Obecně o strategii, válce a útocích globálních sil neboli neomarxistů

Štítky
Zeman vs. Herman

Chcete-li pochopit současné české i světové události, musíte zapomenout na stará pravidla. Například na dělení na levici a pravici. Nyní bojují globální síly proti všem lidem a národům. Dovolil jsem si k tomu napsal pár poznámek.

Tento článek nebyl původně napsán pro zveřejnění. Jeho forma je proto otevřenější, než je obecně zvykem.

***

***

1. Globální síly vás chtějí vyhladit a zgenocidovat

Nejdříve širší úvod.

Snad už nikdo nepochybuje, že jsme ve válce: Globální síly a globální elita útočí na národní státy a na běžné lidi. To je hlavním jádrem události (nejen) poslední doby.

Posledních 20 let jsou události často dětsky černobílé. Postavíte-li se (zejména účinně) na stranu normálních lidí – spustí se proti vám obrovská kampaň a hysterie – ze strany lidí sloužících globálním silám. Tak jednoduchoučké to je.

Poznámka 1) Dříve to probíhalo také, jen se drželo dekórum. Neútočilo se přímo, vše se balilo do uvěřitelnějšího hávu. Dnes je to ovšem opravdu mentálně retardovaně jednoduché. Uděláte-li něco pro lidi, vybojujete něco pro ně, nebo alespoň jste normální – sklidíte útoky, pomluvy, cenzuru, policejní vyšetřování, soudní procesy.

Poznámka 2) Dnes neexistuje dnes žádná levice ani pravice. Rovněž pokus zařadit globální síly či neomarxisty na levici či pravici - je nesmysl. Do starých schématů to nepasuje, jen to zbytečně mate. Dnes existují především zastánci globální sil (tedy vlastizrádci) a zastánci běžných lidí a národů.

――

Pozor na jednu věc: Globální síly nemají žádné slitování! Chtějí vás skutečně vyhladit. Globální síly vás nenávidí do morku kostí tak obrovskou agresivitou a nenávistí, jakých je schopen snad jen ďábel sám.

Jestli si myslíte, že přeháním, tak přesně naopak. Ve skutečnosti je to ještě mnohem horší. Nenávist k běžným lidem přesahuje vaši fantazii, i vše co byste byli ochotní připustit.

Důvod tohoto úvodu je, abyste si uvědomili tu nejdůležitější věc: Žádný ústupek „abyste mohli v klidu žít“ vám nepomůže. Jakýkoli váš ústupek bude o rok nebo měsíc později brán jako nedostatečný, a bude se chtít ještě větší ústupek. A o chvíli později bude nedostatečný i ten. Bude se po vás chtít, abyste zradili nejenom sebe, ale i své blízké, své děti, svou zemi, své ideály – naprosto vše. Abyste pomáhali ničit a zabíjet sebe, své děti, své blízké, svou zemi. Upsali sebe a svou duši ďáblu. A i kdybyste to všechno udělali, stejně budete dál nenáviděni až do morku kostí, a budete likvidováni dále a dále.

Hle, píši vám to dopředu, abyste věděli, jaká hra se hraje. I mezi neomarxisty se hraje hra – kdo bude větší zrádce, zbabělec, ničitel své vlasti, lidí kolem, národa. Neomarxistů je nadbytek. Musejí mezi sebou tvrdě soupeřit, aby se zalíbili. Kdo bude aktivnější a efektivnější v likvidaci vlastního národa, lidí, sebe, dětí. Konkurence je veliká…

***

***

2. Globální síly se snaží ovládnout instituce a rozhodující posty

Uvědomte si, že aktuálně nejdůležitější událostí je snaha neomarxistů ovládnout rozhodující posty a instituce, které ještě neovládají. Je to mnohem důležitější dění než nějaký koronavirus.

――


Všímáte si, že se „demokraticky“ děje plno věcí, které většina nechce? Ve skutečnosti jde tedy o diktaturu lakovanou narůžovo jako demokracii.

a) Většina lidí nechce milióny imigrantů v Evropě. Nechce právo šaríjá. Nechce vraždy, napadení, znásilňování od islámu. Nechce no-go zóny. Nechce hájení islámu ani ustupování islámu. A přesto se děje.

b) Většina lidí nechce LGBT propagandu. Nechce „pyšné pochody“. A také nechce toto povinně dotovat.

c) Většina lidí nechce ekoteroristické šílenosti. Najděte si ve svém vyúčtování za energie, kolik platíte fotovoltaickým baronům! Budete se divit! Chtěli jste to „demokraticky“? Rovněž většina lidí nechce biopaliva z řepky ničící motory aut i navíc vysávající půdu.

d) Většina lidí nechce povinně platit televizní a rozhlasové poplatky. Najmě za Českou televizi, která štve a pracuje proti lidem, proti národu, proti České republice. Kdo z vás si to přeje?

A tak dále.

――

Vůle 90 % lidí je nevyslyšena. Trik je v tom, že rozhodují instituce. Ty jsou z většiny obsazené globálními silami (neomarxisty). Oni vědí, že když budou mít rozhodující posty, vy nezmůžete naprosto nic. Ne dříve, dokud nebude neomarxistům horká půda pod nohama, a dokud se nebudou bát chodit po ulici. Slušní a zdvořilí lidé jsou zárukou, že jsou neslušní neomarxisté v bezpečí.

