Jeden parazit stačí, drahoušku

Autor

Přátelé, štípněte mě. Já viděl v televizi Jaroslava Štefce. V pořadu u Jílkové. A s ním tam byl i Jan Kavan. Oba pánové říkali o Ukrajině hrozné věci. To, co bylo ještě před půl rokem přísně zakázané a jasně dezinformační. To, kvůli čemu mám nálepku proruského dezinformátora. Dlouho byli kvůli svým názorům na indexu a najednou jsou zase v televizi. Ledy pukají. Intervjuci už mají nové kabáty v pohotovosti a vypadá to, že krycí historky už jsou také vymyšlené.

Už to nebude dlouho trvat a ani padesátimiliardová injekce pro Ukrajinu na tom nic nezmění. Slovy Petra Druláka, trochu oddálí konec tragédie a trochu víc z toho udělá tragédii bez konce. Ještě trochu víc nakrmí řádně nakynutého bumbrlíčka vojenskoprůmyslového komplexu, samozřejmě toho amerického a pak… pak se budou měnit kabáty a vyprávět příběhy o tom, jak všichni za Rakušana trpěli pod jeho cenzurou.

Jak je to dávno, co se poprvé varovalo před zájmy vojenskoprůmyslového komplexu? Vlastně hned jak skončila Druhá světová válka, která nejvíc přispěla k jeho vzniku. Obchod se zbraněmi je jeden z nejvýnosnějších a aby se byznys udržel v chodu, je zapotřebí se bát. Když se lidi bojí, tlačí na své politiky a ti jim vycházejí vstříc, protože co lidi chtějí, to také dostanou. Vždycky. Naši svobodu ohrožuje Sovětský svaz, Osa zla, terorismus, Ál Kaida, chemické zbraně Shaddáma Husajna, šílení Ajatoláhové, čínské ambice na světovládu, ruský revanšismus… Výsledkem jsou zbraně, zbraně a zase zbraně.

Jediný segment, který Američané do Číny neodstěhovali…

Zbrojařský otesánek chce stále víc a víc. Kdo chce vyrábět zbraně, potřebuje války a strach. Potřebuje nestabilní svět. Ale to je všeobecně uznávanou tezí. Většina současných válek vznikla z vylhaných příčin a neměla žádný objektivní důvod. Jen vycházely vstříc zbrojařským zájmům. Funguje to tak dobře, že kupujeme stíhačky, které dostaneme za deset let a přitom nikdo neví, co bude v létě.

Byl to Oskar Krejčí, který už velmi dávno napsal úvahu, že pokud by někdo chtěl oslabit moc vojenskoprůmyslového komplexu, musel by přesměrovat strach lidí někam jinam. Aby lidé měli strach z něčeho jiného, tím by tlačili na politiky a ti by nasměrovali peníze někam jinam a bylo by to, protože co lidé chtějí, to také dostanou. Už tehdy dávno se v té úvaze objevilo, že novým strachem by mohla být ekologie… Strach o životní prostředí.

Musím Oskaru Krejčímu vyseknout hlubokou poklonu… Trefil se naprosto přesně. Nejprve se vytvořil strach z globálního oteplování, začalo se mluvit o klimatické krizi, pak přibyly ohnivé grafiky v předpovědi počasí, udělaly se patřičné summity, kde se příslušní vědci shodli… hele, úplně stejně to dělají i ti zbrojaři. Také se různé chytré hlavy někde sjedou a tam se shodnou, že Kartágo musí být zničeno. Tady se zase shodují na bezuhlíkové ekonomice. Budeme dávat peníze do grýndýlu…

Jenže, ono to vojenskoprůmyslový komplex neoslabilo. Strach z válek zůstal a lobbystická propojení také. Jen přibyl ještě druhý stejně drahý parazit. Ten už se také pěkně etabloval, také se napojil na penězovody, také si zařídil svoje figurky v systému a teď roste a roste. Dopadlo to jako vždycky. Západ má na těle dva cizopasníky, kteří jsou už tak zbytnělí a tak prorostlí s organismem, že jeho zničení by znamenalo zřejmě i zničení mateřského organismu.

Proto Trump mluví za zbrojaře. Hodně jeho voličů pracuje na dalších letadlových lodích a montuje ty stíhačky pro Českou republiku.

