Horší než zrada

Autor
Štítky

Ve Starém zákoně je jeden moc hezký příběh. Moábský král zjistil, že v nebezpečné blízkosti jeho hranic táboří národ, který odešel z egyptského zajetí a začal mít obavy. Ona ta masová migrace nebyla žádná sranda ani ve starověku. Většinou to znamenalo potoky krve a rozumný vládce se snažil takové migraci zabránit, jak jen to šlo. Nikdo si nedělal iluze o kulturním obohacení. Jak se někde objevilo hodně mladých mužů pohromadě, bylo zaděláno na malér.

Tento Moabský král nehodlal podcenit vůbec nic, dobře věděl, že migrace se dá řešit jen tehdy, když ještě nepřekročila hranice a tak kromě vojenských příprav najal ještě věštce, aby onen národ, který snil o zaslíbené zemi, řádně proklel. Protože kletba je věčná. Chce to samozřejmě nějakého kvalitního čaroděje, což se zpravidla pozná tak, že je to hajzl první kategorie, šmejd, křivák, zloděj a mafián. Takové prokletí pak má razanci a když se zadaří, ulpí jako tér… nebo jako bilý fosfor.

Národ lépe zničíte kletbou, než zbraněmi. Když tasíte meče, oni je zpravidla vytasí také. Když začnete vraždit, oni zpravidla vraždí také. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Ale když je šikovně proklejete, když jim zařídíte slepotu, aby dlouho předlouho neviděli, co se na ně chystá, když je necháte rozežírat zevnitř jako rakovinou, tak nemusíte ani vyjet z kasáren a všechno se stane samo.

Náš národ za posledních třicet let prokleli mockrát. Udělali to správně, poslali na nás naše vlastní proroky. Nepoužili proti nám sílu, protože to bychom se mohli bránit. Nechali nás rozežírat zevnitř. Nechtěli mít hned vedle hranic silnou a sebevědomou zemi s národem, který něco dokáže. A tak proklínali. Takřka od prvního dne.

Všimněte si, za třicet let jsme nepostavili jedinou elektrárnu ani přehradu… a jen kvůli kecům. Nikde nepřišla žádná armáda, která by nám v tom zabránila. Nepřišlo zemětřesení, které by rozbilo základy pod chladícími věžemi. Nepřišla tisíciletá povodeň, která by odnesla rozestavěnou hráz. Jen přišly jedovaté řeči. Že elektřinu z jádra přece vůbec nebudeme potřebovat. Přišli falešní proroci a svedli mnohé. Naši vlastní proroci, které zaplatil německý vládce, aby nás prokleli.

Pamatujete, jak před pár lety říkal Zeman, že by se armáda měla zaměřit na vývoj dronů? Posmívali se mu. Posmívali se mu ti experti a proroci, kteří teď koukají jak péro z gauče na to, co se děje na Ukrajině. Ale předtím ještě Ukrajinu prokleli svými řečmi o vítězné válce a svedli mnohé. Moábský král si zaplatil dostatek Bileámů, aby na sto let prokleli Evropu a bohužel, Hospodin jim v tom tentokrát nezabránil.

Teď jsme se dozvěděli o poslední a nejhorší kletbě, kterou kdy nějaký čaroděj nad naší zemí vyřkl. Dozvěděli jsme se, že náš ministr vnitra, Rakušan, podepsal migrační pakt, který dává naši demografii do rukou úředníkům v Bruseli. Migrační pakt neobsahuje pro naši zemi žádnou pojistku. Ale s ním hned přišlo několik dalších falešných proroků v podobě eurokomise i Danuše Nerudové, kteří nás ujišťují, že tato kletba nebude proti nám naplňována. Jak poznáte hodně kvalitního čaroděje? Ano, musí to být křivák, šmejd, zloděj a mafián…

Úlohu ďáblova davokáta na sebe vzal Saša Vondra, který v superdebatě řekl, že migrační pak neobsahuje kvóty, ale obsahuje mechanismus, jak se z kvót vykoupit. Takhle vypadají kletby v praxi. Takhle fungují moderní černokněžníci. Prostě vás obloudí medovými řečičkami, které jsou ostřejší než meč.

Jak je to dlouho, co to Rakušan podepsal? Asi rok, že? Nebýt voleb, zřejmě by se o tom nemluvilo ještě dál.

Každé lidské rozhodnutí se dá jiným lidským rozhodnutím změnit, kromě demografie. A ne, nedělejte si iluze, miliony lidí není možné zabít, protože když to zkusíte, oni budou zabíjet také. Jakmile jednou překročí hranice, už s tím nic neuděláte. Ani bohatí Němci s velmi košatou tradicí genocidy si s tím neporadí. Kdo tomu nevěří, ať jede do Kolína nad Rýnem a zažije na vlastní kůži, kdo tam má navrch. Řešit se to dá, dokud tu ještě nejsou.

