Rejpalčin deník - červenec

Autor

Červenec 2016

11.7.2016 – o víkendu se konala slezina NATO ve Varšavě. Mediální štěkny hýřily nadšením, plebejci dole, včetně mně, to vidí spíše skepticky. Posvěcena přítomnost vojsk NATO na území pobaltských států  + Polska, Rumunska a Bulharska. Tedy, někde už jsou, takže tomu dali jen punc oficiálnosti. Aby obešli  souhlasy národních vlád a parlamentů, tak ta banda tvrdí, že to bude „trvalé vojenské cvičení“. * V Británii nechali plebs pár dní vstřebávat brexitovou katastrofu, a nyní tedy zveřejnili zprávu parlamentní komise o účasti britských politických špiček ve válce v Iráku a podílu konkrétních lidí. Ukázalo se, že tehdejší premiér Blair tlačil na parlament, aby posvětil účast Britů v pofidérní honbě za Saddámovo ZHN, které ani po patnácti letech nebyl nikdo schopen najít. Zpráva říká, že tajné služby Blairovi tehdá říkaly totéž, ale nechtěl slyšet.  Výsledek: čistá nula zisku, 1800 mrtvých britských vojáků a podíl Anglie na čtvrt milionu mrtvých iráckých civilů – které ovšem málokoho zajímají.  Blair musel uznat, že účast Británie v tomto podniku byla chyba. Štěkny to odbyly krátkou zprávou někde na desáté stránce a před sportovními zprávami, alternativci to rozmatlali po netu.

15.7.2016 – při oslavách francouzské revoluce v Nice  najel do davu „terorista v kamionu“. Na dvou kilácích jízdy sejmul asi 80 lidí plus pár stovek zranil. Nakonec ho odpráskli, ale zvláštní, že až po těch dvou kilometrech destruktivní jízdy. Myslela jsem si, že ve Francii je doposud výjimečný stav a po předchozích zkušenostech jsou podobné sešlosti plné policajtů. Asi byli zrovna na obědě. Opět vidíme protažené elitní ksichty a zase jsme všichni Nice. * Merkelová učinila objev: radikální islamisté páchající teror se propašovali do Evropy mezi syrskými uprchlíky.  Měla by dostat Nobelovku. Přesně tohle jí bylo sdělováno tajnými službami, obecenstvem i některými nepohodlnými politiky už loni – dáma je zřejmě nejen slepá a hluchá, ale i negramotná a postrádající rozum. Prostě ideální politik.

19.7.2016 – v noci na sobotu 16.7. se v Turecku „vzbouřila“ malá skupinka armádních generálů, počkali si, až se Erdogan bude dovolovat a pokusili se o státní převrat. Pokus nevyšel, prezident dorazil v pořádku z dovolené a začal konat.  Zatýká se a čistí nejen v armádě, ale i ve státní správě, justici a tak. Vypadá to, že vše bylo vzorně připraveno – včetně zatýkacích rozkazů. Nebýt to v Turecku, tak bych řekla „německá důkladnost“. V čeledníku zatím pochybují, nakolik byli vzbouřenci opravdu vzbouření. * Bylo zveřejněno 28stran odtajněných dokumentů o účasti Saudů na 11/9, ovšem dokumenty byly zveřejněny patřičně upravené (začerněné na několika místech). Takže zase ne tak zcela odtajněné. Zpráva se trefila mezi události v Nice a v Turecku, takže překryta „důležitějšími věcmi“. Patrně ty naše mediální štěkny tajně doufají, že si toho málokdo všimne a když jo, tak to stejně nebude louskat z angličtiny. Západní štěkny to rozebírají, takže zanedlouho se asi přidá i naše alternativa.

