letadýlka, takže na mé klávesnici je krásných 5 barev :-). A aby se mi ty barvičky neloupali, tak jsem to přelepil vystříhanými kousky izolepy :-). Chtěl jsem to řešit barevnými en a ar polepkami, jenže nesehnal jsem arabské pro znaky psané se Shift :-(.

Podle vás Pánbůh neexistuje takže jste zřejmě neznaboh, byť netuším, v jaké intenzitě - z vašich příspěvků jsem si to tipoval.

Že bych četl jen to co potvrzuje mou víru jste nějak netrefil, ale nebudu vám to nijak dokazovat.

K tomu zhroucení islámu při globálním tažení proti pedofilii: máte hodně zúžený názor na islám, s tím se též setkávám poprvé :-).

Na základě vašeho vybídnutí v archivu ČT něco jako "muslimský duchovní" hledat nebudu :-(. Ale kdybyste si vybavil alespoň přibližně jméno onoho duchovního, zkusil bych vyhledat. Další vaše vybídky též provádět nehodlám :-), neumím si předtavit, že bych diskutoval s někým z kolegů ve víře na základě "ňákej neznaboh co se ani nepodepisuje mně vybíd abych ... a já to pro něj dělám". Kdyby mně v tu chvíli zakrouhli, bylo by to asi to nejlaskavější co by mi mohli udělat, abych už nemohl své duši páchat ještě více svinstva :-).

Jsem abstinent, nekuřák, nefeťák, nepilulkář, nevegetarián. Jím i vepřový :-).
Na Pánaboha se obracím svým hlasem: "VELKÝ DUCHU prosím ..." :-), byť zkouším mluvit i trochu jinak než se normálně mluví, ale to si nechávám též až na svůj web. VELKÝ DUCH je Indiánské jméno Hospodina. Třeba v Lakotštině se udává WAKHÁNTHÁNKA (výslovností vás nebudu obtěžovat ale čte se to trochu jinak než jak je to napsáno) což do angličtiny bylo/je překládáno jako GREAT SPIRIT (VELKÝ DUCH) nebo GREAT MYSTERIUM (VELKÁ ZÁHADA). WAKHÁNTHANKA jsem slyšel i v Apačštině (v prvním dílu filmu novodobého Vinetůa :-)).
Párkrát ke mně v nitru promluvil a na rozdíl od různých vnitřních dialogů a přemítání, když tohle udělá člověku přímo Pánbůh, tak to člověk silně prožívá a ví že je to od Něho a většinou se u toho rozbrečí.

Studium psychologie podle vás objasňuje proč si prý prorok Mohamed vybral jakési ponížení. Aha! Sakra vy máte unikátní názory. Je mi jasný, že kdybych začal vytvářet dokument s unikátními pohledy na islám, tak by to bylo tak obsáhlý, že by to nebylo reálný nikdy přečíst :-). Omlouvám se že jsem si myslel, že bych vás mohl umístit někam pod vyřazovací lajnu a byl byste beztak vyřazen. Jak moc jsem se mýlil, vy byste se asi tvrdě dral někam na prémiové pozice :-).

Jak jsem se dal na islám? Používám nějaké Indiánské metody, konkrétně jsou to vzhledově různé "stavby či obrazce z kamenů" jež jsem "zbudoval" a v jednom jsem měl takové "vnuknutí", ať vyslovím šahádu a stanu se muslimem. O Korán a islám jsem se zajímal již několik let předtím, takže jsem měl i něco načteno. Šahádu (věta kterou když člověk dobrovolně a chtěně vysloví tak se stane muslimem) jsem se bál vyslovit a hrozně jsem se bál toho, že se nic nestane. Říkal jsem to Pánubohu a po několika hodinách jsem jí teda vyslovil - tehdy ještě podle nepřesné transkripce z internetu a tomu odpovídající české výslovnosti :-). V tu chvíli se něco změnilo a začal ze mě odcházet strach z nějakých vysoce postavených církevních teploušů a bylo to úžasný, pořád tam bylo "už se těch úchylů nemusíš bát". V noci se mi zdál sen, ve kterém ode mně nějaký vysoce postavený církevní úchyl homosexuál znásilňovač odešel. Ten výborný pocit "už se těch úchylů nemusíš" provázený nějakým nádherným prožíváním pro které nemám žádná slova ve mně vyvstával ještě i několik měsíců poté, co jsem šahádu vyslovoval :-).

