Ministerstvo pravdy

Autor

V minulém týdnu proběhla tiskem celkem nenápadná zpráva o tom, kterak bude naše vláda razantněji postupovat proti dezinformacím, protože snadno šířené nepravdy nám rozvracejí tu jedinou pravou liberální demokracii a je třeba proti tomu něco udělat. Nebudu to parafrázovat, přečtěte si to sami: 

https://zpravy.aktualne.cz/…T6I

Uvedený článek zvedl ze židle celou řadu osobností alternativní scény, kteří na toto téma napsali své komentáře. Objevilo se to i u nás na Kydech v diskusi. Především se všichni autoři věnovali té části, kde se uvádí, že dezinformace by se měly regulovat zákonem. Což jinými slovy znamená, že nám konečně někdo řekne co je a co není pravda. 

Já jsem si všechny ty příspěvky a komentáře také přečetl a dovolte mi Vidláckou reakci: 

Řekl bych to asi takhle... V posledních třiceti letech se tady neuvěřitelně kecalo. Lhalo se až se hory zelenaly. Politici lhali, aby se dostali k lizu. Tajné služby lhaly, aby splnily zakázku nejmenovaných lidí. Kožený nás ujišťoval o vysokých výnosech, Tomáš Ježek nás ujišťoval o skvěle provedené privatizaci, Gross lhal o svém bytě, Klaus lhal o sponzorech ODS (a ukradl pero), Irák měl stoprocentně zbraně hromadného ničení, Írán je už patnáct let několik měsíců od dokončení atomovky, Rusové vraždí Litviněnka i Skřípala, po Vrběticích běhá Čuk a Gek. Covid pasy jsou jasná ruská dezinfromace a očkování na covid nikdy nebude povinné. Už nikdy také nedopustí lockdown, Věslav Michalík je čistý jako lilium a není důvod se do něj navážet. Pavel Blažek jako Don Pablo nebude ani obviněn, ani odsouzen. Pandora Papers nejsou zaměřené jen proti Babišovi, brzy budou zveřejněna i další jména lidí, kteří mají své ofshorové firmy. Prodat vodovody Veolii je výhodné a všem se nám to vyplatí. Bez jaderných elektráren se obejdeme...

 Přátelé, hoďte prosím do dnešní diskuse i další vzpomínky na nebetyčnou pravdomluvnost naší demokracie. Ať to dneska stojí za to, ať si připomeneme, celý zen vodopád lží, který nás všechny dovedl tam kde jsme. 

Ale po celých těch uplynulých třicet let to bylo postavené tak, že přece lžou nějací jednotlivci. To ne systém, to ne demokracie. To jen lidi jsou hloupí či zlomyslní. To jen lidi jsou chamtiví a neštítí se ničeho. Pokud se ukázala nějaká lež, tak to vždycky bylo selhání jednotlivce. Tohle byl základní atribut Západu díky kterému vyhrál studenou válku. Na Západě nikdy nelhal systém, vždycky lhali jednotlivci. Stejně tak nebyl nikdo pronásledován pro své politické přesvědčení - vždycky na něj našli něco normálně kriminálního... nebo byl prostě Kenedyovsky zavražděn, což přece také udělali nějací vyšinutí jednotlivci. 

Leckterý politik či privatizátor na ty lži doplatil. Chytli je, strčili je do lapáku, peníze jim sice vždycky zůstaly, ale vždycky platilo, že když se jednotlivec znelíbil, vytáhl se nějaký jeho dávný průšvih a když to nešlo jinak, byl zničen, ožebračen, zastrašen, že jako mladý Klaus nebo Sebastian Kurz raději všeho nechali. Ale vždycky šlo o jednotlivce. Nikdo z takto postižrených nevystoupil a neřekl, že po něm jdou imperialisté. Ani Pavka Novotný nebo Kolář nepřišli s tím, že by je KGB chtěla zabít. 

Zkrátka a dobře, za chyby nikdy nebyl odpovědný systém. Liberální demokracie přece nic takového nedělala. Vždycky jen někdo zneužil postavení, provedl něco kriminálního (proto máme plné věznice), někdo se zmýlil nebo podlehl dezinformaci.  Případně to někdo dělal schválně, aby na tom pořádně vydělal. To jen připitomělí alternativní blogeři  tvrdili, že chyba je v samotném základu dnešního režimu. Že dnešní režim přímo přitahuje všechny ty šmejdy, hajzly a psychopaty, otevírá jim dveře a umožňuje jim drancovat. 

Vážně jsou na tom dnešní demokraté u koryta už tak špatně, že jejich myšlenky neobstojí v diskusi? Vážně jsou ruské dezinformace tak skvěle udělané, že je není možné odhalit a vlastní myšlenkovou bohatostí zesměšnit? Vážně chce tenhle režim udělat zákony, díky kterým všechny ty lži přehodí na systém a učiní systém odpovědným? Doteď žili z opaku. Fakt chtějí udělat stejnou chybu jako komunisti a nastavit to tak, že jsou odpovědní i za pravdu? 

Já si třeba představuju, jak někde u soudu stojí takový Laďa Větvička a právě dostává flastr za to, že před rokem tvrdil, že covid pasy i očkování budou povinné a že jde o útok na svobodu. A protože u nás všechno trvá a soudy pracují pomalu, tak právě dnes, když se  povinné očkování právě zavádí a covid pasy jsou realitou, tak dostane trest za to, že loni uvedl veřejnost v omyl svou dezinformací, že covid pasy budou povinné. 

Nebo si představte, že v base bude sedět někdo, kdo před půl rokem tvrdil, že Vrbětice jsou hra tajných služeb, byl za to odsouzen a pak se ukáže, že to tak doopravdy bylo. 

Představte si, že obchodník s deštěm Vrábel nám bude každý týden vyhlašovat, co je pravda a co pravda není. Představte si, že to pojmou zcela v souladu s dnešní korporátně byrokratickou dobou a budou na to mít celý úřad, budou na to vydávat ročenky, budou to dělat jako Manipulátoři.cz a server Demagog -  budou odhalovat lži, aby se ty lži za půl roku ukazovaly jako pravda a budou muset trestat lidi za to, že si vzpomněli, co bylo před půl rokem. 

A po třiceti letech nebudou vinni jednotlivci, kteří ze zištných důvodů lhali. Ale vinen bude systém. Na vině bude dnešní líbodémo. To ne jednotlivci dělají chyby. To samotný systém se stal nepřítelem. Jak se to stane zákonem, už to nepůjde vzít zpátky. Jen bude přibývat případů, kdy se z dezinformace stala pravda a za tu pravdu byl někdo potrestaný. 

Nedávno na Slovensku proběhla debata různých odborníků přes covid. Tuším že to organizovali lidi kolem Fica, ale neberte mě za slovo. Měli se tam potkat odpůrci očkování s příznivci. Diskutovat měli především doktoři.  To je samozřejmě zcela v pořádku. Ale zcela symptomaticky tam nebyl nikdo z vládního tábora. Nikdo z těch, kdo dneska určují slovenskou strategii boje proti covidu si netroufl jít obhajovat svůj postoj do veřejné debaty. Ale samozřejmě o to více se Čaputová diví, proč jim lidi nevěří. 

Já vlastně zavedení tohoto zákona fandím. Konečně se s pomocí ministerstva pravdy dopracujeme k tomu, co už dlouho vyhřezává - že vinen je systém a nikoliv jednotlivci. Že na vině je samotná ideologie dnešní doby, nikoliv namachrovaní hajzlíci. Že na začátku je ideologie. Dokonce i v demokracii to tak je. 

Jen to zaveďte. Začněte nás trestat za názory, dejte tomu byrokratickou strukturu, pusťte se do toho. Jen si vezměte odpovědnost za pravdu. Určete si jí zákonem. 