Vít Rakušan proklel tento národ na sto let. Není žádný rozdíl mezi dávnými plány na poněmčení a odsunutí na Sibiř a mezi současnými plány na kulturní obohacení. Výsledek bude stejný. Jen teď je to sofistikovanější. Zbraně zůstávají zamčené a tím pádem se národ nebouří. Stačí jen použít jedovaté řeči…. a když tak trochu cenzury.

Všimněte si, co Rakušan udělal, když to na něj prasklo? Co udělal, když se ukázalo, že lhal až se mu od huby prášilo? Co udělal, když se ukázalo, co doopravdy podepsal? Vyslal rychle další proroky, aby rychle šířili, že je to v pořádku a správné. Hned se k němu přidal Vondrův koaliční kolega Nýdrmajer, přidala se Kandidátuše Nerudová a další a další. Samí euroobčané. Myslí si, že oni ty následky neponesou, protože jim dají teplé místečko v Bruseli.

Fico by jim mohl povědět, jak to vypadá, když mouřenín udělá svou špinavou práci a může jít…

Na to, co Vít Rakušan udělal, neexistuje žádný dostatečný trest. Migrační pakt je horší než prohraná válka (kterou tu brzy budeme mít). Migrační pakt je na úrovni konference ve Wannsee, jen je mnohem jedovatější, protože bude postupovat jako rakovina, plíživě a bezbolestně, bude mít své proroky i užitečné idioty (viď Danuško?) a až to začne být vidět, už budou metastázy všude.

Důsledky toho, co udělal v Německu Merkelová, se v plné nahotě projeví až dlouho po Angelině smrti. Stejně tak to bude i u nás. Důsledky Rakušanova prokletí se projeví, až už Rakušan nebude ani u moci ani na světě. Ale pokud s tím něco neuděláme teď, dokud tu ještě žádné malé Turecko, Pákistán, či Eritrea není, tak pak už s tím nic neuděláme.

Klára Samková kdysi proklela tureckého velvyslance. A měla s tím pak deset let oplétačky s úřady. Fakt. Nekecám.

Aniž bych chtěl navádět, možná je načase hromadně, z celého srdce a velmi vroucně přát Rakušanovi, co si zaslouží. Když on proklel Českou republiku, zaslouží si přesně to samé.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (438 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

.. Briga Mayflower. "Otcové Poutníci" měli málo zásob, skoro polovina z nich nepřežila zimu, zachránili je místní Indiáni, kteří je také naučili pěstovat plodiny. A tak od roku 1621, kdy měli první oslavu úrody slaví Den Díkůvzdání.. To, co zbylo z původního obyvatelstva, ale tento den nazývá "Národním dnem smutku".

Dalo by se říci - logický důsledek nezvládnuté ilegální imigrace..

Také si často říkám, co se to s naší zemí stalo. Jsme poražená země, která prohrála Studenou válku. To, co se zde děje, je novodobá paralela k "osetí půdy solí", což provedli Římané poté, co POTŘETÍ porazili svého rivala - Kartágo.

Z armády se stalo cosi na způsob Auxilia - což byly pomocné sbory římské armády, likvidace československého průmyslu, a celé naší země jako takové, jak se ukazuje, byla cílem od samého začátku. Všechny strojírenské podniky přišly o své energetické divize, všechny politické strany zprivatizovaly své stranické noviny (Komunisté=Rudé právo, Lidovci = Lidová demokracie, Socialisti = Svobodné slovo, SSM = Mladá fronta..) To samé v různé podobě proběhnulo v celé východní Evropě.

Poláci se ukázali být velmi odolným národem, hlavně díky své historii, jednou jsou na východě, pak na západě, pak nejsou vůbec, ale stále hovoří polsky.. Podobnou odolnost osvědčili i Maďaři a Rusové.

My jsme již takřka promrhali setrvačnost Národního obrození, ztratili jsme národní kapitál, průmysl, a nyní se bojuje o duše našich dětí a vnuků..

Když už jsme u toho Říma - zkrátka "došlo až do Triaries", což byl slovní obrat kterým veteráni - patriciové římské republiky popisovali opravdu pořádnou bitvu, kdy měla římská Falanga namále..

Římská Falanga (neplést s Legií) se skládala z Hastatiů, Principiů a Triáriů. Hastati a Principi byli vnuci a synové Triariů.
Triaries byli jakousi zálohou, staří dědci, zkušení válečníci, zocelení v desítkách bitev, v nejhonosnější zbroji a s nejdokonalejšími meči (však si to "tunili" celý život), kteří, když došlo na nejhorší, dokázali po krátkou dobu velmi tvrdě a účinně zabojovat, tak, aby si jejich synové a vnuci mohli ovázat rány, napít se, něco malého shltnout, přeskupit a znovu zasáhnout do boje..

