Putin neriskuje

Autor
Štítky

Rusko se vměšuje do západních voleb. Pomocí fejsbůku dokáže pět Rusů ovlivnit úsudek devadesáti milionů američanů, jiná parta stejným způsobem zajistila brexit, náznaky byly v Němceku i Francii, ale tam nakonec voliči volili správně a sociální sítě neměly takovou sílu, aby demokracii zvrátily. Tolik naši majnstrýmoví novináři a jejich pohádky. 

A teď trocha reality...

1. Tak dlouho se vyšetřovaly vazby Trumpa na Rusko a jeho zaprodanectví, (protože Trump musí být Putinův agent, jinak nemožno), až se objevily zajímavé vazby demokratů na ruské oligarchy, ukrajinské oligarchy a světe div se, stopy vedly přímo do Kremlu. 

2. Tak dlouho západní novináři vykřikovali o Ruském vlivu na Írán, Šiíty všeobecně, na Tálibán Asada a vůbec na všechny nepřátele Evropských hodnot, až se ukázalo, že do Moskvy jezdí jeden za druhým i Saúdové, Izraelci, Katařané a dokonce má být v Moskvě jakási konference o Afghanistánu kde bude nejenom Tálibán, ale i současná afghánská (pardon, kábulská) vláda.

3. Tak moc bylo nutné na Rusko uvalit sankce a v jejich výčtu se každý předbíhal. Exdiplomat Kolář (toho času loutkovodič neúspěšných prezidentských kandidátů), exdiplomat Pojar a další se tetelili blahem nad potrestáním Ruska a nezapomněli se zmínit o radaru v Brdech, který by se nám ohromně hodil. A nakonec přes všechny výhružky a starosti o lidská práva si Němci klidně staví Nordstream 2 a vzájemný obchod mezi USA a Ruskem rok od roku vzrůstá o pěkná procenta.  

4. Tak moc bylo nutné vytahat za uši každého našeho politika, který si dovolil zajet do Ruska, až se ukázalo, že tam jezdí všichni a s velkým náskokem ti největší Evropští hodnotáři, kteří tam podepisují smlouvu za smlouvou. 

Přímo se vnucuje otázka, kterou stranu a kliku ten Putin vlastně tady u nás na Západě podoruje. A odpověď se vnucuje rovněž - Putin neriskuje, Putin podporuje všechny. 

 

 

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

starý, hloupý a škaredý.
Každé malé dítě v ČR a přilehlém okolí dobře ví, že Putin je dva.
Fakt, nedělám s z vás prdel.
Putin je jeden maličkej a druhej velkej. Nebo teda maličkej a ještě menší. Přesně jako v tom filmu o Panu Tau.Tam doktor Azor (Somr) hlásil - on je dva! Jeden maličkej a druhej velkej. A jeho podřízení mu nasadil svěrací kazajku a transportovali jej za zdi léčebny...

Zatím bez slepic

observation regarding Tumblr

OKAYI ought to have the actual christopher Robert Evans teenager fangirls to pass the time. throughout tumblr in addition to flickr upsetting yourselves. on the grounds that chris comes armed with anxiety virtually certainly having a panic attack and the man your boyfriend's sobbing spirit over remember to conclusion projecting. indeed, he has emotional stress nevertheless it really not too bad. in the case he'd serious stress and panic, howevern be an actor as they would slightly be able to operate beyond your your own home. might know about certainly joining do is maintain a lot of our fear on the man in this example generally out of humbling on the remove. when called he'll be ok.

Y'all are undoubtedly relieving this one human being for example,that he a bunch of hardly any kid in secondary institutions to whom easily noticed their very own nude photographs gotten leaked out. this particular wow is rattling not too distant of forty (40) years, well, avoid infantilizing your man. finish performance love he'll sense regarding on his own. clients put on need to go at the outcome along with kiddie equipment. Yes you'll need admiration his or concealment, that would be the humanly option. although, in the bottom for the day associated with us obvious the puppy's nude photographs, mainly because you tell of all the people who retweet or reblog the picture, Doesn make the image is going away. the product on the website permanently these days. quality guy be alright.

all of you will need to stop babying the man the idea cringy so it turns into you no place. I legitimately doubting he freaking out half nearly everything you folk believe he can. He experienced this business years that he achieved function as a first or will he the actual final last celebrity to obtain their nudes released. he will probably be o. k,right.

spunk contrary your puppy in all probability giggling the mans bum at a distance by having practical ideas on how absurd had become. terrible, He couldve i've been finished at the time he made it happen. and this unlike brand-new areas such as [url=https://twitter.com/chnloveantiscam]chnlove.com reviews[/url] almost anything to be to humiliated in regard to. I assure you have to their own stock game always has gone off the floor using recognize he'll almost certainly be understand. In age the 21st Century just where looking for jesse Trump, bet on Thrones, Fifty gradations ture of dull in addition to the 365 Days, lost nude photographs such as frank Evans is barely many scandalous entity for you to have you ever manifest. quality guy be yes.