Jeden parazit se dal zvládnout. Sice odsával mízu, ale ještě to šlo. Dva paraziti už jsou příliš. Platit grýndýl a zároveň stíhačky, na to potřebujete konsolidační balíčky, které uberou důchodcům, samoživitelkám i těm podnikatelů, kteří udělali tu blbost, že se nezapojili do té jásavé elektromobilní cirkulární a nerůstové ekonomiky. Prosím všimněte si… jak zbraně tak grýndýl především ničí. Jen každý jiným způsobem. Raketa vám zboří tovární halu ve spektakulárním výbuchu, grýndýl jadernou elektrárnu sice nevyhodí do povětří, ale vypne ji stejně spolehlivě jako letecká bomba.

Grýndýl je mladší parazit. Ještě není tak hluboko zažraný. Ještě je naděje, že by mohl být zrušen, zmírněn nebo omezen. Je podepsaný, ale ještě nevstoupil v platnost. Už nás obklopil, ale ještě se nezažral.

Všude v Evropě teď sledujeme reakci zasaženého těla, které se snaží parazita zbavit. Traktory v ulicích, masové protesty… Ano, je to takové zmítání, protože když se dusíte, tak nekonáte chladnokrevně a racionálně. Nemáte dlouhodobý plán, nepřemýšleli jste celý život, jak to napravit. Prostě chcete sedřít tu pijavici. Nechcete, aby vás vysávala. Chcete návrat do časů, kdy si zemědělec na traktoru vydělal a uživil rodinu.

Tohle není vědecká disciplína, tohle je reflexivní, ba téměř podvědomá reakce. Je zbytečné od gauče deklarovat, že zemědělcům jde jen o dotace. Nikdo se neušklíbá, že si pacient chce zachovat krev a nestojí o upíra na krku.

Pokud se tělo neubrání, oba paraziti nás postupně zabijí. Není možné platit stíhačky a zároveň drahé energie. Není možné zároveň válčit proti Rusku do posledního Ukrajince (připraví se Poláci, Slováci a Češi) a zároveň zavírat těžký průmysl. Není možné zakazovat spalovací motory a zároveň kupovat tanky. Tedy… možné to je, ale za cenu postupného udušení důchodců, poklesu kupní síly, vysoké inflace a nezaměstnanosti.

Podívejte, jak dopadly priority Fialovy vlády… Vytáhnout z národa co nejvíc peněz a prošustrovat je. Jak také jinak… máme vládu, která slouží oběma parazitům a nemá žádné ohledy k tělu, které ty pijavice živí.

Proto protestují zemědělci a pracující v celé Evropě. Proto budeme protestovat i tady v Kotlince. Buď udusíme toho parazita a nebo on udusí nás.

Přátelé, pokud mě chcete podpořit v mém Vidláckém úsilí a podpořit vlastní národní občanskou společnost, prosím pošlete dar Institutu českého venkova. Každý, kdo pošle alespoň 350,- Kč, může si na oplátku vyžádat knihy, trička, samolepky a odznaky z nabídky.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.8 (435 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Komentáře k Vidlákovu úvodnímu článku pište jako odpověď k tomuto oknu. Budou pohromadě a zůstanou na začátku diskuze.

Pokud máte nějaký příspěvek, který přímo s Vidlákovým úvodníkem nesouvisí, vložte jej přes "Přidat komentář" na konci dokumentu.

Průměrný počet slepic: 4.3 (24 hlasů)

... Podívejte, jak dopadly priority Fialový vlády… Vytáhnout z národa co nejvíc peněz a prošustrovat je. Jak také jinak… máme vládu, která slouží oběma parazitům a nemá žádné ohledy k tělu, které ty pijavice živí....

Výstižná poznámka Vidláku. Jako by jste to věděl že Fijala nejenom pokračuje v naší kotlině s prošustrováním parazita války a zbrojení, ale on dokonce navrhuje  EU k dalšímu kroku k vypasení tohoto parazita. Jak totiž píše Politico s odvoláním na zdroje "Česká vláda vyzvala Evropskou unii k tomu, aby nakoupila munici pro Ukrajinu v mimoevropských zemích". Jinými slovy "poturčenec horší Turka". Až kam to dotáhl Fialověj Kazisvět. 

Proto musíme skončit co nejdříve s touto prolhanou proti českou pětidemoliční vládou než nás a naší  vlast válečný štváč a prolhaný Fialový Kazisvět zatáhne přímo do války s Ruskem.

