Pravda prostě zbude

Autor
Štítky

Dneska pod koněm…

Možná poslední pokus, než se zhmotní všechny ty zákony na potírání opozice… totiž na potírání dezinformací. Ale to je dneska už jedno a to samé. Dezinformace je každý opoziční názor, který by mohl zarezonovat… a pokud se nějaké nepřesnosti či manipulace dopustí někdo od vlády, je to metafora. Od čtvrtka už není problém, aby na tyto zákony přišel prezidentský podpis a za pár měsíců už to bude hladce zdůvodňovat i ústavní soud.

Už nějakou dobu tvrdím, že Jindra Rajchl je poslední, komu by se mohla velká demonstrace podařit. Má spolupracovníky po celé republice, neustále mu jich přibývá a neubývá, má dosah na fejsbůku i jinde, je schopný rétor, umí oslovovat masy a navíc má i konkrétní představy, jak pomocí demonstrace oslovit mlčící většinu. Dneska z toho bude skládat maturitu.

Dneska se ukáže se, jestli se staří přátelé z předchozích demonstrací jen lépe domluvili a jedou spolu autobusem, nebo jestli to znamená, že naštvaných lidí v republice přibylo. Ukáže se, jestli se skupina aktivních od loňského září zvětšila, či nikoliv. A také se ukáže, jestli bude následovat něco i po demonstraci. Ukáže se, jestli Rajchlova koncepce byla správná a nebo alespoň lepší než ty předchozí.

Směju se často vyjadřovaným obavám, že chudáci ovčané na náměstí jen poslouží Rajchlovi jako výtah k moci. Jaký výtah? Jako že se zviditelní? Vždyť je to naopak – už se zviditelnil a proto mu přijeli lidi. Jejich počet ukáže, jak moc politické práce už udělal. Nebo jako Rajchl promluví a Fiala mu předá funkci? Nebo tak něco? Nebo jsou to už tak kyselé hrozny, že vadí, že se někdo uchází o voličské hlasy? Vadí, že máme na výběr? Vždyť je to naopak – poslechněte si ho, popřemýšlejte a až budou volby, tak se rozhodněte, komu to hodíte. Díváte se v přímém přenosu na něco, co vám velká média neukáží. Takhle se to dneska dělá. To důležité se z České televize nedozvíte.

Takhle to totiž funguje, víme? K cíli se dá vytyčit hodně cest. Jsou různé způsoby, jak se pokusit o probuzení ve společnosti. Jsou různí lídři, různě obdarovaní, kteří si vytyčují různé strategie. Která je správná? To se prostě ukáže. Hodně cest se ukáže slepých a k cíli rozhodně nevede jen jedna. Ivo Budil nebude dělat demonstrace, protože je to filozof a myslitel. Nedovedu si představit, že by měl z pódia elektrizovat publikum. Petr Hampl je sociolog, dělá přednášky, vzdělává. Vidlák je bloger… píše tak, aby to pochopil i poslední Jaryn z Horní Dolní. Další natáčejí videa, dělají rozhovory… Jiní chodí se svíčkami na náměstí, další píší o ekonomice, překládají z angličtiny, vstupují do politiky…

Síla vzniká tím, že se to všechno spojí dohromady. Demonstrace nic nezmění, volají posměváčci… ano, nezmění nic, pokud zůstanou osamoceny. Pokud tlak na vládu nepůjde ze všech stran – od opozice ze sněmovny, od opozice mimo sněmovnu, od intelektuálů, blogerů, influencerů i prostých občanů, tak se fakt nic nezmění. Jestli bude důležitější, nemít konkurenci, aby se třeba neukázalo, že jsem jen břídil, tak nikdy nevyhrajeme.

