Rubová strana TOPky

Autor
Štítky

Když jsem začal psát tento článek, ještě jsem nevěděl, že poslanec Volný bude tři hodiny obstruovat ve sněmovně. Obstruoval u rozpravy o kácení stromů podle vodovodů a kanalizací a u rozpravy o invazivních rostlinách... Nebudu k tomu nic dodávat, závěr si udělejte sami. V diskusi se nám jistě dostane vyčerpávajícího rozboru, proč je Volný frajer, že to udělal i proč je debil, že to udělal. Ale teď k tématu: 

Poslední rok mi denně chodí asi tak třicet mailů od čtenářů. Nebudu zakrývat, že se to na současný stav zvýšilo od doby, kdy mě přetiskují na Pravém prostoru - prostě kdy si mě svět všimnul. Od té doby dostávám svůj pravidelný přísun korespondence. Stává se mi, že nějaký mail přehlédnu. Nebo se k němu chci vrátit, ale prostě na něj zapomenu pod přibývající novou korespondencí. Do toho chodí tu a ta reklamy na viagru, reklamy na zemědělské prostředky, reklamy na traktorovou techniku... a proto prosím všechny kmenové čtenáře o shovívavost. Pokud vám neodpovím na mail, není to má zlá vůle, prostě jsem vás přehlédl nebo zapomněl. Prosím drze se mi připomeňte znovu. Kydy dělám ve svých zbytcích volného času a nejsem schopen tomu dát víc. 

Každodenní mailová korespondence je pořád dokola stejná. Polovina mailů reaguje na něco, co jsem napsal. Pošlou mi rozbor, grafy, odkaz na něco, co jsem přehlédl, nebo co bych měl shlédnout. Například když jsem psal o Orbánovi, druhý den jsem dostal celou řadu mailů s odkazy i překlady, které využiju v dalších článcích. 

Další čtvrtina mailů je moje nejoblíbenější. Pochvaly. Zpravidla od vás - čtenářů zde na Kydech. Prosím, hlavně zítra všichni nepište maily s pochvalou, ať to nevypadá, že i o ní přímo říkám. Nechť je pochval jako soli. Přehršel škodí. 

Zbytek jsou invektivy. Zhruba to samé, co tady na Kydech dělá Scallop. Někoho jsem prostě naštval a tak si to se mnou jde vyřídit. Od doby, kdy na mě na fejsbůku občas odkáže Petr Hampl, tak těchto nadávek přibylo. Dlouho to byly takřka výhradně "hoši z TOPky". To se takový pravdoláskař koukne na sociálních sítích kam nemá, ono ho to odkáže na Kydy a tam si přečte něco strašného. Že řepka je dobrá plodina, že Babiš opozici převyšuje svou pracovitostí, že Putin jedná v zájmu Ruska, že USA jsou obr na hliněných nohách, že EU jde do kytek, že kromě semknutí už neumíme nic... 

Příslušného kafírníka to zdrtí natolik, že si to se mnou musí vyřídit. A tak napíše mail, který vypadá, jako kletby and Mistrem Janem Husem. Že jsem zaprodanec, proruský troll, že na mě pošlou policii, že až mě potkají, tak mi rozbijí držku, že doufají, že mi držku rozbije někdo jiný, že jsem idiot, hlupák co ničemu nerozumí a že si mám přečíst nějaké moudro od Miroslavy Němcové nebo do Schwarzenberga, protože to jsou ti správní před kterými se mám sklonit. 

Pak přišel covid. A začal jsem dostávat podobná psaníčka i od covid popíračů a anticovidních spiklenců. A od doby, kdy se proti covidu vyprofiloval Lubomír Volný, roztrhl se s maily od jeho příznivců pytel.  Jeden, co mi přišel nedávno vypadá takto: 

Ahoj Vidláku, 

Nevím jak se jmenuješ, co jsi zač, ale lidi se snažíš dobře zblbnou do testování. Nemáš podíl u soudruha psychopata plukovníka Prymuli v jeho firmě na prodej zdravotnické materiálu? 

Doufám že každý den používáš Čínský anální test na Covid-19 je prý nejpřesnější... 

Užívej si testování....

Tento text jsem vybral, protože jako jeden z mála není plný sprostých slov, ale znění je prakticky vždycky stejné. Jsem zaprodanec covid mafie, snažím se tu všechny zotročit, určitě mi za to Babiš/Prymula/ilumináti/Gates platí. Jsem svině, hajzl, idiot, debil a všichni svorně doufají, že mi někdo rozbije ciferník. 

Ne, nepíšu to, protože bych si chtěl stěžovat. Tohle k internetu prostě patří. Takové maily mi chodily od prvního dne, co jsem začal Kydy psát a přibývá jich přesně v korelaci s rostoucí čteností. Možná dokonce jsou tyto maily přesnější ukazatel než propočty od googlu. Píšu to, protože jsem si všiml jedné věci... 

