Až se budoucnost zeptá lidstva

Autor
Štítky

Neustále jsme konfrontováni s představou, jak je lidské působení na planetu neudržitelné v dlouhodobém horizontu. Například tím, že spotřebováváme nekonečně mnoho zdrojů a lidská populace stoupá nad únosnou míru, pro kterou nebude v budoucnu dostatek potravin. Vědci nám v počtu 15 tisíc podepsali další z mnoha alarmujících petic. https://zpravy.idnes.cz/vyzve-vedcu-petice-varovani-lidstvo-tomas-vaclavik-lidska-populace-obnovitelne-zdroje-priroda-i24-/domaci.aspx?c=A171123_190310_domaci_fer

To je jedna z několika neslučitelných myšlenek šílených neomarxistů v Bruselu. Tedy abych byl konkrétní, na jednu stranu máme v zájmu zachování lidstva omezit spotřebu a na stranu druhou v zájmu zachování pracovních míst máme masově spotřebovávat díky dotacím z Bruselu. Do toho máme omezovat porodnost v zájmu přežití lidstva, ale současně se starat o přemnoženou populaci v Africe, kterou už tamní prostředí nedokáže uživit.

Tento nečekaný rébus dokázali filutové v Bruselu rozlousknout dovozem ekonomických imigrantů z Afriky a muslimských džihádistů ze Sýrie. Kdy Sýrie je evidentně obrovská země zahrnující regiony jako Afganistán, Írán, Irák a vlastní Sýrii. Prostě Syřanem se člověk nerodí, tím se stává v důsledku svého cítění na Cestě. Bílá heterosexuální populace se nebude množit, bude pracovat a vyrábět, zatímco dovezená privilegovaná vrstva muslimů se bude množit a spotřebovávat. Budiž, tak nám to naši politici nastavili v Bruselu u EK. Jenže i tak dochází k rozvoji populace nad únosnou míru, protože probíhá mimo dosah EK z Bruselu, v Asii a Africe . Už je nás na Zemi 7,5 miliardy osob. A Země nakonec opravdu všechny neuživí. Tento vývoj před nás položí otázku:

Dáme přednost záchraně osob při převozu přes Středozemní moře nebo ochraně zvířecího druhu ohroženého vyhynutím, třeba nosorožců? Až bude nutná volba, co vybereme?

Až dojde k nedostatku potravin, dáme se všichni na veganskou stravu? Nebo využijeme potenciálu, který v sobě skrývá tělo mrtvého člověka? Přesněji mrtvého příbuzného (a zatím uvažujme jen o přirozené smrti) odvezeme místo na kremaci do kafilérky, kde jej nacpou do konzerv a pošlou hladovějícím Afričanům jako potravinovou pomoc. Odtud bude už jen krůček k uzákonění povinného věku smrti, což vyřeší všechny problémy důchodové reformy. V důchodu člověk stráví 2-3 roky a pak bez ohledu na přirozený věk dožití pomaže do konzerv. Ovšem to se nám bude lépe počítat důchodová reforma, protože přirozený počet let strávených v důchodu se nám nebude zvy&scar on;ovat s pokrokem zdravotnictví. A k tomu klesnou i náklady na zdravotnictví, protože bude přísně zakázáno uzdravovat nemocné a zraněné lidi. Vyjma privilegované vládnoucí vrstvy, jinak bude snížení lidské populace v zájmu záchrany planety Země.

Pokud se dá lidstvo na veganství, klesne průměrné IQ, protože dětský mozek potřebuje správný přísun bílkovin. Bude maso jen pro vyvolené a z většiny lidí se stane veganská vrstva neprivilegovaných? Možná ano, to je sen všech elitářů o vedení neuvědomělých mas ke světlým zítřkům pod vedením radostných myšlenek samozvané elity.

To jsem si zafantazíroval, ale až k takovým otázkám a možným směrům vývoje nás vede přemnožení lidské populace na planetě Zemi. Ale v zásadě máme jen dva směry:

1. Staneme se většími sobci a vítězit bude myšlenka každý sám za sebe = ochrana práv jednotlivce.

2. Staneme se více strukturovanou společností, kde bude jedinec obětován v zájmu celku = ochrana práv rodiny.

Ve skutečnosti bude společenské uspořádání něco mezi tím. Ovšem jedině EU se povedlo vnutit nadkritické mase sluníčkářů tak rozdílné myšlenky, jako jsou záchrana každého lidského života a vůdčí role na planetě Zemi. A současně odpovědnost za vyčerpání neobnovitelných přírodních zdrojů a záchranu ohrožených druhů živočichů.

Jenže, co když je ve skutečnosti tím ohroženým druhem endemicky se vyskytující lokální populace druhu Homo sapiens, která má přirozené rozšíření jen v oblasti zvané Evropa (a části Severní Ameriky), nazývaná bílý heterosexuální muž? Akutně ohrožená invazivními nepřátelskými druhy. Dopadne to jako s invazí jakýchkoliv jiných druhů. Buď domácí populace přečíslí a asimiluje nebo vyhubí invazivní druh. Nebo invazivní druh vyhubí a asimiluje domácí populaci. Jiné možnosti nejsou.

Ovšem ve světě, kde se maximálně staráme, aby porodnost v Africe a Asii neklesala, k přemnožení lidstva stejně dojde. Jen ten konečný konflikt bude asi mezi přemnoženými muslimy a přemnoženými nemuslimskými Afričany. Pokud vyhrají muslimové, vrátí se otrokářský systém a vydrancují planetu Zemi. Na závěr přijmou mučednickou smrt z rukou Alláha. Pokud vyhrají Afričané, vydrancují planetu Zemi. Na závěr umřou na vydrancované Zemi. Odpovědnost není nějak vlastní oběma skupinám, jak nám dokládají příběhy z uprchlických táborů.

Populace lidí roste natolik, že v roce 2040 už bude na planetě kolem 9 mld. lidí. OSN v roce 2004 vydala předpověď růstu populace planety https://cs.wikipedia.org/wiki/Sv%C4%9Btov%C3%A1_populace#/media/File:World-Population-1800-2100.png. Nás je dnes 7,5 mld. osob, což ani jedna z předpovědí OSN (vysoký růst, nízký růst a střední růst populace) vůbec nepředpokládala ani v té nejhorší variantě. Touto dobou nás mělo být jen k 7 miliardám.  Výsledný skutečný růst populace bude ještě dramatičtější a už kolem roku 2040 populace dosáhne 11 mld. osob. Což je mimochodem vypočtený maximální počet obyvatel planety, které dokáže ještě uživit při 100% využití &uacute ;plně v šech zdrojů planety. Ještě předtím dostaneme varovné signály týkající se dramatického úbytku přirozených prostředí bez zásahu člověka a druhů živočichů a rostlin. Což bude někde v období, kdy populace dosáhne kolem 9 mld. osob a to můžeme dosáhnout už mezi roky 2025-2030. Omezením spotřeby fosilních paliv na území Evropy si nepomůžeme. Ve skutečnosti ještě před 20 lety byla populární myšlenka ekologické stopy, kolik lidí by mělo dané území mít, aby byl možný ještě udržitelný samoobnovitelný rozvoj. Pro ČR tehdy vycházel počet 5-6 milionů osob. Kde jsou ty myšlenky dnes? Chybí nám lidé! Jak jen jsou vlády a vědecké komunity zásadně proměnlivé ve sv& yacute;c h myšleních!