Za chvíli nebudete vědět, jak po sobě hasit problémy. Za chvíli budete muset cenzurovat už jen ty lži, které jste sami označili za pravdu. A nebude trvat dlouho a lidi nebudou nenávidět jen vás osobně. Budou nenávidět i tenhle režim. Budou nenávidět nařízenou pravdu, možná budou mlčet, ale myslet si budou svoje. A pak... jednoho dne to přijde a vy zjistíte stejně jako soudruzi v politbyru, že ani STB  už  vás nebrání. Jednou zjistíte, že jste to všechno dělali pro plukovníka Koudelku, ale ten vás pak zradí jako první. 

Jen to spusťte a liberální demokracie se brzy zařadí do stejné škatulky jako nacismus a komunismus. Tak hurá do toho. Začněte ve školách učit, jaký je jediný správný názor. Odkopejte se. Udělejte z toho zákon. Ukažte, že jinak než represí už nejste schopni soutěže. Ukažte nade vší pochybnost, jak slabí jste v kolenou. Ukažte to i těm, kteří doteď v demokracii věřili a mysleli si, že chyba je v jednotlivcích. Ukažte jim nade vší pochybnost, že chyba je v systému. Ukažte, že se liberální demokracie neliší od lidové demokracie a smažte i ty poslední rozdíly mezi starým a novým režimem. 

Bude to to poslední co uděláte. 

 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.9 (260 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Skvělé vidláku.
Elfům zaskočilo, ještě nemaj noty, skřeti.

Průměrný počet slepic: 4.7 (61 hlas)

Otevřeme Česko: Tímto výrokem se budoucí ministři dopustili vlastizrady

06.12.2021 5:37 | Tisková zpráva

Žádáme prezidenta České republiky Miloše Zemana, aby v žádném případě nejmenoval Martina Kupku z ODS a Víta Rakušana z PiratStanu kvůli jejich nezákonným a diktátorským výrokům, které nepatří do demokratické společnosti.

https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Otevreme-Cesk…

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Jen se podivejte všichni jak dopadl web www.nwoo.org kde kdysi bylo až tisic diskuznich přispěvků pod zvláště šťavnatymi články pravdy,které nedovedli přiznivci režimu ,který salámovou metodou potlačuje nyni veškeré svobody a neotřesitelné pravdy.

BYLA TAM ZAKÁZANA KOMPLET CELÁ DISKUZNI MOŽNOST A ZMIZELA DISKUZNI RUBRIKA KOMPLET!

Tam až vedlo ustupováni loajálniho admina,který sice přináši ohnivé články,ale nikdo NESMĚL dávat návrhy na řešeni
Režim chce udusit vše co mu padne do špinavýych spátů kapitalismu bez přivlastků,režimu vycházejiciho z gangsterismu a to metodou byyalého režimu komunistických sraček,režimu,který tak dlouho lhal až nakonec už mu nikdo nevěřil ani když "Rudé právo" napsalo opravdovou pravdu.

Ne nadarmo nyni vzniká AA team SV tj Avantgarda Aktivistů teamu Společnosti Voličů,kterážto Společnost může dosáhnout až 8 275 752 zašlapovaných dušiček dora a současně vznikaji POSTULÁTY NÁRODNI ZACHRANY zkratka PNZ,kde hned v druhém postulátu je ukotveno,že bude buď PŘIMA DEMOKRACIE IHNED a to ve formě otevřeni diskuznich rubrik přimo na nami občcany placených webech politických formaci a nikoli na jakýchsi FRCBUCICH,kde majtel vydělal na kšeftech s adreami zakazniků 8o miliard dolaru a za ty začal nyni cenzurovat co se mu zachtělo.,anebo nezbýývá než formace,které odmtaji přimou demokrcii v kontktu s voliči a chtěji je dusit cenzurou tak ty zmetky cucajici naš rozpočet nemusime chtit volit a to ve vlastnim zájmu a včas,aby se nezvrhly v dalši sprostou diktaturu,prý jejich tzv neomarxismu!

Průměrný počet slepic: 5 (1 hlas)

НУЖЕН ПРОГОН Зеннопостером и Олсабмиттером? пишите по контакту: zennoposteralsabmitter@yandex.ru

Что такое ZennoPoster?
ZennoPoster – решение «всё в одном» для автоматизации SEO задач. Независимо от области SEO, он сохранит Вам много времени и денег.

ZennoPoster программный комплекс для автоматизации Ваших действий в браузере. За считанные минуты Вы сможете автоматизировать любую работу в браузере, которую Вы привыкли выполнять вручную.

Для использования ZennoPoster Вам не потребуются какие-либо специальные навыки и знания, это также просто, как конструктор Лего!

