Šehádech

Autor
Štítky

V uplynulém týdnu bohatém na události všeho druhu v podstatě zapadla třetiřadá zprávička o odsouzení soudruha Šehádecha. To je ten vrchní pražský imám, který byl často a pravidelně zván do různých rozhlasových i televizních pořadů, kde mluvil o mírumilovném islámu se kterým nikdy nebyl ani nebude žádný problém, že to jen xenofóbní česká veřejnost je strašně xenofobní a zastaralá. Každý mladý chytrý a krásný soudruh přece dávno ví, že Islám je přece náboženství míru. 

Soudružky moderátorky vždycky krásně přikyvovaly, nikdy nepoložily jedinou provokativní otázku, nikdy nezpochybňovaly soudruha imáma a všichni pak odešli ze studia s vědomím, jak krásně bojovali proti zaprdlým čecháčkům. Pak začaly probleskovat takové ty typické fejk ňůs zprávičky, že soudruh mírumilovný imám posílal svým ovečkám maily, kde je upozorňoval, jak je to s islámem doopravdy. Jako že nemají mít s českou společností nic společného a  že mají mít srdce obrácené k východu a tak vůbec. 

Znovu se soudruh imám dostal do televize a vysvětlil opět přikyvující moderátorce, že to tak nemyslel, že to vyznělo jinak než to mělo být. Rozhovor přetiskla celá řada médií s vítězoslavným pokřikem proti proruským propagandistům, kteří na to už tenkrát měli poněkud jiný názor a samozřejmě to byl špatný názor, protože soudruh imám je uvědomělý a myslí to s námi dobře a šaríja pro nás bud to pravé. 

A pak se ukázalo, že jeho příbuzenstvo někde v Sýrii řeže krky všem co jim přijdou pod ruku, především civilitům, protože ti se narozdíl od Kurdů nebo asadových vojáků nebrání. Soudruh Šehadech jim na tuto Alláhulibou činnost vybíral peníze mezi českým muslimstvem, které myslelo že přispívá na chudáčky válečné uprchlíky (A nebo dobře vědělo, na co přispívá).

Soudruzi čučkaři se ukázali opět jako čučkaři, protože milý imám Sámer jim zavčas zmizel, ale důkazů bylo dost, tak na něj vydali zatykač a světe div se, v Jordánsku ho zatkli a s chutí vydali k nám. (Já se jim nedivím, oni tam dobře vědí, co to je muslimský radikál a hrdlořez). Tož proběhl soud a soudruh Šehádech dostal deset let natvrdo. Jeho bráška dostal ještě víc, ale ten někde v Sýrii, nebo Lybii nebo v jiné díře světa ještě bojuje, nebo už pro Alláha dodýchal. 

Soudruh imám ve své závěrečné řeči ničeho nelitoval, neuznával náš právní řád a prý vše, co udělal, udělal rád. Odmítl před soudem povstat. 

Nevíte, kam frajera umístí? Měli bychom mu poslat nějakou halal bonboniéru, protože nikdo u nás neudělal pro diskredidaci islámu tolik co dokázal on. Ani deset Sputniků, Větvičků, Vidláků, Vlků, Pravých prostorů, Okamurů, Blažků, Ivanů Davidů neudělalo spojenými silami ani desetinu toho, co zvládl jeden imám organizováním sbírky, několika maily a jednou řečí u soudu. 

Admirále, hoďte nám prosím odkazy na přechozí imámovy kecy v rozhlase a televizi. Bude to stát za to.

Člověk v tísni vydal takové peníze na kampaň na záchranu a přijetí syrských inženýrů. Soudružka Šojdrová se tak moc angažovala pro sirotky, Aspen Hamáček se snažil, Merkelová se snažila nám vysvětlit povinnou solidaritu, Jůnie zahájila jakési správní řízení a vidíte...  jeden muslim to všechno zlikvidoval během desetiminutového proslovu u soudu. A navíc - udělal to zadarmo a z lásky k Alláhovi. 

Dovolím si teď maličko věštit. Soudruh imám bude zřejmě pokračovat ve svých hrdých kecech ještě nějakou chvilku. Než si v base vyslouží nálepku potížisty, kterého je lepší rovnou pohladit pendrekem. Velmi snadno se dostane do velmi nepříjemného soukolí, protože bachaři se s ním patlat nebudou. Nemají na to čas. Pak ho to přejde, stejně jako to přešlo skoro každého. 

