Jeden prsten vládne všem

Autor
Štítky

Milí čtenáři

Jistě vám neuniklo, že už několik dnů je připojení na Vidlákovy kydy pomalé a vypadávající. O problému víme a můj bratr Master intenzívně pracuje na jeho nápravě. 

V současné chvíli se zdá, že nám nejen přidělili elfa Sartra, aby napravil naše propagandou zblbnuté mozky, pracoval intenzívně šestnáct hodin denně a (cituji jeho samého) čural nám na naše bábovičky.

Zatímco Sartre přichází jako sličný elf misionář a snaží se ušlechtile pozvedat naše plebejství na vyšší úroveň, ve stejnou chvíli z druhé strany přichází prstenové přízraky a pomocí celkem šikovných neortodoxních metod zpomalují web. Brácha by vám to vysvětlil lépe, já jsem to jeho odborné bla bla bla pochopil tak, že je možné využít naše komentáře - především z doby, kdy tam roboti přidávali informace o viagře a cialisu  a protože jich je velké množství, je možné s tím hackersky pracovat.  

Z jiné strany stojí Vidlákovy kydy někomu za další útoky a to jsem nepochopil už vůbec. 

Zkrátka jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže... 

Brácha už zkouší nějaká řešení, ale v krajním případě se může stát, že přijdeme o staré komentáře. Bylo by mi to upřímně líto, byly plné odkazů, humoru a zajímavých myšlenek. Ale na druhou stranu jste to nejlepší čtenářstvo co jsem si mohl přát, staré komentáře snadno nahradíte novými ještě lepšími. 

Nechci diskusi uzavírat a pokud to jen trochu půjde, zachovám ji. Ale teď za to možná zaplatíme ztrátou toho, co jsme si říkali v posledních dvou letech. Prosím nedivte se tomu, neděláme to schválně. Brácha je šikovný, vzal si to za své, pokud to půjde, komentáře zachrání. 

díky za pochopení

Vaši  Vidlák a Master

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Excelentní článek, který se tématu též dotýká, je od Leo K. ze včera na Kose https://vlkovobloguje.wordpress.com/2018/11/28/o-co-nam-vlastne-jde/
Dovolím si pár citátů z toho článku a omlouvám se za off topic:

"Ratio uvažování stojí na předpokladu, že o tom, co je pravda, nerozhoduje moc, ale rozum. Každý může mít ve sporu s mocí pravdu a měl by mít reálnou možnost tuto pravdu obhájit."

"Pokud je však pravda definována nikoliv jako shoda s realitou, ale jako shoda s politickým cílem, pak má jedinec smůlu a tak zvaná politická korektnost je de facto stejnou praktikou, jakou byly způsoby totalitních režimů."

a další citát z toho článku, jako příklad také PRAVDY:

"Největším „fake news“ v naší zemi se stalo ideologické rozhodnutí uzákonit 17. listopad jako Den boje za svobodu a demokracii. Rozhodnutí, kterým chtějí navodit dojem, že to byli oni, ti bojovníci na Národní třídě a že ten proslulý „MASAKR“ je víc hoden vzpomínce než zastřelení Václava Sedláčka a Jana Opletala. Ve své nekonečné pýše se snaží překrýt zběsilý Hitlerův počinek „Sonderaktion Prag vom 17. November 1939: „15. březen byl můj velký omyl. Lituji, že jsme s Čechy nenaložili jako s Poláky. Události 28. října a 15. listopadu ukazují, že Češi nezasluhují jiný osud… Z toho důvodu nařizuji: Zastavení českých vysokých škol na tři roky. Jakékoliv demonstrace dát ihned potlačit… Nebudu se ostýchat do ulic postavit třeba i děla. Do každého hloučku se bude střílet kulomety. Bude-li ještě nějaká demonstrace, srovnám Prahu se zemí…“.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdysi, jeste za doby chatu byl nejaky podobny hadavy nick, co cas od casu prolitl polovinou mistnosti a vsem rychle nadaval do blbcu, idotu, socek a co ho vsechno napadlo.

Pak zase na nejakou dobu zmizel.

Pak jednou jedna slecna pri prohlizeni profilu nasla jeho jiny profil. Pod jinym nickem ale se se stejnejma fotkama, jen tam byly navic fotky jeho nahe osoby v podprsence a s podvazkama a vyznani, jak to ma rad od holky s pripinacim penisem.

