Reklama na Petru Rédovou

Autor
Štítky

https://www.litterate.cz/reklama-na-petru-redovou/

Krátký plackový úvodník:

Přátelé, nápor s plackami už pominul. Musím říci, že mě příjemně překvapil a hodně jsem se nadřel. Dělal jsem to postaru, každému zájemci jsem se snažil mailem odpovědět a prohodit s ním pár lidských slov. Nebylo to úplně snadné, ale nelituju toho. Jen jsem už pochopil, v čem je výhoda dobře udělaného e-shopu.

Doma všichni balili a posílali, posílali a balili, na všech poštách v okolí mě nesnášejí… Ale včera se to už celkem uklidnilo. Ke knize jsem se značně přiblížil a to všechno díky vám. Jsem rád, že mám takové čtenáře.

Prosím, přece jenom jsem to celé dělal ručně. Mohl jsem na někoho zapomenout, někoho přeskočit či vynechat. Pokud jste měli dostat placky a nepřijdou vám do úterka (včera jsme odesílali poslední), směle se ozvěte, seřvěte mě za mizernou organizaci a požadujte nápravu.

A teď už dnešní text:

I když už máme po volbách, pokračuji v plnění svého slibu, že s kým se potkám, o tom napíšu něco hezkého. Dělám to, protože novinářů, kteří svého hosta chtějí nařezat na kousíčky, rajtovat na každém přeřeknutí a vítězoslavně se pást na jeho chybě, takových je ve v pravdomluvných mééédiích víc než dost a já nehodlám suplovat jejich práci. Řekl jsem, že budu hledat věci, které nás spojují a že chci, aby v parlamentu zasedli politici, kteří čtou Vidlákovy kydy.

Tentokrát to bylo naopak. Já jsem přijal pozvání u Petry Rédové a strávil jsem u ní dvě příjemné hodinky nad šálkem kávy a spoustou slov.

Ale ještě než se dostanu přímo k naší Cemperem certifikované dezinformátorce, musím říci ještě jednu věc. Delší dobu jsem si lámal hlavu, podle jakého klíče Rajchl sestavoval senátní kandidátku. Nejprve jsem si myslel, že jde v principu o osobnosti antiwaxerské scény, ale tuto myšlenku jsem právě po setkání s Petrou Rédovou musel opustit. Senátní kandidáti strany PRO jsou lidé, kteří zcela vážně věří tomu, co říkají. Všichni. Jestliže jste je poslouchali při jejich předvolebních setkáních, pak vězte, že oni svoje slova myslí skutečně zcela vážně. Naložte s touto informací, jak umíte.

Ale teď zpět k Rédové.

Zdravotní sestra pracující ve Velké Británii a pendlující mezi Brnem a Londýnem. Což byl přesně ten důvod, proč o ní náš strážce jediné pravdy Cemper tvrdil, že vůbec není zdravotní sestra. Ona se netajila tím, že pochází z Brna a ten blbec Cemperovic zjistil banální věc, že v Brně nepracuje. Nenapadlo ho vůbec, že by mohla pracovat někde jinde, stejně jako to nenapadlo novináře České televize, kteří si vždycky všechno ověřují. A šup, už jsme měli falešnou zdravotní sestru, která otravuje slušné lidi svými dezinformacemi o očkování.

Mimochodem – v Británii měl prý covid mnohem brutálnější podobu, než u nás. Tam jim lidé na JIPkách umírali mnohem masověji a z mnohem banálnějších příčin. Petra není žádná popíračka covidu, nikdy netvrdila, že covid neexistuje. Jen si dovolila mít jiný názor na funkčnost opatření a funkčnost očkování. Všechno ostatní z ní udělala naše pravdomluvná mééédia.

Já si z této části jejího vyprávění odnesl především informaci, jak ve skutečnosti vypadá anglosaské zdravotnictví… možná ten covid není zase až tak strašná respirační choroba. Tedy v zemi, kde funguje normální hygiena, prevence a nějaké sociální zabezpečení. V zemi, kde je v tom bordel, kde je pořád vlhko a kde mají zdravotní péči sice drahou, ale zato mizernou, tam prostě lidé na covid umírali lépe a radostněji.

Na druhou stranu, v Británii je přece jenom nějaký standart svobody a tak měla Petra k dispozici tamnější studie z tamnějších nemocnic. A s nimi se pak tady oháněla, psala dopisy, oslovovala politiky, ministry, funkcionáře, zdravotníky… k ničemu. Vysvětlení je samozřejmě jednoduché – prachy. Jestliže tady realizujete dvojnásobné až mnohonásobné očkování celé populace, tak jsou peníze až na prvním místě a odbornost může přimhouřit oči. Jen nemnozí se nenechali koupit. Tato korupce samozřejmě fungovala i všude jinde, protože jak jde o peníze, tak jsou všichni stejné víry.