Nastoupí-li na nějaký důležitý post někdo, kdo opravdu pracuje užitečně pro lidi či stát – spustí se hurónský řev: v médiích, od aktivistů, z univerzit, od umělců a jiných. Nálepkuje se, pomlouvá se. Hrozí, že by ta instituce sloužila lidem – namísto služby globálním silám a proti lidem.

Protiútoky globálních sil můžete sledovat v útocích na Donalda Trumpa, Miloše Zemana, Hanu Lipovskou v Radě České televize, na Stanislava Křečka jako ombudsmana, Martina Konvičku, Tomia Okamuru, Tommyho Robinsona… Nebo ve všudypřítomné cenzuře. V bobtnajícím trestním zákoníku a neustálého obviňování z (předsudečné) nenávisti.

***
***

3. Globální síly strategicky nutí nálepkováním k úchylnému a pokřivenému milování či nenávisti

Globální síly vytvářejí silný tlak, aby vás donutili neustále vyjadřovat a dokazovat činy, že:

a) Milujete nade všechno: Homosexuály, pedofily, islám, korán, Západ, Židy, Izrael, Němce, Evropskou unii, černochy, vraždící imigranty…

b) Nenávidíte do morku kostí nesmiřitelně: Bělochy, muže, heterosexuály, rodinu, Rusko a Rusy, Čínu a Číňany, křesťanství, Čechy a Českou republiku, vlastence…

Jakkoli velká vyjádřená „láska“ či „nenávist“ je málo. Pasivita se netrpí! Budete vyzýváni, abyste přidali na intenzitě. Abyste svou lásku dokázali (třeba velkým finančním obnosem na konto homosexualistické organizace, nebo prohlášením ve hlavním čase médií). Abyste svou nenávist rovněž dokázali (třeba popliváním obětí Rudé armády, kteří zachránili Čechům životy). Samozřejmě se musíte zřeknout všech, co odmítají povinně milovat či nenávidět.

Nehrajte tuto hru. Je to jen vaše zotročení.

Já jsem si tuto hru uvědomil kolem roku 2000. Do té doby jste mohli vcelku svobodně chválit i kritizovat Židy. Říkat třeba vtipy na jejich účet. Ostatně židovské vtipy si vyprávějí i Židé mezi sebou. Avšak od roku 2000 se něco začalo dít. Jakákoli negativní poznámka na jejich adresu začala být vyšetřována policií a soudy. Od roku 2000 musíte POVINNĚ MILOVAT ŽIDY. Zdůrazňuji POVINNĚ, je vám to nařízeno úředně a institucionálně. Nemůžete mít třeba neutrální vztah k Židům, to by bylo trestné. Musíte POVINNĚ – ať se vám to líbí nebo ne – POVINNĚ MILOVAT ŽIDY. Uvědomte si tu zvrácenost! Máte povinně nařízeno milování někoho. Je to nesvoboda, a tím to začalo.

Od té doby počet povinných subjektů, které musíte milovat více než vlastní děti a vlastní rodinu, silně rozkošatěl. Už nestačí povinnost milovat Źidy víc než vaše blízké a vaše děti. Počet subjektů určený POVINNĚ K MILOVÁNÍ je nyní dosti rozáhlý. Neúplný výčet je výše v bodě ad a).

Rovněž je POVINNĚ nařízeno NENÁVIDĚT, zejména Rusy a Rusko. Rozumíte? POVINNĚ! To je jako z Orwellovy knihy o chvílích povinné nenávisti.

――

Nyní síň hanby. Velký pokrok v tomto učinili tito dva lidé:

a) Tehdejší ministr vnitra Milan Chovanec (ČSSD): Založil od 1. ledna 2017 „Centrum boje a terorismu proti hybridním hrozbám“, tehdy tým cca 20 lidí, proti „dezinformacím z Ruska“. Mezi lidmi se o této skupině mluví jako o „Ministerstvu pravdy“ – podle podobné instituce z příběhu známé knihy George Orwella. Tím začalo policejní a soudní vyšetřování lidí za názor. Tak skončila svoboda slova v České republice úplně.

b) Současný ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD): Vymyslel a nechal schválit 29. dubna 2019 termín „předsudečná nenávist“. Nyní musíte dokazovat policii a soudu, že POVINNĚ MILUJETE výše zmíněné subjekty NAŘÍZENÉ POVINNĚ K MILOVÁNÍ státem a vládou.

***

***

4. Čučkaři konstantně pracující proti Čechům a České republice

Česká kontrarozvědka BIS kontroluje, zda Češi správně povinně milují a nenávidí.

BIS každoročně vydává pohádky Hanse Christiana Andersena, ehm chtěl jsem napsat výroční zprávy o útocích cizích agentů v České republice. Ty jsou samozřejmě naprosto mimoňovité a kompletně vylhané a vycucané z prstu.

Celá Evropa zažívá rostoucí počet kriminálních činů – vražd, znásilnění, teroristických útoků, napadení, atd. – ze strany imigrantů a muslimů. První vlaštovky se objevují i v Čechách. BIS ovšem žádné takové nebezpečí vůbec neregistruje, což znamená její totální selhání. Proto je Miloš Zeman nazval v prosinci 2018 příznačně „čučkaři“. Zároveň Miloš Zeman už několik let odmítá dát medaili jejímu řediteli Michalu Koudelkovi. Ten se přitom tak moc moc snaží zavděčit globálním silám! Musí si holt počkat na příštího neomarxistického prezidenta České republiky, pak Michal Koudelka dostane medaili hned prvním rokem.