Žádný počin sám o sobě nebude nikdy dostatečně revoluční, aby něco změnil. Stejně jako válku nevyhraje jedna zbraň nebo jedna jednotka i kdyby byla sebelepší. Všimněte si, že v jedné armádě spolu také vojáci soupeří. Někdy dokonce vysloveně intrikují, jednotlivé složky na sebe žárlí… ale pokud i přesto dokáží spolupracovat, tak nakonec zvítězí. Vojáci to chápou, my bychom měli taky. Zbytek je tříbení. Tříbení schopností, myšlenek i lídrů. Vybírání si toho, co funguje a odvrhování toho, co nefunguje. Strom poznáš po ovoci. Dřív to nejde.

Doba covidová v této společnosti cosi probudila. Lidé začali být aktivní. Vidím plné sály, vidím svíčky na náměstích, vidím knihy, vidím internetové časopisy, vidím malé mediální projekty, vidím jak se z hlubin internetových diskusí vynořují lidé, kteří dovedou zaujmout. Vidím úspěšné a bohaté, jak tomu fandí a také hledají způsoby, jak toto všechno podpořit. Vidím demonstrace.

Vidím i spousty chyb. Někdy i docela fatálních. Ale také vidím, že chyby na Alternativě neznamenají odchod k líbodémo. Znamenají jen hledání nového a lepšího lídra, který se podobných chyb vyvaruje. V posledních týdnech jsem viděl, jak řada lidí dokázala překročit svůj stín a byli schopní dělat dříve nemyslitelné kroky. To se projeví.

Dnešní demonstrace ukáže především trend. Ukáže, jestli jsme se za posledního půl roku někam posunuli. Především se ukáže, jestli jsme se posunuli v myšlení, protože Rajchl nedělá demonstraci jako Vrabel. Má jinou představu, jak oslovit ty, kteří nikam nikdy nechodí, o politiku se nezajímají, ale vyhrávají volby svým množstvím. Ukáže se, nakolik je tato koncepce životodárná.

Ale ať to dopadne jakkoliv, jednu věc vím jistě. Nikdy nevyhrají posměváčci. Ti, kteří vždycky vědí, co je špatně a z bezpečí svého gauče dávají panské rady. Nenadřou se. Nebudou se prodírat slepými uličkami, jen se vysmějí těm, kteří tam šli. Nebudou vyšlapávat cesty, jen budou hanět ty, kteří se pokusili. Nepřinesou nové myšlenky, jen budou mít škodolibou radost, že se jiní při hledání pravdy spletli. Z nich nikdy nevzejde nic nového. Nikam nedojdou, nikde nebudou první a ani na chvíli se svět nebude točit podle nich. Nic nezkazí, ale také nic neudělají.

Budoucnost patří těm, kteří jdou, zkoušejí a hledají. Kteří se nenechají odradit neúspěchy, kteří si z nich dokáží vzít ponaučení. Kteří dokáží snít i věřit. Kteří se dokáží otřepat ze zklamání a nevzdají to. Budoucnost patří těm, kteří vědí, že pravda nemusí zvítězit jedním velkolepým počinem. Pravda prostě zbude, až se všechno ostatní prošustruje.

Od jedenácti mě najdete u pódia.

 

 

 

 
Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (178 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Na konci vždy vše dobře dopadne.

A jestli to dobře nedopadlo,

tak to potom ještě není konec.

(John Lennon)

ALL WE ARE SAYING IS GIVE PEACE A CHANCE

VŠECHNO CO ŘÍKÁME JE DEJTE MÍRU ŠANCI

Průměrný počet slepic: 4.6 (56 hlasů)

Rajchl:
Zítra na Václavském náměstí budu mimo jiné mluvit o tom, že žijeme ve světě lží.
Dnes se vám stručně a jasně pokusím vysvětlit tři z nich:

1) nahrazení koruny eurem je především záležitostí ekonomiky
Ne, není. Vlastní měna je jedním z hlavních pilířů suverenity každé země. Pokud vaši měnu kontroluje někdo jiný, pak již nemůžete hovořit o plné svrchovanosti daného státu. Jak kdysi řekl jeden moudrý muž - pokud přijmeme euro, je to stejné, jako kdybychom řídili auto a převodovku odevzdali do Bruselu.