Celá zpráva viz níže:
Česká vláda vyzvala Evropskou unii k tomu, aby nakoupila munici pro Ukrajinu v mimoevropských zemích, píše Politico s odvoláním na zdroje.
Konkrétně se jedná o možnost nákupu v Jižní Koreji, Turecku a Jižní Africe. Důvodem českého návrhu je to, že unijní země nestíhají dodat Ukrajině slíbený milion dělostřeleckých granátů do března letošního roku. Uvádí se, že Evropská unie bude schopná dodat zhruba 524 tisíc granátů.

zdroj viz zde: https://t.me/neCT24/49802

ceska vlada vyzyva EU na nakup munici v mimoevropskych zemich

Průměrný počet slepic: 4.8 (84 hlasů)

Chcete bojovat do posledního Ukrajince a do posledního eura? Kateřina Konečná během žhavé debaty reagovala na kontroverzní tvrzení Jiřího Pospíšila o tom, že Evropané musí posílat peníze na Ukrajinu, aby Rusko neobsadilo střední Evropu.
„Chcete mi říct, že tam budeme posílat další desítky miliard dalších X let a Ukrajina bude bojovat do posledního Ukrajince, vždyť to je ztráta pro tu zemi proboha, vždyť tam je zlikvidovaná celá generace. Vzpamatujete se, kam to chcete dohnat?” ptala se česká europoslankyně.
Ve zdroji viz níže je i skoro 3 minutové video, stojí za to si poslechnout Kateřinu Konečnou jak ze svou jasnou logikou rozprášila demagogickou válečnou rétoriku Jiřího Pospíšila.

zdroj viz zde: https://t.me/neCT24/49799
Kliknutím na hlavičku zdroje se dozvíte i další informace, mezi jiné oxymóron prohlášení Europoslance Zdechovského který je nadšen, že Evropa pošle další kupu peněz na Ukrajinu. Podle tohoto arogantního šílence je to investice do české či evropské bezpečnosti!

Průměrný počet slepic: 4.8 (109 hlasů)

..."Evropané musí posílat peníze na Ukrajinu, aby Rusko neobsadilo střední Evropu."

-------------------------------------

Tak to je demagog-dement, že mu není rovno. Fakt může někdo někoho s takovýmito úvahami ještě dnes volit...? Ten si musí o lidech myslet, že to jsou úplní pitomci.

Průměrný počet slepic: 4.9 (45 hlasů)

Ano může. Libtardi věří i takto demagogické propagandě.

Průměrný počet slepic: 4.9 (17 hlasů)

lidi jsou banda dementů, kromě cca 15 procent.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

.. Vojensko - průmyslovém komplexu i na GreenDealu. Tím jsou globální finanční skupiny, které se navzájem tu požírají, tu zase splývají. 

Osobně soudím, že hlavním úkolem naší, údajně neumětelské vlády, je zadlužit naši zemi tak, aby jí nezbylo nic jiného, než rozprodat majetek státu. Celý svět se začíná zbavovat dolarů ze svých rezerv, a není je kam investovat. Proto jsou vytvářeny nové "investiční příležitosti" do kterých bude možno nasypat hodnotu ztrácející tu papírky, tu jedničky a nuly, proměnit je v něco, co má REÁLNOU hodnotu.

Průměrný počet slepic: 4.9 (87 hlasů)

Dobrý den, musím říct, že  dneska pan Vidlák naprosto trefil hřebíček na hlavičku- kdejaké korporace se pakují na nesmyslných rozhodnutích politiků a zaplatit to musí občan.Taktika "vystrašit a naočkovat" se teď uplatňuje v dalších a dalších kauzách  s velkým úspěchem. Nemohl jsem si nevzpomenout na starší úvahu blogera Antivira na toto téma, takže jsem jí vyhledal a dávám jí sem:

https://antivirus.22web.org/av/230621-vysavace-na-prachy.htm

Průměrný počet slepic: 4.9 (38 hlasů)

že původce všeho zla je vojensko průmyslový komplex. To je jen nástroj. Hlavní zdroj zla je tisk peněz, speciálně dolaru a následně potřeba jej rozšířit všude do světa. Zadlužovat se, zadlužovat se. To funguje. Na další generace dopředu, bez jediného výstřelu. 

Včera jsem se zhrozil. V ČR jsou opět POLITIČTÍ VĚZNI! Kruh se uzavřel.

Průměrný počet slepic: 4.7 (52 hlasů)

...Včera jsem se zhrozil. V ČR jsou opět POLITIČTÍ VĚZNI! Kruh se uzavřel...

Absolutní souhlas. Některé příklady viz zde:  https://www.vidlakovykydy.cz/comment/2146921#comment-2146921

Průměrný počet slepic: 4.7 (22 hlasů)

Portugalsku vyjely traktory do ulic, aby mohly rozhodit hnůj před parlament. I ve Finsku protestují dělníci všech profesí, takže už je nejvyšší čas, abychom se konečně osmělili a vyrazili také. Jinak budeme ti poslední, kteří budou zhasínat.