Pak jsem si vyslechl, jak vypadal ten tlak… jak psali anonymové nejen jejímu zaměstnavateli, ale i všude možně, kde podle českých elfů Petra pracovala. Jak to schytávaly děti, jak skvěle se jí cestovalo do Anglie na příslušné směny, jak to fungovalo s tamní karanténou, kolik si při tom užila keců i jiných problémů. Jak přemýšlela o tom, že se formálně rozvede, aby ty kýbly špíny neschytával manžel a jeho firma, jak bylo úplně jedno, že svoje „dezinformace“ může doložit. Nedostala žádný prostor se hájit, nikdy nemohla nic uvést na pravou míru, nikdy nemohla říct svůj pohled. Cokoliv řekla, to překroutili a vlastně mezi Bleskem a Českou televizí z tohoto hlediska není žádný rozdíl.

Já mám k našim mééédiím velmi rezervovaný vztah. Cemperovi jsem se vždycky vysmíval. Ale mnohokrát jsem tady psal, aby se s vaničkou nevylilo i dítě. Upozorňoval jsem, že Česká televize není jen zpravodajství a Václav Moravec, ale také filmy, které by se do kin nikdy nedostaly, protože by si na sebe nevydělaly. Ale když jsem Petru poslouchal, tak jsem si říkal, že bych se vlastně vůbec nezlobil, kdybychom jednou ráno na Kavčích Horách našli jen hluboký kráter. A kdyby Cemper zjistil, že chce odejít do portugalského kláštera, tak bych mu přispěl na cestu a osobně zaplatil bytelný zámek na jeho celu.

Co bude dál? Samozřejmě se v naší studené a hladové zimě asi ledacos stane. Dá se čekat, že o Petře Rédové ještě uslyšíme a uvidíme. Na kandidátce PRO bude určitě vysoko a pokud k nám ta bouře na obzoru dojde, tak v této zemi bude hodně věcí jinak. Málokdy máme jako voliči takovou výhodu, jako u PRO. Můžeme sledovat, co dělají, jak se vyrovnávají s porážkou, jak pracují a bojují za věci příští. Můžeme sledovat, jak se stmelují a co je rozděluje… a hlavně, můžeme to sledovat už teď, kdy je do voleb daleko. Můžeme se dívat, jak se plní jejich předpovědi, jestli se slova nerozcházejí s činy. Tohle normálně k dispozici nemáme. Většinou se to dělá tak, aby první volby, do kterých nová strana vstupuje, byly ty parlamentní a po nich byly čtyři roky čas na oklamání voliče.

Sledujte je. Pokud se potvrdí jejich volební potenciál ze senátních voleb, tak se do sněmovny jednou dostanou.

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.5 (42 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Ohledně těch placek. Asi jste měli s tím dost práce, ale hlavně jste psal, že chcete podporu na svou knihu. Taky jste psal, že za každou stovku pošlete jednu placku.

Já vám na účet něco poslal, teoreticky bych měl mít právo na 50 placek, ale ve zprávě pro příjemce jsem vám napsal, že nejsem revolucionář, tak o ty placky nestojím, že chci tu knížku. Ale přeci jenom, cena 50. placek, to je pro mě nějakých 40 pokácených a odvětvených a změřených a popsaných 120. letých smrků. Neočekával jsem 50 placek, stačily by mi 3 písmena: Dík.

Zatím nedorazily, asi toho máte hodně...

A i když toho máte hodně, poněkud mě to mrzí. Myslím, že za 5 000 na vaší knihu bych si ta 3 písmena zasloužil.

Průměrný počet slepic: 3.8 (10 hlasů)

Berrnarde, děkuji. 

Původně jste byl v seznamu na poděkování ještě o 138 pozic dál - nápor to byl fakt obrovský. Dostal bych se k Vám nejspíš zítra k večeru. Ale pravda je, že Váš příspěvek byl velmi velkorysý a tak jsem Vám napsal poděkování na mail. 

Ještě jednou děkuji, knížku u mě máte rezervovanou. 

 

Průměrný počet slepic: 4.3 (12 hlasů)

Ale pochopitelně počítám, že knihu dostanu s osobním věnováním. Představoval bych si to asi:  "mému milému berrnardovi"

Jasně, že si dělám prču. Ale tato knížka mi přijde jako dobrý nápad, dost lidem by mohla ukázet kousek cesty.

Průměrný počet slepic: 4.1 (9 hlasů)

Berrnarde, jak budu mít knížku hotovou, tak to do jedné napíšu a pošlu Vám ji. Už na textu makám, ale nějaký měsíc to potrvá. 

