Jak se slavilo ve Francii

Autor
Štítky

https://twitter.com/marxdorm/status/1018555417629216768

To je odkaz na to, co dotyčný natočil z okna. Není to nic vyjímečnýho. Tohle může natočit kde kdo. Na internetu není samozřejmě jen tohle video z oslav a nejsou jen oslavy. Je to jen nakouknutí do běžné francouzské reality. - Perlička je, že je to před knihovnou Václava Havla, takže nejspíš před nějakou sorosovskou školírnou.

Tohle video není ještě nic vysloveně tvrdýho. Nikdo se nepolejvá kyselinou, nekope se tam do ležícího, nikoho tam nestřílej, nikoho tam nezapalujou.

Zajímavé jsou komentáře. Všechny až na jeden byly proti-imigtantské, některé ironizující na oficiální propagandu.

Ten jeden byl troll, který říkal, že to video je podvrh, protože on to poznává, že to vůbec není ve Francii, ale tuším v Bamaku. Těžko říct, jestli to neměla být náhodou taky ironie, ale protože tam je jasně vidět knihovna Václava Havla a jelikož jsme v dobách googlu a street view, tak je super snadný si ověřit, že je to přesně tam, kde hlásá, že to je.

Je to twitter a ne mainstreamové noviny, ale i tak mě překvapila ta totální absence trollů v komentářích, kteří jsou vidět na novinkách, parlamentních listech atd.

Jakoby se ve Francii už ani nenamáhali lhát, protože jim stejně už dávno nikdo nevěří. Tady se aktivisti ještě snaží bojovat na facebooku za multikulti a halasně omdlévají z těch fakenews o multikulturních rájích na západě. Na západě stoicky počkaj, až se to pujde mlátit jinam, asi jako když se v Londýně čekalo, až skončí německej nálet a jen se tomu po straně ušklíbaj, jako my při komunistickejch poučkách.

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

nezdá a nelíbí. Za mých mladých let bylo po výplatách před hospodou mnohem živěji a tepleji. Skoro bych řekl, že přímo pekelně horko.
Ze všeho nejhorší bylo, když se pustily do sebe dvě havířské party. To pak byla fakt prdel. Většinou dostali na budku ti, co jeli v práci na rekord. Ti druzí byli víc ušanovanější a míň vycuclí z toho hárování v díře, tak jim to pak "navrchu" spočítali.

Taky mi to připomnělo jednu svatbu.
Moje babi už na takové veselice nechodila, jen se mě vždy ptala, kdo se s kým porval, a pak následně prohlásila, že když se nikdo nedal s nikým do řepy, tak to nebyla žádná pořádná veselka a že manželům to přinese smůlu. Taky názor...
Ale jednou se nás tam porvalo všech třiačtyřicet chlapů, co tam dorazili. Plus ještě nějaké příživy z výčepu. A babi to chválila, že tak to má být, páč to u nás vždycky tak bylo. No ja, polský špiritus je sfiňa.
Ale ti novomanželé se za sedm let stejnak rozvedli.

No a pak mi to připmnělo moje vojenská léta, kdy v zájmu zamezení šikany byl v bojových plucích vždy jeden prapor složen z vojáků jednoho nástupního termínu, aby se nemohli dělit na "ptáky" a "staré psy", neboli mazáky.
Dopadlo to tak, že jedna "fangle" (prapor) vyrazila z nějaké pochybné příčiny na tu druhou, což byla prdel, páč se potom v jedné budově řezalo na třech patrech nějakých šest až osm stovek maníků, to podle individuální angažovanosti jednotlivých nepsaných vůdců bojových smeček, rozdělení celodenní směny, momentálně probíhajících cvičení, odvelení, marodek, atd. No a já jsem tam pak vozil lampasáky, aby vyšetřovali, kdo to celé spískal a kdo to odbručí v báni. Pohoda byla, když to bylo bez polámaných kostí, kuchnutých břich, případně mrtvol. To se dalo zazdít. Když se to neudrželo za plotem, rozdával flastry vojenský prokouš a bylo zle nám i lampasákům...