Píší mi to prakticky výhradně příslušníci pražské kafírny a příslušníci hlásící se k Volnému bloku. Nikdo jiný.  I přesto, že jsem Okamuru mnohokrát označil za tlučhubu, nikdy mi žádníé jeho příznivec nevypral hubu. Jasně, nesouhlasili, posílali mi odkazy na jeho program, diskutovali se mnou, dokazovali mi, že se mýlím. Ale bez nenávisti. 

Když jsem se někdy opřel do Babiše třeba za nezvládnutou chytrou karanténu, dostal jsem spousty mailů o tom, že se mýlím. Že to ani Babiš zvládnout nemohl, že to všechno vlastně funguje, že Babiš ví co dělá... argumenty, odkazy na Čau lidi, odkazy na volební program ANO... prostě asi to, co zde na Kydech dělá Laco. Zdvořilý nesouhlas, řada argumentů... ale bez nenávisti. 

Když jsem o Šlachtovi napsal, že si nejsem jistý, jeslti tu potřebujeme desátý klon protikorupční strany jejímž jediným výsledkem budou zase složitější výběrová řízení, tak jsem byl až překvapen, kolik příznivců ten Šlachta má. Ale opět - pro nikoho jsem nebyl zaprodanec, pro nikoho jsem nebyl ostuda lidstva.

Hajzl, svině a parchant co se konečně odkopal, jsem takřka výhradně pro příznivce pražské líbodémo kavárny... a pro Volný blok. 

Díky těmto desítkám mailů jsem vlastně dospěl k tomu, že Volný Blok je vlastně taková odvrácená strana TOPky... a nebo naopak. Že jsou to vlastně ty stejné typy lidí. Tolerance nula, schopnost se domluvit nula, ochota spolupracovat nula... jen nesmlouvavé trvání na své pravdě za každou cenu a za všech okolností. Kdybych v těch mailech vyměnil pár slov, nikdy by nepoznal, kdo je kdo. Samý komsomolec a kovaný kádr, jeden vedle druhého a je úplně jedno, jestli jsou proameričtí a promigrační, nebo proticovidní a protimigrační. 

Pokud si tento můj článek přečte Lubomír Volný, tak tu na něj prosím apeluji, aby si mezi svými udělal trochu pořádek. Já vím, že nezodpovídá za každého svého příznivce, ale měl by udělat pár videí nejen o tom, jak nás tu všechny chtějí zašpérovat díky covidu, ale měl by trochu poučit své věrné, že by neměli být k nerozeznání od příznivců Pekarové Adamové. 

Možná by bylo dobré, kdyby těm svým vysvětlil, že těžko získají další příznivce (a hlasy ve volbách) tím, že budou doporučovat jinak smýšlejícím čínský anální test. Že asi těžko změní můj názor, když mě hned první větou pošlou do prdele a přidají ještě další invektivy. Že jestli to takhle u Volného dělá víc lidí, tak za těch pár měsíců, co zbývají do voleb, odradí poměrně dost lidí. 

A možná by Volný měl apelovat i na to, že písemně by se měl vyjadřovat jen ten, kdo umí pravopis. Tohle nemohu TOPce odpárat. Jejich pisatelé mají slovník stejný jako hoši od Volného, ale podle pravidel českého pravopisu. Hoši od Volného se od TOPáků liší vlastně jen v tom, že se psaným projevem uvízli v šesté třídě. 

Já netvrdím, že všichni příznivci Lubomíra Volného jsou primitivové, co umějí jen nadávat. Ale nezlobte se na mě, kromě několika výjimek mezi čtenáři zde na Kydech, s Volným blokem jsem se potkal především díky těm, kteří by mě nejraději viděli vyváleného v dehtu a posypaného peřím. Jestli se stejnou vehemencí pracují všude, tak to na volební úspěch moc nevidím a nepomůže tomu ani Volného exhibice ve sněmovně. 

Všimněte si, že nad pražskou kavárnou jsem už zlomil hůl a o žádné podobné doporučení se pro ně ani nepokouším. Jednoduše proto, že tam v žádnou změnu nevěřím. Ale Volný a jeho lidi by se mohli zamyslet nad tím, že používají stejný slovník i stejné metody, takže obyčejný volič by si nemusel všimnout, že je mezi nimi a namachrovanými pražáky nějaký rozdíl. 

 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (116 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Včera sem se přinutil shlédnout film, princ Bajaja. Měl byste se taky přinutit.