Ano, i dnes dochází do Triaries, ale Hastati a Principové nám nějak schází, jsou, ale je jich pohříchu málo. Staří "Patriciové", tedy ti, kdož slouží republice ve zbrani, kteří ještě umí rozebrat a složit "Kosu" (Samopal vzor 58) odcházejí na druhý břeh řeky Styx, a na Plebejce, vyhýbající se vojenské službě, ale zato holdující Chlebu a Hrám, stačí Pretoriánská garda..

Průměrný počet slepic: 4.7 (143 hlasů)

...Důsledky Rakušanova prokletí se projeví, až už Rakušan nebude ani u moci ani na světě...“

Obávám se, že ty důsledky se projeví mnohem dřív. Nejdřív migranti odevšad, pak přijímání jejich rodin, několika manželek, rození další generace už od 15ti let (i dříve), a za 10 let jich budou školky a školy plné, na rozdíl od našich peněženek, protože to budeme celé i platit. O tom, co se pak naše děti budou učit ve škole, raději ani nepřemýšlet...

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (139 hlasů)

.. "Já už jsem moc starej, pane redaktore, ale vy si ještě zastřílíte.."

Průměrný počet slepic: 4.9 (141 hlas)

že se ohledně migračního paktu plete. Marně.

Loňská mediální výměna názorů mezi tehdejším náměstkem polského ministra vnitra s ministrem Rakušanem měla v Polsku z dnešního pohledu humornou atmosféru. Bylo před volbami a tamější dnes vládní politici tehdy kritizovali náměstka Grodeckého, že pro Polsko nezajistil to, co ministr Rakušan pro Českou republiku.

Bartosz Grodecki (polský diplomat, v letech 2020–2023 byl náměstkem polského ministra vnitra): Dobře víte, že to není návrh, ale přání zaznamenané v zápisu z jednání Rady. To není tvrdé ustanovení v návrhu nařízení. Bylo zapotřebí se připojit k vetu, stejně jako v minulosti. S tím počítáme v další práci na tomto návrhu.

Želbohu pro nás, měl Bartosz Grodecki pravdu a Rakušanovo přání vyslyšeno nebylo. Eurokomisařka Johansson potvrdila, že musíme požádat a snad nám bude vyhověno. Půl roku to ovšem náš ministr prezentoval jako hotovou věc. Dokonce o tom asi přesvědčil nejen premiéra, ale i Alexandra Vondru.

Co je dnes na stole?

Takže co dnes máme na stole: přemístění, tedy příjezd migrantů na Hlavák, nejvýše pak 30 000 za rok, nebo úhrada 20 000 euro za jednoho odmítnutého migranta, tedy 600 miliónů euro ročně anebo tzv „alternativní opatření solidarity“. Což je nasazení personálu, prostředků či opatření zaměřených na budování kapacit směřujících ke zvládnutí nelegální migrace pravděpodobně v hraničních zemích.

Pokud nebude fyzický dostatek relokací neboli všichni se budou chtít vyplatit, přispívající stát povinně převezme posouzení žádostí o azyl s tím, že není určeno, kde se oni žadatelé budou v tu dobu nacházet. Podmínky samotného azylu také neřeší útěky migrantů ještě před rozhodnutím o žádosti do z jejich pohledu nejbohatších zemí.

„Vzhledem k množství přijatých uprchlíků z Ukrajiny bude Česko z nutnosti přispívat dočasně vyjmuto.“ tvrdí stále úřad ministra Rakušana. Bude prý existovat výjimka pro země typu Česka, které pomáhají Ukrajincům, a začne platit ve chvíli, kdy nařízení vejde v platnost. „Po vyhodnocení aktuální situace,“ dodává pro jistotu Rakušan. Je ovšem zvláštní, že polská předvolební diskuze toto téma vůbec neobsahuje. Donald Tusk, který je silně proevropský a pod tlakem opozice, by kvůli podobnému tvrzení, pokud by bylo alespoň trochu reálné, už dávno bouchal do stolu.

 

AUTOR: Jaromír Piskoř

zdroj: https://cz24.news/polaci-uz-pred-rokem-rakusanovi-vysvetlovali-ze-se-ohledne-migracniho-paktu-plete-marne/

Průměrný počet slepic: 4.7 (68 hlasů)

Jsem jedním z těch co delší dobu nebyli doma.

