Občanská válka

Autor
Štítky

A máme tu zase migrační téma. Celé to začalo v roce 2015 a za tři roky nedokázala nejvyspělejší světová entita pohnout s problémem ani o krok. EU je nejvyspělejší a nejbohatší kout planety, má všechno, co je možné za peníze koupit. A nakonec bude rozložena poměrně malým množstvím Arabů a Afričanů. 

Tihle přihozí nepřijíždějí na tancích s bojovnou písní na rtech. Nepřijíždějí ověšení zbraněmi na moderních lodích. Nemají žádný levný tovar, který by byl tak žádoucí, že by se na něm dalo ohromně vydělat. V kontextu s našimi platy nemají ani peníze. Nemají dokonce ani vzdělání, nabroušené mozky a nejsou ani pracovití. Když se na to člověk podívá reálně, těch migrantů je sice hodně, ale milion sem, milion tam, pořád to není žádné velké číslo. Skutečně velké číslo se z toho stane až s časem. Kapka ke kapce, rok za rokem... 

Ti migranti nemají nic. Ale přesto jezdí v našich lodích, mají naše záchranné vesty, mají ochránce mezi našimi právníky, našimi neziskovkami. Když si odmyslím pár pašeráků, vlastně všechno jim zajišťujeme my Evropané. a aby té absurdity nebylo dost, zároveň platíme Turecku, některým vládám v  Libyi a státům afrického Sahelu, aby s migrací bojovali za nás. Vlastně z našich kapes platíme nejen migraci, ale i boj proti ní. 

Je to v podstatě občanská válka. Některé části naší společnosti bojují proti jiné části naší společnosti a černoši a arabové jsou hlavní zbraň. A jako se zbraní je s nimi nakládáno. Jsou naloženi, přivezeni, využiti jako výbušné téma a pak... pak jsou předhozeni entropii. Statisíce lidí jsou nedohledatelní, zmizeli někde ve zmatku těch velkých měst. Živě si představuji, že když se takhle ztratili v Evropě desítky teroristů, určitě se stejně ztratily tisíce mladých děvčat a vůbec dětí.  Nebude trvat dlouho a každý evropan si bude moci koupit svojí otrokyni. V místech jako Marseile nebo Molenbeck či Malmo už to prý jde poměrně snadno. 

V Bruseli se právě schází minisummit. Přeloženo do češtiny -  Německo a Francie se na něčem dohodly a teď to přednesou kamarádům v dobrém i ve zlém a pak na tom velkém summitu to nařídí i ostatním.  Samozřejmě se k řešení nepřiblíží ani o píď. Jen to zase více rozklíží EU a naši nerozbornou jednotu evropských hodnot.  Migrace se zase využije jen jako beranidlo k prosazení moci. 

Jak je to dlouho, co se Evropa s chutí přidala k americkému válčení? Jugoslávie, Kosovo, Irák, Afghanistán, Libye? Víc než dvacet let. Dvacet let si Francouzi, Angličané, Němci i Italové hráli na vojáčky (hele oni jsou to ti stejní, co dělali Mnichovský diktát) rozstříleli dnešní nástupní prostory migrace, měli plné huby demokracie a míru, ale skutek utek. Jen ropa teče a diamanty se sypou. Všichni ti šmejdi rozesíračský si mysleli, že je to daleko, že ta válka sem nikdy nedojde a kdyby, tak máme zbraně a armády. 

Jenže se ukázalo, že nejsme zase tak daleko. Že se sem dá dojít i beze zbraně a máme tu velmi silnou, mocnou a dobře zaplacenou opozici, která funguje bez voleb, bez demokracie a je schopná dosahovat svých cílů. Navzdory státům, navzdory armádám. navzdory většině.  

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Tato migrace je organizována,úplně rozložit Evropu.
Jak je možné,že to schvalují takové osobnosti jako Merkelová,nebo Macron,kdo je řídí,kdo jim to poroučí,to nevidí,že likvidují svoje státy a navíc do toho nutí další státy.Tvrdě na to odpovědět,jsou to politici svých států a nutit k tomu další státy,je očividné zasahování,do suverenity dalších států EU.Když to zvážím,EU bylo založeno z vyššího principu mravního,ale skutečností je,ovládat tyto státy.Okamžitě vystoupit Z EU z NATO.Bohužel,náš zatracovaný zachránce ve druhé světové válce,přítel Rusko,ještě budeme prosit o pomoc.
Teď se ukáží velké mravní,charakterní osobnosti na naší politické scéně..

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

sialeny Nemec a uchylny Francuz pripravuju Mnichov2. Samozrejme nie je rok 1938 ale na Cechoch bude zalezat. Vela. Tu sa bude rozhodovat o smerovani Europy na desiatky rokov. Som zvedavy ako to dopadne.

