Hypertrofovaná sexualita

Autor
Štítky

Sexuální pudy jsou velmi velmi silné. Jak u muže, tak u ženy. Je to tak proto, že lidi se po dlouhá tisíciletí množili i když byli trvale podvyživení a hladoví, byli špinaví, páchli, do úmoru těla bojovali s přírodou o přežití a to od slunka do slunka. Doma měli zimu (pokud dům vůbec měli), vši, svrab, smrt byla všudypřítomná, každá druhá žena zemřela při porod, každý druhý chlap zemřel na nějaký pracovní nebo lovecký úraz a každé druhé dítě nepřežilo dětství. 

Přesto to naše předky nijak neodradilo, aby do tohoto slzavého údolí přiváděli děti. I když je skoro nemohli uživit, i když jich hodně pomřelo, i když bylo těhotenství brutálně rizikové a nebezpečí pro rodičky i děti takřka neskutečné. Bravo všem ženám...  Muži se množili, i když celé dny fyzicky dřeli, všechno dělali rukama a co neudělali, to neměli. Po dvanácti i šestnácti hodinách práce denně, i když jejich ženy měly spoustu vad na kráse, nemyly se a nekoupaly, stejně s nimi obcovali a měli děti. Bravo mužům... 

Sexuální pud je tak strašně silný, protože měl proti sobě mocné a silné překážky. Život byl zatraceně těžký.  Bolel, smrděl a studil.  Proto je mateřský pud silnější než pud sebezáchovy a sexuální pud temto dvěma pudům zdatně dýchá na záda. 

V dnešní době muži ani ženy fyzicky nedřou. V naší společnosti může mít prakticky každá holčina rovnátka. Rovné zuby jsou 90% krásy. Zbytek se dá na obličej domalovat za pár korun nákupu v drogerii. Oblečení nemusí být praktické a funkční, ale může mít i jiné vlastnosti - může nedostatky schovávat a přednosti zvýrazňovat.  Doma máme teplo, čisto, žádné cizopasníky a pravidelně se myjeme. Ta místa na těle, která byla kdysi olepena zbytky výkalů a jiných výměšků z našich životů, to je dneska vypulírované, čisté, oholené, voňavé. Prakticky nikdo nemáme hlad. Dokonce jsme se i zařídili, aby sex neznamenal celkem automaticky dítě. Antikoncepce funguje velmi spolehlivě. Alkohol je levný, drogy jsou levné, vstupné na diskotéku je levné. 

Nu v takové společnosti se pak děje to, co popisuje Čmoud. Muži se specializují na děvkaření a ženy zase na ovládání mužů pomocí svých předností. Nejlepší finta na děvkaření je plná šrajtofle a nejlepší na ovládání mužů je svůdná ochota k čemukoliv. O zbytek se postará hypertrofovaná sexualita. Tohle kdysi mohla mít jen šlechta a společenská elita. Dneska to máme všichni. Naše instinkty a pudy vznikly v době, kdy byl život zatraceně vážná věc, ale zůstaly nám úplně stejné i když je život vlastně jen hra. 

Feminismus je jen další důsledek. Vypněte na pár nocí pouliční osvětlení a všechny ženy si vzpomenou, k čemu je muž dobrý. Nechte lidi chvíli pracovat s hráběmi, sekerou a volským potahem a většina žen bude považovat za terno, že mohou doma "jen" vařit, uklízet a starat se o děti. A zapřáhněte muže do domácího multitaskingu myšlení na více věcí zároveň  a budou šťastní, že mohou venku "jen" naštípat dříví na celou zimu. Proto se na vesnici feminismus vyskytuje podstatně méně a také se tam podstatně méně vyskytuje posmívání se ženám. Obě pohlaví ještě chápou normální dělbu práce. 

Kdysi žena už už podléhala trikům od otrlého děvkaře, ale hlas rozumu ji stále nabádal... nelez s ním do postele, udělá ti dítě, pak tě nechá, budeš na to sama a umřeš hlady v hanbě. Tohle se dneska prostě nestane. Její bída ji nezabije, jen jí neumožní schopovat, utrácet a producírovat se. Dost by mě zajímalo, jestli by ty dnešní děvkařské finty byly moderním casanovům něco platné třeba kolem roku 1800.

Sexualita je dneska jako cukrovka. Naše chuť na sladké, která vznikla v době, kdy nic sladkého téměř nebylo, nám dneska vyrobila krásnou civilizační chorobu.   Náš  sexuální pud nám zařídil civilizační chorobu neúplných rodin, nevychovaných dětí a porodnosti, která není schopná ani udržet počet obyvatel.  Hypertrofovaný sex zaměřil na děvkaření a koketování. 