BIS v čele s Michalem Koudelkou dodává střelný prach a náboje do protiruské nenávisti.

Soudě podle výročních zpráv BIS: Celé Rusko nedělá nic jiného než operuje na českém území. Dále drtivá většina Čechů jsou buď proruští agenti, případně šíří vědomě či nevědomě proruské dezinformace.

――

Miloš Zeman nedávno udělal majstrštyk, který se mu opravdu povedl: Zadal BIS dodat seznam ruských agentů. Fakticky se jedná o výzvu, ať BIS své pohádky a hysterie podloží nějakými fakty a důkazy. Na to má prezident České republiky z Ústavy právo, a lze jenom tleskat, že to Miloš Zeman udělal.

Poznámka) Od kdy tajné služby spolupracují s médii? Únik informací z BIS o úkolu a diskuse o něm s novináři je větší problém než úkol sám. Naše BISka je zcela největším zahraničním agentem v tomto státě vůbec.

Tato Zemanova aktivita pomůže všem lidem.

Otevírám si brambůrky a kolu, a jdu tento zápas Miloše Zemana s BISkou sledovat. Doporučuji vám to také.

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.3 (106 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

§ 8, odst. 3 zák.č. 153/1994 Sb. : "Zpr. služby předávají státním orgánům ... informace o zjištěních, která náleží do oboru jejich působnosti; to neplatí, jestliže by poskytnutí ohrozilo důležitý zájem sledovaný příslušnou zpravodajskou službou".

Průměrný počet slepic: 1 (18 hlasů)

že o uložených úkolech, ať již splněných, resp. splnitelných, či nikoli, má psát I-děs a spol? Uvolnění takové informace je minimálně na vyhození, ne-li rovnou na deset, patnáct let ve trojce za ohrožení důležitého zájmu sledovaného příslušnou zpravodajskou službou?

Průměrný počet slepic: 4.8 (35 hlasů)

Ad .00:38
"V praxi to znamená, že kontrarozvědka musí v první řadě chránit své zdroje, tedy informátory. Nesmí být ohrožena činnost služby jako takové“.

Průměrný počet slepic: 1 (10 hlasů)

chránit své informátory.
Proto zvedne hlavní tajnoslužební píčus telefon a zavolá do Í-děsu, jaký úkol mu Zeman uložil. S dodatkem, že vzkazuje Frantovi Vopršálků, ať se určo nebojí, že ho Bimbovi nepráskne.
Děkuji za vysvětlení. Už to začínám chápat.

Průměrný počet slepic: 4.7 (40 hlasů)

Michael Koudelka není kompetentní pro žízení BISu. Byl tam dosazen ČSSD, a udržel se tam jako agent USA. Prostě vyhovuje zájmům USA, a ti ho tam pomohli udržet.

Michael Koudelka nepotřebuje ani mozek ani schopnosti, protože si pro noty jezdí do USA. Problém nastává, když musí nebo chce reagovat rychleji, než USA stačí udělat poradu a poslat instrukce - pak se Michael Koudelka projeví ve své nahotě.

Mimochodem, BIS protizákonně vydává posledních několik let každoroční Výroční zprávy - to nemá oporu v žádném zákoně. Tato protizákonná aktivita BISu je jen součástí neomarxistické kampaně, kdy je třeba manipulovat občany, že za každým keřem číhá Rus nebo Číňan, a v České republice je 80 miliónů českých extrémistických a nacistických občanů.

Průměrný počet slepic: 4.6 (33 hlasů)

Žádný z §§ zákona o BIS ani zákona o ZS nezmocňuje a neopravňuje zpravodajské služby jakkoli o své činnosti informovat veřejnost.
Proto se také BIS pečlivě vyhýbá sdělení, na základě čeho vydává své "výroční zprávy". A nikdo z "demokratických" politiků a presstitutů se jí na to za 25 let jejich vydávání nezeptal. Což je zajímavé, protože jinak mají "demokraté" zákonnosti plné mordy.

Průměrný počet slepic: 4.6 (19 hlasů)

Tajná služba, která odmítne splnit příkaz prezidenta - to je začátek puče a státního převratu. V tom případě náš stát končí, Ústava a zákony přestává platit, končí vláda a demokracie, a nastává "Protektorát tajných sil Čechy a Morava".

O tom, že BIS stojí za exkrement, sdělil Michael Koudelka a USA světu tím, že ředitele BISu USA vyznamenala, a ředitele jako ťululum tu medaili přijal. Přitom to bylo sdělení USA celému světu, že řčeská kontrarozvědka BIS je pro srandu králíkům. Zahraniční státy se mají české kontrarozvědky obávat a mít před ní strach a respekt, ne jí dávat medaile a dělat si z ní šprťouchlata tímto způsobem.

