Třikrát totéž

Autor
Štítky

Vánoční a novoroční projevy našich ústavních činitelů jsem slyšel až ze záznamu. Ani v jednom případě jsem neměl čas, abych se podíval na přímý přenos. Samozřejmě to vůbec nevadilo. Díky internete, je úplně jedno, co nám k tomu řekly celé ty zástupy moderátorů, hlasatelů a analytiků. Najít si originální záznam byla otázka vteřin. Zeman, Kubera i Vondráček byli dostupní a kompletní. 

Ale všimli jste si,  jak byly všechny tři projevy podobné?

Na Zemanovi je vidět, že je starý rutinér a ví, jak oslovit veřejnost. Má dar zkratky a dovede do pár vět zahustit obhajobu, výhružku, bonmot i urážku. Ale když si to vezmete kolem a kolem, Zeman řekl něco v tom smyslu, že Kavárně mává na cestu do zapomění a stejně tak všem jejím podporovatelům, ať už jde o Českou televizi nebo o BIS.  Pochválil pracujícího českého človíčka a vyzdvihl svůj program. 

Kubera řekl v podstatě to samé. Jen byl uhlazenější a své jedovatosti měl lépe zabalené. Ale v podstatě to bylo totéž. Chvála rodiny, pracovitosti, hanba všem kavárníkům, demonstrantům se šibenicemi, vyhozeným věncům. Hanba státu s velkým S, který zasahuje do všeho. ODS je opoziční strana, ale když slyšíte Kuberu, v podstatě mají s ANO společný program, jen ODS se nelíbí EET a podobné buzerace. Kubera se od Babiše lišil vlastně jen technikáliemi vy výkonu státní správy, ale jinak jsou jak rodní bratři. 

A Vondráček to celé zopakoval potřetí. Hanba Kavárně a jejím demonstracím, zemi se daří, lidi mají práci, je tu bezpečno, dobře se žije a na místě je optimismus. 

Ani Kubera ani Vondráček se nijak nevymezovai proti Zemanovi, Zeman se nevymezoval vůči Babišovi a Kubera také ne. Tři vysocí ústavní činitelé měli své projevy ve vzácné shodě na opoziční poskakování po náměstích a pokud se lišili, tak v detailech na kterých by se domluvili během jednoho oběda, pokud by na to došlo. 

Vidí to Kavárna? Uvědomují si, že ve svém boji sjednotili prezienta, premiéra i jedinou opoziční entitu, která je stabilní? Piráty zatím netřeba počítat, protože Hřib a spol teprve začnou úřadovat a teprve se ukáže, co všechno zvorají nebo dokážou. O Pirátech bude vhodné mluvit po příštích volbách. V této chvíli jsou na jedné lodi vlastně už všichni, kteří mají možnost pomocí jednacích řádů a vzájemných domluvách zpomalit i zrychlit projednávání zákonů, mohou rozpouštět, navrhovat, přihlašovat do debat, zdržovat i obstruovat. A zdá se, že v hlavních rysech se nám hoši dohodnou poměrně snadno. 

Kavárně, novinářům a Evropským hodnotám se podařilo spojit lidi, kteří dohromady mají zkušenosti i mraky peněz. Ryk těcch jediných pravých demokratů dokázal sjednotit kohouty na smětišti, kteří by se jinak spíš prali mezi sebou do jednoho společného šiku. Jak proti tomu chtějí dál bojovat, to si vlastně už nedovedu představit Tedy dovedu... psát dopisy sta Pragováků, dovolávat se intervence a podobně. Jinak těžko.  

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Co by tak mohla kavárna dělat? ... Že by ... Že by ... Nasadit Jaroslava Kuberu?