Ovšem s nástupem bruselské administrativy Jean-Claude Junckera, na kterou budeme vzpomínat negativně zhruba stejně jako na Hitlera nebo Stalina, dostala přednost myšlenka neomezeného rozvoje. Hezké je jen, jak se bruselským byrokratům podařilo vnutit části populace prohlašující se za elitu EU myšlenku, jak současně zastávat a podporovat dva zcela protichůdné směry vývoje - na jednu stranu ochranu mizejících druhů a současně záchranu každého lidského života kdekoliv na světě.

Planeta Země si poradí, v nejhorším případě nastane hladomor a planetu budou obývat - myši? Ostatně podle sci-fi Stopařův průvodce po Galaxii si planetu Zemi objednaly a zaplatily myši, které pozorují lidi a přitom se maskují jako laboratorní zvířata, na kterých lidé provádí své pokusy. Myši, krysy a potkani jsou kromě psů, koček, koní, krav, ovcí, vepřů, králíků, slepic a jiných domácích druhů zvířat jedinými druhy, které současně s člověkem prospívají. Jenže myši, krysy a potkani prospívají i navzdory nepřízni, kterou jim člověk věnuje. Tak se dají považovat za pravděpodobné vítěze probíhající evoluce.

Lidstvo se pomalu blíží k bodu zvratu, lidí je prostě moc. Nejpozději za 10 let budou dnešní multikulturní teroie vítačů a sluníčkářů konfrontovány s realitou. A z Bruselu možná zazní: "Promiňte, zase jsme se spletli a větru dešti jsme neporučili!" Nebo spíše se přestane o příčině mluvit a místo toho budeme bombardováni vzkazy o zodpovědnosti a abychom se už dále nemnožili. Dobré je na tom jedno, že poslechnou vítači a sluníčkáři, ti jsou vůči takové demagogii obvzláště náchylní, a tak většina pražské kavárny zcela uvědoměle vyhyne.

Ale v té době budou chybět potraviny. Ve využívání zdroje potravy, jakou tvoří lidské maso, nám brání jen kulturní zvyklosti. Co nakonec obětujeme? Tezi o nutnosti přijímání imigrantů jako obohacujícího prvku společnosti? Lidí bude nadbytek a nebude pro ně dost potravy. Nebo přestaneme přijímat imigranty a v zájmu přežití vlastních genů každého nového příchozího zabijeme? Staneme se všichni vegany? Setkáme se s velkým množstvím hodně nepříjemných otázek, které bude muset lidstvo vyřešit - nebo vyhyne. Na přílet mimozemšťanů, kteří nás zachrání, nevěřím.

A jen na okraj, proč se nedaří a nepodaří integrovat Romy a nově příchozí muslimy. Ten zásadní rozpor je už zakódován v základech myšlení těch skupin, které jsou organizovány na základě rodinné a klanové příslušnosti, kdy stát je jen jakási málo potřebná nadstavba. Rodina je vše, jednotlivec nic. Zatímco evropská kultura je zaměřená na ochranu práv jednotlivce, kdy jednotlivec je vše a rodina nic, role rodiny je v EU potlačena. Oba systémy uvažování jsou dlouhodobě naprosto neslučitelné, mohou spolu jen jakž takž paralelně koexistovat. Sloučení obou přístupů ke společnosti je možné jen přesnou definicí práv rodiny. Práva jednotlivce už definov&aa cute;na jsou. Ovšem rodinu se neomarxistická klika v Bruselu snaží zničit - a daří se jí.

Hlavní úder z přemnožené populace ovšem dostanou současná společenská uspořádání států, která možná nepřežijí a lidská populace se vrátí k původním malým skupinkám osob. Dobrá zpráva je, že tehdy zvítězí přímá demokracie, zatímco participativní demokracie jakožto slepá ulička vývoje skončí. Proč je slepá? Nedokáže reagovat na rodinné a klanové principy společnosti - viz začleňování muslimů v západních velkoměstech, a umožní velkorodu s velkým počtem volebních hlasů protlačit so správy státu své klanové příslušníky, a tím změnit podmínky ve prospěch velkorodu.< /p>

Také náboženství nejsou připravena na zásadní střet s realitou přemnoženého lidstva. Reformují se? Bible je reformovatelná jen velmi ztuha na koncilech, Talmud a Korán vůbec. Přežijí nové výzvy? Zmizí z historie?

A jak my se postavíme ve výzvě nedostatku potravin? Obětujeme etické principy zacházení s mrtvými nebo humánní principy na záchranu každého člověka? I zde je ovšem možné sloučit zdánlivě neslučitelné, kdy rybářské flotily místo tuňáků v oceánech budou lovit imigranty ve Středozemním moři a z lodi už budou vypadávat jen masové konzervy.

Zdála se Vám otázka na začátku nekorektní a nehumánní? Jenže my nebo naši potomci ji budeme za nějakých 15 let muset řešit. Vidlákova úvaha, že jsme jen krůček od další Velké války https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/jak-dlouho-jeste, nemusí být tak daleko od pravdy. Opět půjde o válku o zdroje, jenže tentokráte o trochu jiné. Protože zdroje ve skutečnosti nejsou neomezené a zbývá jen určit, kdo je bude využívat a kdo ne. Na všechny se totiž nedostane. Máme jen jedinou jistotu, že EU ani EK problémy tak zásadní řešit nebude a neumí je řešit, ani kdyby chtěla. Chybí jí k tomu schopní lidé v čele.

Což nám mimochodem odpovídá i na otázku, zda máme směřovat do jádra hlubší evropské integrace nebo zůstat na periferii. I kdyby se krátkodobě povedla hlubší evropská integrace, muslimská imigrace EU rozloží - už dnes se otřásá v základech. Proč se tedy připojovat ke krachujícímu projektu?

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

..dočítal som iba po pokles IQ vplyvom vegánstva.. ..stačí. .. po troch Vidlákovych,ďaľší článok plný sračiek ..

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

No, je možné, že se Vám to tak jeví. Gerd možná není způsobem psaní Ray Bradbury, ale mně to přijde jako obdoba Bradburyho 451 srupňů Fahrenheita s pálením knih.

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

Jaký užitek má lidstvo z toho, že je ho na světě 7,5 miliardy kusů ? Třeba na něco přijdete.

Zatím bez slepic

Pane Puck. - Lidstvo je abstraktní pojem. To zájmy nemá.

Jednotlivci pak mají zájem sami přežít a mít co nejvíce potomků, za co nejlepších podmínek, jak je k tomu příroda naprogramovala.