2) Na Ukrajině se bojuje za Českou republiku.
Ne, nebojuje. Dokonce se tam nebojuje ani za Ukrajinu. Tu si bere většina světových politiků do úst jen proto, aby prosadili svoje vlastní vnitropolitické zájmy. Běžní Ukrajinci a ukrajinské území jsou jen obětí těchto politických hochštaplerů. Kdyby tomu tak nebylo, tak už dávno sedí všichni u stolu a jednají o míru.

3) snížení platů politiků je populistické gesto a z pohledu rozpočtu naprosto marginální úspora
Tady přece nejde o to, kolik peněz se tím reálně ušetří. Jde o projevení solidarity s vlastními občany. Pokud chci, aby se uskrovnili a akceptovali snížení důchodů či jiných sociálních dávek, pak musím začít u sebe a na prvním místě odhlasovat snížení vlastních platů. Jinak mě nikdo nemůže brát ani na minutu vážně a oprávněně mě musí považovat za pokrytce. Pokud po někom cokoliv chci, pak musím jít sám příkladem.

A když už jsme u těch důchodů, tak nemohu nevzpomenout na naši pondělní debatu na TV Barrandov, kde jsme se bavili o Maďarsku, které jsem dával za příklad jako zemi, jež primárně prosazuje zájmy svých občanů a daleko méně jim jde o to, co si o nich myslí v Bruselu. Eurohujeři ve studiu oponovali zcela vylhanou floskulí, že Maďarsko nikdo nebere vážně. Pak tam ještě zmínili, že nebudeme rozebírat to, proč v Maďarsku volí lidé s tak obrovskou převahou Viktora Orbána.

Inu, možná to bude tím, že Maďaři mají díky němu 4x levnější elektřinu než my, 6x levnější plyn než my a poměr mezi důchodem a průměrnou mzdou tam činí neskutečných 94%, což je s přehledem řadí na první místo v celé Evropské unii!!!
Mimochodem u nás je to o nějakých 30% hůře a vláda se nám snaží vysvětlit, že musí tento poměr ještě více snížit, protože na vyšší valorizaci důchodů nemá peníze.
Jestli to náhodou nebude tím, že panu Zdechovskému, panu Kolajovi a všem těm našim servilním eurofilům jde víc o to, aby se zalíbili paní von der Leyen a panu Timmermansovi, zatímco Orbánovi jsou tihle dva ukradení a stará se především o svoje lidi.

Takže tímto odhazuji veškerý zbytečný balast šířený Českou televizí a položím vám jednoduchou, ale naprosto klíčovou otázku:

Chcete, abychom byli chváleni v Bruselu za to, že jsme věrným partnerem Německa a Francie, nebo chcete mít 4x levnější elektřinu, 6x levnější plyn a důchody na úrovni 90% průměrné mzdy s tím, že budeme v Bruselu za zlobivé dítě EU?
Pro mě je odpověď zcela jasná.
Mnohem důležitější než to, co si o tom myslím já, však je to, co si o tom myslíte vy.
Třeba mi dáte odpověď už zítra na Václaváku.
Co říkáte?

Průměrný počet slepic: 4.8 (110 hlasů)

Ano, dezinformace rozšiřujeme my, zatímco pětikolka rozšiřuje metafory, a to zní mnohem „lépe a radostněji“.

Přes metafory se dostanou snadno i k novým zákonům, rovněž přes Senát i prezidenta až k ÚS, zatímco my otravujeme a překážíme dezinformacemi, které jim všechno jen ztěžují.

I demonstrace jim to zbytečně komplikuje - jejich voliči ví, že dělají všechno správně, tak proč to nevíme i my...
Copak nejsme stranou pro všechny, jak zde vždy bývávalo dobrým zvykem?

Průměrný počet slepic: 4.4 (32 hlasů)

Na dezinformacích je nejnebezpečnější to, že se někdy během týdne ukáže, že jsou pravdivé.

Průměrný počet slepic: 4.8 (16 hlasů)

Krása:-)!!!
Nemohli jsme chybět (my "všichni" odsud, proto to i)!