Průměrný počet slepic: 2.5 (14 hlasů)

pharmacie ouverte brest therapie comportementale et cognitive villefranche sur saone therapie de couple clermont ferrand , traitement gale therapies analytiques , therapie cognitivo comportementale fribourg pharmacie en ligne livraison jour meme pharmacie failler nadine brest Windows Vista Business barato, Windows Vista Business por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34547#>Windows Vista Business barato</a> Compra Windows Vista Business a precios mГЎs bajos Windows Vista Business barato. pharmacie argenteuil centre ville pharmacie boulogne billancourt point du jour Microsoft Office Visio Professional 2010 venta Chile, Comprar Microsoft Office Visio Professional 2010 <a href=https://publiclab.org/notes/print/34383#>Comprar Microsoft Office Visio Professional 2010</a> Microsoft Office Visio Professional 2010 donde comprar en Chile Compra Microsoft Office Visio Professional 2010 a precios mГЎs bajos. pharmacie bordeaux test pcr therapies anticancereuses , therapie cognitivo comportementale alger therapies with alzheimers Autodesk Revit LT 2021 barato, Autodesk Revit LT 2021 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34416#>Compra Autodesk Revit LT 2021 a precios mГЎs bajos, Autodesk Revit LT 2021 barato</a> Autodesk Revit LT 2021 venta Venezuela Compra Autodesk Revit LT 2021 a precios mГЎs bajos. therapies reiki traitement kyste .

Zatím bez slepic

pharmacie homeopathie beauvais pharmacie de garde yerres therapies ciblees , pharmacie boulevard sixte isnard avignon pharmacie ouverte kourou , pharmacie soussan beaulieu sur mer therapies breves vannes act therapy summary Lumion 10.3 Pro barato, Lumion 10.3 Pro venta Venezuela <a href=https://publiclab.org/notes/print/34267#>Lumion 10.3 Pro venta Venezuela</a> Lumion 10.3 Pro precio Venezuela Lumion 10.3 Pro barato. act therapy exercises pharmacie auchan mantes la jolie Adobe Photoshop CS5 Extended barato, Adobe Photoshop CS5 Extended donde comprar en Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34470#>Compra Adobe Photoshop CS5 Extended a precios mГЎs bajos</a> Adobe Photoshop CS5 Extended precio Miami Adobe Photoshop CS5 Extended por internet. pharmacie lafayette saint martin du touch traitement endometriose , pharmacie route d'enghien argenteuil pharmacie de garde marseille plan de campagne Compra Microsoft MapPoint 2010 Europe a precios mГЎs bajos, Microsoft MapPoint 2010 Europe venta Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34338#>Microsoft MapPoint 2010 Europe barato</a> Comprar Microsoft MapPoint 2010 Europe Microsoft MapPoint 2010 Europe barato. medicaments angine therapies psychomotrices et recherches .

Zatím bez slepic

pharmacie en ligne royaume-uni pharmacie auchan ponthierry pharmacie mirallie brest , therapie cognitivo-comportementale clermont ferrand medicaments fervex , pharmacie bailly 78870 therapies to counselling pharmacie faubourg saint jacques beauvais Comprar Pixologic ZBrush 2022, Pixologic ZBrush 2022 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34700#]Pixologic ZBrush 2022 por internet[/url] Pixologic ZBrush 2022 barato Compra Pixologic ZBrush 2022 a precios mГЎs bajos. pharmacie auchan englos therapie cognitivo-comportementale quebec Autodesk 3ds Max 2023 donde comprar en Chile, Comprar Autodesk 3ds Max 2023 [url=https://publiclab.org/notes/print/34689#]Autodesk 3ds Max 2023 donde comprar en Chile, Autodesk 3ds Max 2023 por internet[/url] Autodesk 3ds Max 2023 venta Chile Autodesk 3ds Max 2023 barato. medicaments maux de tГЄte therapie cognitivo comportementale france , therapie karmique pharmacie auchan saint sebastien Adobe Flash Professional venta Miami, Adobe Flash Professional por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34544#]Comprar Adobe Flash Professional[/url] Adobe Flash Professional precio Miami Comprar Adobe Flash Professional. therapie viceland streaming gratuit comprime un generique .

Zatím bez slepic

pharmacie becker monteux horaire pharmacie en ligne masque pharmacie de garde marseille site officiel , therapies cognitivo-comportementales def act therapy gardendale , pharmacie beauvais agel traitement endometriose pharmacie nation bourges Compra Autodesk Alias AutoStudio 2023 a precios mГЎs bajos, Autodesk Alias AutoStudio 2023 donde comprar en Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34687#>Compra Autodesk Alias AutoStudio 2023 a precios mГЎs bajos, Autodesk Alias AutoStudio 2023 precio Miami</a> Autodesk Alias AutoStudio 2023 precio Miami Comprar Autodesk Alias AutoStudio 2023. pharmacie de garde urrugne therapies familiales Comprar Autodesk AutoCAD 2023, Autodesk AutoCAD 2023 venta PerГє <a href=https://publiclab.org/notes/print/34696#>Autodesk AutoCAD 2023 por internet</a> Autodesk AutoCAD 2023 por internet Comprar Autodesk AutoCAD 2023. pharmacie angers la gare medicaments les plus vendus en france , youtube therapies pharmacie auchan grand cap Autodesk Alias AutoStudio 2018 donde comprar en Miami, Autodesk Alias AutoStudio 2018 precio Miami <a href=https://publiclab.org/notes/print/34354#>Autodesk Alias AutoStudio 2018 precio Miami</a> Comprar Autodesk Alias AutoStudio 2018 Autodesk Alias AutoStudio 2018 por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio sin receta. Medicamento Gabapentina nombre generico Comprar Gabapentina 800 mg generico <a href=https://form.jotform.com/222076566560862#>Gabapentina precio Ecuador</a> traitement maladie de lyme pharmacie brest rive droite .