Лучшие бэклинки!
Большинство SEO софта на рынке ограничены базами и движками, на которых они обучены. С ZennoPoster вы сможете оставлять свои бэклинки там, где другие не могут это сделать! Самые хорошие ресурсы быстро меняют защиту. Пока другие днями и неделями ждут обновлений своего SEO-софта, Вы за несколько минут сможете восстановить работу своих ботов! После получения некоторого опыта вы сможете писать ботов, работающих не с одним, а сразу с многими похожими и не очень сайтами!
http://2globalmart.com, http://www.giottoclub.ru, http://www.sunonmedia.com, http://www.deklinker.net/, http://itslink.ru, http://www.aofforum.com, http://www.luxflash.ru, http://b-y-b.ru/, http://www.vb-mundo.com, http://www.unix-medical.ru, http://more-krym.ru, http://www.310ltd.com, http://kopano.ru, http://www.harmony-estates.ru, http://fntio.ru, http://sc-formula.ru, http://www.ols-komplekt.ru, http://mutism.ru/, http://www.tk-industr.ru, http://1lig.ru, http://www.castal.ru, http://club4x4kemerovo.ru, http://www.arigote.ru, http://www.new-sound.ru, http://www.grpumps.ru, http://www.videoplata.ru, http://www.chemexjsc.ru, http://makler-blog.ru, http://comp-repairs.ru, http://www.leiten.ru, http://www.poligonauto.ru/, http://debian-handbook.ru/, http://www.sofronoff.ru, http://sportpit73.ru/, http://www.419spb.ru, http://www.uermz.ru, http://www.sb-cottage.ru, http://vipguidetravel.ru, http://www.sfmgupi.ru, http://www.bowling23.ru, http://www.zemlya-s.ru, http://ars-web.ru, http://sdusshor2.ru, http://detsad-kirov.ru, http://www.zoo-kaluga.ru, http://www.ginn-studio.ru, http://www.cheltrol.ru/, http://www.classicinwood.ru, http://www.fly-fisher.ru, http://owls-group.org.ru, http://www.volned.ru, http://kvadratstudio.ru, http://www.megatronica.ru/, http://www.viadelarte.ru, http://promalp-industriya.ru, http://astra-tennis-academy.ru, http://pskekogarant.ru, http://webkredo.ru, http://www.tiyatroevi.com, http://olsana.ru, http://www.almib.ru, http://www.cempostavka.ru, http://www.zapchastiural.ru, http://www.multicrewtraining.com, http://dobrahoz.ru, http://royalroll.ru/, https://limuzinstav.ru, http://www.translations-bureau.ru, http://doxodspb.ru, http://www.mp-sek.ru/, http://cclegalg.ru, http://witchcrossway.ru, http://www.ipotekart.ru, http://drift-ugra.ru, http://partnerconsalt.ru, http://deadfrommayhem.ru/, http://kino2020.ru, http://taxi-jeans.ru/, http://www.gracia-obninsk.ru/, http://www.ftr-region42.ru, http://www.ftnmsk.ru, http://biobendum.ru/, http://webmasterprof.ru, http://ragradvideo.ru/, http://www.morphicon.org, http://www.internettelecom.ru, http://www.ngspb.ru, http://www.elbrus-kmv.ru, http://www.tpbel.ru, http://botmotors.ru, http://absolyut-media.ru, http://apt-di3ain.ru, http://www.ivanovomap.ru, http://oshepkovstudio.ru, http://www.aeg-haustechnik.ru, http://maximshpon.ru, http://www.cbs1svao.ru, http://www.baksheev.ru, http://psyport.ru, http://www.cranes-fan.com, http://www.respublika-shkid.ru/, http://clubkaiten.ru/, http://novavolley.ru/, http://www.ufarama.ru/, http://www.astrakhan-kruiz.ru/, http://www.anelson.ru/, http://www.rtb-metal.ru/, http://mariamsecret.ru/, http://www.leftfordead.ru/, http://www.ksplus-gel.ru/, http://www.elantra-consult.ru/, http://www.evro42.ru/, http://les-dali.ru/, http://zodnn.ru/, http://edimvgorode.ru/, http://pkbiznesreklama.ru/, http://lookinvestment.ru/, http://zspf.ru/, http://www.ms17.ru/, http://steambans.ru/, http://www.dingonn.ru/, http://www.allpskov.su/, http://sibaitv.ru/, http://jobmed.ru/, http://dianitsp.ru/, http://bestsellerscorp.ru/, http://chebpizza.ru/, http://vshklovskiy.ru/, http://www.rdsoft.ru/, http://spavs.ru/, http://r-g-a.ru/, http://www.nika-inc.ru/, https://www.intexso.ru/, http://start17.ru/, http://teddyauto.ru/, http://www.brodjaga.ru/, http://nmzaltay.ru/, http://thaisparelax.ru/, http://avto-dex.ru/, http://fishingmap.ru/, http://uaz-tdm.ru/, http://www.amyadams.ru/, http://www.cronstudio.ru, http://www.splkirov.ru/, http://energiya-sveta.ru/, http://www.avis-design.ru/, http://www.squash-game.ru/, http://www.atlantahotel.ru/, http://metro23.ru/, http://www.salonlilu.ru/, http://flexi-vario.ru/, http://kugarnja.ru/, http://tbazis.ru/, http://www.dibarcafe.ru/, http://mzhizn.ru/, http://www.centrvmeste.ru, http://zoo-poisk.ru/, http://www.elki-kaluga.ru/, http://horda72.ru/, http://str-money.ru/, http://www.strim-avto.ru/, http://www.eurostudio-center.ru, http://mkons-1.ru/, http://www.rti-ufa.ru/, http://bioprom-td.ru/, http://forum59.ru/, http://pumka.su/, http://gabb3r.ru/, http://www.land-rover-restyling.ru/, http://www.climcom.ru/, http://studio-diz.ru/, http://www.avpools.ru/, http://ecovata-izh.ru/, http://pkf-snp.ru/, http://restoran-armenia.ru/, http://www.zierer.ru/, http://www.naspag.ru/, http://nickmason2020.ru/, http://www.vodakem.ru/, http://telma29.ru/, http://rsg-studio.ru/, http://auto-piters.ru/, http://dunai-ekb.ru/, http://elsevar.ru/, http://shinaplus-pskov.ru/, http://www.professionalstyle.ru/, http://zao-bmk.ru/, http://modusnsk.ru/, http://www.zagorodom61.ru/, http://www.gks-strelna.ru/, http://www.marlen-kolpino.ru/, http://www.nurenergo.ru/, http://ukladkaplitki45.ru/, http://www.westa2001.ru/, http://putevoditel-tlt.ru/, http://maminagordost.ru/, http://angmama.ru/, http://www.allfarcops.ru/, http://bmw-locomotors.ru/, http://tamadamurmansk.ru/, http://vesna-akadem.ru/, http://www.samaramuz.ru/, http://www.poni-koni.ru/, http://www.optiplus.ru/, http://priamovverh.ru/, http://xn----7sbabtoj9areqhn1e.xn--p1ai/, http://www.centurion99.ru/, http://binovery.ru/, https://zumfit.ru/, http://www.4krasota.ru/, http://french-auto.ru/, http://7memory.ru/, http://wm-bonus.ru/, http://bg54.ru, http://artairpro.ru, http://www.art-sense.ru/, http://www.chmail.ru/, http://www.csbvk.ru/, http://bookswhite.ru/, http://aromashleyf.ru/, http://www.dussh6.ru, http://www.atonnsk.ru/, http://volgasnab63.ru, http://www.oks-ocm.ru/, http://frrb-chel.ru, http://www.svadba-dress.ru/, http://kamalzant.ru/, http://www.goroda-prizraki.ru, http://www.9ohrana.ru, http://gryaze-lechenie.ru/, http://californicationfan.ru, http://internetsputnik.ru, http://worldwidewatch.ru/, http://www.mini-tennis.ru, http://www.ukr-apartments.ru, http://eusport-spb.ru, http://www.kvartiratlt.ru, http://blog-invest.ru/, http://f1home.ru/
разных пакетах, вам разрешается выбирать только те услуги, которые вам необходимы для вашего бизнеса. Если вы искали лучший сервис SEO для отчетности и анализа, то ALL Submitter-лучшее решение для вас. Чтобы облегчить ваше понимание, позвольте нам сделать его более прозрачным для вас, предоставив услугу SEO-программного обеспечения “Все отправители”.

Allsubmitter не только предлагает вам экспертное решение для отчетов и статистики клиентов. Но is также предлагает вам лучшие доступные услуги по отправке онлайн-каталогов.