Pak odevsud rychle zmizel.

Zatím bez slepic

Kristepane :-))))

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ano, to jsem opravdu byl já, Sartre!!
A mám to tak rád furt - a když se nenajde ochotná holka s připínákem, nepohrdnu ani přítulnou pozorností starýho Roma někde na veřejných záchodcích...

Zatím bez slepic

:-)))))

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ruším radiový klid, neb mi nedalo, abych si vás (singulár) Sartre nakreslil. Při vašem vzdělání jistě víte, co je to intuitivní nebo automatická kresba. Koukám na vás a lituji, že mi etika nedovolí (bez vašeho svolení) přiblížit ten obrázek kolegiu. ? ? ? v pořádku? Pokud žádáte doložení, nic vám nebrání požádat Vidláka, aby mi zaslal váš e-mail.

Zatím bez slepic

Kristepane :-))))

Zatím bez slepic

Hodina přemýšlení.

Zatím bez slepic

už mi od Vidláka jde váš e-mail.

Zatím bez slepic

Vy se nemáte co těšit, vy vyžadujete doložení.

Zatím bez slepic

?!?
Mysel jsem, že mi chceš něco poslat mailem a na to jsem se těšil. Asi zase nějaký zádrhel díky nepřehlednosti co je reakce na co .-)))

Zatím bez slepic

Omlouvám se, až teď jsem přišel k PC po odpoledne kolem 15 hod avizovaném "výjezdu". :-))))
Vy to asi máte jinak .-))))

Zatím bez slepic

Ano?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Majko,
možná přemohu svou momentální letargii a dříve či později něco napíšu.
Teď alespoň zkopíruji něco cizího peří z odborných pramenů.

To abychom si ujednotili terminologii.
****
Význam "troll" se podle definice zcela jednoznačně na Sarta vztahuje, bez ohledu na to, zda SÁM tento význam zná :
https://it-slovnik.cz/pojem/troll

Pokud si dáte práci, najdete si i sartrovo vyznání k motivaci jeho zdejšího trolování, které definici potvrzuje.

*************
Stejně tak by NĚKTEŘÍ jeho diskutující protivníci spadali pod definici trollhuntera.
I když zde už definice není tak jednoznačná. Trollhunter může být jak hejl, který v dobré víře, že trollovi jde o obsah, prostě naletí a snaží se naivně - k trollově potměšilé radosti - tak či onak reagovat.

Pak existují trollhunteři poučení - ti vědí, že troll je troll a prostě se ho snaží uštvat.
Někteří mohou být i zábavní - snad nejlepší býval Pepa Řepa na Aktuálně.cz, pokud si některý pamětník pamatuje.
Problém trollhuntera spočívá v tom, že si občas s trollem (vy)mění role a nastává něco jako hra na babu.
Což dříve či později otráví většinu účastníků blogu a diskuze se rozpadne.

https://it-slovnik.cz/pojem/trollhunter
*********
Částečně se pojem troll prolíná s pojmem flamer, i když já sám bych flamera definoval prochu jinak - nicméně dám na odborníky:
https://it-slovnik.cz/pojem/flamer
*****************************
Ještě jednou:
Stejně jako lyska nemusí vědět, že je lyska, nemusí , trollhunter ani flamer vědět, že se stal tím či oním.
Přílišné zaujetí a rozčilení způsobuje přechodné mírné až nemírné dočasné zblbnutí, z čehož má troll upřímnou radost ..... dokud nezblbne sám
Pokud se ptáte, zda na někoho konkrétního narážím, pak ano - na sebe.
Před lety jsem si na Aktuálně.cz experimentálně vyzkoušel všechny zmíněné role.

*** na ty definice se všichni mrkněte, nejsou dlouhé.

Zatím bez slepic

Kristepane :-))))

Zatím bez slepic

Hovoř, synu, jen se neostýchej!