Jinak uvažujete jako elity. Těm bude stačit 500 000 000 otroků a vy mezi nimi nebudete, protože moc konzumujete jejich milované zdroje.

https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones
https://cs.wikipedia.org/wiki/Georgijsk%C3%A9_poradn%C3%AD_kameny

Kdo si myslíte, že to nechal postavit? Nějaký falsifikátor, kterého FBI vůbec nemůže najít?

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Češi vymysleli něco podobného - CML (centrální mozek lidstva) a podali to geniální formou. Nechápu, proč mluvíte o 500. miliónech otroků ? To přece nemusí být otroci, to mohou být svobodní lidé, kteří pracují pro společnou věc. Lidstvo není abstraktní pojem. Jde o součást přírody, která si uzurpuje moc.

Zatím bez slepic

Jestli má někdo na to zredukovat množství lidí na 1/15 tak koho asi nechá žít a bude mít po tom ještě nějaké morální ohledy? Přemýšlejte.

Když se o tom dobře přemýšlí, tak v reálném světě neexistují ani čísla, mráz či barvy. To jsou jen abstraktní koncepty.

Stejně tak lidstvo. Můžete chytit 7.5 miliardkrát jednoho člověka ale nemůžete chytit lidstvo. Když pobijete půl lidstva, tak vám zbude zase celé lidstvo. To znamená abstraktní pojem. Je to myšlený souhrn všech lidí.

Další abstraktní pojmy jsou třeba svoboda, spravedlnost, minulost, společnost, hodnoty atd.

Konkrétní věci jsou cihla, slunce, knedlík, vajíčko. Můžete se jich třeba dotknout, změřit je atd.

Zatím bez slepic

Vidlák frfle,že sa to tu vraj stočilo okolo mňa.. no nebol to vôbec môj úmysel. Ale mám možnosť sa tu vyjadriť,tak ju proste využívam.
Konkrétne na Vašu otázku : znovu rovnaká odpoveď - absolútne netuším,aký úžitok z toho ľudstvo má.
Nech rozmýšľam,ako rozmýšľam,zatiaľ som na nič neprišiel..
Keďže som Vám už raz odpovedal,mám dojem,že tou otázkou niekam mierite.. Aby ste pri tom eventuálnom mierení mali jasnejšie,musím uviesť,že to,že je ľudí toľko,a že ten počet rastie,a to,prečo rastie ma vôbec neteší.Tvrdím síce,že ten problém v súčasnosti nie je až taký obrovský,ako sa všeobecne tvrdí,ale to neznamená,že si nemyslím,že s ním netreba nič robiť..

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

všechny neřešitelné problémy současného světa. Oteplování planety, vymírání živočišných druhů, znečišťování životního prostředí, kácení lesů a pralesů, dokonce migrace muslimů do Evropy. Jeden vědec si dal práci :
http://pravyprostor.cz/mysi-raj-a-upadek-spolecnosti/

Zatím bez slepic

Četls ten text, že píšeš, že za to může přemnožení? Kdybys to četl, tak bys tento závěr v životě nemohl napsat...

Úpadek dle toho textu je dán ideálním prostředím kde máš vše a žádné nebezpečí... Ani nedosáhli maxima populace pro zdroje co jim poskytl...

P.S.Když si dal vědec tu práci a udělal experiment, tak si dej práci a přečti si ho...

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tatko, nemusíte se mnou souhlasit, ale že lidem pojídajícím veganskou stravu hrozí nedostatek bílkovin, je fakt. Na internetu je dostatek článků na téma nevyvážená veganská strava a negativní vliv na rozvoj mozku, především u dětí. Pokud jste vegan, rozumím, že se Vás článek dotýká, ale maso obsahuje složky, které mohou organismu chybět, a při veganské stravě u dětí je obtížné je plně nahradit.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Som úplne bežný mäsotarián a dokonca považujem vegetariánstvo min. v našich zemepisných šírkach za hlúposť.Poznajúc navyše zloženie stravy bežných "našich" vegetariánov,myslím,že ide o postoj zdraviu škodlivý... ..štúdie o vplyve na vývoj mozgu nepoznám,ale táto téma mi smrdí propagandou asi viac než Ukrajina :) ..do sporu by som sa v tomto prípade pustil asi naozaj až potom,keď by som si nejaký ten výskum strihol sám :)

Zatím bez slepic

Zde máš "dostačující" popis:
www.hamanek.cz/magazin/zdravi/vegetarianstvi-u-deti.-detsky-jidelnicek-…

Ono nejde ani tak o to, že by to nešlo "vegetariánsky", ale jaksi nikdo až na jednotlivce nemá znalosti a schopnost dodržovat jídelníček dlouhodobě přesně, jak by měl. A u masa stačí "1x týdně" dát flákotu masa a je vystaráno...

P.S. Mě se na tvém příspěvku nelíbí hlavně styl "smrdí propagandou tak kecáš hodvadiny, studie jsem nečetl, ale fakt je to jak zprávy o ukrajině". Fakt, když o tom nic nevíš máš jistotu, že druhej kecá? Co napsat "myslím si něco jiného, ale můžeš mít pravdu", místo tvého neustálého podsouvání "kecáš, propaganda"... Možná proto se divíš, že jsi vzbudil takové vášně, ne proto že máš jiný názor, ale protože "víš když si pouze myslíš"...

Zatím bez slepic

Vašu kritiku beriem,áno,zväčša hvorím svoje názory a nemusia byť práve vedecky podložené.. S Vašim : " Ono nejde ani tak o to, že by to nešlo "vegetariánsky", ale jaksi nikdo až na jednotlivce nemá znalosti a schopnost dodržovat jídelníček dlouhodobě přesně, jak by měl. A u masa stačí "1x týdně" dát flákotu masa a je vystaráno..." plne súhlasím a sčasti som sa to snažil vyššie aj napísať.
Naše kravy v živote nezožrali ani kúsok mäsa a bielkoviny im nechýbali,naopak,dokázali bielkovinami zásobovať aj nás.Nemyslím,že by ich mozog mal akýkoľvek problém..Naopak,keď sa vyskytol problém s BSE,jedno z úplne prvých opatrení na jeho zvládnutie bol zákaz skrmovania mäsokostnej múčky...
S tou propagandou ste ma nepochopili (asi nie Vašou vinou),myslel som tým,že je v oboch táboroch,ako vegetariánskom,tak mäsotariánskom a obidva majú na ňu dostatok dôvodov a tiež štúdií na ich podporu.Preto sa držim radšej svojho "myslím si"..Môžem každú vetu začať "Myslím si,že... ",ale z toho buď časom už úplne zblbnem,alebo sa nebudem môcť vyjadrovať vôbec k ničomu,kým si danú vec sám dostatočne nepreskúmam..Verím v Newtonove zákony a pod.,chcem povedať,že sa samozrejme opieram o poznanie,vedu,skúsenosti predkov,ale zároveň som totálne skeptický k všelijakým moderným štúdiám a "vedeckým zisteniam".. dátové čary,štatistické odchýlky,citácie citácií a to všetko za granty.. čomu z toho mám podľa Vás veriť? Môj úsudok je pravdepodobne veľmi často myľný,ale mám prijímať PRAVDY podporené jednou štúdiou (možno nielen štatisticky vyrátanou,ale aj otestovanou na myšiach)? O čo horšia je moja skúsenosť s kravami? Ano,Gerd a každý iný môže mať a najsôr asi aj má tiež pravdu... ,ale o čom sa teda budeme baviť?