[url=http://2globalmart.com]http://2globalmart.com[/url], [url=http://www.giottoclub.ru]http://www.giottoclub.ru[/url], [url=http://www.sunonmedia.com]http://www.sunonmedia.com[/url], [url=http://www.deklinker.net/]http://www.deklinker.net/[/url], [url=http://itslink.ru]http://itslink.ru[/url], [url=http://www.aofforum.com]http://www.aofforum.com[/url], [url=http://www.luxflash.ru]http://www.luxflash.ru[/url], [url=http://b-y-b.ru/]http://b-y-b.ru/[/url], [url=http://www.vb-mundo.com]http://www.vb-mundo.com[/url], [url=http://www.unix-medical.ru]http://www.unix-medical.ru[/url], [url=http://more-krym.ru]http://more-krym.ru[/url], [url=http://www.310ltd.com]http://www.310ltd.com[/url], [url=http://kopano.ru]http://kopano.ru[/url], [url=http://www.harmony-estates.ru]http://www.harmony-estates.ru[/url], [url=http://fntio.ru]http://fntio.ru[/url], [url=http://sc-formula.ru]http://sc-formula.ru[/url], [url=http://www.ols-komplekt.ru]http://www.ols-komplekt.ru[/url], [url=http://mutism.ru/]http://mutism.ru/[/url], [url=http://www.tk-industr.ru]http://www.tk-industr.ru[/url], [url=http://1lig.ru]http://1lig.ru[/url], [url=http://www.castal.ru]http://www.castal.ru[/url], [url=http://club4x4kemerovo.ru]http://club4x4kemerovo.ru[/url], [url=http://www.arigote.ru]http://www.arigote.ru[/url], [url=http://www.new-sound.ru]http://www.new-sound.ru[/url], [url=http://www.grpumps.ru]http://www.grpumps.ru[/url], [url=http://www.videoplata.ru]http://www.videoplata.ru[/url], [url=http://www.chemexjsc.ru]http://www.chemexjsc.ru[/url], [url=http://makler-blog.ru]http://makler-blog.ru[/url], [url=http://comp-repairs.ru]http://comp-repairs.ru[/url], [url=http://www.leiten.ru]http://www.leiten.ru[/url], [url=http://www.poligonauto.ru/]http://www.poligonauto.ru/[/url], [url=http://debian-handbook.ru/]http://debian-handbook.ru/[/url], [url=http://www.sofronoff.ru]http://www.sofronoff.ru[/url], [url=http://sportpit73.ru/]http://sportpit73.ru/[/url], [url=http://www.419spb.ru]http://www.419spb.ru[/url], [url=http://www.uermz.ru]http://www.uermz.ru[/url], [url=http://www.sb-cottage.ru]http://www.sb-cottage.ru[/url], [url=http://vipguidetravel.ru]http://vipguidetravel.ru[/url], [url=http://www.sfmgupi.ru]http://www.sfmgupi.ru[/url], [url=http://www.bowling23.ru]http://www.bowling23.ru[/url], [url=http://www.zemlya-s.ru]http://www.zemlya-s.ru[/url], [url=http://ars-web.ru]http://ars-web.ru[/url], [url=http://sdusshor2.ru]http://sdusshor2.ru[/url], [url=http://detsad-kirov.ru]http://detsad-kirov.ru[/url], [url=http://www.zoo-kaluga.ru]http://www.zoo-kaluga.ru[/url], [url=http://www.ginn-studio.ru]http://www.ginn-studio.ru[/url], [url=http://www.cheltrol.ru/]http://www.cheltrol.ru/[/url], [url=http://www.classicinwood.ru]http://www.classicinwood.ru[/url], [url=http://www.fly-fisher.ru]http://www.fly-fisher.ru[/url], [url=http://owls-group.org.ru]http://owls-group.org.ru[/url], [url=http://www.volned.ru]http://www.volned.ru[/url], [url=http://kvadratstudio.ru]http://kvadratstudio.ru[/url], [url=http://www.megatronica.ru/]http://www.megatronica.ru/[/url], [url=http://www.viadelarte.ru]http://www.viadelarte.ru[/url], [url=http://promalp-industriya.ru]http://promalp-industriya.ru[/url], [url=http://astra-tennis-academy.ru]http://astra-tennis-academy.ru[/url], [url=http://pskekogarant.ru]http://pskekogarant.ru[/url], [url=http://webkredo.ru]http://webkredo.ru[/url], [url=http://www.tiyatroevi.com]http://www.tiyatroevi.com[/url], [url=http://olsana.ru]http://olsana.ru[/url], [url=http://www.almib.ru]http://www.almib.ru[/url], [url=http://www.cempostavka.ru]http://www.cempostavka.ru[/url], [url=http://www.zapchastiural.ru]http://www.zapchastiural.ru[/url], [url=http://www.multicrewtraining.com]http://www.multicrewtraining.com[/url], [url=http://dobrahoz.ru]http://dobrahoz.ru[/url], [url=http://royalroll.ru/]http://royalroll.ru/[/url], [url=https://limuzinstav.ru]https://limuzinstav.ru[/url], [url=http://www.translations-bureau.ru]http://www.translations-bureau.ru[/url], [url=http://doxodspb.ru]http://doxodspb.ru[/url], [url=http://www.mp-sek.ru/]http://www.mp-sek.ru/[/url], [url=http://cclegalg.ru]http://cclegalg.ru[/url], [url=http://witchcrossway.ru]http://witchcrossway.ru[/url], [url=http://www.ipotekart.ru]http://www.ipotekart.ru[/url], [url=http://drift-ugra.ru]http://drift-ugra.ru[/url], [url=http://partnerconsalt.ru]http://partnerconsalt.ru[/url], [url=http://deadfrommayhem.ru/]http://deadfrommayhem.ru/[/url], [url=http://kino2020.ru]http://kino2020.ru[/url], [url=http://taxi-jeans.ru/]http://taxi-jeans.ru/[/url], [url=http://www.gracia-obninsk.ru/]http://www.gracia-obninsk.ru/[/url], [url=http://www.ftr-region42.ru]http://www.ftr-region42.ru[/url], [url=http://www.ftnmsk.ru]http://www.ftnmsk.ru[/url], [url=http://biobendum.ru/]http://biobendum.ru/[/url], [url=http://webmasterprof.ru]http://webmasterprof.ru[/url], [url=http://ragradvideo.ru/]http://ragradvideo.ru/[/url], [url=http://www.morphicon.org]http://www.morphicon.org[/url], [url=http://www.internettelecom.ru]http://www.internettelecom.ru[/url], [url=http://www.ngspb.ru]http://www.ngspb.ru[/url], [url=http://www.elbrus-kmv.ru]http://www.elbrus-kmv.ru[/url], [url=http://www.tpbel.ru]http://www.tpbel.ru[/url], [url=http://botmotors.ru]http://botmotors.ru[/url], [url=http://absolyut-media.ru]http://absolyut-media.ru[/url], [url=http://apt-di3ain.ru]http://apt-di3ain.ru[/url], [url=http://www.ivanovomap.ru]http://www.ivanovomap.ru[/url], [url=http://oshepkovstudio.ru]http://oshepkovstudio.ru[/url], [url=http://www.aeg-haustechnik.ru]http://www.aeg-haustechnik.ru[/url], [url=http://maximshpon.ru]http://maximshpon.ru[/url], [url=http://www.cbs1svao.ru]http://www.cbs1svao.ru[/url], [url=http://www.baksheev.ru]http://www.baksheev.ru[/url], [url=http://psyport.ru]http://psyport.ru[/url], [url=http://www.cranes-fan.com]http://www.cranes-fan.com[/url], [url=http://www.respublika-shkid.ru/]http://www.respublika-shkid.ru/[/url], [url=http://clubkaiten.ru/]http://clubkaiten.ru/[/url], [url=http://novavolley.ru/]http://novavolley.ru/[/url], [url=http://www.ufarama.ru/]http://www.ufarama.ru/[/url], [url=http://www.astrakhan-kruiz.ru/]http://www.astrakhan-kruiz.ru/[/url], [url=http://www.anelson.ru/]http://www.anelson.ru/[/url], [url=http://www.rtb-metal.ru/]http://www.rtb-metal.ru/[/url], [url=http://mariamsecret.ru/]http://mariamsecret.ru/[/url], [url=http://www.leftfordead.ru/]http://www.leftfordead.ru/[/url], [url=http://www.ksplus-gel.ru/]http://www.ksplus-gel.ru/[/url], [url=http://www.elantra-consult.ru/]http://www.elantra-consult.ru/[/url], [url=http://www.evro42.ru/]http://www.evro42.ru/[/url], [url=http://les-dali.ru/]http://les-dali.ru/[/url], [url=http://zodnn.ru/]http://zodnn.ru/[/url], [url=http://edimvgorode.ru/]http://edimvgorode.ru/[/url], [url=http://pkbiznesreklama.ru/]http://pkbiznesreklama.ru/[/url], [url=http://lookinvestment.ru/]http://lookinvestment.ru/[/url], [url=http://zspf.ru/]http://zspf.ru/[/url], [url=http://www.ms17.ru/]http://www.ms17.ru/[/