Názorná ukázka...

Autor
Štítky

…proč je všechno v řiti!

Přátelé, dostala se ke mě zaručeně autentická SMSka, kterou dostal Andrej Babiš poté, co neuspěl ve druhém kole prezidentské volby. Je tak kouzelná, že se o ni s vámi musím podělit. Já si tu dlouhé týdny lámu hlavu, proč je všechno v háji, jak může volby vyhrávat Blyštivý Péťa a kde jsme udělali chybu. Různě to rozebírám, přehazuju, popírám sám sebe… a někdy pak stačí pár písmenek z mobilu. Je to jako Rafaelo. Řekne víc než tisíc slov. Posuďte sami:

Dobrý večer Andreji, chtěl bych Vám pogratulovat k zisku více než 2,4 milionu hlasů občanů. Nedosáhl jste sice na prezidentský úřad, ale máte obrovskou podporu voličů a to je především závazek. Skončilo šílenství kolem kampaně a teď je třeba se dívat do budoucna. Rád bych se s Vámi, jako předsedou největší opoziční politické síly ve sněmovně co nejdříve setkal. Naše země prochází těžkým obdobím a já jsem přesvědčen, že nás ty největší výzvy ještě čekají. Věřím, že silné opoziční hnutí a silné odbory jsou tou správnou platformou pro hledání východisek z nadcházejících krizí. Přeji klidný večer Josef

Asi jste už uhodli, že pisatelem této SMSky je Josef Středula, šéf odborů. SMSka je autentická, mám jí přímo od zdroje.

Ano, ten Josef Středula, který na odborářskou demonstraci loni dostal sedm tisíc lidí a ještě tvrdil, že to byl úspěch. Ve stejné době jeden Láďa Vrabel celkem bez problémů dostal na svojí demonstraci desetkrát tolik lidí, aniž by měl jen setinu možností, které měly odbory i jejich šéf.

Ano, ten Josef Středula, který kandidoval na prezidenta, vymezoval se proti Babišovi, neb sedí v Aspen institutu, notoval si s ostatními Havly prvního kola a těsně před prvním kolem jasnozřivě rozpoznal, že volby vyhraje Danuše Nerudová a odstoupil v její prospěch. Zlé jazyky tvrdí, že větší vliv na to měl vééélký finanční dar, který Středula obdržel těsně před tímto rozhodnutím. Ale to je určitě henta metafora a nic takového se nikdy nestalo a myslí si to jen dezinformátoři.

A ano, tento Josef Středula po dvou týdnech, kdy se vymezoval proti Babišovi jak jen mohl, tak mu napíše tuhle SMSku ve které se k němu lísá, až to lepí. Řekl bych, že si Andrej musel třikrát protřít oči a dvakrát se štípnout, aby uvěřil, že je to pravda.

Dovolte mi k tomu pár dobře míněných slov:

Milí odboráři…

Už víte, proč zmíráte na úbytě? Už víte, proč k vám skoro nikdo nechce vstoupit? Už víte, proč jste ti poslední, u koho by obyčejný dělník čekal, že se ho zastanou? Už víte, proč u nás fungují odbory jen v německých firmách? Protože jste si za svého vrchního šéfa zvolili něco takového. Nejdřív to dělá machra a hraje si to na přítele lidu a není to schopné dostat na Václavák ani tolik lidí, co zvládne zadlužený prodavač pizzy. Pak si to notuje s těmi, kteří se nejvíc zasloužili o vaší bídnou situaci, pak to podpoří naprosto tupou prezidentuši, což poznal i poslední Jaryn z Horní Dolní, pak se na něj provalí, že to dostal zaplacené a nakonec se ukázalo, že mu to štěstí nepřineslo a on se rozhodl přimknout se opět k Babišovi, kterého čtrnáct dní předtím pomlouval, kudy chodil.

„Dobrý večer Andreji“ Takhle hláška mě bude budit ze spaní ještě čtrnáct dní, Josefe. Fakt, že jo.

Já jsem se tu už několikrát docela jízlivě obouval do Okamury, protože v poslední době předvedl skutečně olbřímí politický talent, ale teď musím zvolat: „Tomio, vrať se, vše je zapomenuto.“ Našel se totiž ještě mnohem větší politický průserář.