Zatím bez slepic

pharmacie serrault angers pharmacie lafayette mulhouse pharmacie boulogne-billancourt , pharmacie xufre pharmacie ouverte aujourd'hui Г  proximite , pharmacie boulogne billancourt avenue du general leclerc pharmacie lafayette muret therapie respiratoire CorelDRAW Graphics Suite 2022 por internet, CorelDRAW Graphics Suite 2022 precio Miami [url=https://publiclab.org/notes/print/34219#]Comprar CorelDRAW Graphics Suite 2022[/url] CorelDRAW Graphics Suite 2022 por internet Comprar CorelDRAW Graphics Suite 2022. pharmacie desorme annecy pharmacie de garde aujourd'hui mulhouse Compra Microsoft Access 2013 a precios mГЎs bajos, Microsoft Access 2013 por internet [url=https://publiclab.org/notes/print/34393#]Microsoft Access 2013 [/url] Comprar Microsoft Access 2013 Microsoft Access 2013 donde comprar en Ecuador. therapies alternatives parkinson pharmacie ouverte niort , therapies breves psychanalyse therapie act avis Compra Alien Skin Bokeh 2 a precios mГЎs bajos, Compra Alien Skin Bokeh 2 a precios mГЎs bajos [url=https://publiclab.org/notes/print/34656#]Alien Skin Bokeh 2 barato[/url] Alien Skin Bokeh 2 barato Comprar Alien Skin Bokeh 2. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie en ligne zymad pharmacie ouverte aujourd'hui limoges .

Zatím bez slepic

therapies breves montpellier pharmacie de la poste argenteuil numero therapie de couple remboursee , therapie de couple lausanne medicaments maux de tГЄte , pharmacie ouverte lyon pharmacie lamirand amiens pharmacie baffier bourges Compra Pixologic ZBrush a precios mГЎs bajos, Compra Pixologic ZBrush a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34660#>Pixologic ZBrush venta Ecuador</a> Pixologic ZBrush venta Ecuador Comprar Pixologic ZBrush. therapie de couple apres une infidelite pharmacie beauvais rue de clermont MS Office 2011 Home Business donde comprar en Guatemala, Compra MS Office 2011 Home Business a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34344#>MS Office 2011 Home Business donde comprar en Guatemala</a> Comprar MS Office 2011 Home Business MS Office 2011 Home Business por internet. traitement bouffee de chaleur medicaments ketoprofene , therapie act et pleine conscience pharmacie veterinaire amiens PHP with MySQL Essential Training por internet, Comprar PHP with MySQL Essential Training <a href=https://publiclab.org/notes/print/34400#>Comprar PHP with MySQL Essential Training</a> PHP with MySQL Essential Training venta Miami PHP with MySQL Essential Training por internet. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio sin receta therapie cognitivo comportementale quebec pharmacie de garde wormhout .

Zatím bez slepic

therapie de couple comment Г§a se passe pharmacie chu angers numero pharmacie ico angers , pharmacie la moins chere autour de moi pharmacie hemery brest , pharmacie d'anjou angers pharmacie de garde essonne pharmacie de garde xonrupt longemer Comprar Maya 2023, Maya 2023 precio Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34733#>Maya 2023 </a> Comprar Maya 2023 Maya 2023 venta Argentina. pharmacie lafayette beauvais pharmacie bellevue brest Maya 2022 venta Guatemala, Maya 2022 venta Guatemala <a href=https://publiclab.org/notes/print/34756#>Maya 2022 precio Guatemala</a> Maya 2022 barato Maya 2022 precio Guatemala. pharmacie argenteuil 11 novembre pharmacie a bourges , pharmacie lafayette saint raphael pharmacie le havre Compra FileMaker Pro 11 Advanced a precios mГЎs bajos, FileMaker Pro 11 Advanced barato <a href=https://publiclab.org/notes/print/34265#>FileMaker Pro 11 Advanced </a> Compra FileMaker Pro 11 Advanced a precios mГЎs bajos FileMaker Pro 11 Advanced por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador pharmacie beauvais horaires medicaments jambes lourdes sans ordonnance .