Můj domov je Praha. V Praze jsem se narodil, Prahu mám rád. Včera jsem po dlouhé době jel pražskou tramvají. Viděl jsem neuvěřitelné věci a nebyl to sen, nemohl jsem zprvu uvěřit svým očím, koukám jako spadlý z Měsíce, jako tele na nový vrata. Všechno je jinak. Tramvaje jezdí jinak a jinám, lidé v nich jsou jiní, ulice se změnily. Zřejmě současný primátor nestojí za nic. Včerešek byl páteční všední den, tramvaj byla okolo poledne plná mladých lidí, všichni se sehnutou hlavou sledovali telefony, dokonce i ti co stáli, navzdory tomu, že tramvaják s tramvají neskutečně cukal.  Pražáků, pravděpodobně i Čechů v tramvaji i a na ulicích mezi všemi těmi lidmi bylo minimum. Ulice nyní hýří reklamními nápisy v angličtině. Praha patří cizincům. V bývalých průmyslových Vysočanech na místě bývalých továrních objektů ČKD a TESLY probíhá výstavba budov, ve kterých asi nebude žádné štěstí bydlet, pokud vůbec k bydlení budou sloužit. Včera mírně pršelo a Praha byla studená a šedivá, možná i proto se mi zdála tak jiná, smutná, nevlídná.

Teď pročítám diskusní příspěvky zde. Všichni co vyhledáváme a čteme Vidlákovy kydy voláme po změně politiky, změně řízení státního aparátu, bez toho nejlepšího a světového..., obáváme se o budoucnost naší země. Jak pozoruji, zcela oprávněně... Aby k nějaké změně došlo, je třeba udělat něco, co přiměje mladé, i ty kteří včera trávili svůj všední den sledováním videí či her v tramvaji,  procházkou po pražských ulicích, po obchodech na hlavních třídách, či ve frontě na výtah do fitnesscentra v Bílé Labuti, kde ve zbytku tohoto architektonického skvostu se neděje téměř nic. Co podniknout? Jak přesvědčit tyto nové pražáky o potřebě změny, takové o kterou my máme zájem. Přesvědčit Ty, které jsem včera potkával, to bude pracné. Oni všichni mají hlas, co volí bezpracnou současnost. Danuše Nerudová je nejspíš jejich mladý a pohledný idol, jejich proevropský vzor. My si myslíme, že ta ženská není ani chytrá a není v obraze, ale ona nám dokazuje, že to stačí. A mnozí, jak se ukazuje, se přizůsobují a přežívají s tím, co je právě teď obklopuje.

Věřím, že to nakonec nějak půjde. 

Průměrný počet slepic: 4.7 (113 hlasů)

"Až Rakušan nebude" byla moje reakce na Vidlákovu větu "...až Rakušan nebude..." :-) (čímž bylo myšleno, že pohroma nastane dřív než až tu ten zmetek nebude)

Průměrný počet slepic: 4.5 (14 hlasů)

In reply to by včelka Mája

Trvalý odkaz

já jsem to pochopil.  Asi jsem měl zvolit jinou formulaci. Důvod, kvůli kterému jsem tohle napsal je prosté sdělení: ten podivnej chlápek Rakušáckej si z nás pořád a dokola dělá srandu a všechny nás má proto, aby si měl tu srandu z koho dělat. Co my si o něm myslíme je mu úplně fuk. On ví, že jeho koně ho i příště zvolí. On si věří, že v příštích volbách ještě povýší. On ví na každého něco, on ví jak to použít, on ví jak... 

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

In reply to by Host

Trvalý odkaz

Oni toho na Dozimetra taky mají dost a nepoužijí to.... Všichni dohromady mají akorát jeden směšný Čapák, který kdykoliv (už roky vždy před volbami) vytáhnou z klobouku a rádi použijí (to je téma, které si vyloženě hýčkají a pěstují). Bez ohledu na stamiliardy, které rozfrcali za cizáky, do kterých nám nic není...a nás berou jako obtěžující hmyz - Psi štěkají a karavana jde dál...

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

Bohužel ti mladí jsou většinově už "přeprogramovaní", do toho moc nadějí nevkládám. Samozřejmě čest výjimkám, ale gro je to co jste viděl. Není to určitě ale problém jen České republiky... proto také vše vypadá jak vypadá, hodně podobně, hodně špatně...

 

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

V souvislosti s Rakušanovou migrační lží mě velice zaujal Kalouskův veletoč. Nejdříve Rakušanovi taky vmetl, že lže, aby následně otočil a omluvil se mu, že vlastně nelhal. Copak za tím asi vězí?

Průměrný počet slepic: 4.8 (79 hlasů)

In reply to by Luisa

Trvalý odkaz

Taky jsem zaznamenala, jak najednou otočil... Je to zkrátka jedna líheň křiváků a lhářů.