Po přečtení Čmoudových textů o děvkařích jsem si umínil říci vám čtenářům, že i v dnešní době jě většina lidí docela normálních. Ženy prostě jen chtějí mít zázemí pro rodinu a slušnéího manžela a muži zase chtějí mít normální ženu, která bude umět vařit a vychová jim syna.  A i přes hypertrofovaný sexuální pud pořád používají i hlas rozumu, že se nesnaží jen trtkat jak králíci a mají reálné ambice.  

Ano existují protřelí děvkaři a existují i ženy mrchy. Dnešní doba jim nahrává, protože jim odstranila z cesty většinu překážek. Ale jsou i lidi, kteří mají pořád toho svého jednoho partnera a za největší romatiku nepovažují to, že Romeo a Julie spolu umřeli, ale že děda s babičkou spolu zestárli. 

A ještě pořád existují muži, kteří musejí tvrdě fyzicky dřít v práci a existují ženy, které musejí tvrdě makat v domácnosti. Existují dokonce i adolescenti, kteří chápou, proč je rozumné držet sexualitu na uzdě a nepodělat si život hned na začátku. Držím palce všem lidem, kteří své sexualitě ponechávají uměřenou úlohu a pro smysl života si vyhradili i jiné věci než dostatečně dlouhou řádku orgasmů. 

 

Jo a mimochodem... vinobraní mi skončilo. Úroda byla v mnoha ohledech jedinečná a teď už jen doufám, že i výsledný produkt bude podobně jedinečný. Zítra probereme Sýrii...

 

 

 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Vidláku,
čekal jsem, jak zareagujete na protrahované čtyřdílné čmouzení.
Nejenže jste nezklamal, předčil jste očekávání !
Díky!
Jasné, stručné, srozumitelné.

Zatím bez slepic

Nezbývá než se připojit k holubovi a dodat - je to čtivé. Má to skvělý popis minulosti a dává to i naději do budoucnosti.
Ano, po více než 50 letech manželství souhlasím, že to byla a stále je největší romantika. Všechno dobře dopadlo, na většinu událostí jsou krásné vzpomínky a také krásná přátelství. Jen to všechno udržet pohromadě - ale vlastně i to byla romantika.

Zatím bez slepic

Přesto to naše předky nijak neodradilo, aby do tohoto slzavého údolí přiváděli děti.

Právě proto musí bejt sex tak dobrej, aby se lidi (a zvířata) vůbec rozmnožili. V Evropě ve středověku neměla potomky asi třetina chlapů.

Doma máme teplo, čisto, žádné cizopasníky a pravidelně se myjeme. Ta místa na těle, která byla kdysi olepena zbytky výkalů a jiných výměšků z našich životů, to je dneska vypulírované, čisté, oholené, voňavé.

- Ve skutečnosti je sebečištění druhově dané. Je to o přežití.

Jak krásnou srst mají opice nebo kočky. Jak se pořád čistí. Kdežto kráva si klidně lehne do svých výkalů.

Prakticky nikdo nemáme hlad. Dokonce jsme se i zařídili, aby sex neznamenal celkem automaticky dítě. Antikoncepce funguje velmi spolehlivě.

I opice si strkají do vagíny listy, když musí mít sex se samcem, který se jim nelíbí.

Nu v takové společnosti se pak děje to, co popisuje Čmoud.

Ne, to se dělo vždy. Opět, i u opic.

Muži se specializují na děvkaření a ženy zase na ovládání mužů pomocí svých předností. Nejlepší finta na děvkaření je plná šrajtofle a nejlepší na ovládání mužů je svůdná ochota k čemukoliv.

Kdepak. Co bohatých chlapů má parohy, protože jsou nudní a špatní v posteli. Spousta se jich ani k sexu nedostane.

O zbytek se postará hypertrofovaná sexualita. Tohle kdysi mohla mít jen šlechta a společenská elita.

Ne, to měl každej, kdo věděl jak na to. Poslední král, jo ten co mu setnuli hlavu, ani nevěděl jak se souloží ještě několik let v manžeství, musel ho dovzdělat jeho švagr, Josef II.

Dneska to máme všichni. Naše instinkty a pudy vznikly v době, kdy byl život zatraceně vážná věc, ale zůstaly nám úplně stejné i když je život vlastně jen hra.

I dnes je život zatraceně vážná věc a vše je jen a jen o přežití.

Feminismus je jen další důsledek. Vypněte na pár nocí pouliční osvětlení a všechny ženy si vzpomenou, k čemu je muž dobrý.