Jeho spoluvězni zřejmě také nebudou mít pochopení pro šaríju a věřil bych, že islámský terorista bude mít od svých vězeňských kolegů podobné zacházení jako pedofil.  Svým způsobem dost pochybuju, že soudruh Šehádech dostane šanci ukázat, že už není radikální a může být propuštěn, aby se mohl pro Alláhovu slávu někde odpálit na stadiónu. Spíš bych si myslel, že za rok či dva proběhne tiskem zprávička o tom, že Sámer spadl při sprchování ze schodů tak nešťastně, že se oběsil třemi bodnutími do srdce.  Pár dozorců je vyšetřováno pro zanedbání povinností, ale pak se ukáže, že se nic neukáže. Stejně jako se nikdy neukázalo nic v případech zavražděných pedofilů. Mimochodem - pokud vím, žádný pedofilní vrah se ještě nikdy nedožil konce svého trestu. 

Každopádně díky Sámere Šehádechu. Zničil jsi prouprchlickou a proislámskou propagandu za miliardy peněz.  Okamura i proruské xenofobní weby jsou proti tobě břídilové.  Udělal jsi to za muslimské peníze a z vlastní blbosti. A v lochu budeš za svou práci zřejmě po zásluze odměněn. 

 

 

Hodnocení
Průměrný počet slepic: 4.7 (94 hlasů)

Komentáře

Trvalý odkaz

Bez výhrad k názoru. Nicméně, těžko říci, jak to bude během výkonu trestu. Je to novum. Pedofilové mají svou vězeňskou tradici, imámové zatím ne. Spíš bych to viděl jako Vidlákovo přání, otcem myšlenky. Věří ve stejné zacházení, jako pro pedofily, ale úplně nevím. Jestli to vězeňská subkultura je schopná mentálně pobrat, jestli tu ekvivalenci bude vnímat. Spíš myslím, že ne. Že to pro ně bude zajímavý exot probouzející zvědavost s potenciálem evangelizace.... Dnes jsem tu nějak první, ale na ostatní články mi bezprostředně na Vidláka reagovat nejde, předchází-li komentáře jiné. Psal jsem o radu Targusovi, ale ještě se k ní nedostal.

Průměrný počet slepic: 4.9 (20 hlasů)

Buď napsaný text připravím hlodavcem (myší) na kopírování a znovu načtu stránku, vložím hlodavcem text a odešlu, anebo mne můj chytrý, mladý a krásný Pinocchio poučil, ať zkusím zmáčknout chytrý čudlík s obrázkem listu papíru a šipíčkou vlevo a následně úplně jiný čudl s obrázkem listu papíru a šipíčkou vpravo.
Dnes se kupodivu podařilo a Pinocchio se pro zítřek vyhnul úklidovým rajonům, bo jsem mu to v klídečku vyměnil v domnění, že si s tím kluk ušatá neporadí.
Poradil a mě už dopředu bolí záda...

Průměrný počet slepic: 4.8 (5 hlasů)

To jsem nemyslel, nevím, jak přidat komentář přímo pod Vidláka, když už tam předtím nějaký je. A jak jsem psal, jsem starý, hloupý, ošklivý, takže to bude jednoduché, jen potřebuju poradit, na co kliknout. A taky že tn půlcoul měl fakt smysl.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)

přesto odpovím: nelze dát komentář přímo pod článek, pokud už pod ním nějaké příspěvky jsou. Musíte na konec až k "Přidat komentář" a tam vložit svůj.

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Děkuji.

Průměrný počet slepic: 4.3 (4 hlasů)

Pokud odpovídáte na již existující komentář, kliknete na odpovědět. Pokud chcete reagovat přímo na Vidlákův článek, musíte na konec diskuze úplně dolů, kde je již připravené okénko na přidání komentáře. Pokud nejde komentář vložit, otevřete si textový editor (Word nebo cokoliv jiného, pomocí CTRL+C a CTRL+V si tam napsaný text uschovejte. Potom jej stejným způsobem vložíte do komentáře. Žádné problémy s vkládáním komentáře jsem nikdy nezaznamenal leda v případě, kdy jsem na diskuzi příliš dlouho coby čtenář. Pak pomůže, pokud si před psaním komentáře načtete celý článek znovu.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

Máš menší problém "pedofilové už nemají jiné zacházení", ale mají jiné zacházení jako ohrožení vězňové, tedy mají ochranu bachařů...