Tak si ho tam hlavně nechte. Pěkně si ho zvolte znovu, hlavně mu zase dejte důvěru… Fiala se směje, až ze Strakovky opadávají cihly, protože tahle asociální vláda si jako šéfa odborů nemohla přát nikoho lepšího. Kdybyste tam dali Laca Horvátha, pomocného dělníka z Nové Huti, tak by tam po deseti letech šéfování nenadělal tolik škody, jako Středula za posledních pár týdnů.

Normální odboráři by se nejpozději po té demonstraci ozvali, řekli by si, že Středula není součástí řešení, ale je součástí problému a poslali by ho tam, kam patří. Ale to vy ne. Vy jste ho pěkně nechali, aby si s vámi vytřel řiť. Když si vezmu, co to kdysi znamenalo, být odborář. Když si vezmu, jakou jste měli slavnou minulost… to vaši dědové kdysi vybojovali většinu výhod pro normální pracující. Oni nastavovali kůži, riskovali vězení, nechali do sebe střílet… a co jste dokázali vy? Zvolili jste si Středulu… Přesně proto jste tam, kde jste.

Jsem zvědavý, jestli to tam u vás někomu dojde… ale dost o tom pochybuju. A víte co? On to věděl i Mirda Kalousek. Pamatujete na tu básničku? Cože to tenkrát odboráři vezli na trakaři? Slyšíte to? Celý národ se vám směje, jak to máte bezvadně zorganizované.

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.6 (230 hlasů)

Komentáře

Já bich chtěl být taky lidový milionář.

Průměrný počet slepic: 3.4 (9 hlasů)

Pane ještě větší vsivaku,ten chlap Šasin ví,že do kuchyskych potřeb patří poradny kulomet jako ve ŠweicARMY aby okamžitě mohla vzniknout CZECH army a za zbytek peněz si do kvartýrů můžeme nakoupit patrony,než je vláda ukradne a pošle pod toho Putina,kde už leží plno tanku značky
NEVeRICi Tomaš na který si složila naše chudina,aby jsme mohli bojovat proti BIDÉ!
No ni?!

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Pane ještě větší vsivaku,ten chlap Šasin ví,že do kuchyskych potřeb patří poradny kulomet jako ve ŠweicARMY aby okamžitě mohla vzniknout CZECH army a za zbytek peněz si do kvartýrů můžeme nakoupit patrony,než je vláda ukradne a pošle pod toho Putina,kde už leží plno tanku značky
NEVeRICi Tomaš na který si složila naše chudina,aby jsme mohli bojovat proti BIDÉ!
No ni?!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

miluji odboráře, mají takové, ty lidské tváře. Nač milovat Andulu, já miluji Středulu. Středula je táta náš a českého národa Mecenáš. Když je všechno na pytel, pak jen Středula je spasitel. Tenhle odborářský borec je náš jediný národovec!

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)

Nemám rád kulatá číslíčka.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Můžeme se ptát jako malé děti: "Proč?" Nejjednodušší odpověď je proto.
Jenže ono těch faktorů je více a tak je postupně zjišťujeme a rozebíráme:
1. důvodem je vše možné i nemožné. A zdůrazňuji NEMOŽNÉ, protože to si nikdo nedokáže předem představit, jak se z nemožného stane možné.
2. Jedna místní organizace ČSSD varovala své "špičky" prostřednictvím okresu před tím, aby do voleb byl povolán Špidla, Středula,... že tím bude ČSSD definitivně odepsána. Tož konec se blíží, s tím, že špičky již nikdo "živit" nebude, jestliže zapomněli naslouchat běžným členům. Chápu sice, že chybám se nikdo nevyhne, ale co je moc, to je moc.
3. Naděje umírá poslední a tak kdo může - jděte na demonstraci.
4. Pověstné boží mlýny melou pomalu, ale melou soustavně, bez přestávky.
5. Včera jsem se o jejich účinnosti dozvěděla:
a) na Jižní Moravě chovatel drůbeže, hovězího,... krokodýlů, expandoval do Rumunska, či kam všude ještě,
na téže Jižní Moravě vytěžil na cizím pozemku kamenolom, ....
b) následně časem zkrachoval.
c) Babiš tedy koupil legálně od bank, nebo v exekucích jeho majetek (nevím, jestli část, nebo vše)
d) zkrachovalý chovatel neměl tedy pro Babiše ani před volbami žádné dobré slovo.
- dovolím si otevřeně říci, že zloděj křičel : "Chyťte zloděje." Proč? Viz e)
e) skutečný původní majitel pozemku s kamenolomem se soudil tak dlouho, až ústavní soud rozhodl, že je v právu a chovatel krokodýlů a "těžař
kamene" neoprávněně těžil na cizím pozemku. Jak dopadne finanční vyrovnání? To je ve hvězdách, ale pro vítěze soudů je to obrovské
zadostiučinění, o které se s námi včera podělil.
Takže naděje na občasné vítězství spravedlnosti i s mletím božích mlýnů neustále je.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