K mému jménu - necítím potřebu psát zde za své jméno neustále "jsem muslim" či "píše muslim". To, že mě Kydači odsud nevykopali jak by se vám asi velmi líbilo -- tvoru který si není ochoten vybrat ani nějakou přezdívku i když mu to bylo již párkrát drobně vytýkáno --, zřejmě svědčí o tom, že jsou Kydači velmi velmi velmi velmi tolerantní a že jim zřejmě nevadím -> nebo alespoň nevadím natolik, aby jim stálo zato mi psát, ať odsud vypadnu. Kdyby mě k tomu Kydači vybízeli, asi bych se obrátil na Vidláka jak to vidí, neboť je to prostě jeho web. A věřte, že kdyby mi Vidlák napsal, ať sem nepřispívám, nenapsal bych už ani znak.

Ale k tomu že píšete "ať tim lidi neztrácej čas". Mám jednoho souseda. Táhne mu na 70. Před 89 ho komouši pěkně srali. Samozřejmě držel hubu a krok! V 89 cinkal na Letný klíčema. Dneska nadává na kapitalisty jak sviňa a snad v každý debatě s kymkoliv pořád mele o tom, jak něco za komoušů bylo strašně super a jak dneska je to hnůj. Taky je v debatách strašnej "zastánce lidu!". Třeba jak prej jsou různý chudý kluci co nemaj ve škole co žrát páč nemaj na svačinu a nikdo jim nic nedá. Ptal jsem se ho jestli nějakýho takovýho zná osobně. Nechtěl odpovědět a snažil se to zatlouct, ale po několikerym mym zopakování teda popravdě odpověděl, že ne, že se to ale říká v televizi. Zeptal jsem se ho "A kdybys nějakýho takovýho kluka znal osobně, tak ty, kterej se má mnohonásobně líp, zaplatil bys mu třeba ty svačiny? Bylo by to pro tebe pár stovek což by ti nijak neublížilo". Odpověď zněla: "Vysral bych se na něj, to má dělat stát". Kdyby tenhle soused měl někde mluvit veřejně nebo někam napsat svý jméno, tak by se tradičně téměř rozklepal, asi strachy z toho, jak prý by to mohl šíleně odsrat! Na jeho jedovatý mekty třeba o něčem co má v pácu obec občas odpovídám: "A proč to říkáš/cpeš mně? Jdi teda za starostou, ten to má na starosti a řekni to jemu"; nebo s politiky "Moc dobře víš, že to co mi cpeš já nejsem schopnej řešit a nepohybuju se v tom. Tak tomu politikovi třeba napiš že tě tohle sere a uvidíš!" -> reaguje nasraně, čertí se, ale občas už začíná zase držet hubu!

Jinak abych vás ale na závěr asi uklidnil a podepřel vás v názoru, že jste teda "mnohonásobně lepší než já" - ubohá muslimská nula, nic a budižkničemu. Z psychologie mám stanovenou diagnózu F61: Těžká porucha osobnosti :-). Nekecám :-)!

P.S. Peťák je petflaška, nebo chcete-li spisovně plastová PET lahev :-).

Zatím bez slepic

In reply to by Kamil Landa (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mily Kamile, vy to porad nemuzete pochopit.

Me vase nazory vubec nezajimaji, protoze uz dopredu vim, co potrebujete dokazovat. Prece mi nebudete tvrdit, ze existuje nejaky argument, co by zmenil vas nazor na islam, proroka, koran. Neexistuje.

No tak o cem se bavit. Naucte se pravidla logiky, vyvarujte se falesnych argumentu a jestli pak jeste budete muslim, tak prijdte debatovat.