Průměrný počet slepic: 4.8 (53 hlasů)
Trvalý odkaz

křížkem po funuse, protože bitva s nadnárodním kapitálem je prohraná od okamžiku, kdy ten hňup Dienstbier přestřihl první drát na železné oponě.
V momentě, kdy jsme je sem pustili, jsme prohráli, resp. doslova prosrali budoucnost našich dětí.
Zbývá nám jediná zbraň, kterou nikdy nepoužijeme. Vytáhnout ze zásuvky "štekr". Štekr je zástrčka elektrického spotřebiče. V momentě, kdy nadnárodním společnostem sebereme přístup k jejim virtuálním prachům, budou v prdeli. V té opravdové.
K tomu ale nikdy nedojde. Pokud bychom to zkusili, naženou sem armády celého světa pod jakoukoli záminkou. Podívejte se na Jugošku zdemontovanou na prvočinitele, která chtěla jít třetí cestou. Podívejte se na Ukraruinu, v níž se nebyli schopni dohodnout staří proruští vlčáci s mladými, kteří cílili na půjčky a granty z EU.
Ano, chtějí z nás vymlátit všecko minulé, co by nás mohlo zdržovat od otrocké práce a zběsilého zadlužování se. Proto NE tradiční rodina, proto NE folklór, proto NE pouto s lokalitou, v níž žijeme.
Proto euroauto, eurobarák, euroemise, europůjčka, eurožrádlo, eurosračka, eurohovno, eurovšecko. Aby nás ani nenapadlo, že nám někdo bere něco, na co NEMÁ nárok.

Průměrný počet slepic: 4.8 (68 hlasů)

nejdůležitější:
EUROVZDĚLÁNÍ.
proto ty Erasmy, neziskovky, inkluze, školy hrou, hry školou, a miliony dalších 3,14-čovin, které mají za úkol jedinou věc - totální degradaci (nejen) školního vzdělání všech stupňů v širokých vrstvách společnosti.
Vzorovou ukázkou nám budiž souška pirátka, která neumí spočítat bez elektrické nápovědy 15 metrů čtverečních.

Průměrný počet slepic: 4.8 (48 hlasů)

Mýlíte se, Targusi, jste příliš optimistický.

Já chápu sametovou revoluci 1989 jako podvod, kdy jsme se chovali jako naivní kuřátka věřící, že vlci a supi to s námi myslí dobře. Tohle poučení jsme potřebovali a potřebujeme jako sůl, že jediná pomoc a jediná máma je na konci našeho vlastního ramene. Všichni ostatní kolem sledují své zájmy, které se často s českými kříží.

Potřebujeme se dostat do srabu, aby to pochopila kritická část lidí. Nepřítel kontroval manipulací mladé nezkušené generace, přeměnou internetu a médií na Goebbelsovu propagandu, a ekoterorismem, a přípravou na zahájením občanské války v Evropě způsobenou muslimy, aktivisty a imigranty.

Buďto Češi pochopí včas, nebo zaniknou jako národ navždy. Češi byli v posledních staletích vždy krmelcem Západu, teď chtějí ale nejen peníze a otroctví, ale prodat i duše. Je jen otázkou, co přijde dříve.

EU nikdy nesloužila pro rozvoj Evropy. Byla od prvního okamžiku založena jako kolonizační jednotka mající srazit Evropu na kolena. A to plní do puntíku. Má před sebou posledních několik let. Po sobě zanechá strašnou a příšernou spoušť. Snaží se v Evropě ještě zničit, co se zničit dá. Především zadlužit EU státy na maximum, zlikvidovat evropský průmysl výrobou debilů (s univerzitními tituly) a zkrachováním pomocí ekoteroristických ideologií, které znemožní cokoli rozumně produktovat či vyrábět. Stejně jako dotacemi, které znevýhodní cokoli užitečného, a Evropa tak před krachem bude vyrábět jen nepotřebnosti typu "kontrolory hygieny telefonů" a "odborníky na sexuální identitu osmi tisíc pohlaví".

Průměrný počet slepic: 4.7 (47 hlasů)

In reply to by Miloslav Ponkrác (neověřeno)

Trvalý odkaz

Mně to připadá nereálně optimistické.

Možná ještě tak: ... aby někdo, kdo to pochopil, přeprogramoval kritickou část lidí.
Jenže to taky nejde, protože víme, že když se o to v minulosti někdo pokusil, skončil dřív než začal.
A paradoxně za frenetického potlesku těch, kterým chtěl pomoct.

Průměrný počet slepic: 4.7 (16 hlasů)

Nikdo netvrdí, že to musí pochopit dobrovolně. Přeženu pro pochopení: Lidé v politickém dlouholetém vězení, finančně zlikvidované za "nenávist", nebo se zavražděnými dětmi muslimy, nebo beznadějně zotročeny chudobou dívající se podvýživu svých dětí - se k chápání reality nepropracovali čtením filozofických spisů a meditacemi nad Aristotelem ani akademickými disputacemi.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

rovná se totální degradace vzdělání. Říkal mi kamarád že jeho pětkaři mají v distančním vyučování samé jedničky.

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

Nic není náhodou, do migrace, genderu a milionu pohlaví, tedy po nastartování debilizace národa přišel tento virus právě včas, aby uspíšil devastaci všeho, s čím se zaprodanci a moderně vychovaní vzdělanci tak dlouho patlají. Je třeba urychlit devastaci za houfného souhlasu zdecimovaných lidí.
Vžpomínám na výrok krvavé Madly o tom, že půl milionu mrtvých dětí v Iráku stálo za to!
Proto koroňák, proto ten marketing okolo, proto ta udivující koordinace mezi státy, které se jinak nemusí. Hrozba smrtí je nadevše. Pak jdou všechny hodnoty stranou.
Jedou pořád stejně, lidé pro ně nemají žádnou lidskou hodnotu.