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

minimálně sto tisícům očitých svědků tvrdí prolhaná masmédia, že lidé byli jen k Jindřišské, prý jen půlka Václaváku.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Těch sto tisíc je opravdu jen skromný odhad.
A na konci všeho pokračování u Národního muzea, kam Rakušan kdysi provokativně vyvěsil přes celou budovu ukrajinskou vlajku a lidi se dožadovali ji nahradit českou.
Opravdu se nedá mluvit o zdravém jedinci, který na naší historické budově vyvěsí vlajku cizího státu, se kterým nemáme nic společného, ani řeč, ani hranice, ani kulturu, ani minulost. Ale možná by Rakušan rád měl společnou budoucnost
Zrovna včera jsem zakoupila kvůli titulce o Kornovi (můj dobrý známý, jinak to nekupuji) provládní deník AHA, kde byly nezávisle na sobě dva články, kterak dva různí Ukrajinci brutálně zmasakrovali dvě ženy, jedna z nich zemřela, druhá těžce zraněná.

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

Byla jsem tam a prošla Václavák zhruba kolem třetí hodiny odpoledne. Za kolejemi z Jindřišské do Vodičkovy ulice ve spodní části Václaváku v té době demonstranti skutečně už nebyli nebo jen minimum, ani by tam už nebylo nic slyšet.

Průměrný počet slepic: 2.3 (3 hlasů)

Měla jste přijít dřív. Demonstranti byli všude kam jen oko dohlédlo. Možná tak 200 tisíc jich přišlo. A bude jich příště ještě víc. Pan Rajchl je přitáhne. Věřte mi!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

>důchody na úrovni 90% průměrné mzdy
To chcete zdvojnásobit platby na sociálním pojištění? Máme přece průběžný systém.

Průměrný počet slepic: 2.4 (16 hlasů)

na co se budou naše daně používat

Průměrný počet slepic: 3.9 (13 hlasů)

zase lhát, že se z důchodového pojičtění nevyváděly peníze do státního rozpočtu, když bylo přebytkové. Tuším že právě modré straky si takto vylepšovaly rozpočet.

Průměrný počet slepic: 4.3 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Před asi měsícem jsem si tipnul, že účast bude maximálně 10 000.
Snaživá Rajchlova roztleskávačka (za trefnou charakteristiku děkuji Sasinovi) včelka Mája bohužel odmítla tipovat.
:-)

Průměrný počet slepic: 1.7 (42 hlasů)

Už legendarni program Národní Záchrany a bude bránit pražackyn Řeporyjcum,aby společně se svým starostou nepogrcali svou nenávisti celou Prahu!Pro demonstranty jen tak nebude nepotřebný a zajistí,aby ta Praha jim odpornym zpusobem nenávisti zběsileho satanisty,řeporysty nesmrdela!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.5 (12 hlasů)

Vilík má hlavně špatný odhad, asi koukal na zprávy v televizi ... :-)

Průměrný počet slepic: 5 (12 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

nebojím se tipovat, na rozdíl od tebe, poseroutko....

Průměrný počet slepic: 1.3 (12 hlasů)

ty nemáš žádný odhad, ty si prostě mimoň.

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

No to jsi fakt hrdina, že se "nebojíš" ani tipovat... :-))) To mě zase pobavilo.
To se asi nebojíš ani čerta a Mikuláše... :-)

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

vy jste tak statečný muž pane Vilíku, vy se ani nebojíte tipovat, to je úúúúžasné.
Když jste takový hrdina - co kdybyste si sbalil pingl a odfrčel bránit Evropu na ukrajinskou frontu?