Průměrný počet slepic: 4.7 (73 hlasů)

Vždyť vystřídal čtyři strany nebo pět a Schwarzenberg jakbysmet!

Průměrný počet slepic: 4.8 (46 hlasů)

Též jsem registrovala veletoč...křiváci a dezinformátoři...

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-kalousek-se-omluvil-rakusanovi-a-fialovi-za-to-ze-je-obvinil-ze-lzi-o-migracnim-paktu-40468412#utm_content=freshnews&utm_term=kalousek%20se%20omluvil%20fialovi%20a%20rakušanovi&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

„Upřesňující stanovisko autority v EK: Žádnou výjimku ČR nemá. Leč předpokládá se, že pokud o ni požádá, může jí být vyhověno. Tvrzení, že ČR má výjimku, je tedy jen nepřesná a zjednodušená interpretace, nikoliv lež,“ napsal na síti X Kalousek.

 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (32 hlasů)

žádný parazit, nikdy nebyl nijak bit!

Průměrný počet slepic: 4.3 (19 hlasů)

.. zapomínáš na retribuční dekrety, na základě kterých byli po válce věšeni a dlouhá léta vězněni kolaboranti a zrádci.

Boží mlýny melou i u nás. Pomalu, ale přeci jen..

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

tzv. porevoluční novou českou éru.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

In reply to by Luisa

Trvalý odkaz

Luiso, to znamená, že být členem správní rady VZP nemusí být do nekonečna. A jak rychle tam ten zmrd protekčně přišel, může být po těch kritikách ihned vyhozen. Kolik tento teplej flíček koštuje měsíčně? 100 000 Kč za nic? No, a tak ten Jidáš nejspíš dostal echo, jinak že bude stříhat metr. Dost možná školní pravítko...

Průměrný počet slepic: 4.5 (26 hlasů)

Já jen krátce. Mnohadenní boj s "osmičkou" skončil extrakcí, takže jsem momentálně poněkud "na kolenou"...

Vidlák jako vždy vynikající výstižně jdoucí na podstatu a na dřeň!  Díky za to, i když je to velmi smutné čtení

A vám Richarde díky za to vaše výstižné shrnutí naší neveselé reality, velký souhlas!

Tak nějak nám zbývá to známé "Naděje umírá poslední"

 

Průměrný počet slepic: 4.7 (55 hlasů)
Trvalý odkaz

----------------------------------------------------------------------------------------

Vůbec netušila, o čem se tam ti lidé baví.“ Nerudovou v superdebatě sledoval analytik

ČESKO: Nejnovější díl každotýdenního cyklu O lecčems a mnohém, který vede Vladimír Franta s Petrem Žantovským, startuje tématem evropských voleb, které jsou bezmála za dveřmi. Zamýšlejí se nad rolí politického marketingu, který funguje, dá se říct, dosti nezávisle na skutečných obsazích a myšlenkách obsažených v politických programech. „Marketéři vsázejí na prázdné efektní vnějškové atributy a pak se diví, že se ‚jejich‘ kandidát zesměšní podobně, jako se to povedlo Danuši Nerudové v debatě Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS,“ konstatuje Žantovský v upoutávce na pořad.

K té debatě je dlužno podotknout, že ji naprosto opanovala stávající europoslankyně a předsedkyně KSČM Kateřina Konečná, která měla nejlépe připravena zásadní témata a argumenty a dokázala je velmi účinně použít, takže ze svých spolubesedníků udělala víceméně stafáž,“ domnívá se také Žantovský.

A na to konto konstatuje, že jemu jako člověku konzervativnímu na minulých volbách 2021 nejvíc vadilo, že ze Sněmovny zcela vypadly levicové strany. Tím, že volby sice vyhrálo Babišovo ANO, ale o pár bodů jej předstihla dnešní koalice, nesourodý spletenec pirátských progresivistů, katolických lidovců a tzv. liberálnědemokratické ODS, spolu s ideově nečitelnými STAN a TOP 09, skončilo u nás vládnutí ideově srozumitelné a konzistentní, a nadto bez logické oponence tradiční levice. ANO sice je v opozici, ale v mnoha směrech si s ODS rozumí a není vyloučená jejich budoucí spolupráce. Takže zbývá jen SPD, což je sice opozice, ale rozhodně ne levicová, která by na prvním místě akcentovala sociální program.

Zvedne Konečná tuto výzvu? Zbaví KSČM zátěže svého názvu, o což se kdysi neúspěšně pokusil i někdejší předseda, režisér Jiří Svoboda? A může to pomoci návratu levicových témat a osobností na scénu?