Zatím bez slepic

Otec ti naslouchá.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

******************************************

Napsal uživatel Alex (neověřeno) dne Čt, 29. 11. 2018, 16:08

In reply to Rvé tvrzení "Vyslovil jste… by Sartre (neověřeno)
Trvalý odkaz
Reakce

"A jen zopakuji : je SOUDEM uznaný a odsouzený lhář, který se ještě ani nedokázal omluvit (Peroutka) - faktum, nižádné "vám se to tak jeví)
sám po 2. zvolení řekl, že bude krotit svoji vulgaritu a aroganci - on to ví, já to vím - vy to nevíte nebo nechcete vědět - a mně se to tak "jen jeví"?
a je to jen pár dní, co prohlásil, že i při nedůvěře babiše opět pověří a nechá v nedůvěře vládnout libovolně dlouho. Odkdy v demokratické zemi určuje, kdo bude nakonec premierem, svévolně prezident? "
Fakt jste tak natvrdlej? Doložil jste jediný z těch výroků něčím? Proč si to myslíte? Heleďte, pokud mi odpovíte znovu jako blbeček, náš plodný dialog ukončíme. S volem se nejde domluvit, mluví jiným jazykem. Takže máš troubo poslední pokus.
*******************************************
Jistěže doložil. Všechny.

1, Soudní rozhodnutí že lhal a má se omluvit je reálné.
https://echo24.cz/a/iA54V/mame-cely-rozsudek-zeman-vs-peroutka-je-to-re…
toto je jen okdaz, kde je to přepsáno, existuje na netu i orazítkovaná a podepsaná faksimile originálního rozsudku soudu
"I. Rozsudek soudu I. stupně s e ve výroku I. p o t v r z u j e v části, v níž je žalovaná povinna do 7 dnů od právní moci tohoto rozsudku zaslat na adresu žalobkyně prostřednictvím držitele poštovní licence doporučený dopis, který bude označen aktuálním datem a podepsán osobou oprávněnou jednat za žalovanou, následujícího znění:

Dne 27. ledna 2015 uvedl prezident České republiky pan Ing. Miloš Zeman v projevu předneseném u příležitosti 70. výročí osvobození Osvětimi tento výrok: ,,Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Dále na tiskové konferenci dne 4. února 2015 prezident České republiky pan Ing. Miloš Zeman uvedl: ,,Na vlastní oči jsem viděl článek Ferdinanda Peroutky, kde bylo napsáno „Hitler je přece gentleman“.

Ferdinand Peroutka není autorem článku pod názvem „Hitler je gentleman“, případně článku pod názvem „Hitler je přece gentleman“. Česká republika se za tyto dehonestující výroky omlouvá."

PROBOHA, TYS TO NEVĚDĚL???????

2, Pusť si z archivu jakékoli TV první rozhovory Zemana po jeho druhém zvolení :-))) Nebo bude stačit tohle :
https://www.novinky.cz/domaci/461754-zeman-chci-byt-pokornejsi-a-mene-a…
:-)))))

PROBOHA, TYS TO NEVĚDĚL???????

a tohle
https://echo24.cz/a/p4EpR/co-vzkazal-prezident-babise-necham-vladnout-b…
jsi taky nevěděl? Vždyť je to 14 dní staré?

PROBOHA, TO JE NĚCO NESKUTEČNÉHO :-)))) A "TOHLE" BY CHTĚLO DISKUTOVAT? :-))))
Sleduješ vůbec dění kolem sebe, že i takovéhle marginálie je nutné ti dávat lopatou? :-)))))))))))))))))

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Sartre, chováte se zde v kurníku jako potrhlá lasička. Lítáte sem a tam a plašíte všechny slepice, útočíte na ně na bidýlkách... prostě tu děláte bordel a zahlušujete diskuzi logickými cvičeními a rádoby fakty.

Tipla bych Vás na nějakého ajťáka s vysokým IQ, takového nějakého geeka, voliče Pirátů....

Vzhledem k Vaší naprosto volné pracovní době asi bagrujete (nebo se říká "těžíte"?) bitcoiny nebo jiné kryptoměny.

Je mi jasné, že se tu v kurníku s důchodcama náramně bavíte, ale buď přestaňte zahlušovat zdejší diskuze balastem nebo si jako oběť najděte nějaký jiný domov důchodců.

Zatím bez slepic

:-)))))))))))))))))))

Palec nahoru. :-)
A nebojte, už to ženu do finále :-))))))))))))

Zatím bez slepic

PS : pouze vám škrtám to slovo "rádoby" .-)))))))))

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

50% teenagerů vidí život optimisticky, zbylých 50% nemá na drogy peníze.

Zatím bez slepic