Mějte se

Průměrný počet slepic: 4.3 (6 hlasů)

Vaši knížku nechci. Až budete psát o potřebách a přestanete mlejt dojmy, názory a víru, pak si ji klidně koupím v knihkupectví. Ale takovou knihu vy nigdy nenapíšete. Už to vím.

Průměrný počet slepic: 3.4 (10 hlasů)

Vaše vytrvalost Sasine je dojemná. Už pět let mi vykládáte, ať píšu o potřebách a já jsem za těch pět let pořád nepochopil, co si pod tím představujete. Prozraďte mi... říkáte to jen tady na Kydech? Nebo jsou i další servery, kde se stejně vytrvale a stejně marně snažíte dosáhnout toho, aby někdo vzal vaše připomínky vážně? 

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

.."Už pět let mi vykládáte, ať píšu o potřebách a já jsem za těch pět let pořád nepochopil, co si pod tím představujete."..

Si děláte srandu nebo mě chcete urážet?
Prostě potřeby lidí, každej den od rána do večera. O tom se má jednat, to se má sečítat, To se má po sečtení konat.

Průměrný počet slepic: 2.6 (5 hlasů)

Bohužel pan Vidlak zda se buďnevi co sam chce a děla se hloupy a v důslledku toho odmita Solidaritu namisto kakofonie slepic na NULE ,kde program pot4eb nemaji a chtěji mezi sebou jen dřistat a trpi,když on a jeho NULA co mu pomohla,kdysi za to bere daň nyni ma problem zjistit co je to SOLIDARNI STAT a co tak se jeho znovu a znovu zeptat co si pod tim představuje!
To je tam jedině slepičfarna a tady jsou gardisti pravdy a svobody co je trnem v oku bezkulečniků zla a mazaku skvělych myšlenek,kdy jim tam nedocvskne,že si strileji sohlasem s mazanim elity Společnosti Voličů metodou CHUCPE do vlastnikho kolena!

Je to ostuda,že tim mlčenim o potřebach voličů se podporuje 33 let vykradani republikydokonce spolu s tim PRO jak to je možne,že ten advokat nechce tady diskutovat s nami o svem pry programu,ktery MU stači a tak tim maglsjzem podporuje vladni neomarxisty,kteri se nestydi dale vykradat fakticky dvě třetiny našich platů a biji Společnost Voličů pod podiem,aby řvala demisi misto PNZ,PNZ to by znělo do kedluben ignorantske vlady ozvěnou jako PENIZE,PENIZE a plnilo by se heslo

PENIZE JSOU NA PRVNlM MISTE VLADNI PODVODNICi!

Když penize chteji kapitalisti tak to holenkove bude dobre i pro nas a ne,že ne ANO!
No ni?

Průměrný počet slepic: 2.3 (7 hlasů)

Gdyž si představím jak se ti dacani, svině u koryt, hádaj věcně kolik miliard si přihodí tam a onde, přesně na jaké účty. Například kolik pustí do Německa a kolik z teho dostanou přes překupníky do kapes a kolik posílají neziskovkám, gde "pracují" jejich příbuzenstva a kolik odrbou blboňů na daních a komu to pude do kapsy a lidem zbydou ve volbách jen gsichty na plakátech s hesly, volte nás, nic jiného vám nezbývá, tak du blejt.

Dalo by se to určitě eště pikantněji napsat, ale to by zas Vidlák zavřel diskusu.

Průměrný počet slepic: 4 (5 hlasů)

denně mít velkou spotřebu. Maso, pivo, internet, potřebuji už od rána hned. Jó, taková spotřeba, ta je dozajista třeba. Všechny vládní úspory jsou vhodné jen pro magory.

Průměrný počet slepic: 2.8 (4 hlasů)

Já se omlouvám, ale pořád jsem to nepochopil. Vždyť já tu třeba v poslední době píšu o tom, jak nejsou energie. A bubnuju proto na demonstrace. Ale pořád od Vás slyším tu stejnou větu.. Vollit potřeby. Takže se nedivte, že pořád nechápu, o co Vám jde, protože energie a boj za levné energie zřejmě stále není dostatečný. Já Vás neurážím, já jen říkám, že jsem za pět let nepochopil, o čem mám podle Vás psát. Ale jak vidíte, nijak mi to nervy nedere. Prostě si píšu co chci a jak chci.  

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Dokud budou lidi volit vrchnost a né přímo svoje potřeby, tak to bude eště horší. Vy si opravdu nedovedete představit volby, gde sou napsaný potřeby pod sebou a1...a 10000, a lidi si vybírají a lajkují? Že by svoji potřebu do voleb mohl každej náš synek a dcera registrovat na poště nebo na ouřadě naprotivá potvrzení jako sportku? A aby tam nepsali kokotiny, že ráno jak vstanou, že chcou pivo nebo desetipatrovej dort, že by tam bylo prvních deset potřeb předtištěných jako vzor. například, mír, střecha nad hlavou pro každého, teplo do každé rodiny a ták? To musej kreténi furt místo teho běhat po pražském náměstí a křičet demisi??? Demisi čeho???