Feminismus je uměle vytvořený. Pumpujou se do něj zvenčí peníze.
Ženská motivace k feminismu? Něco napoví věta "Ukažte mi hezkou a chytrou feministku a dám se k nim taky."
U víceméně normálních ženskejch jde spíš o tom, že to zkoušej mít navrch nad chlapy a tohle je jen další tlačítko, který zmáčknout. - Že tím ničej samy sebe, to jim nedojde.

Nechte lidi chvíli pracovat s hráběmi, sekerou a volským potahem a většina žen bude považovat za terno, že mohou doma "jen" vařit, uklízet a starat se o děti. A zapřáhněte muže do domácího multitaskingu myšlení na více věcí zároveň a budou šťastní, že mohou venku "jen" naštípat dříví na celou zimu. Proto se na vesnici feminismus vyskytuje podstatně méně a také se tam podstatně méně vyskytuje posmívání se ženám. Obě pohlaví ještě chápou normální dělbu práce.

Jo a taky tam je míň neziskovek, kaváren, kde se můžou vykecávat s kámoškama, klubů, kde je trochu snadnější se kurvit než na vesnici, kde vás všichni znají, všichni vidí.
Jeden z velký vynálezů, co změnil lidskou sexualitu bylo kolo. Dřív jste se pěšky dostali tak do vedlejší vesnice a genom obohacovaly jen táhnoucí armády, potulní mniši, dráteníci, krajánci, muzikanti, komedianti atd.

Kdysi žena už už podléhala trikům od otrlého děvkaře, ale hlas rozumu ji stále nabádal... nelez s ním do postele, udělá ti dítě, pak tě nechá, budeš na to sama a umřeš hlady v hanbě.

Jo někdy. Jakmile byla vdaná tak bylo po starostech. Otec byl už připravenej a dokázat nemohl nic. Proto taky zadané ženy v nepřítomnosti partnera tancují výrazně vyzývavěji.

Tohle se dneska prostě nestane. Její bída ji nezabije, jen jí neumožní schopovat, utrácet a producírovat se. Dost by mě zajímalo, jestli by ty dnešní děvkařské finty byly moderním casanovům něco platné třeba kolem roku 1800.

Určitě. Přesně ty samé. Jsou dělaný na ženský, který fungujou pořád stejně. A okolo nich to je celý postavený. Ženská (lidská) psychika, je jemně vyladěna na pravěk, ne na dnešek. To bije do očí.)

Dneska je větší rozdíl řekněme mezi zde přítomnými dámami, co nikdy nebyly nevěrné a řekněme a nevěrnicí jako manželka oscarové režiséra (něco divočejšího ani nenadhazuji), než je rozdíl mezi dnešníma a tehdejšíma ženama v době Shakespeara a Molliéra. (Proto jejich hrám pořád rozumíme víc než německému humoru).

-
Sexualita je dneska jako cukrovka. Naše chuť na sladké, která vznikla v době, kdy nic sladkého téměř nebylo, nám dneska vyrobila krásnou civilizační chorobu.

Taková byla sexualita vždy. To společnost se evidetně změnila. Pořád se mění.

-
Náš sexuální pud nám zařídil civilizační chorobu neúplných rodin, nevychovaných dětí a porodnosti, která není schopná ani udržet počet obyvatel.

Ne, to nám zajistili vládci. Recepty na zvýšení porodnosti znal Husák i Hitler.

-
Hypertrofovaný sex zaměřil na děvkaření a koketování.

Jo jo, jako v určitých obdobích. - Jako za pozdního Říma či za časů Nebezpečných vztahů od Choderlose de Laclos. - Revoluce pak lidi zaměstnala jinak.

Ovšem... zabíjení lidi sexuálně vzrušuje. Je potřeba se rozmnožit za každou cenu než zemřete. Tam se svádědí často redukuje na údery pěstí do obličeje, břicha atd. Každý si umí představit.

Ty bary jsou přeci jen víc soft.

--------

Po přečtení Čmoudových textů o děvkařích jsem si umínil říci vám čtenářům, že i v dnešní době jě většina lidí docela normálních.

To by vás ale mělo spíš děsit. Lidská normalita není něco zas tak hezkého. Stačí se koukat na zprávy.

---------------------

Ženy prostě jen chtějí mít zázemí pro rodinu a slušnéího manžela (a děti od toho nejvíc alfasamce v dosahu a to nemusí bejt manžel. Neberte to že vás chci shodit, když furt oponuju. Spoustu věcí jste si zasloužil a máte po právu, ale taky máte kus štěstí, dobrýho anděla strážnýho, Fortuna si vás oblíbila - říkejme tomu jak chceme. Dobrá zpráva je, že lidi co mívaj štěstí ho mívaj dlouhodobě.)