Průměrný počet slepic: 4.9 (15 hlasů)

podle mne Rakušanovy manipulace k ty Fialovy budou mít pro ně zdárný výsledek, kdyby se to nemělo povést, je tady ještě mainstream a celá obří parta milovníku amerických narativů a zblblá mládež...proč jsme jim my neříkali pravdu? protože to je důvod, proč skáčou na nesmysly.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Nejagresivnější válečný štváč v Evropě Velká Británie navrhla členům NATO zvážit odeslání na Ukrajinu 

expedičního sboru Aliance, uvádí zdroj. Kromě toho Londýn navrhuje zavedení bezletové zóny na Ukrajině.

Uvádí se, že příprava tohoto scénáře může trvat do května 2024. 

Podle britského plánu NATO může vyslat na Ukrajinu vysoce manévrové jednotky z území Rumunska a Polska 

a rozmístit jednotky Aliance na území Finska a Norska.

Kromě toho není vyloučena možnost preventivního útoku na Podněstří 

a útoky na strategické objekty infrastruktury na severu Ruska.

Uvádí se, že cílem vojsk NATO by mohlo být vytváření tzv. nárazníkové zóny na hranici Ukrajiny s Běloruskem 

a kolem Kyjeva, což by mohlo obsahovat ukrajinské vládě přesunout velkou část svých vojsk na frontu.

zdroj : https://t.me/neCT24/49803

Průměrný počet slepic: 4.5 (49 hlasů)

Válkychtiví idioti dnes  mají moc všude, takže tu válku vyvolají, i kdyby na chleba nebylo. Ani vzpoury zemědělců pak na tom nic nezmění.

Průměrný počet slepic: 4.5 (24 hlasů)

jak se musí snažit laskavé NATO aby zabránilo ruské agresi, musí vlézt až do Ruska (to se nepovede) a mít nasáčkované vojáky všude kolem Ruska... a kdo jim bude nejvíce držet palce... no samozřejmě, bude to ČR. budou preventivně útočit po vzoru Izraele nebo podobně jako útočí na Jemen.... to jim jde a naši rusofobové budou šťastní. člověk aby se styděl za svou vlast. její vedené a  jejich poslušní zabrání proniknout hlásku nesouhlasu navenek.

Podle mne, pokud se nevzbouří Ukrajinci sami, bude zle. a tak nějak ztrácím naději, že se v nich probudí zdravý rozum, když se dozvídám, že dnes i mezi těmi, kteří tady žijí léta a dokonce ani nesdíleli nadšení nad osamostatněním Ukrajiny ,se rozmáhá zvyk normálně, doma, zdravit takto: příchozí - slava Ukrajině... domácí ukrajině slava... to o zdravém rozumu nesvědčí nebo to taky může svědčit o velikém strachu z udání.

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)
Trvalý odkaz

Teď už se vysvětluje kdo se skrývá za rozhodnutím zeleného trpaslíka bombardovat civilní cíle v Rusku 

a vyprovokovat Rusko ke stejným krokům aby zapřáhl do válečného tažení hlavního agresora NATO. 

Při mírových jednáních v Istanbulu v roce 2022 to byla Velká Británie s bývalým válkychtivým premiérem 

Borisem Johnsonem který vydal rozkaz Zelenskému  nepodepíše mírovou smlouvu. 

Teď je to zase Velká Británie s nynějším premiérem válečným jestřábem Rishi Sunakem který vydal rozkaz 

Zelenskému  zaútočí na civilní cíle v Rusku. Anglosasové buď to jsou USA nebo bývalé britské Impérium UK,

 jsou ti největší váleční agresoři a zločinci na světě.

Průměrný počet slepic: 4.7 (75 hlasů)

proto, že nabyli dojmu, že jim Rusko neodpoví. Jenže to je velká mýlka. Měli by mít stále na paměti sdělení V.V.Putina  "K čemu nám bude svět, ve kterém nebude Rusko". Ti západní tupci díky prodejným děvkám z řad ruských oligarchů, nabyli dojmu, že se ruské elitě podaří vyvolat nepokoje a občanskou válku a Rusko se tím oslabí a nebude mít čas hodit jim jadernou bombičku na hlavu.

Průměrný počet slepic: 4.9 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

Je to strašidelné číslo, žádná legrace.

Průměrný počet slepic: 4.8 (38 hlasů)
Trvalý odkaz

kampelicka fiala

Vždyť se omluvil!  Český hudebník, manažer a člen Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Vadim Petrov trefně shrnul taktiku členů současné vládní pětikoalice v případě 1.000.000 kampeličky premiéra Fialy který se omluvil, ... nic se neděje a jedeme dál..... Stojí za to si poslechnout 56 sec video ve zdroji viz níže. V jiné zemi by premiér odstoupil, takové čestné odstoupení ale nehledejme na současném premiérovi a žádném členu této nenáviděné vládě která má proti sobě 70 a více procent českého národa.