be sure to block working akin to blushing virgins. its very own disturbing. the individual. likely will. wind up as. all right.

philip evanspurchase thetopher robert evansrantyall you are ideabut climbing on a damn in your home nerveshe actress babyquit for example,that dealing with to produce the mans chastity

could be last weblog i'm constructing this evening still.

i do have tension tied to men and women. I find it difficult relying on lady. But guess what happens i add banging do? get into wlw criticism systems additionally give them a call low describe appropriately to get speedily with regards to enjoying the opposite sex. and have on banging make it happen so as to network marketing business decide to purchase, your organization less than ideal. whenever you wouldn know one lgbt name and expertise people unpleasant, you best bear that same banging energy to suit gay and lesbian man. explanation? because isn what the community shows wanted, Yet the dollars hungry sims cluster goblins will do a single thing for every sale and they know that most of the city tend to most of these cease to live quite hard sims users that they may invest every single pack up EA pumps out no matter how consistently it's.

They may zooming spaceships they will : cars and trucks, more infants, many more self undertones, one wheel, corresponding cupboard to each countertop, corresponding loveseat to each chair, level scaler, great deal dogs and cats transpires.

We as world elements want asked for these items and basically all we've got became a sewing computer animation and significantly a stairway concern is who exactly tf wishes for well known sims walking on with Chewbacca leader plus some underwear for pants? much terribly outfitted townies.

I struggle to buying the pack and you need to put on perhaps. to gain one, alien has already actually without connection in your Sims? but in, cause 'd I someplace you will see have that is the overall complete opposite of what the community would really love and features attributed for ages. If you actually really your box go for it. while wear purchase it really to buy it but also own personal all of the provides.

Rantts4ts4 superstar warsjourney to successfully batuuthe sim or hersts4 communityrant postsorry this sport just annoyedand are changers how they finebc generating prepare paidbut this the bingo is shitfuck around this does pointparalives simply take over

associate and i were would like exclusively end professionally. a bpd truly shit that a hassle on top of that roadtrip. and simply much like no one is really impacted however save looking signifies in a poor mind set? And i'm so difficult trying to describe it all attributed a family sickness and then he will I pick up on where it perhaps I wear try to eat to a great extent yet two meals or snacks each is enough on my feet. I need to burn fat only because often I claimed in any time be ecstatic. And these I always have moodiness regrettably I have on would like let them know that i did bpd and it really embarrassing

Ignorerant7/09/2020bpdactually bpdTo 90+ which wanted they. do you think you're acceptable lads?

I have on think the issue with people is they 'stupid there's no doubt that enormously,tremendously if they in order to listen also enhance. very same is rue powerful people or people who have racist/homophobic/bigoted minds. It certainly not o. k that it is an butt however when you an who also to be controlled by willing other sites regarding how you might be much of an as well as,while try really hard to make the the fact that you you will still effort try to change useful an then. quite whom what there's no doubt that. the decision is becoming up to you on whether they might be listen and I really think that the difference between dealing a way of life full of hatred and going forward with to spread out your worldview a lot more. usually it takes weeks or months and likely countless but if you possible could turn out a greater individual in this case beneficial to youYou figure out pissed me personally from this previous days more significant using an ear being infected coz yeah i will be a dumbass, tips about how persons sustain saying/posting so how should be aware or perhaps be arthritic surrounding chad Evans state of mind due to that image. as with, bonk every body for having to worry on an individual's panic or anxiety anytime you didn even thinking about that when it happened to successfully Jennifer Lawrence as well feminine specialist. those unique pictures came broken into and thus leaked titled y'all it bullied slut over getting nude photographs from the beginning, you know what, mess mom and her double essential bullshit,

actual disaster involved with portgas D. _ web, any imposter situation, and also the way your man passed on loathing their self.

I think Portgas defense. genius is just one of One parts quite a number of heartbreaking patterns. Both in order to way he was slain and exactly how he stayed.

which child seriously should planted in your house of affection, With a father which experts claim defied condition and a mom fortune defied. his / her having your baby was already really resulted in being something to become observed, now he increased being hated for you to the criminal offense to be given birth to.

_ design grew internalising the specific don't like pointed this man's course of action. we were holding proper, your boyfriend thinking, exactly why wouldn your ex boyfriend? not anyone during his located informed him / her any kind of. with virtually no interactions linking your man's caregivers, Both omitted for some reason, Both curious about another ought to populate ones shortcoming, and even star moved empty.