Zatím bez slepic

therapies the grocery therapie de couple valenciennes pharmacie saiah aix en provence , pharmacie angers lorette pharmacie hopital d'annecy , therapie comportementale et cognitive valence therapie jeux video therapies breves lyon Corel PaintShop Pro X5 precio Colombia, Corel PaintShop Pro X5 venta Colombia <a href=https://publiclab.org/notes/print/34632#>Corel PaintShop Pro X5 barato</a> Corel PaintShop Pro X5 por internet Corel PaintShop Pro X5 barato. pharmacie damiens noyon pharmacie lafayette amiens sud Omni Group OmniGraffle 5 Professional por internet, Compra Omni Group OmniGraffle 5 Professional a precios mГЎs bajos <a href=https://publiclab.org/notes/print/34576#>Omni Group OmniGraffle 5 Professional </a> Omni Group OmniGraffle 5 Professional por internet Omni Group OmniGraffle 5 Professional barato. therapie cognitivo comportementale de l'insomnie pharmacie auchan aubiere , pharmacie lafayette quimper pharmacie damiens noyon Flexeril precio sin receta, Medicamento Flexeril nombre generico <a href=https://publiclab.org/notes/print/34161#>Medicamento Flexeril nombre generico, Flexeril precio sin receta</a> Flexeril precio sin receta Flexeril barato en la farmacia. Compra Gabapentina a precios mas bajos, Gabapentina precio Ecuador pharmacie de garde jura therapies that have received clear research support are called .

Zatím bez slepic

pharmacie seraucourt bourges pharmacie lafayette lievin pharmacie de garde ouverte aujourd'hui hyeres , pharmacie victor hugo boulogne billancourt pharmacie avignon test antigenique , pharmacie de garde yerres medicaments klipal pharmacie bordeaux belcier Microsoft SQL Server 2017 Standard por internet, Microsoft SQL Server 2017 Standard donde comprar en EspaГ±a <a href=https://publiclab.org/notes/print/34768#>Microsoft SQL Server 2017 Standard donde comprar en EspaГ±a</a> Microsoft SQL Server 2017 Standard precio EspaГ±a Microsoft SQL Server 2017 Standard venta EspaГ±a. pharmacie de garde kairouan aujourd'hui therapie comportementale et cognitive finistere Autodesk Inventor Professional 2015 donde comprar en Chile, Autodesk Inventor Professional 2015 precio Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34592#>Autodesk Inventor Professional 2015 venta Chile</a> Autodesk Inventor Professional 2015 venta Chile Autodesk Inventor Professional 2015 barato. pharmacie la plus proche pharmacie rue beaulieu saint just saint rambert , therapies alternatives psychologie pharmacie argenteuil rue henri barbusse Compra Photoshop Lightroom CC Classic a precios mГЎs bajos, Comprar Photoshop Lightroom CC Classic <a href=https://publiclab.org/notes/print/34515#>Photoshop Lightroom CC Classic por internet</a> Photoshop Lightroom CC Classic barato Photoshop Lightroom CC Classic por internet. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador medicaments anti stress pharmacie schwoob angers .

Zatím bez slepic

pharmacie de garde avignon numero pharmacie de garde marseille de nuit pharmacie de garde paris 16 , therapie de couple saguenay pharmacie leclerc le relecq kerhuon , pharmacie houilles pharmacie de garde marseille nuit castellane atma hypnose et therapies breves courroux Compra AutoCAD Civil 3D a precios mГЎs bajos, AutoCAD Civil 3D venta Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34506#>AutoCAD Civil 3D por internet, Compra AutoCAD Civil 3D a precios mГЎs bajos</a> AutoCAD Civil 3D barato AutoCAD Civil 3D por internet. pharmacie beauvais la seguiniere pharmacie de garde marseille 30 mai Vente Cytotec sans ordonnance, Cytotec prix Canada <a href=https://faithlife.com/ventecytotecsansordonnance#>Acheter Cytotec en Canada</a> Cytotec achat en ligne Canada Cytotec bon marchГ©. therapie de couple tarif pharmacie auchan chatellerault , pharmacie en ligne brest therapie respiratoire Compra Lumion 8.5 Pro a precios mГЎs bajos, Lumion 8.5 Pro venta Chile <a href=https://publiclab.org/notes/print/34553#>Lumion 8.5 Pro </a> Lumion 8.5 Pro precio Chile Lumion 8.5 Pro barato. Neurontin precio Ecuador, Gabapentina precio Ecuador interim pharmacie bordeaux pharmacie de garde issoire aujourd'hui .