každý ví, či aspoň tuší, že odbory mají váhu jenom muší. Ač nemají už žádné příště, přisáté jsou jako klíště. Jo, nemít tak svých pár telat, museli by něco dělat.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Všechno je o dohodě. Babiš vystrkuje do popředí Havlíčka, protože sám v čele ANO nebude mít koaliční potenciál. V budoucnu by ANO chtělo vládnout s ODS. Reálná politika ANO je mnohem blíž ODS než SPD. Okamura to ví a hraje moc dobře. Počítám, že s Babišem jednal o podpoře, ale prostě to vyšlo. Babiš bude lovit v jeho vodách a po volbách hledat koaličního partnera v ODS. PRO, Trikolóra a další marginální subjekty jsou mimo hru, protože politiku prostě neumí vůbec nebo ne tak dobře jako ANO a SPD. A i ten Středula bude dál ve hře. Narozdíl od Rajchlů a Vrabelů.

Průměrný počet slepic: 2.7 (7 hlasů)

Jinak je to marné hádání neznalých a nezralých aktivistů z té či z oné strany nebo hnutí.

Systémové strany (ANO a Pětikolka) se vám smějí až se za břicho popadají :-))) a těší se na další společné vládnutí.

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

vadí mi vaše hloupost.
Netušíte co je každému myslícímu jasné už od vystoupení Vondráka proti Babišovi - koalování s Fialovou ODS :
https://echo24.cz/a/Hj2aq/tydenik-echo-kritika-babise-ano-rozhovor-hejt…

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

Chce zbavit,aby se dostala k moci v koalici s ODS,která je proslulá rozvracenim republiky na sračku!
Lidem stále nedošlo,že ODS svým presidentem,který instaloval kapitalismus bez přivlastkú amerického gangsterskeho typu způsobil vyrabování bohaté republiky a nyní ,když se zuboženi domorodci načisto ohlupeni barnumskou propagandou dokonce brani bojovat proti vykrádání dvou třetin přijmu a penzí deklaraci požadavku Sociálního státu,který je běžný v cele Evrope dostal do pozice,že mají právě jim bojovat proti BIDÉ a jejich tzv zastupci je dàvi vnitraka,že jim to nařídil Putin ,ale neřeknou jim pravdu ,že je zapotřebí SOCIALNIHO státu místo Policejního,který je nyní prosazován bez jakékoli možnosti,aby ty falešné zastupitele jejich opravdový jim platící $ef tj Společnost voličů nejen kontrolovala,ale i měla možnost tento režim KOL HRUZY vůbec ovlivnit či dokonce zastavit!Jen se podívejte jak dopadli odborníci mše svýmii 20 požadavky na vláduta do nich ignorantský kopla a nikdo z politickych formaci se za ně nepostavil!Toho dosáhla demokracie čumilů a čím chce bojovat proti BIDÉ,co?
Nikdo z intelektuálů nechce do programu a dělají se hloupí,že si to dají kdysi v daleké budoucnosti do prý svých bobkových listú ,které jsou bez změny režimu jen politický šrot bažici po moci funkcionaru podporovaných námi voliči,kteří je platí a oni si sami pro sebe odhlasuji kolik za tu "práci"typu vyrabujme své voliče na 7 prioritě chtějí!
No ni?