Sabo confirmed him something, A desirable. to be a buccaneer, to turn into absolve to do what you are looking and turn which team you want.

to own your moniker reverberate more noticable and on top of anyone. at move your current living it set it up our own, to let i will set up anew.

however have fallen Luffy, which company handed your pet shocking and a conclusion to live on. some criminal is going to need that, such lifetime of his. the issue that they never ever preferred neither sought after.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Putin si počká,až všichni dostanou rozum.
Je to osvědčené,nejlepší je vlastní zkušenost
Nevnucuje mír bombami,nevnucuje demokracii přes dluhy.
Když se daří,tak jsou politici hrdinové,když se nedaří,tak je viník Putin

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Za tohle, že jsou organizovaně naše zákony, může určitě taky Putin:
http://www.protiproud.cz/politika/4070-detektivka-zacina-jak-to-bylo-se…
Orbán, ten další evropský zloduch, už takové jednání postavil mimo zákon.

Zatím bez slepic

On je ten pacholek Putin při ovlivňování naší justice pěkně mazaný a jde na to obklikou.
V 2001 byla na 25 let pronajata Gröbeho vila (Grébovka a celá její zahrada s Pavilónem atd) americké nevládní neziskové organizaci CEELI Institut. Za roční pronájem platí 100 000 korun! Tohle je sice zlodějina první třídy, ale prkotina v porovnáním s tím, co je CEELI zač.
Jedná se o školící středisko pro právníky z postkomunistických zemí. "Naší misí je pomáhat budovat mezinárodní společenství profesionálů prosazující vládu práva. Spolupracujeme se soudci, právníky a dalšími profesionály ze zemí v transformačním procesu, s cílem podpořit spravedlnost, transparentní a účinné soudnictví, dobře fungující instituce, pomoci budovat respekt k lidským právům a rozvoj tržní ekonomiky." Založena byla iniciativou CEELI (Central and East Europe Law Instiation) a Americkou advokátní komorou ABA. Pomohla se stovkou zákonů v zemích střední a východní Evropy a proškolila více než 5000 soudců a právníků. Náklady na činnost čerpá z veřjných a soukromých zdrojů. Ty veřejné zajišťuje americká vládní agentura USAID. Soukromé zdroje pochází od Amer. advok. komory ABA, Freedim House, Evrop. banka pro obnovu a rozvoj, Open Society Institute, Söros Foundations. Má kanceláře v 21 zemích.
V době pronájmu Grébovky byla členem správní rady Eliška Wágnerová (toho čase předsedkyně Nejvyš. soudu), Vojtěch Cepl (soudce Ústavního souduh. V dozorčí radě seděl náš oblíbenec Pehe.
Jo, Putin je filuta...

Zatím bez slepic

To je dobré vědět. Člověk pak ví, odkud vítr fouká a pokud si potřebuje odplivnout, tak správným směrem.

Zatím bez slepic

Ono se tenkrát proti pronájmu na Praze 2 protestovalo a byla i petice, proto o tom vím. Pár článku vyšlo na Britských listech. Od té doby jsem o CEELI nic na veřejnosti nezaznamenala. Doporučující dopis tehdy napsal předseda Senátu P. Pithart. A ta ABA prý znamená American Bar Association a český překlad jako Amer. advokátní komora je manipulativní.
Historie Grepébovky je také taková historická zkratka 100 let naší samostatnosti. Pro mimopražské, Gröbeho vila leží v rozsáhlém parku (Havlíčkovy sady)na Praze 2, kde dříve byl vinohrad, který si v 1870 koupil pražský židovský podnikatel Möritz Gröbe. Postavil si tam letní sídlo, krásnou velkou vilu. V 1902 až 1905 dědicové vilu pronajali císařské rodině Habsburků. Pak ji prodali městu a místo bylo zpřístupněno veřejnosti jako Havlíčkovy sady.
V únoru 1945 tam dopadla spojenecká bomba, protože ve vile bylo Kuratorium pro německou mládež. Poté tam do devadesátých let byl Dům dětí a mládeže Juliuse Fučíka. A dnes tam USA školí naše právníky. K vile patří i Viniční altán s vinárnou, zahradní kavárna Pavilon, pár domů s byty, Grotta (uměla jeskyně). Hned vedle sadů má také svou rezidenci Tykač. Ten kvůli tomu nechal nezákonně zbourat chráněnou novorneesanční vilu Marii. A nad ním má nebo měl celý činžák Rittig, který se jako dvacetiletý!!! stal vedoucím sámožky v Žitné ulici (vedle Tuzexu, před kterým se Skamene válel na sněhu ve filmu Bony a klid). Rittig veksloval a prachy si půjčoval v pokladně. Dostal za manko 766 tisíc devět let, půl odseděl, na Havlovu amnestii vyšel ven ke světlým kapitalistickým zítřkům, v nichž získal přístup do nejvyšších pater politiky a proto i byznysu. A tak si tady žijeme v naší české kotlině...

Zatím bez slepic

Tak tohle je pecka. To jsem nevěděl.

Nebyla tam náhodou před svou stáží školena i naše prokurátorka Bradáčová.

Já nevím, proč se nám pořád západ snaží dokázat, že celá komunistická propaganda byla pravda.