Takže chádám, že jako "ohrožený" dostane stejnou podporu, kdyby náhodou, tedy on o ni požádá podle mě určitě. Svoje postavení bude brát jako něco co b§ůch chtěl a nastane stejná věc jako třebas v USA věznicích, pojme svůj trest jako možnost misionářské mise, začne své spolusedící kolegy konvertovat k jediné správné víře.

Jinak řečeno, první část Vidlákova textu dobrý, ale ten závěr, kdy si s Vidlákem notuješ je těžce mimo, vzpomínáte na vězení jaké bývalo před 30 lety, bohužel to už neexistuje ;)

Průměrný počet slepic: 5 (13 hlasů)

ass mi to vzal přímo z úst. Po halal bonbonieru dobrý, ale dál je to tak maximálně zbožné přání, z nějakého důvodu jsou tihle hrdlořezní duchovní v cizině coby vězni mnohem úspěšnější misionáři, než kdokoli jiný - například naši (téměř výhradně) křesťanští kaplani. A nebo nálepka MON (možná oběť násilí), o tu ani nemusí žádat, přiděluje se i preventivně. A nejlépe obojí MON misionář. :-(

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

nezná hranic, ani výšek, ale tenhle ferda může klíďo oslovit nějakého vylízance i v base. Vylízance takového kalibru, že se mu podaří těch deset let přežít.
To je jedna stránka věci.
Ta druhá stránka bude, že nám budou Ojrosoudruzi tvrdit - v ČR je tolik a tolik muslimů a máte tu jenom jednoho islamistu. Jinak jsou úplně všichni ochočení a zdomácnělí, nemusíte se ničeho bát, my vás zásobíme jen samými vybranými kousky.
Neboli - tlak na přijímání hnědáků se bude dále stupňovat s rostoucími počty hnědých připrchlíků na západ od Aše. A vůbec nic na tom nezmění jeden zabásnutý kazatel.
Andělka nám předvede zdařilou kopii dámského nářadí a řekne, že jeden islamista - žádný islamista. V Dojčeristánu jich máme miliony a žijeme vesele dál, tak proč si neužít i v té vaší naší kolóónyji....

Průměrný počet slepic: 4.8 (24 hlasů)

průser může ovlivnit pár ne zcela zblblých mamlasů předdůchodového věku (to jsem já), kteří tak úplně neuvěřili, že FŠECKO JE KŮL A HEPI.

Průměrný počet slepic: 5 (10 hlasů)

Sám se počítám mezi ne zcela zblblé mamlasy, v mém případě už věku důchodového a navzdory vašemu pesimismu já, starý, hloupý a ošklivý islamofob, věren svému uslintanému optimismu, věřím, (doufám?), že ten islámistickej parchant tam chcípne hůř, než nejhnusnější pedofilní vrah!

Průměrný počet slepic: 4.9 (11 hlasů)
Trvalý odkaz

Targusi, neblbněte, tenhle chlapík s inteligencí prudce nad 100 může v kriminálu ovlivnit spoustu lidí, co olizují IQ 80 ze spoda. Tohle není úplně sranda....

Průměrný počet slepic: 4.4 (16 hlasů)

IQ nad sto.
A jelikož mne odevšad vyhazují a podřezávací techniku jsem ještě nezvládl, nezbývá mi, než šířit osvětu zde na Kydech.
Upřímně řečeno, je mi vás líto. Já a scalop, to je naprosto šílená kombinace.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

Posílají nám sem elfy, co olizují IQ zespodu, a i když zde naprostá většina čtenářů vysoce překračuje IQ 100, elfy jsme neoslovili. Protože mají tak nízké IQ, nahrazují inteligenci dogmatismem, např. v jediný správný Bruselistán. Ve vězení k tomu může dojít, pokud bude mít imán dostatek času, vtlouci vězňům jednotlivé súry do hlav. Pak pochybovat nebudou. Obzvláště nebezpečná část je ta, kde korán umožňuje věřícím okrádat beztrestně nevěřící. Pokud se imán setká s vězni na pouhé procházce, tak nikoho nepřesvědčí. Pokud s nimi bude na cele, pojme vězení jako islamizační misi a vyrobí nám spoustu džihádistů.
Doporučil bych imánovo setrvání ve vězení pouze v cele nebo bloku s jinými muslimy. Vzhledem k situaci v západoevropských vězeních by se vyplatilo vyčlenit věznici pouze pro vězně muslimské víry.