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ad) Vašu....písať.
Je to možné, že to tak, je já si to pouze myslím, stejně jako asi vy. Jestli je to pravda je otázka, kdžy čtu "vědci...", tak vím, že jako kdysi sovětskej tak dnes kapitalistyckej vědec asi zase objevil kolo nebo že prase umí lítat...

Adkravy) No nevim, co si pamatuju ze zakladky tak minimalně je rozdil, že nemají jenom jeden žaludek, řezáky a sní(přežvýká) i jídlo co člověka otráví, takže napsat když krávy ano, tak člověk také? Jako je to váš názor, ale myslím si své...

Adpropaganda) Ale pochopil, jenom faktem je, že když se bavíš s někým kdo je vegatarián, tak zdrtivé většiny hlásá evangelia "musíte", kdežto naopak je pouze žer si co chceš, ALE u dětí musíš maso, protože nevěříme, že jsi zodpovědnej právě proto, že 99,9procenta lidí nejsou zodpovědní a to že žereš trávu nedokazuje, že tráva tuto schopnost dává...
Zde podle mě vítězí právo dítěte nad světonázorem rodiče, kde už o zdraví...

AdNewton), když vám napíšu, že newton platí jenom "obecně" pro velké systémy, tak víra v něj absolutní je blbost? I s ním je to, že platí "když" ane jak vegani, ale i v jíných věcech "sluníčkáři" píší, že vše co říkají platí obecně... A to poznání, předků, oni nám dali newtona, ale i poznání, že neplatí vždy, problém je, že většina toto neví, i když jim to řekli ve škole, prostě zapomněli, ale ví že předci řekli... tím nechu urazit tebe, ale i to obecné "předci" platí pouze když převezmeš vše, nejenom co jsi nezapomněl...

Advěřit/úsudek) přečíst studie? Můžeš přečíst x studií a nepomůžeto pokud nebudeš číst studie pro/proti/neutrální a pak uděláš úsudek a i tak nastane situace, kdy uděláš chybu. Pak, ale platí ne být sebemrskač, jako "pražská kavárna", ale říci si, "ok napravíme, ale mrskat se nebudeme", a hlavně připustit si už v době rozhodování, že možná dělám chybu. Což asi u tebe nebude problém, ale u většiny populace určitě ano.

Adzkušenost s kravama) no horší je, že Gerdovy nenapíšeš, "myslím si opak protože...", ale "nemáš pravdu, vím to!". Proto, ano, názor může mít každej, ale musíš napsat proč a třebas dopsat tvoje argumenty neuznávám, ale zase proč. Jinak jedeš v rovině hlásání evangélií, kdy nezáleží na argumentech, ale jak morálně, slunířkářsky apod. schodit opomenta a citově přesvědčit posluchače, že je to vůl...

Zatím bez slepic

..o čom chceš týmto presvedčiť posluchače ty?
Gerdov článok som si (včera,aj) .dnes prečítal znova a myslím,že som ho proste na prvýkrát nepochopil. Je to dobrý článok a vo svojom prvotnom závere o ňom som sa mýlil..Z Gerdovych reakcií dedukujem,že sa mu ospravedlňovať nemusím,a ostatným sa nemám za čo.. Tak sa tu majte..

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

prefer adult females

men pick BLONDES, 1953, dir. Howard Hawks

regarding, this can be a movie that potentially with regard to people should Marilyn Monroe became a foolish golden-haired but you know what? it then needs to be revisand as a resulted paid attention to.

from one 21st century outlook, The marvelous position with myself using this blockbuster movie is that it is two network marketing leads are hands down alice Russell and Marilyn Monroe not even Marilyn and also a man on as you move the Russell strawberry second ; the women can be thick being thieves and as well ones accord is vital to can be excellent. anne Dorothy is usually a neighborhood smart wisecracking woman but also Marilyn Lorelei is an intelligent performer. They both have most of the views as providing a through what it means as to ensure success a lady basically how long and putthe broker does, and make an effort help some other on the internet. certainly there that's just fighting with each other for a man, never betrayals, not a establishing exhilarating of each other at the some other supports. they got each other shells, 150%, occurring SO energizing to obtain promptly after thinking about how the a multitude of rom coms all women movie downloads that pit within additional (for guys, income, or even a other things that). Dorothy and as well Lorelei write each other preceding to grownup, that they can be in force for additional, people back various other, so it nice.

(on top of that a hysterically funny movement since start to finish.)

at the present internet streaming with blockbuster online.

seemed to be to to get exhausted combined with simple process of mission, therefore i enabled very own muses there are various harbess and i kinda feel sorry about the device.

kind of reputation on wtf is being conducted in our AU, additional and also commotion and as well as deficient art work. I picked the thought that Felix is fascinated by next so, what he thinks to get the dog's uncle pathway (not really each of our villainy, the style) and thus likes to design in guys styles. On the model facet, it tried it, also it doesn undoubtedly draw in your; it all a truck driver job now.

Marinette most probably without doubt catch his or time, essentially magnified in year, and appearing so as to favour females trend. this could undoubtedly always mean she is a wonderful accompaniment if you want to his vogue; i mean the ocean they could aid being mates one day (this he is doing arrive across your own enormously interesting presents itself prudent). He finds your darling sass special, jane's viewpoints reasonable, And it is reasonably big fun with mock the girl's, despite the fact he could get to live while not your wife likely break using the mans cousin, it makes jane's appearance inane.

on the case of the Lila, He doesn want your ex, simply she experimented with blaster considerably your own, in which he can fragrance typically shallowness and objectifying from a mile up. counsel if you think her it found a whole lot worse after that

inside of another component to rome, Alya can feel both his boat actually shots at and additionally annoyed she been unable to an awesome gamble for goodnatured blackmail on-the-whole Kagami destroyed specific because of for reasons unknown charged annoyed at a tribe Agreste?

in relation to age group ranges,ageing moves

most desirable, most must talk relating to this. somewhere else on the website I used to see an 18yo asking for information and facts in respect of anyone in their forties magnificent old girlfriend in her own twenties, which people encountered acknowledged the 18yo on Tinder or acquired been intending on her giving up her virginity with him.

i'm on your own commenting who actually do not lead to your woman to use a utilizing ths.

there's a lot to unpack here.

I distributed to start by telling you, Teenagers from Tumblr, i am sure you not aiming to like tons of things i say. since i 31, fortunately going definitely your age knowing that how actually, i know this stuff. I add denote associated with the it as being a possible be mean to, merely a fact. i want you to be equipped with the feedback to cover the cost of well-informed products regarding your way of life.

i wish to in short order speak about exactly who because it typical frequency, I joining by and large relate to further along in years men trying to get involved with younger ladies, in reality people of type of male or female can be abusers the ones of fall prey to can that. if you decide you a 17yo omg which has a lady in her own fifties chasing after you, this advice definitely virtually all relates to you.