Průměrný počet slepic: 4.4 (18 hlasů)

Média vám určí, čím. Čím víc toho bude, čím víc virtuálních hrozeb, tom míň si budete všímat hrozeb skutečných. 😎

Průměrný počet slepic: 5 (9 hlasů)

Bingo! Zásah!

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

totálně mimo. Hlavní cíl účasti je družit se. Asi jste neviděl fotky,kdy na chodbě koleje je dlouhý stůl,kolem rozesmátí studenti ,pivo, případně jiné lihoviny. A jsou další studentské programy, díky kterým se lze snadno dostat do světa. Jen to leze rodičům trochu do peněz.

Průměrný počet slepic: 4.2 (14 hlasů)

potomkyň.
Pobyla tam týden a přijela domů se slovy, že to je PRO NI ztráta času.
Podotýkám, že ta mladá paní se poněkud vymyká většinovým stereotypům. Tedy poněkud úplně ganc.
Neboli má hotovou školu, sama se dál neformálně vzdělává, má manžela i s potřebným papírem, má dvě bílé děti, které si sama porodila, má kde bydlet, nemá žádné půjčky a hypošky.

Průměrný počet slepic: 4.7 (17 hlasů)

Co pak by se stalo ?

Po pařbách v rámci kampaně Erasmus měl můj známý pravidelně poblitý vstup do baráku.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

děti méně bílé, vymykala by se běžným stereotypům o něco méně.

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)
Trvalý odkaz

Obecně souhlas, je to tak. Pozor ale na drobné věcné chyby.

Nevím, zda se Vrchní čučkař těší na nějakou medaili od prezidenta, ale určitě by rád byl generálem, což mu starý ještěr škodolibě odpírá (nejupřímnější smích je smích škodolibý).

V kapitole druhé:
2. Globální síly se snaží ovládnout instituce a rozhodující posty
se hodně operuje s termínem většina. Zejména v bodě:
a) Většina lidí nechce milióny imigrantů v Evropě.
mi to moc nesedí.
Chápu sice, že je autorem nejspíš míněna "Většina lidí v ČR", ale původní formulace..... no nevím nevím…
Kdyby se možná sečetly ty miliony migrantů, kteří do Evropy chtějí, třeba by nás přečíslili a stali se oni tou většinou.
P.S.: Berte to jen jako moje slovní cvičení, jinak s vámi spíše (hodně) souhlasím.

Průměrný počet slepic: 4.5 (22 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ty milióny imigrantů nás chtějí přečíslit. Ale nestojí o další milióny imigrantů. Oni stojí a přišli sem s tím, že obsadí prostor, ale nestojí o další konkurenci.

Imigranti nejsou jednolitá skupina, a nemají názor, že jakýkoli další nedomorodec je jejich přítel a vítaná osoba.

Kromě toho pastva a otrocké služby a peníze poskytované hloupými bílými Evropany nejsou nekonečné.

Průměrný počet slepic: 4.7 (21 hlas)

http://www.novarepublika.cz/2020/12/kdyz-zapadni-lhari-krici-umlcte-lha…
Co čeká autory a diskutující na neoficiálních webech nevím, nechci raději domýšlet.
V každém případě doufám : co můžou vzít pomalu osmdestiletému dědkovi? (Rozum ale říká : můžou, hodně!,
takže se pomalu, ale jistě, budu klidit.)

Průměrný počet slepic: 4.3 (18 hlasů)

Pokud nás chtějí přečíslit a pokud je sem vozí vládnoucí třída...tak jak se s tím shodují teze (zaznívají i zde), že vládnoucí třída chce lidstvo zdecimovat, chce mít na světě jen jednu miliardu lidí ?

Fiat peněz lze vyrobit mnoho, určitě ne nekonečně (nekonečného není na světě nic), ale pokud budou chtít a moct , tak není zde problém.

Budete mašírovat proti Rusku či Iránu a nadávat při tom na neomarxisty a imigranty, toť asi tak vše. Tedy pokud nás, coby vždy nespolehlivý antiválečný a pacifistický živel již dopředu nenechají zničit. Ale ne neomrakxisti, ani ne imigranti, na to vem jed. Někdo nám docela blízký, de facto naši bohové.

Průměrný počet slepic: 4.5 (6 hlasů)

In reply to by Godot (neověřeno)

Trvalý odkaz

Vytváří se snadno, rychle a levně - zastrašením a/nebo donucením k rezignaci.
Navozením přiměřeně špatných životních podmínek pro většinu populace, troškou teroru, znemožněním útěku za lepším (třeba prostřednictvím válek v celém vzálenostně a kulturně přijatelném sousedství), rozesráním komunity - a máte splněno během půlky jedné generace.

Přesně to se "globálu" podařilo v Evropě na jedničku s hvězdičkou. Stačí se podívat na volební účasti napříč Evropou; když tu a tam dosáhne 60%, "analytici" o tom píší v superlativech, protože většinou se pohybuje do 40%.