Průměrný počet slepic: 4 (9 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Proč ne samotku?

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

Na samotce může být člověk max. 3 týdny. Pak začne mít vidiny. Nechte na samotce imána a začne věřit, že je Mahdí a že s ním mluví přímo Alláh. Chceme-li mít další pokračování Koránu, stačí zavřít imána na samotku. A to se teprve budeme divit, co z něj vyleze za moudra.

Průměrný počet slepic: 1 (1 hlas)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

V NDR prý nechávali soudruhy disidenty 3 měsíce na samotce a v tichu.

Po deseti letech by nevěděl, ani vlastní jméno a určitě by nevyrobil další muslimy.

Průměrný počet slepic: 4.5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

"jedna rodina":
http://halik.cz/cs/aktuality/novinky/clanek/334/
Docela by mě zajímalo, co se o dva roky později stalo, že z něho najednou byl islamista.

Navíc od r. 2013 do r. 2018 úplně normálně podnikal, žádné exekuce, žádné vymazané společnosti. V r. 2018 zmizel z obou svých společností, které dál fungují.
Kdy a kde se zradikalizoval? Je ročník 1983, takže je mu 27 let (i když na fotkách vypadá starší).

Jo, jsem zvědav, co kde Admirál najde, protože starší články o Shehadehovi a s ním někam záhadně zmizely.
Jako by nikdy nebyly a Shehadeh jako by před r. 2018 neexistoval. Čárymáryfuk...
Až mě napadá, jestli to nakonec není nějaká provokačka, která má vylákat mnohem větší ryby. Něco jako byl ten prapodivný "únos českých obchodníků" v Libanonu.

Průměrný počet slepic: 4.7 (12 hlasů)

bývalý komunista je totéž, jako bývalý černoch.

S bývalým islamistou to je totéž.
To, co vám namlátili do palice zamlada, už nikdy nevymažete.

Učit se v mládí, znamená tesat do kamene.
Učit se ve stáří znamená čmárat do písku.

Vývoj osobnosti, resp. vytváření hodnotového žebříčku, sociální vztahy, blablabla, KONČÍ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) okolo patnáctého roku života.
Do dvacátého roku jste schopen přijímat další zásadní poznatky, ale váš hodnotový systém již zůstává nezměněn...

Myslím, že jsem vám odpověděl...

Průměrný počet slepic: 4.5 (19 hlasů)

Oba "džihádisté" (Sámer i Omar) se totiž narodili Praze a vyrostli v ní. Navíc v sekulární rodině - podle dalšího bratra Abdullaha rodina slavila vánoce, koukali na české pohádky, chodili do českých škol a rodiče je vychovávali jako normální české kluky a ateisty. Máma byla Libanonka, táta jordánský Palestinec; oba rodiče zemřeli v r. 2019 - máma v lednu na rakovinu a táta se v červnu nejspíš utrápil.

Jo, a milej Sámer je ženatej, ale manželka od něho utekla i se čtyřmi dětmi ke tchánovi do Jordánska. Taky je invalida, protože je skoro slepej.
Takže v base bude k ničemu, bo bez vočí toho asi moc nenapracuje.

Problém je, milej Targu, že do 15ti byl Sámer obyčejnej ateistickej kluk. K náboženství čuchnul až na SŠ.
Takže kulový.

Jo, a platili ho ... pozooor ... Saudové. To je ale "překvapení", že? Ale do toho čučkaři raději šťourat nebudou, bo "spojenci". Zatáhli mu přípravu v Praze, následně madrásu v Medíně i kazatelství v Praze. Takže místo Sámera už se v SA připravuje další "imám".

Průměrný počet slepic: 5 (17 hlasů)

Vy jste k soudruhům islamistům chodil do rodiny a svítil jim, když se ateisticky vzdělávali?
Odpovím za vás slovy rybáře vylovivšího zlatou rybku:
"Hovno, hovno, zlatá rybko, akvárium nebude."