So how to start. In the first following when impressed such a one, that she agreed considerably entirely in addition to two women and men eager to teach an additional adult which involves intimacy? An 18yo is a mature. regrettably there [url=https://www.pinterest.com/chnlovescam/]chnlove real or fake[/url] are different grown-up.

a good 18yo is a baby person. maturity isn gained in eventually; It needs time to work in becoming one.

Here is the belongings you most read and learn regarding the ages of 18 or 25, Probably essential we were young point in time (you are aware how they say unquestionably learn to become a driver as early as you distributed your test You working for yourself now, the real understanding starts off):.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

..pochybujem,že by bol Bradbury schvaľoval čohokoľvek,čo v románe popísal.. ..tu si istý nie som ( a to som to z elementárnej úcty dočítal do konca)

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

A jak to tatko souvisí s tím, co jsem napsal.

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

..teda vidíte mňa,ako požiarnika? ..asi to na mňa bola hneď zrána silná káva.. evidentne nič z tohoto nechápem.. a ani sa asi nejdem viac snažiť.

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tatko, já Vám opravdu nerozumím. Mně článek připomněl Bradburyho. Jak z toho usuzujete, že ve Vás vidím hasiče?

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak snad jen dodatek. Asi jsme si plně neporozuměli. Vážně. Já plně respektuji Váš pohled a jen jsem napsal svůj. Co se týká výrazu sraček, tam bych zcela nevážně poprosil o stylovost. Jsme na Vidlákových kydech. Seděl by mi tam spíše hnůj nebo ty kydy. - usmívající se smajlík

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Súhlasím,nepochopili sme sa a nechcem to viac rozvádzať.Rovnako Vás rešpektujem.Čo sa týka výrazov,naozaj som šiel na hranu toho,čo je u mňa bežné.Ale malo to účel,lebo hnoj považujem za niečo prospešné.. Tiež som tým chcel naznačiť rozdiel v mojom chápaní Vidlákovych textov o hnoji a Gerdovych dnešných ...... . Pre mňa sú všetky o hovne. (Za túto vetu patrí smajlík :D
)
Pre úplnosť dodám,že chcem veriť,že v mnohých iných témach by som sa s Gerdom iste vedel zhodnúť.. Tu ale ani náhodou.. a dúfam,že to neberie osobne..
Teraz som si všimol,že Vaša prosba bola nevážna.. Tak dnes mi čítanie s porozumením zjavne nejde :) ...

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale ne. Jde Vám to. Mně sračky nevadí. Něco jako vtip. I když tak, jak jste to pochopil by taky nebylo od věci. -smějící se smajlík

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mně nesouhlas nevadí, je přirozené, že se neshodneme ve všem. Tedy pokud mě za můj odlišný názor nebudete chtít poslat do konzerv. :-)

Zatím bez slepic

In reply to by Alex (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak snad jen dodatek. Asi jsme si plně neporozuměli. Vážně. Já plně respektuji Váš pohled a jen jsem napsal svůj. Co se týká výrazu sraček, tam bych zcela nevážně poprosil o stylovost. Jsme na Vidlákových kydech. Seděl by mi tam spíše hnůj nebo ty kydy. - usmívající se smajlík

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdyby nám historie neprokazovala,co je schopen člověk,udělat člověku,tak bych i Gerdův článek bral na lehkou váhu.
Jen bych k tomu článku přidal,sobeckost,chamtivost,převládá nad přirozeností.

Zatím bez slepic

Je zajímavé, jak se pod tíhou krajních okolností hroutí i jinak velmi morální lidé. Občas nastanou situace, kdy se pacifista ocitne mezi zabijáky. Buď začne o svůj život bojovat nebo je o něj připraven. Sice máme na sobě kulturní pozlátko civilizace, ale málo platné, jakmile dojde na krajní okolnosti, je člověk člověku schopen udělat strašná zvěrstva, což bylo dokázáno např. na oddílech SS na Ukrajině. Stačilo málo, přesvědčení o své výjimečnosti a podřadnosti všech ostatních. Což jsou znaky mnoha sekt a náboženství.

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

..o tom pozlatku civilizacie sa presvedcili aj obyvatelia New Orleans ked udrel hurikan Katrina a mesto a najma Superdome, kde sa ukrylo cez 20 tisic ludi zacali terorizovat gangy pretoze prakticky prestalo existovat vymahanie prava.
Nieco malo tu: https://www.lidovky.cz/protrzene-hraze-mrtvoly-na-ulicich-pomala-pomoc-…
a o Superdome nieco tu: https://zpravy.idnes.cz/strelba-zahnala-vrtulnik-od-trosecniku-na-stadi…

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

v ničení ranního startovního procesu.
No považte.
Vzbudím se, chvíli se divím, že jsem se nepočůral a že mne dnes bolí tak málo, rozradostněn uvařím kafe, dám si na oslavu dvě lžičky cukru, spolykám nezbytné ranní tablety, dám do žíly včeličku, pustím net, kde číhá dnešní pracovní příkaz, kliknu na Vidlákův hnojník a...
TAM NA MĚ ČUČÍ GERD SE SVOU APOKALYPSOU!!!!!!!!!!
Fuj!
A to mi říkali, že jsem založením pesimista...
A to mi pořád všichni říkají, že jsem pesimista...

Zatím bez slepic

Targusi, optimista je jen špatně informovaný pesimista. :-)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Gerd přirozeně provokuje a přehání, leč není tak daleko od možného scénáře.

Onen problém je, že jednou musí přijít okamžik, kdy budeme postaveni před otázku: kdo půjde z kola ven.
Zatím vždy platilo: bližší košile než kabát. Bude se nutně rozhodovat komu bude přisouzena role košile a komu kabátu.

Zatím stále věřím, že nemůže přijít údobí, aby se vývoj vrátil o mnoho století zpět. I nové pořádky po rozpadu Říše římské stavěly na jejich základech. Bylo údobí chaosu, ale nakonec se vše uspořádalo k lepšímu.

Nevěřím, že v našem prostoru dáme možnost polointeligentnímu muslimovi rozhodovat. Dnes motivy vítání neznáme. Nebo jsme naopak tak degenerovaní, že si necháme usekávat ruce tou debilní cháskou? Nebo jim jako kořist předhodíme hodnostáře Bruselu.

Zatím bez slepic

Obětovat se bude muset. Otázkou ovšem je kdo/koho/co/komu ?
Zastávám pozici sobce a varianta sebeobětování je mi odporná, míněno ne tak úplně individualisticky, ne tak úplně se zaměřením jen na jedince.

Zatím bez slepic

Přestaňte už konečně brát svá zbožná přání za realitu.

Podívejte se do historie. Ten váš Řím dopadl tak, že ze starověkého velkoměsta s miliónem obyvatel se stalo provinční městečko s 30 000 obyvatel.

Úpadek byl obrovský a pro většinu lidí znamenal smrt jejich rodin.

Egyptská říše - dodneška okupovaná muslimy. Místní koptové tam dělají nějakých 10 % a jsou neustále šikanovaní muslimskou většinou.