---
a muži zase chtějí mít normální ženu, která bude umět vařit a vychová jim syna. A i přes hypertrofovaný sexuální pud pořád používají i hlas rozumu, že se nesnaží jen trtkat jak králíci a mají reálné ambice.

Sexuální pud je tady pro reálné ambice. Je nějaká ženská tady, která považuje dítě za nereálné ambice? - a to začíná sexem.

--
Ano existují protřelí děvkaři a existují i ženy mrchy. Dnešní doba jim nahrává, protože jim odstranila z cesty většinu překážek. Ale jsou i lidi, kteří mají pořád toho svého jednoho partnera a za největší romatiku nepovažují to, že Romeo a Julie spolu umřeli, ale že děda s babičkou spolu zestárli.

A to už tady máme od starého Řecka. Znáte Staré řecké báje Filemon a Baucis.

Co se Romea a Julie týče, Shakespeare to původně napsal podle mravoučné básně, která měla být varování, proč se nezamilovávat. Julii bylo třináct a celý příběh byl původně takové bu-bu-bu.

Julii ovšem hráli chlapi, protože ženský tehdy hrát nemohly, takže tam na jevišti pobíhal transvestita.

Jo a stress a špatné zacházení u dívek urychluje nástup puberty a u chlapů ho zase spožďuje. - Zasraná biologie, holky se potřebují rozmnožit co nejdřív, než přijde smrt a u kluků zas tělo doufá, že bude líp.

--------------------

A ještě pořád existují muži, kteří musejí tvrdě fyzicky dřít v práci

Fyzická práce zvyšuje hladinu testosteronu.

------------

a existují ženy, které musejí tvrdě makat v domácnosti. Existují dokonce i adolescenti, kteří chápou, proč je rozumné držet sexualitu na uzdě a nepodělat si život hned na začátku.

Jo a důvod? Částečně biologie - v lidské populaci jsou linie s různými sexuálními strategiemi. Genetika určuje i takové věci, jako počet partnerů u homosexuálů. Jako to posunuje víc na jednu či druhou stranu. Proto homosexuálové, kteří žijí v trvalých párech a chtěj se vzít jsou z určitého hlediska normálnější než homosexuální ekvivalenty homosexuálních děvek utržených ze řetězu, co ojely, co se dalo pokud možno na několika kontinentech.

---

Držím palce všem lidem, kteří své sexualitě ponechávají uměřenou úlohu a pro smysl života si vyhradili i jiné věci než dostatečně dlouhou řádku orgasmů.

Smysl života je přežít a protože jsme všichni smrtelní tak přežít ve svých dětech. Na to jsou ty orgasmy potřeba. Koho dost nebavěj, ten vymře v první generaci. Je to takhle od vynálezu sexuálního rozmnožování před nějakými 300 milióny let.

Kdyby jedinej z vašich předků takovej nebyl, tak tu dnes nejste.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

Už jste někdy přemýšlel o hlubším významu věty:

Vysmívá se příkladům s dvojcifernými sčítanci.

:-)
Vemte si na to bonbón

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

píchal komár. Zabil jsem ho na hubě.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Jamal Alí Achmad
dal Rakousku šachmat.
Stačily mu jen 2 nože
farmář má smrtelné lože;
ochotník červeného kříže
popíchán má k Bohu blíže,
vedou z něho hadičky
též půjde do mrazničky.
Jamal přilít z Kábulu
prodal ženu i mulu
a ve jménu alláha
hrobníkovi pomáhá
plnit hroby v Rakousku
i když jenom po kousku.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdys byl výběr přirozený
přežíval jen silný
dnes se šije přirození
všude šicí dílny.

Bílý muž je na vymření
k hovnu jeho práce
zelený muž zuby cení
v kurzu žlutá láce.