Vase cesta k islamu preskocila to hlavni, jakej byl vas zivot do te doby. Jestli musite hledat moudra u nejakych indianu, tak ten zivot asi zas tak skvelej neni, jinak byste se na to neupinal a vyresil to normalne, to je jak vas to naucili doma nebo racionalne, jak jste si to rozebral.

S tema diagnozama sorry, jestli to je pravda, ale vybral jste si lek horsi nez nemoc. Budoucnost ukaze.

Zatím bez slepic

Vaše nechuť na mé názory silně vzrostla zřejmě až po přečtení dalších mých obsáhlých reakcí. Jestli jste mi již vaší první reakcí chtěl sdělit, že mám držet hubu, tak jsem to holt nepochopil :-(. Ale nechápu toho hodně, takže tohle mě nedodělalo :-).

Při tak rozsáhlých reakcích jaké tu občas Kydači píší a jaké jsem zde psal i já, se tu ještě nestalo, aby někdo reagoval na úplně všechno z tak obsáhlých témat a nepřipadá mi to ani smysluplné. Když byl na Kydech uveřejněn můj první článek (ne příspěvek, skutečně článek a tehdy ještě pod přezdívkou), tak se toho na mě sesypalo tolik, že jsem večer odpověděl jen na to, co pro mě bylo nejemotivnější (i jsem to tam uváděl). Myslím, že podobně píší i ostatní Kydači, prostě napíší něco na nějakou nejemotivnější nebo pro ně nejzajímavější či nejzainteresovanější část.

Váš "dotaz" o tom jaký byl můj život před tím než jsem se stal muslimem ve mně nevyvolal snad nic (a možná to bylo i na úrovni přehlídnutí), takže to že jsem to nerozepsal z mé strany skutečně nebylo schválně, neb prostě přispívám na něco, co ve mně nějaké "výrazné dojmy" vyvolalo. Kdybyste tam nějak víc zdůraznil, že vás zrovna tohle zajímalo, napsal bych.

Ale vás tedy mé názory vůbec nezajímají, nebudu vám tedy psát již nic dále, což je vlastně super :-).

Zatím bez slepic

In reply to by Kamil Landa (neověřeno)

Trvalý odkaz

Moje nechut vzrostla kdyz jste rekl, ze jste muslim, presne jak to vypadalo. To nejsou vase nazory, kterejch jste se dobral sam. Vy nemate vlastni nazory. To jsou standartizovany muslimsky nazory. Nemuzete rict nic jineho. - Vim dopredu, co reknete, protoze rikate vsichni to samy, jen jinejma slovama a nekdy ani to ne, a jinak to bejt nemuze protoze prorok je vase nejvyssi autorita. A jestli se lisi vase nazory v detajlech a stadiu vyvoje je uplne jedno.

Zrovna tak se muzu jit bavit s komunistama o komunismu nebo s vegetarianama o pojidani masa. Nema to cenu. (Jen je nikdo nezabiji, kdyz ztratej viru)

Prijetim islamu jste se vzdal vlastnich nazoru, protoze jste o nich mel tak spatny mineni, ze radsi ty prorokovy, jsou uz sepsany a je jich hodne a je propracovana strategie na jejich obranu - nemusite se vubec namahat. - Je to to nejsnadnejsi. Hloupy, primitivni, ale snadny. - Nevazite si vlastnich nazoru, prevzal jste cizi. Tak co chcete od ostatnich?

Jestli nikdo nereagoval na tak obsahla temata, tak si to asi neumi zjednodusit a jit po podstate, nemaj jeste prokouknuty, co vsechno jsou vlastne jen jalovy okecavani a prazdna slama, ktery se daj odepsat mavnutim ruky.

Ja jsem vam odpovedel na podstatu.

Kdyz uvedete nejakej argment, tak se snazite argumentovat logicky. Kdyz tam mate logickou chybu, tak je hned videt pro kazdyho, kdo vi, ze je jen par typu logickejch chyb.