Toho Jaroslava Kuberu, který islamizoval komplet Teplice a udělal z nich základ islámského území? Který sice říká hezké řeči, ale jeho činy jsou plně kavárenské? Jaroslav Kubera bude řečí stát za vidláky z venkova, a činy za kavárnou a eurohujery.

http://www.novaburzoazie.com/436624826/6706069/posting/martin-konvi%C4%…

Zatím bez slepic

Podle mého není Kubera "kavárna"

Sleduji dlouhodobě jeho vyjádření. Je hodně napravo ode mne. Je konzervativní, antigender, prorodinný, v hodnocení údálostí - třeba na Ukrajině hodně opatrný.

Všimněte si, jak kdo (média, jednotlivci) reagovali na jeho zvolení předsedou senátu. Z toho to vyplývá.

Zatím bez slepic

carodejuv ucen, kteruy nevi, co dela.

Zatím bez slepic

Pořád se chlubí, že za jeho pašalíkování v Teplicích měl vyrovnaný rozpočet. Ano, ale za cenu toho, že sanoval rozpočet města penězi za rozprodaný majetek města.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nevím jaký vliv má postěžování si občanům projevem. V každém případě byly všechny tři takové ploché, bez šťávy, skoro se mi chce napsat, až zbytečné. Tři strejdové mám ve své podstatě nic neřekli, což potvrzuje i to, že se to okomentovalo a zapomnělo. Dnes po projevech neštěkne ani pes. (Až na Vidláka.)
V obecné rovině nevím co by měl takový poctivý státnický projev obsahovat. Jedno však vím bezpečně, měl BY dát nějakou naději směr, kam se máme posunout. O co bychom měli usilovat. Je vidět, že takové podružné nízkosti již jsou pod rozlišovací schopností projevitelů.
Škoda promarněné příležitosti!

Zatím bez slepic

Copak náš Kartous... Nedopečený češtinář (zdůrazňuji onu nedopečenost, ne aprobaci) a "expert na vzdělávání" z eduinu...

Zatím bez slepic

Ve Vlkovi je tato veta: Ovšem Kartous honí trolly .....

Vytrezena z kontextu popisuje cely problem uplne nejpresneji

Zatím bez slepic

Jen upřesňuji: tělocvikář, dle jeho vlastních slov na jedné besedě ( tzv. Petcha Kutcha Night v Nymburce)

Zatím bez slepic

Článek dobrý, grafy a tabulkami podložený, škoda jen, že si Vlk v závěru své práce nezvolil místo volby Kartous - Zeman spíše nějakou politickou stranu, např. ČSSD...

Zatím bez slepic

V současné vládě je nevětší škodná ČSSD. To je jasná věc.

Zatím bez slepic

Měla jsem na mysli, že je poněkud demagogické psát o hypotetické volbě mezi Kartousem a Zemanem, když volím stranu, která všechny tyhle novodobé uvědomělé komsomolce využivá, financuje, podporuje a spolupracuje s nimi.

Zatím bez slepic

Psal jsem už dříve, že elfové ála Kartous ve skutečnosti vůbec neexistují. Je to jen snaha nastolit atmosféru strachu lidí z neustálé kontroly. Aby se každý bál psát jinak než si kavárna žádá. Jinak řečeno, elfové jsou jen imaginární a neexistující projekt.

Co se týká důvěry médií, tak Vlk zapomněl na obrovskou událost, která u mě a u řady dalších médií srazila média do řady lhářů. A to je akce "hnusní Srbové ubližují hodným Albáncům", kdy televize a média lhala jako když tiskne. Od té doby se táhne obrovská řada lidí, kdy si lidé uvědomili zrůdnost humanitárního bombardování po havlovsku. A toto uvědomění nepřicházelo hned, ale postupně se zpožděním.

Slabina grafů a analýz je v tom, že neberou v úvahu zpoždění důsledků oproti příčině.