Vítač vítá černou hnědou
ta prý nese semeno
s kavárníkem ostnáč předou
v hubě kozí vemeno.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Dal jste řečnickou otázku, zda děvkaření mohlo exitovat 1800 a méně, no protože je x příběhů "o poslání dcery k tetičce/příbuzným" nebo v zahraničí o tom samém tématu je francouzký román o trestaenci co ukrtadl chleba, nebo příběhy o rychlém sňatku nebo i bez sňatku kdy žili v chudobě matky samoživitelky (fakt existovali) tak bych osobně hádal, jasně nebylo to v takovém rozsahu, kdy se dnes rozvádí, ale podle dochovaných příběhů to bylo normální i tehdy.
Jediný rozdíl byl, že na dědině to většinou ututlala rodina a holka se vdala narychlo ;)

Zatím bez slepic

jenom dodám, sám si to napsal pud je fakt silný a rozdělení rolí s ním nesouvisí, to je něco jako doplněk, který lze měnit díky rozvoji techniky, ale pud ten jak vidíš se také sprofesionalizoval, možná proto se tak rozšřilo děvkařství, kdysi to dělali ti jedinci jak napsal čmoud, kteří to školení dostali výchovou/situací/náhodou, dneska se komunita děvkařů profesionalizovala výukou...

Zatím bez slepic

Já nedal řečnickou otázku, zda existovalo děvkaření před rokem 1800. Na to odpověď známe, dokonce literárně popsané jistým knihovníkem v Duchcově - Casanovou. Já položil řečnickou otázku, zda by holka z roku 1800 letěla na dnešní děvkařské techniky. Dost o tom pochybuju...

Zatím bez slepic

že podstata člověka se nemění.

Na dnešní triky by tehdejší holky neletěly, letěly by na jiné, bližší tehdejší životní realitě.

Jako tehdejší kluci si hráli s koníkama, ne s autíčkama, protože auta nebyly. Ale vnitřní potřeba si s takovým symbolem hrát byla, je a bude vždycky.

Jinak, dost dobře napsaný.

Zatím bez slepic

In reply to by dexx (neověřeno)

Trvalý odkaz

Samozřejmě, že Casanova neřešil, kdy zavolat, ale řešil kdy má poslat psaníčko.

Ale jestli se Casanova nějaké líbil, tak si buďte jistý, že byla hned o fous zamilovanější, když si vesele povídal s její hezkou kamarádkou.

Je to celý postavený podle ženskýho uvažování a to je je jemně vyladěné na pravěk. Některý věci jsou ještě z dob opic. Co nám jen připomíná věta "Samci spolu soupeří a samice vytvářejí aliance"

Zatím bez slepic

O samice spolu samci soupeří. Ale také vytvářejí aliance. Lov, obrana území, žen a dětí... A mužské aliance jsou pevnější, než ženské. Pokud je nějaká lidská skupina v ohrožení, je to nutnost přežití.
Mužská aliance je pevnější, ale snadno ji rozbíjí spory o ženy. Proto, na expanzi adaptovaní muslimové, své ženy zneviditelňují pro ostatní, v Bibli je "nezesmilníš, nepožádáš ženy bližního svého...". Nebo, v rámci užší skupiny, existovalo, i za středověku, sdílení žen...
Mužské aliance v komunitách (nebo sdílení žen v rámci komunity) lze vysledovat např. z výraziva některých lidových tanců.

Ženy také samozřejmě vytvářejí aliance, ale v nich víc ranaří mezi sebou, jednánim navenek, náznaky, pomluvami, proto tyto skupiny bývají nestabilní.

Zatím bez slepic

Jediný rozdíl byl, že na dědině to většinou ututlala rodina a holka se vdala narychlo ;)

A nebo to v rodině nikdo nevěděl, kromě šuhaja, co se stranou usmíval pod fousky a přál novomanželům jejich štěstí a pak se jen tak divně díval na to první. Nebo jeho matka, která viděla, jak se sousedův syn podobá jejímu vlastnímu, když byl sám dítě.

Jo jo - a ve středověku se doba těhotenství pokládala za proměnnou někde od 3 měsíců do 2 let. - A hned byla spousta problémů vyřešena a ženy věrnější.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdysi platilo, že muž riskuje život na bitevním poli (nebo při ochraně rodiny) a žena zase při rození dětí. Bylo to skutečné riziko, tak si oba navzájem vážili života. Mnohé naše dnešní problémy by našim předkům připadaly směšně nepodstatné. Nemůžeme se divit, když potom přijdou lidé z jiných kultur, protože si myslí, že naše problémy jsou směšně nepodstatné a naše výhody jako zdravotnictví a sociální systém jim připadají jako dar od boha, kterým trestá nevěřící a dává nevěřící za otroky věřících.
Ohledně sexuality dám odkaz na zajímavý případ z života orangutanů https://www.extra.cz/clena-greenpeace-znasilnil-orangutan-lakaly-ho-jeh…

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Dřív se vraždili daleko víc a jen tak mimochodem.

V historii lidstva chybí půl miliónu holčiček, - Zavražděny svými rodiči. Nebo zabíjecími chůvinkami.