Průměrný počet slepic: 4.5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Nevidim duvod proc by AB nemel zvazit zda potrebuje Stredulovu podporu ci ne.
A Vrabela, ten mel nekolik ne zrovna stastnych vyjadreni, za ktere by se mel omluvit. Mam na mysli soukromou armadu, napriklad. Argumentujme svobodou projevu, ale to je zrovna jedna ze dvou veci, ktere si muze kazdy nechat k pivu v hospode. Jako kdyz se Rychetsky vyjadruje na Twitteru US k volbe prezidenta. Oboje dvoje je hloupost.

Průměrný počet slepic: 3 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Rozhodl se "Deep state" vyměnit nájemníky v Bílem domě?
Pepča Escobar domýšlí důsledky Hershovy zprávy. Je to opravdu silné kafe - obvinit amerického prezidenta ze zorganizování a provední mezinárodního teroristického činu.

Teroristická válka zlotřilé velmoci: Cui Bono?
Pepe Escobar, 10. února 2023

Pokud jde o země globálního Jihu, Hershova zpráva jim obrovskými krvavě rudými písmeny vepsala do paměti že USA jako stát podporující terorismus.

Každý, kdo má mozek, už věděl, že to udělalo americké Impérium. Nyní Seymour Hersh ve své bombastické zprávě nejen podrobně popisuje, jak došlo k útoku na Nord Stream 1 a 2, ale také uvádí jména: od toxického straussovského neoliberálně-konzervativního tria Sullivan, Blinken a Nulandová až po vrchního čtenáře Teleprompteru (čímž samozřejmě myslí Joea Bidena).
Jádrem pudla Hershova článku je poukázání, že za havárii plynovodů je zodpovědný přímo Bílý dům. CIA je mimo hru. Celou zprávu lze číst jako nastrčení obětního beránka. Velmi křehkého, nekvalitního obětního beránka - s těmi tajnými dokumenty v garáži, nekonečnými pohledy do prázdna, s nesrozumitelným mumláním a samozřejmě celým tím příšerným, léta trvajícím rodinným (syn Hunter) korupčním kolotočem na Ukrajině a kolem ní, který ještě nebyl zcela odhalen.
Hershova reportáž se náhodou objevila bezprostředně po smrtícím zemětřesení v Turecku a Sýrii. Je to samo o sobě investigativní novinářské zemětřesení, které se rozprostírá nad zlomovými liniemi a odhaluje bezpočet otevřených trhlin, mezi troskami lapajícími po dechu pravdy.

Ale je to všechno? Drží se vyprávění od začátku do konce? Ano i ne. Za prvé, proč právě teď? Jedná se o únik informací - v podstatě od jednoho zasvěceného pracovníka Deep State, Hershova klíčového zdroje. Proč tato tato tvrdá slova vyřkl? Možná je zděšen toxicitou systému, ale zároveň ví, že ať řekne cokoli, nebude to mít pro něho žádné následky.

Zbabělý Berlín na to vůbec nic - ani nezaskřípal. Ostatně zelená parta je u vytržení, protože teroristický útok důkladně posunul jejich středověký program deindustrializace. Souběžně s tím se všem ostatním evropským vazalům jako bonus navíc dostalo dalšího potvrzení, že toto je osud, který čeká na ty, kteří neposlechnou hlas svého pána.
Hershovo vyprávění označuje Nory jako zásadní spoluviníky teroru. Těžko se tomu divit: Jens Stoltenberg (bývalý premiér Norska) nyní šéf NATO říká, že "mír je válka", je už snad půl století agentem CIA. A Oslo mělo samozřejmě své vlastní motivy, proč se na dohodě podílet: získat spoustu peněz navíc prodejem veškeré volné energie, kterou mělo, pro zoufalé evropské zákazníky. Určitý nesoulad spočívá v tom, že Norsko, na rozdíl od amerického námořnictva, nemá žádný provozuschopný P-8 Poseidon. V té době bylo jasné, že americký P-8 pendloval (s doplňováním paliva ve vzduchu) mezi USA a ostrovem Bornholm.

Pozitivním výkřikem je, že Hersh, ale spíše jeho klíčový zdroj, nechal britskou MI6 z vyprávění zcela zmizet. SVR, ruská rozvědka, se v té době na MI6 zaměřila jako laser, stejně jako na Poláky. Co však stále tmelí vyprávění, je to, že komando stojící za "Bidenem" zajišťovalo plánování, informace a koordinovalo logistiku, zatímco závěrečný akt - v tomto případě odpálení výbušniny C4 sonarovou bójkou - mohli spáchat norští vazalové.
Problémem je, že bóji mohl shodit americký letoun P-8. A neexistuje žádné vysvětlení, proč jeden z úseků Nord Stream 2 unikl zkáze.

