Malá upoutávka

Autor
Štítky

Přátelé, dnes mám pro vás jen jednu malou upoutávku na blízkou budoucnost. Zároveň by to měla být taková ukázka, jak si já představuju stmelování lidí, hledání společných témat a toleranci k vzájemným neshodám.

Nedávno jsme tu měli poměrně velkou bitvu o Kláru Samkovou a její roli v soudních kauzách z minulosti. Neskončilo to nijak jednoznačně, respektuji to. Ale já budu do omrzení tvrdit, že když paní Klára čte Kydy a na svém fejsbůku na nás odkazuje, tak prostě patří k nám. My tady všeobecně spíše nevěříme médiím, protože nám prostě lžou kudy chodí, uplatňují dvojí metr a tak vůbec. A tak jsme vůči vyjádření Novinek i Junge Front Heute poměrně skeptičtí. Ovšem v některých případech je bereme jako slovo Boží, obzvlášť když jde o člověka. Pokud nám mééédia referují o Kláře Samkové, tak asi přepnou na jiný mód a mluví pravdu…

Klára Samková moji obhajobu nepotřebuje. Znovu platí moje nabídka všem, kdo jí nevěří ani nos mezi očima, aby přijeli ke mně na zabijačku, kde se s ní potkají tváří v tvář a budou mít možnost si poslechnout její verzi všech těch příběhů, které o ní kolují.

Pro vás ostatní, co jste si neudělali žádný názor, pro vás mám tuto upoutávku. Klára Samková je právě teď v Himalájích na něčem, co je napůl dovolená, napůl práce a napůl charita. A nabídla se, že o této cestě nám několikrát poreferuje v rubrice Hlas lidu. To abyste měli možnost poznat i jiné odstíny, než známou právničku. Civilní Kláru Samkovou, která se zabývá i jinými věcmi, než obhajobou.

Třeba na ni trochu změníte názor…

A ano, i tam v Himalájích si každý den přečte Vidlákovy kydy.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.2 (32 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Upoutávkou upoután k tématu snad něco mám. Jako volič Okamury mám na čele jisté chmury. Nerad bych se dotkl něčí ctnosti, ale vnímám jisté nejasnosti.

Průměrný počet slepic: 3.6 (5 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane Zauber,no mohli áaaa tady aa probrat body taaoaaaa toho SPD programu a najit PROČ davá jen nedostatečnÿch 10 procent,kdýž chceme,aby měl ve Sněmovně většinu a on na podporu občanů voličů a jejich aktivitu PNZ kašle !?aaaaaa

Vššiaamaáte si všichni jak vnitraci jsou bili vztekem a řvou když jim chcu dal do držky!Kdovia,áda by pani doktorka s nami ty zmrdy dokazala zoperovat!Kdy ne tak ji tu dam to PNZ,mohly bychom se prat o NAŠE penize společne a zjistit čim ten kapitalismus bez přivlastk cili bez skrupuli nahradit!A to beze srandy kdyz vedle prohrali valku a ted plati pokladnim v Lidlu apaaá pryaaáaaa čdtrnact eur a z toho tam ti dobři kapitalisti zbohatli tak prkč by nemohli i naši kapitalisti TADY zbohatnout taky
No ni?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Přiznám se, že příliš nerozumím jazyku vašeho kmene.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proto budete zahnani všichni do rezervace a budete tam mussit pit jen ohnivou vodu,bo obyčejna bude drahá!Proto TU proberme SPD Programm a JA van holenkove vysvètlim,KDE hraje muzika falešně,ovšem bacha je zapotřebi SOLIDARITY te HBS a HVS ,minimum a ne dat se řidit 6 prioritami zobecnělych prostředků řizeni majitelů velkych peněz!

Kdovi zda je někdo tady zná,stale tu chybi a pak to pak to holenkove dopada,že jsou všicchi bez peněz oholeni a v insolvenci o všechny prachy a pod 20 procentni inflaci a k tomu ohlupeni na kost GŘ TV,ktery si osedlal cely prdlament a porouči mu navalit naše miliony z rozpočtu a to i zpětně!