Zatím bez slepic

Datuji svoji nedůvěru a uvědomění si chyby od stejné doby.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Na projevy všech ústavních činitelů i ryku představitelů pražské kavárny lze uplatnit arabské přísloví, že psi štěkají a karavana táhne pouští dál. Je ale sympatické, že se u tří nejvyšších ústavních činitelů projevují rysy pragmatismu, žádné sladké řeči o vznešených evropských hodnotách, pro které si máme utáhnout opasky - kolem krku a ochotně, abychom byli považováni za lepší lidi. Všichni představitelé pražské kavárny se chovají jako věčně nespokojená manželka, které není vhod nic, co její manžel udělá. A tak ten chlapík postupně přestane vyvíjet jakoukoliv snahu, výčitky a řeči manželky úplně ignoruje a dělá si, co chce. A manželka na to s údivem kouká, jak je možné, že ten protivný chlap nechápe její tak dobře míněnou snahu povznést jej do intelektuálních výšin z jeho přízemní malosti. Zatímco ten chlapík touží jen po chvíli klidu.
Evidentně jsou všichni představitelé pražské kavárny ženského pohlaví. Nebo by chtěli být ženami.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

... a tu svoju robku zbil.

Vcil ma robka, rada chlopka,
jak on piska, ona hopka...

Lidova moudrost je nade vse.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

je mnohem více pravdy, než by se mohlo na první pohled zdát (ne, že by na tom všem ostatním, co jste napsal, nebylo). Pozor ovšem na podobné závěry. Jednoho elfa jsme tu již měli a za podobné výroky začínají v poslední době padat i trestní oznámení, viz. Mons. Petr Piťha.

Zatím bez slepic

Ale to přeci nijak nezpochybňuje právo těch osob na změnu pohlaví, pokud si přejí stát se ženou. Jen vysvětluji jejich motivy a vzorce chování, a z toho plyne, jak s nimi jednat. Jako s ženou. :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Gerd to trefil velice dobře.

Došlo k rozsáhlé feminizaci všech oblastí života. Na jedné straně feministky řvou o utlačování žen, ačkoli pravda už je zcela opačná. Rozšířily se ženské hodnoty a potlačily mužské. Ztratila se schopnost strategie, ztratila se schopnost tvořivosti, průbojnosti, životaschopnosti, hrdosti, cti, rozumného žebříčku hodnot - tedy to, co jsou obecně "maskulinní projevy". Feministická hnutí navíc vytvořila dojem, že vše od mužů je horší než od ďábla, a stále tak - skrze neziskovky, demonstrace, média a univerzity s oborem genderových věd - činí v míře více než vrchovaté.

Vlastenectví je také mužská hodnota. Boj za vlast a národ. Ne nadarmo Rusové vlasti říkají otčina. Muži buď vlast ubrání, a nebo je nepřítel zahubí. Ženy víceméně zůstanou, a když nepřítel dobude zemi, tak se stanou manželkami nepřátel a budou rodit děti nepřátelům. A kdykoli se změní "pán země", tak ženy přejdou k němu.

Pražská kavárna se chová jako žena zlatokopka. Stejně jako umělecká, herecká, univerzitní a neziskovková scéna. Hledají, kde je možné nadojit nejvíce peněz a výhod.

Zatím bez slepic

Ještě by to mohla být přemíra psychopatů, kterým jde pouze o sebe. A když se namnoží dva psychopaté, jejich děti budou psychopaty nejspíše také. Nebo v dalších generacích.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tato/tento/toto student/ka/ko Sorošovo Středoevropské univerzity obor gender byl/byla/bylo na Klinice šťastné:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kamarad-lidi-z-Kliniky-a-…
To bude asi tím, že ho Ferina přefik/la/lo.

Zatím bez slepic

To bude hlavně tím, že přebíráte informace z echt sluníčkářského webu Jakuba Patočky, tedy z Deníku Referendum. To je taková kavárenská stoka a opiové doupě eurohujerů, že normální člověk tam nevkročí a nečte, nechce-li zvracet.

Podobných dezinformačních webů (v pravém slova smyslu) se vyrojilo nedávno obrovské množství. Namátkou: A2larm, Demagog, Deník Referendum, Dotyk, DVTV, Echo24, Forum24, Globe24, Hlídací pes, Info, Liberální institut, Mises, Neovlivni, Reportér, Respekt, ... Řada z nich je přímo či nepřímo financovaná nebo napojená na různé Šorošovo fondy.