Bílý mramor z pyramid byl oloupán a byly z něj postaveny mešity. O zlatých špičkách pyramid ani nemluvě.

Sfingu se snažili zničit a mít tehdy naše výbušniny, tak ji vyhodili do vzduchu, jako Buddhy v Afghánistánu.

Kde je nejúžasnější civilizace starověku, na kterou se rádi odkazujeme i dnes? V prdeli a je to už přes tisíc let.

Pamatujete si z dějepisu jak Peršané ohrožovali starověké Řecko? Kde je ta mocná Persie, co byla tak napřed? Je z ní Irán, co byl převálcovaný Anglií a SSSR tak snadno, že se v Teheránu konala slavná konference jako na bezpečném území, kde domorodci nemohou nikoho ohrozit ani teoreticky. Až pomoc USA a kopírování naší civilizace daly Irán zase do sedla.

Řecko okupoval islám od pádu Cařihradu až po dobu Lorda Byrona a dodneška většina lidí ani neví, že to, čemu dneska říkáme Turecko bylo taky Řecko.

Celej Balkán je dodneška traumatizovanej staletí trvající muslimskou okupací. Balkánci jsou po všem tom znásilňování turky přičmoudlí a daleko divočejší než zbytek Evropy. Muslimové z Bosny jsou stejně cáklí jako všude jinde a Albánci bez váhání kandidují na nejšílenější národ světa. - Za Říma to byly provincie Ilyrie, pak to byla Byzance odkud k nám přišlo křesťanství a kde je jakej náskok Balkánu nad divočinou Germanie, včetně kam se římané nikdy natrvalo nedostali?

Hlavní město Byzancie je dodnes okupováno muslimy a říkáme mu po turecku Istambul a v křesťanském chrámu Hagia Sophia jsou dodnes velké muslimské nápisy a je používán jako mešita.

Španělsko bylo okupováno od dobytí Maury až po rok objevení Ameriky a rekonkvista trvala staletí, byla krutá a nemilosrdná a určitě neprobíhala stylem, ale sousede muslime, nějak se dohodneme.

Co Indie? Pakistán je muslimskej kus bývalé Indie, v samotné dnešní Indii jsou stopy muslimské okupace všude kam se muslimové dostali a Indové nadávají na muslimy ke můžou. Je to jak se ptát rusů či angličanů na němce.

Váránasí je starobylé město alespoň 3000 let, ale po roce tisíc bylo několikrát zničeno, okupováno a vydrancováno muslimy a z rozbitých chrámů si tam nastavěly mešity. Ač je město staré, domy v něm jsou relativně nové. Někde 17 století.

Indii zachránil vznik Sikhské sekty, co místo ohejbání hřbetu nemilosrdně bojovali a potom okupace Angličany, kteří sice nebyli žádní andělé ale nad muslimy měli dokonale navrch.

Proč bychom zrovna u nás neměli dát prostor polointeligentnímu muslimovi rozhodovat, když už to dávno děláme. Je jich tu 5 a půl, ale už máme muslimského senátora, muslimskou obec, na kterou si nikdo netroufá a vsadím se, že si ani vy netroufnete sám napochodovat do nějaký kebabárny a upřímně sdělit co si myslíte o prorokově souložení s devítiletým děckem. (a to byla manželka, není třeba moc intelegence k odhadnutí jaký přesně byl osud dětí v dobytých městech - ale můžete pořád snít o tom, že jiné děti ho vůbec, ale vůbec sexuálně nezajímaly)

Motiv vítání je průhledňoučký. Moc a peníze.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Čmoude, nějak jsem nepochopil souvislosti. Je možné mne uvést do problému?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Přátelé,
tady nejde o to, zda je Gerd pesimista nebo optimista. Tady jde o to, že jde o neuvěřitelný tendenční mix polopravd a vyložených nehorázností.

Co se týče pesimizmu a optimizmu jsem pesimista, o tom žádná.
Co se týče hodnocení synergického působení Tante Führerin a jejích loutkovodičů s úsilím Erdogana o násilnou změnu složení evropského obyvatelstva - a o její důsledky - nedělám si iluze.

Naprostá hovadina, jinak se to říci nedá, je názor, že existují pouze dvě cesty, dvě východiska - buď a nebo. Při prohlášení Třetí cesta neexistuje, ať už ho vysloví kdokoli z jakékoli pozice, mi naskakují pupínky.

O humanizmu či antihumanizmu té či oné strany se nebudu rozepisovat, to je na knihu - a na nekonečnou hádku.

Celkový dojem z Gerdova článku je naprosté znechucení, pravý opak toho, co jsem pociťoval při čtení článků Vidlákových.

Pokud bych dostal za úkol napsat provokaci, která by zdiskreditovala "antisluníčkářské" a posléze i jakékoli SKUTEČNÉ humanistické úsilí o byť i třeba hypotetické řešení nesmírně vážné situace, vypadala by nějak podobně.
Prostě mi Gerd připadá jako naruby obrácený Jakub Janda. S tím, že propagandista Jakub Janda si je hovadóznosti vlastních argumentů vědom, kdežto u Gerda si tím nejsem jist.

*****
Pokusím se ukecat kamaráda mimozemšťana (protože sám mám nedostatečný odstup) aby se snad někdy k tématu(úm) vyjádřil :-)
Nechtěl jsem, přiznám se, okolí Vidlákova přírodního, užitečného a čistého hnojiště zahnojovat příliš složitým relativizmem.
Ale koukám, že po Gerdově článku už není moc co zkazit.

Nicméně myslím, že je užitečné, že zde Gerdův článek vyšel. Třeba i jako očkování.

Zatím bez slepic

..je zábavné,že práve mešuge mi prinavracia zdanie (môjho) zdravého rozumu .. :)

Zatím bez slepic

In reply to by tatko (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tatko,
neděste mne, Vy si fakt myslíte, že jste úplně normální ???
Všichni inteligentní normální lidé jsou už přece dávno v blázincích.
Zbláznit se je jediná NORMÁLNÍ adaptace na tento bláznivý svět.

Všicchni dostatečně inteligentní normální (t.č) blázni to zavčasu pochopili a obsadili prestižní lůžka v blázincích.
Já jsem z blbosti zaváhal a teď už mě nechtěj brát ani na pořadník.
Tak si usilovně čtu Jakuba Jandu, Gerda, Kalouska, Sobotku a Junckera ve snaze se zbláznit natolik, abych byl co nejdříve nezpochybnitelně hoden toho
prestižního zaopatření.

Mešugeové všech zemí, spojte se!

Zatím bez slepic

Asfaltový holube, jste znechucen i Sophiinou volbou? Jednoho dne budeme postaveni do situace, kdy homo sapiens budeme brát jako přemnožený druh. Nebo máte další planetu, na kterou přebytečné obyvatele odstěhujete? Nebo věříte na Ashtar Sherana, co má někde za Jupiterem přichystané lodě, na kterých přebytečné lidi odveze? Připadá Vám moje úvaha nechutná? Kdysi jsem četl sci-fi, kde lidé sloužili za potravu mimozemšťanům a zrovna přicházel čas sklizně. Bylo by to pro Vás přijatelnější?
Když domorodí Maoři na Novém Zélandu vybili všechna velká zvířata, co bylo zdrojem bílkovin? Myslíte, že se dali na veganskou stravu, když jim skončil bukolický život? Nebo začali pojídat své sousedy? Obdobně mnohé ostrovy Mikronésie.