Hershův pracovní postup je legendární. Z pohledu zahraničního zpravodaje, jako jsem já, který je od poloviny devadesátých let se pohybuje místě dění, od USA a zemí NATO až po všechny kouty Eurasie, je snadné pochopit, jak používá anonymní zdroje a jak se dostává - a chrání - svůj rozsáhlý seznam kontaktů: důvěra funguje oběma směry. Jeho výsledky jsou naprosto bezkonkurenční.

Ale samozřejmě zůstává možnost: co když si s ním někdo hraje? Nejde o nic víc než o jednu schůzku? Koneckonců vyprávění divoce osciluje mezi podrobnými detaily a poměrně mnoha slepými uličkami, neustále se v něm objevuje spousta papírových stop a účastní se příliš mnoho lidí - což zyšuje riziko prozrazení. Vyřazení CIA ze hry je stěžejním bodem v celém vyprávění - zvlášť když víme, že ideální aktéři pro takovou operaci by právě pocházeli z Oddělení zvláštních činností CIA, a ne z amerického námořnictva.

Co udělá Rusko?
Pravděpodobně celá planeta přemýšlí, jaká bude ruská reakce.
Při pohledu na šachovnici Kreml a Rada bezpečnosti vidí, že Merkelová přiznala, že Minsk 2 byl pouhý trik; imperiální útok na Nors Stream (dostali obrázek, ale možná neměli všechny podrobnosti, které poskytl Hershův zdroj); bývalý izraelský premiér Bennett na záznamu podrobně popsal, jak Angloameričané zabili mírový proces na Ukrajině, který byl loni v Istanbulu na dobré cestě.
Není tedy divu, že ruské ministerstvo zahraničí dalo jasně najevo, že pokud jde o jaderná jednání s Američany, jsou jakákoli navrhovaná gesta dobré vůle "neopodstatněná, předčasná a nevhodná".

Pokud jde o země globálního Jihu, Hershova zpráva jim obrovskými krvavě rudými písmeny vepsala do paměti že USA jako stát podporující terorismus. rituální pohřeb - Na dně Baltského moře bylo rituálně pohřbeno mezinárodní právo, a dokonce i laciného středobod Impéria, "mezinárodní řád založený na pravidlech".

Nějakou dobu potrvá, než se podaří plně identifikovat, která frakce Deep State mohla Hershe využít k prosazování své agendy. Samozřejmě, že si toho je Hersh vědom - ale to by pro něho nikdy nebyl důvod, aby se vyhnul prozkoumání této mediální bomby (tři měsíce tvrdé práce). Americká mainstreamová média udělají vše pro to, aby jeho zprávu potlačila, cenzurovala, ponížila a ignorovala; důležité však je, že napříč globálním Jihem se již šíří jako požár.

Mezitím se ministr zahraničí Lavrov zcela odmlčel, podobně jako Medveděv, a odsoudil, jak USA "rozpoutaly totální hybridní válku" proti Rusku, přičemž obě jaderné mocnosti se nyní vydaly na cestu přímé konfrontace. A protože Washington vyhlásil za svůj cíl "strategickou porážku" Ruska a z bilaterálních vztahů udělal ohnivou kouli, nemůže už existovat žádný "obchod jako obvykle ".,Ruská "odpověď" - ještě před Hershovou zprávou - byla na zcela jiné úrovni; probíhající dedolarizace v celém spektru, od EAEU po BRICS a dále; a totální přeorientování obchodu na Eurasii a další části globálního Jihu. Rusko si vytváří pevné podmínky pro svoji stabilitu a již předvídá nevyhnutelné: že dojde na frontální jednání s NATO.
Pokud jde o kinetické reakce, fakta na bojišti ukazují, že Rusko dále drtí americkou/národní zástupnou armádu v režimu plné strategické nejednoznačnosti. Teroristický útok na Nord Stream bude samozřejmě vždy číhat v pozadí. Dojde k protiúderu. Ale to bude v čase, způsobem a na místě, které si Rusko zvolí.