Zkusenej fotbalista kouka na spatny muztvo a vidi tam chybu za chybou. Nema ani cas je vsechny ukazat,

Chemik a alchymista jsou na tom podobne. Co spisu bylo napsano o alchymii a k cemu to vechno bylo? K prdu. Tech par rovnic a postupu, na ktery padli je jen zlomecek a co vedle toho dokazali skutecni chemici, to je nebe a dudy.

Vas clanek neznam, nick taky ne.

Tak tam ten dosavadni zivot napiste, FAKTA a pamatujte si, ze to bude bud bude tvrdej zazitek nebo budete lhat. Coz ocekavam, protoze kdybyste na pravdu mel zaludek, tak nejste muslim.

Takhle to je jednoduchy.

Zatím bez slepic

No vidíš, já viděl vězensky experiment a myslim si, ze to nezalezi na narodnosti jak nekoho prekecat, ale na prostredi, protoze ty nepotrebujes prekecat 100procent, ale jednotlivce. Takové sekty v americe, kde se otráví 200členů apod. ve své logice nepouzijes a pak dostanes zaver, ale ten je v rozporu s tim co lze dohledat do 5 sekund na netu ;)

Zatím bez slepic

Samozřejmě na ukecávačky se dá najít spousta různých příkladů, ty sekty v americe se ale ukecávaj primárně k sebevraždě, což mi nepřijde jako rozvinutá schopnost nýbrž pouze jako obyčejný projev jejich "genů" - a myslím si, že i kdyby se neukecávali, tak by beztak tu sebevraždu spáchali i kdyby v tý sektě nežili - odhaduju to dokonce s časováním plus mínus pár týdnů od data, kdy by jí kolektivně spáchali v tý sektě.
Amíci maj "v genech" krom všelijak pošahanýho pámbíčkářství jistě i setsakra danou dávku hipísáctví a takový typy se prostě sebevražděj běžně -> dokonce někdy právě i všelijak demonstrativně aby tím nějak (nejspíš hlavně emočně) poznamenali ty přeživší -> no, nechyběj nikomu samostatnějšímu :-).

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Čmoud.
Zajímavé.
Když vozili černé otroky z Afriky do USA,vůbec nepřemýšleli o genetice,takže teď můžeme uvažovat co to udělalo v USA a co to může udělat v Evropě.Porušování přírodních zákonů se vždy vymstilo.Tak jako stromu,zvířeně,lidem se daří v určitém přírodním pásmu,když to chcete změnit,nemusí se to zdařit,hyne.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Doktor Schweitzer, který v Lambaréné postavil nemocnici a celý svůj život tam léčil černochy, měl na sklonku života prohlásit, že: "Černoši nad sebou potřebují silnou ruku". Nevím zda je to pravda, zda si někdo nevymyslel. Můj jeden spolupracocovník, když se vrátil z montáže v Basře, vyprávěl příhodu s arabskými dělníky. Viděl jak dva nesou kus ocelového potrubí, pod kterým se prohýbali. Tak přiskočil, že jim pomůže a když ho uchopil, tak oni ho pustili a málem ho přivalilo. Říkal, že si mysleli, že to odnese sám. Po této zkušenosti, pomoc ani náhodou.

Zatím bez slepic

Takže když budu chtít pomoct nebohému černochovi, tak musím nejdřív otevřít hubu a říct mu, že mu chci pomoct a jak mu chci pomoct :-). Super :-).

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Celý Čmoudův článek je směsicí nezpochybnitelných faktů, tvrzení s částečnou platností a několika výrazných nesmysů.
Způsob Čmoudova myšlení je v protikladu k Vidlákovi, který většinou uvažuje nečernobíle a dialekticky.
Pochopitelně by bylo možné rozebírat jednotlivé odstavce, pouštět se s nimi do polemiky.
Jenže by to vyžadovalo dlouhý seriál, snad na měsíc nebo déle.

Takže: Pokud by se mě někdo ptal, zda souhlasím ve větší míře s Jírovcem nebo se Čmoudem, musel bych mu odpovědět oním přitrouble kalusovským, že je to špatně položená otázka.