Každý je někdy postaven před volbu výběru ze dvou zel. Někdy se projevuje jen výběrem mezi dvěma špatnými kandidáty na poslance, senátora, prezidenta. Jenže někdy budeme postaveni před hodně ošklivou volbu. Co Vás na mé úvaze tak odpuzuje, je děs, že před takovou volbu můžeme být jednou postaveni. Každý se k tomu postaví po svém, někdo problém bagatelizuje, někdo předstírá, že není čím se zabývat. Jenže k tomu dojde. Kdo pak bude určovat, kdo má právo na další život a kdo ne? Ten bude držet skutečnou moc nad lidmi!
A jednou bude lidí opravdu moc. Je lhostejné, jestli hranice bude 9 nebo 11 nebo 20 mld. lidí. Jednou jí bude dosaženo. Co pak? Máte nějaký návrh?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Že nárůst populace a zdroje omezené touto planetou se střetnou je nezpochybnitelné.
Otázka je za jak dlouho.
Řešení je omezení spotřeby a omezení počtu lidí. (antikoncepce, podpora rodin s jedním dítětem a pod)
Problém je ten, že se do toho nikomu nechce. Představte si stranu, která půjde do voleb s tím, že chce snížit životní úroveň.
Jak dopadne stát, který bude snižovat počet svých obyvatel? Zaberou ho lidé ze států, které si s tím hlavu nelámou a zbylé obyvatelstvo se buď přizpůsobí, nebo bude vyhynuto.
Nemyslím si, že důchodová reforma se vyřeší tím, že po dosažení stanoveného věku se budou lidé vyřazovat. (pokud budou čipovaní, bylo by to jednoduché) Pravděpodobnější je, že po převzetí moci lidmi kteří vyznávají rodinou a klanovou soudržnost se důchody jednoduše zruší a o důchodce se bude muset postarat jeho rodina. V některých částech světa je to naprosto běžné. Proto se takovíto lidé snaží a budou snažit o co největší počet dětí.
Válka je samozřejmě také ,,populární řešení,, přemnožení lidí, ovšem ti kteří určují trendy, kam tato planeta bude směřovat se zatím neodvažují Velkou válku rozpoutat, protože díky jaderným zbraním by planeta byla neobyvatelná i pro ně.
Náboženství - nezmizí. Buď bude většina vyznávat náboženství vítězů, nebo vzniknou náboženství nová, která si vyberou ze starých náboženství to co se jim bude hodit a dotvoří to kreativně podle nějakého momentálního proroka kterému to ,,nadiktuje,, bůh. (Mojžíš a desatero, korán a arch. Gabriel, scientologové....)
Pokud tato civilizace zahyne, může nás těšit :-) že nebudeme první. Podle některých zdrojů se na této planetě vystřídalo 8-40 civilizací za uplynulé miliony let.
Osobně jsem optimista, který věří, že náš národ přetrvá pokud se o to budeme aktivně snažit.
Jak se vše vyřeší globálně nevím, ale i zde jsem optimista.

Zatím bez slepic

In reply to by Jan z Helvajzu (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bravo!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

a je to zaujimava sonda do hlbin duse vidlakovych citatelov.
To co napisal Gerd je pravda. Je jasne, ze o zdroje sa bojovalo, bojuje a bude bojovat. Ci si snad niekto mysli, ze invazia do Iraku bola preto, ze Saddam mal zle zastrihnute fuziky? Iracke ropne zdroje patria dobyvatelovi. Lybia padla, Cina utrela nos a tamojsie zdroje patria niekomu z vitazov.
Voda je zatial kade tade, ale az jej bude malo...bude sa o nu proste bojovat. Bez vody sa proste ozaj zit neda. Devastacia pody pokracuje a ci je to erozia albeo salinacia....jedneho dna poda uz nebude davat vynosy co uzivia. Velky problem s tym maju v Indii a salinacia trapi madarov.
Co vas pani diskuteri na clanku znechutilo? Co z toho nie je pravda...??
Su zdroje obmedzene - pravda
Migracna vlna sa vymkla kontrole a meni demograficku situaciu v EU - pravda
Biela heterosexualna rasa je diskriminovana, lebo je blba a tak nastavila pravidla, az sa to obratilo proti nej - pravda
Pokles IQ z dovodu zlej stravy - pravda.
Vsak za CK sa v okoli B.Stavnice na popud Marie Terezie resp nejakeho jej mudrca vysadzali orechy aby si kazde decko mohlo za ciapku orechov nazbierat a tym nebyt mesuge (sice nevedeli o mastnych kyselinach nic...ale odsledovali, ze to hlave prospieva)...
Ako sa bude riesit globalny hladomor? - urcite nie humanne
Mate chlapci diskuteri aktualne luxus dostatku potravin a tak sa vam zda cokolvek ine ako konzumovat spravne jedlo spravnym sposobom nestravitelne.
Ste ako ti, co maju hubu plnu ekologie...ale nechcu cisticku vody v okoli - lebo je okolo nej smrad, alebo nechcu kafileriu - lebo okolo nej je smrad tiez a uz vobec nechcu zavod na spracovanie odpadu, lebo co ked sa tam nahodou dovezie nieco nebezpecne....
Skuste si precitat nieco z blokady Leningradu - napriklad....
https://jansik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=622519
Ako rychlo clovek pride o humanne spravanie a stane sa proste zivocichom.
Pravdive slova nebyvaju prijemne a prijemne slova nebyvaju pravdive.
Gerd to vystihol, skoncentroval, Svet ako ho pozname pomaly konci. po dobe osvietenia vzdy nasledovala doba temna....
podla vlkovych hviezdiciek..... si tento clanok zasluzi 5 sliepok.

Zatím bez slepic

Migrační vlna se ničemu nevymkla. Merkelová a její poskoci se vymkli kontrole. Ale demokratické kontrole, Soros je kontroluje velice pevně.

Kdyby vrchnost nechtěla, tak žádná migrační vlna není, fungovalo by to úplně stejně jako Emirátech nebo na Novým Zélandu. Jseš tu ilegálně, letíš prvním letadlem domů a pak se z tebe vymáhají prachy za letenku a jestli to byla businness class tak tím hůř pro tebe. Ještě skončíš na seznamech a nepodíváš se nikdy ani do spřátelených zemí.

Překročíš jednou zákon, letíš klidně po dvaceti letech, všechen tvůj majetek propadá i kvůli pitomému přestupku a už se nikdy nevracíš a s tebou maže celá rodina.

To nejsou muslimové, co tu dělají špatné zákony. To je vrchnost.

Kdyby turci nechtěli, tak do řeckýmo moře neproklouzne ani myš. Kdo neví co je turecký vězení, ať si pustí Midnight Express.