26.7.2016 – doplnění k utajované zprávě:  náš mainstream opatrně informace dal. Ne moc, a ne podrobně, a taky vyloženě zavádějícně (prý zpráva nic o roli Saudů neříká, dokumenty vlastně jejich zapojení vyvrátily, říkají iděsní opisovači zpráv). Nikde nebyl oficiálně zveřejněn český překlad,  nebo alespoň odkaz na zprávu v angličtině, patrně aby se ztížila co nejvíce cesta k originálu. Zahraniční weby tak outlocitné nebyly, tam to Saudi a júes pěkně schytali. * Rodilý Němec, vyznávající šíitský islám (cha!) byl prý šikanován Turky a tož v Mnichově postřílel pár lidí. Ve Švýcarsku další šílenec posekal ženskou s děckem  sekerou a jeden se chtěl odpálit v davu na  fesťáku v Ansbachu, což teda lehce zpackal, protože zranil jen pár lidí, ale sebou do zapomnění nevzal nikoho. Naštěstí. Nějak těžko se to maskuje za činy ojedinělých šílenců. Všichni, kteří to nevidí stejně jako německá věrchuška, jsou hysteričtí, populističtí a nemají rádi migranty. U nás k tomu navrch dostanou nálepku ruského agenta. * MOV celkem překvapivě sdělil, že se zříká rozhodnutí o účasti ruských sportovců na olympiádě v Riu. To prý ať si rozhodnou jednotlivé sportovní asociace.  Hysterie vůči Rusku dosahuje nevídaných vrcholů. Kvůli dopingu jednotlivců zakázali účast všem ruským sportovcům – teď to sice zmírnili,  že ať si to rozhodnou jednotlivé asociace, ale i tak. Uplatňovat kolektivní vinu je prý nespravedlivé, ovšem nikoliv tehdy, týká-li se to Ruska. * Hilary dál zpackává svou volební kampaň, čímž nahání body Trumpovi. To je prý ten pravý ruský agent, jehož volební kampaň platí Putin osobně.

28.7.2016 – od minulého zápisu před dvěma (!) dny další a další případy připrchlíků plní noviny a plátky hromadou událostí. A žádnou příjemnou jsem nezaznamenala. Nic menšího než vražda se ovšem na titulku nedostane, ostatní násilnosti jsou zřejmě běžné záležitosti, o kterých netřeba informovat. Za ty dva dny v Evropě: vražda kněze přímo v kostele (Francie), vražda + mučení Srba dvěma „Syřany“ (Rakousko), znásilnění a mučení chlapa čtyřmi připrchlíky (Švýcarsko). To jen to, co se objevilo i v našem ctihodném  tisku. Vrchnosti docházejí argumenty na „podporu“ připrchlíků a diví se, že ovčan projevuje značnou nechuť k tomu migračnímu nadělení

 

Červenec 2017

10.7.2017 – V Hamburku se opět slezla G20.  Značné protesty v ulicích, ovšem „demonstranti“ se spíše chovali jako demoliční čety. Těžko tedy říct, kdo to „organizuje a platí“, zřejmě zase nějaká „open foundation“. V rámci G20 došlo i na schůzku Putin vs Trump, přizváni k pokecu pouze Lavrov a Tillerson.  Štěkny si mohly udělat pár snímků na začátku a pak byly vykázány za dveře.  Plánovaných 30 minut si protáhli na více než dvě hodiny. Zdá se, že si pěkně pokecali. Štěkny naštvané, že účastníci jim nepustili ani chlup, nicméně pár dní po schůzce začalo platit v Sýrii příměří. * Naši sněmovní kecálisté schválili nasazení našich vojáků na misi NATO v Pobaltí. Proti byli komunisti, Kalousek a spol. vyřvávali ty svoje hemzy o Putinově páté koloně. Už není ani trapný, jen směšný.