Průměrný počet slepic: 4.4 (17 hlasů)

Porad mají lidé o co přijít. Mají co jíst, mají kde bydlet, mají práci, mají hypotéky a exekuce. Státní moc je drží u krku. Oni se bojí se nejistoty. Domnívají se že by změna, kterou způsobí zvolením progresivnějších politiků, mohla ubrat na jejich pohodlíčku. Jinými slovy, že by mohlo být i hůř. Nevidí to, že se vývoj může, přes počáteční potíže, skutečně pohybovat k lepšímu. Myslím si, že z toho pramení nízká účast. No oni ji ti Novoněmci a u nás novočeši brzy zvednou. Budeme se divit, co za změny přinesou noví poslanci vybraní těmito tvory

Průměrný počet slepic: 5 (6 hlasů)
Trvalý odkaz

Jéé, to je dobrý... Sice ohraný bez návrhů jak z teho ven. Ale tleskám.

No a eště teda mám otázku, co to znamená neomarxista?
Že proč z teho vybírají Zemana jako čínskou hůlkou nudlu z vařící polívky. Bych teda nerad někomu bral iluze, že zas mu za ně nabídnu jen podíly na neprodejné půdě, podíly na neprodejném rozpočtu a přímé rozhodování věcnými potřebami, ale esli mě paměť neklame, tak zrovna von byl u teho, hdyž se lakovaly LTO, naše bankocetlové ůstavy šly za bačku do dražby, gdyž se vymejšlelo léno pro exekutory a vůbec byl u všeho o čem se píše v článku.
Šmarjá, pardon, šáhl sem na boha blboňů. Už to vidím, to zas bude facek jako potlesku u Prodané nevěsty v Národním divadle. Muheeeee

Průměrný počet slepic: 3.3 (29 hlasů)

In reply to by Sasin (neověřeno)

Trvalý odkaz

Návrhů, jak z toho ven, může být mnoho. Některé snesou pohled nepřítele (zatím), jiné je lépe plánovat v skrytu (už dnes). Tak jak to dělají oni už odpradávna. Protože nic není účinnějšího, než moment překvapení. Naštěstí máme z čeho čerpat, protože víme dost o tom, k čemu byl dobrý underground.

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)

In reply to by Sasin (neověřeno)

Trvalý odkaz

Starý dobrý marxismus (a příbuzné odnože), stejně jako nový neomarxismus - je produkt Západu. Ani jedno z toho nevzniklo spontánně zdola, ale je produktem globální elity, ačkoli ta se snaží vyvolat lživý dojem, že jde o "hnutí lidí" či "hnutí mladých". Kdyby někdo pochyboval, může si třeba zjistit, v jakém jazyce jsou názvy kultovních knih "Das Kapital" a "Manifest der Kommunistischen Partei". Nebo jaké národnosti a etnika byli Marx a Engels. Nebo jaký stát používal měnu, ve které dostal Lenin 20 miliónů marek na provedení barevné revoluce (známé jako VŘSR) v Rusku. A mnoho dalšího.

Marxismus byl víceméně o nesmiřitelném boji tříd. Neomarxismus je o nesmiřitelném boji kultur. Globální elity změnily způsob rozeštvávání na méně zprofanovaný. Když někde uvidíte hodně propagované přídavné jméno "kulturní", z 99 % se jedná o skrývaný neomarxismus. Cílem je zničit vše, co definuje kořeny člověka - jeho jazyk, kulturu, zvyky, náboženství.

V "multi-kulti" ptákovině vždy projevem svých kořenů a kultury někoho urážíte, a tak je to potřeba ve vás zadusit - jste buď nenávistník, nebo urážeč, a je třeba být "tolerantní". Ve výsledku se z vás stane vykořeněný psychouš, který se bojí projevit - a bojí se přihlásit ke své zemi, vlasti, národu, kultuře, jazyce. Jediné, co není trestáno je sebekritika, jak ste špatní; kritika, jak špatní jsou Češi; jak špatní jsou vlastenci; jak špatní jsou běloši; jak špatné je křesťanství; jak špatný je český jazyk. Hodiny nenávisti k sobě se vysoce oceňují, a mediální celebrity je dávají za příklad.

Takový příklad je ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD), který po znásilnění 16leté dívky u Lukavce africkým migrantem začal úkolovat policii, aby chytala kritiky tohoto činu. Trauma a utrpení 16leté holky je mu víceméně u zadele. Na potlačování kritik a kriminality muslimů, migrantů a cizích kultur Jan Hamáček vymyslel termín "předsudečná nenávist", aby mohl Čechům účinněji zavřít huby, když je migranty zabíjí, znásilňují, přepadají, okrádají, atd. A to je pěkně prosím chování ministra vnitra, tedy ministerstva, které se má starat o bezpečnost Čechů.

Starý marxismus bylo možné nazvat "třídní marxismus". Neomarxismus se dá nazvat, a často nazývá "kulturní marxismus".

Průměrný počet slepic: 4.5 (34 hlasů)

Náš současný přítel nejvěrnější a vzor:
https://www.zerohedge.com/political/fk-thanksgiving-antifa-topples-stat…
Vandalové se zaměřili na sochy prezidenta Williama McKinleye v Chicagu, památník veteránů v Portlandu, sochu Abrahama Lincolna ve městě Spokane ve státě Washington a dvě sochy v Minneapolisu: jedna z George Washingtona a další oslavující průkopníci.