No a těm psaným kecům pod videem naštěstí nerozumím, bo to je napísané málo spisovně a já umím englicky akorát větu "ICH OU NOU", tak nevím, o co jde.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Čmoudův článek je k zamyšlení, už jen z toho důvodu, co dnes vyplodilo "Žít Brno" a jeho koalice.
Není čas na vzpomínky starých zbrojnošů Targusi. Je nám třeba informací.
Se vší úctou.

Zatím bez slepic

Není tam primátorem za ANO nějaký Vokřál.
Ten Matěj Holan,to je také kvítek k pohledání.
Bude to test na Babiše,jestli to projde mlčením,nebo to zarazí.

Zatím bez slepic

jedná se o Paříž, tudíž partička Žít Brno je taky docela mimo mísu.
Abych ale nebyl protivný, Hollan cosi málo spisoval na ACZ a to mi docela stačilo.
A pak jsem četl o jeho výpravě s údajně pitnou balenou vodou na Ukradinu, a to mi stačilo úplně.Vyšlo to nějak litr na tři kila, jestli si dobře pamatuju.
Prostě čípek, jak má být.
Takže mu zajděte dát do řepy podle pařížského návodu, případně - jestli nemáte koule - ho jednoduše nevolte. Když je to profesionální škůdce, jsou vám informace k hovnu.
Jo, a včera jsem u jídla chvíli čuměl na telku, jak tam boreček ze Svoboďáku pouštěl jakože sirénu do hudební produkce pod širákem. Myslím, že nakopat do vajec by potřebovala polovička Brna. Vůbec se pak není co divit, když někdo vezme do ruky flintu a jde to kolem sebe vyčistit. Každý má jenom jedny nervy a jedny uši.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Kdy jsem popsal osobní zážitek z Paříže. To město je jiné, než bylo.
Jak jsem tom dříve rád jezdil, dnes již ne.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Velkou práci v odrazování imigrantů od destinace ČR udělal nizozemský min. z. v. když prohlásil, že by jsme imigranti, pokud by se vyskytli v Praze, asi zbili.
S tímto titulkem to publikovalo ACZ a Iděs, čímžto by jim bylo třeba za šíření takového názoru také poděkovat.

Zatím bez slepic

se určitě nedoneslo, jak se v Praze chovali nahnědlí soudruzi Holanďané s tureckými jmény.
Kdo by se zabýval takovým venkovským vystrkovem na periférii, jako je Praha.
Na ČT z toho měli také osýpky, jak jsem krátce nahlédl.
Nu, co na to říci. Jen houšť a větší kapky.

Zatím bez slepic

O chování nahnědlých soudruhů se také (dle toho, co jsem přečetl) zmínil - hluboce se za ně stydí - takže z mé strany vnímám velmi pozitivně.

Sice by jsme asi v Praze hned ty migranty nezbili, ale v tomto případě má negativní reklama velmi pozitivní účinky. Migrujte do země, kde vás na uvítanou zbijou, zavřou Vás do detence atd. atd.

Před časem jsem sem dával odkaz na článek od Kotrby, kde děkuje býv. řediteli cizinecké policie Haušmanovi, že vědomě šířil negativní obraz ČR ve vztahu k migrantům a tím přispěl k tomu, že se ČR obloukem vyhli.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Francie,Anglie,Německo,Švédsko,snad i Dánsko,ty státy už jsou jasné.když ten problém neřeší domácí politici,tak jiné státy to za ně nevyřeší.
V prvé řadě je otázko,co se přelije k nám a nejen v počtu utečenců.Zatím je také odrazovala i výše příspěvku,oproti jmenovaným zemím.ale také víme,že se jednalo o vyrovnání příspěvku ve všech státech,spíš na úroveň v Německu,to by nám opravdu zrujnovalo státní výdaje.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Spatně jste pochopil politiku "vyrovnání příspěvku ve všech státech". Ta myšlenky přece byla, aby příspěvky byly srovnány se státy kde jsou nejmenší. Aby ta přivadrovalecká smečka pocítila jak se to vlastně s tou Evropou má. Musíte jít více do hloubky!!!!

Zatím bez slepic