14.7.2017 – nějak extra výstupů z G 20 nikde moc nevidět.  Dřív se komentátoři mohli přetrhnout, tentokrát vládne podivné ticho. Na alternativě konstatování, že to bylo 19 proti 1 (Trumpovi). Nebýt těch demoličních záležitostí, tak snad ani jeden neví, že nějaká sešlost proběhla. * Trump vyrazil na návštěvu do Francie, ve stejné době se tam zjevila i Angela. Macron rozdává úsměvy na všechny strany a chová se jak puberťák. * V US Kongresu padl návrh na zbavení Trumpa prezidentského úřadu. To je zpravodajská pecka a naše štěkny mlčí jak zařezané. Zvláštní.

24.7.2017  - na Kose publikoval Vlk překlad zprávy vyšetřovací komise britského parlamentu o intervenci v Libyi 2011. Publikována byla už v květnu a prosinci 2016, ovšem štěkny u nás i na Západě se tváří, že zpráva neexistuje.  Angličani sebekriticky uznávají svou, ale i francouzskou  a americkou odpovědnost za rozvrácení do té doby fungujícího státu. Odpovědnost za „humanitární“ bombardování přidělili vládám Británie, Francie a USA. Američani dodali zbraně a „důvod“ – rebelové v ulicích, a přihřáli si polívku – kromě zbrojařských kšeftů se jim hodil nástupní prostor pro barevné revoluce, Francie chtěla větší podíl na obchodu s ropou, a angláni zde zřejmě hráli roli užitečných idiotů. Hlava USA, krk Francie a úderná pěst Anglie. Pěkný spolek. Čím to, že u téměř každé všivárny na světě najdeme minimálně dva z téhle trojky? Čím to, že i když se zpožděním, ale přeci jen se tyhle věci profláknou – a furt se jim věří, že to jsou ti největší svatoušci na světě? * US kongres vyhlásil další sankce proti Rusku – a evropští, v čele s německými, začali ječet cosi o adekvátních reakcích. Tak si říkám, kdo komu šlápnul na kuří oko.

Hodnocení
Zatím bez slepic

Komentáře

Trvalý odkaz

Paní Rejpalka dobré připomenutí.
Červenec pokaždé nabitý událostmi,aby politici na dovolené měli o čem přemýšlet.
Jenže,jak vidíme,nikdy nic lepšího nevymyslí,nevidí,neslyší,jedou po vyznačené koleji dál.

Zatím bez slepic

Tak to je tedy hustota! Nedělám si iluze, že v ČR je to lepší, ale vy máte asi o něco víc těch chlapů s koulema.

Zatím bez slepic

jinak.
Švédi (slovenský slangový výraz pro Čechy) jsou vychcaní jak díra do sněhu.
Když někdo zazdí placení daně, umějí ho soudruzi finančáci hezky zmáčknout. Zablokujou účty, zhaftnou nemovitost i movitost, a tak dále.
A když zazdí placení daně někdo, kdo je hóóódně vysoko? Pošle se mu dopis s oznámením, že dluží státu a následně se dotyčný vyzve, aby si SÁM stanovil splátkový kalendář a začal podle svých možností splácet.
Znal jsem jednoho pikolíka (to nebyl vůbec pikolík, nýbrž žralok zkřížený s krokodýlem, oblečený v karnevalové masce dvounožce), který takto "splácel" finančáku nějaké desítky miliónů KáČé po PADESÁTIKORUNĚ měsíčně.
Naja, kdo umí, ten umí, kdo neumí, ten tlačí kočárek - říkávali jsme v blahých časech bez finančáků, banksterských mafiánů a obdobné svoloče.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

až nyní, anebo ihned při zapisování do deníčku?

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Nakonec je to jednoduchý. Zase BUDE VÁLKA.

Zatím bez slepic

In reply to by Kamil Landa (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bude.

Zatím bez slepic

In reply to by Kamil Landa (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bude.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

We also provide animated explainer video production services; our animated explainer video pricing is highly affordable & convenient. We are the best explainer video services company in USA, feel free to connect to Explainer Mojo today.

https://explainermojo.com/

Zatím bez slepic