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

Za to taky pekne plati lidmi a materialem. Kdyz je nekdo tak hloupy, ze zacne valcit…
Ukrajina neni Gruzie nebo Cecensko.
Aby se pak ti co za tou valkou vidi jen USA, nedivili co udela s RF Cina. Montovna pro Cinska auta uz RF je.

Průměrný počet slepic: 2.1 (7 hlasů)

Hersh popisuje jak se to "stalo" a uvádí jména. Jenom ty zdroje chybí.

Zpráva rozhodně nic do paměti nevepsala, protože zatím ještě nebyla potvrzena.

Průměrný počet slepic: 3 (8 hlasů)

Ani vyvrácena.
Ale soudruh Klíma a Cemper nám laskavě řeknou, kterou nepotvrzenou zprávu máme brát jako potvrzenou a jakou ne.

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

Říkají lidé, kteří nadšeně tvrdí, kolik Ukrajinci již zabili Rusů nebo že Vrbětice jsou Ruským dílem :D

Průměrný počet slepic: 3.5 (8 hlasů)

In reply to by Jarin (neověřeno)

Trvalý odkaz

Upozornění na to, že se běžně dopouštíte toho, co kritizujete, je ad hominem? Aha...

Průměrný počet slepic: 3 (6 hlasů)

Jejda, zase jsme u neschopnosti číst či porozumět přečtenému.
Jaký Váš výrok označuji za nepravdivý, prosím pěkně?

Já Vás pouze upozorňuji na to, že měříte dvojím metrem.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Problém porozumět přečtenému máte očividně spíše Vy.

Upozorňujete mě na to, že prý měřím dvojím metrem, abyste odvedl pozornost od chybějících zdrojů v článku o NS. Je to hned druhá věta, tak daleko jste se asi nedostal? Zkopíruji Vám ji sem.

"Nebo mluvčí jinak apeluje na pokrytectví svého oponenta, ať už je skutečné, nebo ne, aby odvedl pozornost od tématu nebo kritiky. Tento faul je také velice častou reakcí právě na kritiku."

Průměrný počet slepic: 3.7 (6 hlasů)

Napsal jste, že článek je "nepotvrzen". Snažili jsme se Vám vysvětlit, že v principu každý článek v médiích je v nějakém smysl nepotvrzen. Půlka článků v našich ofiko médiích je "Podle amerických analytiků", "Podle zdrojů v Pentagonu", "Podle Ukrajinské rozvédky"... A nějak jsem si nevšiml, že byste to nějak řešil A náhle...

A velmi elegantně jste se vyhnul dotazu. Toto je první věta Vašeho odkazu, Pro jistotu: "Mluvčí uvádí, že oponentovo tvrzení je nepravdivé či špatné... " Takže, které tvrzení uvádím jako nepravdivé?

Průměrný počet slepic: 3.9 (7 hlasů)

ale bohužel krmíte trolla, kterému jde jen o zaneřádění diskuse nesmyslnými napadeními a nesouvisejícími odkazy.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

Point taken. Do ignorelistu s ním.

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

:)

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

>Půlka článků v našich ofiko médiích je "Podle amerických analytiků", "Podle zdrojů v Pentagonu", "Podle Ukrajinské rozvédky"... A nějak jsem si nevšiml, že byste to nějak řešil
Je velký rozdíl mezi konkrétním pojmenovaným zdrojem (například institucím) a anonymním "zdrojem" u kterého ani není možné ověřit, že existuje. Toto by taky mělo být jasné ...

Hned druhá věta říká "Nebo ..." jak jsem psal výše. Už je to jasné? Zkuste si to přečíst znovu, třeba Vám to dojde.

Průměrný počet slepic: 1.4 (5 hlasů)

Takže kdyby Hersh napsal "podle informací z Pentagonu..." tak byste byl v pohodě.

Děkuji, trolling potvrzen. Poslední stopy pochybností jste rozptýlil.

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

Na instituci by se v tomto případě bylo možné obrátit, vyžádat si podklady nezávisle na autorovi a vyhodnotit je.

U anonymního zdroje toto možné není. Chápete ten rozdíl?

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

Prostě Vás konfrontuji s faktem, že tohoto faulu se dopouštíte běžně a náhle se cukáte.