Zatím bez slepic

In reply to by alien (neověřeno)

Trvalý odkaz

alien.
Podle mne asi nejste daleko od pravdy.
Proto to až násilné tlačení pro přijímání migrantů,prakticky beze zbraní obsadí naše území migranti,kteří dílo dokonají.
Jedno je jisté,že se tomu špatnému konci,nevyhnou ani přijímači,pomocníci migrantů.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Podle mého názoru, který zastávám už hodně dlouho, je cílem migrace rozbít strukturu národních států a nahradit ji islámem. Dalším cílem je zlikvidovat sociální a zdravotní systém běžný v Evropě a udělat z něj systém podobný asijskému. Tedy každý za své a někdo má zkrátka smůlu. Dalším cílem řízené imigrace je dovézt žoldáky do evropské armády, která bude konat na rozkazy vládců nadnárodního superstátu. Pak je cílem oživení genofondu, tj. upadajícího počtu spermií evropských mužů.A posledním cílem je sjednotit Evropu na bázi islámu - pěkně hloupý nápad.

Kdybych byl Erich von Däniken, přidal bych ještě jeden cíl. Bezdětní evropští vládci jsou dosazení mimozemšťané, kteří nás mají připravit na příchod mimozemšťanů nebo na přiznání, že mezi námi dávno žijí mimozemšťané nerozeznatelní od nás. Pak by veškeré nelogické úsilí Bruselu dávalo smysl. Ale to už moc spekuluji. :-)

Zatím bez slepic

Myslím,že je to trochu jinak.
Ani tak nejde o upadající počty spermii evropských mužů,ale páry lesbiček,páry homo,nemůžou mít děti,ten nárůst těchto dvojic rapidně roste.Takže,jiná šance není,než lesbičky znásilnit,dobrovolně žádná.
Vezměte to s úsměvem.
Ti mimozemšťané,to bude také zajímavé,víme kdo se o to snaží,opustit tuto zemi,boháči a nejhorší lumpy,takže i k nám se dostávají podobní.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Islám se s lesbičkami nemaže, ty zavírá do harémů a na jejich pocity kálí velbloudi. Jiné je to s homosexuály, ty muslimové shazují z vysokých míst. Jen nechápu, proč homosexuály a muslimské ekonomické imigranty obhajují stejní lidé, evropští sluníčkáři. Proč homosexuálům dováží jejich budoucí vrahy?

Zatím bez slepic

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Nehledal bych za motivací obhájců nic složitého. Prostě lidská blbost, snaha dostat se ke korytu v neziskovce a stádní instinkt.
Ti kreténi o následcích svých činů nepřemýšlejí.
Myslíte si, že Valachová, nebo vlastně ten, kdo ji řídí si někdy dělal těžkou hlavu z důsledků školní inkluze?
Důležité je, kolik jim to asi hodí.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Neohrožují nás migranti, ale neschopnost/zlý úmysl těch, co vládnou a týká se to převážně těch z Brusele. S našimi lotry by jsme si poradili ve volbách, ale na ÉK demokraticky nedošáhneme. Kdyby kterákoli vlády v Evropě prokázala tolik neschopnosti během náporu migrantů v roce 15, musela by pod tlakem voličů rychle od válu. Tihle ovšem né, i když nebyli schopni zajistit dodržování vlastních zákonů (vízová povinnost, ochrana hranic).

V současnosti je jakýkoli kompromis, co se týká přistěhovalecké politiky otázka principu:

Naserou li nám na hlavu nyní, budou nám na ní srát už furt.

Z tohoto pohledu mít na MZV nějaké Posche dost velké riziko.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Cíl je jasný. Likvidace této společnosti. Proto gender, LGBT, likvidace školství, neboli debilizace národů narození, likvidace, či deformace dějin, zahlcení informacemi o ničem, či naprosto nepotřebné a protichůdné informace a názory, kolonizace plevelnými rasami s krutým náboženstvím a nemocemi, satanismus. K tomu likvidace evropských sociálních jistot, jako je zdravotnictví a sociální sluzby. Ničí vše co jde všemi možnými způsoby najednou. Díky tomuto soustředěnému tlaku to poslední dobou zrychluje. Jako kdyby soutěžili o nejblbější nápad, zákon, či nařízení. Čím hůř, tím lépe. Akorát mám problém s tím, že nechápu kdo a proč. Ti co to vykonávají jsou slouhové, ale blbí nejsou. Musí vidět kam se to šine. Kdo má tu moc, proč a z čeho ta moc vychází, že je tak ovládá? A proč to oni dělají? Zrovna se mi nechce věřit na mimozemšťany a nebo původní rasu, žijící tisíce let. Tyhle teorie se mi zdají hodně ztřeštěné.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Lidi jsou jak ovce to nepotřebuje komentář .V kauflandu jsem nadávala na brambory ,že jsou pro prasata ne pro lidi .Honem mě dali drahé no stáli za hovno. Každý koukal já vůl a nikomu to nevadilo. Jsou líní a jen čumí.Tady v obci se dělá kanalizace a všichni nadávají bokem a čumí je to rozkradené a a zastavené majetkem obecním a zase jen čumí a kanalizace je v prdeli jen bude částečná.Tak je to i s politikou patří jim nakopat prdel jsou to volové a já sama to nevytrhnu.Klacek a mazat hlava ne hlava ovce jdou jak blbci a tak je to zevším

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and all. But think about if you added some great photos or video clips to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with images and videos, this blog could certainly be one of the best in its niche. Superb blog!
Fitflop Slippers http://www.fitflopssaleclearanceuk.com/fitflop-slippers-c6.html

Zatím bez slepic