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Béďa (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vilík je statečný jenom z místa svého brlohu, to si dovolí i něco tak odváženého, jako je tipovačka... :-)
Ale sbalit pingl a odfrčet na frontu..., no to by se pos*al a měli by s ním starosti, kam ho zavřít, aby jim tam nesmrděl.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Na SOCIALNI STAT a nevysvetlite bídným občanum z řad Spolecnosti Voliču SV pod pódiem, že je třeba si vyžádat nove volby,neboť si ASvS tj Asociální vláda Satanistú neznabohú KDU ČSL mění své programové prohlášení, za které byla zvolena zlovolnym ZPUSOBEM jako ponožky a koleduje si tak sama právě tím o NOVE VOLBY, tak tam radši ani nechoďte!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.7 (13 hlasů)
Trvalý odkaz

Stejně nakonec, esli budou chtít blboni přežít, budou muset volit potřeby. Nechápu proč to nejde pod dobrém, ale dycky po zlém. Člověk by myslel, že lidi se poučí, ale zatím to vypadá, že se nepoučí. Su v rozpacích, tak buď de o nějakou úchylku v genech nebo se jedná o nějakou dlouho trvající manipulaci myšlení. Co je svět světem, dycky musel člověk vědět kam de, jinak by tam nedošel. Co je svět světem, dycky musel člověk vědět co bude zítra, jinak by se taky nemusel dožít. Určitě věděl na 1000% , že zítra chce jíst, spát v teplé posteli a aby se neprobudil v žaláři nebo připoutanej v okovech v dolech nebo zdrogovanej u jiné "práce". Dříve temu říkali pudy sebezáchovy. Jak vidno, blboni už pudy nemají.. Umění šlechtitelů hospodářského dobytka.

Průměrný počet slepic: 4.3 (19 hlasů)
Trvalý odkaz

Tak nám nezbývá než doufat, že síla demonstrace, odhodlání a hlavně jednota bude tak velká, že dokáže snad pohnout nejen zeměkoulí...ale i škůdci národa...?

KAŽDÁ AKCE VYŽADUJE REAKCI

JINDŘICH KULHAVÝ

Situace v České republice je nejhorší za mnoho desítek let. Raketové zadlužování, přičemž peníze takto získané končí mimo naší zemi, dosahuje každým okamžikem rekordní výše. Nárůst cen je enormní a inflační spirála se roztáčí rychlým tempem. Sociální jistoty padají, soukromý majetek je cílem útoků, neexistuje sféra dosavadních jistot, která by nebyla atakována. Slibují nám razantní zvýšení už tak nesmyslně vysoko nastavených daní, vláda spěje ve svých úvahách k likvidaci soukromého bydlení. Pamatujte na výrok Klause Schwaba. Nebudete nic vlastnit a budete šťastní. Ano. Mít majetek bude tak drahé, že budete rádi, když ho nebudete mít, a tedy ani starosti s jeho správou. Ty si za Vás dobrovolně ponechá jen banda vyvolených ultramiliardářů žijící na jakémsi novodobém Olympu. A špinavou práci za ni odvedou lidé typu Fialy a dalších poskoků.

Vše výše uvedené někomu vyhovuje a dalšímu vůbec. Netušíme, do jaké skupiny patříte, ale pokud Vám současný stav vadí, určitě jste připraveni se vzepřít již připravenému scénáři. V celé Evropě jsou lidé v ulicích a jsou připraveni na střet s arogantní mocí. Francouzi, Belgičané, Holanďané, dokonce i Němci či Slováci již demonstrují a dávají najevo, že si nadále nenechají diktovat způsob, jak mají žít a čemu se musí přizpůsobit. Jednou z cest je vyslovení nedůvěry vládnoucím politikům. K tomu je třeba probudit spící, spojit davy a do jejich čela postavit schopné a odvážné jedince. Je to těžký úkol, mnohé vykrystalizuje až v průběhu dění. Neuděláme li to však, zazní nad našimi dosavadními životy umíráček. A není k tomu daleko. I proto doufáme, že se nás v sobotu 11.3.2023 sejde na Václavském náměstí skutečně mnoho a organizátoři demonstrace dostanou mandát k spuštění tlaku na vládnoucí Pětikoalici. Spojení dosud málo aktivní opozice s ulicí je nutností. Je třeba najít efektivní formu nátlaku na vládu, která bude účinná, dostatečně úderná a jejíž prospěch pro širokou společnost bude nepopíratelná. Ignorujte prosím názory skeptiků a přijďte. Jde totiž i o Vaše životy. Nebudeme li dělat nic, ničeho také nedosáhneme.

https://pravyprostor.net/?p=157314

Průměrný počet slepic: 4.7 (29 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

To níže pod textem jsou jen některé titulky z dnešního dne, které ukazují kam se třeba ubíráme a co se řeší a řešit bude. Proti zdravému rozumu...