Řeč byla také o obsazích debat před volbami. „Ta obrovská vyprázdněnost všech těch televizních debat na téma eurovoleb je naprosto katastrofická,“ sdělil také Žantovský ve vysílání. Na paškál si vzal i oblečení Danuše Nerudové v debatě na CNN Prima NEWS. „Byla velmi špatně oblečená, vypadala jak tetka z venkovského pohřbu. Opravdu to bylo divný. A ta paní byla vysloveně v ouzkých, protože vůbec netušila, o čem se tam ti lidé baví. A mohli jsme ji mít za prezidentku. I když to by nebyl zas až takový rozdíl vůči té dnešní realitě, co se týče ideového nebo intelektuálového obsahu, poznamenal.

ZDROJ: CNN Prima / PL 19. dubna 2024👉 @cz24news

 

Průměrný počet slepic: 4.8 (90 hlasů)

.. Vypadá to, jako kdyby tam schválně dávali to nejhorší, co mají k dispozici, kádry, kterých "nebude líto", jako když do beznadějných průlomů na frontách nahnali kriminálníky z věznic a dezertéry tak, aby ušetřili životy zkušených vojáků..

Už jsem to tu citoval, ozvučit veřejně, jaká bezectná onuce je náš premiér v USA, na letišti ho uvítal letištní personál, místo oficiálních politických činovníků, pak na kobereček do CIA a nakonec do Bílého Alzheimer centra, to musí být NĚČÍ ZÁMĚR, není možné, že jsou naše korporátní i veřejnoprávní média tak zoufale blbá..

Průměrný počet slepic: 4.8 (80 hlasů)

Ano, vypadalo to spíš jako nějaká vrátnice pro zaměstnance Bílého domu. Ještě nějaká nastoupená hajzlbába tam chyběla :-) 

Průměrný počet slepic: 4.6 (36 hlasů)

na budku, dali brněnskému záprdku!

Průměrný počet slepic: 3.9 (20 hlasů)

Proboha, na jaké planetě žije tato osoba?!

„Pro koryta Bruselu bez zaváhání předhodí vlastní zemi! Tito lidé jsou schopni bez uzardění lhát jako vážnou tváří prohlásit, že žádní migranti tady nejsou. To je naprosto skandální výrok. Proboha, na jaké planetě, v jaké sluneční soustavě, v jaké galaxii, v jakém vesmíru, v jaké dimenzi žije tato osoba,” pustil se Babiš do Nerudové. Jednominutové video s prohlášením Babiše viz níže.

Video+zprava viz zde: https://t.me/neCT24/54453
 

 

Průměrný počet slepic: 4.6 (53 hlasů)

Když už někdo do té "Brusele" musí, tak aspoň volit Konečnou, případně Davida. Nemuseli bychom se červenat hanbou, kdykoli tam otevře hubu typ Jourová.

A nedělejte si iluze, že Pětikolka nebo ANO nemají tyto typy ve velkém na skladě. Možná někdo z SPD, ale ti jsou už také bez záruky. 

Žantovský dobrý, jen nechápu, proč by měla KSČM měnit název. Možná v hysterii devadesátek, ale mám dojem, že i přes neustálou tvrdou převýchovu spojenou s 

demagogií přibývá lidí, kteří opravdu litují, že ty klíče tenkrát vůbec vzali do ruky.

Průměrný počet slepic: 4.6 (25 hlasů)

Souhlas, my co jsme tu dobu zažili a vidíme co se děje teď, dost těžce litujeme. Někteří. Já se k nim už dlouhodobě počítám. Takže známka KSČM pomalu začala být "nehanlivá"  ba naopak, jelikož slibuje, alespoň část předchozích "jistot" a je samozřejmě jednáním a lidmi obrozena. Nicméně dříve bych nečekala, že budu takto smýšlet:-). S volbou "Kačenky" s vámi souhlasím. S Davidem bych byla o dost opatrnější, některá setkání s ním a Kobzou, na kterých jsem byla mě na rozdíl od Kobzy nepřesvědčil...

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (8 hlasů)
Trvalý odkaz

Za znásilnění a pokus o brutální vraždu státní zástupce navrhuje 18 let ve vězení. Ukrajincovi se to zdá moc.

Osmnáct let ve věznici s ostrahou. To je trest, který navrhl ve čtvrtek u Krajského soudu v Plzni po dokončení dokazování státního zástupce Jiřího Richtra pro devatenáctiletého Ukrajince Viktora Veselovského, který loni v Plzni znásilnil a poté se pokusil brutálně zavraždit svoji o čtyři roky mladší známou. Dívku, která měla naštěstí tolik duchapřítomnosti, že po pobodání úspěšně předstírala, že je mrtvá, poté polil dezinfekcí, zabalil do pytle, shodil ze srázu a zakryl větvemi. Pak utekl.