A dneska, přemejšlel už někdo, jak v Nepálu, mohou mít mnohomužství, když se rodí skoro stejně holčiček a chlapečků? Kampak u těch milejch domorodců mizí ty nadbytečné holčičky.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nevdané holčičky, mladší, většinou, jsou jako služebné na hospodářství rodiny. Nebo jsou do kláštera, stejně jak muži.
Mnohomužství tam je proto, že se nesmí dělit vzácná hospodářská půda.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Po přečtení Čmoudových textů o děvkařích jsem si umínil říci vám čtenářům, že i v dnešní době jě většina lidí docela normálních. Ženy prostě jen chtějí mít zázemí pro rodinu a slušnéího manžela a muži zase chtějí mít normální ženu, která bude umět vařit a vychová jim syna. A i přes hypertrofovaný sexuální pud pořád používají i hlas rozumu, že se nesnaží jen trtkat jak králíci a mají reálné ambice.

... a potom pride na zenu prechod. Hormony sa zblaznia. A ten stary chren co makal na zazemie je nezaujimavy, zivot obetovala detom rodine bla bla bla... a chce si uzit kym je este ako tak k svetu a ide hlava nehlava ... z jedneho bytu su potrebne byty dva :D ... peniaze na studium deti pohltia deliace instrumenty. Az po par rokoch zena zisti, ze je sama, ten mlady zajac co ju obrabal sa na nu vykaslal bo peniaze z rovodu dosli. Vysledok? samota opustenost zatrpknutost exponovanie sa v roznych spolkoch. A chren je natolko sprosty, ze si zaobstara manzleku v. 2.0 co mu o 15 rokov nabeton urobi to iste. Abo skor. :D

Zeny nevedia co chcu a neprestanu, kym to nedostanu :D :D :D

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Holt když si hoch najde nymfomanku, a navíc si myslí, že ji natrvalo udrží mezi 4. zdmi, může to dopadnout tak, jak to popisujete.
A když si děvčica najde hocha, který je věčně v luftě a myslí, že žena zůstane věčně sama a zvládne to - lépe, poslat je svorně kácet duby nebo do řepy.... ono je to frflání přejde oba dva. Tsssss pořídit jí děti, aby přestala mít roupy? Svatá prostoto.....žena není vlastnictvím muže, muž není vlastnictvím ženy. Tedy v tomto našem prostoru. Zatím.

Zatím bez slepic

Nymfomanie je nemoc. U tý si to nikdo normální nemyslí, protože to nejde přehlédnou. Doslova otvíraj každej poklopec v dosahu.

Ale jsou chlapi co si berou nymfomanky, protože jim to je jedno nebo se tím valorizujou, jak maj doma super ženskou, co každej chce - a vzrušuje je to.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

napsala jsem komentář a pak ho smazala.
Tak znova snad jen - super ženskou? No, myslet si to mohou, ale s ohledem na to, že je to určitá nemoc (osobně bych to brala až za jakési prokletí), je vidět vyžilost, která zamaskovat nejde.
No a její manžel? Možná v mládí mohl být zaslepen svými pudy, ale všeho do času i s ohledem na onu inteligenci, která se vrazila tam, kam neměla.
Atd. atd. U jiných párů to může být samozřejmě jinak, kolem sebe vidím ten jeden.

Zatím bez slepic

Tu co jsem viděl v TV, tak na těch 40 + vypadala ještě docela dobře. (Ukazovali ji oblečenou).

Manžel to tam blíž nevysvětloval, ale když se chlap srovná s jednou nevěrou, tak princip tam už je. 10 000 z toho dělá jinou kvalitu, ale zas tak moc se to neliší. Našla toho jednoho, co to snesl. Ale spousta chlapů jsou magoři, co jsou ochotný/dychtiví si vzít prostitutku - a pak jsou frustrovaný, že je to jen normální ženská.

Takhle od boku bych tipoval, že je to podobnej mechanismus, jako o normálních prostitutek, který něco (genitálie a sex) emotivně "vyklidějí"

Podívejte se na odkaz. To jsou dvě prostitutky. Vidíte jak se maj rády. Není v tom nic sexuálního. Prostě nemaj koho mít rády.

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Henri_de_Toulouse-Lautrec_062.j…

Lautrec v tom bordelu bydlel. Viděl je zblízka.
No a pak se zas odstěhoval, měl svůj vlastní byt, konečně našel jednu ženskou, která si od něj nikdy nevzala peníze. Pak jednou za ni přišel a otevřeným oknem slyšel jak se s její matkou domlouvají na tom, jak ho uhnat do manželství, skončilo to trpkou hádkou a rozchodem.