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Šmarjá, lidi volej každej den v obchodě a dostanou na to účtenku a děti z teho mají vánoční olympiády.
Šel byste se svým požadavkem na energie na ouřad, podal byste písemně tu potřebu v jednoduchém formátu, ta by se zaregistrovala do centra voleb potřeb a vyjede to jako volitelná veřejná potřeba do volební soupisky, "tabulky", A pak by vám stačilo o tem jen psát a ukazovat blboňům gde mají dát lajk, "zaškrtnout políčko".
Kak ty něrozum, si náš?

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

Gdyž nemáte jiné potřeby než ty energetické potřeby, tak je děte kurwa volit. Zaqjděte na ouřad že chcete volit jen tu energii aby vám dali hlasovací blanket. No kak ty něrozum? A že vám ho nedajkí, no taky proč by blboňovi dali možnost svoje potřeby, že??? To je jen pro pány.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

Asi svým způsobem. Je na to zapotřebí myslet jinak. Nevím jak jinak bych to popsala. Osobně vás chápu oba.

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Při tomto zdravotním posezení, co kdybychom se také něco dozvěděly o paní Pekob

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)
Trvalý odkaz

Vidláku, proč si myslíte, že Nula slouží vaší věci? Proč mu tam dáváte články, gdyž oponenty vyhazuje? Bez omluvy.

Průměrný počet slepic: 3.2 (5 hlasů)

Alef ničemu neslouží. Alef mi dal azyl, když jsem ho potřeboval. To se nezapomíná. A když porovnávám "cenzurovanou" diskusi na Litterate a  diskusi zde, tak nemám pocit, že by tady byl nával, protože tu vane vzduch svobody. Sem na Kydy přijde každý den přes dva tisíce čtenářů... ale na chuti do diskuse to vidět není. Většina jich pak diskutuje tam na Litterate. Můžete přemýšlet, proč lidé chodí raději ke "zlému" Alefovi než do zdejší svobody. 

Průměrný počet slepic: 3.8 (4 hlasů)

Sem chodí milý Vidláku už jen zbytek národa, kerej vzýváte u Alefa aby něco podniknul. Tam ale chodí už jen konzumáči, nýmandi, systémové vyžírky. Těm bude dobrej jakejkoliv režim, páč takové režim dycky odmění. "Můžete přemýšlet, proč lidé chodí raději ke "zlému" Alefovi než do zdejší svobody. "

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

chodí jenom jeho hodné ovečky. A že je jich tolik? Jsme přece národem ovcí, není-liž pravda?

Průměrný počet slepic: 3.3 (4 hlasů)

má takovou skvostnou úroveň. On i ten Mount Everest je ve srovnání s diskuzí u Alefa jen nepatným kopečkem. Ubožáci diskutéři smí napsat jen tolik příspěvků a v takovém duchu, který jim namachrovaný nadčlověk, nějaký Alef (zřejmě vlastenec jako poleno) laskavě povolí a dovolí.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

poděkovat 138 lidem určitě nezabere víc času, než reklama na Rédovou.

Průměrný počet slepic: 3.7 (3 hlasů)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bylo jich 638, 500 odepsal, zbývalo posledních 138 na zítra

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

In reply to by Norman Daniels (neověřeno)

Trvalý odkaz

Bylo jich mnohem víc... 

K tomu ještě musím také žít, psát, pracovat. 

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)

To zase někteří dost přeháněj. Navíc když máte velkou rodinu, chlívek i záhumenek, k tomu odpovědnou práci a nikdo nevymyslel, jak natáhnout těch 24 hodin na den. Já Vás v tomto obdivuju. Mít takové závazky, tak večer nenapíšu ani řádek a veškerý internet mi může políbit... Hlavně jde o ty priority. Ono se nic nestane, když nenapíšete každý den článek, ale stane se sakra hodně, když nezaznamenáte, že některé děcko třeba volá podprahově o otcovskou pomoc...

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

kterym už ukradli bilony fabrik,se dnes dožili realizace po sektoru A.vaktadeni majetků ze socislismu nyni vyloupeni sektoru Beééé a dali si nyni ukrast chlivky i s prasatky,farmu,penize a vsechna aktiva nastupujicim Śvabismem a bud o tom nechce vědět ma to asi v programu CHUCPE nebo co s nim je,když je ted pod NULOU a chce jen sam nezmrznout bo ma ješte pry starou smlouvu!
No solidarita jak swňa!
No ni?

Zatím bez slepic