S Jírovcem jsem si před časem vyměnil pár mailů. Je to velmi nekonvenčně uvažující pán . Zdaleka ne ve všem s ním souhlasím, občas tvrdí hovadiny.
Naopak pochopitelně zdaleka ne vše, o čem píše Čmoud jsou hovadiny. Někdy má i pravdu.

Třeba se někdy někdy konečně dokopu k tomu podiskutovat o tom se svým přítelem mimozemšťanem. Při četbě našich současných novin i blogů si tak často a tak silně ťuká na čelo, že mám obavu, aby si neublížil. Třeba se odreaguje a uleví se mu.

Zatím bez slepic

Je to takové zvláštní, povzdechnout si jaký je ten Čmoud pitomec, okořenit to povzdechem jak bych ho argumentačně roztrhal na cucky až cucíčky a pak se odklidit do bohorovna.

Zatím bez slepic

Je to takové zvláštní, číst větu "...zdaleka ne vše, o čem píše Čmoud jsou hovadiny. " jako "Čmoud je pitomec".

Takže ještě jednou:
Čmoud není pitomec a zdaleka ne vše, co píše jsou pitomosti.
Čmoud přistupuje (podobně jako například Vlk nebo Čmoudův Čechokamaďan) k faktům selektivně.

Pokud si to uvědomujeme, je článek inspirativní. Jen se s podobnými rezolutními lidmi těžko diskutuje, o dialogu raději nemluvit.
Jde to, že život je krátký a nabízí se spousta smysluplnějších věcí. Třeba nabírat vodu cedníkem. :-)

Zatím bez slepic

Vždy napíši nějaké okrajové slovo k polemice a čekám, zdali se odpovídatel upne na návnadu, nebo se opře do argumentů. Návnada dle předpokladu zabrala a sklapla.

Abych nebyl upjatej, přečetl jsem si článek znovu a zkoumal v sobě s čím bych souhlasil a s čím ne. Ve své podstatě jsem se zamyslel s nesouhlasem jen v oblasti "příchodu" objevů, vzdělání. Mám zafixované, že jsme dosti převzali od Indů a Peršanů.

Tudíž uvítám kritiku článku. Nebo je to tak, že když v textu není dostatek gumových pasáží s kterými jde do nekonečna polemizovat, je Asfaltový holub v koncích a jen si tak povýšenecky, zato o to víc nadřazeně, zlostně odfrkne?

Zatím bez slepic

No vidíte, že to jde!
Třeba i ti Indové a Peršani!
Každý máme zafixované něco - a papír k papírku, tuna za chvilku (to bývalo napsáno na lístečku ze sběrny kdysi za totáče, ale koneckonců i Barunčina babička skákala přes plot pro pírko).

Zkustme si třeba namátkou a pro začátek načíst něco z prudce se rozvíjející epigenetiky.

Hezky a srozumitelně
http://www.osel.cz/1516-epigenetika-je-o-tom-co-jime-jak-zijeme-a-jak-s…

Tak dlouho jsme si dělali prdel z lamarkismu a Mičurina - a za pár let abychom se jim pomalu omlouvali. Všechno je sice jinak, než si ve své prostotě představovali - ale zároveň i jinak, než nás učili ve škole. Mendel platit nepřestal, ale má nevyžádané pomocníčky.
Otázka hodná Pýthia:
Jak to souvisí s tématem článku?

Zatím bez slepic

F. Koukolík uvádí dlouhodobý výzkum (myslím, že v knize Vzpoura deprivantů) někde v Africe, který sledoval děti od těhotenství jejich matky až po jejich dospělost. Pokud matka během těhotenství trpěla hladem a narodil se jí chlapec, pak se u něho více než u ostatních mužských jedinců (přesně nevím a knihu nemám teď po ruce) v dospělosti projevovala agresivita.