Zatím bez slepic

To je jen kapka v moři neziskovek. Je to dokonale propletená síť a už by to chtělo, abychom ji začali rozplétat. Vytvořit stránku, udělat pavouka, kdo s kým, za co.
Např. v tom článku od Admirála je zmíněna neziskovka DEMAS. To je asociace českých nezisk. organizacích v oblasti demokratizace, podpory občanské společnosti a lidských práv. Vznikla v 2008 jako nezávislá platforma, ve které je 11 českých NO, např. Amnesty International, Arcidiecězní charita Praha, AMO, Cevro, Člověk v tísni, Forum 2000, Europeum, Transparency International a CEELI, o které jsem psala výše. A teď pozor! "Vznik DEMAS byl podpořen Ministerstvem zahraničních věcí ČR. Činnost organizace je také zajištěna grantovými prostředky." Jeden z projektů DEMAS se zaměřil např. na podporu advokačních aktivit a spolupráci s MZV ČR. Další projekt byl podpořen ze zdrojů National Endowment for Democracy (NED). Jeho cílem je podpora advokačních aktivit členských org. DEMAS u evropsko- unijních institucích a spolupráce NNO v zemích V4.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

1. Snaha pražské kavárny a washintgonské bažiny vykreslit Putina, jak ovlivňuje volby a dění všud epo světě působí opačně, protož ehodně lidí se brzy řekne: "Proč Putin s 10x menším rozpočtem armády je tak úspěšný v Sýrii, když USA a NATO nevítězí v Iráku, Sýrii, Afgánistánu, Libyi a EU není ani schopna ochránit své hranice, kterých má mnohem méně než ten proklínaný Putin. Není nakonec Putin schopnější než všichni naši čelní politici dohromady? A nebylo by nakonec dobře, když by je všechny nahradil a lidé se pod ním možná měli lépe než pod Sorosem a jeho partou?"

2. Jestliže 5 lidí dokáže ovlivnit volby v USA, k čemu jsou potom všechny výdaje na tajné služby? Nebylo by lepší, ty tajné služby zrušit úplně a nechat je, aby veškeré dění komentoval mluvčí Bílého domu s tím, že za vše může univerzální zloduch Putin? Nějak ta příliš opakovaná tvrzení přestávají působit a současné elity se dostaly do pozice komunistů před 1989. Sice vládli, ale moc lidí jim jejich úspěchy nevěřilo. ČR se zase dostala do tábora prohrávajících.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Pane Gerd.
Víme že to dost dlouho zabíralo i Klausovi,strašení komunistami.
Teď to moc nezabírá,jen ze spojitostí s Ruskem s Putinem.
Skutečností je,že Rusko bojuje proti IS,které USA spíš podporovali,porazit Assada a ovládnout Sýrii.ale o ukončené rozbrojů,potyček jim vůbec nejde.Jasně to dosvědčuje Afghánistán,Libye,Irák,protože kdyby tam zavládl pokoj mír,tak by musely odevšad odejít a to nechtějí.
Ovlivňování voleb v USA Ruskem a bez důkazů,je podobné,jako tvrzení,že Putin nechal otrávil Skripalovi.
Lžou,až se jim do huby práší,jak už napsal,svoji neschopnost,musí na někoho hodit.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče,
když cílem strašení Putinem není nic jiného než nákup amerických zbraní. obvykle předraženého šrotu, který leží na vrakovišti v nějaké poušti a čeká na pár lokajů, kteří jej jako hlupáci koupí ohánějíce se demokracií, obranou západního stylu života, atd. Strašení Čínou nějak nezabírá, je daleko a české území nikdy vojensky neobsadila. Zatímco Rusům lze vyčítat rok 1968, aniž bychom vyčítali Němcům pokus o naši úplnou likvidaci (1939 - 1945) nebo Němcům, Italům Angličanům a především Francouzům účast na Mnichově 29.9.1938. A také to, že jmse za první republiky platili Francii poplatek "za osvobození" ve výši 5 mld. Kčs při státním rozpočtu 10 mld. Kčs ročně (1928), dále 7-8 mld Kčs jako podíl na válečných reparacích R-U za prohranou 1. světovou válku (40% všech reparací) a že Němcům byly reparace za 1. sv. válku dvakrát sníženy, zatímco ČSR nebyl odpuštěn ani haléř.
Stejně dnes jedná celá EU, kdy stát do Bruselu posílá peníze, aby je získal zpátky formou dotací a západní firmy odsud odváželi 250 - 300 mld. Kč ročně zisku (přibližně to dělá 25% státního rozpočtu).
Nikomu nic nedlužíme, vše jsme si tvrdě zaplatili a máme platit dál. Hitlerův a Heydrichův plán na likvidaci slovanských etnik u východních hranic Německa dnes realizuje Brusel a EK.
Ale tím Putinem se tak krásně argumentuje kvůli nutnosti nakoupit tanky a vrtulníky, které jsou proti islámskému teroristovi k ničemu. Tím teroristou lze zdůvodnit nákup předražené vojenské techniky jen úplnému blbci. Tak nastoupil univerzální viník Putin. Nevěřím, že se nás snaží obsadit. Nemá na to dost zdrojů. Chce si zajistit své hranice, aby u nich nebyly základny NATO.
Jak se ukazuje, velmoci si opět hájí své zájmy, jde o prachy a nějaké ideály hlásané pražskou kavárnou jsou jen pohádkou pro masy. Jsme jen pěšáky v geopolitické hře.