Je to taková připomínka předobrazu, že je víc než po dvanácté.
Takže opravdu je ta demonstrace, jednota a program velmi nutná, abychom zachránili co se dá...dokud se to snad ještě dá...

Je tu spousta těch, co nastolený směr vítají i těch co je jim to jedno, ale pak nás co nám to jedno není a chceme pro naši krásnou Českou zemi to nejlepší!
Využijme šanci maximálně!
Vy co pojedete, šťastně dojeďte, vy co třeba z různých vážných důvodů nemůžete, buďte tam aspoň v duchu též:-)!

Pavel jmenoval Hladíka. A ten jede: V ČR se otepluje dvakrát rychleji než na celé Zemi. Green Deal!

Peksa (Piráti): Mým posláním je vystupovat jako hlas Tibeťanů na mezinárodní scéně

Exzmocněnec Klíma rozdal miliony korun vybraným médiím. Výběr neobjasnil

Česko má prý problém se segregací a diskriminací. Jde o Romy a LGBT+

Průměrný počet slepic: 5 (19 hlasů)

In reply to by Itkica (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ve včerejší diskuzi zazněly i jakési "zmatené" výroky o evropanství, takový asi "modní trend" u určité části obyvatel...
Já se ale určitě cítím býti Češkou a necítím potřebu žít v jiné zemi, ale ráda bych, aby naše Česká země byla opravdu naše a bránící naše zájmy!

Takže si s dovolením vypůjčím slova básníka K. H. Máchy k vyznání...

Ach zemi krásnou, zemi milovanou,
kolébku mou i hrob můj, matku mou,
vlast jedinou i v dědictví mi danou,
šírou tu zemi, zemi jedinou!

Průměrný počet slepic: 4.7 (31 hlas)

díky, dobrou noc a zítra snad první úspěšný krok.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

Děkuji:-).
Já se bohužel velmi pravděpodobně nezúčastním:-(. Tři dny jsem se snažila bojovat, ale bohužel zdravotní problémy zvítězily.
Je mi to hrozně líto, tak tam budu aspoň v duchu s vámi a doufat také, že to bude první úspěšný krok!
Dobrou noc

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

Tak tak - učili jsme se ve škole na základce a všichni jsme to uměli...
Jen mnozí na to zcela zapomněli.
Já tam budu, přijdu před 14. hodinou, píšťalka a "tleskadlo" se symbolem naší vlajky připraveny.
Brzy se uzdravte!

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

In reply to by včelka Mája (neověřeno)

Trvalý odkaz

Děkuji:-)!
Já se pokouším zmátořit, že půjdu aspoň na chvíli. Nemůžu chybět:-). Snad cestou neodpadnu...
Ke koni se asi neprotlačím, přijedu do na tram Václavák, tak půjdu asi tam kam to půjde, abych mohla případně rychle z davu:-).
Také budu vybavena:-).
Moc nám přeji ať je to velký posun k lepšímu, k národnímu!

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

Zařadit mezi naše kuchyňské potřeby pořádně težke koulomety,aby jsme mohli bránit své hranice jako SWISS ARMY,kde už stovky let žadna válka nebyla a tak dali najevo že by měla vláda Nemehel začít ihned s naším vyzbrojováním podle vzoru Švycarska bo ti ničemové z vlády ASvS kadze chodzi, bordell robí!
No ni?

Průměrný počet slepic: 3.4 (8 hlasů)

Zařaďme mezi naše kuchyňské potřeby hlavně (nikoliv kulometů) ukrajinské vlajky a svěrací kazajky!

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Připojil se k nám někdo z parlamentní opozice? Přijde tam Foldyna? Babiš? nebo se bojí?