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)

Takže kaizr Vilda byl také neomarxistou ? "...Nebo jaký stát používal měnu, ve které dostal Lenin 20 miliónů marek na provedení barevné revoluce.."
Přeceňujete tu roli těchto peněz, pakliže vůbec byla významnou. Revoluční situaci vytvořila válka, tu asi spíše rozpoutali zbrojaři a vládnoucí vrstvy , že by byli neomarxisty?
Četl jste Reeda ? No vidíte, a já četl i knihy věnující se Parvusovi a těm zlatým markám ...

Vilda měl (a v tom se nelišil třeba od Japonců nebo Britů atd., každý prostředek k tomu jak vyhrát je dobrý) samozřejmě plány na oslabení protivníka vnitřní zradou nejen ve vztahu k Rusku.
„Němci měli pro všechny nepřátelské země - Francii, Velkou Británii , Itálii a Rusko – již dlouho vypracovány plány pro vnitřní zradu. Všechny tyto plány si byly navzájem podobné. Zaprvé to byly neshody s podporou silně levicových stran, dále pacifistické články psané podplacenými defétisty nebo inspirované přímo Německem, a nakonec navázání dobrého vztahu s prominentní politickou osobností, která by posléze převzala vládu nepřátelského státu a vyjednávala by o míru.“
/pro Velkou Britanii vybrali Němci Ira sira Rogera Casementa, pro Francii Josefa Caillauxe a pro Rusko Lenina/
(R. M. Watt)
Mimochodem - Rosenberg (jeho NSDAP agentura de facto s pravomocemi ministerstva zahraničí ) postupoval obdobně, např. i směrem k Henleinovi, to snad židé nebyli, ne ? Nebo byl snad Rosenberg neomarxistou - když podporoval a využíval pátých kolon takřka po celé Evropě ? /viz např. " Hitler over Europe/

Ale chcete -li razit teze, že VŘSR byla židovským spiknutím, proč ne ? Fantazii se meze nekladou. Navíc je to tak přitažlivé - obvinit opět ze všeho zlého židy....co tak se i zmocnit, po nějaké té změně režimu, i jejich majetku, že ?
Jen pozor na antisemitismus, ten se tresce.

Nálepkovat (cejchovat ) umíte, skorem jak velkotovárna na cejchy, .....a co dál ? To je vše ?
Hamáček prohlásil, že to znásilnění je mu u zadele ?
Kdy a kde ?
Víte, pokud někdo nechce, aby se trestný čin nestal spouštěčem pogromů, tak asi nemůže postupovat hystericky a vyvodit z kriminálního činu obdobné závěry, které snažili se vyvodit jisté kruhy např. v kauze " Polná".
Vy máte pocit že u nás migranti zabíjí, přepadají a okrádají Čechy a že vláda ňekoná a jen zavírá Čechům huby ? A jde jen o pocit, nebo o reflexi skutečnosti ?
Co s tím hodláte udělat ?

Průměrný počet slepic: 1.3 (16 hlasů)

Pokud je vaším hlavním argumentem, že kdyby měl protivník pravdu, tak se na něho vztahuje trestní zákoník - tak to jste NESMÍRNĚ PŘESVĚDČIVÝ.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

podvratnými akcemi se Němcům velice povedlo. Nejvíce tím, že vytvořili na dobytém území řadu nových států, jejichž hranice byli hranicemi, které nalinkovali Němci a které nerespektovali žádné etnické hranice. Tak se stalo, že mnoho etnických Rusů, Ukrajinců, Bělorusů a Litevců zůstalo na území nově vzniklých států. Bylo to Finsko, které za carského Ruska existovalo jako samostatná administrativní jednotka, které ovšem nikdy před tím neexistovalo. Bylo to Estonsko, které nikdy jako stát neexistovalo. Bylo to Lotyšsko, které také nikdy jako stát neexistovalo. Jedinou výjimkou byla Gruzie, kterou jako loutkový stát založili Britové na území, které vojensky obsadili. Gruzie je zajímavá, protože jako stát existovala jen 20 dní.
Německo nikdy nestíhalo ani nevydalo válečné zločince z řad Estonců, Lotyšů, Litevců nebo Ukrajinců, kterým se podařilo utéci před frontou. A využili je po pádu Sovětského svazu k nastolení a udržení otevřeně protiruského režimu v těchto zemích. Nemyslím si, že to je přání většiny etnických Estonců, Lotyšů, Litevců nebo Ukrajinců. Proto jich tolik utíká na Západ, protože se jim nechce žít v šovinistických zemích, kde jsou někteří lidé nenáviděni jen z toho důvodu, že doma mluví jiným jazykem, než jejich sousedi.
Bolševická revoluce nebyla jen revolucí dělníků proti kapitalistům, ale i nerusů proti Rusům. Proto, zejména v prvních letech, byli v řadách nových elit etničtí Rusové zastoupeni naprosto podproporčně. Stačí si projít jména předních bolševiků, ať již ve vedení bolševické strany, ve vedení státu či ve sdělovacích prostředcích - Rusů v nich bylo jako šafránu. Nyní je snaha vidět v každém Rusovi bolševika, ale to je od pravdy velmi daleko. Prvním etnickým Rusem na pozici vůdce byl až Gorbačov.