url], [url=http://steambans.ru/]http://steambans.ru/[/url], [url=http://www.dingonn.ru/]http://www.dingonn.ru/[/url], [url=http://www.allpskov.su/]http://www.allpskov.su/[/url], [url=http://sibaitv.ru/]http://sibaitv.ru/[/url], [url=http://jobmed.ru/]http://jobmed.ru/[/url], [url=http://dianitsp.ru/]http://dianitsp.ru/[/url], [url=http://bestsellerscorp.ru/]http://bestsellerscorp.ru/[/url], [url=http://chebpizza.ru/]http://chebpizza.ru/[/url], [url=http://vshklovskiy.ru/]http://vshklovskiy.ru/[/url], [url=http://www.rdsoft.ru/]http://www.rdsoft.ru/[/url], [url=http://spavs.ru/]http://spavs.ru/[/url], [url=http://r-g-a.ru/]http://r-g-a.ru/[/url], [url=http://www.nika-inc.ru/]http://www.nika-inc.ru/[/url], [url=https://www.intexso.ru/]https://www.intexso.ru/[/url], [url=http://start17.ru/]http://start17.ru/[/url], [url=http://teddyauto.ru/]http://teddyauto.ru/[/url], [url=http://www.brodjaga.ru/]http://www.brodjaga.ru/[/url], [url=http://nmzaltay.ru/]http://nmzaltay.ru/[/url], [url=http://thaisparelax.ru/]http://thaisparelax.ru/[/url], [url=http://avto-dex.ru/]http://avto-dex.ru/[/url], [url=http://fishingmap.ru/]http://fishingmap.ru/[/url], [url=http://uaz-tdm.ru/]http://uaz-tdm.ru/[/url], [url=http://www.amyadams.ru/]http://www.amyadams.ru/[/url], [url=http://www.td-gazovik.ru/]http://www.td-gazovik.ru/[/url], [url=http://www.splkirov.ru/]http://www.splkirov.ru/[/url], [url=http://energiya-sveta.ru/]http://energiya-sveta.ru/[/url], [url=http://www.avis-design.ru/]http://www.avis-design.ru/[/url], [url=http://www.squash-game.ru/]http://www.squash-game.ru/[/url], [url=http://www.atlantahotel.ru/]http://www.atlantahotel.ru/[/url], [url=http://metro23.ru/]http://metro23.ru/[/url], [url=http://www.salonlilu.ru/]http://www.salonlilu.ru/[/url], [url=http://flexi-vario.ru/]http://flexi-vario.ru/[/url], [url=http://kugarnja.ru/]http://kugarnja.ru/[/url], [url=http://tbazis.ru/]http://tbazis.ru/[/url], [url=http://www.dibarcafe.ru/]http://www.dibarcafe.ru/[/url], [url=http://mzhizn.ru/]http://mzhizn.ru/[/url], [url=http://www.centrvmeste.ru]http://www.centrvmeste.ru[/url], [url=http://zoo-poisk.ru/]http://zoo-poisk.ru/[/url], [url=http://www.elki-kaluga.ru/]http://www.elki-kaluga.ru/[/url], [url=http://horda72.ru/]http://horda72.ru/[/url], [url=http://str-money.ru/]http://str-money.ru/[/url], [url=http://www.strim-avto.ru/]http://www.strim-avto.ru/[/url], [url=http://www.eurostudio-center.ru]http://www.eurostudio-center.ru[/url], [url=http://mkons-1.ru/]http://mkons-1.ru/[/url], [url=http://www.rti-ufa.ru/]http://www.rti-ufa.ru/[/url], [url=http://bioprom-td.ru/]http://bioprom-td.ru/[/url], [url=http://forum59.ru/]http://forum59.ru/[/url], [url=http://pumka.su/]http://pumka.su/[/url], [url=http://gabb3r.ru/]http://gabb3r.ru/[/url], [url=http://www.land-rover-restyling.ru/]http://www.land-rover-restyling.ru/…], [url=http://www.climcom.ru/]http://www.climcom.ru/[/url], [url=http://studio-diz.ru/]http://studio-diz.ru/[/url], [url=http://www.avpools.ru/]http://www.avpools.ru/[/url], [url=http://ecovata-izh.ru/]http://ecovata-izh.ru/[/url], [url=http://pkf-snp.ru/]http://pkf-snp.ru/[/url], [url=http://restoran-armenia.ru/]http://restoran-armenia.ru/[/url], [url=http://www.zierer.ru/]http://www.zierer.ru/[/url], [url=http://www.naspag.ru/]http://www.naspag.ru/[/url], [url=http://nickmason2020.ru/]http://nickmason2020.ru/[/url], [url=http://www.vodakem.ru/]http://www.vodakem.ru/[/url], [url=http://telma29.ru/]http://telma29.ru/[/url], [url=http://rsg-studio.ru/]http://rsg-studio.ru/[/url], [url=http://auto-piters.ru/]http://auto-piters.ru/[/url], [url=http://dunai-ekb.ru/]http://dunai-ekb.ru/[/url], [url=http://elsevar.ru/]http://elsevar.ru/[/url], [url=http://shinaplus-pskov.ru/]http://shinaplus-pskov.ru/[/url], [url=http://www.professionalstyle.ru/]http://www.professionalstyle.ru/[/url], [url=http://zao-bmk.ru/]http://zao-bmk.ru/[/url], [url=http://modusnsk.ru/]http://modusnsk.ru/[/url], [url=http://www.zagorodom61.ru/]http://www.zagorodom61.ru/[/url], [url=http://www.gks-strelna.ru/]http://www.gks-strelna.ru/[/url], [url=http://www.marlen-kolpino.ru/]http://www.marlen-kolpino.ru/[/url], [url=http://www.nurenergo.ru/]http://www.nurenergo.ru/[/url], [url=http://ukladkaplitki45.ru/]http://ukladkaplitki45.ru/[/url], [url=http://www.westa2001.ru/]http://www.westa2001.ru/[/url], [url=http://putevoditel-tlt.ru/]http://putevoditel-tlt.ru/[/url], [url=http://maminagordost.ru/]http://maminagordost.ru/[/url], [url=http://angmama.ru/]http://angmama.ru/[/url], [url=http://www.allfarcops.ru/]http://www.allfarcops.ru/[/url], [url=http://bmw-locomotors.ru/]http://bmw-locomotors.ru/[/url], [url=http://tamadamurmansk.ru/]http://tamadamurmansk.ru/[/url], [url=http://vesna-akadem.ru/]http://vesna-akadem.ru/[/url], [url=http://www.samaramuz.ru/]http://www.samaramuz.ru/[/url], [url=http://www.poni-koni.ru/]http://www.poni-koni.ru/[/url], [url=http://www.optiplus.ru/]http://www.optiplus.ru/[/url], [url=http://priamovverh.ru/]http://priamovverh.ru/[/url], [url=http://xn----7sbabtoj9areqhn1e.xn--p1ai/]http://xn----7sbabtoj9areqhn1e…], [url=http://www.centurion99.ru/]http://www.centurion99.ru/[/url], [url=http://binovery.ru/]http://binovery.ru/[/url], [url=https://zumfit.ru/]https://zumfit.ru/[/url], [url=http://www.4krasota.ru/]http://www.4krasota.ru/[/url], [url=http://french-auto.ru/]http://french-auto.ru/[/url], [url=http://7memory.ru/]http://7memory.ru/[/url], [url=http://wm-bonus.ru/]http://wm-bonus.ru/[/url], [url=http://bg54.ru]http://bg54.ru[/url], [url=http://artairpro.ru]http://artairpro.ru[/url], [url=http://www.art-sense.ru/]http://www.art-sense.ru/[/url], [url=http://www.chmail.ru/]http://www.chmail.ru/[/url], [url=http://www.csbvk.ru/]http://www.csbvk.ru/[/url], [url=http://bookswhite.ru/]http://bookswhite.ru/[/url], [url=http://aromashleyf.ru/]http://aromashleyf.ru/[/url], [url=http://www.dussh6.ru]http://www.dussh6.ru[/url], [url=http://www.atonnsk.ru/]http://www.atonnsk.ru/[/url], [url=http://volgasnab63.ru]http://volgasnab63.ru[/url], [url=http://www.oks-ocm.ru/]http://www.oks-ocm.ru/[/url], [url=http://frrb-chel.ru]http://frrb-chel.ru[/url], [url=http://www.svadba-dress.ru/]http://www.svadba-dress.ru/[/url], [url=http://kamalzant.ru/]http://kamalzant.ru/[/url], [url=http://www.goroda-prizraki.ru]http://www.goroda-prizraki.ru[/url], [url=http://www.9ohrana.ru]http://www.9ohrana.ru[/url], [url=http://gryaze-lechenie.ru/]http://gryaze-lechenie.ru/[/url], [url=http://californicationfan.ru]http://californicationfan.ru[/url], [url=http://internetsputnik.ru]http://internetsputnik.ru[/url], [url=http://worldwidewatch.ru/]http://worldwidewatch.ru/[/url], [url=http://www.mini-tennis.ru]http://www.mini-tennis.ru[/url], [url=http://www.ukr-apartments.ru]http://www.ukr-apartments.ru[/url], [url=http://eusport-spb.ru]http://eusport-spb.ru[/url], [url=http://www.kvartiratlt.ru]http://www.kvartiratlt.ru[/url], [url=http://blog-invest.ru/]http://blog-invest.ru/[/url], [url=http://f1home.ru/]http://f1home.ru/[/url]