Průměrný počet slepic: 4.6 (14 hlasů)

Upřímně, já bych tam třeba Foldynu viděl rád...

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)

Konečnou, Paroubka, Babiše, Okamuru, Majerníkovou, Vítovou, Obrtela a další mimoparlamentní opozici.

Zatím jsem nic takového neslyšel, takže za mě : je mi líto, ale na stranické mítinky bohužel nechodím.

Přesto přeji dnes úspěch budoucí taky opoziční mimoparlamentní straně, nezapomeňme : i 250 tisíc voličů je málo pro 5 %.

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

To se nám snad zdálo!
Vy jste tleskal málo!
Vždyť to byla práce -
ta inaugurace.
Velký Bratr tu je
všechno pozoruje.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)

In reply to by Křemílek (neověřeno)

Trvalý odkaz

anebo spíše jen smutná legrace. Proto tady povím vám, že bych na ní nešel sám. Nemám rád lesk a bídu kurtizán.

Průměrný počet slepic: 4.3 (17 hlasů)

In reply to by Zauber (neověřeno)

Trvalý odkaz

Inaugurace? Nesledovala jsem. Ale na fotkách byli k vidění všelijací převlékači kabátů a za každého počasí...
I kdybych byla pozvaná, na tuto taškařici bych se nedostavila.

Průměrný počet slepic: 4.5 (10 hlasů)

... to byl přeci "vázací akt" v přímém přenosu ...

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

jste kvalitní borec, proto vám fandím. Nevím jak dopadne ta dnešní demonstrace, ale nepochybuji o tom, že smysl a význam této akce je nesrovnatelně větší než pravděpodobný počet účastníků . Vše je jen otázkou času a jednou to vyjde. Češi nejsou akčním národem, ale až se skutečně velká část národa zapálí, pak už ten požár nikdo nezastaví a neuhasí. Vzpomenu na Vávrův film Jan Žižka a cituji našeho geniálního vůdce: ,,Bratři a sestry, běžte a bijte je"!

Průměrný počet slepic: 4.6 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

Nebudu se rozepisovat, zvu všechny i pochybující.

Jen musím dodat jedno. Jsem komunistou už víc než čtyřicet let a VŽDYCKY i dnes, jsem jím a byl, pragmaticky a citově zároveň. Takových nás je dnes v KSČM většina.
Dneska na demonstraci půjdu, i když mě prostřednictvím obrazovky ješitný Rajchl spojil s prezidentem.
Doktor práv Rajchl mě včera ve svém vystoupení hluboce urazil. Vidlák zná mé skutečné jméno a zná je i Rajchl, tady zneužívám zažitého "normálu pro tento list".
Petr Pavel je zvolen prezidentem, ale není mým kolegou, není mým spolustraníkem a je houbou, kterou žádný komunista, vyznávající komunistickou představu dnes, ani mnohý z těch, kteří se mu podepsali na jeho žádost do rozvědčického kurzu, neuznává. Ti co se mu podepsali, pokud už nežijí, museli by se za něj velmi otevřeně stydět.

K tomu, i k Rajchlovu včerejšímu výtoku žluči i k demonstraci tak, jak proběhne a hlavně k revoluci, kterou Rajchl odmítá se možná vyjádřím jindy.

Napsal jsem že Rajchl je ješitný, dodám jako Zeman. Ještě dodám, že nepochybuji o jeho právnických zkušenostech a dovednostech. Svým už dřívějším vymezením koho ne na pódiu a včerejším kdo mě nezajímá pod pódiem, však ukázal, že právnické zkušenosti a dovednosti nejsou rovné životním zkušenostem.

Rajchle s Vidlákem se snad uvidím dnes kolem poledne, tobě hochu napíšu, ale jinak, než jsem ti napsal prostřednictvím tvého sekretariátu, který mi odepsal hezky-úředně. Já jsem neočekával odpověď žádnou, nebyla nutná.