Chyběla tomu upřímnost. - No a umřel bez dětí. (aspoň oficiálně).

Zatím bez slepic

In reply to by Zvedavec (neověřeno)

Trvalý odkaz

ženy to nevědí vědomě, ale jedou po tom podvědomě jako roboti (chlapi taky moc ne- pro rovnováhu)

nejlíp se vám lže, když nevíte, že lžete

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Vidlák.Vhodné doplnění pana Čmouda.
Chtěl jsem to včera napsat,ale nebyl čas.
Každá dá,ne všem a ne každému.
Pamatuji na voj,základní službu,tam bylo svádění jednodušší.
I když k tomu byl citát,nevíš dne ani hodiny,kdy se staneš otcem rodiny.
Jak i píšete rozdělení prací mezi ženou a mužem na vesnicích,aspoň dříve kdy se soukromě hospodařilo.
Většina žen se starala o domácí práce,vaření,krmení drobného zvířectva a muž o celkové hospodaření.
To si přivedl mladý muž slečinku z města a po čase nevěsta vyčítá jeho mámě,že syn neumí vařit,uklízet atd.
Máma ji říká,on umí orat,sít,sekat,koně ovládat,to jsme ho naučily.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

A ještě jednou Sýrie:
https://outsidermedia.cz/ruska-diplomacie-na-blizkem-vychode/
To mainstrémoví podplacení klouzači po povrchu dějů neanalyzují - rozmotávat klubko hadů se nikomu moc nechce.

Zvlášť souhlas s hodnocením role Trumpa - nechci předcházet, ale myslím, že je historická a bezprecedentní.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zajímavý komentář k Sýrii:
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/co-si-to-ten-damasek-dovoluje-o…
Z těchto informací to vypadá, že šance na urovnání v Sýrii existuje.
Že celá Turecká akce byla předjednaná do více stran (Američani, Rusové, Turci, Iránci, možná Izraelci - bez EU).
Že jedním z cílů bylo, dostat Kurdy z oblasti u Tureckých hranic opět pod kontrolu Assada.
Že to Trump umožnil stažením svých jednotek z oblasti.

Pokud se vše dál nevyeskaluje a do sebe se nepustí Turci s Assadem, tak je tam šance na urovnání.

Zatím bez slepic

A ještě jeden rozsáhlý komentář ke Kurdům ve vztahu k válce v Sýrii.
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/analyza-jak-ze-je-to-s-temi…
Celkem vzato, nic jednoduchého k uchopení, aby se v tom prase vyznalo.

Zatím bez slepic

Martin Chulov na BL plače, Assad, Rusové...
https://blisty.cz/art/97375-o-radikalni-zmene-rezimu-na-blizkem-vychode…
Podíváme li se, nad čím plačou tihle, potvrzuje to, že v Sýrii může v brzké době dojít k pozitivní změně, která by mohla být základem pro nastolení míru a poměrů pro normální život. A Trump to svým krokem, jak se zdá, umožni

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Česko v JAR prověřovalo podmínky v Krejčířově vězení. Podnikatel si stěžuje
ČTK

před 57 minutami
Pracovníci českého velvyslanectví v Jihoafrické republice minulý týden prověřovali, v jakých podmínkách žije v johannesburské věznici Čech Radovan Krejčíř, jaký má přístup k lékařské péči a ke komunikaci s právním zástupcem. Napsala to Mladá fronta Dnes (MfD).
****************

Česko má své priority.
Alespoň o jednoho trpícího českého bezdomovce v zahraničí se usilovně stará. Ohořela mu chalupa, snad mu Pražský hrad bude jako nouzové ubytování stačit.
Už aby byl Krejčíř tady!

Je tu snaha navrátit ho do Česka, aby se mohl před vybraným tuzemským nezávislým soudem očistit.

Myslím, že za pomoci importovaných připrchlíků v institutu strpění
z řad zasloužlých bojovníků Islámského státu, placených z státního rozpočtu coby armády humanitární neziskovky Česko v tísni,
by se Krejčířovi mohlo podařit být demokraticky zvolen do kumulované funkce prezidenta, předsedy vlády a ministra vnitra. Ve svobodných demokratických volbách.
Poměrem 95% pro,
5% podřezáno před volebními místnostmi.

***********
Už aby byl Krejčíř tady!

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Ale proč se polovina národa rozváděla i za Vašich mladých let, kdy lidé sexuální cukrovkou netrpěli, sluníčko víc svítilo, ženské chtěly být u plotny a tak nějak bylo líp?