Neboli o ateistické výchově v rodině víte kulové s přehazovačkou.
Neboli přečetl jste si nějaké debilní kecy na netu z pera novinářského kokota. Anebo novinářské kokotice (ještě hůř, baby dokážou býti obzvláště vymaštěné).
Neboli naletěl jste na mediální obraz vytvořený dvounožci speciálně za tuto činnost placenými.
Neboli neumím si představit, že by moje děcka po příchodu na střední školu zblbla tak, aby soudci vykládala, že neuznávají zákonnost, ve které strávila celý svůj dosavadní život.

Průměrný počet slepic: 3.9 (11 hlasů)

Ale jejich brácha Abdullah vypovídal před soudem a vzhledem k tomu, že nebyl ani vyšetřovanej, tak asi nekecá.

Průměrný počet slepic: 4.7 (7 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

tak, aby sám neskončil v base. Naboli žvanil o všem, co nebylo prokazatelné. Třeba si myslel, že by to odsouzený mohl uhrát na pomatení smyslů.
Samozřejmě můžete věřit, čemu chcete, já trvám na dogmatu o bývalých černoších.

Průměrný počet slepic: 3.4 (5 hlasů)

v Irsku a do r. 2017 žil úplně stejně v pohodě v ČR. K soudu přijel zcela dobrovolně, o své vůli. A svědčil PROTI bráchovi.

Průměrný počet slepic: 4.9 (7 hlasů)

In reply to by Občan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Je muslim, má muslimský jméno, má povoleno lhát nevěřícím a nakázáno, je-li to pro dobro islámu. Aha.

Vzhledem k tomu, že nebyl vyšetřovanej, tak naše justice a policie fungujou tak dobře, jak budete čekat, když budete poslouchat Kájínka, nebo si vzpomínat na devadesátky.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

Také máme v příbuzenstvu případ, kdy z normálně vychovávaného kluka se stal během střední případ pro nejprve skinhedy a následně náboženskou sektu. Dnes je už naštěstí odradikalizovaný, ale ve věku páně imáma se s ním bavit nedalo.

Ten věk mezí 14.-20. rokem je jednoduše hrozně citlivý právě na takovéto radikální skopičinky. A většinou to začne touhou po DOBRU a zklamáním ze světa, který není tak krásný, jak se nám dosud tvrdilo.

Průměrný počet slepic: 4.5 (8 hlasů)

definice normálně vychovaného potomka.
Za sebe mohu říci, že z mých potomků nebyl v tomto případě "normálně" vychován ani jeden.
Za své činy zodpovídali odmalička. Bez výjimek.
Vždy jim byly nakládány na hřbet povinnosti, minimálně ve formě starosti o mladšího sourozence, později pak úklidové rajóny, drobné nákupy, pravidelné krmení domácích zvířat, blablabla.
Nikoli možnost, nýbrž nutnost si vydělávat peníze, pokud měli potřebu je vlastnit. Samozřejmě nikoli v běžné práci, nýbrž domácími, či dílenskými pracemi navíc k povinnostem. S předem stanovenou pevnou částkou za adekvátní úkony. Totéž, pokud sami projevili touhu sníst něco podobného, jako zákusky, zmrzlinu, čokoládu, atd.
Neboli od malička byli seznamováni se skutečností, že život není procházkou v růžové zahradě. A že toho dobrého je v životě setsakra málo...

Průměrný počet slepic: 4.8 (6 hlasů)

Tomuhle taky. Prostě to bývá složitější, lidi se nevyvíjí podle manuálu.

Průměrný počet slepic: 4 (4 hlasů)

To že na fotkách vypadá starší jak 27 let, nebude to tím, že když je ročník 83, tak mu je spíše 37 let ;)

Průměrný počet slepic: 4.6 (9 hlasů)

Poučení pro mne - nečum do bedny po půlnoci :o)))

Průměrný počet slepic: 5 (5 hlasů)

Palec nahoru.

Průměrný počet slepic: 5 (2 hlasů)
Trvalý odkaz

OK snad jen jedna výhrada. Jsou země, ve kterých nepřibývá muslimů tím, že "překročí" hranici. V nejmenovaných zemích produkují muslimy právě věznice. Ono asi bude dost zajímavé vyprávět pedofilovi, že žije ve špatné zemi pod špatným náboženstvím, když jinde je povoleno beztrestně šukat desítku či jedenáctku. A zabil jsi či podříznul křesťana či žida? Za co tě trestají. Měli by tě chválit a uznávat...…

Šmankote, jak lehká je konverze k islámu, který ho za skutky pochválí a netrestá....