hgfkslkjdh

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Mrtvý student Zifčák.
To je skoro jako ta Maradonova "Boží ruka".

Průměrný počet slepic: 5 (49 hlasů)

nedávno natáhl brka, jen tak mimochodem. Čert mohl vzít i jeho starou. Taky by jí nebyla škoda.

Průměrný počet slepic: 3.7 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

Já se na to velice těším. Pravda je, že informací bude dost málo, ale zato budou kvalitní. Ráno vyjdou noviny "PRAVDA", bude "TV PRAVDA" i "RÁDIO PRAVDA" a Vidlák bude mít "Vidlákovy pravdivé kydy".
Proč ne, kde ale najdou redaktory, kteří jsou schopni psát pravdu a nic než pravdu. Kdo bude zachraňovat čtenáře až se doví skutečnou pravdu. Vždyť to s nimi sekne a zhroutí se.
Takže přijde "NAŠE PRAVDA".
Bude veselo, jen aby nebylo veselo až moc.
Jo, uděláme zkoušku. Teď mají moji kritici možnost zase napsat své pravdy pravdoucí a mohou být šťastni, že přispívají k pokroku.

Průměrný počet slepic: 4.7 (37 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

noviny nekupuju, televizi nemám, rádio nemám....
jak to budou řešit? Že by renovovali domovní důvěrníky. Co myslíte? Že se jich ale vyrojilo. Jestli to nebylo tím, že měli v neděli jako obvykle utrum, psalo se o věcech, ke kterým neměli noty a taky průvan v makovici, tož to včil dohánějí.
Vidláku, měl byste podobná témata zařazovat častěji, aby se chudáčci neudřeli ale odopočinuli si.
:-)

Průměrný počet slepic: 4.6 (28 hlasů)

In reply to by ema (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vám tedy vůbec nezávidím. Chodíte aspoň do hospody, provozujete placenou lásku nebo tak? Totiž pokud ne, pak Vás není kam zařadit a prakticky určitě padnete do kategorie těch nejpodezřelejších, od kterých se dá čekat všechno.

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

Začem bukvy, vsjo jasno.

Průměrný počet slepic: 3.8 (15 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

se najde redaktorů, kteří budou ochotni psát pravdu a nic než pravdu, celá hromada. Vlastně se ani nic moc nezmění:-/

Průměrný počet slepic: 5 (3 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

by to mohlo projít!!!

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

Kniha 1984 měla být varování. Nemá to být návod!

Průměrný počet slepic: 4.9 (46 hlasů)

In reply to by 1984 (neověřeno)

Trvalý odkaz

V knize to ještě probíhalo inteligentně (mělo to svou logiku), ale teď...

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

In reply to by 1984 (neověřeno)

Trvalý odkaz

Viděl bych to trochu jinak. Obsahem románu „1984“ jsou jen bravurně přednesené „leak-lé“ informace globalistů z Domu Sion, což „bravurně“ navazovalo na jejich dlouhodobé plány pro nastolení NWO, kdy tento román právě zobrazuje onen „nádherný“ život v tomto NWO, jež měl být dokončen právě v r. 1984. Jenže, kde se vzal tu se vzal „zločinec“ V.J.Stalin a ten jim do jejich plánu zabodl vidle tak, že museli své plány překomponovat o dalších 75 let až do dnešních dnů, kdy právě prožíváme 3. sv. biologickou válku zahájenou 1. bitvou zv. „Pandemie covid“ a náležitým casus belli „covid-19“. Zkrátka globalisté nikdy neustoupí od svého plánu a to od „nastolení NWO“, to už je doufám dnes mnoha lidem jasné, že? Je neuvěřitelné, jak se jim ale dílo daří, vraždit občany této planety (poprava=vakcina proti covid). Však jim to trvalo cca 30 let, než převychovali občany tohoto světa na „ovčany“, kteří pak dobrovolně odchází na popraviště a bez mrknutí oka nechají geneticky likvidovat i svoje děti, svoje blízké, pomocí PCR testů, šílené. Inu, zde v článku se p. Vidlák zmiňuje, jestli současná „demokracie“ neskončí nakonec jako třeba nacizmus, či komunizmus apd.
Tak za prvé, je třeba mít na paměti, že skoro všechny „izmy“ jsou zásadně z dílny „globalistů“, takže současný „liberalizmus“, který globalisté rozeseli skoro po celém světě mimo Ruska, Číny, S.Korei, Venezuely, Kuby a Iránu. Dále je třeba vědět, že liberalizmus je latentní implementace satanizmu do lidské společnosti, což samozřejmě opět jejich dílo, globalistů. Tady v Evropě si k tomuto účelu vytvořili „EU“, právě pro snažší impelnentaci této zvrhlé ideologie.
No a za druhé, při dnešních vakcinacích vidíme výsledky jejich „práce“, jak se jim podařilo lidi „zdebilizovat“ za těch pouhých 30 let, a to nejen, evropské národy. V současnosti je již „ovakcinováno“ 46% obyvatel celé planety, což je 3,6 mld obyvatel této planety (asi už ne lidí), šílené. To kdyby viděl, jejich někdejší satanský služebník A.Hitler, ten by čuměl a bez jediného výstřelu. Takže, pane Vidlák, já vidím vaše úvahy uvedené v tomto článku jako „liché“, neboť globalisté mají již skoro hotovo, což znamená, že je s námi gojímy Amen. Je to už jen otázkou času, kdy tu zavládne svět podobný světu z románu „1984“ a to s tím rozdílem, že během času asi jedné generace vymře cca 7 mld lidí této planety, což přesně naplní plány globalistů z Domu Sion. Ledaže, ledaže by se objevil opět nějaký nový „Stalin“, ale to je zřejmě absolutně utopická představa, takže vidouc realitu kolem sebe, nám nezbývá, než nám vědoucím, útrpně čekat na vyhubení vlastních národů. Skoro závidím těm nevědoucím, budujícím ten jejich „nádherný“ Metrix, ve kterém žijí, aniž by si tu skutečnou realitu uvědomovali.

Průměrný počet slepic: 3.7 (22 hlasů)

In reply to by HP (neověřeno)

Trvalý odkaz

Osobne ac souhlasim s tim, ze se v dnesni dobe daji najit souvislosti pribehy v romanu 1984. Osobne si myslim, ze pribehn Farenheit 451 je to kde jsme cim dal vic. Jedna ukazka

"Now let's take up the minorities in our civilization, shall we? Bigger the population, the more minorities. Don't step on the toes of the dog lovers, the cat lovers, doctors, lawyers, merchants, chiefs, Mormons, Baptists, Unitarians, second generation Chinese, Swedes, Italians, Germans, Texans, Brooklynites, Irishmen, people from Oregon or Mexico. The people in this book, this play, this TV serial are not meant to represent any actual painters, cartographers, mechanics anywhere. The bigger your market, Montag, the less you handle controversy, remember that! All the minor minor minorities with their navels to be kept clean. Authors, full of evil thoughts, lock up your typewriters. They did. Magazines became a nice blend of vanilla tapioca. Books, so the damned snobbish critics said, were dishwater. No wonder books stopped selling, the critics said. But the public, knowing what it wanted, spinning happily, let the comic books survive. And the three dimensional sex magazines, of course. There you have it, Montag. It didn't come from the Government down. There was no dictum, no declaration, no censorship, to start with, no! Technology, mass exploitation, and minority pressure carried the trick, thank God.

A v cem se lze? Uz jen v tom, ze se nerika cely pribeh. Zabaleny do iluze ze se specha, aby se dostalo na dalsi pribehy. Staci se podivat na zkratkovite Udalosti na CT, kde se jinym tematum primo vyhybaji.

A Olovo, Bamberg, Sponzori ODS, IPB, LTO, humanitarni bombardovani a Havel spisovatelem a ne politikem, financovani nakladatelstvi pro ktere pracoval Pavel Tigrid. Nemyslim si, ze bych mel buhvijak dobrou pamet, tyto a ty jine priklady jsou porad takove ty malicke problemecky statecku s 10.000.000 obyvatel.

Ockovanim soucasnou vakcinou konci Covid, haha.