Zatím bez slepic

pharmacie leclerc bellaing pharmacie tarot avignon pharmacie.beaulieu , pharmacie amiens leclerc traitement gardnerella , pharmacie hotel de ville boulogne billancourt pharmacie angers la madeleine pharmacie auchan bretigny Comprar Adobe Acrobat Pro DC 2017, Adobe Acrobat Pro DC 2017 venta Argentina <a href=https://publiclab.org/notes/print/34261#>Comprar Adobe Acrobat Pro DC 2017</a> Comprar Adobe Acrobat Pro DC 2017 Adobe Acrobat Pro DC 2017 por internet. pharmacie de bailly 78 therapie cognitivo-comportementale (tcc) pdf Compra ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 a precios mГЎs bajos, ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 donde comprar en Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34770#>ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 precio Ecuador</a> ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 por internet ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 venta Ecuador. pharmacie auchan dieppe therapie de couple haute garonne , pharmacie de garde nimes therapie de couple toulouse avis Autodesk Alias Design 2016 por internet, Autodesk Alias Design 2016 por internet <a href=https://publiclab.org/notes/print/34376#>Autodesk Alias Design 2016 barato</a> Autodesk Alias Design 2016 venta Ecuador Autodesk Alias Design 2016 donde comprar en Ecuador. pharmacie de garde marseille timone pharmacie saint jacques auchan ronq .
Medicamento Naprosyn nombre generico, Compra Naproxeno a precios mas bajos. Medicamento Naproxeno nombre generico Naproxeno precio sin receta <a href=https://collaborate.sdms.org/network/members/profile?UserKey=cb206982-e… precio Venezuela</a> pharmacie cap nord bourges horaires act therapy goals .
Medicamento Paxil nombre generico, Paroxetina precio sin receta. Medicamento Paroxetina nombre generico Comprar Paroxetina pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/paroxetina-precio-espa… barato en la farmacia</a> pharmacie ouverte orly pharmacie poste annecy .
Medicamento Cefixima nombre generico, Cefixima barato en la farmacia. Cefixima precio Ecuador Comprar Cefixima 100 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-cefixima-n… Cefixima nombre generico</a> therapie cognitivo comportementale autisme therapie act monestes .
Suprax barato en la farmacia, Suprax precio Venezuela. Compra Suprax a precios mas bajos Suprax precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suprax-precio-sin-rece… Suprax a precios mas bajos</a> pharmacie hopital aix en provence pharmacie en ligne cialis .

Zatím bez slepic

medicaments weleda pharmacie amiens delpech pharmacie ouverte tard boulogne billancourt , pharmacie en ligne masque ffp2 pharmacie bordeaux Г  chartres , pharmacie en ligne andorre zopiclone pharmacie de garde marseille dimanche 16 fevrier traitement schizophrenie Comprar Sertralina 25 mg genГ©rico, Medicamento Zoloft nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/zoloft-barato-en-la-fa… precio sin receta</a> Compra Zoloft a precios mГЎs bajos Zoloft precio PerГє. medicaments zopiclone pharmacie de garde marseille valentine Prozac precio sin receta, Medicamento Fluoxetina nombre generico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-fluoxetina-a-pr… precio sin receta</a> Fluoxetina precio Colombia Fluoxetina precio sin receta. pharmacie en ligne qui livre pharmacie becker avignon , medicaments xanax 0.25 therapie cognitivo comportementale youtube Pregabaline prix sans ordonnance, Acheter Pregabaline en Canada <a href=https://faithlife.com/pregabalineprixsansordonnance#>Pregabaline Lyrica 300mg</a> Pregabaline livraison Canada Vente Pregabaline sans ordonnance. fax pharmacie beaulieu sur layon zenergy therapies .

Zatím bez slepic

pharmacie annecy le vieux carrefour market therapies de groupe pharmacie aix-en-provence , therapies quantiques aix en provence pharmacie de garde paris xv , therapies interpersonnelles pharmacie de garde quiberon pharmacie de garde nanterre Compra Avodart a precios mГЎs bajos, Avodart precio Ecuador [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-avodart-a-preci… Avodart 0.5 mg sin receta[/url] Medicamento Avodart nombre generico Comprar Avodart 0.5 mg sin receta. pharmacie en ligne reunion 974 pharmacie bordeaux hotel de ville Medicamento Furosemida nombre generico, Medicamento Furosemida nombre generico [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-furosemida… Furosemida pastillas sin receta[/url] Compra Furosemida a precios mГЎs bajos Furosemida precio sin receta. medicaments angine pharmacie leclerc harly , pharmacie lafayette gambetta pharmacie de garde marseille nuit castellane Avodart precio PerГє, Dutasteride precio PerГє [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/dutasteride-barato-en-… precio PerГє[/url] Compra Dutasteride a precios mГЎs bajos Dutasteride barato en la farmacia. pharmacie villa aix en provence pharmacie beauvais allonne .