Zatím bez slepic

Pane Gerd.
Výborné,díky.
No nevím,kdyby nás chtěl vzít pod křídlo Putin,kolik by bylo Čechů proti.
Četl jsem Vlkovo pojednání o vývoji HDP a nejen u nás,tuto záležitost tam vůbec nemá,takže to jeho psaní o HDP,úplně pak zkresluje náš vývoj v růstu HDP.Tady by se mohlo uvést,že něco podobného bylo nařízeno i Německu,co se uvádí,jako ožebračení Německa a vzniku fašismu.

Zatím bez slepic

In reply to by zemedelec (neověřeno)

Trvalý odkaz

Pane zemědělče,
německý a japonský hospodářský zázrak tkví v tom, že Německu a Japonsku byly po porážce 1945 postupně odpuštěny všechny dluhy a nebyly výdaje na armádu. Díky minimální armádě (neplatili náklady za velkou armádu) měli o 1-2% lepší růst HDP, odpuštění dluhu jim dalo k dobru další 3-4% růstu HDP. Tak měli za 20 let už jeden státní rozpočet k dobru oproti vítězným státům.
Po 1. světové válce Německo sice platilo reparace, ale nikdy je nezaplatilo úplně a nakonec je Hitler platit odmítl. Zatímco demokratická ČSR musela platit dál. Docela paradox, že? ČSR byla potrestána zato, že byla demokratický stát a plnila své závazky.

Zatím bez slepic

K tomu poplatku za osvobození - před lety mi bylo na fakultě vysvětlováno, že snad šlo o maskování zbytku reparací pod jiný název, aby lidé nepovstali. Napadá mne ale ještě jeden mpoment - totiž pokud byly ČS legie ČS armádou, musela je ČS také zaplatit. Holt jako za té 2.sv. války (jeden z nejpádnějších argumentů, proč v Británii bojují v řadách RAF na záchraně Británie letci Československé armády, nikoliv letci královského letectva československého původu - a tedy proč lze prohlásit, že ČSR bojuje na straně Dohody proti nacistům a proč Slovenský štát a Protektorát nejsou reprezentanty Čechoslováků)

Zatím bez slepic

Každopádně - ten poplatek za osvobození není taková novinka, jak tvrdil ten historik v PL. Na druhou stranu je třeba si jeho závěr opakovat - Republiku jsme nedostali darem, ale vykoupili krví legionářů a koupili penězi. Na druhou stranu to nic nemění na tom, že jsme vznikli skutečně především z vůle FR (a z vůle USA) takový obchod udělat. Ale navzdory nim to pochopitelně nešlo.

Zatím bez slepic

Nikomu nic nedlužíme, ani sudetským Němcům (jejich majetkem byly vyrovnány pohledávky vůči Německu a sudetské Němce se zavázala odškodnit německá vláda, navíc šlo v té době o teroristy na úrovni dnešního Islámského Státu nebo Al-Kaidy), ani Francii (zradila nás v Mnichově v 1938), ani Anglii (jak správně píšete, čs. vojáci bojovali za jejich zájmy už po 1. sv. válce - drželi sibiřskou železnici a ve 2.sv. válce čs. letci společně s polskými pomohli zachránit Anglii), Německu nebo Itálii (oběma už vůbec ne za jejich vztah k nacismu a fašismu, navíc nás Němci chtěli vyhladit), Polsku ani Maďarsku (oba státy se přiživily na trhání ČSR v 1938), dokonce ani SSSR (Stalin si za pomoc vzal Zakarpatskou Ukrajinu), ani Rakousku (daňové výnosy z českých zemí byly asi 5-6x vyšší než ze zemí rakouských. Marii Terezii stál její dvůr 6 milionů zlatých ročně a ve stejné době vybrala z rakouských zemí daně asi 40 milionů zlatých a z českých zemí to bylo něco kolem 200 milionů zl. - to vše po staletí. Vídeň byla postavena za české peníze).
Jako malý stát ČSR vznikla, aby byla protiváhou Německu (podobně Polsko) a nakonec oba státy ti, kdo umožnili jejich vznik, zradili. Klidně nás obětují zase.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Českou tv nesleduju už několik let, jsem stará a ještě chci pár roků se těšit s dětmi a možná by mne u toho trefilo. Psala mi kamarádka, jinak velmi rozumná a správných názorů, že v tv slyšela, že Putin nás chce smést atomovkama a že to nemůže vstřebat. Co tam museli blábolit, že i tahle rozumná ženská byla zmatená? Kdo je zastaví? Kdo je požene k odpovědnosti? Jinak byl na LN velmi pěkný článek o možném pozadí vraždy saúdského novináře, doporučuju
http://literarky.cz/komentare/ostatni/27251-po-keftu-stoleti-qdealq-sto…