No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Infantilní floskule, nemel a vol rovnou svoje potřeby!!!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

Pililiny mi z hlavy nepadaji nebot se tam dobře maji!Proto nemohou vladni neomarxisti ,kteři jsou pry naši zastupci NIKDY napsat potřqeby svych voličů!!
Nyni budou vykradeni i podnikatele.cz kreři jsou pod hlavičkou
O
D
S
Zkusim vysvětlit postupně v komentech qNAŠE potřeby,ale protože to majitele velkych penez nevyučuji na prvni priorite ovladani tlup ohlupenych davů křiklounu a cinkalistů ti jich hlavně na jejich universitach,nesmi nic naučit,teď tomu nerozumi ještě v Českuu pry nikdo ani strejda docent Valečnik!
Porozumi tomu však jejich děti a generace potom co utrpi převrat kapitalistů na sračku!

BUDOU TOTIZ TY VŠECHNY NASBIRANE DNEŠNI DLUHY PLATIT!aaaaaaasssssssssssssssssss

A ne že aaas, když nebudes poslouchat šup s tebou do hladomorny!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Akorát mi přijde, že je to dost sebevědomá a dominantní žena. Takže takhle jinde mi nevadí, ale doma bych jí mít nechtěl. Se obávám, že bych k tomu vynášení odpadků mohl taky vyfasovet ještě luxování. Ona občas stačí ta moje.

Např. dnes. Jsem přišel z práce a zapomněl na to, že je neděle a moje žena je doma a má uklízecí den. Ona zrovna vycídila kuchyň a vypulírovala podlahu a já tam s úsměvem, že jsem doma, nakráčel v kanadách a padaly ze mě piliny. Když jsem viděl, jak brunátní v obličeji a nadechuje se, tak jsem to otočil a stylem Bolta to bral po schodech dolů do dílny. Stejně mě na chodbě pronásledoval její zuřivý řev. By mě zajímalo, co by za to se mnou provedla ta Samková. I když vlastně bych to radši ani vědět nechtěl.

Takže Samková, obhajuj, piš, jezdi do Himalájí a k Vidlákovi na prase, ale ke mě do baráčku radši ne. Před dvoumetrovým chlapem si na prdel nesednu, ale týhle baby bych se asi trochu bál.

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

A jen vylada jako čertik no třeba by se mo mhla optat té Okamury proč chce v bodě 10 položit ten dnešni režim,když u toho nenapiše jasně na co ho mame jako jeho voličci položit?

Jaky system by si přala ona?🆗🆒🚩 🍀🍺📢✌👹

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

To mě něco říká,nešla ta Samková hledat sněžného může?
Nezkažený to muž,politikou,ženskými,korupcí,ten by se hodil.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Ten sněžný muž himalájský nemá zrovna život rajský. Spoustu let a spoustu dní furt ho někdo nahání.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Úklid, kanady a piliny -
jen jsem tiše pípla,
co by jemná žena
proč nepočkáš,
až tam zem uschne?
Ah, já popleta,
dovolila jsem si uklízet
v době těsně před obědem.
Uklízí se přeci ráno,
jak mi bylo řečeno.
Slina mne málem udusila,
jak jsem rychle polykala,
aby ve mě otevřeně saze nebouchly,
mosty by za mnou padaly.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

též nerozumím řeči různých kmenů,
však rááááádio Pralinka mi to připomnělo.

Snad si i paní Klára zazpívá,
jen aby lavinu v Himalájích nestrhla.

Okamura? No, zprávy jsou různé,
možná jen příliš nemluví
alternativu mezitím kolem sebe shromáždí.

Prý je mnoho vzteku mezi lidmi,
kdopak z našich půjčil 8 mld euro na sanaci Ukrajiny?
Nebo je to jen drb, že platit budou čeští mužici ten dluh?

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

Řeči bývají různé, některé i velmi hrůzné. Mladí mají idoly a staří jen symboly. Jiné zvyky, jiné kraje, ale všichni známe samuraje!

Zatím bez slepic

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

snad na harakiri, díky jeho české krvi, nedojde

Zatím bez slepic

O harakiri nemůže být řeč, Okamura nemá meč. Tomio se naštěstí spoléhá víc na pěsti. Ať v pondělí, nebo pátek mluví stejně, jako dobrý kolovrátek.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdybych přišel ve válenkách úklid by byl ještě v plenkách. Piliny ze mě nepadají, neb se v hlavě dobře mají. Na úklid je třeba klid a k obědu něco mít.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Asi tam odčiňuje nastřádanou karmu. Třeba se vrátí křišťálově čistá. Nakonec nám ji stejně protlačíte.

Zatím bez slepic