Zatím bez slepic

Ale na takové weby se vyplatí chodit. Už jenom pro ty perly, co se tam občas objeví, to se musí dostat mimo jejich bublinu. Člověk ani nemusí nic vymýšlet, stačí jen šířit co z nich vypadne mezi prostý lid.

Tam je nejlépe vidět, jak jsou mimo. Je to jako jít se podívat na pouti na dvouhlavé tele nebo mořskou panu (na Klinice pouze "mořská", protože se tam pohybuje Ferina).

Zatím bez slepic

Donalde,
pokud chceme držet prst na tepu doby a předvídat, co do nás budou hustit za půl roku ty nejoficiálnější ze všech oficiálních sdělovadel, pak musíme číst chca- nechca informační pokladnice typu Referendum!

Vždyť Referendum bylo neoficiálně financováno samotným Sobotkou - a podle Patoka to tak dělají všichni.
Šéfredaktor byl financován formou víceméně fiktivních zakázek od lídra naší rodné strany - ČSSD.
Referendum bylo oním tiskovým orgánem, ejakulujícím názory té (nyní opět vítězící) části tzv. socdem, které se říká ČSSD, a.s.
Tedy názory v souladu s celosvětovým serešoplanetárním superplánem.

Poche a Pehe budiž pochváleno za zvenutou pochodeň Humanbombera, Číra, Top09 a jeho současných pidikalousklonů!
S lepšolidmi na věčné bezčasí - a nikdy jinak!

Prvním předpokladem Konečného Vítšzství demokracie je detekce a zákaz veškerých alternativních myšlenek, pokud možno pak myšlení vůbec.
Od myšlení máme géniusy typu Jakuba Jandy.

Zatím bez slepic

No, já dnes narazil na další výtrysk stran oné sobotkovské větve ČSSD: https://www.novinky.cz/domaci/493387-cssd-promysli-dluhovou-amnestii-do… Samozřejmě jsem měl okamžitě před očima, jak se v SVJ skládáme na dluh za energie a vodu, protože systém je nastavený tak dokonale, že všichni členové se skládají dodavatelům i za dlužníky, pokud sami nechtějí riskovat své odpojení... Zatímco dnes se nám alespoň nějak podařilo vždycky nakonec skončit alespoň na svém, čert vzal penále, Valachová nám tady s úsměvem a spravedlivě křičí do ksichtu: "No tak to za ně zaplatíte, no bóže, vždyť jsou potřební!"

Maminka mě vždycky učila užívat si jen za to, na co mám. Když jsem si zařizoval první bydlení, začal jsem s karimatkou, spacákem a svíčkou v prázdném bytě. Fakt nemám pochopení pro ty, kteří přece musejí mít hned všechno a za každou cenu a ještě držet krok s dobou. Ani na výmluvy o tom, jak chybí "finanční gramotnost". A už vůbec nemám pochopení pro ty, kteří vědomě kašlou na svou odpovědnost k dalším. Ano, Exekuční lobby je ZLO. Cesty, jakými u nás lze upadnout do dluhové pasti jsou také neuvěřitelně jednoduché. Ale cestou není odpouštět dlužníkům původní dluh. Cestou je zamezit tomu, aby se právníci pakovali a jeden pošťačkou zahozený dopis díky fikci doručení poslal člověka do exekuce. Aby nebylo možné vymáhat dluhy za černou jízdu po pěti a více letech, či aniž by v případě dětí byli prokazatelně seznámeni rodiče. Aby děcko do osmnácti let nesmělo vytvářet závazky v podobě paušálů. Aby směl rodič po dosažení plnoletosti dítěte vykopnout z domácnosti, pokud tento své rodiče poškozuje. Aby...
Ta Valachová mě teda zase vytočila... Jasně, všichni váme, že je to jen naprosto prázdné a laciné gesto, protože si neumím představit toho silnějšího koaličního partnera, který by něco podobného socanům obhájil. Je to úplně stejné jako s církevními restitucemi...