Průměrný počet slepic: 3.3 (7 hlasů)

Kdy jsem naposledy prohlašoval nějaké tvrzení kategoricky za pravdu a odmítal poskytnout zdroj?

Průměrný počet slepic: 2.7 (6 hlasů)

Inza svůj zdroj jasně uvedl.

Průměrný počet slepic: 3 (7 hlasů)

Mluvil jsem o zdroji v článku o NS.

Průměrný počet slepic: 2.5 (6 hlasů)

Viz nahoře.

Průměrný počet slepic: 2.4 (5 hlasů)

In reply to by Peter Sly (neověřeno)

Trvalý odkaz

Čekal bych, že to bude jasné, ale zdroje musí být ověřené tranzitivně. Pokud nějaké svoje tvrzení podpořím zdrojem, tak ověřené musí být i zdroje tohoto mého zdroje. Celý "řetězec" odvození musí být validní.

Průměrný počet slepic: 2.5 (4 hlasů)

Navíc jak Biden, tak Blinken řekli, že Nordstream hodlají zastavit. Tj. tato verze je mnohem reálnější, než ty, které melou naše média. Teda, ony už moc nemelou, raději by, kdyby se zapomnělo...

Průměrný počet slepic: 3.1 (9 hlasů)

Důležité je, že potvrzení není. Žádný ověřitelný zdroj článek neobsahuje.

Průměrný počet slepic: 2.5 (6 hlasů)

Prakticky u každé informace v médiích se dopídíte zdroje, který nelze ověřit.

Potvrditelné je, že jak Biden, tak Blinken jasně řekli, že provoz Nordstremu nepřipustí. A stalo se.

Průměrný počet slepic: 3.7 (9 hlasů)

>Prakticky u každé informace v médiích se dopídíte zdroje, který nelze ověřit.
[Citation needed]

>Potvrditelné je, že jak Biden, tak Blinken jasně řekli, že provoz Nordstremu nepřipustí. A stalo se.
Což nedokazuje, že je článek o NS pravdivý. Pořád jsme na úrovni spekulace. Je důležité si toto uvědomovat.

Průměrný počet slepic: 1.8 (5 hlasů)

Ukázky nahoře. A dodám jich klidně více, ale jako placenou službu.
Kde tvrdím, že článek je pravdivý, prosím pěkně?

Průměrný počet slepic: 2 (6 hlasů)

Poslat několik ukázek rozhodně neznamená dokázat, že Vaše tvrzení platí "u prakticky každé informace v médiích".

>Kde tvrdím, že článek je pravdivý, prosím pěkně?
Pokud si to nemyslíte, tak se vzácně shodneme.

Průměrný počet slepic: 1.6 (8 hlasů)

Já tvrdím, že článek předkládá validní teorii, ke které existují nepřímé důkazy. To, že Biden něco takového indikoval, Blinkenovo vyjádření po výbuchu, komentář Sikorského, atd., atd..
Nicméně pravdivost či nepravdivost článku v této chvíli nelze rozhodnout.

Ale budu respektovat prosbu kolegy, neboť se mi skutečně jeví, že primárním cílem není diskuse. Ty poslední dvě věty jsou jasný trolling. Možná mne z tohoto vyvedete, ale v této chvíli ignore.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Zdroje si najdi u Fialy, Rakušana nebo Zelenýho, ať máme od tebe pokoj.

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ani jeden z nich netvrdí to, co Hersch.

Průměrný počet slepic: 1.7 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Proč spájíš odbory s ochranou dělnictva? Historicky se již tak od 20.let jednalo o vybírače výpalného či přímo pobočky mafie, někde té podzemní, někdy té u moci.

Průměrný počet slepic: 3.3 (3 hlasů)

Vlastně takový předchůdce neziskovek. Tam se to posunulo, když začalo ubývat lidí pracujících v průmyslu.

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Všechny tydle humanistické organizace mají společného šéfa Belzebuba, kerej přebírá s Belialem kravská lejna od kobylinců na kraví hoře. Páni, na keré musí okradení potomci pracovat aby vůbec přežili, je považují za humanisty.

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

gdysi jsem byl na Kravi hoře, ale satana sem tam nepodkal. Jen lidi z Brna.

Průměrný počet slepic: 2 (4 hlasů)