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Když Rusku hrozí, že na něj zaútočí něčím umístěným v zemi EU, jak se může rozumná kamarádka bránit vstřebání odpovědi Putina, že PAK se bude bránit všemi prostředky?! To zase nemohu vstřebat já. Že zblbnou i lidi rozumné a správných názorů. Když patříme k agresorovi, s hubou plnou míru, tak jak se může kamarádka divit a nemoci vstřebat, že i my můžeme být V ODVETĚ dokonce smeteni....

„Putin neriskuje, Putin podporuje všechny. „ Píše Vidlák, já to vidím trošku jinak.

Ne podporuje, ale jedná se všemi, a to v zájmu nejvyšším, zachování RUSKA! Vidí totiž jakou cenu má slovo a smlouva „západu“. Ví moc dobře o co mocnostem „západu“ jde, a jak dopadne i ten, kdo chce k západu patřit.
I my se 100 let již vyplácíme z iluze samostatnosti.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Objevil-jsem-tisteny-doku…
Odtud:
„Masaryk to nejprve zkusil s filozoficko-moralizujícím spisem Nezávislé Čechy už v roce 1916, kde hrál na strunu morálního práva národa na sebeurčení, ale záhy zjistil, že západní mocnosti zajímá chladný kalkul. …..Československa, ještě před tímto aktem podepsalo Československo úmluvu, kde se zavázalo platit Francii tento poplatek za osvobození,“ popisoval. Podobně se také podílelo na válečných reparacích Rakouska. „Procento, které jsme platili, bylo kolem 40 procent veškerých pohledávek,“ dodal. „Co mě pak šokovalo možná nejvíce, i za legie, jejich vyzbrojování, převoz po válce zpátky i válečné kampaně si československá vláda brala půjčky a platila za to. To bylo opět nějakých sedm nebo osm miliard korun. … Masaryk, Beneš neměli jiné východisko. Snažili se projekt Československa představit jako projekt, který je v zájmu Francie a Británie. Pochopili, že nějaké zájmy Československa je nezajímají „

A pokračování dosud zná každý, koho to zajímá. A to jsme pouze v Evropě, a i v ní jde ještě o zájmy Německa, také je třeba pomyslet na zájmy USA. Už si svoji výplatu odkrojil dokonce i Vatikán. A platíme a platíme stále, a ještě není konec.
Otroku, Slovane dři a plať, krvácej a umírej za naše zájmy! A za Tebe smí jednat pouze vrchnost v EU, či spojenci z USA a na východ se ani nepodívej, natož tak sám bez not mocných jet! TO je pro mne odkaz výkřiku „patříme na západ“!
Už by bylo načase po 100 letech se probudit, a začít patřit SOBĚ!

Zatím bez slepic

Jen poznámka - muselo to tam být podáno tak manipulativně, že i soudný člověk byl "zmaten"

Zatím bez slepic

Jen poznámka - muselo to tam být podáno tak manipulativně, že i soudný člověk byl "zmaten"

Zatím bez slepic

Ty legie znějí šokujícně (zaplatili jsme i za 2.sv. války Britům každý knoflík na uniformě), ale má to logiku (viz výše).

Pokud jsme prostě žádali po FR aby umírali a platili i za naše zájmy (za "morálku") - nejenom za své - museli jsme my za ty své nejenom umírat, ale i platit a spolu s nimi i za zájmy jejich. Jinak by byli legionáři jen soukromé osoby v řadách francouzské armády, nikoliv armádou (neexistující) Republiky československé.

Pointa tedy není v tom, že jsme "zlým Francouzům ještě platili za to, že jsme umírali při jejich ochraně". Pointa je v tom, že jsme Republiku nedostali jako dárek za věrné služby, ale skutečně jsme si ji vybojovali (a zaplatili).

Zatím bez slepic

je v tom, že ČSR si naši předci skutečně vybojovali a zaplatili krví i penězi, ale dnes se najde dostatek zaprodanců, kteří historii mění na jinou, kdy máme být vděčni Francii, Anglii, USA za vznik ČSR a její osvobození v 1945. Není důvod. Polská a čs. pomoc tvořila ten jazýček na vahách, že Hitler nedobyl Anglii.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Ten komentář je dobrý, když si člověk vezme, jak ta vražda byla provedena přímo před "kamerami a mikrofony", aby bylo neoddiskutovatelné, že toho nebožáka rozsekali zaživa na nudličky, tak se přirozeně nabízí, jestli to nebylo celé provokace s cílem vyhodit neposlušného prince ze sedla. Fuj, nakupovat zbraně o d Rusů, mi ti ukážeme!