Zatím bez slepic

pharmacie nation bourges pharmacie du golf bailly romainvilliers therapie de couple tunis , pharmacie leclerc redon pharmacie colmar , pharmacie en ligne livraison rapide pharmacie de garde marseille 23 juin 2019 pharmacie leclerc champigny sur marne Compra Retin-A a precios mГЎs bajos, Comprar Retin-A crema genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-retin-a-a-preci… barato en la farmacia</a> Retin-A barato en la farmacia Retin-A precio sin receta. hypnose pnl therapies breves - wilfrid pelletier bordeaux pharmacie en ligne suisse Compra Colchicina a precios mГЎs bajos, Colchicina barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-colchicina-pas… barato en la farmacia</a> Comprar Colchicina pastillas genГ©rico Compra Colchicina a precios mГЎs bajos. pharmacie villeurbanne therapies de conversion arte , medicaments maux de tГЄte therapie comportementale et cognitive haut rhin Sildenafil citrate precio Venezuela, Comprar Suhagra 100 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/suhagra-precio-sin-rec… precio Venezuela</a> Comprar Suhagra 100 mg sin receta Medicamento Suhagra nombre generico. pharmacie auchan dardilly act therapy for ocd .

Zatím bez slepic

pharmacie bailly site officiel pharmacie en ligne nancy pharmacie de garde brest juillet 2020 , pharmacie lafayette poitiers medicaments biologiques , pharmacie lafayette macon therapies comportementales et cognitives ain pharmacie aix en provence jas de bouffan Zebeta precio Argentina, Comprar Zebeta 5 mg sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/zebeta-precio-argentin… precio Argentina</a> Zebeta precio Argentina Medicamento Zebeta nombre generico. traitement alzheimer pharmacie de garde zone 4 Fluconazol precio PerГє, Comprar Fluconazol 200 mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/fluconazol-precio-peru… precio PerГє, Compra Diflucan a precios mГЎs bajos</a> Comprar Fluconazol 200 mg sin receta Compra Fluconazol a precios mГЎs bajos. pharmacie bordeaux fondaudege produits alimentaires medicamenteux , therapies with alzheimers pharmacie aix en provence horaires Comprar ESRI ArcGIS for Desktop 10.7, ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 donde comprar en Ecuador <a href=https://publiclab.org/notes/print/34770#>ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 donde comprar en Ecuador</a> ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 precio Ecuador ESRI ArcGIS for Desktop 10.7 venta Ecuador. medicaments xarelto therapies humanistes .

Zatím bez slepic

pharmacie bailly tours pharmacie courtial beaulieu therapies comportementales et cognitives exercices , pharmacie saiah aix en provence therapie young , pharmacie de garde fresnes elen charpentier - hypnose & therapies breves roscoff therapie de couple hazebrouck Ivermectina precio sin receta, Ivermectina precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/ivermectina-precio-sin… Ivermectina a precios mГЎs bajos[/url] Comprar Ivermectina 6 mg genГ©rico Ivermectina precio Ecuador. pharmacie lafayette roubaix therapie streaming Stromectol precio sin receta, Ivermectina barato en la farmacia [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/compra-ivermectina-a-p… Ivermectina 3 mg genГ©rico[/url] Comprar Ivermectina 3 mg genГ©rico Ivermectina precio Argentina. pharmacie lesueur brest pharmacie colvert amiens , pharmacie en ligne aix en provence therapie comportementale et cognitive nancy Amantadine precio sin receta, Symmetrel precio sin receta [url=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-symmetrel-100-… precio sin receta[/url] Symmetrel precio EspaГ±a Medicamento Symmetrel nombre generico. pharmacie nicolas brest pharmacie istres .

Zatím bez slepic

pharmacie boulogne billancourt rue du chateau pharmacie de garde marseille 3 mai 2020 therapie gratuite , pharmacie pasteur aix en provence horaires pharmacie de garde dunkerque , therapie comportementale et cognitive clermont-ferrand pharmacie rue president favre annecy pharmacie bordeaux ste catherine Furosemida precio sin receta, Comprar Lasix pastillas sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-lasix-pastilla… precio sin receta</a> Medicamento Lasix nombre generico Compra Lasix a precios mГЎs bajos. therapie de couple tours therapie roberval Comprar Prednisolona 10 mg sin receta, Solupred precio sin receta <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/solupred-precio-guatem… Solupred 10 mg sin receta</a> Solupred barato en la farmacia Compra Solupred a precios mГЎs bajos. pharmacie lafayette agen pharmacie angers patton , progressive therapy alternatives toledo ohio pharmacie autour de moi ouverte Zoloft precio Miami, Zoloft precio Miami <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/zoloft-precio-miami-co… Zoloft a precios mГЎs bajos</a> Compra Zoloft a precios mГЎs bajos Zoloft barato en la farmacia. therapies alternatives liste pharmacie homeopathie autour de moi .