Ukrajincovi se trest 18 let zdá vysoký, prostřednictvím své obhájce sdělil, že za adekvátní považuje 11 let vězení. Své oběti vzkázal, že jí přeje šťastný život a aby na něj brzy zapomněla!

zdroj zde:  https://t.me/neCT24/54422

Průměrný počet slepic: 4.6 (41 hlas)

Těžko hledat slova...

Česko vydá na Ukrajinu Timura Treťjakova odsouzeného na 22 let vězení za nájemnou vraždu řidiče Sazky a za pokus o vraždu arménského podnikatele.

Vydání zločince potvrdil televizi Nova mluvčí Ministerstva spravedlnosti Vladimír Řepka. Nova uvedla, že Treťjakov by se mohl na Ukrajině zapojit do bojů při obraně proti ruské agresi.

Omluva, původně jsem vložila špatný odkaz (2x na kraďouska)

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-cesko-vyda-na-ukrajinu-vraha-bude-bojovat-za-vlast-250289

 

 

Průměrný počet slepic: 4.4 (27 hlasů)

už spravedlnost bitá, Treťjakov to od Rusů jistě dobře schytá!

Průměrný počet slepic: 4.2 (13 hlasů)

Ta zrůda, které se 18 let zda moc, může stejně po 12 letech požádat o propuštění a je pravděpodobné, ze ji bude vyhověno. To je pro tu dívku jistě uklidňující představa… ze se s ním už za 12 let muže znovu potkat. Je neuvěřitelné, že taková zrůda nejde sedět na doživotí… 

Průměrný počet slepic: 4.7 (43 hlasů)
Trvalý odkaz

Inu, nezbude, než se vrátit k Perunovi, kterého Dolenická babička vždy vzývala slovy “do Pěruna”!
No, kulturní obohacení jsem viděl již v roce 2008 ve středoanglickém Blackburnu. Okresní město, kde žije pákistánská většina i starosta. Za celé odpoledne jsme pouze v pizzerii potkali jednu asiatku a jednu běloši. Jinak 99% na ulici Pakoši. Ani kolega Litevec si nedovolil láhev vodky nést na hotel veřejně, pěkně ji v létě nesl pod kabátem. 

Průměrný počet slepic: 4.6 (27 hlasů)
Trvalý odkaz

Kdyby se tam nenasáčkovali imigranti z celého světa, nebyl by problém s válkou na Ukrajině, a nejen tam :-)

Až bude mistrovstvní Evropy ve fotbalu, povšimněte si, které týmy mají navrch ...

Průměrný počet slepic: 3.3 (33 hlasů)

Věda ve středověkém islámském světě

Islámský zlatý věk

... zejména v anglické jazykové mutaci se toho dovíte víc

Průměrný počet slepic: 3.8 (13 hlasů)

.. kterého známe jako Avicenu, byl Uzbek z Buchary..

Doporučuji shlédnout skvělý film Ranhojič

https://www.csfd.cz/film/345055-ranhojic/prehled/

Islám tehdy ještě maličko čerpal z antických pramenů, ale žil z podstaty, kvůli náboženským dogmatům Islámu (zákaz zobrazování živých bytostí) se nesměly kreslit anatomické atlasy, neprováděly se anatomické pitvy, a tak lidé umírali na zcela banální zánět slepého střeva.. A to jak v muslimských zemích, tak i v Evropě.

Na tomto příkladu si můžete ověřit, jak dochází k "Poklesu komplexity" po rozpadu civilizace, v tomto případě Římské říše a následné muslimské expanzi v sedmém a osmém století, která ze severní Afriky udělala poušť..

Nebýt tohoto civilizačního "Nárazu do zdi", tak by Santa Maria, Pinta a Niňa nebyly červotočem prolezlé dřevěné karavely, ale kosmické lodě, a Kolumbus by neplul přes Atlantik, ale kolonizoval Mars..

Průměrný počet slepic: 4.8 (15 hlasů)

Zrovna nedávno jsem film viděla již potřetí:-). Máte pravdu, je skvělý a strhující a se skvělým Stelanem... :-). A zachycuje i to co o čem dál píšete...

 

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

I z Evropy bude časem velmoc. Islámská. Celá bude vyznávat jediného boha Alláha a jediný zákon bude šária. Co se týče mešit, bude to nejvyspělejší země světa.

Průměrný počet slepic: 4 (17 hlasů)

konečně přibude střízlivých :-)

Průměrný počet slepic: 4 (15 hlasů)

budeme mít střízlivé, byť jen fanatiky.  Pak postavíme mešity a zrušíme putyky!