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

To kdyby se Evropa náhodou zdráhala pochopit, že na pádu dolaru mají krom ú-es-á a nějakých těch velezbohatlických ú-es-á žiďoušů (někteří tvrdí, že prej jim bájné světové žiďáctvo zdemolovalo těma dvěma letadlama ty 3 mrakodrapy, kerý právě prej nevlastnili amíci ale jejich žiďáci, a tim že si je prej srovnali se zemí, tak na tom prej na pojistkách astronomicky vydělali) zájem úplně všichni, včetně Evropy samé.

Nechci nikoho ze starší generace urazit, ale některé vzorce chování jsou prostě snad "nadčasové". Snad taktně před-shrnuto slovy: "s nima to nevyhraje nikdo" s drobným skeptycistním (ne)boj-oslavným dovětkem "a to se ještě nezačalo bojovat natož prohrávat".

Takže někomu by možná trochu "klidu" dodal uklidňovací song Konec světa od skupiny Znouzectnost :-)
http://www.znc.cz/layout/files/1360193919_13%20-%20Konec%20světa.mp3

Do kavárny na náměstí
chodí v letech dámy
horký šálek čokolády
každá z nich si dá
Probírají všechny
zaručené divné zprávy
rudé nehty bodaj
do titulků v novinách

Brzy že bude
konec světa
brzy se Země dotočí
vesmírem letí
k nám kometa
nejvyšší čas je
pro důchod si jít

...
...

Nakonec ten song končí optimisticky, kometa nepřilítla a ukrad se (zcela sám) jenom jeden talíř, ale jestli se dožili termínu důchodu, to tam není.

Pokud by píseň v někom vyvolala místo "klidu" snad až "rudý hněv", zřejmě disponuje popisovanými vzorci chování. Aby mě mohl třeba briskně označit za kokota, dodám jen, že "Rudá kupředu, zpátky ni krok" už tu taky bylo :-). Po tomhle by nějaké ty obavy v nitru měly být dostatečně upozaděny a nezbývá než se ve svém nitru pokochat směskou nových dojmů, o kterých se ale bližšího nějak nic pořádně neví. Takže stačí mávnout rukou nad tím, že jsou to všechno bláboly a vydat se třeba "pivu vstříc".

Kdysi po založení TV Nova měl její tehdejší ředitel Železný pořad Volejte řediteli. Jednou se tam rozplýval dojetím, když četl dopis prý od starých manželů, kteří ho žádali, aby vysílal seriál Dallas každý den, neb byli prý staří a báli se, že se nedožijí konce. Třeba by pro některé ustrašené důchodce (ech sory jako, vím že dotačně korektní je jedině termín "seniory") mělo politbyro ČSSZ zvláštní pochopení a začalo by jim vyplácet důchody "na dluh", tedy již mnohem dříve než v řádném výplatním termínu. (Takže >1x c(_) >10° + >1x |_| 40% = ‰≥2; čili dvojtej zrak, vratkej krok a nejasná mluva nechť kýženou je tedy náplní dnešního zamračeného dne!).

Asi má pravdu budhizmus, že i "to v pohodě" je pomíjivé a někdy očividně i nečekaně rychle pominuvší. Naskýtá se jen otázka, co to asi muselo udělat s např. Halíkem, Dukou, Drahošem, pražskými kavárníky, pro-Havlérkou atd., když oni na "kixy" vesměs reagují stylem "nevidim, neslyšim, nečichám, nechutnám, nehmatám, nemyslim ... a sem dokonale chytrej!". Možná už mají někteří z nich za sebou první kolo průjmů i nákupu plýnek do zásoby. A sluníčko byste dnes chtěli? OK. Ti co prej přežijou atomový výbuchy aniž by jim tlaková vlna roztrhala plíce nebo se vypařili prej pár dní pěkně svítěj, takže ušetřej na postmortální faktuře od ČEZu! [malá "medycínská": a bacha na ten hněv!, infarkt je prej hrozný svinstvo].

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Já už začínám cejtit sešup zpět do padesátých let.

Takhle si muset dávat pozor na hubu jsem neznal a je toho čím dál víc. Když jsem viděl po mně koukat chlápka z HR, tak jsem si říkal, že možná něco šije. Uvidíme. Známej známýho ze západu, jako rodilej tam, si pustil hubu na špacír, přišel o veškerou klientelu a dva roky byl jako živnostník bez práce. Teď už zas dělá, ale klientela je úplně nová.

Jo jo, jak hon na čarodějnice v USA v padesátých letech. Jen do Švýcarska se sotva dostame jako kdysi Chaplin.