Zatím bez slepic

No vidíte a někdo další, by se třeba zamyslel nad tím, že Čmoudovi nedůvěřuje na poli evoluční biologie a najednou se nám ten článek dosti rozpadá. Třeba téma dědivosti komplexních znaků u sexuálně se rozmnožujících organizmů, jako je dejme tomu inteligence. Rozdíl mezi biologickou evolucí a kulturní evolucí atd.. Zvulgarizovaný náhled na evoluci je sice supr k vytváření paralel, ale většinou je to spíš mýtický a mystický základ pro volnou změť myšlenek než něco doopravdy nosného.

Zatím bez slepic

Nebudu obhajovat Čmouda, jistě to umí hodně lépe sám.

Jen mi je nějak divné, že ač napsal vcelku rozumný pohled na genetiku a jak ji dotváří prostředí, všichni se snaží psané vyvrátit, ale nenapíší jediné slovo, jenž by jejich pohled podporovalo.
O společenských vědách se dá polemizovat do nekonečna. Je to v podstatě forma "vědeckého" náboženství, což sebou vždy nese možný jiný výklad. Dokonce nekonečný.
Ale dětinské - střelit od bou - píšeš blbosti, je krajně nevyzrálý projev.

Zatím bez slepic

Nacisticti dustojnici po valce odesli mimo jine pomahat arabum s organizovanim jejich armad. V nazorech na zidy se moc nelisili, v nazorech na anglicany taky ne, nemci meli nepochybne dost znalosti ktere arabove potrebovali a ti zas meli dost penez na to je zaplatit a zadny panicky strach z nacku.

Zaroven vznik Izraele byl z jejich pohledu evidentni nespravedlnost a nepritel vaseho nepritele je prinejmensim nekdo komu fandite.

To ze to je pochopitelne ale neznamena, ze by to nebylo nebylo nebezpecne.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Britové se definitivně zbláznili...
https://www.novinky.cz/kultura/482354-detsky-serial-masinka-tomas-bude-…

Cituji: "Hlavní skupina vláčků má kromě Tomáše nově tři mužské a tři ženské postavy. K dětem dobře známým stálicím Percymu, Gordonovi, Jamesi (Jakubovi) a Emily přibyly lokomotivy Nia a Rebecca. Seriál má také nové mezinárodní hrdiny - například Indku Ašimu, Australana Shanea a Číňana Jung Paa. Seriál jeho kritikové dlouhodobě označovali za sexistický a rasistický."

Takže, přátelé, rasistická je už i parní lokomotiva a fiktivní ostrůvek. Mimochodem, v češtině je ta kombinace slova "mašinka / lokomotiva" v ženského rodu s mužským jménem tak půvabně transgenderová... až to nikdy nikdo neřešil, protože jsme možná "xenofobové", ale určitě normální. Je také zajímavé, že se k fiktivnímu ostrůvku vymýšlejí postavy z konkrétních zemí/kultur. Člověk by čekal, že fiktivní mašinky ze fiktivního Sodoru potkají třeba fiktivní koněspřežky z fiktivního Budlince, když už to má být jako mezinárodní...

Zatím bez slepic

Nějak mi na tom obrázku v odkazu ten rychlík vlevo připomíná tvarem vibrátor. Tak jsem zkusil zagůglit a hle, dělaj se vibrátory i s xichtem a vytvarovaný dokonce do výhybky :-).
https://www.4sex.cz/vibrator-banan-p-1730.html

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Abyste viděli, že jsem se polepšil, tentokrát k tématu, i když opět z Británie:
https://www.lidovky.cz/bili-profesori-na-univezitach-v-britanii-dostano…
Pánové z Oxfordu a Birminghamu už na Čmoudovy otázky a možné odpovědi jistě odpovědi najdou...
...v Čmoudovi...

A nebo je to celé jinak a zase jen zaperlila naše média. Třeba si jen profesoři chytře dohazují thajské masérky přiměřeného věku...

Zatím bez slepic

Standoe,
to je podle mého názoru geniální tah!
Jinoberevná politručka má nad profesorem absolutní moc, rozhoduje o jeho akademickém bytí i bití !