Když táhly hordy do Německa, tak je nechávali celníci a hraniční stráž projít, ale dál pečlivě kontrolovali vedle jdoucí novináře.

Kdyby se muslimové vymykali kontrole, tak tam Německo posílá posily hraniční stráže, žádá o pomoc a posily ostatní státy a povolává armádu.

Nic z toho se nedělo. Naopak, tito měli příkaz se ani nehnout a někdy dokonce museli vyklidit svá kasárna, aby tam stát mohl ubytovat muslimy.

V Německu je strach jak za komunistů z vládní moci. Ta je mimo kontrolu.

Zatím bez slepic

to co si napisal je sice zdanie riesenia...ale nie v EU.
V EU su definovane principy humanity. I zlocinec ma viac pohodlia a luxusu vo vazeni ako dieta v detskom domove.
Soros bol mozno na zaciatku. Ale na presuny z Libie do Lampedusy nema ziadny dosah. Tam sa na tom celkomsolidne nabaluje mafia.
Taliani sa po dlllllhom vahani rozhodli pre blokacne riesenie, ktoreho dosledkom je vznik otroctva v Libii.
Nemecke zakony su tak humanne ze nemozu niekoho len tak supnut prec. Hlavne ak sa netusi odkial je. Vsetci su zrazu Syrcania. Ale to uz napisal Gerd.
Co s detmi, co sa narodia v DDR?? Tie uz maju nemecke obcianstvo. Tusim len Svajciari maju nastavenie take, ze sa tam mozes narodit aj 3x a aj tak nie si obcanom Svajciarska. Takze nas co nevidiet caka dalsia vlna... rodinnych prislusnikov.

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ale na presuny z Libie do Lampedusy nema ziadny dosah.

Ale to víte, že má.

Neziskovky platí on. Kontroluje 200 poslanců europarlamentu. U nás kontroluje ČT i havlérku. Kontroluje i část US tajných služeb. Kontroluje slečinky z právnických fakult, co školí migranty o jejich právech. I novinářskou žumpu, co plive na povel.

Že si na tom nadělává mafie.... když by italskej stát platil mafii 100 dolarů za každýho chycenýho a navrácenýho migranta, tak v Evropě není ani jeden.

Mafie je předvídatelná jak hodinky. Bude dělat to, na čem vydělá. Jediná věc ji hrozí, že ji přečíslej a vyvražděj imigrantský gangy.¨

Německé zákony by byly méně nehumánní k němcům a více nehumánní k vetřelcům, kdyby stát používal svoji moc k potlačování sorosovských vítačů a žádnou k šikaně vlastenců. - Děje se přesně naopak.

Kdybychom místo utopeného chlapečka na řecké pláži viděli v TV zmasakrované oběti z Nice, oběti z Bataclanu s vyřezanýma očima a uřezanými genitáliemi a podobně. Je jich tolik, že by každýmu mohl bejt věnovaný jeden den pořad v televizi a vyšlo by to na celej rok. - A šoupalo by se to ven o sto šest a jednou kluci v Turecku, oni by se už rozpomněli kudy přivandrovali a kam se vrátit.

Když jsou všichni syřani, tak by se vrátili do Sýrie. Bašár už by si je přebral.

Děti, co se narodili v DDR, těm se to občanství zase zruší. To není jako poslat raketu na Mars. To se popíše jedna stránka papíru a je to. Až zaslechnete někdy o poválečném odsunu Němců nebo zase pomnichovském odsunu Čechů z pohraničí, tak to je přesně ono. Němci tu byli tisíc let a my ještě déle. Tak nepište nesmysly, že to nejde, když to jen nechcete.

Zatím bez slepic

Děkuji, každá konečná hranice bude jednou dosažena. I hranice počtu lidí, které planeta ještě uživí. A pak nastanou hodně nepříjemné otázky, které si dnes nepřipouštíme. Jenže ony nezmizí. Ve skutečnosti je hodnota lidského života silně relativní. Je maximální v evropské a severoamerické populaci a minimální v islámské a africké populaci.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Všimli jste si chlapi, že víc příspěvků v diskusi padlo na Tatkův ostřejší výraz než na zbytek diskuse? Přitom zbytek diskuse byl podstatně přínosnější. A navíc... sakra nemůžeme přece pořád číst jen unylé textíky o tom, jak je zle a může být hůř, jak je dá humanisticky všechno zachránit nebo se křesťansky obětovat, jak nacházet droboučké pozitivní deviace v dnešním světě...
Gerd pánové je pro Vidláka typickým příkladem českého skepticismu v ryzí a krystalické podobě. Každý Čech má kus nebo kousek Gerda v sobě. Gerd je svým psaním ztělesněním českého přístupu k dějinám... každá nová cesta je nejdřív důkladně zkritizována, jsou na ní nalezeny všechna negativa a pokud už po ní máme vyrazit, tak mezi posledními, abychom za chvíli mohli první běžet zpátky, až se ukáže, že svět zase vymyslel nějakou hovadinu. Takhle jsme tu přežili tisíc let Němců, Habsburka, Hitlera i Sovětského svazu.
Málokdy s Gerdem souhlasím, ale jeho pohled je užitečný. Měli bychom vědět, jak to vidí jiní jinde a co jim hýbe žaludkem. Ale rovnou říkám, že jak pustím kdykoliv na sklo Gerda, klidně pustím i text zcela opačný, který bude obhajovat přínosy migrace a vybízet k vykračování ke světlým zítřkům.

Zatím bez slepic

In reply to by Vidlák služebně (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vidláku, nevadí, že se neshodneme, ale je nesmyslné hnát se cestou, která vede do propasti. S cizí kulturou je to jako s kořením, špetka prospěje, pytel zkazí zabijačku. Kdyby EU věnovala stejnou péči jako imigrantům svým občanům, byla by EU sjednocená do dvou let.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Tváříme se, že jsme chytřejší, než migranti, nebo cikáni. Nejsme ! Makáme, ženeme se za mamonem, myslíme dopředu.
Je to dáno geneticky.
Přírodní národy žijí okamžikem, žijí teď. Příroda je nenutila myslet na budoucnost, nabízela prostřený stůl po celý rok.
Generace našich předků byly nuceny myslet na budoucnost, byť někdy jen krátkodobou. Musely nějak přežít zimu, musely se na ni připravit, aby přežily.
V tom je zásadní rozdíl ve vnímání světa, v tom je zakódovát úspěch bílého člověka. Současná civilizace je civilizací bílého muže. Ten ji stvořil, ten zařídil, že je možné, aby nás na zemi žilo 7,5 miliardy. Bez jeho vynálezů, bez jeho techniky, bez dopravy, ... by to nebylo možné. Nebyl to jistě jeho záměr, byl to vedlejší produkt. Vedlejších účinků jeho snahy je už víc, než stačí zvládnout. Tím nejhorším a základním je jednoznačně přelidnění. A není schopen ho zvládnout. Co mu zbývá ? Může se poučit u přírodních národů. může žít okamžikem.

Zatím bez slepic