Průměrný počet slepic: 4.9 (10 hlasů)

vedení sovětských státních institucí. Byla v nich většina cizinců a židů. Pouze armáda měla malý podíl cizinců a nebyl v ní ani jeden žid.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

V rámci objektivity je třeba připomenout, že vrchním lobbistou žido-zednářských struktur a zájmů v ČR je Miloš Zeman sám.

Průměrný počet slepic: 3.7 (24 hlasů)

Kdyby tomu tak bylo, nemusel by Miloš Zeman neustále snášet ty tisíce útoků ze všech možných stran. Byl by naopak propagován, vyzdvihován, všude chválen. A pokud by snad byl důvod ke kritice Miloše Zemana v nějaké věci - média by svorně jako jeden muž mlčela, a tuto stránku nepřipomínala, a všemožně zakrývala.

Průměrný počet slepic: 4.2 (27 hlasů)

Některé věci jsou naoko, Miloslave. A některé jiné věci nejsou v rozporu, i když se to může na první pohled zdát. Ani Trump není veleben, ač je vůči Izraeli v podobném přátelském poměru jako Zeman.

Průměrný počet slepic: 3.4 (17 hlasů)

Kdyby tomu tak bylo, nemusel by Miloš Zeman neustále snášet ty tisíce útoků ze všech možných stran. Byl by naopak propagován, vyzdvihován, všude chválen. A pokud by snad byl důvod ke kritice Miloše Zemana v nějaké věci - média by svorně jako jeden muž mlčela, a tuto stránku nepřipomínala, a všemožně zakrývala.

Tohle je trefa do černého!

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)

Zeman je až fanatický sionista a až patologicky nenávidí muslimy a BV křesťany (možná i africké).
Ale jestli má pozitivní vztah k židům jako takovým, to netuším.
Ony totiž judaismus a sionismus NEJSOU ani náhodou totéž.

Průměrný počet slepic: 4.1 (18 hlasů)

Jinak si dáváte dobrovolně klapky na oči.

Znalec židovských reálií do hloubky nejsem, ale o jejich dělení na dvě základní skupiny samozřejmě nepochybuji. To je všeobecně známo. Ostatně, tak trochu to vyplývá z historických faktů. Jedna část Židů Byla za války nasměrována do koncentračních táborů, zatímco druhá část posílala Hitlerovi peníze, aby mohl holocaust financovat.

Průměrný počet slepic: 4.4 (14 hlasů)

Já jsem pouze upřesnil, co je zač.

Trefa. PROTO je třeba mít stále na mysli, že judaismus a sionismus NEJSOU totéž.

Průměrný počet slepic: 4 (6 hlasů)

On Zeman někdy řekl že muslimy nenávidí? A ostatní věci?
Nenávidíte náhodou někoho spíš vy?

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

Mnohokrát.
Dvakrát z toho byla i mezinárodní ostuda.

Průměrný počet slepic: 1.5 (4 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Co řekl a kdy to řekl? Z čeho byla ostuda?

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Hleďme, kuří očičko?

Průměrný počet slepic: 5 (4 hlasů)

Já jsem rád, že je na hradě Zeman. Byla to nejlepší možná varianta v obou volbách.

Průměrný počet slepic: 4.2 (5 hlasů)
Trvalý odkaz

oproti těm předešlým, přicmrdávajícím nevědomky globalistům.
Nic bohužel nezmění na současné realitě, jen potěší svou pravdivostí a otevřeností. V době temna hodně důležitá věc pro mysli malé menšiny ještě myslící hlavou a vnímající svět a svou zemi srdcem.
Godote, je to detail, ale nemyslím že Koudelku trápí příliš nedostatek frček od prezidenta, vyznává jiné hodnoty, a těch se mu jistě dostává mírou převelikou odjinud. Na druhou stranu naprostý souhlas s tou většinou-menšinou ve vztahu k migrantům - kdyby měl pravdu Ponkrác a platilo ono "většina...." vypadaly by volby u nás jinak. Je to ale zase jen a jen o nevědomosti relativně přijatelně živených a nestydatě (ne)informovaných mas.
anonymní 2 - úkol splněn?

Průměrný počet slepic: 3.9 (17 hlasů)

Petře Pavle, úkolem nás všech, kteří hledáme, není jen vědět, ale především činit. Není totiž pravda, že takový článek nezmění nic na realitě. Je to další střípek v mozaice, další krok na trnité cestě. Každá změna k lepšímu je podmíněná znalostí, vůlí a sounáležitostí. Sounáležitostí proto, protože k prosazení pozitivní změny je zapotřebí "kritická masa" lidí se společným zájmem. Když se taková skupina lidí rozhodne, není žádná další síla, která by to mohla zastavit.

Některá rozhodnutí jsou jednoduchá a jeji realizace neznamená překročení mnoha překážek. Například, do které hospody dnes půjdeme. Jiná rozhodnutí jsou těžká a přinášejí odříkání a oběti. A o těch se tady bavíme, protože nejsme povětšinou ovce, které zajímá jen korýtko a dojička.

Otázka zní prostě a může si ji položit každý z nás. Co udělám JÁ DNES proto, aby se věci posunuly správným směrem?

Průměrný počet slepic: 4.4 (13 hlasů)