Zatím bez slepic

medicaments zopiclone pharmacie annecy-le-vieux therapies energetiques , pharmacie argenteuil avenue de verdun pharmacie auchan taverny , pharmacie intermarche amiens sud therapies with cancer patients pharmacie leclerc saint raphael Baricitinib precio sin receta, Comprar Olumiant 4mg genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/medicamento-olumiant-n… precio Venezuela</a> Olumiant barato en la farmacia Medicamento Olumiant nombre generico. therapies used in counselling therapies comportementales et cognitives pleine conscience Windows 11 Pro por internet, Comprar Windows 11 Pro <a href=https://publiclab.org/notes/print/34775#>Compra Windows 11 Pro a precios mГЎs bajos</a> Compra Windows 11 Pro a precios mГЎs bajos Windows 11 Pro por internet. therapies biologiques therapie de couple yvetot , pharmacie de garde marseille dimanche 23 aout therapies analytiques Boniva precio EspaГ±a, Comprar Boniva genГ©rico <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/boniva-barato-en-la-fa… barato en la farmacia, Boniva precio EspaГ±a</a> Boniva precio EspaГ±a Comprar Boniva sin receta. pharmacie amiens en ligne pharmacie kingersheim .

Zatím bez slepic

pharmacie amandier avignon pharmacie orthopedie argenteuil pharmacie ouverte un dimanche , pharmacie en ligne strasbourg therapies comportementales et cognitives poitiers , traitement dossier caf pharmacie angers bichon medicaments contre le stress Boswellia Vegie barato en la farmacia, Boswellia Vegie barato en la farmacia <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/boswellia-vegie-barato… Boswellia Vegie a precios mГЎs bajos</a> Compra Boswellia Vegie a precios mГЎs bajos Comprar Boswellia Vegie sin receta. pharmacie niort traitement verrue pharmacie Fludrocortisone precio PerГє, Florinef precio PerГє <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/comprar-florinef-0-1-m… Florinef 0.1 mg genГ©rico</a> Medicamento Florinef nombre generico Comprar Florinef 0.1 mg genГ©rico. pharmacie verneau angers pharmacie conan brest telephone , pharmacie lafayette hotel dieu carpentras traitement jacuzzi Precose barato en la farmacia, Compra Precose a precios mГЎs bajos <a href=https://www.dismoimondroit.fr/questions/question/precose-barato-en-la-f… Precose nombre generico</a> Comprar Precose 50 mg sin receta Precose precio sin receta. grande pharmacie aix en provence therapie comportementale et cognitive troyes .

Zatím bez slepic
Trvalý odkaz

Když se mucholapka správně namaže, tak se mouchy chytají jedna za druhou. A Vám se povedlo namazat na takové ty masařky. Jsou jednoduché a z toho vyplývá i jejich přímočará vulgarita. Tak to chodí a Volný blok je proto zcela mrtvý projekt. Nemá smysl apelovat na živou vodu.
U TOP 09 je to složitější. Jsou v politice déle a od počátku je jasné, že nikdy nezískají velký vliv. To znamená postupnou erozi a konečné zhroucení. Skalní příznivci jsou z toho frustrováni, moc by chtěli moc ale ta jim utíká v dál. A navíc, právě dostali feriránu z milosti ze které se neproberou. Ale jejich příznivci jsou aktivní a nezmlknou, jen se přesunou jinam. A to je příležitost sledovat jejich přesun. Kam? Koho oblaží? Komu dají svůj polibek smrti. Kde zase vylezou? Máte jedinečnou příležitost na studii.

Průměrný počet slepic: 4.8 (44 hlasů)

In reply to by strejda (neověřeno)

Trvalý odkaz

"od počátku je jasné, že nikdy nezískají velký vliv."
Jasně, strejdo. Top kdysi původně vznikla jako odnož ODS, kdy měla oslovit voliče, stále věřící "tržní komsomolce", ale znechucené krádežemi ODS. "Zachránit" jejich hlasy A po volbách jít s ODS do koalice. Kalouskův, do té doby nevídaný, majsterštyk.
Proto nemá velký manévrovací prostor. Z jedné strany ODS, strážící dávno vyčpělou "pravicovost", které už nevěří ani většina jejich členů. Smlouvu s Bohem stráží Lidovci, kterých hodně šlo s Kaldou právě do Topky. V podlézání Bruselu a přejímání, původně US kulturních vzorců, jako LGBTQ......XYZ, jsou lepší Piráti. Nebo ve vítání migrantů. V politické show vynikají, každý trochu jinak, Volný, už bývalý ODSák Novotný a zděšená ještěODSačka, Milka. Top by se možná ráda někam posunula, ráda by se ještě víc lísala k USA a EU, ale žádná nika už není volná. Mohou na sebe upozorňovat jen výlevy Pekarové a spol nebo výsadním mediálním protěžováním v bedně. Nebo simulákrem Trautošem, nověji až donedávna Feriho řepou. Ale ne programem. Ten musí nahradit emocemi.
Extrémní názory + malý manévrovací prostor = málo voličů. Bez možnosti budoucího růstu.

Průměrný počet slepic: 4.8 (49 hlasů)