Zatím bez slepic

To na Infovojnu volá jeden Slovák pracující v Anglii. Napsal něco nelichotivého o muslimech na Fb a někdo ze Slovenska ho udal u jeho anglického zaměstnavatele. O práci přišel.

Zatím bez slepic

In reply to by insegnante (neověřeno)

Trvalý odkaz

Kde asi byla kamarádka, když byl socialismu a ČST se dalo věřit stejně jako ČT.

Pamatuju si na citát z jedné západní knížky. Jedna postava tam říkala, že nedůvěra k informacím z TV a novin je první známkou inteligence.
(Ale kamarádce to neříkejte.)

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Proč to ten Putin dělá...?USA potřebují Putina jako on potřebuje je. Tam kde je protivník tam rostou preference vůdců, A nějaké sankce, ha ha výsměch...zase toRusku pomáhá s nastartováním domácí produkce. Italové chtěli sankce původně vetovat, ale po rozhovoru Salvinniho s Putinem je to jinak. Putinovi to takto moc vyhovuje.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Protože tady momentálně zesnul pes, zkopíruji překlad z němčiny.
Vidlák to jako spoluobdivovatel Vojny a míru a spolusociální spoludemokrat jistě ocení:
********************************
(Viz: Wörnitz ve studiu. foto Postillon)
Jistěže v německých médiích najdeme spousty napínavějších příběhů. Jednou z největších tragédií na politické scéně jsou například mizerné volební výsledky sociální demokracie, která si v poslední době vede podobně jako její jmenovkyně u nás. Flintu nicméně do žita nehází.

To ale neznamená, že se paralelně s tím neodehrává spousta lidských minitragédií. Jednu z nich vylíčil německý satirický server Postillon.

Berlín
– Celá práce na draka! Herec a dabér Ferdinand Wörnitz (31- nahoře na snímku), který namluvil jako audioknihu celé veledílo „Vojna a mír“, musí začít znovu od začátku. Na poslední stránce románu se totiž přeřekl. Herec „na volné noze“, který je placen „od knihy“, je od té doby duševně na dně …

"Ze začátku to běželo jako po másle", stýská si muž zpravodaji Postillonu. "Jako před každou jinou knihou jsem nejprve celé hodiny cvičil jazykolamy a výslovnost cizích slov, aby mně v textu nic nepřekvapilo." Jeden známý dokonce Wörnitze naučil trochu rusky, aby s ruskými slovy neměl tolik problémů. Naučil ho zpívat i ruský národní hit „Razcvjetali jabloni a grúši“ (Kaťuša).

Příprava se zprvu vyplácela. Bezchybně a správným tempem četl Wörnitz celé hodiny z knihy klasika světové literatury Lva Tolstého.

Ale na poslední straně došlo k neštěstí: "Hrozně mně rozčílilo, když jsem viděl, že mně do konce knihy zbývá už jen několik odstavců", říká Wörnitz. "Mimoto se mně od kapitoly 221 chtělo hrozně na záchod. A tak jsem krátce před koncem ve větě 'A najednou Nikolaj ucítil, jak se mu do očí derou slzy' místo 'derou' přečetl 'berou slzy'. Jsem z toho na prášky!"

Pro Wörnitze začíná celá práce znovu. "Nevím, jestli to ještě jednou celé ustojím", prohlašuje. "Celý příběh už bohužel znám. Veškeré napětí je pryč.

Mimoto si musím koupit knihu znovu, jelikož jsem ji po svém škobrtnutí vzteky roztrhal“.

Napříště chce 31letý umělec přijímat zakázky jen na povídky a lyriku.

Zatím bez slepic

In reply to by Asf. H. (neověřeno)

Trvalý odkaz

Copak v Německu neslyšeli o programech jako Audacity, kde se dá nahrávka třeba "Střihat" ?

Zatím bez slepic

In reply to by Anonym (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tak tak. Ten článek je fakt úsměvnej. Audioknihy se rozhodně nečtou na jeden zátah.

Zatím bez slepic

Přátelé, přátelé!
Vaše nedůvěra by jistě redaktory toho humoristického časopisu zabolela.

Copak jst nikdy nečetli v reklamě na nějakou knihu, že ji recenzent "přečetl jedním dechem?"

A pokud by vás nenapadlo jít s nůžkami a stříhat Vaši oblíbenou knihu z tradičního celulózového papíru, a pak ji opět lepit izolepou, proč k podobné neúctě nutíte audioknihaře s nůžkami virtuálně-digitálními ?

Pro zmíněného načítače bude jistě tato tragédie poučením.
Příště určitě bude rozsáhlá díla načítat vsedě na záchodě, obklopen zásobami pití a měkkých nechroupajících jednohubek.
(Důležité je, aby spláchl až po několikadenním nonstop načítání, zvuk padající vody by působil rušivě . pokud tedy zrovna nebude načítat cestopis o cestě k Niagarským vodopádům).

Zatím bez slepic