Vzpomínkový optimismus je pěkná mrcha :-)

Zatím bez slepic

Jo, jo, já moc rád vzpomínám na dobu předindustriální a předcivilizační, protože jsem ji osobně zažil...
Instinky a pudy se utvářely po dobu, proti které jsou celé psané dějiny jen krátkou epizodou...

Zatím bez slepic

Asi jste hodně mladej. Za mých mladých let se totiž v celým městečku našlo totiž maximálně 1-2 manželství, která se rozváděla. A protože měli z ostudy kabát, odstěhovali se pryč.

Zatím bez slepic

Asi jste hodně mladej. Za mých mladých let se totiž v celým městečku našlo totiž maximálně 1-2 manželství, která se rozváděla. A protože měli z ostudy kabát, odstěhovali se pryč.

Zatím bez slepic

- staci se podivat na tehdejsi statistiku rozvodovosti.

Zatím bez slepic

U nás na dědině byla zřejmě jiná, než je celorepubliková statistika.
Dnes je nejspíš již v souladu.

Zatím bez slepic

Matka.
Tenkrát bylo více sňatků,velice málo bylo soužití bez papíru.
Teď je to samoživitelka,bez svazku,tak i těch rozvodů je méně.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mluvím o době před několika desítkami let, kam sahá moje paměť. No a má paměť může být nepřesná, takže mnoho rozvedených párů z té doby neregistruji.
Ano, soužití bez papírů je mnohem více, než tehdy.
Může to být i pro ženu nejen výhodnější, ale i bezpečnější.

Zatím bez slepic

Stačí jen pomyslet na všechny ty Maryši a Rozvody po Italsku.

Své výhody má rozvod taky, ale neptejte se dětí, jestli by nebyly radši, kdyby jejich rodiče někdo propleskl a poslal místo k soudu na terapii.

Zatím bez slepic

In reply to by Čmoud (neověřeno)

Trvalý odkaz

Víte, Čmoude, bohužel ještě slyším, a to co přes plot slyším, se mi velmi, velmi nelíbí.
Ale možné je, že ono děcko jednou propleskne matinku i s její rodinou. Pokud ho dříve nezlomí,
nebo až nabere trochu více rozumu a bude samostatnější, neuteče k otci..

Zatím bez slepic

Je to výhodnější se nevzít, máte nárok na tolik přídavků, fakt nekecám, kolega v práci se fiktivně "rozešel z manželkou", ale nerozvedli se, oficiálně kvůli dětem, ale žili "odloučeni" a baba pak dostávala příspěvek na byt apod. :D Na dědině zase jiná ani nenapsala jméno otce, dostala obecní byt, přídavky atd. i když celá dědina věděla kdo je otcem a že se o dítě stará...

Zatím bez slepic

Neuvést otce je ovšem od matky krátkozraké. Teď se otec stará, ale co když jej to přestane bavit? Jak k tomu přijde to dítě - ono nemá na otce nárok? Nebo nedejbože se mu něco stane?

Zatím bez slepic

na základnej škole 28 spolužiakov/spolužiačok, na strednej 26. Ani jeden nebol z rozvedenej rodiny.

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

No, mé vzpomínky jsou někdy ze základky, kdy spolužák odešel se svou matkou pryč.
A to je cca 5 desítek let. Tehdy to opravdu na menších městech, nebo dědinách nebylo pravidlem, rozvádět se.
Mnohé se schovalo tzv. pod sukni.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Jsou to země, kterých se konflikt bezprostředně týká.
Nesmíme zapomínat, že Sýrie požádala Rusko o vojenskou pomoc v občanské válce a Rusko vyhovělo. Tato dohoda také trvá, takže i akce Turecka je nejpravděpodobněji v zájmu urovnání poměrů v Sýrii. Současnou úlohou Ruska je nejspíše dozor, aby Turecko nepřekročilo rámec dohodnutých cílů.

Američtí vojáci byli v regionu navíc, Nikdo je tam nezval, nikdo jim nedal povolení, aby tam byli, ani OSN. Tramp tedy jedná v souladu s mezinárodním právem, a je podivné že se nad tím demokrati v Evropě vzrušují !

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

"V centru Prahy od úterý nesmí vystupovat lidé v obřích kostýmech zvířat, například pand, a nesmí se tam ani dělat bubliny"

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Podle Českého statistického úřadu "Počet rozvodů se zvýšil mezi lety 1955 a 2010 z 10 000 na 30 000 ročně." Počet sňatků ve stejné době klesl z 95 na necelých 50 tisíc. Na začátku období se rozváděla přibližně desetina manželství, na konci 60%. Statistika je mrcha.

Zatím bez slepic