Ale na stranu druhou, když si vzpomenu, co tahle... už dokázala protlačit...

Zatím bez slepic

Admirále,
začínám si myslet, že jste ještě větší bejk než já ! :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mne Zeman moc nepotěšil.
Tím podbízením se Izraeli,souvisí nejen přestěhování našeho velvyslanectví do Jeruzalema,ale to podstatné,čím podporuje Izrael,je podpora našeho angažmá v Afghánistánu,to je přesně to co říká Trump,kdo chce abychom pro něj bojovali,musí zaplatit.Přitom ale víme,že USA pomohly vytvořit,vyzbrojit Talibán i Al-Kajdu,IS.Takže,takto Zeman vlastně podporuje teroristy,ale mluví něco jiného.
Kubera je starý ODSák,který jiný nebude.
Vondráček,nové koště.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

předpokládám, že i kdyby na Nový rok něco plkla třeba Matka Tereza, že by to bylo pro vás taky na houby ... něco v tom smyslu, ..."že není ten, aby se zalíbil všem"...! Pro takové dávají v TV třeba četbu na dobrou noc, nebo i jiné alternativy.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Gymnazisté (chlapci) v rámci výuky společenských věd nosí sukně, aby ukázali, že "Jinej neznamená špatnej: I muži mají právo na sukni". Neskutečné! Už chybí jen to, aby rodiče dětí, kteří s touto šíleností nesouhlasí, byli nahlášeni na sociálu a odebrali jim děti jako v Norku. Co není, může být. Pokud se tomu společnost nepostaví.

Nevěřte, že je to jednorázový úlet. Je to součást dlouhodobého procesu, kdy je maskulinita vytlačována do dělnických vrstev. Na učňovských školách ani technických průmyslovkách kluci sukně nenosí. Za pár bude jasné, že pokud někdo sedí v korporátním managementu, nosil na gymnáziu sukni a možná se učil malovat oční stíny. Jak budou takoví "hrdinové" reagovat na civilizační hrozbu? Ano, správně, zkontrolují lak na nehtech, aby jim to při jednání s džihádisty slušelo. Je to další oblast, kde dorovnáváme Západ.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Sakra, že to tady má na hnojišti ale grády. Odpovědi na votočku, ani ne za kačku, zato pro každou Kačku, něco mezi universálním Broukem Pytlíkem a o řád pohotovějším, avšak názorově taky neochvějným, avšak tady nezapomenutelným Sartrem. Tedy vás stíhat, to už vyžaduje dovolenou, klídek a kafe k tomu. Ono to není nic jednoduchého pobrat to všechno - od očních linek až po první koncil a to ještě s doporučením a odkazy k samostudiu!

Zatím bez slepic

Na počest vašeho NEJHODNOTNĚJŠÍHO PŘÍSPĚVKU VŠECH DOB VŮBEC, který kdy byl na Vidlákových kydech napsán, se Donald Trump přejmenuje na Satra.

Zatím bez slepic

SPOŇ V NĚČEM KONEČNĚ HRAJETE NĚJÁKOU ROLIto je vaše věc, já sem teprve uprostřed prvního koncilu

Zatím bez slepic

nějak se to při odeslání zhroutilo:
KONEČNĚ ALESPOŇ V NĚČEM HRAJETE NĚJAKOU ROLI, ale to je vaše věc, já jsem teprve uprostřed prvního koncilu, nestíhám.

Zatím bez slepic

ALE PROČ NÉ, JENŽE TO BYSTE MUSEL DOSÁHNOUT ÚROVNĚ BROUKA PYTLÍKA, i když ... co si budeme vykládat

Zatím bez slepic

Pojdme to udelat jako v 4 vrazdy uz staci drahousku.

Vsichni jsme Sartre

Toho elfa stejne kazdej pozna po blabolech.

Zatím bez slepic