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

Jsem sice téměř abstinent, ale přesto mám raději chytré opilce než střízlivé blbce.

Průměrný počet slepic: 4.5 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

To o Fialovi opravdu prohlásil Biden na konci tohoto třiceti vteřinového videa viz níže.
Fialova návštěva Bílého domu v jednom videu. Dívejte se až do konce.

video + zpráva viz zde: https://t.me/neCT24/54396

Průměrný počet slepic: 4.4 (33 hlasů)

Tak to by mě fakt zajímalo, jak to Bidet myslel, vypadalo to totiž, jakoby mu to fláknul úmyslně, že většího šaška neviděl (a jak se u toho Fiala natřásal, že mu to ani nevadilo, hlavně že ho pochválil..., to je vůůůl :-)). Nebo že by "umělá inteligence"? Ta věta co do pohybu rtů souhlasila... 

Vzhledem k tomu ale, kolikrát řekl slovo Ukrajina, bych mu to dala taky sežrat.

Průměrný počet slepic: 4.8 (8 hlasů)

To byly dvě loutky:-). Celé to bylo bizarní:-). Tak nějak trochu vypadali jak "sjetí" i když každý jinak:-)

 

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Dá se ještě tahle šílenost někam posouvat?

Foto+zdroj zde:  https://t.me/neCT24/54469

holubice miru s nabojem

Průměrný počet slepic: 4.8 (51 hlas)
Trvalý odkaz

Vize ODS pro 21 století:

Duchodci

 

Co budou dělat až jim nebudeme schopni platit, Fialo?

Průměrný počet slepic: 4.4 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

     Tak máme v čele státu minimálně tři vlastizrádce jako vyšitý. 

PePa Pávek 107 - zřeknutí se práva veto v EU, prolomení Benešových dekretů (navrácení majetku Lichtenštejnům). 

Piotr Nutellovič Fyjalenko - "Jsme ve válce!", podpora UA, absolutní nezájem o národ. 

Vykulenec Ropušan - migrační pakt. 

     Jistě bychom přišli i na další vlastizrádné chování i u jiných zejména pětidemoličních politiků. Ale toto jsou do očí bijící kauzy. A tvrdím, že něco podobného by se za toho hnusného socíku nestalo. Ale jistětě se najde mnoho oponentů, kteří nemají komunisty v lásce a celkem je chápu a budou mi oponovat. 

     Lidičky, pojďme k volbám, snažme se přesvědčit i notorické nevoliče, teď se láme chleba. Viděli jsme, co dokázala mlčící většina na Slovensku, jak se postavila eurohujerům. Vezměme si z našich bratrů příklad a pojďme vymést ten eurohujerskej švajnerajn. 

KDO, KDYŽ NE MY? KDY, KDYŽ NE TEĎ?!!! 

Průměrný počet slepic: 4.5 (57 hlasů)

Komunisté byli specialisti na jinou oblast. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_osob_popraven%C3%BDch_z_politick%C3%BDch_d%C5%AFvod%C5%AF_v_%C4%8Ceskoslovensku_1948%E2%80%931989

Škorpení kdo co teď už opravdu nikam nevede. Historie se nedá změnit, přítomnost ano.

Průměrný počet slepic: 2.9 (27 hlasů)

     Můj příspěvek není primárně o komunistech. Je o těch liberálnědomokratických probruselských šmejdech a o nutnosti jít k volbám. I když vím, že kdyby volby mohly něco změnit.......... Ale naděje umírá poslední. A stále věřím, že to můžeme zlomit. 

Průměrný počet slepic: 4.1 (26 hlasů)

In reply to by CHANDRASEKHAR

Trvalý odkaz

Souhlas!

Vynechme na tu malou chvíli chaty, koupačky, zábavičky, nákupy a jiné důležitosti a pojďme všichni k volbám a ukažme jim nejmíň jako Slováci zač je toho loket! Nikdo to za nás  neudělá!!! A je to to nejmenší!

A nenechme se opít případnými novými "těmi nejlepšími z nejlepších", ale volme na jistotu "koně", který nemusí být úplně stoprocentně náš, ale bude mít nezpochybnitelnou šanci, že nepropadne hlas!

 

 

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)

In reply to by Děda Čestmír

Trvalý odkaz

Když už používáte k vědění ideologickou wiki, tak je třeba tento zdroj ještě okomentovat. Víte, že v tom seznamu jsou obyčejní vrazi, kteří tu smyčku dostali i z dnešních měřítek zaslouženě? Já fakt žasnu nad zmanipulovaností, nad tím, že si o tom někdo přečte wikipedii a dělá mudrce. Ach, jo...

Průměrný počet slepic: 4.7 (31 hlas)