Dnes je potřeba přijít na Václavák, je potřeba napravit chyby, kterých se lidé z masa a kostí dopouštějí. Ti, kteří nechápou, nebo pochopit nechtějí se "odkloní" zcela přirozeně a tragédie to nebude. Bude to škoda.

Než se začnu - jindy - rozepisovat o revoluci, jen připomenu. Tato demonstrace je její součástí. Revoluce probíhá už dlouho, jen to někteří nechápou. Jindy o ní možná napíši podle reakce na tento článeček. Ono rozhazovat perly na nesprávném místě není dobré.

Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)

.. máme v programu společné věci .. my jsme panu Rajchlovi psali .. a ...... on nám ani neodpověděl!

Průměrný počet slepic: 3.5 (6 hlasů)

spolupráci s SV tj Společnosti Voličů i když je sám jejím členem v centru této pomalu se probouzející formace!Dukazrm je,že se tady mezi námi elitními lidovými komentátory,pres nekolikkere výzvy neobjevil a ani vy jste ho nepozval,tak ho aspoň zastupujte!
Domnívám se možná mylně ,že tím dost brutálně dává najevo že se distancuje od vznikajícího programu PNZ tj Programu Národní Záchrany už pomalu legendárního PNZ!
Byli to naši aktivisté z AA teamu SV kteří už v roce 2019 sdělili přesné výsledky porady banksteru z 29.3.2019 vaším vysokým funkcionarun ,ale vaši funkcionáři se dělali hloupí ,že vúbec nerozumí o co se jedna i když výsledky této pořady nejde odvolat!
Byli jsme to my,kteří ty funkcionáře doslova
tlačili k zajištění komunikativního webu stejného typu do kterého píšete!
Jejich liknavost však neznala mezí i když jsme jim docela plastický vysvětlili,že KSČM bude NEOmarxisty vytlačena z Parlamentu a zlikvidována!
Dodnes se tito funkcionáři dále podílejí metodou CHUCPE na likvidaci sve strany a její rozmaširovani doslova na nepotřebnou sracku.
Dukazem do jejich marxistického nebe volající, je zabití diskusni rubriky na vašem www.nasepravda.cz a jak se domníváme dále i vadne stanovy strany,které zakazují se tady mezi námi panu doktorovi Skálovi osobne v diskusi objevit a tak dochází k jeho isolaci na jeho peknem webu uwww.stripkyzesveta.cz i tam mu nikdo v jeho simultankach nedoporučil se tu na živo objevit,abychom si vysvětlili ,kde vlastně hraje muzika dokud nebudeme umlčení cenzurou vlády ASvS tj Asociální vlády Satanistum pod knutou neznabohú z KDU ČSL,kteří jsou zuby zatnuti do žlabu 7.priority rozbíjení republiky za peníze!
No ni?

Průměrný počet slepic: 1.8 (4 hlasů)
Trvalý odkaz

Sestříhat něčí rozhovor tak, že říká něco úplně jiného, s cílem jej poškodit a poštvat proti němu lidi, je opoziční názor?
Přidat do videa pískot hokejových fanoušků, aby to vypadalo, že byla daná osoba lidmi vypískána, je jen opoziční názor?
Účelově vymyslet a šířit smyšlenou historku o odpojování maminek a babiček s brekem těsně před posledním teplým obědem od elektřiny, opět jen a pouze za účelem v lidem vyvolávat strach, je pouze opoziční názor? (mimochodem stále žádná omluva?)
Mám pokračovat?

Průměrný počet slepic: 3 (16 hlasů)

,,,,

Průměrný počet slepic: 3.4 (10 hlasů)

Perly sviním. Ale je to samozřejmě pravda. A často jde i o výrazně horší věci. Například popírání vraždění kosovských albánců ze strany srbů ve snaze vykreslit nějakou paralelu mezi Kosovem okupací částí Ukrajiny.

Průměrný počet slepic: 2.3 (9 hlasů)

ano

Průměrný počet slepic: 1 (2 hlasů)

Ten hnojomet je čím dál více lidem u (_!_)

Průměrný počet slepic: 3.6 (9 hlasů)