Průměrný počet slepic: 4.6 (22 hlasů)
Trvalý odkaz

budou muset mít ochranku i na WC, roušku i přes oči a změněnou identitu. Vyrobili mučedníka, úpícího v díře pro víru. Snad mu dají Mírov, krásný hrad. Třeba se pokusí o útěk.

Průměrný počet slepic: 4.6 (10 hlasů)
Trvalý odkaz

Sedí Šádeh v lochu
má tam malou plochu
neví, kde je mekka
postel není měkká.
Aláhu můj veliký
zas mi dali knedlíky,
zelí, maso z bravka.
Napadá mě stávka!
Za turban mám hadovku
budu držet hladovku
chci umělou výživu
musím zůstat naživu
pro své lepší příští,
víra ze mě prýští.

Průměrný počet slepic: 4.8 (17 hlasů)
Trvalý odkaz

Kde jsou moje lická práva
to je vražda jako kráva
zabíjíte moji víru
dejte mi směr na Káhiru
nárok mám na časomíru
a na malou rohožku,
možná i na bělošku.
Zaveďte mě do mešity
na kapli já nejsem šitý
proč bysem se v kapli kál
když jsem přece radikál.
Odsoudí vás soudci v Hágu
odvezou vás do gulagu
někde v srdci francie,
tam vás makron zašije.

Průměrný počet slepic: 4.5 (15 hlasů)
Trvalý odkaz

Smutné hnědé oči laní.
Napíšeme odvolání.
Jezukriste, Mária!
Tady není šaría!
Tohle je stát zaostalý
samé Bory, samé skály
po lučinách to tu šumí
právníci tu blbě čumí.
Oslovíme Sokola
nebudeme za vola,
ten nás z toho vyseká,
to vám bude paseka.

Průměrný počet slepic: 4.7 (14 hlasů)
Trvalý odkaz

do roka budou všem vězňům kupovat koberečky a 5x denně je svolávat k modlitbě.

Průměrný počet slepic: 5 (11 hlasů)

Poslal bych jej do vězení k francouzským muslimským soudruhům a místo něj přijal k výkonu trestu v ČR nějaké francouzské vězně ohrožené islámem. Např. ty, kteří byli odsouzeni za trestné činy proti muslimům. Imán by kroutil trest ve Francii, Francouzi v ČR.
Dále by se vyplatilo kooperovat s Francií nebo Velkou Británií a na vězení určit nějaký odlehlý ostrov. Např. Čagoské ostrovy v Indickém oceánu. Jednou za měsíc přijede loďka s trvanlivými potravinami a vyvolá vězně, kteří se mohou vrátit do civilizace. Žádné Ďábelské ostrovy, ale tropický ráj s palmami. Zpočátku krásná dovolená, později trest bez úniku.

Průměrný počet slepic: 4.8 (4 hlasů)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

na Faerách. Ten je jako stvořený pro dlouhodobý pobyt.

Průměrný počet slepic: 4.2 (6 hlasů)

Gruinard Island

Zatím bez slepic

Co Vám udělalo těch 7 obyvatel Stóra Dímun? :-) Takovou nadílku jim přát nemůžeme.

Průměrný počet slepic: 4 (1 hlas)

In reply to by Gerd (neověřeno)

Trvalý odkaz

Tahle ideologie si nezaslouží náš soucit.

Průměrný počet slepic: 4.7 (3 hlasů)

In reply to by Dan (neověřeno)

Trvalý odkaz

Špicberky. Ještě pořád se tam těží uhlí. A práce, jak známo, je všelékem na všechna bebíčka. Pokud by soudruh Šehad zanedbával kopání, jednoduše by umrzl.
A mohl by si tam beztrestně vytvořit harém ze ochočených čtyř losic.
Anebo sobic.

Průměrný počet slepic: 5 (7 hlasů)

jsou jenom sobice a medvědice, losice ani jedna. Moh by tam chytnout kurděje, bez bečky zelí.

Průměrný počet slepic: 3.5 (4 hlasů)

In reply to by Ládik!!! (neověřeno)

Trvalý odkaz

hodnotných lišejníků.
A může tam založit zoologickou. Ve volném čase by mohl počítat liščí a sobí bobky.

Průměrný počet slepic: 3 (2 hlasů)