Zdroj zde: https://t.me/neCT24/49797
 

Průměrný počet slepic: 4.6 (45 hlasů)

K omluvě přidat demisi a všichni chodit kanálama, jinak si všechny omluvy strčte do někam...

Průměrný počet slepic: 4.9 (20 hlasů)
Trvalý odkaz

trafika za 100.000 pro piratku

Trafika za sto tisíc a držhubné. Pirátská zastupitelka v Brně Monika Lukášová Spilková bude dostávat obrovský měsíční plat za svou novou pozici předsedkyně výboru pro národnostní menšiny. Bude se mimo jiné starat i o uklidnění vztahů mezi Romy a Ukrajinci.
Monika Lukášová Spilková, která je místopředsedkyní brněnské buňky Pirátů, byla v tomto týdnu zvolena do čela výboru pro národnostní menšiny. Ovšem na rozdíl od svého předchůdce, sociálního demokrata Břetislava Štefana, který vykonával tuto funkci neuvolněně, pirátka bude mít tuto práci na plný úvazek, díky čemuž bude mít měsíčně 99 117 korun oproti osmi tisícům, který dostával Štefan.
„Je to trafika za sto tisíc,“ zuřil opoziční zastupitel Matěj Hollana.
„Jedná se o další zátěž pro rozpočet města,“ vyjádřila se zastupitelka Jana Drápalová.
Starosta Brna-Židenice Petr Kunc prohlásil, že Spilková v podstatě dostala trafiku jako „držhubné” za to, že v obvodu Brno-střed Pirátská strana podpoří koalici ODS a ANO.
Pirátské političky se přitom zastala primátorka Brna Markéta Vaňková.
„Události z loňského roku, kdy došlo k eskalaci napětí mezi romskou a ukrajinskou komunitou, jasně ukázaly, že Brno potřebuje představitelé samosprávy města, který se bude oblastí národnostních menšin intenzivně věnovat,“ uvedla členka ODS.

zdroj: https://t.me/neCT24/49796
 

Průměrný počet slepic: 4.8 (31 hlas)

Ta dáma by měla mít v popisu práce uvedeno, že v případě fyzického střetu dvou znepřátelených stran půjde vlastním tělem bránit přímému kontaktu bojujících skupin.

Průměrný počet slepic: 5 (22 hlasů)

Musí podržet romovi i Ukrajinci  a proto má srovnatelný plat jako za "práci" v nějakém brněnském nevěstinci.

Průměrný počet slepic: 4.8 (13 hlasů)

vždy vytáhniouz nějaký útok sexistického typu...jak zpeněžujete svůj sex vy, odborníku?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

EU: Už vnímáte, kdo skutečně vládne? Nejsou to vlády, jsou to ti, kdo ovládají peníze. Konkrétně MMF (centrální banky, banka BIS), určující budoucnost nejen evropských zemí. Pokud bylo už dávno rozhodnuto, že Evropa má být zničena cestou plnění politiky zeleného údělu, tak se v těchto krocích musí i nadále pokračovat.

V posledních týdnech vyšly do ulic desetitisíce zemědělců, zejména v Německu a Francii, ale také v Belgii, Polsku, Nizozemsku, Rumunsku, Itálii, Řecku či Litvě.
Aktuálně již většina zemědělců otevřeně deklaruje, že protestují proti ničivému Green Dealu EU, který je však zaváděn i na národních úrovních.

Výkonná ředitelka Mezinárodního měnového fondu (MMF) Kristalina Georgievová (pravidelný host srazů WEF i Bilderbergu) vyzvala evropské vlády, aby požadavkům protestujících zemědělců nevyhověly a proti zemědělcům zakročily.

MMF, který působí po celém světě, tak zasahuje do demonstrací zemědělců, zejména v Německu a Francii, které trvají již několik týdnů.

to jsou jen úryvky článku, celý článek viz zde: https://cz24.news/mmf-vyzyva-vlady-aby-zakrocily-proti-protestujicim-zemedelcum/

Průměrný počet slepic: 4.6 (37 hlasů)

jak dopadli za 2.ww. Ze světového impéria č.1, které ovládalo čtvrtinu Země se stala pouhá onuce své bývalé kolonie. To Němci dopadli mnohem lépe.

Průměrný počet slepic: 4 (2 hlasů)