Průměrný počet slepic: 1.3 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

PRAHA - Na hradě Schwarzenbergovy manželky visí obraz s nacistickou tématikou, útočí znovu Miloš Zeman. A odvolává se na článek publicisty Adama B. Bartoše, který je znám svými antisemitskými výpady a seznamy pravdoláskařů. Zemanův tým uvedl, že na rodovém sídle manželky Therese visí obraz s hákovými kříži a hajlujícími lidmi. Je tu ale háček. Rakouský hrad Hardegg už její rodině téměř 300 let nepatří.
Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/zeman-opira-utoky-na-schwarzenberga-o-clan…

Průměrný počet slepic: 1.2 (31 hlas)

tam ta bába nebo nebydlí?

Průměrný počet slepic: 4.9 (34 hlasů)

In reply to by Sibyla (neověřeno)

Trvalý odkaz

"Učím se svahilsky, zvládnu i češtinu", řekla před presidentskou volbou v roce 2013.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/schwarzenbergova-ucim-se-svahilsky-zv…
Tak Karel tu restituoval od roku 1989, byl poradcem Havla, pak byl ministrem zahraničí, místopředsedou vlády ČR (přece je při různých oficiálních akcích společenská povinnost doprovázet manžela, nebo ne?). Ale Therese sem vůbec nezavítala a za třicet let se nenaučila česky.
V den druhého kola presidentských voleb vyrazila konečně se syny do Prahy, oslavovat, ale při zjištění výsledků to na dálnici otočili a jeli zase do Rakous.

Průměrný počet slepic: 4.7 (46 hlasů)

A komupak patří Hardegg? Apropo ta expozice o Mexickém dobrodružství je zajímavá - hlavně v souvislostech.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Hardegg_(hrad)

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

to se řešilo před mnoha lety a nyyyyní se opírat od článek v Lidíévkách z 21.1.2013 je jen důkaz Vaší ubohosti
https://cs.wikipedia.org/wiki/Hardegg_(hrad)

Průměrný počet slepic: 4.2 (16 hlasů)
Trvalý odkaz

Česká dezinformační scéna
Mezi ty nejznámější patří určitě Parlamentní listy. Vedle nich také proputinovské weby EUportál, Euserver, Free Globe a První zprávy. Dále také konspirační magazín Protiproud nebo AC24, anonymizovaný AE News (známý jako Aeronet), server Nová republika a Sputnik CZ, kdysi Hlas Ruska.

Že se jedná o závažný problém je zřejmé už jen proto, že některé z těchto serverů publikují až 50 článků každý den a jejich uveřejněním vydělává často nemalé peníze.

Průměrný počet slepic: 1.5 (57 hlasů)

kam se všichni hrabou za desinformacemi ČT.

Průměrný počet slepic: 4.8 (61 hlas)

In reply to by Jan z Helvajzu (neověřeno)

Trvalý odkaz

Rozpočet cca 7.000.000.000 Kč. To se to šíří pravdalaáska.

Průměrný počet slepic: 5 (43 hlasů)

Kolik článků denně musí pravdoláska vydat, aby si vydělala tyhle nemalé peníze (které jsou samozřejmě problému prosté)?

Průměrný počet slepic: 4.7 (15 hlasů)

In reply to by Jan z Helvajzu (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vypada to na bota. Davno pripraveny utok, cestinu to neumi.

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Zařadte mezi dezinformační weby i litterate.cz!

Tisíce děkovných dopisů!

Průměrný počet slepic: 4.8 (28 hlasů)

Jak je vaše přání. Už je tam řadím.

Průměrný počet slepic: 4.9 (18 hlasů)

Ale Godote, Vy přeci dezinformační weby nezařazujete. To dělá BIS a Vojenské zpravodajství. Stačí vyslovit Alefovo přání před agentem Vojenského zpravodajství Václavem Bohůnkem na střelnici v Plzni Lobzích, agentkou Vojenského zpravodajství Martinou Sládkovou při vydávání občanek na magistrátu města Plzně, nebo zajet přímo do sídla Vojenského zpravodajství v hotelu Bouchalka mezi Cerhovicemi a Kařezem a tam to sdělit komukoliv z přítomných agentů.

Průměrný počet slepic: 4.9 (23 hlasů)

Godote,
zapomněl jsem Vám sdělit (tedy ne až tak Vám jako všem ostatním), že agent Václav Bohůnek má záběr mnohem širší a rozhodl se vytvořit líheň budoucích agentů umísťováním rodin a dětí do městských částí Plzeň - Božkov a Plzeň - Letkov. Pomáhá mu k tomu 5 prostitutek, které nutí šlapat i v pokročilém věku cca. 50 let. V Plzni na Borech má motel, kde provozují tu prostituci, a hodně Plzeňanek ve finanční nouzi tam zabloudilo. Kromě toho pro lokální politiky organizuje gruppen party, kde si je natáčí, a potom je Vojenské zpravodajství vydírá a nutí ke spolupráci. Je to bezcharakterní hajzl, čistě psychopatická osoba dominantmího typu osobnosti, která se neštítí vůbec ničeho. Teď se prý zapojuje do eugenického projektu, kdy rozsévá po Plzni sémě svých dětí. Vlastně by mu měli přezdívat kukačka, kolik dětí už zplodil. A všechny je hodlá usídlit ve zmíněném Božkově a Letkově. On sám hodlá sídlit v ulici K Bukové, prý si tam chystá dům. Tedy on sám ne, je líný jak stará prostitutka, hodlá o něj někoho okrást. Protože jsem několik jeho výplodů eugenického programu osobně viděl, mohu zodpovědně prohlásit, že z toho mraku nezaprší a celý jeho eugenický projekt skončí krachem.
Nu, jestli nás čtou agenti všech zpravodajských služeb, jak narazíte na modrooké, nejčastěji blonďaté (ale má i modrooké hnědovlasé) dítě s původem kolem Plzně - Božkova, je to agent. Pozor, má i děti v Klatovech a jinde. Tedy kromě pánů v pokročilejším věku, protože Bohůnek šíří i gen plešatosti, takže postarší agenti místo blonďaté hřívy budou mít hlavu jako vajíčko.
Kdybyste je někdo chtěl poznat, chovají africké papoušky (žaky konžské, liberijské, papoušky senegalské) a u domů mají modřín a borovici (např. v živém plotu). Dost se zajímají o zemědělské a lesní pozemky. Bohůnek ovšem jen využívá Vojenské zpravodajství k jeho soukromým cílům, prostě si se 4 dalšími kamarády ze speciálního praporu ze Stříbra zakládají organizaci v organizaci. Chvíli využívají zdroje Vojenského zpravodajství, chvíli jejich osobní cíle (např. kamarádi ze Stříbra stále u armády jim dávají tovární klíče do aut, takže jimi odemknou každé auto). Hlavní sídlo toho jeho klanu ovšem není v Božkově, ale přímo ve školicím středisku Vojenského zpravodajství a BIS v hotelu u Kleine Abersee. Je to sice v Bavorsku, ale kousíček od hranice.
Takže kdyby někoho ze zdejších čtenářů lákali k návštěvě hotelu Bouchalka nebo hotelu v Bavorsku kousek od hranice, je to snaha z Vás udělat agenta tajné služby.
A jak to dělají? Prý, a to vím jen z doslechu, donutí lidi spáchat nějaký zločin. Například zabít neposlušnou prostitutku v Bavorsku - a natočí je u toho, jako donutili jednoho policistu z Plzně. Prý. Pak Vás donutí podepsat bianco směnku, a těmi hrozí v případě neposlušnosti. Poznáte jejich muže i ženy, pokud je vidíte nahé. Muži mají vytetovaného papouška na penisu a ženy ve slabinách.
Podobná organizace v organizaci vznikla i v BIS, kde se poznají podle chovu ary červenoramenného a malého.
Václav Bohůnek je posedlý knihou Vlastimila Vondrušky Kronika zániku Evropy, a tak si po vzoru Barborky z té knihy organizuje komplex lesních pozemků jako oboru. Jen je mají menší. Jeden je u obce Líté u Hvozda. Druhý je poblíž Novosedelského potoka.
Pronikli už do Policie ČR, která kryje jejich aktivity.. Jedno dítě, Karolínu, umisťují do diplomatických služeb. Do justice se jim zatím proniknout nepodařilo, protože výsledky jejich eugenického programu na to intelektuálně nestačí. Zatím, ale mají to v plánu obsadit také. Žijí v polyamorických vztazích, takže mladé členky té jejich organizace se věnují prostituci.
Nyní se zaměřují na Plzeň - Božkov a také rozšiřují aktivity do okresu Beroun.
Mají speciální jména dětí - Karolína, Linda, Kristián, Vojtěch, Jakub, Jan.
Jak Vás bude někdo lákat k účasti v eugenickém programu, polyamorickém vztahu nebo Vám dohazovat gruppen party, odmítněte. Pokud Vám bude vykládat, jak je to skvělé a má na zahrádce nebo před domem modřín a borovici, je to jejich člověk. Na místech, kde působili, zanechávají šedé nebo červené pírko z papouška. Kromě svých nepřátel, těm nechávají pírka slepičí bílá.
Pokud jste z Plzně - Božkova, a máte tam zemědělské pozemky vhodné k pozdější výstavbě rodinných domů, už jste v jejich hledáčku, chtějí Vás o ty pozemky za čas připravit. Pracují v dlouhodobém měřítku, takže klidně počkají 10, 20 let.
Protože ale nejsou příliš inteligentní ani vzdělaní, udělali několik hodně hrubých chyb, které způsobí, že jim celý jejich eugenický projekt zkrachuje. To ovšem neznamená, že by se jej nesnažili uskutečnit. Jdou přes mrtvoly a okradou nebo zabijí kohokoliv. U Policie nemá smysl si stěžovat, kryjí je jejich členové mezi nimi.
Můžete to považovat za dezinformaci, bohužel je to pravda. Několik jsem jich osobně viděl, včetně zmíněného Bohůnka. Pokud tomu nevaříte, nevadí, jen si dávejte pozor, kdybyste na ně narazili. :-)