Stačí kdykoli prohlásit, že ji profesor o samotě, mezi čtyřma rukama, poplácal po prdelce hodlal se jistě proharašit i jinam - a profesor se přesune ze sféry akademické do sféry vězeňské.
No a tam ho místní mírně neumírnění umírnění připrchlíci dopřevychovají.
Každá taková jen trochu ctižádostivá mentorka se rychle doučí číst a psát latinkou a stane se z ní rychle vedoucí katedry. A každý trochu dovtipný dosavadní profesor se stane jejím oddaným poddaným.

Zatím bez slepic

Tak tohle má hlavu i patu. Podezřelý bude kdo odmítne a kdo přijme, má kulky v svěráku...

Zatím bez slepic

Fakt mi to nedá abych nenadhodil, jestli v tom nemá prsty Putin :-)!. Kdysi jsem viděl nějakej dokument o tom, jak kágébáci nastrčili nějakou mladou přitažlivou kágébačku do Ameriky, ta tam sbalila nějakýho starýho politika, v posteli ho vždycky odšukala a z něj pak prej padaly všelijaký státní informace. Název dokumentu fakt nevím, ale párkrát jsem četl, že KGB v tom byla prej dost dobrá - mladými soudružkami postelově dostávat všelijaký informace.
A inu vono se říká: "co se v mládí naučíš ..." a vzhledem k tomu, z čeho všeho Putina podezírají ...

Asfaltový Holube, neví o tom váš kamarád rasy ufon něco víc :-)? Z tý vesmírný vejšky by mohl mít mnohem větší přehled :-).

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Citujem (vytrhnute z kontextu, samozrejme☺):

"Takhle kvóty znamenají jen celkové potvrzení méněcennosti menšin a lidi to tak chápou a že se jim za to nadává na tom nic nemění."

Som zvedavy, ktore multikultihomolobokvotogender nas obohacujuce "neziskovky", ktore si z tejto agendy urobili zivnost so ziskom, o ktorom sa do umoru pracujucim drobnym zivnostnikom ani nesniva, sa do Vas humanitarne pustia a urobia na Vas humanitarne nalety. Aby sa vytvoril kordon pre podobne (mafiansko-drogovo-teroristicko obohacujuce) naplavy z celeho sveta do Europy...

Kvotovane su v poslednych desatrociach NAJVIAC zeny. Mam na mysli, samozrejme, v priestore USA, EU a dalsich krajin, ktore buduju po vzore s ...na vecne casy a nikdy inak... svetle zajtrajsky pre svoje doteraz kvotovanim nepobozkane krajiny a narody☺. Pritom ale zeny NIE SU mensinou, naopak. Mensinou je dnes (v uvedenych priestoroch, ale vseobecne celosvetovo, teda GLOBALNE!☺) obycajny MUZ, este specifickejsie, obycajny BIELY muz.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

V Maroku se desítky let vyrábí integrované obvody a dodávají se na celou zeměkouli, je tam i vývoj. Viz třeba odkaz:

https://www.electronicsweekly.com/news/design/eda-and-ip/morocco-map-ch…

Zatím bez slepic

Je to anglická firma, která si otevřela pobočku v Rabatu.

Dělaj tam design. Pak se to pošle do Anglie, kde to zkontrolujou a zase pošlou někam jinam na výrobu. Je to bez rizika.

Naše korporace má pobočky na nějakejch ostrovech v Indickým oceánu. Je to banda matláků, ale jsou 3x lacinější. Kvalita klesla ... ale jsou 3x lacinější. Udělaj snadný úkoly a ty, co poserou pak potřebujou 8x víc času, abyste to dal dopořádku.

Každej to ví a frima na to sere, protože většina klientů dostane standartizovanej produkt asi jako hamburger u mekáče, kafe u starbucku nebo boty u bati. Vydělává se na těch, kterejm to stačí a ostatní ať si jdou jinam.

Napište jak to viděj angláni, co to dělaj s nima a proč přesně to nezadávaj Indům, co maj přímo v Londýně.

Zatím bez slepic