Průměrný počet slepic: 4.1 (23 hlasů)

Česká televize komplet, Český rozhlas tak 90%, Lidovky, Právo, Seznam, Novinky, Iděs no a další víceméně taky podřadné....
Ju a díky za ten Euserver a Free globe - ty neznám, hned se kouknu....

Průměrný počet slepic: 5 (29 hlasů)

ehm... on je to problém když někdo vydělává nemalé peníze? Vydávání článků na netu je protizákonné? A je to "zřejmý" problém? Asi váš problém? Říkali to na poradě? Ztěžuje vám to práci? Mě totiž vaše problémy moc nezajímaji...

Průměrný počet slepic: 4.7 (23 hlasů)

Česká dezinformační scéna
Mezi ty nejznámější patří určitě Parlamentní listy. Vedle nich také proputinovské weby EUportál, Euserver, Free Globe a První zprávy. Dále také konspirační magazín Protiproud nebo AC24, anonymizovaný AE News (známý jako Aeronet), server Nová republika a Sputnik CZ, kdysi Hlas Ruska.

A já tam nejsem... sakra... už by si mě mohli všimnout. A někdo by mi mohl říct, jak se to dělá, abych si tím vydělal ty nemalé peníze. 

Průměrný počet slepic: 4.9 (48 hlasů)

no, podle moudrých bezchybných prý autoříte pro pravoporstor, tak bych si zažádal o kousek z toho nemalého jmění, co se v něm majtelé určitě rochní jak strýko Držgroš...

Mimochodem vřele doporučuju se podívat, jak vypadá factchecking v podání elfího sonderkommanda: https://eldariel.cesti-elfove.cz/articles/7 . Miluju, když se amatéři snaží dělat odbornou práci.

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)

Díky za tip, co číst.

Průměrný počet slepic: 4.1 (16 hlasů)

Díky za tip, co číst.

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)

a přesně pro lidi jako jsem já, je to první rozcestník, polovinu těch názvů jsem tam ani neznal, teď vidím, kde se budou líhnout budoucí autoři samizdatu a co číst dále :-D Lepší reklamu než vytvořit vládní seznam a ten veřejnou vyhláškou rozvěsit na každé radnici pod tablem s nadpisem "Informační portály, které nečtěte!" jsme si pro kontrarevoluci Listopadu '89 nemohli přát.

Paní Zuzano, tak za čtení nepřátelské propagandy, brzy na viděnou v té kotelně, jednu dvě zimy maximálně a pak společně zazpíváme na Václaváku z balkónu :-) Akorát jen netuším, jestli ta kontrarevoluce bude mít píseň na rtech od lidového barda Nohavici, Internacionálu nebo až "Zachovej nám hospodine císaře a naši zem". Aby jsme to s tou kontrarevolucí taky nepřehnali, na to je třeba dát si pozor.

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

Já sám v roce 1989 nevěděl, kdo to je Petr Uhl. Jenom matně jsem věděl, kdo je Havel, Magor a lidi okolo Plastiků a DG307, protože jsem pro "známý známých" něco "technického" dělal.
K překvapení mému i uživatelů, se to i přes brutální zacházení docela osvědčilo. A tak, když se to v podzemí následně rozkrákalo, musel jsem vyrobit ještě pět kopií, každá mírně modifikovaná, ale se stejným základem. Několikrát se to dokonce objevilo na fotkách i v několika filmových záznamech z vystoupení PPU, DG307 a pár dalších partiček, co si to navzájem půjčovaly. Nikdy jsem tu jejich "muziku" nebral moc vážně, protože šlo primárně o něco jiného a ta jakože muzika, ta byla jen záminka a krytí. Zúčastnil jsem se 2x, v podstatě jen proto, abych slyšel, jak se to chová "v provozu" a docela mi to stačilo. Nemám ani tušení, co se dělo třeba na Havlově chalupě či jinde, kde bylo větší srocení.
Uloženo je to, krom jiných důležitějších relikvií, v pražském muzeu bigbítu. Na panelu to má zpola otlučené označení "Samuel II." a co mám zprávy, tak to bylo ještě v roce 2015 plně funkční bez toho, aby na to někdo od roku 1978 hrábl. Pokud to někoho zajímá, tak dokumentaci má uloženu jeden ze "správců" Musea bigbeatu, Milan Broum.

Průměrný počet slepic: 3.2 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

dezinformace a informace ve věci vyhubení podstatné části lidstva. Pjakin mluví o ruském kontextu, stačí ale ruská jména v text doplnit jmény českých "představitelů", nic nesnadného, zvládne každý kdo má mozek. V Rusku je stejný systém-režim jako v Česku, Rakousku, Německu, Francii, JAR, Číně, USA, Kanadě...jen někde ten fašismus se protlačuje snáz a někde se víc lidé bouří.
Vím že mnozí nebudou sledovat, ale vyzval jste tak dávám možnost pochopit o co jde. S tím že většina - jak je zvykem - pochopí až pozdě, stejná většina se k fašistům už připojila a připojí, menšina bude vláčena pokutami, soudy, policií, armádami.
Jsem šťastný že většinu života jsem prožil v jiném, normálním, lidském režimu. Lituji mladé a mladší.

https://rutube.ru/video/e159ca838f2f018f5c6e70db5befe458/

Ano, už to sem někdo dal včera. proběhlo, jak jinak, bez zájmu. Známé : když zavírali antifašisty, mlčel jsem......když si přišli pro mě....nebylo nikoho kdo by mi pomohl.

Průměrný počet slepic: 4.5 (27 hlasů)
Trvalý odkaz

168 hodin už všichni soudruzi trousili pravdu, že každý, kdo se nenaočkuje, zrazuje naši demokracii a léky všech typů a množství, které neprošly přes emeryckou flaštičku jsou fujfuj.
Včetně isoprinosinu ivermektinu, vitamínu D, stopových prvků, blablabla.
Zachrání vás jenom šmakuláda! A z Ameriky k tomu! A je schválená, vy hajzli! A je, a je, a je!!!
Soudružkám fakt už chyběly jen ty červené knížečky v náprsní kapse blíž zapálenému a oddanému srdíčku.
Pochopitelně se zaplacenými příspěvky.

Průměrný počet slepic: 4.3 (50 hlasů)